עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Posford,

ראיתי את הדיון הנעוץ אך לא ממש עונה על צרכיי רוב המשחקים ישנים ולא מה שאני מחפש. אני מחפש משחקים בסגנון מלחמה, מרוצי מכוניות (יש לי NFS:MW) זאת אומרת מרוצי ראליי, איזה משחק קראש יצא אחרון לסוני2? תודה אשמח בכלל לשמות של משחקים יפים.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  2. זה התמונה של הבעיה http://img379.imageshack.us/img379/2825/codprobdd8.jpg אני נכנס למולטיפלייר נכנס לשרת כבר בפנים בשנייה שאני לוחץ על קבוצה זה עושה לי את זה ואתמול פירמטתי בגלל שגם לפני הפירמוט היה לי את זה ואם אני מתקין מחדש זה עובד ואז יום אחרי כבר לא עובד בבקשהה מה עושייםם ? ? תודה מראש !

3. אני ממש חדש במשחק הזה ושמעתי שיש אפשרות לשחק ברשת. יש מצב למצוא מדריך שמסביר איך? מצאתי בגוגל כל מני מדריכים של ילדים שלא ממש מבינים על מה הם מדברים... מקווה שתעזרו לי ???

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ראיתי שיצא לו הרחבה ורציתי לישאול איך המישחק?[גם ההרחבה וגם הרגיל]. תודה.

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by aleXtazi,

יש לי את המשחק והוא טס עם המחשב החדש שלי אין לי כח לפרט עכשיו שאני מנסה לשחק ברשת זה לא מוצא לי שרתים ושאני ניכנס עם the all seeing eye זה נכנס אבל לא מיתחבר לשרת זה עושה awiting conection ומיספרים כזה אני מתקין מהדיסק המקורי של המישחק שהוא אצלי נימצא כבר כמה שנים בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by ben_20,

אני לא יודע מה לעשות בשלב ה6 project y עם אני הורג יותר מ4 אוייבים אז כתוב לי למעלה שעם אני הורג עוד שתיים אז האזעקה מופעלת ואין לי מושג איך מתקדם בשלב מבלי להרוג אותם תודה לעוזרים !!!!

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by rrroonnii,

המשחק לא זז לי חלק איך זה יכול להיות?המפרט שלי בצד.ויש עוד משחקים כמו פיפא הסרטונים מקרטים לי .ואולי מישהו יכול לומר לי איפה אני רואה כמה מתח הכרטיס מסך שלי מקבל מהספק.?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by IPIP,

אני יורה על האויבים ואין כוונת אדומה אני יורה ולא קורה כלום הם לא מתים בשלב הראשון הכל היה טוב זה התחיל בשלב השני ככה הכוונת צריכה להיות שמכוונים את הנשק לאויבים (אדומה) http://www.fastup.co.il/images/22913059.jpg הכוונת לבנה אני יורה עלהם ולא קורה כלום http://www.fastup.co.il/images/9176939.jpg למישהו זה קרה ? עם כן אז אני צריך את העזרה שלכם תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  9. בחודש הזה ממש, לפני שני עשורים, הושק לו משחק הפעולה המהולל Quake, מיוצרי Doom, שהיה מהפכה בכל מה שנוגע למשחקים מקוונים ותחרותיים ברשת. זוכרים את זה? לרגל התאריך העגול, במפתחת Machinegames שעתידה להחזיר את הסדרה חזרה לחיים, מציעים לכולם בחינם פרק חדש לגמרי שיצרו עבור הכותר המקורי. https://twitter.com/machinegames/status/746363189768650752

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by shtrodel,

Crime Life Gang Wars מי מכיר? איך המשחק? למי שלא מכיר http://www.konami-crimelife.com/uk/flash_uk.html

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by Tanya,

הי. הגעתי לעולם הרביעי. [נדמה לי. זה העולם שמתחילים לספר על היפנים]. איך שאני מתחילה "המצפון" שלי אומר לי ישר לבנות חומה... יש לי שטח ממש ממש קטן של Ore, שמספיק לי בדיוק לבניית החומה, ולאחר מכן אין לי מספיק בשביל לבנות את כל הדברים האחרים. אני תקועה בלי Ore, בזמן שכל כמה דקות בא צבא לתקוף אותי ואין לי מה לעשות. אני לא יכולה לבנות שום דבר, גם בסביבה אין יותר איך להשיג Ore. מישהו ששיחק יודע על מה אני מדברת?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by ezx,

איך מוצאים את הספינה הלבנה בדיסק הרביעי תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by avner_100,

שלום יש לי bf2 ומזמן לא שיחתי בו . עכשיו שניסיתי לשחק בפעם הראשונה שיחקתי איזה חצי שעה ואז המשחק נסגר לי סתם ככה... נכנסתי עוד הפעם וזה יצא לי באמצע הטעינה של הסרבר... עכשיו התקנתי את הפאטץ החדש שלהם 1.41 משהוא והורדתי את הקראק והתיקון ל סרברים מ מגה-גיימס ועכשיו יש כמה סרברים יחידים שזה יכול להתחבר אליהם כי אני יכול להכנס רק לסרברים הפרוצים.. שכאני נכנס לסרברים האלה כשזה גומר תתעינה אני לא עושה כלום ואז זה מביא לי הודעה כזאת : תעזרו לי בקשההה אני חייב לשחק אין לי מושג מה לעשותתת ////// תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  14. קיצר עכשיו נכנסתי למשחק וגיליתי שכול השמירות שלי עד עכשיו נמחקו וכול השלבים שעברתי לא נחשבים וכאילו לא עברתי אותם למישהוא יש הורדה של איזה טרינר שפותח את כול השלבים אין לי כוח להתחיל מההתחלה ושזה שוב ימחק לי אחר כך

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. Started by AntiVir Guard,

יש לי מחשב חדש אבל אין כמעט משחקים ^^" ומאוד אשמח לקבל המלצות למשחקים ומקומות בהל אוכל לקנות אותם לא כל כך ביוקר =] בתודה מראש, אורן

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  16. דיווחים ברשת, הסדרה הבלתי נגמרת של יוביסופט לא תושק עם כותר מרכזי השנה, לראשונה מאז Assassins Creed 2. הכיוון עבור 2017? מצרים התעייפתם מסדרת משחקי הפעולה-התגנבות בעולם פתוח הנודעת Assassin's Creed? אם להאמין לדיווחים עדכניים שמגיעים מ-kotaku, 4chan ו-neogaf, השנה נקבל סוף סוף מנוחה מעלילותיהם של מתנקשי העל ההיסטוריים. בערך. לפי המידע שקיים כרגע, ביוביסופט החליטו לשנות במקצת את הגישה לסדרה המובילה שלהם אחרי קבלת הפנים הפושרת יחסית לשלושת הכותרים המרכזיים האחרונים (Unity, Rogue ו-Syndicate), כשהכותר הבא בסדרה עתיד להתרחש במצרים, עם עולם פתוח רחב ידיים וציר התפתחות משמעותי לדמות 'בסגנון The Witcher', ועם מערכת קרבות משודרגת עם דגש מירבי על חופש פעולה. ה…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by Drek Boy,

הסתכלתי עכשיו על התוכנה הדרושה כדי להריץ BT2 וזה רושם שצריך כרטיס קול לא מובנה שתומך ב DIRECT X 9 אבל למי יש כרטיס קול לא מובנה במחשב? זה נכון או שזה סתם חרתא?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  18. Started by yotam360,

נראה לי שקוראים למשחק טאלון איקס. אבל אני לא בטוח. האם יש משחק כזה טאלון איקס??

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  19. Started by bykeking,

על איזה שיטה אתם ממליצים בסרבר 1.6? אני עד עכשיו על אדמין מוד אבל חסרים לי דברים של ה-AMX כמו most demege וכו'.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  20. אני צריך ת'קוד האתקנה של פיפה 2006 אני צריך דחוף תודה מראש ספי.....

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  21. זו ההודעה שמופיעה לי אחרי הרבה זמן שאני מכניס את הדיסק DVD של ProEvolutionSoccer4 לכונן DVD שהוא חדש לגמרי, 16x של אסוס. גם המשחק חדש ומקורי לגמרי. פעם המשחק עבד בלי בעיות. לא יודע מה קרה. לאחר שהמחשב קרס ולא עלה יותר, הוא נשלח לתיקון ועכשיו חזר. זו בעיה אחת ששמתי לב אליה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  22. אני צריך סקרין שוט של המפה של NEED FOR SPEED MOST WANTED בבקשה אני לא מצליח לצלם אותה משום מה אם אפשר שתהיה כמה שיותר גדולה תשלחו לי למייל אם זה גדול מדי בשביל פה tal_levi1000@hotmail.com תודה מראש לעוזרים טל

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by gjook,

כשאני מפעיל Ghost Recon Advanced Warfighter 2 הייתה לי הודעה Wed Aug 08 17:29:19 2007 Crash in application version: 29980.2562 Streaming WAV file from bank die_wave not found at path: data/sound/voices/die\die_wave.bank Renderer: threaded Physics : threaded\ נכנסתי לתקייה הנ"ל..וראיתי קובץ כקוראים לו..die_wave.bnk בכל מקרה שיניתי לו את השם לdie_wave.bank נראה לי שהבעיה נפטרה , אבל אז צצה עוד אחת.. Crash in application version: 29980.2562 Unhandled exception - access violation C STACK: graw2 (???) : ??? ??? (???) : ??? SCRIPT STACK: data\lib\managers\viewportmanager.dsf(0) data\menu\menu.dsf(0) Renderer: threaded Physics : threaded מה לע…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by __MIKO__,

משום מה פקודת give_all_weapons=1 לא עושה כלום. אני מנסה לשחק קמפיין עם כמה ציטים אך הם לא עובדים לי. \save_game דווקא כן עובד. פתרון?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by navk2,

אם אני שם עם או בלי HDR זה לא משנה כלום, בדוק !

• 0 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים