עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by omri_ro,

פירמטתי את המחשב ושחכתי לשמור את הSAVE GAMES של המשחק( איזה באסה!) מאיפה אפשר להוריד משחקים שמורים (לPC כמובן) הייתי בדיוק בתחילת משימה שהנחיתו אותי באיזה מקום באיזור של ביצות וכאלה (אחרי שמאצאי את הCONTROL CENTER שלהם)

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by TimoTy,

איפה אני יכול להשיג demon tool שמישהו יביא לי לינק תודה מראש !

3. שלום לכם פורום יקר! יש לי בעייה חמורה עם המשחק BEYOND GOOD AND EVIL (מאחורי הטוב והרע) התקנתי לי את המשחק בסבבה והפעלתי אותו.. שיחקתי משהו כמו שעה ואז יצאתי.. לאחר שעה נוספת חזרתי לשחק ולתדהמתי גיליתי שהמשחק עובד לאט! חשבתי שזה בגלל האינטרנט או בגלל התקנה לא טובה או משהו כזה.. אבל לא! מסתבר שכל פעם שאני רוצה לשחק אני צריך למחוק את המשחק,להתקין אותו ולחרוש עליו בלי לצאת ממנו עד שאני מסיים אותו! כי רק בפעם הראשונה שמפעילים אותו הוא עובד טוב מה יכולה להיות הבעייה?! בבקשה אני מתחנןןן לעזרה!! נ.ב הדמו עובד חלק בכל פעם שאני יוצא ונכנס!

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by Access Denied,

אני ממש חייב עזרה אם משהו יכול לעזור לי עם משחק שאני מחפש ממש ישן, כבר די הרבה זמן זה משחק של מפציץ משהו בסגנון הארקייד שטסים לאורך המסך ופשוט יורים (כמו Chicken Invaders ) עם אפשרות לשדרוג נשקים וכו... (השם אם אני זוכר זה TYAN אבל חיפשתי ולא מצאתי כלום ולכן אני חושב שזה לא זה...) אני ממש חייב עזרה בזה ומי שיכול בבקשה תנסו לעזור לי!! המון תודה... וחוצמ"ז אם משהו מכיר אתרים ישראלים של משחקים ישנים, חמודים כאלה..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by -=DEVIL MAY CRY=-,

קניתי מחשב חדש....פצצתי,,,,יש לי 80 ג'יגה הרדדיסק במחשב ואני לא יודע למה לנצל אותו,,,ניסית להוריד את המשחק- SONIC ADVENTURE DX ואני לא מוצא,,,אני לא מוצא שום משחק,,,כל האתרים המסריחים,,,מבקשים ממך להצביע בשבילהם 80 פעם ובסוף זה לא מורי,,,,מישהוא אולי יודע מאיפה אפשר להוריד משחקים מלאים,,,והלוואי ותמצאו לי את- SONIC ADVENTURE DX תודה לכל העוזרים

6. Started by amitbret1,

התקנתי את המשחק ואני יודע שצריך ללחוץ f בשביל לדבר אני לוחץ ומדבר ולא שומעים כלום אני שואל בהודעה הקולית אם שמעו אותי ותמיד אומרים לי לא איך אני מגדיר את המיקרופון בתודה עמית

7. Started by MDK,

כשאני טוען משחק בCOD זה עובד בסדר על איזה 40+\- פריימים (ב1600X1200) אבל כשאני נהרג נגיד וזה טוען שוב פתאום זה זוחל על 20 פריימים ופחות..... רק כשאני יוצא מהמשחק ומפעיל אותו שוב זה חוזר להיות נורמלי.... למישהו יש מושג מה זה?! :

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by De_Lu_xE,

אם יש לי כרטיס GE-FORCE 4 MX 440 ואת התוכנה 3D-Analyzer אני יוכל לשחק בנסיך הפרסי? אתם יכולים להסתכל במפרט של המחשב שלי ולאמר לי אם זה אפשרי!!! תודה......!!!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. שלום! לפני איזה יומיים קניתי את דל פיירו ליובנטוס וזה היה בפוקס! רציתי לקנות אותו.. אבל לא הבנתי איך עשיתי את זה..! עכשיו יש לי שתי שאלות: 1)אם אני רוצה לקנות את בופון או כל שחקן\שוער אחר לקבוצה שלי אז אני צריך למכור את השחקן\שוער הנוכחי שלי? אם כן אז איך ולמי? 2)איך אני קונה ומוכר שחקנים?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by R0ck,

המשחק ישוחרר בשתי גרסאות למחשב האישי - שני דיסקים DVD-ROM או שישה דיסקים CD-ROM. איך שלא מסתכלים על זה, בהחלט מדובר בנתונים עצבניים ביותר (5.5 ג'יגהבייט). בתקווה שלא ניאלץ להחליף דיסקים כשנרצה לשחק במשחק רשת. http://www.igames.co.il/v6/news/view_news.php?Design=&News_ID=7538

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. כל סוג של משחק :-\

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by devek,

שלום לכם! יש לי בעיית איטיות עם המשחק PES 3... התקנתי את המשחק והוא עובד לי לאט! המחשב שלי עומד בכל הדרישות! וניסיתי גם להעלות רזולוצייה וגם להוריד רזולוציה ושום דבר לא עזר! מישהו ידוע איך ניתן לסדר את הבעייה הזאת? תודה מראש! נ.ב: המפרט שלי: amd 2000 512 ddr ge force 4 ti 4200

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by Ewingum,

תראד זה נועד להוות לוח מודעות לשחקנים הרוצים למצוא שחקנים אחרים במשחק מסויים, מהפורום, למשחק מולטיפלייר. כל ארגון המשחק יתבצע מחוץ לפורום משחקים, אם בהודעות פרטי ואם בתוכנות כגון ICQ או Messenger. לכן ההודעות היחידות שרשאיות להכתב בתראד זה הינם שם המשחק, פרטי משחק המולטיפלייר, דרך ליצור קשר (מספר אייסיקיו לדוגמא) ושאר פרטים הקשורים למשחק. הודעה לדוגמא:

• 104 תגובות
    • 8.1k צפיות
  14. Started by R0ck,

מוריד אותו ברגעים אלה (כ 230 מגהבייט), נראה כמו FPS חריף במיוחד, עם דרישות מערכת תובעניות (מינימום - מעבד 1.5 ג'יגהרץ עם 384 מגה בראם | בגדר המלצה - מעבד 2.4 ג'יגהרץ עם חצי ג'יגה בראם). ממש מסקרן... אלה שכבר הורידו/שיחקו רשאים להביע את דיעותיהם כאן.

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by HFDO5,

בהמשך שהיה לכתבה באתר הבאתי עוד מסך SAMSUNG 172T זמני למחשב שלי ועכשיו הם מחוברים 2 כאלה למחשב שלי אני מחפש משחקים שתומכים בתצוגה ל 2 המסכים מישהו מכיר כאלה משחקים או אתר עם רשימת משחקים כזאת? ואם כבר על אותו נושא.. תמונות בגודל של DUAL SCREEN מצאתי אחת בנתיים שזה הרקע שלי מחפש דברים יפים להפעיל עם זה יש לי RADEON9800 PRO לא נראה לי שיהיו בעיות בלהפעיל משהו תענו בזמן הקרוב כי המסך השני יילך מפה בקרוב.. תודה ;D

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! לאחרונה התקנתי במחשב את המשחק ומשום מה הוא לא עובד . * עדכנתי את הדרייברים . ברשותי r9800 pro p4 2.8 (mb 512 (3200 400 mhz אין לי מושג למה המשחק לא עובד . כאשר אצל חבר שלי המחשב פחות טוב אבל בכול זאת עובד . אם משהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור אודה לו מאוד .

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by peralon,

אני תקוע בחלק שצריך לכוון את השעור לאיזה שעה..(אני חושב) רק שאני לא יודע לאיזה שעה צריך ( אחרי שמתכופפים בקומה השלישית לקחת את המפתח ואז איזה ילדה יוצאת מחדר ובועטת במפתח ובורחת ) יש מן חידה כזאת אבל לא הבנתי מה צריך לעשות גם כתוב על הקיר ליד השעון "Henry mildred scott" אין לי מושג מה זה אומר אשמח לקבל עזרה.. אני תקוע בחלק הזה כבר כמה שבועות

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי את המשחק S.H.3, לאחר ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הלוגו של החברה המייצרת ואח"כ הודעה שאומרת שהמשחק עלול להכיל קטעים קשים לצפייה וכו' ואז המשחק נתקע, פשוט לא עולה ( CTRL + ALT + DEL = Not responding) מפרט המחשב שלי בקצרה : 1.7, 512 זיכרון (SDRAM לצערי) מערכת הפעלה WIN XP PRO וכרטיס מסך RAEDON 9600 PRO עם דרייברים מעודכנים ו DX 9. שמעתי על משחקים שעושים בעיות בכרטיסי MX, אבל לי יש RAEDON טוב. האם מישהו ניתקל בבעיה זו (אולי המשחק עולה רק עם כרטיסי NVIDIA ?) במשחק זה ? ומה הפיתרון אם יש. בתודה מראש, (מת לשחק במשחק כבר) תומר.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי בעיה בהתקנה של המשחק. טוב אז ככה אני מכניס את הדיסק,וקופץ לי הAutoRun וזה שואל אותי מה לעשות, אני בוחר בלהתקין ואז זה הוא שואל אותי אם לצאת מההתקנה,אם אני אומר כן זה יוצא, אם אני אומר לא זה ממשיך לישאול בלי סוף!!! מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by i.k,

מישהו יודע האם הגירסה הזו תומכת בגיפורס fx? כי עושה בעיות בעת הפעלה ומעניין אותי לדעת אם זה בגלל הכרטיס מסך.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by asichen,

מישהו יודע איך אני עושה לחיפושית במשימא 3 את האגזוז???? תודה מראש....

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מחפש ליגה ישראלית למנג'ר הישן cm0102 בבקשה לינק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי את המשחק S.H.3, לאחר ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הלוגו של החברה המייצרת ואח"כ הודעה שאומרת שהמשחק עלול להכיל קטעים קשים לצפייה וכו' ואז המשחק נתקע, פשוט לא עולה ( CTRL + ALT + DEL = Not responding) מפרט המחשב שלי בקצרה : 1.7, 512 זיכרון (SDRAM לצערי) מערכת הפעלה WIN XP PRO וכרטיס מסך RAEDON 9600 PRO עם דרייברים מעודכנים ו DX 9. שמעתי על משחקים שעושים בעיות בכרטיסי MX, אבל לי יש RAEDON טוב. האם מישהו ניתקל בבעיה זו (אולי המשחק עולה רק עם כרטיסי NVIDIA ?) במשחק זה ? ומה הפיתרון אם יש. בתודה מראש, (מת לשחק במשחק כבר) תומר.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  24. Started by Cooler-Master,

אני נימצא עכשיו בשלב 3 זה שצריך להפוך אוטו חיפושית כדי שיוכל לנסוע על מים ואני לא מצליח לעבור את השלב אני עושה הכול אבל אני לא יודע איך שמים את האגזוז הארוך הזה. מישו אולי יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש לכל מי שיעזור

25. סתם משחק כאילו הוא טוב אבל זה בדיוקקקקק כמו 2003!!!! יופי ביג דיל בזה יש מכוניות ואיזה כמה נשקים חדשים ומסכנים ומודים ל 2003 שיותר טובים מהמשחק הזה.

• 10 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים