עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. זו ההודעה שמופיעה לי אחרי הרבה זמן שאני מכניס את הדיסק DVD של ProEvolutionSoccer4 לכונן DVD שהוא חדש לגמרי, 16x של אסוס. גם המשחק חדש ומקורי לגמרי. פעם המשחק עבד בלי בעיות. לא יודע מה קרה. לאחר שהמחשב קרס ולא עלה יותר, הוא נשלח לתיקון ועכשיו חזר. זו בעיה אחת ששמתי לב אליה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Godfall, אחד הכותרים הראשונים בשוק שמפותחים בלעדית לקונסולות מהדור החדש, יחייב חיבור לרשת - ועשוי להוות סיפתח עבור יצירות חדשות רבות שיבחרו בגישה הבעייתית הזולכתבה

3. Started by guyk,

יש לי בעיות בשני משחקים... בhl2- התחלתי לשחק לפני כמה ימים והגעתי למחסן שהמורד המתחזה לחייזר הכניס אותי לשם... משם הצלחתי לקפוץ מהחלון.... והגעתי לאולם גדול עם הרבה חייזרים ששומרים... מה עלי לעשות משם?? :s05: ובteam fortress 2: יש לי בעיה שכל כמה דקות המשחק נתקע ומופיעה הודעת שגיאה... ההודעה מדברת על משהו בזיכרון.... יש למשהו פתרונות?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by yakirsh4,

אני רוצש לקנות מחשב עם שני כרטיסי מסך geforce 8800gt האם המשחק crysis יעבוד לי חלק אל very high

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by n822,

Sins Of Solar Empire זה בסגנון Age of Mythology ?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by Lost Spirit,

השאלה בכותרת, תודה אני משחק על הדיפולט, נראה לי קוראים לזה Regular, בכל אופן אני רוצה להתקדם ברמה בכדי שיהיה יותר מאתגר.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. שלום, אני לא מצליח לשנות את detail lvl ליותר גבוהה איך שאני משנה המסך נהיה שחור עם כל מיני נקודות כאלה יאנו חלק מהתמונה.. כל שאר ההגדרות על הכי גבוה ברזולוציה 1024*786 משהו כזה אקיצר הכל פועל יפה חוץ מזה תודה מראש. אלי

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  8. יש עדין שרתים ושחקנים ב AGE OF EMPIRES 3?? שווה לקנות? תודה חברה

9. Started by DS,

הקמתי סטודיו ואני כבר בשנת 1948 אבל אני מדורג אחרון אבל קניתי את כל הפריטים(המשטחים שצריך) ולא באים לי שחקנים טובים. הנה תמונה שלו: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by nim901,

תודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by micahel,

אבל לא מהאימיול כי אני מחפש את הגירסה v2.1.8 אתם חייבים להשיג לי אותו תודה ענקית לכם

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by DorCo,

שאני לוחץ על האייקון(גם מהקיצור וגם מהתיקיה עצמה של המשחק) של המשחק שום דבר לא עולה. והמשחק מעודכן... תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by yotam360,

איזה משחק פעולה או מירוצים כדאי לקנות ל-PSP???

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  14. מישהו יודע שלב אחרי שלב איך להתקין את UnrealTournament2003 על לינוקס? ההפצה של היא Mandrake גרסה 9.0, הכי חדשה. אני צריך שמישהו יגיד לי שלב אחרי שלב, יש לי את שלושת הדיסקים. או שלמישהו יש קישור למדריך גם יהיה טוב, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  15. Started by azaz,

הורדתי מאימיול את המשחק PES5 אבל שאני לוחץ על ההתקנה הוא נותן לי הודעת שגיאה:לא היתה אפשרות לפתוח חבילת התקנה זו.ודא כי החבילה קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה,או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי גירסה חוקית של windows installer " אז מה עושים??

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  16. יש לי בעייה מוזרה במשחקים הנ"ל הבעייה היא שכשאני עושה LOAD והמשחק מתחיל הדמות זזה תמיד ימינה בלי שאני נוגע כלום וכשאני סתם עושה התחלה חדשה אז אין לי את הבעייה הזו אם חשוב יש לי WIN XP ו GEFORCE 3 TI200 של חברת INNO תודה מראש לכל העוזרים לא משנה חבר שלי עזר לי ... הבעייה הייתה הגויסטיק שהיה מחובר לי :-\

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by CrossFire,

שלום, אתם זוכרים את המשחק של חיל האוויר הישראלי? קניתי אותו בערך בכיתה ג' או ד', לפני כ-6 שנים...... הייתי רוצה שיוציאו את אותו משחק רק עם גרפיקה כבדה שזה יהיה WoW, ועם הרבה אופציות, מולטיפלייר טוב וכו'...... מטרת השיחה הזאת היא שאני רוצה לפנות אל חברת משחקים שיוצרת משחקים דרך דואר אלקטרוני ולכתוב להם שיוציאו משחק בסגנון לעיל..... אם אתם יודעים איך אני יוכל לפנות אליהם אז תגידו לי בבקשה. חרשתי פעם על המשחק הזה וזה דווקא היה הצלחה בקרב הגיימרים הישראלים.... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  18. רציתי לדעת עם הפלייסטישין החדש (2) הדק השחור קורא צרובים ?? רציתי לוודא כי יש אנשים שאמרו לי כן וחלק לא. אשמח לתגובה תודה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by Dr Hardware,

קראתי את העוגן ואיזה כמה ת'רדים פה.. ועדיין לא מצאתי משחק נורמלי שאפשר להנות ממנו כמו Farcry וכאלה... אתם יודעים על משחק יפה ומעניין כזה?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by carbon1,

מישהו יכול לשים לי פה להורדה שמירה לקרבון 100% בבקשה ממכם.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by x-boy_24,

קודם כל מנהלים מדובר במשחק LINEAGE 2 . אז ככה אני צריך הורדה של המשחק LINEAGE2 GRACIA PART 2 . ניסיתי להוריד מGAMERSHELL אבל אין שם את השרת הישראלי אז ניסיתי את כל ההורדות ובסוף שמתי מהשרת של אוסטרליה שזה הוריד לי על בערך 150 . אבל ההורדה עצרה לי ב75% (אני משתמש ב FLASHGET?) . מישהו יודע איפה עוד אפשר להוריד את המשחק הזה במהירות נורמלית ? (מהירת של האינטרנט שלי זה 2.5 ) . תודה מראש לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  22. Started by nadav1379,

יש לי את המשחק crazy taxi 3 ואני לא יודע איך להתקין אותו מתי שאני רוצה להתקין אז נפתח לי חלון "please go to the control panel to install and configure system components" ואני לא יודע מה אני צריך לעשות אני השמח אם מישהו יסביר לי איך להתקין את המשחק תודה רבה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by rikus,

איך זה שלא הוציאו לו מודים? עם איזה מנוע זה בכלל? הגרפיקה שלו עדיין מצויינת!

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by RDS,

טוב תראו, בזמן האחרון יצא BIOSHOCK, ורק אז הבנתי שאני פחות אוהב משחקים כאלה... לדוגמא מאוד אהבתי את COD2 ואת FAR CRY בזמנו... יש המלצה למשחק בסגנון הזה? שמתי לב שבאחד האשכולות תארתם את BIOSHOCK כמשחק חושך... אז אם אפשר משחק שהוא לא בסגנון הזה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by gal,

היי חברים, יש לי בעיה כשאני משחק בסקרימיש אם אני משחק עם יותר מ2 צבאות המשחק מתחיל לזחול וכל דבר לוקח ים בזמן.יש למישהו מושג למה זה?

• 8 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים