עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by omri_ro,

נתקעתי בשלב 18 בחלק שצריך להביא את הקוביה(לא מצליח להגיע אליה). תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  2. רציתי לדעת אם אני מוריד משחק פלייסטיישן למשל מהאתר ליונטוורק זה יהיה באותה איכות כמו משחק מקורי?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הצילו!!! Monster Garage מיתרסק לי אחרי המישמה ה-4 (זאת אם האמבולנס) זה מראה לא את שלושת הסרטים של הלימוזינה ואז יוצ לווינדוס!!!!!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by evy,

פיצלתי את המשחק לדיסקים כמו שהיה מוסבר בסטים וזה פיצל את המשחק ל4 דיסקים שהראשון הוא מן קובץ הפעלה כזה של ההתקנה, עכשיו כל מה שצריך לעשות זה לצרוב את ה4 קבים האלו רגיל או שיש עוד משהו?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  5. שלום יש לי מערכת xp pro, פנטיום 4, המערכת הפעלה באנגלית עם direct x מעודכן. המחשב מחובר למערכת הסטריאו וסוג הכרטיס קול שלי הוא: creative SB pci 128 (ensoniq ES5880( עד היום לא היתה בעיית אודיו עם אף משחק....halo, vice city ועוד. התקנתי את star wars:knights of the old republic ושומעים רק ברמקול אחד. (דיסק אורגינלי לא צרוב) ניסיתי לשחק בהגדרות אודיו של המישחק אך ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  6. משחקי Metal Gear Solid המוקדמים ומשחקים קלאסיים ממותגי Contra ו-Castlevania זמינים כעת עבור מחשבים אישיים מודרניים, תודות לשיתוף פעולה מבורך בין החברה היפנית לחנות ה-GOGלכתבה

7. Started by amit_R,

אז ככה שאני נכנס למשחק בהתחלה (וזה גם באונליין וגם לא באונליין) הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא .. נירשמתי שם לאתרים האלה לא יודע מה הוא רצה בכל מיקרה זה לא נותן לי להיכנס למשחק.. מה אני עושה??

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by bluemail,

איפה אפשר להגדיל את הניסיון של שלושתם מעד 150 ליותר מזה ???

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  9. Started by buzi78,

בעיה: אני מעלה את המשחק אבל מקבל שגיאה של מדברת על שיש לי גירסא ישנה ל openGL cdi המשחק מותקן על מחשב נייד עם כרטיס מסך של ATI Radeon HD3450 256MB VRAM מה עלי לעשות ?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  10. Started by ארקדי גאיידמק,

באיזו משימה ממש בהתחלה אני עומד ליד איזה בובות ולידי יש משאית עכשיו ממה שהבנתי אני צריך לירות בבובה הזאת יעני הוא כמו בן אדם ואני יורה מלא פעמים ולא יודע מה לעשות מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  11. מישהו יודע באיזה חודש הולך לצאת red alert 3 ?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום, הובכן פגשתי כמה שחקני COH:OF ישראלים, אך זה לא מספיק, בגלל זה רציתי להגדיל את הקהילה ופשוט לשחק בכיף (על פינג נמוך ללא לאגים ;D). לצערי הבטא סגורה, אז כל מי שיש לו COH:OF Beta שיירשום כאן: *מס' אייסיקיו *מסנג'ר *את הכינוי שלו ב-COH:OF אני מקווה שנוכל לארגן משחק 4vs4 ;D.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by LIOR42,

בשלב בראשון היגעתי עד למחשב נייד שם ואנני יודע לאן הולכים מישם ???

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by gilloze,

שלום, היום סימתי תמחשק fear משחק יפה ברמות ונורא מפחיד. אכשיו יש לי תגירסת הרחבה והיית מעונין לדעת כמה שלבים יש בגרסת הרחבה תודה רבה גיל

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. Started by I.Robot,

שלום. דוד שלי בארה"ב והוא חוזר מחר לישראל, הוא יכול להביא לי פלייסטיישן או XBOX אבל בלי צ'פ. אני יכול לקנות צי'פ בארץ ולהתקין בקלות ולשחק במשחקים שהורדתי מהאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  16. שלום אני תקוע במפה codename farallon אני צריך למצוא שם EMP ואני לא מוצא אותו מצאתי כבר איפו אני צריך להניח אותו אבל אתו לא מצאתי :\ משהו יכול לתת לי תמונה או להגיד לי איפו הוא נימצא זה ממש יעזור לי תודה מראש עריכה: טוב עברתי את זה לא הבנתי נכון את המשימה היא הייתה למצוא את איפו לשים את הEMP ולא למצוא את הEMP :\ אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by מאפיונר,

התקנתי וכשאני בא להפעיל את המשחק אז זה עושה לי שלח אל תשלח מה עושים? יכול להיות שהקראק לא טוב? ועם כן אז אפשר קראק? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by rotems18,

שלום לכולם ... לכל המנהלים למינהם אני יודע שצריך לפרסם את זה בדיון הראשי אבל הוא לא ניראה לעין לאחרים אז אני מעדיף לפרסם פה מיתנצל מראש( בבקשה לא לנעול לי ) טוב אז ככה יש לי בעיה מעצבנת במשחק אני הגעתי כבר לשלב האחרון במשחק שזה צריך להיכנס למקדש עצמו (למי שסיים את המשחק אמור להבין ) אז אני ניכנס לבפנים ויש לי את המקום שכולו כחול ואז אני קופץ על פלטות האלה שיש להם צבעים (כחול . אדום ירוק וצהוב) אז רק בשלב הזה איך שאני מגיע לפלטה הצהובה אז המשחק יוצא לי אוטומתית ומראה לי את הודעת השגיאה של הוינדוס ....(בקשר למשחק כאילו שיש לו בעיה) מה אני עושה ומה יכולה להיות הבעייה!? תודה רבה מראש לעוזר .....

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by Roshos,

אני התחלתי לשחק בטייקון סיטי ניו יורק וגיליתי שבכל פעם שאני מנסה לעבור שלב אז המשחק יוצא לי והווינדוס מבקש לשלוח דו"ח שגיאות... אני ממש בבאסה ואני לא יודע מה לעשות..

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  20. הוא אומר לי לגבי בעיית מקום ...... אבל אני מתקין אותו בהרדיסק עם 200 ג'יגה פנוי ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by bennnn,

שלום לכולם! רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה התקיית שמירה במשחק dirt? משום שאני לא מוצא אותה גם לא במסמכים,וגם לא בתיקיות המשחק..... אודה לתשובה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by Talool,

שלום לכולם וחג שמח יש לי בעיה עם המשחק scarface המשחק עולה הכל טוב אבל שאני מתחיל לשחק כל המשחק מתושתש ומרוח וזה פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת עדכנתי תכרטיס מסך לגרסה האחרונה של נוידיה (8800gts 640) הנה תמונה לראות מה קורה במשחק http://www.tinypic.ir/files/y8in72gf60i8a8jxp44r.jpg תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. bloodrayne 2 ftp://theuser:9K5ya@ftp4.3dgamers.com/pub/3dgamers/games/bloodrayne2/br2final.zip splinter cell pandora tomorrow http://www.gamershell.com/download_filehell.pl?hellID=4790&mirror=2&a=1204321562448.53&b=init תכתבו את דעתכם!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by Inzagi,

אני מחפש משחק אסטרטגיה טוב לשחק בו שיחקתי בכמה בזמן האחרון אבל לא מצאתי משהו שבאמת ראוי המטרה היא לשחק ברשת אז רצוי מולטי טוב ועם הרבה שחקנים (ועדיף מאוד לא גייםספיי) הגבלה קשה על היחידות כמו בcompany of heroes שצריך לכבוש נקודות כדי ליצור עוד יחידות זה משהו מאוד מעצבן אז עדיף בלי חוץ מזה רצוי שיהיה אפשר ליצור הרבה יחידות ושהאפשרויות במשחק יהיה מגוונות red alret 3 דומה למה שאני רוצה אבל כל מיני דברים שעשו שם גרמו למשחק להיות הרבה פחות טוב מהפוטנציאל שהיה לו למי שיש המלצות, בבקשה שיכתוב

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.