משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח לעשות את הקטע הזה עם ה-ini. מישהו יכול להעלות את הקובץ ini כשהפקודה של הצ'יטים כבר מעוכדנת ופועלת בו?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
-
ניסיתי להפעיל צ'יטים ל Heroes III, KKND2 וזה פשוט לא עובד.. אני עושה את הכל לפי ההוראות, ובדרך הכל בסדר אבל אין תוצאות. יכול להיות שזה בגלל שאני על VISTA ?
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בוא נראה אם באמת יכולים לעזור לי ולהוכיח את הפורום הזה. שאלתי כמה פורומים ואף אחד לא ידע לתת לי. מי יכול לתת לי צ'יטים ל Wolfeinstein:Enemy Territory לEtpro 3.2.4 - גרסת ההגנה של המשחק תודה אם תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
יש למישהו אולי צ'יטים למשחק Mat Hoffman's Pro BMX אם יש בבקשה תכתבו או צרו קשר
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
הרגע שיחקתי להנאתי בNFSU ברשת במרוץ דראג כשלפתע מגיחה משמאלי מכונית ועוקפת אותי בטיל (והייתי על 350~) הייתי בטוח שזו היתה תוצאה של לאג (קרה לי כבר כמה פעמים) אבל כשבדקתי בסטטיסטיקה ראיתי שהוא טס ב700 ומשהו קמ"ש. האמת שלדעתי זה הדבר הכי עלוב שקיים, לעשות צ'יטים במשחק.......
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו יש לי PS2...אני רוצה לדעת איפה אני יכול לשים צ'יפ...(איזור תל אביב או ירושלים..)... ועכשיו...שמעתי שיש צ'יפים שאפשר לשים סרטים של DIVX וXVID... יש צ'יפים שלא צריך להלחים??.. איזה צ'ייפ נחשב לטוב..ואיכותי?? דרך אגב..יש לי PS2...שנקנה באנגליה...ובהתחלה שרציתי לשים צ'יפ...לא היה לדגם שלי בארץ..(אני יביא את הדגם...יותר מאוחר..כי הPS2 לא פה...) אם זה לא מתאים לנושא פה...תעבירו בבקשה.... בתודה ירון...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אקס בוקס ביחד עם צ'יפ ואני מעוניים להרכיב אותו ואין לי מושג איפה אני יכול לעשות את זה? אני גר בב"ש אבל לא אכפת לי לנסוע למרכז כדי לעשות את זה. שמעתי ממישהו שיש ברמת-גן חנות שעושה. מי שיודע ויוכל להגיד לי אני ישמח וגם אם אפשר את המספר טלפון
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקום אמין באיזור חיפה והצפון שבו ניתן לקנות ולהתקין צ'יפ לפלייסטיישן 2........ תודה....... 8)
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום. דוד שלי בארה"ב והוא חוזר מחר לישראל, הוא יכול להביא לי פלייסטיישן או XBOX אבל בלי צ'פ. אני יכול לקנות צי'פ בארץ ולהתקין בקלות ולשחק במשחקים שהורדתי מהאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/11/24/us-army-creates-videogame-training-unit/1 ישקיעו 50 מיליון בפיתוח "משחקי אימון". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3627724,00.html
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש משחקים מוצלחים שעמד מאחוריהם צוות עצום של מאות בעלי תפקידים - ויש כאלה שאת כל מה שאתם רואים וחווים בהם תכנן והפיק אדם אחד בודד. היכנסו ותופתעו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אנחנו עדיין לא יודעים מתי בדיוק הרחבת ה-Blood and Wine תהיה זמינה לרכישה והורדה, אך יש לנו סט של תמונות חדשות ממנה שמצדיקות את השם שקיבלה בעוד קצת פחות מחודש יחגוג המשחק The Witcher 3, אחד המשחקים המוצלחים והאהובים ביותר לשנת 2015 וכנראה שגם בעשור האחרון כולו, יום הולדת שנה להשקתו – אבל נראה שזה ממש לא מונע מהמפתחת CD Project RED להמשיך ולהשקיע את מרבית זמנה בהמשך הפיתוח והשידרוג של הכותר, כאילו הגיע אל החנויות ממש זה עתה. אחרי שלל תכני ה-DLC הצנועים והחינמיים שקיבלו כל אלו שרכשו את הכותר, ואחרי חבילת ההרחבה Hearts of Stoneשהושק באוקטובר בשנה שעברה תוך כדי שהיא זוכה לביקורות ושבחים כמעט כמו The Witcher 3 עצמו – כעת האנשים שמאחורי משחק התפקידים עמלים…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותר שלוקח אתכם למסע אחורה בזמן לא יתאים לכל אחד, אבל יגרום לחובבי האתגרים להתמכר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. קניתי פיפא 13 למחשב והמשחק עבד ממש טוב אבל עכשיו שאני עושה סתם משחק נגד המחשב המגרש פתאום נהיה כחול.. או שיש עליו כתמים מוזרים.. ולפעמים גם אין רשת בשער מה אני אמור לעשות?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי אני לעיתים רחוקות חוזר למשחק הבעיה היא שמופיעים לי כל מיני צבעים במסך זה רק במשחק הזה ולפי מה שהבנתי זה קשור לווינדוס 7 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
זה קורה אצל חבר שלי, מחשב p4 1.8 gf2... זה התחיל בGTA3, קטעים קטנים מהרקע נמרחים ללמעלה... המשיך בNFS6, חלקים מהרקע שוב נמרחים ללמעלה, וגם חלקים מהכביש (כאילו הכביש עולה ב90 מעלות ללמעלה, אבל בפועל נוסעים "דרכו" ואז על דרך "שקופה" שמופיעה בקטע שהיה אמור להיות הכביש , עד שהכביש ממשיך כרגיל) משם זה ניהיה רק יותר גרוע, מיד נייט קלאב וNFS7 רואים רק מכונית נורמאלי, כל שאר הטקסטורות מרוחות ללמעלה... איך אפשר לסדר?? ד"א, כל הדרייברים מעודכנים, DX9 מותקן. נ.ב. קניית כרטיס מסך היא לא אופציה! אז כל האנשים עם ה-9800 שאומרים לכל אחד שהכרטיס מסך שלו הוא חרא, מתבקשים לא להגיב, תודה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אחרי שחלק ניכר מהמפיצות הגדולות בשוק בחרו לאמץ רכישות בכסף אמיתי בתוך כותריהן ויצרו המולה - אנחנו מתחילים לשמוע על כותרים חדשים מבתים צנועים יותר שמתגאים בהליכה נגד הזרם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
בואו לגלות את משחקי הוידאו שזכו לפרסים ושאר ביקורות מהללות, אבל לא הצליחו לעשות דבר קטן וחשוב אחד: למכור עותקים לכתבה: http://hwzone.co.il/צדיקים-ורע-להם-עשרה-משחקים-מצויינים-שכ/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם במחשב שלי המעבד הוא הגורם לצוואר בקבוק? או שמשהו אחר? לוח אם gigabyte ds4 965p e6600 2.4@2.88 oc 4gb ddr2 800mhz ocz hitachi 320 gb +120 gb gigabyte 9800gtx+ 1gb zalman fan cpu cooling zalman fan CNPS7500-Cu LED hec 400
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מחפשים תעסוקה ליומיים הקרובים? ARK: Survival Evolved ו-Company of Heroes 2 זמינים להתנסות חינמית בפלטפורמה המקוונת של וואלב לכתבה: http://hwzone.co.il/צודו-דינוזאורים-והצילו-את-רוסיה-בסוף-ה/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב יחסית ישן, שמצליח בקושי להריץ את Battlefield 4 בהגדרות נמוכות.. קניתי כרטיס מסך HD6570 ועדיין זה לא שיפר את זה משמעותית.. מה עושה לי את הצוואר בקבוק? מפרט: כרטיס מסך Radeon HD6570 1G 650MHg. מעבד Intel core 2 duo E6550 1992.49MHg. זכרונות 4G DDR2 398.5MHg. (העתקתי מCPU-Z) מה צריך להחליף כדי שהוא יעבוד בלי תקיעות ברזולוציה נמוכה, או בנונית? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-