משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
למי שיש את המשחק DEAD TO RIGHTS: יש לי את בעית ה-CANISTER הידועה. לפי מה שהבנתי זה בגלל הכרטיס RADEON 9600XT שלי, אבל לעומתי חבר שלי עם הRADEON 9600PRO שלו מפעיל את המשחק ללא כל תקלה. אני לא מעוניין בפאטץ' אבל יש איזשהי שיטה לפתור את זה אולי בהגדרות של הכרטיס או משהו?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
יש סיכוי, או שהוא יהיה כמו הנסיך הפרסי ודאס אקס (שלא עובדים על MX)? נ.ב: אני מת על המשחק הראשון, סתם רציתי שתדעו... ;D :-*
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום. לפני מס' שבועות התקנתי את המשחק NFS:UG, אבל רק לאחרונה התחלתי לשחק בו באינטנסיביות. וגיליתי בעיה מאוד מעצבנת... ראיתי את המשחק אצל חבר, ויש הבדל גדול בין איך שהמשחק עובד אצלי לאיך שהוא עובד אצלו. קודם כל, רואים קצת מטושטש בתפריטים שלפני המירוץ. רואים מטושטש את הסמלים של המכוניות (איפה שמבצעים טרייד-אין) וכד'. נוסף על כך, חסרים הרבה פרטים. כמו מהירות הנסיעה (קמ"ש), איזה מקום אני נמצא וכד'. כלומר יש את השעונים והכל, אבל איפה שיש את המספרים המדויקים שמפרטים על מהירות הנסיעה וכיו"ב, יש ריבוע בצבע משתנה. ממש מעצבן... ובדקתי באפשרויות, אין שום אפשרות להפעיל את זה. ומה שמצחיק פה הוא שלי יש ATI Radeon 9600 Pro 128MB ולחבר שלי יש GeForce 4 MX440 (עלוב לכל הדעות...). …
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני התקנתי תמשחק סדרתי תהגדרות ואז יש סרטוני הקדמה בחלון קטן כזה ואז שזה הופך לחלון מלא זה יוצא ישר.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כאשר אני משחק CALL OF DUTY או WAKEBOARDING UNLEASHED המחשב פתאום עושה לי RESET. אני משתמש ב DIRECTX 9.0B ובדריורים הכי חדשים של הכרטיס מסך. למה זה קורה מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני עושה לחיפושית במשימא 3 את האגזוז???? תודה מראש....
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משחק חזזזזק לא משתווה לראשון מבחינת משחקיות אבל בהחלט המשחק עם הגרפיקה הכי גבוהה קיום
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
פעם נתקלתי בפאץ שמאפשר לשחק ברשת בGTA3 ניסיתי לחפש אותו בגוגל ולא מצאתי מישהו אולי יודע מאיפה אני יכול להוריד אותו ואיך להשתמש בו??
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
אני לוחץ על הקיצור דרך וכלום לא קורה....לא נטען כלום בדקתי גם בתיקיה NADA מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשחקים כמעט לא מתחדשים ואם כן אז הם לא מנצלים בכל מקרה את הכרטיסים החדשים
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
לאחרונה עדכנתי את הDRIVERS של הכרטיס מסך ל 3.10 ?(ATI R9600P ) וגם עדכנתי את המשחק לגירסה 1.30 ומאז כל פעם שאני משתמש ב NITROUS OXIDE (או איך שלא קוראים לזה... ) המסך שלי נעשה שחור ורואים רק פנסים בנוסף כאשר מהירות הנסיעה מתגברת המסך נעשה חשוך יותר ויותר ... בקיצור משהו דפוק באפקט המריחה או BLUR יותר נכון...... מה לעשות???????????
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני במשימה של "Find the ship's brig and rescue captain Keyes" , הרגתי את כולם, פתחתי את כל הדלתות, אני לא מוצא מה לעשות כדי להמשיך הלאה.. השלב הזה כמו מבוך עם כל הדלתות והחדרים. אם מישהו עבר את זה אשמח לשמוע מה עושים..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחלק הזה http://www.geocities.com/adlanmenny/traodf.jpg
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=13573
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחים שלי אני רוצה לדעת אם יש איזשהם תוספות ל enter the matrix?... אני פשטו מת לראות אם יש איזה עוד שלבים... (משחק ישן אך עדיין כיף לשחק בו)
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
bloodrayne 2 ftp://theuser:9K5ya@ftp4.3dgamers.com/pub/3dgamers/games/bloodrayne2/br2final.zip splinter cell pandora tomorrow http://www.gamershell.com/download_filehell.pl?hellID=4790&mirror=2&a=1204321562448.53&b=init תכתבו את דעתכם!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לא נמאס לכם ? אני מקווה שיצא פתרון להכול ואני לא מבין למה יצרו בכלל MMX עם שום דבר לא תומך בזה?
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
1. איך בועטים פאול נמוך 2. איך פותחים טורניר נעול ( לקחתי את כל האליפויות )
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני שונא את המשחקי מטוסים האלה ששעתיים מתכוננים לאיזה "קרב" שנגמר אחרי 2 שניות ורבע.. יש איזה סימולטור נורמלי לשליטה (לא שאני צריך להיות טייס בחיל האוויר בשביל להשתלט על המטוס) וגם שיהיה בו אקשן ?
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
*ספוילר אפשרי* ב- slaughterhouse צילמתי כבר את המעבורת שמורידה ארגזים ואת ה- domz sarcophagus... עכשיו אני בדרך החוצה והשותף שלי מקשקש לי על ה- Third observation point... שכחתי לצלם משהו. חזרתי ושיחקתי בכל הקטע האחרון שוב, ולא מצאתי שום דבר... על המפה אני רואה שאני די קרוב לשם, אבל לא מוצא את הכניסה... האם אני צריך לחזור לפוד שלי ולשוט קצת או שאני אמור להגיע לשם רגלית?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בהגדרות סאונד כתוב שהוא תומך בAC3 אבל כתוב בצריך כרטיס כמו הסאונד סטורם של NVIDIA שיודע לקודד AC3 לבד כדי להפעיל אותו, אבל אני מחבר את הHTPC עם כרטיס פוריסימו 3 דרך S/PDIF לרסיבר ואני רוצה שהוא יקודד את הAC3, איך אני עושה את זה? בתודה מראש אביב
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות העלתי פה ת'רד על כך שהוא דופק ERROR ויוצא מהמשחק בהגדרות הכי גבוהות. עכשיו הוא אמנם לא עושה את זה, אבל הוא עדיין לפעמים נתקע כזה באמצע המשחק לכמה שניות וגם עובד נורא ואיום על 1024X768 עם AAX4.......מוזר.. : יש לי geforce 4 ti 4200 128mb
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-