משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
חברה בשם AYANEO מכריזה על דור חדש של פלטפורמת הגיימינג הניידת שלה - אך כזו שמתבססת על מעבדי דור ה-Ryzen 5000 ועולה יותר מהפתרון מבית Valveלכתבה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מה צריך לדעת לפני שמתקינים את CRISIS ? על אילו הגדרות אני צריך לעבוד כדי שהמשחק ירוץ הכי טוב שיש ? והאם יש עדכונים כלשהם שצריך להוריד ולהתקין (אני מדבר על החלק הראשון של המשחק) תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי האם יש פאטצ' לליגה הישראלית בשביל FIFA 2005? ואם כן... איפה אפשר להוריד??? תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מה הדרישות מערכת של קרייסיס? הוא יצא כבר בארץ? כי ראיתי כבר באתרי ווארז שהוא רץ... וכמה הוא יעלה בערך למחשב כשהוא יגיע? ;D
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
גמרתי את המשחק פעם אבל אני לא זוכר מה צריך לעשות כאן http://img441.imageshack.us/img441/88/dgfdg7ej.jpg http://img179.imageshack.us/img179/3099/hasdaf8zz.jpg http://img179.imageshack.us/img179/1191/dsfdsf7qf.jpg http://img441.imageshack.us/img441/1620/gfds4df.jpg
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד, 64 bit, ואין לי אפשרות לשחק ברזולוציה של 1280x1024. חיפשתי פתרונות בגוגל אני לא מוצא משהו שעובד לי כמו שצריך. אשמח לקבל עזרה. תודה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
-
-
^ יש ברשותי מסך 22 . והרוזולוציה המדוברת מופעיה רק על פני 80% מהמסך . יש פאץ' שמתקן ? מאד בעייתי . תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
טוב אז ככה לי ולחבר שלי יש תמשחק AOE 3 בקיצור אנחנו מנסים לשחק ברשת אבל לשתינו החיבור אינטרנט במחשב קבוע ובגלל זה אנחנו לא מצליחים לשחק ביחד בדקתי תאייפי שלו ושלי וזה אותו הדבר עכשיו התקנתי תשמחק במחשב השני שלי האאיפי שונה בספרה אחת אך עדיין קבוע ואי אפשר לשחק יש לכם מושג מה עושים יש איזה תוכנה שמסדרת את זה?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני התקנתי את המשחק אבל חסר לי הסירייל נאמבר אולי מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולרשום לי אותו אני הודה לו מאוד..
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי בעיות בשני משחקים... בhl2- התחלתי לשחק לפני כמה ימים והגעתי למחסן שהמורד המתחזה לחייזר הכניס אותי לשם... משם הצלחתי לקפוץ מהחלון.... והגעתי לאולם גדול עם הרבה חייזרים ששומרים... מה עלי לעשות משם?? :s05: ובteam fortress 2: יש לי בעיה שכל כמה דקות המשחק נתקע ומופיעה הודעת שגיאה... ההודעה מדברת על משהו בזיכרון.... יש למשהו פתרונות?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני משחק בו עכשיו על Splinter Cell Chaos Theory @Shader Model 3 and 16AF8AA והגרפיקה נראת פשוט מדהימה, יותר טובה מכל משחק מחשב ששחקתי בו אי פעם (ושחקתי כבר בכל השמות הגדולים-מבלי להזכיר שמות...) מעניין אותי לדעת באיזה מנוע הם השתמשו כדי לבנות את המשחק (שמעתי כבר על CryEngine\Unreal2 אבל עוד לא ראיתי הוכחה רשמית) תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שמרתי בפיפא (2005) כמה ריפליים שלי אחרי שאני שם גול. עכשיו - אחרי שהריפליי עולה הכפתורים (להריץ קדימה ואחורה ושל הזום...) לא מגיבים כשאני לוחץ עליהם. חשבתי בהתחלה שהמשחק נתקע אבל אני יכול ללחוץ עם העכבר ולהזיז יענו ב Free cam את הזווית. יש למישהו מושג מה קורה שם?.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כשאני מתקין את המשחק, לקראת סוף ההתקנה יש טעות והוא אומר לי ש: .cannot create file C:\Program Files\Codemasters\OperationFlashpoint\bin\ijl15.dll ואז זה מפסיק את ההתקנה ומוחק את כל מה שהתקין ורושם שהיתה טעות. אנא תעזרו לי... :s05:
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אז ככה..זה המפרט שלי abit nfs-7 amd 2500 geil 512 gf 440 mx המשחק מקרטע לי וניתקע. הורדתי עידכוני דרייבר לכרטיס מסך וזה עדיין לא עוזר. יש למישהו מושג ממה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הCS הפרוץ והצלחתי להוסיף שרת אחד ומאז אני לא מצליח להוסיף יותר. השרת הוא של חברים שלי והוא כן עובד אז הבעיה במחשב\במשחק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בpes 4 במצב ניבחרות כן. אבל לא במצב קבוצות החץ מופיע רק לצד שמאל ואין אפשרות לשנות. מה אפשר לעשות.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
שלום קניתי את המשחק, עכשיו שאני מתחיל לשחק יש לי כמו פסים שחורים כאלה מרצדים על המסך וזה מאוד מרגיז, יש דרך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מוסיף בוטים במשחק רשת נגיד אני וחבר רוצים לשחק ביחד נגד המחשב וזה לא אפשרי כול כך אולי יש מוד או משהו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה להתקין need for speed most wanted מייד אחרי מסך ההסכמה לחוזה , ההתקנה טוענת שאין לי directx 9c ונופלת !!! :-\ כמובן שיש לי directx הכי מעודכן על המחשב, וליתר ביטחון חזרתי ועידכנתי אותו, אפילו כלי האינפומציה שמגיע אם המישחק EAzy info מראה שיש לי גירסה מעודכנת לחלוטין. למרות זאת ההתקנה נפסקת תמיד.!! מה עושים???!!! :'(
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, בתור התחלה אני מתנצל אם ישנה עבירה על חוקי הפורום, באמת מתנצל. יש לי 3 משחקים מקורים-->קרייסיס,Burnout-Paradise The Ultimate Box ועכשיו גם Dark Sector ובעיקרון אני בנאדם שמגוון, אני לא אוהב לשחק 4 שעות ברצף על משחק אחד, אני אוהב לשחק שעה על משחק אחד, חצי שעה על משחק שני ואולי עוד שעה על משחק שלישי, לא יודע למה אבל זה הקטע אצלי שנמאס לי להיות במשחק אחד יותר מדי (למרות שבממוצע חרשתי את Burnout 46 שעות ) ומשגע אותי שכל משחק אני חייב להתחיל להחליף דיסקים. יש איזשהו פיתרון לזה ככה שאני לא אצטרך לשים דיסק אחר כל פעם?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אוקי לחבר שלי יש PS2 ויש לו צ'יפ שמאפשר קריאת משחקים צרובים מותקן כבר. עכשיו הוא אומר לי שכל משחק שרוצים לצרוב מהמחשב לדיסק לPS2 (משחקי ריפים, על דיסקים רגילים 700MB), צריך לצרוב אותם במהירות X4 ולא נגיד X52 כמו שהצורב מסוגל, כי אז זה הורס את העינית של הפלייסטיישן. עכשיו לי זה נראה די הזוי... הרי מה הקשר בין מהירות הצריבה למהירות הקריאה? שיקרא כל דיסק איך שבא לו...... מישהו מוכן לשפוך אור על העניין? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי מין תקיעות קטנות וראיתי באיזה פורום שלעוד אחד עם כרטיס ATI יש בעיה זהה מה נסגר, גם לספיידרמן יש בעיות וגם לזה ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-