עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by h_yoav,

אני ואח שלי משחקים ברשת אבל לא מצאתי אפשרות להוסיף בוטיםכי רק אני והוא זה לא הכי כייף יש אפשרות להוסיף בוטים אולי להוריד איזה תוכנה שמוסיפה בוטים מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by david_borohov,

שלום... רציתי לדעת אם מישהו מכם יודע מה עם סדרת המשחקים של kotor. יש דיבורים על פיתוח של משחק חדש?! אני כבר לא יכול לחכות!!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  3. Started by Ran B,

שלום לכולם ! התקנתי את המשחק fahrenheit והתחלתי לשחק. למי שמכיר ושיחק או יודע פשוט, בהתחלה רואה סרט נחמד כזה שרואים אותו הוזה משהו כנראה ורוצח מישהו בשירותים. ואז המשחק מתחיל. אני יכול ללכת בחדר של השירותים ואם אני מתקרב נניח לכיור אז יש לי למעלה 3 איקונים כאלה כנראה של אפשרויות. ניסתי ללחוץ על כל מקש אפשרי כדאי שהוא נגיד ישתוף ידים, לא יודע מה. שום מקש לא עושה כלום! נכנסתי לאפשרויות מקשים וראיתי איזה מקשים מכוונים שם, אבל אין שם שום פונקציה לכוון מקש שקובע לעשות משהו. יש רק לזוז עם החצים ולהזיז את התמונת מצלמה. אז איך לעזאזל משחקים? מה אני עושה? אני תקוע בחדר לוחץ על כל המקשים לא עושה כלום, ואז אחרי איזה 10 דקות ככה השוטר הולך לשירותים ותופס אותי ואז יש לי פשוט…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by Tut_Banana3,

שלום לכולם זה הפעם הראשונה שאני אי פעם עורך סרטון בחיים שלי... אז אם אתם לא אהבתם וכל זה תגידו לי כי די אהבתי את הקטע של לערוך אז אני רוצה לדעת מה לשפר ואני אנסה לעשות עוד אחד.. בתקווה שיצא יותר טוב (ברגע הזה העלתי את הסרטון.. ) אז הינה ובבקשה בלי תגובות רעות וכל זה... תודה רבה דרך אגב כולל המון ספויילרים... אז מי שלא שיחק ורוצה שלא יראה

5. Started by Electrobunny,

חברה יש לי בעייה....ואולי זה לא בדיוק בעייה.... אני מחור לSTARCRAFT קשה!!! לא יכול להעביר יותר מ24 שעות בלי איזה מישחק בB.NET ואני ממש לא אוהב את WARCRAFT 3 זה נראה לי כמו כשלון חרוץ! יש לי בעיית התמכרות או שזה סביר?

6. Started by chris_u16,

זהו משחק שכ"כ רציתי להתקין אותו אבל בגלל ב M$ Windows Installer אני אוכל אותה שוב!! השגיאה שאני מקבל היא מאוד פשוטה אבל אני לא הצלחתי לעשות כלום לגבי זה (אני מקבל את השגיאה בגלל שאני משתמש בWin 2003 Server) אי אפשר לעבוד על הmsiexec הזה? תודה :-* [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by uzi_sch,

לא ממזמן גיליתי שיש גרסת PC למשחק puzzle quest- challenge of the warlords. אחרי 10 שעות ששחקתי מסתבר שהוא ממכר רצח! אווווף! הכי מפתיע זה העולם וכמות האלמנטים של RPG שיש בו. הוא אומנם נראה כמו PUZZLER טיפוסי אבל הוא כל כך מעבר לזה שזה אשכרה מרשים!! שווה לנסות אפילו אם אתם לא מתים על הסגנון. הינה כמה תמונות כדי לפתוח את התאבון: http://www.infinite-interactive.com/puzzlequest/screenshots.php הינה סיקור וידאו של המשחק בגרסת הקונסולה PSP (זה מה שמצאתי): http://www.gametrailers.com/player/18441.html

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  8. למי שלא יודע Tokyo Game Show היא תערוכת המישחקים שעד השנה היתה השניה בגודלה והתערוכה תתחיל עוד בערך חודש http://en.wikipedia.org/wiki/Tokyo_Game_Show בכל מיקרה אחרי שנינטנדו חשפה את רוב המידע החשוב על הWII בE3 ומיקרוסופט כבר כימאת שנה בשוק אם ה360 והרבה מאוד מידע ידוע על הPS3 מה כבר יהיה לחברות להציג השנה?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  9. אני זוכר איזה חבר אחד שלי לפני מלא שנים כשהיה רק וינדוס 3.11 הוא שיחק במשחק כזה שיש לך מזוודה ויש לך בצד דברים בגדלים שונים למשל : סכין גילוח , אקדח , חפיסת סגריות, מטריה קטנה....בקיצור ואתה צריך להכניס אותם למזוודה ככה שהכל יכנס (אתה יכול לשנות לכל פריט איך הוא ישכב במזוודה על מנת שדברים אחרים יכנסו)בקיצור ואז אתה עובר לשלב הבא עם דברים שונים... לא מצליח למצוא כלום ב גוגל.... בעיה אני בתקווה שלפחות אחד ממכם זוכר את זה.... אני סגור לחלוטין שזה היה בת'ופה של וינדוס 3.11 ומדובר במזוודה תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. הרי אנחנו עדים לאפקטים של פיצוצים אדירים. אז איך זה שהFPS יורד קיצונית דווקא כשנראה קצת עשן מסכן על המסך? האם יש משהו לעשות נגד זה?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by אוריפ,

כשאני משחק בMicrosoft Flight Simulator 2004, אני נתקל בבעיות תצוגה נוראיות (מצורפת תמונה...)! יש לי מעבד אינטל 2.4, 768 ראם, ורדיאון 9800 פרו עם הדרייברים החדשים (3.7). המשחק הוא מקורי לגמרי! מה קרה? בבקשה!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  12. Started by cb,

טוב אז ככה.השגתי את כל האבנים במקדש של העכביש בשביל לשים אותן בפסל של הגדול הזה של העכביש.שהשגתי את השלישית יש מין שרשרת לעלות למעלה,זאת שקרובה ליציאה..שפותחת שער קטן שמעלה אותי חזרה (כאילו מראה לי שאני צריך לחזור)והמשימה משתנה ל-לחזור לחדר העכביש,מה שברור מאליו. אני רץ לחזור ואני רואה שהחדר שדרכו באתי(זה החדר שנלחמים במלך של המתים הליצ' שלוקחים את היהלום הסגול-יהלום המוות)נעול. http://aycu25.webshots.com/image/22664/2002134838065696580_rs.jpg

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by ex_,

היי תאור המשחק פחות או יותר: משחק מרוץ מכוניות שהם בעצם כמו מכוניות על שלט רחוק המסלולים הם ברחובות בין מכוניות, סופר מקרט וכו' במסלולים עצמם יש בונוסים, מלכודות וכו'... מישהו זוכר איך קוראים למשחק?? תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by ForresT,

טוב רק התחלתיתמשחק ואז הגעתי למסך איפה שבוחרים תסקילים.. אני לוחץ אנטר מנסה לבחור ואז זה מראהלי תסקיל ואני לא מצליח לשדרג :-[ עוד משהו אני עושה שם level select משהו כזה וזה נותן לי תשלב החרא הזה באימונים שיעמום רצח עם היפני הזה עם החרבות..אני חייב לעבור אותו?מתי אני מסיים את האימונים?אני יכול לדלג עליהם?תודה:\

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  15. יש איזה אתר\חנות עם מחירים מיוחדים למחשקי מחשב חדשים? איפה אפשר לקנות חבילות מיוחדות של משחקים חדשים? איפה אפשר לקנות מבחר משחקים ישנים בזיל הזול?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  16. שלום, אני לא מצליח לשנות את detail lvl ליותר גבוהה איך שאני משנה המסך נהיה שחור עם כל מיני נקודות כאלה יאנו חלק מהתמונה.. כל שאר ההגדרות על הכי גבוה ברזולוציה 1024*786 משהו כזה אקיצר הכל פועל יפה חוץ מזה תודה מראש. אלי

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by Systema,

project 8 כבר יצא אם אני לא טועה לקונסולות, אבל הוא מתוכנן לצאת למחשב?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by pc student,

חברה נתקעתי במשימה הראשונה עם הבאגי וחלק הזה על גשר הרכבות אני לא מצליח לעבור דרך הדבר הכחול הזה ואני לא יודע מה לעשות,help please

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by HNR,

איזה משחקים חדשים או לא כל כך חדשים יעבדו נורמלי על המחשב : א P4 ht 2.8mhz 1gb ddr400 radoen 9600pro 256mb asus p4p800deluxe ני שואל כי למשל RA3 הדרישות מערכת שלו גבוהות אבל למרות זאת הוא עובד מצויין על המחשב הזה..

20. Started by cb,

שלום, דבר ראשון,אם אפשר ב-ל-י פאצ' כלשהו לשנות רזולוציה?הגדרות גראפיקה ניסיתי דרך הדריוור שלי ואני חושב שעבד ..אם כן המשחק עדיין נראה חרא.(800x600). דבר שני,איך לעזאזל אפשר לשנות מקשים למה שרוצים?וגם בהגדרות של המקשים במשחק הם מביאים לך שלט של קונסולה-מאוד מתחשב בשחקני הPC.מה הם מפגרם בKONAMI או מה?מביאים לי מקשים ב איקס עיגול ריבוע ומשולש.פשוט מפגרים! ואם אי אפשר לשנות מקשים,ישנו TYPE 1 של מקשים וTYPE 2. אני בחרתי ב2,אבל אני לא יודע מה המקש של הספרינט.אם אפשר לדעת תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by DorCo,

שאני לוחץ על האייקון(גם מהקיצור וגם מהתיקיה עצמה של המשחק) של המשחק שום דבר לא עולה. והמשחק מעודכן... תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  22. היי, בתור התחלה אני מתנצל אם ישנה עבירה על חוקי הפורום, באמת מתנצל. יש לי 3 משחקים מקורים-->קרייסיס,Burnout-Paradise The Ultimate Box ועכשיו גם Dark Sector ובעיקרון אני בנאדם שמגוון, אני לא אוהב לשחק 4 שעות ברצף על משחק אחד, אני אוהב לשחק שעה על משחק אחד, חצי שעה על משחק שני ואולי עוד שעה על משחק שלישי, לא יודע למה אבל זה הקטע אצלי שנמאס לי להיות במשחק אחד יותר מדי (למרות שבממוצע חרשתי את Burnout 46 שעות ) ומשגע אותי שכל משחק אני חייב להתחיל להחליף דיסקים. יש איזשהו פיתרון לזה ככה שאני לא אצטרך לשים דיסק אחר כל פעם?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.computerandvideogames.com/r/?page=http://www.computerandvideogames.com/previews/previews_story.php(que)id=116909 תהנו יש תמונות גם כן

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by אלון פ,

שלום לכולם, יש לי בעיה ב BFH. כשאני מנסה להכנס לסרבר, זה טוען תוך שניות, ומתנתק, ומציג שגיאה 15. אחרי זה כשאני מנסה להתחבר, הוא טוען מלא זמן ואז אומר שאין לי סרבר להתחבר אליו. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים