עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by davidcohen,

שלום! יש לי את SOF 2 אבל שאני משחק ברשת יש לי מלא לאגים. תמיד חשבתי שככה המשחק אבל הלכתי לחברים שלי ואצלהם אין בכלל לאגים... שום דבר לא פועל שאני משחק ועדיין יש לאגים איך אפשר לסדר את זה??? תודה

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by Iko89,

המקשים אצליבהגדרות לא מופיעים, ואז כשגתוב לי ללחוץ על מקש כדי לעשות משהוא הוא מצוייר במין ציור מוזר כזה .. סמל של המישחק אני חושב .. ניסיתי לעשת דיפולט וזה עדיין ככה תמונה :

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. תראו המחשב שלי די ישן ורציתי לשאול אם המחשב יכול בערך להפעיל תמשחקים fifa 2008 nba 2008 nfs carbon ומשחקים כאלו הפפרט של המחשב זה: pen 4 2.40 ghz GEFORC 7600GT 256 MB AGP 512 RAM יש לי עוד סטיק בבית של 512 פשוט לא שמתי עדיין מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by ColonelJackass,

http://www.twitch.tv/battlefield/new?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.battlefield.com# צפייה מהנה!

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by wow,

אני מתקין את המשחק אבל שאני בא לשחק ולוחץ על האייקון אני מקבל הודעת שגיאה וזה נסגר. יש לי רדאון 9600XT בשני מחשבים ?AMD 65 BIT ו-AMD2500 ובשניהם יש את אותו סוג כרטיס וזה קורה (הדרייבר מעודכן) אבל כשאני מחבר כרטיס מסך ישן יותר שיש לי (TI4200) - המשחק עובד!! (בשני המחשבים) אין לי בעיה עם הכרטיסים של רדאון בשום משחק נוסף. מה יכולה להיות הבעיה?

6. אני צריך סקרין שוט של המפה של NEED FOR SPEED MOST WANTED בבקשה אני לא מצליח לצלם אותה משום מה אם אפשר שתהיה כמה שיותר גדולה תשלחו לי למייל אם זה גדול מדי בשביל פה tal_levi1000@hotmail.com תודה מראש לעוזרים טל

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by gt6,

אין לי כרגע במה לשחק במחשב מישהו יכול לתת לי המלצה באיזה משחק טוב לשחק המערכת שלי כזאת: GEFORCE 8800GTS640 INTEL E6300 1.86GHZ 1GB DDR2 667MHZ למישהו יש המלצה?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  8. אוקי אז אני בשלב הראשון ועברתי את הנחל אם הגשר ונכנסתי לחצר של הבית ואז עליתי ועכשיו אני בכמו מרפסת כזאת ויש שם שתי חלונות כאלה ואין לי מושג מה לעשות?!!?!?יש את המפקד שלהם שנכנס לחדר ולא ייוצא ושומר בחלון שכל רעש שאתה עושה הוא עובר לחדר ליד בודק מזה וחוזר... העלתי לכם גם תמונות בבקשה תנסו לעזור לי.. תודה מראש.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  9. http://computers.walla.co.il/?w=/4/967336 לא מספיק שהרבה מישחקים של EA ממוסחרים וממוחזרים הכשיו גם יהיו פירסומות ועוד במישחקים כמו Battlefield 2142 :kopfpatsch: אם היו מורידים לפחות מחירים היתי איך שהוא מבין אבל במחירים של היום ועוד פירסומות הם ידפקו תלקוחות שלהם כמו שבתי הקולנוע בארץ דופקים תלקוחות

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  10. hay guys מהי הדרך הטובה ביותר להריץ מישחקים שעלולים לידפוק את מערכת ההפעלה - xp ביגלל שהם ניבנו ל-98 או משום שהם מכילים וירוס שמעתי על אפשרויות כמו ghost ,go-back של norton לגיבוי וגם על אפשרות של הרצת תחת מערכת הפעלה וירטואלית שפותרת גם את בעיית התאימות האפשרית ל-xp באמצעות שימוש ב-virtual pc ,vmware מהי הדרך הטובה והבטוחה ביותר מניסיונכם?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by speedy,

שלום לכולם שמי ארז ויש לי שאלה אני הורדתי מהאתר gamer את המשחק Unreal Tournament 2003 ואחרי שסיימתי להוריד אותו מופיע לי קובץ ושאני לוחץ עליו מופיע לי חלון ששואל אותי באיזה צורה לפתוח את הקובץ ובקיצור אני לא מצליח לפתוח את ההתקנה מה לעשות בתודה ארז

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by constantine16,

האם המשחק הזה באמת יצא גם למחשב?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  13. בMOH:AA הרגיל (בלי חבילות הרחבה) אם הייתי נכנס למשחק ורוצה לעבור לאי סי קיו או משהו הייתי לוחץ Alt+Enter ואז זה היה ממזער אותו והייתי יכול לעבור באמצעות אלט+טאב למה שאני רוצה. במשחק החדש אני לא מצליח לעשות את זה (וגם לא לעבור באמצעות שלט+טאב). מישהו יודע איך פותרים את זה? בנוסף בחלק מהשרתים אי אפשר להזיז את הראש ימין או שמאל (במשהלך המשחק) תוך כדי תנועה אבל בחלק אחר כן אפשר. למה זה ככה? וגם בחלק מהשרתים יורדים חיים אם שואפים עשן מרימון עשן ובחלק אחר זה לא ככה. למה? ומשהו אחרון- איך אני בודק את הIP של השרת שבו אני נמצא, תוך כדי משחק?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by Atlon-Xp,

ראיתי באתר כולשהוא שרשום Gta 2 Archive והוא תופס 61 מגה העם זה כול מני תמונות ומודים שונים או משהו אחר לגמרה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. אני מקבל הודעת שגיאה מהSDK שאומרת שהגרסה שיש לי לא תומכת במשחקים של הOB (האמר עובד מצויין, השגיאה הופיע כשלחצתי על CREATE A MOD) סטים רושם לי 100% בSDK אז כנראה שזה לא בעיה של עדכון (אולי צריך לעדכן מחוץ לסטים?) עריכה.. ראיתי שיצא עדכון בטא ב24 לחודש. עכשיו ננסה להתקין... אם מישהו רוצה: To run this beta version you will need to add -beta srcsdk0122 to your command line when you start Steam. This can be done by opening up the Windows shortcut you use to launch Steam and adding -beta srcsdk0122 right after Steam.exe. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by gjook,

דבר ראשון אחלה משחק-אומנם אהבתי יותר את השני , אבל ללא ספק משחק טוב.. בכל מקרה הגעתי לשלב שכבר הרגתי די הרבה אורקים -אם לא את הרוב.. כבשתי הרבה ערים , הרבה משימות.. מה הלאה?...מה המסימה הראשית כביכול?...(להשמיד\להגן על 12 הגביעים?..) שאלה שניה- בשמירה של אח שלי , אין את הבחור במונסטרי שאחראי על איסוף הגביעים , מה אמורים לעשות כדי שהוא יהיה במקום שלו...? תודה רבה גל.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7614

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

http://www.gamershell.com/download_2096.shtml [ftp=ftp://ftp.vgames.co.il/vgames_new_downloads/13436/Halo2.MPG]ftp://ftp.vgames.co.il/vgames_new_downloads/13436/Halo2.MPG[/ftp] WOW!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. עדיין לא התנסיתם באחד ממשחקי התפקידים הטובים ביותר שנוצרו? עכשיו כבר לא יהיה לכם שום תירוץ לזה לכתבה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by urich,

המחשב שלי מריץ את fear סבבה בלי בעייה אבל כשאני רוצה לשחק במולטי פלייר המשחק לא עולה וישר עולה הודעת שגיאה. אז המחשב עומד בדרישות הסרתי את daemon tools ואין לי עוד תוכנות שאמורות לעשות בעיות עם המשחק. ובכל זאת הוא לא עובד במולטיפלייר. יכול להיות שזה בגלל שיש לי ראוטר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by THE-MASTER,

אני מנסה לשחק ברשת GENERALS אבל איך שמתחיל המשחק בשניה הראשונה מתפוצץ לי כל המחנה ומסתיים המשחק מי שיודע איך לפתור את הבעיה שיעזור לי בבקשה מצפה לתגובות

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. Started by WHITE_ZOMBIE4,

p4 2.4b 512 dual ddr 2700 radeon 9500 pro 128mb יהיה אפשר לשחק בו בצורה סבירה? או שזה יפעל ח*א ולא תהייה הנאה מהמשחק?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  23. אהלן אני משחק במשחק וקצת הסתבכתי עם הכפתורים והשליטה, נגיד: איך אני שודד מישהו ? איך אני עושה חסימה בקרב חרבות? האם יש כמה דרכים לתת מכה עם החרב ? תודה ...

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by Tanya,

הי. קניתי את ההרחבה ל-Worms 2... הכל עובד, אני יכולה לשחק באופציות, ההתקנה הייתה בסדר, אבל ברגע שאני לוחצת על התחלת המשחק, המסך פשוט הופך לשחור. לא נותן לי לחזור לשולחן העבודה, שום דבר. ניסיתי כמה פעמים. מה הבעיה כאן? תודה.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by chris_u16,

זהו משחק שכ"כ רציתי להתקין אותו אבל בגלל ב M$ Windows Installer אני אוכל אותה שוב!! השגיאה שאני מקבל היא מאוד פשוטה אבל אני לא הצלחתי לעשות כלום לגבי זה (אני מקבל את השגיאה בגלל שאני משתמש בWin 2003 Server) אי אפשר לעבוד על הmsiexec הזה? תודה :-* [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.