עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kip,

המשחק הותקן והותקן פאטץ' 1.1 אבך נראה כאילו הוא לא מתקן את מה שהוא אמור לתקן.... הגרסה שמופיעה במשחק היא 1.0, האם זה מה שצריך להיות? ניסיתי להתקין שוב פאטץ' והוא אומר לי שהוא כבר מופיע... בכלל, קניתי את המשחק במחשבה שהוא יהיה קפיצת מדרגה אחרי rome וההרחבות שלו אבל הוא מרגיש הרבה פחות טוב... אולי זה אני... עוד מישהו מרגיש את זה? אני אומנם די בהתחלה, אבל, במילה אחת.... אכזבה....

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by albert,

שלום, יש לי שאלה ממש קטנה, של אלה של כן או לא: במשחק UT2003 (שוב - לא 2004) יש משחק גם לשחקן יחיד או שזה רק משחק רשת?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by Thug Love,

הבאתי מחבד את המשחק Dead To Rights ממזמן ועכשו היה בא לי לשחק בוא שוב אז התקנתי אותו (3דיסקים)התקנתי בנפרד את הדיסק הרבעי שזה הקראק ולא היה שגיאות או משהו הכול חלק עכשו המשחק עולה סבבה אבל אני מגיע בשלב הראשון (למי שמכיר תמשחק במועדון שם) אני עובר איזה דלת ואז נהיה לי מסך ורשום בגדול comming soon יעני בקרוב כאילו אני משחק בדמו ופעם ששחקתי לא היה לי את זה אז מה קרה פתאום ממה זה יכול להיות?? נ.ב ניסית להסיר ולהתקין מחדש לא עוזר

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  4. יש רכבים בהרחבה הנ"ל של בטלפילד? איזה כרטיס יכול לריץ NFS MW בגרפיקה גבוהה? ה9600 256mb שלי מריץ אותו רק בגרפיקה די נמוכה עדכון: בקשר לרכבים- החלפתי מפה ויש

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by coorva,

אני בשלב שנקרא CHAPTER 01 - LEVEL 05 - ENCLAVE אני בבית קברות ונלחם מול ענק בגודל של עזריאלי ואני לא מצליח לגרום לו נזק. גם כשאני יורה בו מקרוב זה ניראה שזה לא מזיז לו במיוחד. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  6. Started by guyfaran,

שלום אני רוצה לקנות PSP ויש לי כמה שאלות קודם... מה ההבדל בין החבילות sony psp 1000k sony psp 1004k sony psp 1006k ? מה התפקיד של כרטיס הזיכרון במכשיר? והאם זה באמת משנה אם אני אקנה את הכרטיס הזה שהוא לא בהכרח של סאנדיסק אבל חמישית מהמחיר שסוני מציעים? http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=1870&CAT=50&SCAT=269&b=refzap תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by SpEcToR,

אפשר להוסיף מפות חדשות לbattlefileld 2?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by רזי ברד,

אני הורדתי את המשחק NFL Street 2 לפלישטישן 2 אבל יש לי בעיה במשחק כול פעם שאתה גומר חלק במשחק כמו גמירת משחק רגיל לא עונה , וגם במצב עונה שאתה גומר את החלק הראשון במשחק עונה ואמור להמשיך המחשק נתקע מתי שהוא טוען ככה זה בכול דבר במשחק וזה לא עוזר לצרוב את זה כמה פעמים כי כבר ניסיתי את זה אבל זה לא פועל אז אני צריך עזרה אם למישהו יש רעיון למה זה לא פועל אז בבקשה שירשום פה כי אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה אבל זה פשוט לא פועל טוב .

