משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
הגעתי שלב שבו אני במן בניין פדרלי, והרעים חוטפים את הנשיא ואני צריך להגן עליו, אך אני מגיע לנשיא? בהמשך המזדרון יש 2 מעליות אבל הם לא עובדות (בשלב הזה אני הורג גנרל בלבוש כחול). תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
טוב רק התחלתיתמשחק ואז הגעתי למסך איפה שבוחרים תסקילים.. אני לוחץ אנטר מנסה לבחור ואז זה מראהלי תסקיל ואני לא מצליח לשדרג :-[ עוד משהו אני עושה שם level select משהו כזה וזה נותן לי תשלב החרא הזה באימונים שיעמום רצח עם היפני הזה עם החרבות..אני חייב לעבור אותו?מתי אני מסיים את האימונים?אני יכול לדלג עליהם?תודה:\
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
ב- HL2 מי שהוריד את הקובץ של 2 הג'יגה צריך את העדכון או לא ? מה נסגר? הכוונה לעדכון של שגרפיקה יותר טובה ומשחקי רשת שניתנים להורדה בליונטוורק האם אפשר להוריד את זה לגירסה של הראר של ה- 2 ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן, יש לי פדלים ישנים שהגיעו עם הגה שקניתי פעם... ניסיתי להשתמש בהם בתור הrudder שלי אבל נתקלתי בבעיה... אגב- RUDDER, במשחק FSX, זה מה שנותן לך את האפשרות להזיז את המטוס ימינה ושמאלה על הרצפה, לא הכנפיים אלא הגלגלים. יש 2- במקור- גז וברקס... הם דיי סימטרים אז רציתי לנסות להשתמש בהם אבל... כל אחד מהם נחשב כסליידר, ככה שבאפשרויות של המקשים עצמם, כשאני לוחץ על אחד מהם, הוא לא מופיע כי הוא לא נחשב מקש אלא סליידר... ובאפשרויות של המקשים-סליידרים- יש קטגוריה של rudder אבל בעצם אני צריך להגדיר משהו עם שניהם, כי התוכנה מחפשת משהו שיש לו ימינה ושמאלה ובעצם מה שאני רוצה זה שהגז יהיה ימינה והברקס יהיה שמאלה, מקווה שהבנתם... כך שבעצם אני יכול להגדיר שם רק אחד מהם- וזה לא נותן…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1) משחק מרוצים של סאות'פרק- מאד מהנה. יש לך אופציות להקיא על הדרך ולהפליץ ושלוח טיל או לירות מן לייזר על מי שמאחוריך והוא יתחיל לשיר ולרקוד. :P 2) משחק מרוצים של סוניק הדורבן. יש לך שם מלא שלבים, ו..... קיצר משחק חביב. תודה למוצאים.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בשלב הזה אני ועוד מסוק אמורים לחסל מחבלים וכל פעם מורידים אותי מחדש ויש לי סימון מטרה על בית מסויים מי שסיים את השלב שיעזור!!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
-
http://www.gamespot.com/news/6156976.html?action=convert&click=latestnews&tag=latestnews;title;3 :yelclap: :yelclap: :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי בבקשה את הpassword של המשחק הזה תודה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הורדתי את הגוד מוד ואני פותח סרבר ואני יכול להשתמש בכל הפקודות הכל כמו שצריך (קרדיט לשוער של GLOZER המבין יבין - לא משנה...) הבעיה שלי היא שאני מנסה לעשות פקודה אחת פעמיים ברציפות לדוגמה SLAP ... אני מצליח לתת למישהו SLAP אבל אם אני רוצה לתת לו עוד פעם הוא כותב לי שאי אפשר כרגע... זה קורה לי בהרבה פקודות... איך מסדרים את זה? פקודה או משהו?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הורדתי את המישחק יש בו 5 קבצים 4 רגילים והחמישי Image mds בקיצור אני מתקין רגיל אם הורטואל ואז מעלה את הדיסק הראשום והמישחק לא עולה כותב שגיאה וגם ניסיתי אם mds לא הצלחתי בהוראות בספרדים שמתי לב למילה rps אז הגדרתי את הדיסק הראשון שיעבוד rps גם לא מצליח למרות שהשגיאה מישתנה למשהו אחר נסיתי ליצרוב ב secorum גם לא עובד מישהו הצליח לעלות את המישחק שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
יש לי את המשחק ואני כבר בקטע שאני צריך לסדר מחדש את הכפר וכבר בניתי להם בתים ועכשיו הוא כותב לי: " create 3 diciplne builders" - אז איך עושים את זה?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
http://www.computerandvideogames.com/r/?page=http://www.computerandvideogames.com/previews/previews_story.php(que)id=116909 תהנו יש תמונות גם כן
-
יש לי מין תקיעות קטנות וראיתי באיזה פורום שלעוד אחד עם כרטיס ATI יש בעיה זהה מה נסגר, גם לספיידרמן יש בעיות וגם לזה ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי סקריפט של קאונטר סטרייק סורס שכותב cover me reloading כל פעם שטוענים...עכשיו איך אני מתקין אותו? אםאני לא טועה צריך לעות "העתק הדבק" לאיזשהוא קובץ של הגדרות או שצריך לשמור את הפקודות האלה כקובץ בnotepad...מישהו יכול לעזור לי בבקשה? הינה הסקריפט alias +reloadScript "+reload; coverme; say_team Reloading, cover me" alias reloadOFF "" alias teamChat "bind r reloadOFF; messagemode2" alias pubChat "bind r reloadOFF; messagemode" alias +enter "+attack" alias -enter "-attack; bind r +reloadScript" bind "r" "+reloadScript" bind "Enter" "+enter" bind "u" "teamChat" bind "y" pubChat" ועוד משהו מישהו יודע איפה אני יכול למצוא, או יכול להביא לי סקריפט שכל פעם ש…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק ואני חייב לשחק עוד... מישחק ענק משהו של פעם שהולכים עם חרב בגוף ראשון כזה עם גרפיקה טובה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני ממש חדש במשחק הזה ושמעתי שיש אפשרות לשחק ברשת. יש מצב למצוא מדריך שמסביר איך? מצאתי בגוגל כל מני מדריכים של ילדים שלא ממש מבינים על מה הם מדברים... מקווה שתעזרו לי ???
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איך משתמשים בנשק על כלי הרכב,אני נכנס לרכבים עם נשק קל עליהם ואו טנקים וכו' וחלק מהחוויה היא להשתמש בנשקים שברכבים. אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני משחק על winXP הכל הולך חלק במשחק הכל סבבה ואז כשאני רוצה לשמור אז המשחק פשוט נתקע יצויין שזה הופיע רק בשלב יחסית מתקדם במשחק אחרי ששיחקתי כמה שעות ובהתחלה זה לא היה ככה...מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=414 נראה מגניב, אבל לא הבנתי מה זה עושה.. 8)
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום ! אני משחק ב-XIII אני די בתחילת המשחק.... עכשיו אני בקטע שהגעתי לאיזה בית עץ באמצע שום מקום (שלג מסביב) עם מישהי בשם KIM שבורחת ועלי לחפות על הבריחה שלה. למשך 10 שניות בערך אני משחק....ואז הכל "נתקע" --> משמע שלוקח למחשב בערך 7 שניות להגיב לכל מה שאני עושה....והוא עושה את זה בקפיצות כאלו.... לקח לי איזה 10 דקות למזער ת'משחק ולפתוח task manager ואני רואה שהמשחק לוקח 100% ניצול מעבד.... מה עושים ? :-\ זה ממש מוזר.... אולי כדאי לי לבדוק קודים שידלגו לי על השלב הזה ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
אני נכנס לחבילה האחרונה של האנגלים ואני בוחר בשלב האחרון 4.. זה השלב עם הגשם והברקים.. זה מה שקורה לאחר ס"מ של טעינה:
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-