עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מישהו מכיר משחק שנחשב טוב ובעל גרפיקה טובה של מרוצי אופנועי שטח? (מוטוקרוס)?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Shbd,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by galCool,

המלצה למשחק פעולה לא משנה ישן או חדש.. שיהיה בסגנון far cry או HL תודה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by LazyBurger,

מחפש משחק תפקידים טוב... משהו עם גראפיקה טובה ואפקטים (לא כמו TITAN QUEST שהציעו לי ) כמובן קסמים רמות EXP וכדומה ושיהיה ארוך ומהנה... FABLE כבר סיימתי... מאז לא שיחקתי משחק תפקידים טוב (וזה היה לפני שנתיים בערך ) יש למישהו המלצה או שאני אצטרך לחכות שיצא פייבל 2 לאקסבוקס ואז יתורגם למחשב?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני צריך המלצה למשחק כמו בכותרת, שלא יהיה סטייל WoW ודומיו.. שיחקתי עד לא מזמן Knight Online US ושרתים פרטיים, אבל למעלה מ- 5 שנים במשחק הזה הספיקו לי.. שיהיה מהנה העיקר, ושאוכל לשחק עם חברים... אנחנו בד"כ ב- Ventrilo איזה 8 איש ככה.. שיהיה חינמי. תודה מראש..!

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by STRENGTH,

אני רוצה לשחק במשחק תפקידים טוב,משו כמו דיאבלו בסגנון. שמעתי על המשחק FALLOUT.. זה משחק טוב? ויש עוד משחקים טובים [תפקידים]?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by liorgadidi,

[glow=gray,2,300]שלום.![/glow] אני רוצה לקנות משחק טוב. עכשיו לא משנה איזה קטגוריה הוא יהיה(ספורט,אסטרטגיה,לא יודע מה עוד) רק שהוא לא יהיה בסגנות כמו דיאבלו או המעניש(the punisher)-אני לא אוהב את סגנון המשחקים האלה... שמישהו הולך מאחוריך ויורה בך או דברים כאלה. תנו לי גם כמה המשחק עולה בחנויות שלא יהיה מוגזם-תתנו הצעות לא לפי המחיר זה לא מה שמשנה.

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  8. שלום לכולם, שחקן ישתמש במקלדת+עכבר והשני בפאד XBOX. לא חשוב איזה סוג המשחק, העיקר שיהיה כייפי. * לא משחקי ספורט (כמו פיפא, פרו, נ.ב.א ...) / worms למיניהם.. אגב לא חובה רק משחקים חדשים, אפשר גם קצת ישנים.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by rk666,

אז ככה יש לי פה עכשיו רשת ואני רוצה לשחק במשחקי רשת טובים (רצוי ל עד 2 שחקנים) רצוי ב coperative מוד זאת אומרת אני ועוד מישהו נגד איזה חיילי המחשב אפשר 3dshooter או אסטרטגיה רצוי 3dshoort\first person shooter. יש לכם המלצות ספצפיות אולי גם איזה משחק ספורט טוב ? (שיש אופצייה LAN בדקתי NFSUG וeuro2004 ולא היה בהם אוצפיית לאן EA המסריחים ביטלו :\ ) אז מה ההמצלות שלכם?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  10. Started by avielq5w,

שלום חבר'ה, אני צריך המלצות למשחקי CO-OP , משהו בסגנון של L4D למי שמכיר... לא מחייב זומבים ושטיות כאלה... זה המפרט (זרקו שמות של משחקים, אני אבדוק כבר אם זה יעבוד): amd phenom ii x4 690t 3.0GHZ gigabyte ga-78lmt-s2p sapphire hd 6870 1gb gddr5 WIN 10 ,64bit 8 RAM תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by malcolmx9,

נמאס לי מ-world of warcraft, ואני רוצה לחזור ולשחק במשחקי FPS כמו תמיד. יש לי call of duty 2 מקורי, אבל אחרי שחרשתי על הסדרה, אני רוצה לנסות משהו חדש. אני מחפש בעיקרון רק מולטיפלייר, סינגלפלייר לא מעניין אותי. קניתי BF2, ולא אהבתי בכלל! אם יש משחק חדש ומומלץ, אני אשמח לקבל המלצה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  12. מה המצב אנשים?? על איזה משחקי fps אתם הכי ממליצים ברשת? רצוי deathmach ורק משחקים שלא צריך בשבילהם סריאל מקורי תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Stingray,

למחשב. לא משחקי ספורט,יש לי את פיפא 2007,זה מספיק לי. תודה מראש. נ.ב : עדיף חדשים אם יש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני נגרר לטיול משפחתי (סתם לישון רחוק מהבית אם שואלים אותי) ויש ספק אם יהיה אינטרנט. חוץ מזה אשתי לא סובלת את league of legends . ברמה התאוריתית אני יכול להשתמש בחבילת הגלישה של הנייד (יש לי עוד 1.5GB וחודש הבא יהיה לי עוד 2) . למחשב לא צריך להיות בעיה גדולה להריץ דברים ואפשר להתפשר על ההגדרות . יש י 7720 של Dell עם 650GT 2GB (בערך חזק כמו 550ti ) . משחקים כבר יש לי ערימה ענקית. אספתי המון עם הזמן. מבחינת סוג המשחקים אני לא מתלהב מ FPS, מעדיף RPG ואסטרטגיה (בעיקר בתורות אבל זה לא בדיוק נכון היום) , אני משחק עכשיו LOL. אוהב משחקי בסגנון minecraft,dwarf fort, terraria .אתמול קניתי FTL כי חברים שלי טוענים שהוא ממש טוב. משחקים שונים ומשונים זה סבבה. אני גם אוהב rogue like .…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by nehmia,

אני צריך משחקי rpg בסגנון muonline ו diablo וכו'.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ESC,

אני מחפש משחקי אסטרטגיה חדשים וטובים.. משהו בסגנון של גנר'לס או age of amipre ודברים בסגנון.. אם מישהו מכיר משחק טוב.. ואולי כאלה עם גרפיקה מעולה.. אז אני ישמח לקבל המלצות...

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  17. אהלן, סופ"ש נעים לכם. שוב אני מוצא את עצמי משתעמם בבית כשאני לא יוצא החוצה, אני מבקש המלצה למשחקים שאני אוכל לשחק עם החברה,החברים, לחבר את הלפטופ לLCD הענק בסלון, לחבר מקלדת ועכבר אלחוטיים ולשחק בהנאה. חשבתי על Worms World Party בנתיים. אפשר המלצה לעוד משחקים כאלו? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, מישהו יכול להמליץ לי על משחקי ירי (גוף ראשון) משהו בסגנון טירת הנאצים (המשחק היחיד נראה לי שסיימתי אותו ) ? אבל שהדרישות (חומרה) לא תהיינה גבוהות, וגם שתהיה אפשרות לשחק ברשת (אני רוצה לנסות את זה פעם אחת). תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by DAVIDKI19,

המחשב שלי הוא 1005PX של אסוס.... 1 ג'יגה ראם מעבד N450 איזה משחקי פעולה או ספורט שיעבדו על המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by fog,

אוקיי למרות שיש לי מחשב יחסית טוב (מפרט מימין) המשחק היחיד בנתיים שאני אוהב זה redalert II שלא מצריך אפילו רבע מהיכולת של המחשב שלי המשחק המודרני היחיד שאהבתי עד עכשיו היה far cry. ניסיתי לשחק גם ב-oblivion, counterstrike, WOW, quake ולא ממש אהבתי אני מחפש משחק אסטרטגיה דומה ל-red alert או משחק סימולציה למשל סימולצית טיסה. אני בכל אופן לא מחפש משחק אינסופי לשקוע בו שעות על שעות כמו oblivion אלא משחק יותר קליל. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  21. שלום, לאחי הקטן יש מחשב והוא רצה שאני יביא לו משחקים יחסית די ישנים בסגנון: פעולה יריות הרפתקאות מכות אסטרטגיה כיוון שאני שכחתי את המשחקים האלה רציתי את העזרה שלכם שתרענן קצת את הזיכרון שלי ואני יוריד לו.. יש לציין שהמחשב ישם מאוד! משנת 2000(הייתם מאמינים חחחח) יש בו מעבד מסוג פנטיום4 1.5 זיכרון 256 RDRAM וכרטיס מסך מדגם FX5200 128MB אני לא רואה שצריכים להביא מפרט יותר בסיסי מזה... מקווה שתעזרו ליי תודה רבהה ציון

22. Started by deking,

שלום, אני רוצה המלצה למשחקי מירוצים תאמת לא אהבתי את הניד פור ספיד האחרון .. מה יש לכם להציע?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  23. Started by AdiR^SiNaI,

קניתי הגה דוושות והילוכים איזה משחקים עם גרפיקה טובה כמו ניד פור ספיד יכולים לעבוד עם הגה תגידו לי שמות של משחקים טובים שיעבדו עם הגה והילוכים

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  24. שלום, אתם יוכלים להציע לי משחיק יריות של מלחמת העולם השנייה בסגנון של COD2 ? תסדרו אותם לפי סדר העדיפויות, נגיד: 1.COD2. .2 3. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני מחפש משחקים טובים, מומלץ גם עם גרפיקה נורמלית , למשחקים המבוססים על צוותי SWAT קומנדו וכד' תודה רבה מראש לכל העוזרים =]

• 4 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים