משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
יש לי מין בעיה כזאתי שכל פעם שאני נלחם באיזה מישהו ואני בורח לחדר אחר ואז חוזר, לפעמים הם נבלעים לתוך הקיר ואני לא יכול לראות אותם או להרוג אותם,אני רק רואה נקודה אדומה בקיר יש למישהו מושג מה לעשות?
-
ftp://3dgamers.in-span.net/pub/3dgamers5 /g ames/americasarmy/aao_patch_200to210.exe use flashget )this is a patch ,no full version) enjoy
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
כתוב בREADME שיש בעיה עם DRIVERS מתחת ל4.4(יש לי רדאון 9800 פרו) אבל החדשים דופקים לי את המחשב אז יש מישהו ששיחק בזה עם דרייברים מתחת ל4.4?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
באחד ה"מדריכים" שיש פה באתר יש תוכנית לבניית מכונת "ארקייד" מכונת משחקים נחמדה כזאת. רשום שם שתוכנה שמריצה את המשחקים היא mame32 איפה אפשר להוריד אתה ? ואם תוכלו להסביר לי איך זה עובד, יהיה ממש נחמד.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתקין את העדכונים של המשחק ואני חייב את הסדר של ההתקנה מהראשון עד האחרון תודה...
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מי זוכר את משחקי סיזר 3? אחר כך היה פרעה וקלאופטרה... יש למישהו המלצה למשחקים חדשים יותר באותו סגנון של בניית עיר עתיקה וניהול מסחר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש משחק מכוניות טוב שאפשר להוריד מהאינטרנט (עם הרבה גרפיקה, שלבים) - משהו נחמד. חוצמזה, אני אשמח בכלל שמישהו ידריך אותי מאיפה הכי טוב להוריד משחקים, והאם יש אתר שמסביר (בעברית עדיף) על כל מיני משחקים חדשים וטובים שאפשר להוריד. אני אשמח לקבל תשובה ישירות לאימייל שלי: erez_sots@012.net.il בתודה מראש, ארז
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הגעתי לקטע של הקפיצות..... מע להמים הירוקים. סיימתי הכל והגעתי לאיזה מקום עם חץ ירוק גדול שמצביע לכיוון מטה, לרצפה. ויש 2 כניסות - מימינו ומשמאלו, שמובילות סתם לחדר ארוך מה עושים שם?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש איך קוראים למשחק ישן טוב ששחקתי בו מה שאני זוכר ממנו זה: - נראה לי שהשם שלו מתחיל ב"E" אבל לא הכי בטוח - זה משחק עסקים - המגרש הוא לוח "3D" כלומר הוא 2 מימדים אבל במבט איזומטרי - כול הלוח זה משטח אחד אחיד שמחולק לקוביות - המטרה זה להשתלט על כול הלוח או להרוג יריב או להגיע לסכום מסויים של כסף, תלוי במשימה - כול שחקן מתחיל עם בניין אחד במשבצת אחת שבו הוא יכול לבנות דברים שונים שהם בעצם מחלקות שונות של חברה (כול אחד משחק במנכ"ל של החברה), זה יכול להיות מחלקת שיווק שהיא מגדילה לך את המכירות, יכול להיות מחלקת משפטים שנותנת לך נקודות להגנה מפני תביעות שונות, יכול להיות מחלקת ביטחון שנותנת הגנה מפני פריצות, יכול להיות מחלקת מחשב שנותנת לך אפשרות לפרוץ ולהרו…
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
זה כמו וורקראפט 3 רק ברשת כזה.... www.kingsofchaos.com ד"א תצביעו בשבילי באתר שאני אוכל להתקדם... מי שנרשם שיכתוב את הלינק שלו גם שנוכל כולנו להצביע אחד לשני http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=x7tc3de9
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב cs מתי שאני ליד הרבה אנשים אז ה fps שלי יורד בסביבות 40-70 וזה משחק בכלל לא חלק אני ניתקה מתי שאני לבד או אם עוד אחד אז אני משחק על 100FPS יש לי כרטיס מסך R9600XT ואני לא יודע למה זה יורד היה לי בעיה לפני כמה זמן שיחקתי על מעל 300 פינג הורדתי חיגן חדש ועכשיו אני משחק על פינג טוב 30 -50 לפני שהיה לי את הבעיה אני שיחקתי טוב מאוד גם אם הלכתי אם כל הקבוצה שיחקתי על 100FPS מתי שיורד לי ה fps אני משחק על פינג טוב 40 בערך אז אני לא יודע מה אני יכול לעשות בשביל לשחק בלי ירידת FPS :'(
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא קראק לHitman Contracts ,אם מישהוא יודעה איפה אני יכול למצוא אותו שיגיד לי
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
היי משהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שאני יוכל לשחק בסרברים פרטים במשחק MUonline ?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לעשות סרט של קנטר שאני משחק שם? לצלם משחק ואז לערוך אותו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsmobile/products/pocketpc/about/2003/jawbreaker.mspx פה הוא בשביל ה-pocket pc ואני צריך אותו בשביל המחשב.... לחבר שלי יש אותו בפוקט והתמכרתי אליו.... בבבבבבקשה... עזרו לי.......... ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את הפאטץ', אחרי כמה רגעי Loading, כתוב שפאטץ' לא מזהה שהמשחק מותקן אצלי, ואני צריך להתקין בשביל לעדכן אותו (???). ראיתי שלעוד הרבה אנשים יש את הבעיה הזאת, אך לא מצאתי לה פתרון.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
התקנתי את הCS מחדש לאחר בעיות עם הכרטיס המסך החדש ממה שראיתי בנתיים הבעיות תוקנו אבל אני רוצה להיות בטוח וכמו כן אני צריך עזרה בסידור שלו מחדש על ידי פקודות. דבר ראשון עם מישהו מכיר את הפקודה שיראה לי בצד את הFPS שלי בבקשה לרשום, ויש עוד פקודה שהוא יראה FPS גבוהה כי הוא בדרך כלל מראה עד 75 עם אני לא טועה. עאני צריך גם את הפקודה של החלפת נשק מהירה נגיד אני לוחץ אחד הוא יעבור לסכין ישר בלי עוד לחיצה על העכבר. אני צריך גם פקודה שמפסיקה את הרעש הזה של הצרצרים באזטק נגיד אני מכוון שאני ילחץ V הרעשים שלהם יפסיקו. וזוה נראה לי תודה רבה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם המשחק Counter-Strike מתי שאני רוצה לשחק אז אני משחק על מעל 200 פינג ואני לא יודע למה זה אין לי תוכנות פתוחות וזה לא בעיה של הספק כי מתי שאני מוריד משהו אני מוריד על 100 זה בעיה רק במשחק. אמרו לי להיכנס ל"control panel" "sound and audio devices" "audio" "advnaced" ולהזיז שם את החץ ל "none" אבל שאני עושה את זה אני שומע שניה וחצי אחרי הזמן את היריות אבל הפינג כמו שצריך ואני לא יכול לשחק שאני לא שומע טוב אני התקנתי את המשחק מחדש וזה לא עוזר הספק שלי זה ברק 013
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות את הרזולוציה מעל 640X480, ולפעמים המשחק לא רץ חלק, יש מידי פעם קיטועים. הדכנתי את המשחק לגירסה 1.1, ויש לי את הדריברים הכי עדכניים. הכרטיס מסך שלי הוא Albatron GF4 Ti 4280. שאר המפרט נמצא בלינק שבחתימה.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי אני בשלב נדמה לי האחרון, הזה שאתה בבית כלא ומקבל פטיש שאתה צריך לעשות איתו 2 פעולות, ותמיד באים אליך אנשים שפשוט לא נגמרים. אותי זה ייאש כי אני לא יודע איך לעשות תהוצאה להורג כמו שהם מבקשים ואני הורג והורג וזה לא נותן רמזים. מישהו סיים תמשחק ויודע מה צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אם יש והיא חוקית אז תגידו לי בבקשה כי התוכנה עושה לי בעיות(לא עם הסיריאל). תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום, המלצתם לי לקנות מחשב: AMD Athlon 64Bit +3000 ATI Radeon 9800 Pro 128MB 512DDR לפני כמה ימים קניתי אותו, והתקנתי א תהמשחק בטלפילד וויטנאם. פתחתי משחק, הוא נתקע לי קצת ב"גימגום" בתחילת המשחק, אבל אחר-כך זה לא נתקע בכלל. אותו דבר קורה לי בחבילות הרחבה של בטלפילד 1942, אבל פחות. בבטלפילד 1942, הרגיל, לא נתקע לי בהתחלה בכלל, אבל לפעמים כשאני לקוח מטוס, ויש הרבה יריות, ופוגעים בי, לשניה אני פתאום לא שומע את המנוע, וקצת נתקע "בגימגום" שוב... כאילו המשחק ממש כבד. למה? זה קורה לכולם או רק לי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת...
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני יודע שזה ישן אבל התחשק לי לשחק בזה עוד פעם אבל זה מעצבן בגלל האיטיות. יצא איזה משהו שמתקן את זה? אם אפשר להביא לי פה, ואם אסור להביא פה אז פשוט תגידו לי אם יצא משהו או לא ואני כבר ימצא לבד. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מפרט של המחשב - Pentium II 400MHz 128MB Sdram ATi Rage Pro 8Mb היה לי בזמנו מחשב כזה, אבל אני לא מצליח להזכר באיזה משחקים שיחקתי שם... אפשר שמות של משחקים שיעבדו על מחשב כזה? אני מתכוון משחקים מעניינים שזכורים לכם מהימים הטובים.. אבל את תגזימו, אל תציעו דיגר ודייב... תודה מראש ;D
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-