משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
-
תגידו,אמורים לצאת מודים למשחק מתישהו(אני לא יודע עם יצאו למשחקים קודמים לכן אני שואל...)? ואם כן אז מה יהיה הסגנון שלהם(ע"פ מודים שיצאו לקודמים...)?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי.... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) ורציתי לבדוק אם יש כאן אנשים מהאיזור שמעוניינים לבוא... מי שרוצה, אני הוסיף פרטים.. אילן פיקס
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=414 נראה מגניב, אבל לא הבנתי מה זה עושה.. 8)
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שאני נלחם בלילה למה באמצע השלב המשקפת של ראית הלילה מתחילה להיות מטושטשת? בהתחלה זה בסדר ואחר כך זה כאילו חלק של השלב שבו המשפקת נהיית מטושטשת אפשר איכשהו להחזיר שיראו טוב? אני בקושי רואה משהו הוספתי תמונה וזה השלב [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חברה יש לי בעייה....ואולי זה לא בדיוק בעייה.... אני מחור לSTARCRAFT קשה!!! לא יכול להעביר יותר מ24 שעות בלי איזה מישחק בB.NET ואני ממש לא אוהב את WARCRAFT 3 זה נראה לי כמו כשלון חרוץ! יש לי בעיית התמכרות או שזה סביר?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני נכנס לחבילה האחרונה של האנגלים ואני בוחר בשלב האחרון 4.. זה השלב עם הגשם והברקים.. זה מה שקורה לאחר ס"מ של טעינה:
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מחשב 4G זיכרון מעבד Q6600 דיסק קישח 500GB לוח P35 של אסוס איזה מערכת עדיפה אני יודע ש ה 32 לא תנצל את כול הזיכרון אבל האם כול התוכנות יעבוד על ה 64?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב. אני לא רואה את הסמן של העבר במשחקים כגון FIFA ו-NBA, במשחקים אלה העכבר מהבהב. במשחק RAIL SIMULATOR אני לא רואה את העכבר בכלל. בהפעלה רגילה של המחשב אין כל בעיה. מותקנת מערכת הפעלה ויסטה מעבד ADM 5200 וכרטיס מסך ATI 1950 PRO. מה עשוייה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי PAINKILLER GOLD EDITION ועשיתי עידכון גירסה ל- 1.64 . אני בשלב שנקרא DOCKS וקצת אחרי תחילת השלב לא ניתן לעשות שמירה מהירה וגם לא שמירה אוטומטית (תחנות אדומות). כשאני מנסה לעשות זה זורק אותי מהמישחק לחלונות. את העידכון גירסה עשיתי מ- 1.62 בתקוה שזה יפתור את הבעיה אך ללא הועיל. אודה למי שיוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
זוכרים את הפוסט שכתבתי אתמול שאני רוצה לקנות SERIAL? אז קניתי(8 דולר). אני לא מכיר פורומי משחק או משהו כזה אבל הייתי רוצה לשחק עם מישהו ישראלי או לפתוח PES5 של HWZONE או משהו. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שאלון נועד לחוות דעת של משתמשי המשחק שקנו או מעדיפים וההמלצות שלהם.
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר ליצור כמה חשבונות על CD-KEY אחד של BF2... כי יש לי את המחשק המקורי ושחכתי את השם משתמש והסיסמאה הראשוניים שיצרתי אז יצרתי חדש ולא היה לי שום בעיה או משהו (רק משהו עם האינטרנט אבל לא משהו שקשור לCD-KEY) חיפשתי בEA ולא ממש מצאתי תשובה :s05:
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש OPEN BETA בשרת של TW (זה דיי ישן), מצאתי אתר שמסביר באנגלית איך להרשם וגם מביא תרגום חלקי למשחק, יש שם גם מישהו נחמד שרושם אנשים שמתקשים לעבור את ההרשמה http://www.ampota.com/2007/09/18/play-ragnarok-online-2-open-beta/ אני הצלחתי להרשם אבל לא אהבתי כל כך את המשחק.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
Command & Conquer 3 Tiberium Wars עשיתי שמירה שנייה לפני שאני עובר את השלב גראונד זירו וכל פעם שאני עובר את השלב הוא לא ממשיך לי למקום אחר במפה אלא פשוט יוצא לי לתפריט הראשי בלי השמירה תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות במשחק את הCONTROLERS ואני לא מוצא אפשרות כזאתי. מישהו יודע איך משנים אותם ?!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסימולטור מטוסי נוסעים , ושיהיה עם גרפיקה ,ותפעול של מטוס כמה שיותר מציאותי ואם כבר מדברים,צריך גם המלצה לאיזה ג'ויסטיק נחמד , יש לי איזה 2-3 ג'ויסטיקים אבל אף אחד מהם לא עובד כמו שצריך , חיבורים ישנים , בזמנו היתי משחק ב Flight Unlimited שמבחינת תפעול של מטוס היה מאוד מציאותי , בכל מקרה אני מקווה שיש חיה כזו סימולטור עם גרפיקה משובחת , בכול מקרה אני גר במטולה ,על הגבול , בטח אם אני אזמין משו יקח שנה עד שיגיע
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק הזה ואין לי מושג איך מכוונים נשק פה. אין שוב צלב או סימן של לכוונת ובדקתי בהוראות ולא ראיתי שום הסבר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש אבל אין כמעט משחקים ^^" ומאוד אשמח לקבל המלצות למשחקים ומקומות בהל אוכל לקנות אותם לא כל כך ביוקר =] בתודה מראש, אורן
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חברה למי יש מושג איזה משחקים הולכים לצאת השנה והחודש וחודש הבאה ... עם אפשר תאריכים (ועם לא סוד אז מאיפה הבאתם את המידע) *בזמנו לקחתי את המידע מגיים ספוט אבל אחרי שהם שינו אין לי מושג...........
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
תיגדו אתם מכירים את הטומב רידר הראשון לסוני 2 אז נתקעתי בשלב אחרי הבנין עם הגז המדמיע שיש כבל חשמל ארוך שצריך לעבור ויש מסוק משטרה שכול הזמן תופס אותי מישהו יודע איך עוברים????
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי בעיה שאולי הפורום הזה יכול לעזור לי איתה. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך להוציא מוסיקה של משחק ל-WAV או משו כזה? מדובר על משחק בשם "Styrateg", משחק לא כל כך חזק, אבל המוסיקה שבו מגניבה... חפרתי בקבצי המשחק ולא מצאתי בו אף קובץ מוסיקה אחד.. תודה מראש למי שיכול לעזור לי עם העניין הזה. נ.ב. אני משתף את המשחק, צרו איתי קשר ע"מ לקבל לינק להורדה. אני יכול להמליץ להוריד את המשחק רק בשביל המוסיקה שבו. שוב תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
קודם כל, אני חייב לומר, משחק ענק. שינויים ענקיים וגראפיקה מצויינת. שנית, מי ששיחק בוודאי הבין שבקריירה משחקים מאמן ושולטים על הרבה דברים שונים ומשונים. בכל מקרה, יש גם אפשרות לקבל נקודות שמאפשרות לשדרג את הציוד, החדר כושר, השיטת אימונים, הצוות של הקבוצה בקיצור, הכל כמעט. בעיה אחת, קשה מאוד לקבל אותם. שיחקתי כבר כ-5 משחקים וניצחתי בכולם, החתמתי שתי שחקנים וגרמתי לכל אחד מהם לוותר על כ-2 מיליון ירוקים מהמשכורת שהם דרשו, אבל עדיין לא קיבלתי אפילו נקודה אחת לשידרוג. מישהו מצא טריקים מעניינים או עוד דברים חיוניים לעשות בשביל הנקודות האלה?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
212.199.125.83:27015
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-