עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tomerzhr,

עד לא מזמן שיצא המשחק התקנתי אותו ו...וואלה נהנתי הכל היה בסדר. נאלצתי לפרמט את המחשב לאחר התקנת דרייברים וכל מה שמסביב התקנתי שוב פיפא 08 ופתאום אני רואה בעיה בהרצת המשחק מבחינת הגרפירה. ז"א המשחק לא רציף יש תקיעות הורדתי לרזוולוציה נמוכה ועדיין יש בעיות, זה משגע אותי לפני הפירמוט הכל היה בסדר ועכשיו המשחק לא חלק כלל. נסתי להתקין דיירקס מעודכן אבל כלום. יש לי כרטיס מסך X600XT ATI לא שזה משנה כי קודם לכן המשחק עבד מעולה, יש לכם פיתרונות?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by omri_ro,

הי אני תקוע באחת בחידה עם הסוללות במערה(בDRAGEST). אחרי שהנפח נתן לי סוללה תקינה וסמתי אותה במקום אני לא מצליח להפעיל את המכונה שם (לא כ"כ הצלחתי להבין את הלוגיקה של החידה הזו) אשמח לשמוע הסברים...

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  3. Started by buzi78,

בעיה: אני מעלה את המשחק אבל מקבל שגיאה של מדברת על שיש לי גירסא ישנה ל openGL cdi המשחק מותקן על מחשב נייד עם כרטיס מסך של ATI Radeon HD3450 256MB VRAM מה עלי לעשות ?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  4. Started by ITSIK86,

למה אין לי במשחק את הרזולוציה 1024X1280??? זה באסה ממש וגם שאני שם על 1600X1200 אז הגראפיקה נראית באגית מוזרה השחקנים נהפכים שקופים וגם הסביבה יש לי ת'פאץ החדש 1.02

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. Started by Tanya,

הי. הגעתי לעולם הרביעי. [נדמה לי. זה העולם שמתחילים לספר על היפנים]. איך שאני מתחילה "המצפון" שלי אומר לי ישר לבנות חומה... יש לי שטח ממש ממש קטן של Ore, שמספיק לי בדיוק לבניית החומה, ולאחר מכן אין לי מספיק בשביל לבנות את כל הדברים האחרים. אני תקועה בלי Ore, בזמן שכל כמה דקות בא צבא לתקוף אותי ואין לי מה לעשות. אני לא יכולה לבנות שום דבר, גם בסביבה אין יותר איך להשיג Ore. מישהו ששיחק יודע על מה אני מדברת?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by nottheguy,

משהו בסגנון Lego Starwars שהיה ממש נחמד לשחק שניים. תודה רבה לכולם!!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by silky,

זוכרים את הפוסט שכתבתי אתמול שאני רוצה לקנות SERIAL? אז קניתי(8 דולר). אני לא מכיר פורומי משחק או משהו כזה אבל הייתי רוצה לשחק עם מישהו ישראלי או לפתוח PES5 של HWZONE או משהו. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by zoyaniv,

ישנה המשימה שצריך לחלץ משאית עם אחד הרכיבים של הפצצת טיבריום נוזלי אני מגיע אלייה עם הקומנדו ומגיע לבסיס אבל שם טובחים בי ואי לא מצליח לשמור על הבסיס ובטח לא לחלץ את המשאית דרך הבסיס שלהם כמו שצריך

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  9. האם אפשר לשחק ב-multiplayer ? הכוונה היא שיש לי רשת ביתית ואנחנו רוצים לשחק יחד... ולא קשור לשרתים בחול וכאלה... תודה!!!

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by amitsh,

היי, אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד 5.1. המחיר הוא לא זול. השאלה היא כמה מהמשחקים החדשים הם "משדרים" ב- 5.1 ? האם הדבר תופס תאוצה, אם בכלל ? תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  11. Started by amit_flame,

למי שמכיר, יש תוכנה שעורכת מודלים? (אפילו שהמשחק נראה כמו חרא שנדרס והיתיבש)

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by elilosky,

שלום הורדתי את המשחק וחבילת ההרחבה שלו התקנתי את המשחק בכונן D בתיקיית משחקים ושאני מנסה להתקין את ההרחבה הוא לא מצליח איך אני גורם לו להתקין לתיקייה שלי ויש לי גירסא 1.1 שמעתי שיש יותר חדש איך אני מעדכן? וגם אני לא מצליח להיכנס למשחק איך אני משחק בזה אני שעה מנסה לשחק לא מצליח הדעתי למסך שאני רואה את הרוסים שאני יכול לבחור אני רואה את המלחמה אבל לא מצליח להיכנס אליה וגם שמעתי שBF2 זה רק משחק רשת שאי אפשר לשחק ככה סתם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  13. הרי אנחנו עדים לאפקטים של פיצוצים אדירים. אז איך זה שהFPS יורד קיצונית דווקא כשנראה קצת עשן מסכן על המסך? האם יש משהו לעשות נגד זה?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by אוריפ,

כשאני משחק בMicrosoft Flight Simulator 2004, אני נתקל בבעיות תצוגה נוראיות (מצורפת תמונה...)! יש לי מעבד אינטל 2.4, 768 ראם, ורדיאון 9800 פרו עם הדרייברים החדשים (3.7). המשחק הוא מקורי לגמרי! מה קרה? בבקשה!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  15. Started by free fraek,

אני לא רוצה לשחק ברשת בכלל למה הוא מכריח?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by ex_,

היי תאור המשחק פחות או יותר: משחק מרוץ מכוניות שהם בעצם כמו מכוניות על שלט רחוק המסלולים הם ברחובות בין מכוניות, סופר מקרט וכו' במסלולים עצמם יש בונוסים, מלכודות וכו'... מישהו זוכר איך קוראים למשחק?? תודה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by deso,

מישהו פה מכיר את המשחק Alien Hominid- PS2? איזה משחק מצוין סיימתי אותו ביום שני אבל כבר נמאס לי ממנו אני טוב מדי במשחק

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by moses_23,

או.קיי אז ככה אני תקוע כבר שבוע במקום כזה שנראה כמו מלא ארונות מתים קפואים ויש מנוף למעלה שמחליף את המקומות שלהם. פגשתי מדען שאומר לי שאני צריך להשיג איזה משהו בשביל להפעיל את הטלפורטר(שממנו התחיל כל הבלאגן והמפלצות). אני צריך להגיע ל-Security Room אבל הדלת שבורה ויש למעלה פתח קטן ואני לא יודע איך להגיע לשם או מה לעשות בכלל. Please Hellp!!!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  19. יש איזה אתר\חנות עם מחירים מיוחדים למחשקי מחשב חדשים? איפה אפשר לקנות חבילות מיוחדות של משחקים חדשים? איפה אפשר לקנות מבחר משחקים ישנים בזיל הזול?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by aldema,

יש לי בעיה בניד פור ספיד החדש: לא שיחקתי במשחק כבר שבוע ואתמול כשרציתי לשחק נדהמתי שלא נמצאת שום שמירה של CAREER שלי... אז רציתי לבקש ממכם שמירה של קריירה אחרי שניצחתם את BLACKLIST 13 או 12.. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by imac,

איך לדעתכם הוא ? יותר טוב מפיפא 2004 ? מה בדיוק שונה בו מפיפא 2004? אשמח לקבל תשובות.. תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by eliil1,

יש את ה PARTY PACK , וגם כשאני נכנס למשחק יש את האפשרות, אבל לא הצלחתי לשחק אונליין... זה זמין רק לקונסולות או גם למחשב? תודה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  23. נכנסתי לשרת כשלא הבנתי משם השרת מה הם רוצים, הריגה ראשונה ומעיפים אותי, מתברר שאסור להרוג בשרת הזה! http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/76933fc9-175d-442b-9f63-d759000ec82a/XL-4-eXtreme-Leveling-Flagrun-only-No-Kills-by-Oktyab-ru/

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  24. שלום רב, אני מקווה שזה בסדר לשאול פה שאלות כאלה, על משחקים "לא חוקיים" כביכול. בכל אופן, הורדתי NBA 08 מאימיול, דרך LALA. הקובץ הוא קובץ WINRAR בגודל 3.5GB והוא מכיל 60+ RARים נוספים. מה לעזאזל אני עושה עם זה על מנת להפעיל את ההתקנה של המשחק? בתודה מראש, דימה.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by Aviv C,

כשיחקתי ב- semi pro הבקעתי רוב הזמן על ידי כניסות למרכז הרחבה. עכשיו ב- professional אני לא מצליח להיכנס לרחבה ועד עכשיו הכנסתי רק גול אחד וגם הוא בטעות. מישהו יכול לעזור לי? סליחה על השאלה הטיפשית הזאת אבל אני באמת לא יודע איך להבקיע.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים