משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אצלי הוא לא עובד משהו...יש לי geforce 4 ti 4200 128mb, 512MB DDR 333, מעבד AMD 1800+.. המשחק יורד מתחת ל30 פריימים גם ב 1280X1024, למרות שהוא לא משחק חדש ולא כל כך כבד. וגם ראיתי אצל חבר שלי בזמנו עם הgeforce 2mx 400 שלו הריץ על 1024X768 על HIGH כמעט כמוני :-X איך אצלכם עובד למי שיש?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוד ישראלי רציני ראשון נמצא בבנייה ל-Battlefield Vietnam. המוד יהיה על מרבית מלחמות ישראל (פרטים באתר). אם יש כאן מישהו שיכול לעזור (בעיקר סקינרים) זה יהיה מצויין. idfmod.tk יום נעים
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים בפורום משחקים... אני סטודנט ויותר מידי זמן למשחקים אין לי - אבל משחקים כשיוצא... אז אחרי האזהרה בכותרת אני מרשה לעצמי לתאר איפה אני נמצא אחרי שאני מגלה שהחומר שהזרקתי לעצמי רק הפך אותי למוטציה ולא הגן עלי ושהכושי הוא הבחור הבנ!@@## אני יוצא לרדוף אחריו. אני מניח שזה כבר ממש הסוף, אבל אני מגיע למעין דלתות כפולות ענקיות שמובילות למרפסת לאזור שמלא מוטנטים (אתם יודעים - אלא שצריך ללחוץ על כפתור, לפתוח אחת, ללחוץ על כפתור שני ואז נפתחת הדלת השניה....). ושם מתקעתי... מלא מוטציות ומפלצות ואני לא מצליח להרוג את כולם. (במיוחד את ה3 ענקיות עם הטילים שמטפסות עד אלי ומפציצות אותי....) למישהו עצות? טיפים? כי אין לי כוח למשוך ולנסות שוב ושוב....
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הגעתי לשלב (בעצם זה הראשון) ששם האנס ניהיה חולה ואני צריך ללכת להרים עכשיו מצאתי בגדים אבל איך אני לובש אותם?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אני עובר את הענק בבית קברות בשלב 5...?????
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי את המשחק KOTOR למי שלא מכיר זה אמור להיות KNIGHT OF THE OLD REPUBLIC ... אז ככה אני לא מבין האם בכל המשחק אני משחק בו כמשחק תפקידים או יש מצב אחרי מספר משימות זה נהיה כמו כל משחק מהסידרה שאני מסתובב אם החרב והורג סיתים... :-\ או שכל המשחק הוא רק משחק RPG ואין אפילו קטעי אקשן??
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הורדתי את ה UPDATE מהאתר הרישמי http://syberia2-game.com/syberia2/english/downloadCenter/updates/updates.asp וזה אומר לי: Cannot install this patch: syberia is not installed
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום וברכה. קודם כל אני רוצה להגיד כל הכבוד לחברת INFOGRAMS על שהוציאה את המשחק המעולה הזה - היטמן 3. דבר שני, כיצד מתבצעת השמירה? האם זה נשמר אוטומטית אחרי כל שלב? הרי במהלך השלב אין אפשרות לשמור, או שאני טועה? תודה
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי יש 2 משחקים שאני הכי רוצה שיהיו לי, מה שרשום בכותרת. רק מה, שמשום מה המחשב שלי מסיבה לא מובנת פשוט לא מתקין אותם ובשלב מסויים של ההתקנה מוצא בעיה אחרת במחשב\ בדיסק. חשבתי שזה בעיה של וירוס שדורשת פירמוט. פירמטתי. על הדרך התקנתי מנהנט שדווקא הותקן ופועל אחלה. היום קיבלתי עוד פעם את 2 המשחקים המדוברים, והופ! same shit אני ממש לא יודע מה לעשות, לא משנה מה אני עושה הוא מוצא איזשהי שגיאה כשאצל חברים שלי 2 המשחקים עולים ומותקנים בלי בעיות, רק אצלי שתי האלה לא מסכימים לפעול. מה הבעיה? :-\ אולי זאת בעית חומרה במחשב? או משהו אחר? ??? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בMOH:AA הרגיל (בלי חבילות הרחבה) אם הייתי נכנס למשחק ורוצה לעבור לאי סי קיו או משהו הייתי לוחץ Alt+Enter ואז זה היה ממזער אותו והייתי יכול לעבור באמצעות אלט+טאב למה שאני רוצה. במשחק החדש אני לא מצליח לעשות את זה (וגם לא לעבור באמצעות שלט+טאב). מישהו יודע איך פותרים את זה? בנוסף בחלק מהשרתים אי אפשר להזיז את הראש ימין או שמאל (במשהלך המשחק) תוך כדי תנועה אבל בחלק אחר כן אפשר. למה זה ככה? וגם בחלק מהשרתים יורדים חיים אם שואפים עשן מרימון עשן ובחלק אחר זה לא ככה. למה? ומשהו אחרון- איך אני בודק את הIP של השרת שבו אני נמצא, תוך כדי משחק?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
Every time I play CS1.5 I have sudden massive FPS drops: 10 seconds with 85FPS+- and then 10FPS+- for 2 seconds. Its not a long period but it is enough to piss me since I always get killed in that 2 seconds period. please help me! P.S Its not VSync related since I deactivated VSync and I still have that problem. P.S#2 I played CS on my bro's comp about 8 months ago and it didnt have that problem. P.S#3 I am playing on my bro's computer because i got that f***ing sasser virus on my comp. Spec's: P4A2.0Ghz 256SDRAM GF2MX400
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
I'm fucking speechless, I liked the part in the end (you'll see) 2004 E3 Duke Nuke'em Forever HiRes trailer (bink and BT needed)
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק בגירסאת הDVD שלו. כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק אז אני מגיע למסך הראשון שבו רואים את הגבר והבחורה עומדים ביחד ואז המשחק לא מגיב. כל לחיצה על מקש כלשהו שולחת אותי חזרה למסך הראשי בלי שום הודעת שגיאה או משהו כזה. ניסיתי להתקין מחדש הרבה פעמים. המחשב אפילו עבר פרמוט מלא (בלי קשר למשחק) ועדיין אני לא מצליח לשחק. בעבר הצלחתי לשחק במשחק בלי בעיות. הבעיות התחילו רק כשהתקנתי את הWIN מחדש. לא התקנתי תוכנות שאני יכול להצביע עליהן שהן גורמות למשחק לא לפעול או משהו כזה תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז יש לי בעיה עם המשחק! אני מתחיל להפעיל אותו ובסרטונים יש סאונד בשניה שהוא מגיע למניו אין יותר סאונד וגם במשחק אין . למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום!! ראשית, אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי פורום אחר... מצאתי לנכון לגשת לפורום שזזה משום שיכול ליהוית שעוד אנשים פה נתקלו בבעיה... אני משחק במשחקי רשת כמו-America's Army ויש לי בעייה,"הפינג" אצלי נורא גבוה. (אוייבו הגדול ביותר של כל גיימר מתחיל). דבר המקשה נורא על המשחק, ומוריד משמעותית את רמת ההנאה. אין שום תוכנות שעובדות באינטרנט חוץ מהפייר וואל שגם כאשר אני מכבה אותה הפינג נשאר גבוה. (גבוה ז"א כאשר לכולם יש בסיבות 100 אצלי יש בסיבובות 300 וכך הלאה) התיעצתי עם ספקית האינטרנט והם לא נתנו לי פתרון. (בטענה שהם לא תומכים בנושא) שאלתי היא, כיצד ניתן להוריד את ה"פינג" ??? אני חייב עזרה! מצב זה בלתי נסבל... *לצורך העניין מדובר במחשב חדש (חודשיים) וחי…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס (קצת ישן) רדיאון 9000pro שך ג'יגבייט. היום (לפני שעה) התקנתי את היטמן 3 וכשאני נכנס למשחק אני רואה את כל הסרטונים ולפני שזה מגיע למסך הפתיחה המסך נהיה שחור והמסך עצמו נדלק ונכבה כל 10 שניות. ויש הודעה שאומרת שה VCR (או משהו כזה) איתחל את הגדרות הכרטיס. אין לי מושג מה הבעיה, לחברים שלי זה עובד מצויין, אבל יש להם כרטיס של נבידה ולי יש של ATI ורק לי זה ככה. יש לכם רעיון מה הבעיה? והאם גם לכם זה קרה בהיטמן 3? דבר אחרון - רק במשחק הזה זה קורה, באנדרגראונד, אנריל 2003 ועוד הכל סבבה. וכן, המשחק מקורי.
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=games&id=965#reply עפ"י PCARENA המשחק הוכרז וייצא בקיץ ללא דחיות נוספות, מידע נוסף בכתבה.
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
אני התחלתי להוריד לפני יומיים את המשחק UNREAL TOURNAMMENT 2004 ועד עכשיו ירדו לי 400MB. המשחק הוא בגירסת DVD. מרוב טיפשוטתי אני שחכתי שאין לי צורב DVD, כך שהמשחק יתקע לי על הכונן הקשיח או שאני בסוף אצטרך למחוק אותו. רציתי לדעת אם אני יכול איכשהוא בכל זאת לצרוב את המשחק על דיסק רגיל בורב רגיל?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום אני רוצה משחק אסטרטגיה לא ישן מדי שפועל על המפרט (העלוב) שלמעלה.... משחקים כגון CAESAR3 או generals וכל הדומה יהיו טובים מאוד. כל העוזרים יבורכו ותודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://www.half-life2.com/ אז עכשיו כשיש אתר, נשאר רק לחכות למשחק. נקווה שנראה אותו עוד השנה... :
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני די הרבה בשרתים, אני היחיד מישראל. מעולם לא פגשתי מישהו שגם מישראל שם. המשחק לחו"ל עובד לרוב סביר מינוס, לפעמים לא משהו בגלל שפינגים צומחים. אין עוד חבר'ה כאן שקנו את המשחק ורוצים אולי לארגן "משחק ישראלי" של 4 שחקנים? D=
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות אם Counter-Strike הראשונה אם 1.5 יש לי בעיה אם המשחק Counter-Strike מתי שאני רוצה לשחק אז אני משחק על מעל 200 פינג ואני לא יודע למה זה אין לי תוכנות פתוחות וזה לא בעיה של הספק כי מתי שאני מוריד משהו אני מוריד על 100 זה בעיה רק במשחק. אמרו לי להיכנס ל"control panel" "sound and audio devices" "audio" "advnaced" ולהזיז שם את החץ ל "none" אבל שאני עושה את זה אני שומע שניה וחצי אחרי הזמן את היריות אבל הפינג כמו שצריך ואני לא יכול לשחק שאני לא שומע טוב הספק שלי זה ברק 013 השניה אם CS CZ הבעיה שלי שאני לא מצליח להתקין את המשחק אני הורדתי את המשחק מאימיול ושאני מתקין את הדיסק הראשון זה בסדר ושהוא גומר להתקין אותו הוא אומר לי שהוא לא מצליח למצאו את הדיסק השני זה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-