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  9. ב- HL2 מי שהוריד את הקובץ של 2 הג'יגה צריך את העדכון או לא ? מה נסגר? הכוונה לעדכון של שגרפיקה יותר טובה ומשחקי רשת שניתנים להורדה בליונטוורק האם אפשר להוריד את זה לגירסה של הראר של ה- 2 ג'יגה?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by yakirsh4,

אני רוצש לקנות מחשב עם שני כרטיסי מסך geforce 8800gt האם המשחק crysis יעבוד לי חלק אל very high

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  11. דיווחים ראשוניים מעודדים וביקורות טובות עשו את שלהם, כך נראה - הפרק הראשי מספר 12 בסדרת המפורסמת חווה את הפתיחה הטובה ביותר בתולדות המותגלכתבה

12. Started by rbu99fm,

יש לי את המשחק אבל אני לא מוצא שרת פעיל למשחק או שכולם מלאים, מישהוא בבקשה יכול לתת לי שם של שרת שאני יכול להרשם ולהתחבר אליו תודה!

13. Started by IlyaN,

סיימתי ת'משחק פעם ראשונה אתמול... אני חייבל ציין שזה השוטר הכי טוב ששחיקתי בו מאז HL המקורי (כולל השני...). אקשן אדיר והסיפור רקע ("עלילה") לא פחות... אבל כמו שקראתי בביקורות היא לא הכי ברורה בעולם (במיוחד שאתה משחק לסירוגין איזה חודשיים :-\) ונשארתי עם חלקי מידע שאני לא יכול להבין איך הם משתלבים, ויש כאלה שאני בכלל לא מבין. עשיתי חיפוש קטן בפורום וגילית שמישהו עשה פעם סיכום מעולה של כל העניין, אני אשמח לקבל לינק לת'רד כי אני לא מוצא אותו... ואם סתם למישהו בא להסביר מה הולך שם על רגל אחת אז גם סבבה. :-*

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by night-fire,

שלום, הורדתי את הCS הפרוץ והצלחתי להוסיף שרת אחד ומאז אני לא מצליח להוסיף יותר. השרת הוא של חברים שלי והוא כן עובד אז הבעיה במחשב\במשחק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by davidcohen,

אם יש לכם הסבר לבחירה תרשמו כאן

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. השאלה כותרת תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  17. היי לכולם רציתי לקנות משחק CRYSIS בארה"ב כי דוד שלי חוזר בעוד שבועיים לארץ וחפשתי באתרי חניות של משחקים מחשב ואמרו שבמלאי אין להם ת'המשחק ממש מוזר זה אמור לצאת לפני כמה שבועים וגם בארה"ב ראיתי שהרבה קנו משחק CRYSIS אבל אני לא יודע איפה אתר שאפשר לקנות משחק ולא בהזמנה מקודמת אז למישהו מכיר ת'האתר שאפשר לקנות משחק CRYSIS בתודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  18. איך אני מוחק מימנו שמירות? :s05:

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  19. הורדתי את הגוד מוד ואני פותח סרבר ואני יכול להשתמש בכל הפקודות הכל כמו שצריך (קרדיט לשוער של GLOZER המבין יבין - לא משנה...) הבעיה שלי היא שאני מנסה לעשות פקודה אחת פעמיים ברציפות לדוגמה SLAP ... אני מצליח לתת למישהו SLAP אבל אם אני רוצה לתת לו עוד פעם הוא כותב לי שאי אפשר כרגע... זה קורה לי בהרבה פקודות... איך מסדרים את זה? פקודה או משהו?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by POPSTAR,

http://www.gamevideos.com/video/id/5233#

21. Started by aldema,

יש לי את המשחק ואני כבר בקטע שאני צריך לסדר מחדש את הכפר וכבר בניתי להם בתים ועכשיו הוא כותב לי: " create 3 diciplne builders" - אז איך עושים את זה?? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  22. ???

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  23. יש לי מין תקיעות קטנות וראיתי באיזה פורום שלעוד אחד עם כרטיס ATI יש בעיה זהה מה נסגר, גם לספיידרמן יש בעיות וגם לזה ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by Posford,

ראיתי את הדיון הנעוץ אך לא ממש עונה על צרכיי רוב המשחקים ישנים ולא מה שאני מחפש. אני מחפש משחקים בסגנון מלחמה, מרוצי מכוניות (יש לי NFS:MW) זאת אומרת מרוצי ראליי, איזה משחק קראש יצא אחרון לסוני2? תודה אשמח בכלל לשמות של משחקים יפים.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.