משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
רוצים להצטרף על מהפכת טכנולוגיית המציאות המדומה? כדאי שתכינו את המזומנים, והרבה מהם אחרי המתנה של שנים באופן כללי, והמתנה של מספר ימים שהרגישה לנו כמו נצח מאז ההכרזה האחרונה – משקפי ה-Oculus Rift, בגירסתם המסחרית הראשונה, זמינים לרכישה מוקדמת. כמעט לכל דורש. חבילת הבסיס של ההבטחה הגדולה ביותר בעולם המציאות המדומה המודרני כולל את משקפי ה-CV1, חיישן לתנועת הראש, שלט להפעלת הפלטפורמה, כבלים הנדרשים לה, שלט Xbox One למשחק (עד שינחתו בקרי השליטה הייעודיים והייחודיים) וצמד המשחקים EVE: Valkyrie ו-Lucky's Tale תעלה לצרכנים…600 דולר (!), לא כולל מסכים ומשלוח. ציפינו מראש שהמוצר של Oculus לא יהיה זול בכלל, הערכה שהתחזקה עוד יותר כשהוכרזה הכוונה להתחיל במכירה מוקדמת …
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קליפ גיימפליי שמראה איך פישר נימלט מהכלא . http://youtube.com/watch?v=cmyBk0rVAUw
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אנשים יצאה סימס 2??? עם כן בבקשה לחג תביאו לי קישורים להורדה שעובדים בבקשה למי שיצליח להשיג SIMS 2 וחג שמח וכשר לכל היהודים הטובים
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי בבית הגה ל PS2, ואין לו שימוש, אז חשבתי שאולי אולי אולי יש דרך כלשהי לעשות את זה (להפעיל אותו במחשב).. ואם אני מוריד סימולטור שמפעיל משחקי PS2 במחשב (יש לי כרטיס מסך 6800) אז הגרפיקה תיהיה יותר יפה במחשב?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חבר הביא לי את black and white 1 המקורי (דיסק מקורי וסיראל שהוא קיבל מהחברה). לא היתה לי בעיה עם ההתקנה אבל משום מה המשחק לא עולה לי, אני לוחץ play, הוא מראה לי את הלוגו של המשחק, ואז הלוגו נעלם והמחשב מתנהג כאלו לא בקשתי שהוא יעלה את המשחק, כשאני לוחץ ctrl+alt+del הוא לא מראה שהוא מריץ את המשחק (יעני הוא יוצא ממנו עוד לפני שהוא נכנס) מה אני יכול לעשות? *יש לי windows xp pro אם זה חשוב וכמובן שהמחשב עומד בדרישות של המשחק
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אם אני קונה את הPSP בארצות הברית אני אוכל לקנות משחקים בארץ והם יעבדו????
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי תמשחק ...שוב (חח היה בא לי רצח!! לא שיחקתי בו מהפעם הראשונה שסיימתי אותו,משחק גדול). יצאתי לאחר כמה שלבים... והדסקטופ שלי הופיע כך: http://i35.tinypic.com/2l8eyya.jpg בהתחלה גם כל השירים שעל השולחן עבודה היו נראים ככה אבל אחרי ריסט הם חזרו לעצמם,כולל הראר שיש שם.. אבל משום מה כל שאר הסמלים נשארו דפוקים...זה משגע אותי,מישו יכול לעזור? אם זה לא הפורום הנכון תעבירו את הנושא שלי...
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום מה מצב יצא הדמו של קינג קונג הנה מס קישורים http://www.gamespot.com/pc/action/kingkong/download_6135243.html http://www.gamershell.com/download_11055.shtml 290 מגה תהנו
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שיחקתי במשחק ופתאום היתה הודעה כזו: SaveDevic_PC-TempSaveGame: cannot open file for saving ופתאום הייתי צריך להתחיל מהשלב הראשון. כבר הגעתי כמע למקום שהייתי בו ועוד פעם יש את ההודעה. כאילו משהו נמחק אבל לא נגעתי בכלום ויש מספיק מקום בכונן.. למנה זה קורה? מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
Air Buccaneers זה שם המוד, אני הורדתי אותו אתמול וממש אבל ממש אהבתי ! קצת על המשחק... שתי קבוצות, לכל קבוצה בסיס, יש מפות שבהן אתה צריך לשלוט באיזור מסוים כמה שיותר ויש מפות שאתה צריך לגנוב מעיין שקים כאלה לאויב, בכל מקרה לכל משחק אקשן טוב יש את המשימות הקטנות שלו (כמו הפצצה ב CS או הדגלים ב DOD/COD ועוד כל מיני) אבל המשחק הזה הוא מיוחד, הקרבות במשחק הם על בלונים פורחים עם תותחים !,בלי סוף שיתוף פעולה וזה פשוט כל כך כיף ! יש בלונים פורחים גדולים ויש קטנים יותר, כל שחקן מתחיל עם טלסקוף, תחמושת לתותחים, כמה נשקים אישיים שגם יכולים לשמש כתחמות מיוחדת לתותחים על הכדור הפורח, אקדח אישי (רובה מוסקט חלש, בעיקר להגנה עצמית), חרב וזהו אני חושב... הטיסה על הכדור היא דיי איטית אבל נ…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
התקנתי והמשחק עובד שיחקתי תשלב הראשון אבל כשהוא מגיע לשלב השני ב LOADING הוא עושה שגיאת שלח אל תשלח ויוצא מהמשחק מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? מנהלים לא להעביר לדיון הראשמי כי העבירו לשם כבר וכצפוי אף אחד לא הגיב שם וזה סתם עבר לעמוד השני ובינתיים אני תקוע עם הבעיה ,,חוץ מזה שהבעיה לא קשורה ספציפית למשחק אולי זה במשחק אז זה לא קשור לדיון הראשמי
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
פרק ראשון בסידרה החדשה שהתחלתי עם יש קצת בהתחלה בעיות בסאונד אז תגיבו ואני יתקן. חשוב שתידעו שכמובן הכול בהומר ומקווה שתהנו (: http://www.youtube.com/watch?v=aquWxUoaAXY
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
תגידו איך אני מנצח את המפלצת הגדולה הכוונה לרובוט הזה בגובה של בניין אני לקראת סיום המשחק ואני הרגתי איזה 5 כאלה והם לא מפסיקים לבוא ואני לא יודע מה לעשות כל פעם אני יורה עליהם מלא RPG דרך צ'יטים כי לא הייתה לי ברירה אז מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
קניתי תמשחק כבר דיי ממזמן לפני כמעט שנה בערךאבל פשוט היה לי כרטיס מסך עלוב r9600 עכשיו יש לי 6800gs ואני רוצה לשחק תמשחק גם ברשת ואין לי מושג איזה patch להתקין לו יש ברשת כל כך הרבה... מה לעשות ? מה להוריד ?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
זה משחק קטן ומעניין ששלחו לי שנקרא הדלתות לא כל כך מצליח לעבור שלבים דווחו על כל התקדמות הצלחתי למצוא כמה חלקים וחלקי מכתב אבל לא משהו משמעותי http://alt.tnt.tv/games/thedoors/
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קודם כל אין לזה שום WALKTHROUGH חיפשתי ומאיזה סיבה ה-WALKTHROUGH נגמר בשלב יותר מתקדם.. אז נתקעתי בשלב שאני צריך להביא 5 הוכחות לאיזה רצח אז מצאתי הוכחה אחת (מצאתי את הגופה) אבל מפה אני לא יודע מה לחפש העיר גדולה ואין לי מושג מאיפה להתחיל זה משגע!! מישהו עבר או יודע מה לעשות בשלב הזה?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
בעיה קשה בגנרלס! אחרי 20 שניות של משחק כל הבסיס של מתפוצצ סתם!! מה עושים? ניסיתי את כל הצבאות בכל המפות ניסיתי לשנות באופשיינס דברים אבל שום דבר לא עוזר.. למשהו זה מוכר אולי?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, הורדתי לא מזמן את המשחק mirrors edge, שיחקתי בוא קצת על הגדרות בינוניות ועברתי את שלב האימונים. כשהתחלתי את השלב הראשון לאחר כ-2 דקות הוא נתקע ועשה restart. נכנסיתי שוב למשחק וקרא אותו דבר בפעם השנייה. הנה מפרט המחשב שלי: intel pentium 4 CPU 3.00 GHz 2GB of RAM Radeon X1950 pro 512Mb מישהו יכול לעזור? תודה, jonkerbox
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי AMD3800X2 מה יותר טוב לשחק אם שתי ליבות או לבחור בין ליבה 0 ו 1?
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני אחרי החלק שמשיגים את הגובלינים הירוקים כבר השגתי אותם והגעתי למקום ההוא שחייבים את הגובלינים הכחולים שיודעים לשחות חרשתי על כל המקום ואין לי מושג מאיפה אני משיג אותם זה במקום ההוא שצריך להרוס 6 כאלה מצברי כוח של Overbern או איכשלא קוראים לו ואני חייב את הגובלינים הכחולים שיודעים לשחות ודרך אגב סתם שאלות מה עושים המתקנים האלה שיש לך במגדל? למשל החדר הזה שאתה בוחר אוייב להילחם בו מזה נותן אם אתה מנצח? .. עזרה?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משחק במחשב את Call of Duty 4 במחשב ועברתי המון שלבים. היום נכנסתי למשחק והמשחק מתחיל מהתחלה, מהשלב הראשון! אני לא ממש מבין איפה נשמרים השלבים אך מתוך הגיון נכנסתי לתקייה של המשחק: C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\KFIR\save יש שם כל מיני קבצים בסיומת svg. בקיצור אני לא יודע מה לעשות וממש לא בא לי לשחק הכל מחדש, מה עושים כדי לשחזר את השלבים?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני בשלב הראשון, אחרי הקרב שמתרחש בבאר, פתחתי את הדבר הזה מעל הבאר, ומאז לכל מקום שאני הולך, גם בפנים וגם אם הוא מחוץ למוטל הזה, זה לא נותן לי את האפשרות לנוח, לא משנה מה אני עושה!! עצות? תגובות? הארות? הערות? משהו?????? אני חייב להבין מה הולך פה או שאני אתחרפן!! חיכיתי למשחק הזה יותר מדי זמן בשביל זה...
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי ארז ויש לי שאלה אני הורדתי מהאתר gamer את המשחק Unreal Tournament 2003 ואחרי שסיימתי להוריד אותו מופיע לי קובץ ושאני לוחץ עליו מופיע לי חלון ששואל אותי באיזה צורה לפתוח את הקובץ ובקיצור אני לא מצליח לפתוח את ההתקנה מה לעשות בתודה ארז
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם המשחק , בכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו , יש מעיין צליל של שגיאה של הווינדוס והופ קופץ מחדש למערכת ההפעלה. ניסיתי להתקין את המשחק משני מקורות שונים (הכוונה שני סטים של דיסקים) ואותו דבר.. יצא לי גם בין השאר לפני מספר ימים לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש.. היתי בטוח שעכשיו זה יעבוד. ועדיין , אותה בעיה. התקנתי את העדכון החדש 1.31 התקנתי מחדש דרייברים לכרטיס מסך\קול\לוח אם ואותה בעיה. :-\ יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מוזר... אולי יצא איזה שהוא תיקון רשמי מ EA ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-