משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100500 בנראה ש PS3 עדין שולט "אם כל הרבה אנשים הזמינו את הקונסולה ביום אחד, מה יקרה בשבוע הראשון? שבועיים ראשונים"?
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם שווה לקנות בחו"ל ולהסתכן באובדן אחריות (וגם יש בעיה עם האיזורים) או לקנות בארץ ולשלם מחיר מופרז?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נכון זה משחק ישן של SIERRA אבל זה משחק קטלני ביותר ! מומלץ לכל מי שאוהב נוסטלגיה. חבל שאין דור המשך למשחק המושלם הזה
-
- 33 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
חברת Nvidia מחייה את מסיבות ה-LAN ומארחת את GeForce LAN 50: חגיגת משחקים של 50 שעות ב-4 ערים שונות ברחבי העולםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 294 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש משחק בשם מייפל סטורי ישראל ושאני משחק בו יש לי פסים צבעוניים על המסך אז אשמח אם אפשר לסדר את זה ואשמח לדעת גם מה הרזולוצייה של המשחק אז אם אתם יודעים איך לסדר את זה נא תנו לי הסבר טוב. תודה רבה מקרב לב
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הפורום קיים כבר שבוע ואין סימן לפעילות אולי תתחילו לארגן פעיליות כדי לעודד אנשים להגיע לפורום הזה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, הסיפור שלי הוא פחות או יותר קלישאה...מכור ל CS שפרש עקב המעבר ל 1.6 החלטתי לנסות לחזור...או לפחות להתנסות עם הגירסא הזאתי, אבל הסתבכתי לגמרי... יש כל כך הרבה גירסאות שאפילו אין לי כח לחשוב על זה... אז הורדתי רק את מה שצריך קובץ SteamInstall_CS.exe בגודל 379 מגה, ניסיתי להירשם עם ה CD-Key הטוב והפרוץ שלי (אל תכעסו עלי הא??)וכמובן שלא הלך... אז השלמתי עם העובדה שאצטרך לקנות את המשחק...אבל פה הסתבכתי עוד יותר... מה לקנות? יש שמועות ש Valve עדכנו את הסטים שיעבוד רק עם קודים של 2004 ומעלה או משו שכזה...האם זה נכון? האם CD-Key של ההאלף-לייף הטוב והישן (הכוונה לגירסה הזאתי) יעבוד? אם כן איפה בארץ עדיין מוכרים את המשחק הישן הזה? ואם לא, אז מה כן לקנות??? אני מעוניין לשחק ב …
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
למה נותנים לאידיוטים לכתוב ידיעות על מישחקים חדשים??? הציטיו הבא הוא מהאתר IGAMES (ידיעה על FS2002) שסתם מתוך סקרנות נכנסתי אליו: משטרת תנועה אווירית???? WTF? כמו שבטח ידוע לכם (או לא) המושג הוא ATC - Air Traffic Control וזה לא בדיוק משטרה זה כולה מגדל פיקוח מזדרגג עם כמה פקחי טיסה.... ;D עם זה היה תלוי בי הוא היה מפוטר!
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
פעם היה פה דיון עם כל המשחקים שעתידיים לצאת עם תאריכים השחרור שלהם בצורה מסודרת. זה עדיין קיים ופעיל? אפשר קישור?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני חדש במשחק וסביר להניח שאני ממש ממש גרוע. רציתי לדעת אם אפשרי לאפס את הסטטיסטיקות אחרי תקופה מסויימת, כי סביר להניח שיהיה לי הריגה אחת על כל 20 פעם שאמות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף לשמועות, להדלפות ולרמזים: Rockstar Games מכריזה רשמית על קאמבק של שלושת משחקי העולם הפתוח האגדיים שלה, עם הבטחה לשלל שיפורים מודרניים וזמינות כמעט בכל פלטפורמה שניתן לחשוב עליה - כולל הסמארטפונים שלנולכתבה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
- 1 follower
-
-
לא שיחקתי הרבה זמן במשחק ומשום מה שנכנסתי אתמול והתחלתי לשחק כול הפקודות שהיו נמחקו. את הפקודות הבסיסיות של החלפת נשק מהירה והצגת הFPS עשיתי. מישהו גם אמר לי לעשות RATE 20000 וגם את זה עשיתי, אבל עדיין המשחק רץ פחות חלק ומהר ממה שהיה לפני שהפקודות נמחקו. איזה עוד פקודות אתם מכירים לשיפור המהירות והפחתת הלאגים?