עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by rrroonnii,

תראו תמונה. מה אני עושה איך מכבה את האש? [אני חשבתי שדרך צינור אני מגיע לחדר ואז מכבה את האש עם הגלגל אבל אני לא מוצא] מישהו יודע? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by Sagi_Cohen,

יש לי מחשב מעל לדרישות של המשחק ושאני נכנס למשחק הכל טוב ויפה עד שאני נכנס למסלול כלשהו ואז אני לא רואה את הרוכב רק את הטרקטורון ואת שאר הטרקטורונים אני רואה בצבע חום כזה בלי צבע בכלל אני גם לא רואה את הרוכבים שעליהם מה יכולה להיות הבעיה ??????? תודהה!!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  3. אני זוכר שצריך להחליף תדיסק באיזשהו שלב לפני שזה נתקע, אני לא זוכר מתי בדיוק אבל צריך להיות כתוב איפשהו (באינטרנט) אם מישהו זוכר או יודע שיגיד לי בקשה. תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by Delvadar,

יש לי בעייה בלשחק דרך Hamachi יש בנינו 30MS שזה מצויין אבל הוא לא רואה את החדר שאני יוצר ואני רואה את החדר שהוא יוצר אבל כל כמה זמן רשום לי You were kicked from the room אבל הוא בכלל לא עשה את זה. זה התחיל לקרות מלפני שבוע ככה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעייה הזאת?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  5. Started by Nazzz,

הורדתי את המשחק CONTRACT קיצור NOLF החדש ואני זקוק לסריאל תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by XtaZi,

חברה למי יש מושג איזה משחקים הולכים לצאת השנה והחודש וחודש הבאה ... עם אפשר תאריכים (ועם לא סוד אז מאיפה הבאתם את המידע) *בזמנו לקחתי את המידע מגיים ספוט אבל אחרי שהם שינו אין לי מושג...........

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by ben060,

לאחרונה במהלך המשחק הוא נתקע לי ואני לא יכול לעשות כלום, אני לא יכול לסגור את המשחק או לצאת ממנהו הדרך היחידיה היא להתנתק מWINDOWS איך אני בודק אם זו בעיית חומרה או שבעיה במשחק? ניסתי להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש אבל זה לא עזר. יש תוכנה שבודקת אם יש בעיה במשחק או משהו כזה? או שיכול להיות שזו בעית חומרה אשמח לכל מידע בנושא

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. פנו אלי בבקשה אם בא לכם לעזור, אני יכול אפילו לתת פרס סמלי של כמה דולרים בפאיפל למי שיכול לעזור לי!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by cb,

טוב אז ככה.השגתי את כל האבנים במקדש של העכביש בשביל לשים אותן בפסל של הגדול הזה של העכביש.שהשגתי את השלישית יש מין שרשרת לעלות למעלה,זאת שקרובה ליציאה..שפותחת שער קטן שמעלה אותי חזרה (כאילו מראה לי שאני צריך לחזור)והמשימה משתנה ל-לחזור לחדר העכביש,מה שברור מאליו. אני רץ לחזור ואני רואה שהחדר שדרכו באתי(זה החדר שנלחמים במלך של המתים הליצ' שלוקחים את היהלום הסגול-יהלום המוות)נעול. http://aycu25.webshots.com/image/22664/2002134838065696580_rs.jpg

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by free fraek,

אני לא רוצה לשחק ברשת בכלל למה הוא מכריח?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by ex_,

היי תאור המשחק פחות או יותר: משחק מרוץ מכוניות שהם בעצם כמו מכוניות על שלט רחוק המסלולים הם ברחובות בין מכוניות, סופר מקרט וכו' במסלולים עצמם יש בונוסים, מלכודות וכו'... מישהו זוכר איך קוראים למשחק?? תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by bykeking,

על איזה שיטה אתם ממליצים בסרבר 1.6? אני עד עכשיו על אדמין מוד אבל חסרים לי דברים של ה-AMX כמו most demege וכו'.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by guyk,

יש לי בעיות בשני משחקים... בhl2- התחלתי לשחק לפני כמה ימים והגעתי למחסן שהמורד המתחזה לחייזר הכניס אותי לשם... משם הצלחתי לקפוץ מהחלון.... והגעתי לאולם גדול עם הרבה חייזרים ששומרים... מה עלי לעשות משם?? :s05: ובteam fortress 2: יש לי בעיה שכל כמה דקות המשחק נתקע ומופיעה הודעת שגיאה... ההודעה מדברת על משהו בזיכרון.... יש למשהו פתרונות?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by snaidis,

רציתי המלצה מכם על שרתים ישראלים טובים למשחקים הבאים: Counter Strike Source Day Of Defeat Source Half Life 2 Deathmatch Source תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by imac,

איך לדעתכם הוא ? יותר טוב מפיפא 2004 ? מה בדיוק שונה בו מפיפא 2004? אשמח לקבל תשובות.. תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  16. שלום, אני לא מצליח לשנות את detail lvl ליותר גבוהה איך שאני משנה המסך נהיה שחור עם כל מיני נקודות כאלה יאנו חלק מהתמונה.. כל שאר ההגדרות על הכי גבוה ברזולוציה 1024*786 משהו כזה אקיצר הכל פועל יפה חוץ מזה תודה מראש. אלי

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by DS,

הקמתי סטודיו ואני כבר בשנת 1948 אבל אני מדורג אחרון אבל קניתי את כל הפריטים(המשטחים שצריך) ולא באים לי שחקנים טובים. הנה תמונה שלו: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by Systema,

project 8 כבר יצא אם אני לא טועה לקונסולות, אבל הוא מתוכנן לצאת למחשב?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. שלום רב, אני מקווה שזה בסדר לשאול פה שאלות כאלה, על משחקים "לא חוקיים" כביכול. בכל אופן, הורדתי NBA 08 מאימיול, דרך LALA. הקובץ הוא קובץ WINRAR בגודל 3.5GB והוא מכיל 60+ RARים נוספים. מה לעזאזל אני עושה עם זה על מנת להפעיל את ההתקנה של המשחק? בתודה מראש, דימה.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  20. כידוע halo2 הוגבל בכוונה על-ידי מיקרוסופט לרוץ על vista בלבד,וזאת כמעשה נלוז על מנת לקדם את מכירת מערכת ההפעלה החדשה שלהם. למזלנו קראקרים הצליחו לפרוץ את ההגבלה המובנית והמשחק הזה רץ נהדר על xp. כל זה גרם לי לחשוב שאולי גם ה-dx10 ייפרץ כך שגם כל אלו שיש להם xp יוכלו להנות מהאפקטים של ה-dx10 כאשר הם יריצו משחקים חדשים שניבנו לעבוד תחת dx10. מה אתם אומרים ? תרחיש אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by navk2,

אם אני שם עם או בלי HDR זה לא משנה כלום, בדוק !

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  22. היי, בתור התחלה אני מתנצל אם ישנה עבירה על חוקי הפורום, באמת מתנצל. יש לי 3 משחקים מקורים-->קרייסיס,Burnout-Paradise The Ultimate Box ועכשיו גם Dark Sector ובעיקרון אני בנאדם שמגוון, אני לא אוהב לשחק 4 שעות ברצף על משחק אחד, אני אוהב לשחק שעה על משחק אחד, חצי שעה על משחק שני ואולי עוד שעה על משחק שלישי, לא יודע למה אבל זה הקטע אצלי שנמאס לי להיות במשחק אחד יותר מדי (למרות שבממוצע חרשתי את Burnout 46 שעות ) ומשגע אותי שכל משחק אני חייב להתחיל להחליף דיסקים. יש איזשהו פיתרון לזה ככה שאני לא אצטרך לשים דיסק אחר כל פעם?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by h_yoav,

אני ואח שלי משחקים ברשת אבל לא מצאתי אפשרות להוסיף בוטיםכי רק אני והוא זה לא הכי כייף יש אפשרות להוסיף בוטים אולי להוריד איזה תוכנה שמוסיפה בוטים מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  24. לא מוצא את האשכול שהיה פה לפני הרבה זמן ! תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.