משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון למה אני לא רואה שום סרבר ישראלי ברשימת סרברים במשחק HL DEATH MACH ??? איך אני שם את זה ו SOURCE ....שאני יראה אותם ב ALL SEEING EYE ??? (הוא לא מוצא לי את זה לבד בחיפוש) דבר שלישי איך אני שם קונפיג ל סורס ??...(כמו שיש לי ב1.6 ו ב ZERO ) ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום! ממישהו מכיר את הפורטים של המשחק פיפא 2007 או דרך לפתוח את הפורטים של המשחק בלי לדעת אותם?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
הקמתי סטודיו ואני כבר בשנת 1948 אבל אני מדורג אחרון אבל קניתי את כל הפריטים(המשטחים שצריך) ולא באים לי שחקנים טובים. הנה תמונה שלו: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
-
אני פשוט לא מצליח לעבור את הBCT! עשיתי 2 נשאר רק את FAMILIARATION WEAPONS משהו כזה ואחריו חיפשתי צ'יטים לט מצאתי ברים לדילוג שלבים מה אני יכול לעשות? מישהו יכול לעבור לי עם קובץ שמירה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ראיתי את הדיון הנעוץ אך לא ממש עונה על צרכיי רוב המשחקים ישנים ולא מה שאני מחפש. אני מחפש משחקים בסגנון מלחמה, מרוצי מכוניות (יש לי NFS:MW) זאת אומרת מרוצי ראליי, איזה משחק קראש יצא אחרון לסוני2? תודה אשמח בכלל לשמות של משחקים יפים.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני ממש חדש במשחק הזה ושמעתי שיש אפשרות לשחק ברשת. יש מצב למצוא מדריך שמסביר איך? מצאתי בגוגל כל מני מדריכים של ילדים שלא ממש מבינים על מה הם מדברים... מקווה שתעזרו לי ???
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כל תנועה מהירה שעושים עם העכבר ף גורמת לכך שרואים מטושטש זה ככה המשחק או משהו בהגדרות?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
קראתי את העוגן ואיזה כמה ת'רדים פה.. ועדיין לא מצאתי משחק נורמלי שאפשר להנות ממנו כמו Farcry וכאלה... אתם יודעים על משחק יפה ומעניין כזה?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
תשמעו, אני בתור גולשת פה בפורום רוצה להביע דעה. תראו אני נכנסתי פה לקקהילה לפני חודש והיו אנשים שעזרו לי בקשר לקניית מחשב. מאז הבנתי שיש פה אנשים מקצועים ונבונים. בעקבות קניית המחשב החדש - נכנסתי לפורום משחקים - ומשחקים הוא התחביב שאני אוהבת. בהתחלה שאלתי מתי יוצא המשחק "ביושוק" לTL , נעלו לי את האשכול. אח"כ שמתי כתבה מענינית מגיימר - והאשכול נמחק. אח"כ שאלתי על דרישות מערכת לקרסיס- נעלו. אח"כ שאלתי בפורום עם הגרסה ששוחרה לביושוק תקינה. - כמובן , תענו שזה לא בסדר ונעלו. אמרתי , לעזעזל!? מה זה החוקים האלו? אמרתי, אוקיי אולי משו בי לא בסדר. חזרתי כמה עמודים אחורה - וראיתי כמעט כל נושא שני ננעל - נכנסתי אליו וראיתי ס"כ אנשים תמימים ששאלו שאלות כמו "מה הדרישות מערכת של..." או…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את המשחק. קניתי כבל DVI למסך LCD שלי וחיברתי אותו במקום הVGA הישן ומאז המשחק לא עולה- אני מפעיל את המשחק והוא ישר מעלה את החלון המוכר הזה שיש בעיה והוא שואל אותך SEND\DON'T SEND. חוץ מהמשחק הזה כל שאר המשחקים עובדים בסדר גמור, זה המשחק היחיד שמשום מה לא עובד מאז שחיברתי את הDVI. יש לכם אולי מושג מה הבעיה? ???
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
ומה אתם אומרים על החבילה הזאת ? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=002&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=120133414759&rd=1&rd=1 Euro Force booster pack Armored Fury booster pack ומה אלה ?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
פרק שני של הסידרה זומבים וחברים! מקווה שתהנו (:http://www.youtube.com/watch?v=RT89dlC2y0s
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אוקיי במשחק הנ"ל בשלב הראשון איפה שיש לך את המסוק שהתרסק והמערה הזאת.. מה עושים שם ?!?!? לקחתי את סכין ומחשב וכבלים חשמליים ותיק ומצלמה ועוד כמה דברים נראה לי ואני לא מצליח להתקדם... יש בחלק אחד בשלב הזאת מערה אבל כשאני בא להיכנס לשם היא אומרת(האישה שאני משחק איתה..) ושהיא לא יכולה להיכנס לשם.. מה עושים נווטו אותי בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש והשבוע התקנתי קרייסיס. האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בהגדרות, רזולוציה ועוד.... קצת פרטים: המחשב שלי מעבד: אינטל E8500.זיכרון: 2G.לוח: אסוס P5QSE P45.כרטיס מסך: MSI 4850 512 MB DDR3 מסך: LG 2284F חלונות ויסטה הבעייה היא שהוא נתקע הרבה.... אמרו לי: להוריד רזולוציה להוריד AA להגדיל זיכרון מחשב. להתקין את המשחק מחדש. מה אתם אומרים ??
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסימולטור מטוסי נוסעים , ושיהיה עם גרפיקה ,ותפעול של מטוס כמה שיותר מציאותי ואם כבר מדברים,צריך גם המלצה לאיזה ג'ויסטיק נחמד , יש לי איזה 2-3 ג'ויסטיקים אבל אף אחד מהם לא עובד כמו שצריך , חיבורים ישנים , בזמנו היתי משחק ב Flight Unlimited שמבחינת תפעול של מטוס היה מאוד מציאותי , בכל מקרה אני מקווה שיש חיה כזו סימולטור עם גרפיקה משובחת , בכול מקרה אני גר במטולה ,על הגבול , בטח אם אני אזמין משו יקח שנה עד שיגיע
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק הזה ואין לי מושג איך מכוונים נשק פה. אין שוב צלב או סימן של לכוונת ובדקתי בהוראות ולא ראיתי שום הסבר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
צריך עזרה. מחפש משחק אסתרטגיה למשחק ברשת שלו ידרוש CD KEY ושיהיה טוב אם גרפיקה ממוצאת. תודה...
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כשאני משחק בMicrosoft Flight Simulator 2004, אני נתקל בבעיות תצוגה נוראיות (מצורפת תמונה...)! יש לי מעבד אינטל 2.4, 768 ראם, ורדיאון 9800 פרו עם הדרייברים החדשים (3.7). המשחק הוא מקורי לגמרי! מה קרה? בבקשה!
-
שלום שיחקתי בקול אוף דיוטי וסיימתי את הסינגל פלייר עכשיו אני בא לשחק במולטי פלייר ופתאום המשחק זז לאט לגמרי, ואני רואה שמעבד על 100% עכשיו את הסינגל אני מריץ על הכל הכי גבוה ועובד חלק יכול להיות זה בגלל שאין לי מקורי? וזה עוד בתפריט העכבר זז לי לאט
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
קודם כל, אני חייב לומר, משחק ענק. שינויים ענקיים וגראפיקה מצויינת. שנית, מי ששיחק בוודאי הבין שבקריירה משחקים מאמן ושולטים על הרבה דברים שונים ומשונים. בכל מקרה, יש גם אפשרות לקבל נקודות שמאפשרות לשדרג את הציוד, החדר כושר, השיטת אימונים, הצוות של הקבוצה בקיצור, הכל כמעט. בעיה אחת, קשה מאוד לקבל אותם. שיחקתי כבר כ-5 משחקים וניצחתי בכולם, החתמתי שתי שחקנים וגרמתי לכל אחד מהם לוותר על כ-2 מיליון ירוקים מהמשכורת שהם דרשו, אבל עדיין לא קיבלתי אפילו נקודה אחת לשידרוג. מישהו מצא טריקים מעניינים או עוד דברים חיוניים לעשות בשביל הנקודות האלה?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז ככה המיפרט שלי הוא e8400 p5ql-e zotac 9800gtx+ wd 500gb 4gb ram ocz nzxt tempest corsiar 550wtt ושאני פעיל קרייסיס ווארהד על הגדרות gamer עם רזולוציה 1280X1024 עם בלי AA אני מקבל בין 60 fps אבל שאני מסובב את המסך זז ויורה זה יורד ל35-40 fps זה בסדר? זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
זה נכון שהמשחק לא תומך בעכבר ואפשר לשחק בו רק עם המקלדת?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-