עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by jenia1989,

הבעיה שלי הוא שאני לא יודע איך להוריד משחקים חדשים+מלאים אני מקווה שתעזרו לי icq 346468469

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. Started by Voodude,

אחרי שקבלתי את המחשב בחדש החלטתי לבדוק אותו במשחקים, והשאלתי מחבר שלי את המשחק Prince of Persia: Sands of Time. התקנתי DirectX 9 אתחלתי את המחשב והתחלתי להתקין את המשחק. בערך במצב של 50 אחוז ממהתקנה, ההתקדמות נעצרת ולאחר כמה שניות מופיעה שאיגה בהמשחק מאבחן שמקורה בהגדרות הוידאו. הדבר מוזר לי כי המחשב עצמו רץ חלק, ומותקן עליו Catalyst 4.1. כשניסיתי להסיר את המשחק (גם דרך Unistall וגם דרך לוח הבקרה) המערכת סרבה להסיר אותו, וכאשר ניסיתי להתקין מחדש נתקלתי באותה בעיה, מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by Fkl0ster,

K, אני בוחר בסוג החיבור והמהירות, מקבל רשימת שרתים, בוחר בשרת עם מקום פנוי ופינג נורמלי ומנסה להתחבר, אבל הוא רושם Awaiting Connection ולמטה INVALID_CDKEY. הוא ממשיך בספירת השניות וזהו. אין שינוי. ובכן, ב-Options ה-CD KEY הוזן ואני מקבל למטה שהוא Valid. המשחק הוא מקורי. What gives?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by zoyaniv,

שכחתי איך אני מעלה נקודות ציון חדשות בחדר תיכנון עם העכבר הוא לא נותן לי לסמן אולי צריך לשנות משהו?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. קוראים לו GUNBOUND ... הוא ממש חמוד ... (וממכר מאוד - בגלל זה אני פחות פה :-X) קראו: http://www.gamextra.com/gunbound/index.php נ.ב - Benor "גילה" לי תמשחק ...

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by swampfrog,

היתי מודה לכם אם היתם יכולים להביא לי רשימה של כל המשחקים הכי טובים שיצאוב בבערך 3-4 החודשים האחרונים ל-pc 8)

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by piro,

מישהו מכיר את המשחק? אני צריך לינק לאחת מהגרסאות, אם מישהו מכיר. תודה piro

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by Shadowman,

יכול ליהיות מצב כזה שהוא לא עובד אצלי בגלל הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by overload,

כנסו לטנק, תשתמשו בשמות מהפורום. לדוגמה: overload--HWZONE אני מת על המשחק הזה. ;D http://www.jippii.com/jsp/games/index.jsp כדי לירות לוחצים עם העכבר, כמה שהסמן רחוק יותר מהטנק העוצמה חזקה יותר. הזווית היא גם לפי הסמן. כדאי לשנות נשקים לוחצים על השם של הנשק למעלה.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  10. http://www.tradelair.com/LoGD/ http://www.idlepimps.com קראו לי מטומטמת, קראו לי סטומה, אבל את המשקים האלו אוהב ללא סיבה! (רק למען הרקורד, אני צלולה כמו רוסי זקן ביום ה-14 למאי...)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Kenny,

טוב , אז הורדתי את הדמו ששחררה החברה של המשחק קודם כל צריך לציין שיש למשחק גרפיקה בהחלט מדהימה. זה המפרט שלי : amd 2600 (2170mhz 512DDR @ 2-2-2-2 Epox8rda+ 195bfsb Radeon 9700 pro בכל מקרה , אני מפעיל את המשחק ברזולוציה 800\600 כאשר aa\af לא מופעיל כלל. בהגדרות של הגרפיקה במשחק שמתי הכל על high יש אפשרות לבחור בין : very high \ high \ medium \ low והמשחק פועל דיי בפריימים. וגם שאני מוזיז את העכבר מהר , כאילו מפנה את המבט במהירות , התמונה נהית קצת מטושטשת אני חושב שזה בגלל המסך (17 אינץ , אין לי מושג איזה חברה יש לי אותו שלוש שנים) זה נראה כאילו המסך לא מספיק לצייר , או שיש לו יותר מידי פרטים להציג בואו נגיד שאם יש עץ ואני מעביר את המבט במהירות עליו , רואים …

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by peralon,

כשאני מנסה להעלות את המשחק יש לי את ההודעה הבאה : הכרטיס מסך : GF4 MX440 מה לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הצילו!!! Monster Garage מיתרסק לי אחרי המישמה ה-4 (זאת אם האמבולנס) זה מראה לא את שלושת הסרטים של הלימוזינה ואז יוצ לווינדוס!!!!!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by edi17,

אז ככה... הביאו לי את המשחק.. הכל טוב ויפה. ניסיתי להפעיל את המשחק וכשלחצתי על משחק חדש הוא תחיל הלריך למעטה שהוא יוצר משחק חדש ואז פתאום הוא קפא... הסמן עובד... הכל טוב ויפה - אך ב- Task Manager המשחק Not Responding!!!! משהו יודע איך אפשר לפתור את זה? האם יש Patch או משהו? בתודה אדי

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by redti,

יצא הדמו לא מזמן ואני מוריד את זה לאט פחד.... זה משחק מאוד כבד לפי התמונות שראיתי והוא נראה מדהים שם את דום 3 בכיס הקטן! מישהו הספיק לשחק בדמו יכול לשים תמונות או לומר משהו על זה?..

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by e.s,

המשחק יכול לעלות ב-windows xp???

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  17. Started by shaul,

לכל מי ששיחק במשחק, אני תקוע בשלב שבו נחטפי ע"י הסיט', ואני בחללית שלהם, אז אני מגיע לקומה של הגשר, אבל הדלת כניסה לגשר סגורה ואני לא יודע איך לפתוח אותה מישהו יודע?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by t d,

שלום! אני יכול להגיד בבטחה שgrand theaft auto vice cuty הוא המשחק האהוב עלי ביותר בכל הזמנים! ולאחר שסיימתי אותו מכל כיוון אפשרי עם כל המשימות הצדדיות, רציתי לדעת האם שווה לנסות את הפאטצ' שנותן לשחק את המשחק און ליין... מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את הפאטצ' ומה צריך בכדי להפעיל אותו? כיצד? והאם הוא פועל כמו שצריך בלי הרבה באגים וקריסות? שיחקתי כבר gta2 יחד עם חברים דרך ip address האם הדבר אפשרי גם בוייס סיטי? תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by benams,

היה לי את המשחק הזה מהיום שהוא יצא והוא תמיד עלה לי טוב וראו את הכל רק עכשיו לא רואים לי את הבנות שמזניקות את המירוץ מה אני אמור לעשות?? זה מעצבן

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Atlon-Xp,

רציתי לדעת מזה ;D

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  21. Started by @_esc_@,

טוב ככה כול פעם שאני מפעיל את המשחק RollerCoaster Tycoon גם הטויסטר טיים וגם RollerCoaster Tycoon 2 בתעינה של המשחק זה מופיע תיבה כזאת של error שרשום בה ככה : error trapper exception raised - access violation error location: windows unknown driver !!!! ואני כבר לא יודע מה לעשות !!!!!!!!!!!! עזרה בבקשה אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ???

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by smelly diaper,

למישהו יש לינק של אימולטור ל PS2 בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , הרבה זמן שאני מנסה לברר ולפתור את הבעייה המוזרה למה במשחקים של פיפ"א ( כולל כולם ) הכרטיס מסך לא בא בכלל לידי ביטוי כמו במשחקים אחרים. כשאני משחק CALL OF DUTY למשל שהוא משחק הרבה יותר כבד בגרפיקה מפיפא המשחק רץ חלק עם פילטרים וכו' אבל בפיפא למשל זה על הפנים ! למשל שמרימים כדור שוער והתמונה זזה על כל המגרש אז התמונה לא רצה חלק אלא בגימגום כזה מעצבן כאילו הכרטיס מסך לא עומד בזה וזה לא נראה לי הגיוני.. קראתי בפורומים אחרים ( RAGE 3D ) שהמשחקים של פיפא בנויים עם אופטמיזצייה לדרייוורים של NVIDIA ולכרטיסים שלהם בעיקר. אולי בגלל זה הדרייוורים של ATI עושים את כל הבלאגן פה..?! לאח שלי יש מחשב כמו שלי P4 2.40 עם פחות זיכרון ממני וכרטיס מסך GF4 MX והמשחק אצלו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אין לי סאונד בג'י טי איי אוףף איזה מעצבן !!! התקנתי זה היה מצויין ואז מחקתי והתקנתי שוב וזהו מאז אין לי סאונד ..מה לעשות?! כשאני לוחץ על options ואז audio זה רשום לי no hardware יכול ליהיות שזו בעיה במחשב ..אבל הוא פעל מצויין ..מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by mega1234,

למישהו יש מושג איך אני משיג את את המשחק הזה ?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים