משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב. הגיעו לאוזניי שמועות משני אנשים שאנדרגרוונד 2 יוצא לאוויר העולם ב-14 לחודש, האם זה נכון? האם יהיה אפשר להוריד אותו מהאימיול באותו יום?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
איך זה שלא הוציאו לו מודים? עם איזה מנוע זה בכלל? הגרפיקה שלו עדיין מצויינת!
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
למה אין לי במשחק את הרזולוציה 1024X1280??? זה באסה ממש וגם שאני שם על 1600X1200 אז הגראפיקה נראית באגית מוזרה השחקנים נהפכים שקופים וגם הסביבה יש לי ת'פאץ החדש 1.02
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן קניתי הלף לייף 2 ושיחקתי ועברתי שלבים אבל לפני שבועיים נדפק לי המחשב ופירמתתי אותו והתקנתי אותו שוב היום אז אין לי כוח להתחיל את כולו מחדש אז אני מחפש קודים שפותח לי את כל השלבים ואיך להפעיל אותו ועוד כל מיני קודים בשביל לשחק סתם בשביל הכיף תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק וניסיתי להתחיל משחק ואז איך שהוא ביים לטעון הופיע מסך כחול שאמר שאני צריך לעשות ריסטרט ניסיתי להתקין את המשחק מחדש ולהתקין את הפאץ או לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך ושום דבר לא עזר יש לי מחשב עם XP PRO geforce 7800 gt amd 3000+ ocz 1gb ram creative audigy 2 zs מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה כשאני משחק בסקרימיש אם אני משחק עם יותר מ2 צבאות המשחק מתחיל לזחול וכל דבר לוקח ים בזמן.יש למישהו מושג למה זה?
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הורדתי bf2 ואין לי סי די קי מקורי..הבנתי שאפשר לשחק את זה ברשת בשרתים פרוצים ובלי סי די קי מקורי.. אז מישהו יכול להסביר לי איך משחקים את זה ברשת? אה ועוד משהו אתם יכולים להביא לי כמה שרתים פרוצים שאוכל לשחק? תודה רבה רבה לעוזרים!!!!
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
משהו בסגנון Lego Starwars שהיה ממש נחמד לשחק שניים. תודה רבה לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הגעתי למרוץ שאני לא יכול להשתתף בו כיוון שאין לי כוכב אחד ,וכאשר אני מנסה לקנות דברים שחסר לי יש עליהם סמל של מנעול. חוץ מהמרוץ הזה אין עוד מרוצים ב"underground" תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
למי שמכיר, יש תוכנה שעורכת מודלים? (אפילו שהמשחק נראה כמו חרא שנדרס והיתיבש)
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי אני מנסה להריץ את המשחק assassins creed מהלפטופ החדש שלי והוא לא רץ חלק בכלל. יכול להיות שהמפרט שלי לא חזק מספיק ? Intel® Centrino® processor technology with interrelated Intel® Core2 Duo mobile processor T6400 NVIDIA GeForce 9300M GS graphics
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
טוב אז ככה.השגתי את כל האבנים במקדש של העכביש בשביל לשים אותן בפסל של הגדול הזה של העכביש.שהשגתי את השלישית יש מין שרשרת לעלות למעלה,זאת שקרובה ליציאה..שפותחת שער קטן שמעלה אותי חזרה (כאילו מראה לי שאני צריך לחזור)והמשימה משתנה ל-לחזור לחדר העכביש,מה שברור מאליו. אני רץ לחזור ואני רואה שהחדר שדרכו באתי(זה החדר שנלחמים במלך של המתים הליצ' שלוקחים את היהלום הסגול-יהלום המוות)נעול. http://aycu25.webshots.com/image/22664/2002134838065696580_rs.jpg
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הורדתי הבוקר עידכון 1.41 מהאתר הרשמי, פתחתי אותו ועזבתי את המחשב לכמה שעות והוא פשוט לא נדלק. לא יודע אם זה קשור אבל יש לי משחק מקורי.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
Sins Of Solar Empire זה בסגנון Age of Mythology ?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
למישהו יצא לשחק את המשחק? ניסיתי כמה זמן Skirmish ואני ממש לא מצליח כלום (הורגים לי הרבה יחידות, לוקח לי זמן עד שיש לי משאבים לקנות טנקים וכו'...) יש למישהו רעיון לטקטיקה?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
המליצו לי על Heroes 3 אז אני צריך עזרה כי אין לי כל כך מושג במושגים של המשחק... מוסגים (דוג...כשאתה נכנס לקרב איך אתה יודע אם זה קרב עבוד או לא\או מה כמות היצורים...) עוד עזרה במושגים שונים תעזור...
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כשיחקתי ב- semi pro הבקעתי רוב הזמן על ידי כניסות למרכז הרחבה. עכשיו ב- professional אני לא מצליח להיכנס לרחבה ועד עכשיו הכנסתי רק גול אחד וגם הוא בטעות. מישהו יכול לעזור לי? סליחה על השאלה הטיפשית הזאת אבל אני באמת לא יודע איך להבקיע.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
כידוע halo2 הוגבל בכוונה על-ידי מיקרוסופט לרוץ על vista בלבד,וזאת כמעשה נלוז על מנת לקדם את מכירת מערכת ההפעלה החדשה שלהם. למזלנו קראקרים הצליחו לפרוץ את ההגבלה המובנית והמשחק הזה רץ נהדר על xp. כל זה גרם לי לחשוב שאולי גם ה-dx10 ייפרץ כך שגם כל אלו שיש להם xp יוכלו להנות מהאפקטים של ה-dx10 כאשר הם יריצו משחקים חדשים שניבנו לעבוד תחת dx10. מה אתם אומרים ? תרחיש אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המשחק עצמו נראה נהדר, והמשחקיות שלו נורא מעניינת ומרתקת. אבל הוא יותר מדי מסובך, איך אני יכול לנהל את הכספים שלי כמו שצריך? הכוונה להעלות את הארנונה לתושבים? כי מה שקורה שאני כל הזמן נמצא במינוס, ואני צריך לקחת הלוואות.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לא מוצא את האשכול שהיה פה לפני הרבה זמן ! תודה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המשחק יצא! מוזמנים לחלוק את כל החוויות התמונות והביקורות כאן אני אישית מאוד ציפיתי למשחק ואני הולך לרכוש אותו ברגע שיגיע לחנויות בארץ, בעיקר אני מחכה למולטי שלו שאני מקווה שהולך להיות טוב כמו בMOHAA !
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני בקרירה עם הקבוצה אינטר מילאנו יש לי משחק של גביע מול ריאל מדריד.. ואני בא לעשות play זה רושם לי http://img477.imageshack.us/my.php?image=fifa9tc.jpg תודה רבה לכול מי שיעזור.. אני מקווה שה הפורום הנכון אני מכיר גם את גיימר יש שם פורום מיוחד בשביל זה אבל משום מה זה לא ניכנס לי לאתר זה רושם לי שגיאה של LINE משו..7
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי את המשחק והוא טס עם המחשב החדש שלי אין לי כח לפרט עכשיו שאני מנסה לשחק ברשת זה לא מוצא לי שרתים ושאני ניכנס עם the all seeing eye זה נכנס אבל לא מיתחבר לשרת זה עושה awiting conection ומיספרים כזה אני מתקין מהדיסק המקורי של המישחק שהוא אצלי נימצא כבר כמה שנים בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-