משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
סקירה מקדימה של GT למשחק האימה הקלאסי כשהכותר הבא בסידרה נראה חזק מתמיד למרות שהז'אנר מעט איבד מערכו וקשה למצוא משחקי אימה ממש המשחק הזה ישוחרר ב 22 לספטמבר ואולי יצליח להחזיר עטרה ליושנה http://www.gametrailers.com/player/39967.html
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי.... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) ורציתי לבדוק אם יש כאן אנשים מהאיזור שמעוניינים לבוא... מי שרוצה, אני הוסיף פרטים.. אילן פיקס
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קודם כל מנהלים מדובר במשחק LINEAGE 2 . אז ככה אני צריך הורדה של המשחק LINEAGE2 GRACIA PART 2 . ניסיתי להוריד מGAMERSHELL אבל אין שם את השרת הישראלי אז ניסיתי את כל ההורדות ובסוף שמתי מהשרת של אוסטרליה שזה הוריד לי על בערך 150 . אבל ההורדה עצרה לי ב75% (אני משתמש ב FLASHGET?) . מישהו יודע איפה עוד אפשר להוריד את המשחק הזה במהירות נורמלית ? (מהירת של האינטרנט שלי זה 2.5 ) . תודה מראש לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
האיתחול האפיזודי לעלילותיו של סוכן 47 ידרוש לכל הפחות 8GB של זכרון RAM ומעבדים עוצמתיים המשחקים המעניינים של שנת 2016 ממשיכים לזרום אלינו, ובעוד קצת פחות מחודש יגיע גם תורו של המתנקש הקירח קר הרוח והמפורסם שהופיע בחיינו לראשונה אי שם בשנת 2000, וכעת מקבל כותר Hitman מרכזי שישי שבו הוא מככב, הפעם בתצורה של פרקים במחיר מוזל אשר מיועדים להגיע אלינו מדי חודש בחצי השנה הקרובה. אז לאיזו חומרה נזדקק בכדי להנות ממשחקיות התגנבות איכותית ומאתגרת בשלבים גדולים וסבוכים יותר מאי פעם בעבר? בעמוד ה-Steam הרשמי של המשחק נחשף כי באופן מינימלי יידרשו המשתמשים לספק מעבד Core i5-2500K מרובע ליבות של אינטל או מעבד Phenom II X4 940 מרובע ליבות צנוע הרבה יותר מבית AMD, זכרון RAM בנפח …
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
התקינו לי לאחרונה כרטיס מסך WinFast A7600 GT לAGP וכשניסיתי להפעיל את serious sam 2 ואת Play Dark Messiah of Might and Magic Demo אז שלחצתי פשוט לא קרה כלום.. למה זה קורה? במשחקים אחרים הכל עובד יופי.. בבקשה עזרה!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם. יש לי בעיה בחלק מהמשחקים שיש לי, מה שקורה זה שכשאני מפעיל פילטר AF (לע משנה איזה רמה) אני מקבל בחלק מהמשחקים עיוות של התפריטים והסרטים במשחק. מה שזה עושה זה מכפיל את הרוחב של המסך ואז אני רואה רק חצי ממנו (הגובה לא משתנה), וזה רק בקטעים של הסרטים והתפריטים לא ה3D. זה קורא בGTR, GTR DEMO, המעניש (הדמו) וב- Vampire - The Masquerade Bloodlines. זה לא מופיע ב HL2, RTW. כרטיס מסך GF4MX 440 AGP X8 דריבר מעודקן- 66.93. (ד"א ביקורת על המשחק GTR בת'רד הביקורות ) הנה דוגמה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני הורדתי א המשחק ב-3 חלקים ואני לא יודע איך להתקין את המשחק.... הורדתי את הקראק
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, היום סימתי תמחשק fear משחק יפה ברמות ונורא מפחיד. אכשיו יש לי תגירסת הרחבה והיית מעונין לדעת כמה שלבים יש בגרסת הרחבה תודה רבה גיל
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
שלוםיש לי שתי בעיות שאחת אישהו הסתדרה 1. המשחק לא ביצע שמירות כשהייתי מגיע לנקודת שמירה הוא היה כותב save failed -זה איכשהו הסתדר 2. אני לא יכול לשנות שום דבר בתפריט options כשאני נכנס אליו הוא נותן לי מסך ריק ואין שום דרך לצאת מהמסך חוץ מלהעלות את ה task manager ולצאת מהמשחק. מה עושים?????????????
