משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
-
סוף סוף הגיע לידי משחק טניס חדש ואני חולה על משחקי טניס ... אבל כל פעם שאני מעלה אותו אני מקבל את ההודעה SYNC OUT OF RANGE מה הבעייה??? ??? נ.ב המחשב שלי עומד בדרישות. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מגדירים לשחק בו עם ג'ויסטיק??? לצורך העניין logitech rumbellpad 2... אמרו לי שצריך להוריד איזה עדכון מהאתר הרישמי שלהם אבל אני לא מוצא ובתמיכה של אטארי לא מבינים מהחיים שלהם... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היי אני מנסה להריץ את המשחק assassins creed מהלפטופ החדש שלי והוא לא רץ חלק בכלל. יכול להיות שהמפרט שלי לא חזק מספיק ? Intel® Centrino® processor technology with interrelated Intel® Core2 Duo mobile processor T6400 NVIDIA GeForce 9300M GS graphics
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
התקנתי ,עשיתי כל מה שרשום בקובץ NFO הורדתי קראקים השתמשתי ב-YASU ועדיין לא עולה. פתרון רבותיי
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היי, סתם גלשתי באינטרנט וחיפשתי גיימפאדים, ופתאום קלתטי את המוצר הזה לפאנל של xbox360, זה נראה ממש מגניב, כנסו לכאן- http://www.nyko.com/nyko/products/?i=69# לא שיש לי את ה-360, אבל הייתי חייב להראות את זה, ואני גם יודע שיש כאן כמה בפורום שיש להם את ה-360 אז רציתי להראות גם להם
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן אהלן כולם. הורדתי את המשחק (שאני משתוקק לשחק בו כבר) ולהפתעתי לא מצאתי דרך לשנות את המקשים של המקלדת.. יש למישהו מושג אם יש אופציה איכשהו לשנות את המקשים?.. או שלא קיימת תכונה כזו במשחק? (אני מדבר על הגרסא שיצאה לPC)
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
למשחק אני זוכר שקראו COSMO או משהו בסגנון.(הוא תורגם גם לעברית אני חושב) זה היה משחק הרפתקאה שאתה משחק בתור גיבור אדום (חייזר אדום כזה) שאתה צריך לעבור שלבים ולהילחם במפלצות. אני זוכר למשל שהיו מפלצות שעשויות מאור וכדי לחסל אותם צריכים להדליק את האור (הם חיים רק בחושך) ואותו דבר על מפלצות החושך. הייתה שם מפלצת של כלב מכני. אני זוכר 2 נשקים מהמשחק- מן מקל קסם כזה ורובה אור. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני רוצה להיכנס למשחק דרך ORIGIN הוא לא נכנס לי מחקתי והיתקנתי מחדש כמה פעמים וזה לא עזר תודה !!!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה התקיית שמירה במשחק dirt? משום שאני לא מוצא אותה גם לא במסמכים,וגם לא בתיקיות המשחק..... אודה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ערוץ YouTube מציג נסיונות טכנולוגיים מעניינים שנועדו לגלות כיצד בדיוק פועלות הרחבות האחסון בקונסולות הדור החדש מסוני ומיקרוסופטלכתבה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם וחג שמח יש לי בעיה עם המשחק scarface המשחק עולה הכל טוב אבל שאני מתחיל לשחק כל המשחק מתושתש ומרוח וזה פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת עדכנתי תכרטיס מסך לגרסה האחרונה של נוידיה (8800gts 640) הנה תמונה לראות מה קורה במשחק http://www.tinypic.ir/files/y8in72gf60i8a8jxp44r.jpg תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן, יש לי פדלים ישנים שהגיעו עם הגה שקניתי פעם... ניסיתי להשתמש בהם בתור הrudder שלי אבל נתקלתי בבעיה... אגב- RUDDER, במשחק FSX, זה מה שנותן לך את האפשרות להזיז את המטוס ימינה ושמאלה על הרצפה, לא הכנפיים אלא הגלגלים. יש 2- במקור- גז וברקס... הם דיי סימטרים אז רציתי לנסות להשתמש בהם אבל... כל אחד מהם נחשב כסליידר, ככה שבאפשרויות של המקשים עצמם, כשאני לוחץ על אחד מהם, הוא לא מופיע כי הוא לא נחשב מקש אלא סליידר... ובאפשרויות של המקשים-סליידרים- יש קטגוריה של rudder אבל בעצם אני צריך להגדיר משהו עם שניהם, כי התוכנה מחפשת משהו שיש לו ימינה ושמאלה ובעצם מה שאני רוצה זה שהגז יהיה ימינה והברקס יהיה שמאלה, מקווה שהבנתם... כך שבעצם אני יכול להגדיר שם רק אחד מהם- וזה לא נותן…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
גוגל מודיעה כי תחסל את שירות ה-Stadia שלה לסטרימינג ישיר של משחקים לאחר שרשרת אכזבות - עוד לפני שמרבית המשתשמים ברחבי העולם כלל לא זכו להזדמנות לנסות אותו בעצמםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי מערכת xp pro, פנטיום 4, המערכת הפעלה באנגלית עם direct x מעודכן. המחשב מחובר למערכת הסטריאו וסוג הכרטיס קול שלי הוא: creative SB pci 128 (ensoniq ES5880( עד היום לא היתה בעיית אודיו עם אף משחק....halo, vice city ועוד. התקנתי את star wars:knights of the old republic ושומעים רק ברמקול אחד. (דיסק אורגינלי לא צרוב) ניסיתי לשחק בהגדרות אודיו של המישחק אך ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק Ducati World Championship, הורדתי אותו התקנתי הכל הלך טוב. שמתי קראק והתקנתי Directx. עכשיו מתי שאני נכנס למשחק אני מקבל את השגיאה הבאה : אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כשלושה חודשים קניתי מחשב חדש- AMD ATHLON 64 BIT 3000 GIGABAYTE K8NF-9 1GB RAM GEIL GIGABAYTE GEFORCE 6600GT המחשב עובד ברשת עם מחשב נוסף-פנטיום 3,דרך ראוטר עם מודם מובנה מחברת EDIMAX המחשב תותח,עובד מעולה בהכל,פרט לבעיה אחת גדולה-כשאני מנסה לשחק במשחק רשת(חינמי או לא),המחשב נתקע אחרי כמה דקות משחק ולא מגיב לכלום-צריך לעשות ריסט. ניסיתי המון משחקים-ENEMY TERRITORY,BATTLEFIELD 2,CALL OF DUTY ועוד,ובכולם הבעיה קיימת כמובן שפתחתי את הפורטים של המשחקים גם בפיירוול של ווינדוס וגם בפיירוול של הראוטר התקנתי את הדרייב הכי חדש של NVIDIA וגם את הדיירקט הכי חדש יש לי,ועדיין יש את הבעיה ניסיתי לשחק במחשב השני-הפנטיום 3,ושם הכל עובד בסדר גמור! כלומר שהבעיה היא כפי הנראה…
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
המשחק יצא! מוזמנים לחלוק את כל החוויות התמונות והביקורות כאן אני אישית מאוד ציפיתי למשחק ואני הולך לרכוש אותו ברגע שיגיע לחנויות בארץ, בעיקר אני מחכה למולטי שלו שאני מקווה שהולך להיות טוב כמו בMOHAA !
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי מין תקיעות קטנות וראיתי באיזה פורום שלעוד אחד עם כרטיס ATI יש בעיה זהה מה נסגר, גם לספיידרמן יש בעיות וגם לזה ?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איך עושים את הקרוסאובר המהיר במקום- כמו שתמיד השחקנים של המחשב עושים בכדי לעבור את השחקן שלי. אומנם יש כפתור לקרוסאובר אבל הוא עושה סוג שונה של המהלך. כמו כן, האם ניתן לבצע הטבעות מיוחדות גם במהלך המשחק ולא רק בתחרות ההטבעות? ובתחרות ההטבעות כיצד ניתן לזרוק את הכדור על הקרש? או יש לכם בכלל טיפים לתחרות ההטבעות?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה במשחקים הנ"ל הבעייה היא שכשאני עושה LOAD והמשחק מתחיל הדמות זזה תמיד ימינה בלי שאני נוגע כלום וכשאני סתם עושה התחלה חדשה אז אין לי את הבעייה הזו אם חשוב יש לי WIN XP ו GEFORCE 3 TI200 של חברת INNO תודה מראש לכל העוזרים לא משנה חבר שלי עזר לי ... הבעייה הייתה הגויסטיק שהיה מחובר לי :-\
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
צריך להביא מסך מחשב כבל אינטרנט ו??? כל הכבלים שמחוברים למחשב??!?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני משחק CSS... אבל חשבתי על משהו קצת יותר של טקטיקה- כדאי לי AMERICA'S ARMY?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-