עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tmp2,

רציתי לדעת אם המשחק יצא או לא. כי הסתכלתי במלא אתרים וחלק אומרים שהוא יצא ב 2008 חלק אומרים שהוא יצא וחלק לא יודעים. למישו יש משוג? אני חייב לדעת בדיוק. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by ארקדי גאיידמק,

באיזו משימה ממש בהתחלה אני עומד ליד איזה בובות ולידי יש משאית עכשיו ממה שהבנתי אני צריך לירות בבובה הזאת יעני הוא כמו בן אדם ואני יורה מלא פעמים ולא יודע מה לעשות מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by Dante_9,

אני על מעבד AMD 3000 754, לוח K8NS PRO וכרטיס מסך Leadtek 6600GT ואני עובד עם Forceware 71.24 ההתקנה עברה חלק בלי בעיות אבל כשאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל את ההודעה הבאה בלי אפשרות לעשות כלום

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by KoM,

שלום, לחבר שלי יש בעייה עם המשחק, איך שהוא נכנס אליו המשחק פועל והכל סבבה אבל העכבר פשוט נעלם, המשחק לא קופא או יוצא, אבל העכבר נעלם, לאחר שיוצאים מהמשחק גם הסמן בוינדוס נעלם, עד שעושים ריסט... למישהו יש רעיון ? המשחק מעודכן לפאצ' 1.4, והבעייה היא גם ב-1.0...

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by Psy,

יצא לי לשחק קצת במשחק יריות החדש. לא מציג חידושים וגם אין לו מולטיפלייר! מבחינת משחקיות המשחק זורם חלק ומהר על רזולוצייה גבוהה (1024x1280) ועל ההגדרות הכי גבוהות. עלילה סבירה מינוס... יצא למישהו לשחק בזה ? אני התאכזבתי, לדעתי מולטיפלייר היה מביא הרבה יותר גיימרים ועושה את המשחק הזה ליותר טוב

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  6. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7706 ולמי שלא מבין איזה מנהל באוניברסיטה לקח XBOX מיחדר שרתים ונתן לילד שלו לשחק בזה אבל הוא לא הבין שעל הXBOX התקינו לינוקס והישתמשו בו כשרת לחסוך בעלויות

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by YINON110,

שלום חבר'ה, התקנתי את המשחק BIOSHOCK ולא אהבתי אותו, הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את קובץ המחיקה. חיפשתי בכל מקום כולל בADD REMOVE בלוח בקרה, לא מוצא שום דבר שקשור למחיקת המשחק הזה. דרך אגב, אותה הבעיה גם עם המשחק NBA 2K09. שני המשחקים הללו לא ניתנים למחיקה. מישהו יודע מה עושים? איפה מוצאים את קובצי המחיקה? אשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  8. הכותר החדש של יוצרי Max Payne כבר לא בלעדי לחנות המשחקים של מיקרוסופט ולחלונות 10, ומקבל את אהדת הגיימרים לכתבה

9. Started by Interl-Conore,

יש לי AMD3800X2 מה יותר טוב לשחק אם שתי ליבות או לבחור בין ליבה 0 ו 1?

10. אני צריך שמירה למשחק כשהיא עדיין בשלבים של שנות ה70 עי עשיתי פורמט ולא גיביתי את השמירות ואין לי כוח להתחיל מחדש אז עם יש למישו שמירה כשהוא עדיין בשנות ה70 אז שיביא לי בבקשה... תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by omri_ro,

נתקעתי בשלב 18 בחלק שצריך להביא את הקוביה(לא מצליח להגיע אליה). תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by StorM FighteR,

משעמם לי בבית כבר אין לי מה לעשות אני רוצה שתמליצו לי על משחקי יריות ומשחקי מרוצים כמו מכוניות וכו'..

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by ForresT,

אוקי נראה לי שהגעתילמקום הנכון אוקי הורדתי תמשחק עכשיו יש לי בעייה להתקין אותו.. פתחתי תהתקנה התחלתי להתקין הוא עושה please insart disk 1 thet contains the file data2.cab אני מנסה לפתוח את הdata 2 הזה והוא עושה לי cannot open becous its not standart microsoft cab format ואני לא מצליח להתקין..אולי אני עושה משו לא נכון? תודה מראש דרךאגב הורדתימ lineage2.com

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by yotam360,

איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת??? http://img226.imageshack.us/my.php?image=10ki1.jpg

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  15. משחק המירוצים החדש של Codemasters נקט בגישה חדשה ומרעננת, ונראה שזה הצליח לו השנה האחרונה הייתה שנה מוצלחת בהחלט לחובבי המירוצי במחשבים האישיים, עם Assetto Corsa (שהשוק בדצמבר 2014, אם לדייק), Project CARS, Rocket League – ועכשיו גם Dirt Rally, שהושק רשמית אחרי קצת יותר מחצי שנה בתוכנית ה-Early Access ומצליח להרשים לטובה מבקרים ושחקנים כאחד. כפי שאפשר להבין די בקלות משמו, Dirt Rally של Codemasters מהווה חזרה למקורות עבור סדרת משחקי המירוצים, שהתחילה את דרכה בתחילת המילניום תחת השם Colin McRae Rally – רק מירוצי ראלי במגוון רחב של מסלולים מאתגרים ברחבי העולם, ללא תוספות של מירוצי מכוניות מסגנונות אחרים ובעיקר ללא תוספת של כל עולם הפעלולים שהפך להיות חלק מהמותג בשנ…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by eladbu,

יש לי בעיה ב hl2 העניין הוא שאני מצליח להעלות את המשחק אבל שאני לוחץ על load game הוא לא מצליח להעלות לי את המשחק השמור שרק בצהריים שיחקתי בו לעומת זאת משחק חדש עולה כרגיל? מה הבעיה? ואם אצטרך להתקין מחדש מהי הספרייה של שמירת המשחק?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by דניאל נ,

קרייסיס לא אמור לצאת בנובמבר ?! http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=505339 משהו מוזר ביותר ... וגם המחיר שלו נמוך למשחק כמוהו. זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  18. בMOH:AA הרגיל (בלי חבילות הרחבה) אם הייתי נכנס למשחק ורוצה לעבור לאי סי קיו או משהו הייתי לוחץ Alt+Enter ואז זה היה ממזער אותו והייתי יכול לעבור באמצעות אלט+טאב למה שאני רוצה. במשחק החדש אני לא מצליח לעשות את זה (וגם לא לעבור באמצעות שלט+טאב). מישהו יודע איך פותרים את זה? בנוסף בחלק מהשרתים אי אפשר להזיז את הראש ימין או שמאל (במשהלך המשחק) תוך כדי תנועה אבל בחלק אחר כן אפשר. למה זה ככה? וגם בחלק מהשרתים יורדים חיים אם שואפים עשן מרימון עשן ובחלק אחר זה לא ככה. למה? ומשהו אחרון- איך אני בודק את הIP של השרת שבו אני נמצא, תוך כדי משחק?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  19. איך אני פותח את השחקנים ב UT2004 בלי לגמור את SINGLE PLAYER אני מדבר על CLANLORD XAN ו MALCOLM פעם אמרו לי איך אבל שחכתי :'(

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  20. הבנתי שדיברו על זה בדיון הראשי. אבל יש שם 63 עמודים \= מישהו זוכר ידוע איך משחקים בביושוק על כרטיס מסך SM2,? ואיזה משחקים ניתן לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/news/6164718.html?tag=latestnews;title;2 מחכה ליראות RPG יפנים אם המנוע הזה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by dragon772,

התקנתי והמשחק עובד שיחקתי תשלב הראשון אבל כשהוא מגיע לשלב השני ב LOADING הוא עושה שגיאת שלח אל תשלח ויוצא מהמשחק מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? מנהלים לא להעביר לדיון הראשמי כי העבירו לשם כבר וכצפוי אף אחד לא הגיב שם וזה סתם עבר לעמוד השני ובינתיים אני תקוע עם הבעיה ,,חוץ מזה שהבעיה לא קשורה ספציפית למשחק אולי זה במשחק אז זה לא קשור לדיון הראשמי

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  23. Started by ori24,

סיימתי את המשחק (דרך אגב משחק אחלה) ואני לא מצליח להסיר אותו. אין במשחק בכלל קובץ UNINSATLL. גם בהוספה והסרה של תוכניות הוא לא מופיע. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  24. עדיין לא התנסיתם באחד ממשחקי התפקידים הטובים ביותר שנוצרו? עכשיו כבר לא יהיה לכם שום תירוץ לזה לכתבה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by SHAY951,

כמו שניתן לראות כמעט כל התמונות של המשחק מראות את הטנק מזוית חיצונית : http://www.gamespot.com/pc/sim/t72balkansonfire/screenindex.html הבעיה היא שחפרתי בהגדרות המקשים, ולא מצאתי להפתעתי שום מקש שמעביר אותי לנקודת זווית חיצונית על הטנק כמו שרואים בתמונות (המשחק מתחיל מזוית פנימית של הנהג וניתן להחליף אותה לכל זוית פנימית אחרת של חברי הצוות האחרים , אך לא חיצונית-אחורית). גם הנסיונות הנואשים שלי לנסות את רוב מקשי המקלדת לא עזרו.... השאלה שלי כמובן היא איך אני מגיע לזוית החיצונית, (פשוט לא מסוגל לנהוג מהזוית הפנימית), או אולי התמונות מטעות ואין זוית שכזו במשחק? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים