משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתם זוכרים את המשחק של חיל האוויר הישראלי? קניתי אותו בערך בכיתה ג' או ד', לפני כ-6 שנים...... הייתי רוצה שיוציאו את אותו משחק רק עם גרפיקה כבדה שזה יהיה WoW, ועם הרבה אופציות, מולטיפלייר טוב וכו'...... מטרת השיחה הזאת היא שאני רוצה לפנות אל חברת משחקים שיוצרת משחקים דרך דואר אלקטרוני ולכתוב להם שיוציאו משחק בסגנון לעיל..... אם אתם יודעים איך אני יוכל לפנות אליהם אז תגידו לי בבקשה. חרשתי פעם על המשחק הזה וזה דווקא היה הצלחה בקרב הגיימרים הישראלים.... תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אז ככה שאני נכנס למשחק בהתחלה (וזה גם באונליין וגם לא באונליין) הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא .. נירשמתי שם לאתרים האלה לא יודע מה הוא רצה בכל מיקרה זה לא נותן לי להיכנס למשחק.. מה אני עושה??
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הפלייסטישין החדש (2) הדק השחור קורא צרובים ?? רציתי לוודא כי יש אנשים שאמרו לי כן וחלק לא. אשמח לתגובה תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קראתי את העוגן ואיזה כמה ת'רדים פה.. ועדיין לא מצאתי משחק נורמלי שאפשר להנות ממנו כמו Farcry וכאלה... אתם יודעים על משחק יפה ומעניין כזה?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איפה אפשר להגדיל את הניסיון של שלושתם מעד 150 ליותר מזה ???
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
כל מה שצריך זה קצת קריאטיביות וכושר עיצוב: https://www.facebook.com/groups/BackInTheGame/permalink/1656135424645606/
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
עזרה בבקשה. האם יש אפשרות לפתוח את כל הצ'פטרים (שלבים) שנכנסים למשחק ? גמרתי את המשחק והסרתי אותו מהמחשב,שמרתי את תיקיית השלבים אבל זה מאפשר לי רק להיכנס לשלבים ששמרתי ולא לכולם. חיפשתי צ'יט כזה בכל מיני אתרים אבל לא מצאתי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
למה אין לי במשחק את הרזולוציה 1024X1280??? זה באסה ממש וגם שאני שם על 1600X1200 אז הגראפיקה נראית באגית מוזרה השחקנים נהפכים שקופים וגם הסביבה יש לי ת'פאץ החדש 1.02
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
טוב כתבתי מדריך למשחק ואני צריך הצעות לשיפור/מה להוסיף http://rapidshare.com/files/58239747/ETQW___1502___1491___1512___1497___1498___1512_.doc תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום,לא מזמן התקנתי את המשחק armed and dangerous המשחק פעל חלק,עד שפעם אחת יצאתי ממנו ושחזרתי כל הסרטונים וגם המשחק עצמו,היה להם DELAY בסאונד,כל הסאונד של המשחק נידפק בקיצר.. מישהו יודע איך לסדר את זה או שזה קרה לו?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי כאשר אני משחק במשחק SH3 אני נמצא במפה של בית החולים,כאשר אני נכנס בדלת ספציפית המשחק קורס וקופצת לי הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי חדל מלעבוד ואז אני צריך לאתחל את המחשב מחדש... מישהו נתקל עם התופעה הזאת? ***הדרייבר הוא 93.71*** הבעיה נרשמת בעוד משחק שנקרא THE HOUSE OF THE DEAD 3
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בקשר לניד פור ספיד קרבון: בדמו לא מצאתי אפשרויות של לנסוע חופשי ברחובות.... האם במשחק המלא תהיה אפשרות לנסוע חופשי??
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים הכי מעודכנים של כרטיסי המסך והקול, עשיתי install וuninstall איזה מליון פעם. יש לי XP עם SP2. יכול להיות שזה בעיה? אני מריץ משחקים אחרים בלי בעיה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מאוד אהבתי את המשחק האחרון Resident Evil 4 הפעם לוקחים אותנו לאפריקה ,הגרפיקה הרבה יותר מציאותית מקווה שתוך זמן קצר נקבל גם גירסה ל PC טיזר: http://www.gamevideos.com/video/id/9984
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק CONTRACT קיצור NOLF החדש ואני זקוק לסריאל תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הבאתי מחבד את המשחק Dead To Rights ממזמן ועכשו היה בא לי לשחק בוא שוב אז התקנתי אותו (3דיסקים)התקנתי בנפרד את הדיסק הרבעי שזה הקראק ולא היה שגיאות או משהו הכול חלק עכשו המשחק עולה סבבה אבל אני מגיע בשלב הראשון (למי שמכיר תמשחק במועדון שם) אני עובר איזה דלת ואז נהיה לי מסך ורשום בגדול comming soon יעני בקרוב כאילו אני משחק בדמו ופעם ששחקתי לא היה לי את זה אז מה קרה פתאום ממה זה יכול להיות?? נ.ב ניסית להסיר ולהתקין מחדש לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק הזה ואין לי מושג איך מכוונים נשק פה. אין שוב צלב או סימן של לכוונת ובדקתי בהוראות ולא ראיתי שום הסבר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שלום המשחק מותן אצלי במחשב אכשיו אני מנסה להתקין תהרחבה תיראו מה זה אומר לי http://img294.imageshack.us/img294/8228/untitledcd1.jpg
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אני משחק במשחק ואני בשלב השני במכרה ואני תקוע באיזה קטע שאני אמור למצוא את הליבה ולהפסיק את החשמל כדי שאני יוכל לעבור על איזה שביל מחושמל ... מישהו יודע איפה זה או מה אני צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני התקנתי את המשחק אבל חסר לי הסירייל נאמבר אולי מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולרשום לי אותו אני הודה לו מאוד..
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצש לקנות מחשב עם שני כרטיסי מסך geforce 8800gt האם המשחק crysis יעבוד לי חלק אל very high
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש את ה PARTY PACK , וגם כשאני נכנס למשחק יש את האפשרות, אבל לא הצלחתי לשחק אונליין... זה זמין רק לקונסולות או גם למחשב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה... התקנתי תשמחק rise of nation ואת התוספת Rise of Nations Thrones and Patriots הם לא עובדים שאני ניכנס למשחק הוא מראה את הסירטונים של ההתחלה ואז שולח הודעה Rise of nations cannot run with the monitor display mode set to 256 colors. Please change monitor display to 16-bit color or greater המחשב שלי עובד על רזולציה 1680X1050 עםכרטיס מסך GF7300gs אני חושב שזה אמור להספיק לעלות את המשחק הזה למישו יש מושג מה היא הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-