עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by night-fire,

תנו בשמות של המשחקים!! תרביצו בשמות ורק אל תתנו לי mu כי אני שונא תמשק ההזה,gunbound אנימשחק אז לא לשים בבקשה.. תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by Mad Season,

מישהו פה שיחק במשחק sacred ? אני מחפש משחקים שיזכירו את המשחק הזה. האם יצא sacred underworld 2 ? ואם כן , אפשר לשחק בו רק בתנאי שיש לי את הסאקרד הראשון על המחשב ומתקינים עלוי הרחבה ?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  3. Started by Aternus,

שלום, לא ממזמן עברתי את COD4 ואני מחפש משחקים אחרים כדי לשחק בהם, והעיקר שהם יהיו מעניינים כי חבל לי לבזבז כסף סתם. המחשב שלי: Q6600, 2GB, X1950PRO, והארד דיסק די גדול של 250GB המשחקים שכבר עברתי או שיחקתי ולא אהבתי: COD 4, CRYSIS, TIMESHIFT, ORANGE BOX, NWN2, BIOSHOCK, GEARS OF WAR כמו שאתם יכולים לראות אני אוהב FPS, אבל שתהיה לו עלילה בינונית+ לפחות, וגם משחקי RPG, מה שלא אהבתי זה CRYSIS שהוא מצועצע מדי עם הגרפיקה הנוצצת בלי שום עלילה ו\או הגיון. תודה ! נ.ב- קראתי את הטרד של המשחקים המומלצים, הבעיה שהוא ממש לא מעודכן

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  4. אפשר המלצה למשחקים כמו Crysis בבקשה? ואם למישהו יש מושג מתי יוצא הcrysis המלא? תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  5. מאוד... יש לי בעבודה מחשב נייד, חלש, ואני רוצה המלצות למשחקים שירוצו עליו. בנתיים יש עליו: Heroes 3, diablo1+2, warcraft, red alert1 המפרט: P-III 850 MHZ 256 RAM INTEL GMA איזשהו כ.מ מובנה של אינטל... בקיצור... תודה!

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  6. הי לכולם אני צריך המלצה למשחקים חדשים לPS2 חוץ מTEKKEN4 VICE CITY DBZ BUDAKAI NFS HP2 אז יש לכם מה להמליץ לי? רצוי שיחזיק הרבה זמן סגנון כמו GTA ו TEKKEN אז סבבה? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  7. AMD ATHLON 2400+ 9600PRO 256 מגה 768MB זכרון מחשב מעפן של חבר... המלצות למשחקי מכוניות,יריות או בעצם כל מה שנחמד לשחק ושיעבוד טוב... תודה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by Burned,

אני מחפש משחקים קלילים בסגנון RPG, למישהו יש המלצה? לא אוהב לשחק במשחקים כבדים..

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  9. הלוח הוא GA-78GM והכרטיס הוא (HD3200 (chipset 780G. המחשב הוא זמני אבל למספר חודשים. האתר systemrequirments אומר שאפשר להריץ הרבה משחקים לפי הכרטיס. הבעיה שלו היא שמותקן WIN7... תכלס... מה אני יכול לשחק? סדרת total war? FPS נורמאלי? תודה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by STRENGTH,

טוב אז לא מזמן התחלתי לנסות קווסטים ודווקה אני מאד אוהב את זה אז שיחקתי בכמה משחקים: MONKEY ISLAND 1 MONKEY ISLAND 2 FULL THRTLE SAM & MAX ועוד כמה שאני לא זוכר. אז מישהו יכול להמליץ לי על עוד משחקי קווסטים,אבל שיהיה טוב של החברה LUCAS או משהו דומה.

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  11. יודע שאולי לחלק זו תהיה שאלה מטופשת ( כי הם מכירים ) אבל אני מת מת למצוא איזה SHOTER חלליות / מטוסים כזה תלת מימדי שהצפיה היא מעל המטוס שיורע על אוייב באוויר וביבשה כמו שהיו משחקי מכונה לא מחפש סימולטור מורכב אלא הנאה שדל ירי תרנגולות ילדותי מידי בשבילי - מחפש משחק מתקדם יותר תודה מראש לכל המלצה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מעדיף תלת מימד/נורמלי/שיצא לאחרונה מישהו מכיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  13. אני מעדיף תלת מימד/נורמלי/שיצא לאחרונה מישהו מכיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by lader,

שווה לשחק ב Devil May Cry 3:Special Eddition בגירסת המחשב האישי?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by roie13,

שלום,אני צריך ממכם המלצה על משחק יריות באינטרנט שלא דורש סיריאל או כסף בכל צורה שהיא משהו בסגנון של אמריקס ארמי תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by FearThis,

בתקופת סטארקראפט הייתי חולה אסטרטגיה גם מול המחשב וגם באינטרנט. מאז לא יצא לי לשחק במשחק טוב חוץ מוורקראפט 3. רציתי לקבל מכם המלצה למשחק טוב ואיכותי שאנו דורש חומרה חזקה (בשביל המחשב הנייד שלי). תודה, FearThis

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by idan007,

יש למישהו איזה משחק עם הרבה אקשן וגרפיקה יפה להמליץ?

• 81 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. משחקים ששיחקתם ונהנתם. אני בדיוק קניתי כרטיס מסך חדש (לא 9800GTX), רוצה להשלים פערים. סיימתי את קמפיין כדור הארץ בSUPREME COMMANDER, את קרייסיס ואת COD4.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eladsh,

יש לחבר שלי מחשב נייד Acer Extensa 5200 זה המפרט: מעבד Mobile Intel Celeron M, 1866 MHz זיכרון kingston 1525 MB דיסק קשיח 64.8 GB (34.4 GB free) כרטיס מסך Mobile Intel® 945 Express Chipset Family (256 MB) מערכת הפעלה Microsoft Windows Vista Home Edition והוא מעוניין במשחקים בסגנון של max payne,half life,far cry,halo בקיצור יריות מגוף ראשון(FPS) אם אפשר שתעשו רשימה של המשחקים שהוא יכול להחזיק על HIGH ומשחקים שהוא יכול להחזיק על MEDIUM אבל תעשו את זה בנפרד בבקשה תודה

• 9 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by T-MacH,

אבל אני רוצה משחק כמו: DBZ אם אפשר וגם קישור הורדה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. Started by BlackDiablo,

אני צריך המלצות למשחקים עם גרפיקה טובה כמו HL2 ועוד שאלה מתי יוצא AGE OF EMPIRES 3 ?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by ShayGTi,

יש לי ג'יפורס 6150 מובנה על הלוח אם. מעבד AMD64 3200 VENICE וג'יגה זיכרון. על איזה FPSים אתם ממליצים שהכרטיס יכול לסחוב בצורה חלקה ובאיכות גבוהה?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  23. השאלה בכותרת. הרבה פעמים חברים באים אליי ושאנחנו משחקים במחשב, זה לא כיף, כי כל פעם צריך לעשות תורות. אני רוצה משחקים שיהיה אפשר לפצל את המסך לשניים ושאחד ישחק בשלט (XBOX360 אלחוטי) ואחד במקלדת, או שניים בשני שלטים(עדיף על האופצייה הראשונה) אגב משחקים שהם לא SPLITSCREEN אבל אפשר לשחק שניים על מחשב אחד גם יהיו מצויינים. אה כן ושיהיו משחקים טובים. ועוד שאלה- היום השגתי PES2008 למטרה זו, כי חשבתי שיש בו אופצייה לזה- אך לא הצלחתי למצוא אותה. מישהו יכול לכוון אותי איך לשחק SPLIT SCREEN ב PES2008? או אפילו לא SPLITSCREEN, העיקר שני שחקנים על מחשב אחד. על GOW אפשר לעשות זאת? כי לא מצאתי שם אפשרות לזה.

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. אני מקווה שחלקכם הבין אני מחפש משחק ממכיר שמשלב דברים שקשורים לLEVEL UPS, ITEMS, WEAPONS, הרבה קרבות (עדיף בסגנון RPG). לא חשוב לי אם יהיה ברשת או לא, העיקר ההמלצות שלכם ומשחק מורכב כמה שאפשר, משהו לשרוף עליו הרבה שעות תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. משהו בסגנון Global Operation או Ghost Recon פעם הייתי חולה על הגלובל... פשוט אני לא ממש מעודכן... אז אם יש למישהו איזה המלצה על משחק יריות כזה מרובה משתמשים (כאילו ברשת) אז בבקשה..! בתודה. אלעד

• 1 תגובה
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים