עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yon.dh,

היום עליתי דרגה ושיצאתי מהשרת הוא הודיע לי שאני יכול לבחור נשק שאני אפתח אותו מנעילה... הקיצר לחצתי "בחר מאוחר יותר" ועכשיו שאני בא לפתוח אותו אין לי מושג איפה ללחוץ כדי לבחור את הנשק שאני רוצה לפתוח אז אם מישהו יודע שיענה לי בבקשה! ועוד שאלה בפתיחת הנשק הקודמת פתחתי את ה g3 והשאלה שלי היא אם אני יכוול לפתוח גם את נשק הבא אחריו f2000 או שאני צריך קודם כל לפתוח את כל הנשקים הראשונים של כל קיט ואז אני יוכל לפתוח את ה f2000 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by LazyBurger,

לא יכול לשחק בקמפיין, לא בSINGLE PLAYER התמונה ההתחלתית היא זו של התפריט ואז כל אנימציה פשוט מתווספת לתמונה ונמרחת... יצא איזשהו FIX לזה? ד"א התפריט הראשי והBAR נראים בסדר, לא יודע מה הבעיה... התקנתי גם את הC++ שהיה מצורף =\ תמונה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  3. יש לי בבית הגה ל PS2, ואין לו שימוש, אז חשבתי שאולי אולי אולי יש דרך כלשהי לעשות את זה (להפעיל אותו במחשב).. ואם אני מוריד סימולטור שמפעיל משחקי PS2 במחשב (יש לי כרטיס מסך 6800) אז הגרפיקה תיהיה יותר יפה במחשב?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by arvennen,

נראה לי אחד המשחקים המשמעותיים שנראה ב 2007/2008 מבחינת עלילה, AI ואולי גם גרפיקה. מדובר (לפי מיטב ידיעתי) במשחק RPG שמתרחש כביכול בשנת 1191 לספירה בערך...בתקופת מסע הצלב השלישי... סביבת המשחק המשחק היא למעשה (כן כן!) בארץ הקודש... UBISOFT שיחזרו בין היתר את ירושליים, חברון (אם אני לא טועה), דמשק, נצרת....אפילו את תל-אביב!! (סתם לא...) אנחנו משחקים רוצח שכיר די מגניב ומסתורי שקוראים לו אל-טאיר או Altair... ("המממ... נווד בדווי?" - כנראה שכן, למרות שבמשחק הוא נראה די מערבי ומעדיף סוס על פני גמל...) בקיצור כנסו ל.. assassinscreed.uk.ubi.com והיווכחו בעצמכם...)

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. Started by ofer1928,

אני רוצה לשחק את המשחק ברשת. אז אני נכנס למשחק ומזין את הפרטים וזה כותב לי שיש בעייה. איזה סיסמא אני אמור להכניס שם כדי שזה יתחבר לי?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  6. hay guys מהי הדרך הטובה ביותר להריץ מישחקים שעלולים לידפוק את מערכת ההפעלה - xp ביגלל שהם ניבנו ל-98 או משום שהם מכילים וירוס שמעתי על אפשרויות כמו ghost ,go-back של norton לגיבוי וגם על אפשרות של הרצת תחת מערכת הפעלה וירטואלית שפותרת גם את בעיית התאימות האפשרית ל-xp באמצעות שימוש ב-virtual pc ,vmware מהי הדרך הטובה והבטוחה ביותר מניסיונכם?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by tom892,

כדאי להתקין את המשחק הנ"ל? איך הוא? טוב? תודה

8. Started by Lupin,

המשחק קצת מקרטע לי..אבל המחשב שלי עומד בדרישות למשחק. יש פאץ' שמסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by דניאל נ,

קרייסיס לא אמור לצאת בנובמבר ?! http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=505339 משהו מוזר ביותר ... וגם המחיר שלו נמוך למשחק כמוהו. זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by nore0,

נכנסתי למשחק וההודעה הזאת עלתה לי הבנתי שצריך פא'צ הורדתי התקנתי לא עזר עדין ההודעה הזאת עולה איך אני יכול לשחק במשחק אני משתגע

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by orlando,

אני מנסה להתקין אתהמשחק JTF ויש לי 150 גיגה פנויים בכונן D ולמרות זאת הוא נותן הודעה שאין מקום פנוי מה הבעיה שלו

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  12. אחרי שהיתקנתי את המשחק וניתקתי את הCD שלי אני מנסה להפעיל את המשחק וזה אומר לי שהסיראל שלי לא טוב ניסיתי את הסיריאל מה NFO וזה לא עובד זה אומר לי שסיראל לא מותאם לדיסק אם מישהו יכול להגיד לי מה לעשות או מאיפה להשיג סיראל חדש אני יודה לו מאוד תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by dragon772,

התקנתי והמשחק עובד שיחקתי תשלב הראשון אבל כשהוא מגיע לשלב השני ב LOADING הוא עושה שגיאת שלח אל תשלח ויוצא מהמשחק מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? מנהלים לא להעביר לדיון הראשמי כי העבירו לשם כבר וכצפוי אף אחד לא הגיב שם וזה סתם עבר לעמוד השני ובינתיים אני תקוע עם הבעיה ,,חוץ מזה שהבעיה לא קשורה ספציפית למשחק אולי זה במשחק אז זה לא קשור לדיון הראשמי

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

http://www.gamershell.com/download_2096.shtml [ftp=ftp://ftp.vgames.co.il/vgames_new_downloads/13436/Halo2.MPG]ftp://ftp.vgames.co.il/vgames_new_downloads/13436/Halo2.MPG[/ftp] WOW!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by nesber,

אני משתוקק ליריבים...... איסיקיו 164931364 מסנג'ר: sheff2k1@yahoo.com

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  16. Started by cold fire,

ראיתי באינטרנט את התמונות וגם הטריילר שלו ונראה לא רע לגמרי שווה משהו או שזה מהסוג יפה על הנייר אבל מבפנים סתם מעפן...

17. Started by Shizel,

הוא באמת יצאה למחשב . מתי? מישהו מנחש מה היו הדרישות ?

18. Started by se7en,

שלום אני מנסה להשיג עותק של המשחק Baldur's Gate. אם למישהו יש רעיון, אני אשמח לשמוע?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by Tanya,

הי. קניתי את ההרחבה ל-Worms 2... הכל עובד, אני יכולה לשחק באופציות, ההתקנה הייתה בסדר, אבל ברגע שאני לוחצת על התחלת המשחק, המסך פשוט הופך לשחור. לא נותן לי לחזור לשולחן העבודה, שום דבר. ניסיתי כמה פעמים. מה הבעיה כאן? תודה.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  20. אורח McCartney

סוני:ה- PS3 היא מחשב לכל דבר שלשום ציטטנו בכיר מסוני שבטוח בהצלחתה של ה- PlayStation 3, אתמול בכיר אירי שקצת פחות אופטימי, והיום נגוון, ונספר לכם על משהו שלדעתי האישית, הוא קצת מדאיג. קן קוטוראגי, האיש המפקח על העסק שנקרא PlayStation, דיבר עם האתר היפני Impress Watch, וחיזק את הטענות של פיל הריסון מהשבוע שעבר לפיהן הקונסולה החדשה היא לא אחרת מאשר מחשב. "אף פעם לא אמרנו שאנחנו משחררים מכונת משחקים. ה- PlayStation 3 היא בבירור מחשב. עם קונסולות, אתה צריך לקצץ באפשרויות כדי להפחית בעלויות, אך עם מחשב, אין כך הדבר", מגלה קוטוראגי. "מכיוון שה- PS3 הינה מחשב, יותר חשוב לנו להתעדכן בטכנולוגיות החדשות, מאשר לשמור על מחיר נמוך. אם טכנולוגיה חדשה תגיע למחשב, אז ה- PS3 תסתגל, ותכ…

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by xxdragonxx,

איזה משחק ענק כל שלב ושלב מיוחד וכיף לשיחוק גרפיקה ופיזיקת משחק מדהימות ומנוע קל יחסית וזה שהמשחק קצר עושה אותו עוד יותר טוב כי הוא קצר ואיכותי כל שלב מתוכנן מעולה.. אהבתי תשלב בונוס בסוף במטוס שחושבים שזה נגמר

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  22. Started by ex_,

היי את 2 המשחקים אני מאוד אוהב ואני מתלבט במה לשחק אוןליין... אם יש פה שחקנים מהמשחקים הנ"ל שמשחקים אוןליין תכתבו התרשמות בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by Astrix-D,

אז ככה,התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 10 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by dannyboy,

שלום רב, קנו לי psp בהונג קונג שכתוב עליו (ובספר הדרכה) שהוא תומך במשחקים מאיזור 3 ומאיזור all , בנוסף לpsp קנו לי גם משחק שכתוב עליו איזור 1 והוא עובד. האם הכוונה ב-ALL שהpsp תומך ב umd מכל מקום? אני שואל כי עוד שבועיים אני טס לארה"ב ואני פוחד לקנות שם משחקים שלא יפעלו לי. תודה מראש (ולילה טוב...תראו מה השעה ) דניאל

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  25. :s05: ???

• 1 תגובה
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.