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אירוע The Game Awards היוקרתי סיפק לנו נקודת מבט נוספת על המובחרים של השנה הזו בתחום המשחקים - אבל בעיקר סיפק לנו עוד חשיפות והכרזות עבור הכותרים הגדולים והמעניינים של השנים הקרובותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
-
האם אתם יכולים לתת לי רשימת משחקים שיצאו וייצאו בקרוב שתומכים בסאונד דולבי דיגיטל AC3?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני הגעתי לסוף שלב 10 איפה שאני צריך להחיות שם את האיש (CPR) והוא החליט לא לעבוד לי והוא תוקע את המחשב ואז לאחר כמה שניות המסך לא מקבל נתונים (יש הודעה כזאת במסך) וזה קורה רק שם למישהוא יש פיתרון
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תמשחק למחשב...? ראיתי סרטונים שלו בyoutube משחק מזה קטלני חבל על הזממן!!!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי את המשחק אבל אני לא מוצא שרת פעיל למשחק או שכולם מלאים, מישהוא בבקשה יכול לתת לי שם של שרת שאני יכול להרשם ולהתחבר אליו תודה!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
אז זהו שפעם שיחקתי בknight online עוד בתחילת דרכו, הפסקתי ועכשיו שחזרתי קיבלתי 3 ימים "Premium" חינם ועכשיו כשאין לי פרמיום הוא לא מתחבר לי לסרברים בטענה שהם עמוסים, הבעיה היא שאם זה היה שעה שעתיים ביום אז סבבה אבל הם עמוסים 24 שעות ביממה! מה אני עושה? יש סרברים אולי לא מקוריים או משהו בסגנון? או מישהו שקנה ולא רוצה לשחק יותר? או משהו בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום קניתי את המשחק, עכשיו שאני מתחיל לשחק יש לי כמו פסים שחורים כאלה מרצדים על המסך וזה מאוד מרגיז, יש דרך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כשיחקתי ב- semi pro הבקעתי רוב הזמן על ידי כניסות למרכז הרחבה. עכשיו ב- professional אני לא מצליח להיכנס לרחבה ועד עכשיו הכנסתי רק גול אחד וגם הוא בטעות. מישהו יכול לעזור לי? סליחה על השאלה הטיפשית הזאת אבל אני באמת לא יודע איך להבקיע.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום רב ופסח כשר ושמח. רציתי לבדוק האם מישהו מעוניןן במשחק ACT OF WAR בקופסא בלי סריטה כמו חדש עם סיראל והכל חוברת וכו' ההצעת מחיר שלי זה 110 שקל חצי מהמחיר שקניתי מישהו מעונין? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הורדתי מאימיול את המשחק PES5 אבל שאני לוחץ על ההתקנה הוא נותן לי הודעת שגיאה:לא היתה אפשרות לפתוח חבילת התקנה זו.ודא כי החבילה קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה,או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי גירסה חוקית של windows installer " אז מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגלות את התשובה לזה.. מישהו יודע? יהיה נחמד לשחק עם קבוצה קטנה כמו בדיאבלו.
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום ! אני משחק ב-XIII אני די בתחילת המשחק.... עכשיו אני בקטע שהגעתי לאיזה בית עץ באמצע שום מקום (שלג מסביב) עם מישהי בשם KIM שבורחת ועלי לחפות על הבריחה שלה. למשך 10 שניות בערך אני משחק....ואז הכל "נתקע" --> משמע שלוקח למחשב בערך 7 שניות להגיב לכל מה שאני עושה....והוא עושה את זה בקפיצות כאלו.... לקח לי איזה 10 דקות למזער ת'משחק ולפתוח task manager ואני רואה שהמשחק לוקח 100% ניצול מעבד.... מה עושים ? :-\ זה ממש מוזר.... אולי כדאי לי לבדוק קודים שידלגו לי על השלב הזה ?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-