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מישו יכול להביא לי את כל הפקודות לאדמין שיש או אתר או שישלח לי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום יש לי ADSL 1.5 של בזק ואני רוצה לדעת את הפקודות שיעשו לי פינג נמוך יותר (עכשיו יש לי 60-90 ברוב בשרתים בארץ) תודה ומי שרוצה יש לי פה קובץ שמצורף לFPS טובים את הקבצים מכניסים לתקיה הזאת c:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\youremail\counter-strike source\cstrike [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יצרתי כפתור TOGGLE שכאשר לוחצים עליו פעם ראשונה מתבצעת פעולה A ובפעם השנייה מתבצעת פעולה B . הפקודה שהשתמשתי בה היא bind X "toggle sv_X 1 2" אני רוצה להצמיד לפקודה זו "SAY TEXT" כדי שתהיה לי אינדיקציה לכך שהפעולה התבצעה אז הוספתי פקודת SAY כזו: bind X "toggle sv_x 1 2;say_team test 1 2" כעת בכל לחיצה אני מקבל את אותו הSAY : test 1 2 במקום לקבל בלחיצה A את הSAY test 1 ובלחיצה B test 2 כמובן שניסיתי להוסיף TOGGLE שם לפני הSAY אך ללא הצלחה. נדמה שפקודת TOGGLE אינה תופסת על פעולת SAY. יש פתרון ?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המשחק החדש בכיכובה של הארכיאולוגית הוירטואלית המפורסמת ביותר נראה נהדר וגם מרגיש טוב מאוד, אך האם הוא באמת מצליח להתעלות על קודמו? התשובות בפנים לארה קרופט שבה להרפתקאה נוספת, במשחק אקשן הרפתקאות מגוף שלישי שמהווה המשך לאיתחול מ-2013, חידוש שמחזיר אותנו לתקופה בה היא רק החלה את דרכה בתור ארכאולוגית. שנה לאחר מאורעות המשחק הראשון, בהן לארה נזרקה להרפתקאה בעל כורחה, הפעם היא מתכננת מסע משלה. המחקר של אביה שהתאבד, שעסק בחפץ ארכאולוגי מסתורי בשם ה-"Divine source" מטריד את מנוחתה. לארה מחליטה לצאת בעקבותיו ולמצוא את אותו ממצא שנאמר שיש לו את הכוח להעניק חיי נצח, כל זאת כדי להוכיח לעולם שהוא אמיתי ושאביה לא היה מטורף. רק שמתברר שלא רק לארה מאמינה בקיומו של …
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כן כן עוד דיון.... חסר תועלת וכמובן נתחיל מנדב DIVINE משחק חדש\ישן - תמצאו את סנטיקס כל מי שתהה, ככה אני נראה שאני עושה את הקולות המוזרים ככה נראים גאטרים [השוטר זה המריץ]
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי פרו 2012 על המחשב , ברגע שאני מעלה את המשחק הוא עולה מסך שחור עם כדור כחול מסתובב ונתקע , מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי את המשחק ואני לא מצליח לשחק ברשת הוא רושם up to date מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחרונה התקנתי במחשב את המשחק ומשום מה הוא לא עובד . * עדכנתי את הדרייברים . ברשותי r9800 pro p4 2.8 (mb 512 (3200 400 mhz אין לי מושג למה המשחק לא עובד . כאשר אצל חבר שלי המחשב פחות טוב אבל בכול זאת עובד . אם משהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור אודה לו מאוד .
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב, אם קראתם את הת'רד הזה אז אתם בוודאי יודעים על מה מדובר. בכל מקרה, אנו רוצים לפתוח שרת שיהיו בו 7 אנשים (6 מבצעים, אחד מצלם ומארגן את המבנה). השישה יקחו Link Gun, יתפרשו במבנה של קצוות מגן דוויד ואז יירו אחד על השני עם הקרן, בשביל ליצור מגן דוד. השתתפותכם חיונית להצלחת המבצע. אז כנסו לערוץ hwzone# אשר ב EFNet. יאללה ליימרים, כנסו עריכה: 21:00 יום ראשון 6/10 B THERE. הכוונה להיות בערוץ hwzone# כמובן ברשת EFnet.
-
- 64 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
שבוע טוב לכולם. הכל התחיל במוזה לבניית באגי אך בשל הקשיים והחוסר כסף מתפשרים כרגע על סימולטור אז קודם כל היה צריך לבחור הגה. בשוק יש מגוון חברות ודגמים בהתחלה התלבטתי על הg27 שנמכר בארץ עם אחריות במחיר סביר. אבל החסרונות שלו זה שהוא לא תומך ב-Xbox ואני משחק גם בforza וב-dirt שהם יותר ארקיד אבל ברמה גבוה מאוד!! ובשביל הפעלה לxbox צריך רכיב הנקרא XCM F1 http://www.xblafans.com/rich-racing-...#axzz2KxgU7WsI הוא קצת יקר בסביבות ה-100$ ויכול להיווצר בחלק מהמשחקים באג שלא יעביר את מלוא הפידבקים רטט וכו'. אז אם ההיתי לוקח את החבילה הזו ההיתי משלם בסביבות ה-2000 ש"ח על הגה של logitech g27 שלא הכי מתקדם + xcm f1 . ואחריות לשנה …
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
איפה המידע הזה נשמר איך אני יכול להעביר את הפרופיל של החבר שלי למחשב שלו עכשיו שהוא התקין את המשחק לעצמו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-