משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כשאני נכנס לעיר ירושלים אז יש את המסך הזה: הבעיה היא שהמשחק לא נכנס לעיר אלא נשאר במסך הזה. כשאני מחליף קראק אז המשחק בכלל נתקע בכניסה לעיר. ניסיתי להתקין מחדש אבל זה לא עזר. אה ועוד משהו שאולי זה קשור: כמו שאתם רואים בתמונה המשחק לא על כל המסך, יש לי ''19 והרזולוצייה על 1280*1024. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שמרתי בפיפא (2005) כמה ריפליים שלי אחרי שאני שם גול. עכשיו - אחרי שהריפליי עולה הכפתורים (להריץ קדימה ואחורה ושל הזום...) לא מגיבים כשאני לוחץ עליהם. חשבתי בהתחלה שהמשחק נתקע אבל אני יכול ללחוץ עם העכבר ולהזיז יענו ב Free cam את הזווית. יש למישהו מושג מה קורה שם?.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי משחק PC-Medal_of_Honor_Airborne. לאחר שפתחתי אותו ב winrar אני לא מצליח להתקין אותו . אני מצרף את תמונת רשימת הקבצים. ניסיתי עם תוכנת דיימון טולס וזה לא מצליח. מה הבעיה? והאם אלה בכלל קבצים של משחק PC ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אהלן , בתור מעריץ מושבע של סדרת המשחקים , דאגתי לקנות גם את Thief :DS אך גדולה היתה האכזבה לראות שהמפתחים (מה לעזלזל קרה לוורן ספקטור?) פשוט הרסו את המשחק. ישר רצתי לפורומים שונים וראיתי שיצא מעין פאטצ' (מעריץ כתב אותו , הוא לא רשמי של מפתחת המשחק) שנקרא : Minimalist Project שמחזיר קצת את המודלים לאיך שהם אמורים היה להראות (כלומר כמו במשחקים הקודמים) ולא כמו החרא שהמפתחים חידשו. על כל פנים , הורדתי את הMinimalist Project , הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להתקין את הפאטצ' , בחלון שבו הוא שואל אותי איזה בדיוק Component אני רוצה להתקין , ברשימה אין לי שום Component ואז הוא כותב לי שכנראה שכבר התקנתי את כולם למרות שאף פעם אפילו לא הורדתי את הפאטצ' . עוד מישהו הוריד את הפאטצ'? מיש…
-
בכל פעם שאני מנסה להתקין need for speed most wanted מייד אחרי מסך ההסכמה לחוזה , ההתקנה טוענת שאין לי directx 9c ונופלת !!! :-\ כמובן שיש לי directx הכי מעודכן על המחשב, וליתר ביטחון חזרתי ועידכנתי אותו, אפילו כלי האינפומציה שמגיע אם המישחק EAzy info מראה שיש לי גירסה מעודכנת לחלוטין. למרות זאת ההתקנה נפסקת תמיד.!! מה עושים???!!! :'(
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
Air Buccaneers זה שם המוד, אני הורדתי אותו אתמול וממש אבל ממש אהבתי ! קצת על המשחק... שתי קבוצות, לכל קבוצה בסיס, יש מפות שבהן אתה צריך לשלוט באיזור מסוים כמה שיותר ויש מפות שאתה צריך לגנוב מעיין שקים כאלה לאויב, בכל מקרה לכל משחק אקשן טוב יש את המשימות הקטנות שלו (כמו הפצצה ב CS או הדגלים ב DOD/COD ועוד כל מיני) אבל המשחק הזה הוא מיוחד, הקרבות במשחק הם על בלונים פורחים עם תותחים !,בלי סוף שיתוף פעולה וזה פשוט כל כך כיף ! יש בלונים פורחים גדולים ויש קטנים יותר, כל שחקן מתחיל עם טלסקוף, תחמושת לתותחים, כמה נשקים אישיים שגם יכולים לשמש כתחמות מיוחדת לתותחים על הכדור הפורח, אקדח אישי (רובה מוסקט חלש, בעיקר להגנה עצמית), חרב וזהו אני חושב... הטיסה על הכדור היא דיי איטית אבל נ…
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת xp pro, פנטיום 4, המערכת הפעלה באנגלית עם direct x מעודכן. המחשב מחובר למערכת הסטריאו וסוג הכרטיס קול שלי הוא: creative SB pci 128 (ensoniq ES5880( עד היום לא היתה בעיית אודיו עם אף משחק....halo, vice city ועוד. התקנתי את star wars:knights of the old republic ושומעים רק ברמקול אחד. (דיסק אורגינלי לא צרוב) ניסיתי לשחק בהגדרות אודיו של המישחק אך ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
נראה משחק טוב..... ביקורת: http://belphegor.uzidesign.com/?p=49[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 00:30:44 מה אף אחד לא משחק? ???
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מישהו יודע שלב אחרי שלב איך להתקין את UnrealTournament2003 על לינוקס? ההפצה של היא Mandrake גרסה 9.0, הכי חדשה. אני צריך שמישהו יגיד לי שלב אחרי שלב, יש לי את שלושת הדיסקים. או שלמישהו יש קישור למדריך גם יהיה טוב, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התקנתי את המשחק fahrenheit והתחלתי לשחק. למי שמכיר ושיחק או יודע פשוט, בהתחלה רואה סרט נחמד כזה שרואים אותו הוזה משהו כנראה ורוצח מישהו בשירותים. ואז המשחק מתחיל. אני יכול ללכת בחדר של השירותים ואם אני מתקרב נניח לכיור אז יש לי למעלה 3 איקונים כאלה כנראה של אפשרויות. ניסתי ללחוץ על כל מקש אפשרי כדאי שהוא נגיד ישתוף ידים, לא יודע מה. שום מקש לא עושה כלום! נכנסתי לאפשרויות מקשים וראיתי איזה מקשים מכוונים שם, אבל אין שם שום פונקציה לכוון מקש שקובע לעשות משהו. יש רק לזוז עם החצים ולהזיז את התמונת מצלמה. אז איך לעזאזל משחקים? מה אני עושה? אני תקוע בחדר לוחץ על כל המקשים לא עושה כלום, ואז אחרי איזה 10 דקות ככה השוטר הולך לשירותים ותופס אותי ואז יש לי פשוט…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
פלטפורמת המציאות המדומה של סוני תכלול דיסק פיזי שמזכיר לנו נשכחות משנות התשעים העליזות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני מוריד מביטורנט עכשיו ת'משחק בגודל של 742 מגה. עכשיו צריך איכשהו להמיר את הקובץ למשהו שיעבוד ב ps2 פה יש אתר שמסביר אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להסביר בקצרה איך עושים שמה.. או שיש לו שיטה יותר פשוטה האתר: http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/18/275350 תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אהלן חברה'ס; יש בעיה מוזרה במשחק, לאחרונה חזרתי לשחק אותו לאחר תקופה ממושכת, שבמהלכה החלפתי כבר כרטיס מסך, ועוד שאר ירקות, וביומיים האחרונים המשחק עבד פיקס על מקסימום גרפיקה (עם פאצ' 1.2). בין היתר, לפניי חזרה למשחק הסרתי את כל הדרייברים של הכרטיס והתקנתי שוב (בעיה מוזרה) אך שכחתי להחזיר לקצב רענון הגון, ולאחר שהחזרתי ל85Hz החלו הבעיות (למרות שאני בטוח שאין קשר, אך זה הדבר). כאשר אני לוחץ על האייקון של המשחק, מופיע החלון השחור, ואז החלון מתמזער, חוזר לשולחן העבודה ונעלם כלא היה (משום מה גם מתווספת לי השפה הצרפתית לסרגל השפות....), לא משנה מה אני עושה, המשחק פשוט מסרב לעלות, סגרתי את כל התוכנות הפועלות ברקע, ונאדה. *אגב, עשיתי סריקת וירוסים, רוגלות, תיקון רג'יסטרי, בעצם ה-…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש קטעים במשחק שאני נוסע והכל מהיר ורגיל ואז זה נהיה ממש כמו SlowMotion כזה..האם זה קורה כי ככה המשחק,או שיכול להיות שהכרטיס מסך בעייתי/חלש? היום קניתי את הכרטיס HD5670 GDDR5
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה שמירה של סטוקר מהאזור "Pripyat" אני פשוט רוצה ממש לסיים ת'משחק אבל אין לי זין להתחיל מההתחלה עברתי הרבה ואז התקנתי מחדש.... או אם אתם יודעים מאיפה אפשר להוריד שמירות גם טוב
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כולל העיר של האלמנטים מההרחבות זאת אומרת יש לכל עיר יתרונות ומפלצות שיעילות לאסטרטגיה שלכם אני בינתיים מתנדנד בין הצינוק לסטרונגהולד ולטירה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מפרט: מעבד: 3000+ AMD כרטיס מסך: 7800GT זיכרון: 1GB סינגל צ'נל מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מה דרישות המערכת של המשחק Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
טוב,בלי להכביר במילים.. http://img510.imageshack.us/img510/396/ddadadoo0.jpg תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה הדרישות מערכת של קרייסיס? הוא יצא כבר בארץ? כי ראיתי כבר באתרי ווארז שהוא רץ... וכמה הוא יעלה בערך למחשב כשהוא יגיע? ;D
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעייה במשחק ביושוק והשלב השני נדפק לי, אז אם מישהו יוכל לעלות לכל שרת שהוא את קובץ השמירה של סוף השלב השני, או תחילת השלב השלישי אני ישמח. השלב השלישי נקרא ARCADIA לפי מיטב זכרוני. תודה.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני משחק במשחק ואין לי מוסיקה אני לא שומע מוסיקה מה אפשר לעשות? לא שומעים בכלל שמתי על הכי גבוה ולא שומעים תעזרו בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
טוב אז ככה לי ולחבר שלי יש תמשחק AOE 3 בקיצור אנחנו מנסים לשחק ברשת אבל לשתינו החיבור אינטרנט במחשב קבוע ובגלל זה אנחנו לא מצליחים לשחק ביחד בדקתי תאייפי שלו ושלי וזה אותו הדבר עכשיו התקנתי תשמחק במחשב השני שלי האאיפי שונה בספרה אחת אך עדיין קבוע ואי אפשר לשחק יש לכם מושג מה עושים יש איזה תוכנה שמסדרת את זה?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
נראה לי שקוראים למשחק טאלון איקס. אבל אני לא בטוח. האם יש משחק כזה טאלון איקס??
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-