משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
טוב אנשים אז ככה... רציתי לדעתי מה המשחקים שהולכים עכשיו.. שיחקתי בזמן האחרון Assassin's Creed ,gothic ,Dungeon Siege 2,oblivion יזה משחקים חדשים יש לכם ללהמליץ לי עליהם?דומים למה שכתבתי למעלה או בכלל ( לא משחקים כמו call of duty)
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לא אכפת לי שישלב בתוכו גם קצת שטח בנוי אבל בבקשה נא לא להציע כאלו שמבוססים על מלחמת העולם 1/2 וגם רצוי שיהיה ריאליסטי מבחינת נשקים , אוייבים וזהו פחות או יותר .... תודה .
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גם אם יש שתי מפות, כמו CHASER שאני משחק בערך 6 שנים ולא נמאס בכלל, הבעיה שלא תמיד יש שחקנים בשעות הלילה. היה פעם משחק לא רע שנעלם שדמה ל FARCRY גם עם שם קצר, היו שם אויבים רגילים וכאלה שבתוך רובוט(סטייל רידיק אבל פחות אמודאי). בערך לפני 5-4 שנים. מה רץ עכשיו בחינם? יש דברים חדשים חזקים? AMERICA,S ARMY יותר מדי קשה וגם אני גרוע בו ממש. עריכה: גיליתי, קוראים למשחק F.E.A.R ונראה לי שאני אוריד אותו אבל בטח אין כבר הרבה אנשים. GUNZ היה מצועצע מדי, לא אהבתי.
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
משהו בסגנון של ATF - advanced tactical fighter למי שזוכר ואוהב רצוי משחק שבו אתה מתקדם בדרגות
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איזה משחקי יריות טובים יש היום שאפשר לשחק באינטרטנט?
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום,אח שלי מחפש משחק אופנועים עם גרפיקה טובה תנו לי שמות מומלץ משחק לאופנועי כביש אפשר גם אופנועי הרים ... ואם אפשר גם את הדמו (במקרה שיש) לראות איך המשחק.. תודה
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מחפש משחק אסטרטגיה טוב לשחק בו שיחקתי בכמה בזמן האחרון אבל לא מצאתי משהו שבאמת ראוי המטרה היא לשחק ברשת אז רצוי מולטי טוב ועם הרבה שחקנים (ועדיף מאוד לא גייםספיי) הגבלה קשה על היחידות כמו בcompany of heroes שצריך לכבוש נקודות כדי ליצור עוד יחידות זה משהו מאוד מעצבן אז עדיף בלי חוץ מזה רצוי שיהיה אפשר ליצור הרבה יחידות ושהאפשרויות במשחק יהיה מגוונות red alret 3 דומה למה שאני רוצה אבל כל מיני דברים שעשו שם גרמו למשחק להיות הרבה פחות טוב מהפוטנציאל שהיה לו למי שיש המלצות, בבקשה שיכתוב
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אוקי בגלל המלחמה בצפון יש לי מוטיבציה משום מה לאיזה משחק אסטרטגייה יפה מלחמה מודרנית.. אף פעם לא התעמקתי בגאנר,משחק אסטרטגיה מודררני ולא WW2 ..לא כולל קומנד אנד קונקר
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
צריך המלצה למשחק אסטרטגיה...מישהו יכול לתת לי משחק טוב?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק מאוד ואני מחפש משחק שיהלום אותו בסגנון Age of empires. תודה.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אתם יודעים, משחק אקשן חלליות עם גרפיקה מרהיבה , כוכבים ומשימה מרכזית תוך כדי צבירת משאבים ופיתוח החללית ...יש כזה חדש יותר מ FREELANCER אבל שמבחינת הכיף שלו משתווה?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בסגנון כמה שיותר אמיתי זה יכול להיות גם משחק ניהול בסגנון sincity תודה
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
חברים בדיוק סיימתי את קרייסיס 3 ואני צריך המלצה למשחק חדש. מחפש משהו בסגנון bf3 אם יש, חשוב לציין שבתור זונת גרפיקה ;D כמו שקוראים לזה החברה אני מחפש משחק עם גרפיקה כמה שיותר יפה/כבדה. פחות התחברתי לבורדלנדס 2 או היטמן למשל, fc3 יפה אבל גם קצת ילדותי.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אין לי כבר מה לשחק במחשב שלי גמרתי את כל המשחקים שלי. אז אני רוצה שתביאו לי משחק טוב וכיף. תמליצו לי אפילו על משחק שמעל 4-6 שנים העיקר שיהיה טוב. תודה מראש ;D
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעעע משעמם לי אין לי מה לשחק... יש לכם אולי המלצה לאיזה משחק טוב וכיף? אני גמרתי מלא משחקים אני הכי אוהב פעולה ואחרי זה אסטרטגיה אבל אפשר עוד סוגים של משחקים כמו ספורט ומירוצים. אז יש לכם המלצה בשבילי ?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני גמרתי כבר את כל המשחקים שיש לי במחשב ואני רוצה עכשיו משחק חדש וטוב. אני מעדיף שזה יהיה פעולה אבל אני גם מאד אוהב אסטרטגיה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אח של ידידה שלי מחפש משחק בסגנון של Sanitarium (למי שמכיר), הוא סיים את סניטריום ואח"כ שיחק בקומנדוס 1 ולא כל כך אהב את המשחק (התייאש מהר), אך נורא אהב את סגנון המשחק של סניטריום. המחשב שלו זה פנטיום 350 עם 128 מגה זיכרון פנימי, כרטיס מסך בינוני + (לא יודע איזה יש לו אבל קנה אותו לא מזמן) הוא שאל אותי על איזה משחק אני ממליץ לו ולא ידעתי מה לענות בגלל שאני לא אוהב משחקים בסגנון שלו וגם בגלל שהמחשב שלו חלש ואני בקושי זוכר משחקים ישנים. יש לכם המלצות בשבילו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים! בקיצר אני מחפש המלצה לאיזה משחק טוב ללפטופ, המחשב הוא T42, לא איזה מפלצת. אני לא ממש מחפש FPS או RTS, כי לא יהיה לי ממש נוח לשחק ככה בלפטופ חשבתי על איזה RPG טוב, אבל הבעיה שחרשתי כמעט את כולם, אם למישהו יש עוד רעיונות אשמח מאוד לשמוע! הRPGים שסיימתי כל BG כל ICEWIND DIABLO זה מה שנזכרתי כרגע, אבל היו עוד אז תודה לכולם!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז ככה אני מקבל מחר את המחשב החדש שלי (תסתכלו בצד ימין) ורציתי לשמוע אם יש לכם איזה שהוא משחק יריות וקרבות מומלץ אבל שלא יהיה יותר מדי מסובך אתם יודעים פשוט להרוג אנשים וכל מיני אז תגידו בבקשה אם יש לכם המלצה למשחק כמו שכבתי שכדי לי לקנות תודה. נ.ב במחשב הקודם והמחורבן שלי שיחקתי CS 1.6 ואהבתי את זה אז אם יש משהו בסגנון הזה אז עוד יותר טוב תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם משהו ימליץ לי על משחק מירוצים טוב למחשב, ולא משהו שיצא בעתיד אלא משהו שכבר נמצא בחנויות ואני יכול לרכוש מעכשיו לעכשיו. אין עדיפות משמעותית לעולם פתוח, אבל אני מחפש משהו איכותי, עם גרפיקה עדכנית ומגוון רחב של מכוניות אמיתיות. תודה! עריכה: משהו חשוב שלא הזכרתי - צריך שתהיה אופציה לשדרג את המכונית ולתקנה...
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אח הקטן שלי קיבל הגה למחשב אני רוצה לנצל את ההגה ורציתי לדעת על איזה משחק הייתם ממליצים לי?
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש משחק מכוניות/מרוצים ריאליסטי כמה שיותר, כדי לשחק על שלושת המסכים שברשותי. הבעיה הנוספת שיש לי אך לא כל כך קשורה לפה, זה איך אני הולך לשחק את זה? לשחק משחק מרוצים עם מקלדת זה מצחיק ומפגר.. אני גם לא רוצה להשקיע בהגה ודוושות. חשבתי אולי על שלט כמו של XBOX, מה אתם אומרים? עלה בי גם הרעיון, אולי יש אופציה להתחבר למחשב עם האייפון ולהשתמש איתו בתור הגה, הרי עם החיישן תנועה זה מעולה לא?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-