עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by payback,

איזה משחק פיייי... היום התקנתי אותו...פיי איזה כיף לשחק נגד מישהו במשחק הזה.. קיצר... ממליץ גם לכם לחזור אליו!! אחלה משחק שבעולם!!!

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום תשמעו יצרתי עם חבר שלי LAN בעזרת תוכנה בשם Hamachi וכשאני נכנס למשחק NFSU2 או NFSMW ויוצר חדר הוא ניתקע אצלו על מתחבר ולא זז(יש לו ראווטר אם זה משנה משהו) למה זה אך אפשר לסדר את זה בNFSMW התקנתי פאצ' 1.3 ולא עזר אתם מכירים אולי תכנות אחרות או דרך אחרת לשחק ברשת בשחקים האלה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. אני מוריד עכשיו את המשחק. אבל לא מצאתי שום פורומים ישראלים שעוסקים במשחק . מישהו יודע איזה פורומים יש ? אם אסור לבקש פורומים אז אני מצטער ולנעול את התארד .

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  4. הנושא אומר הכל.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  5. שלום אני מבקש מימכם שתעזרו לי להוריד את המישחק Tactical_Ops שהוא משחק רשת + ההרשמה למישחק תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by Jack_g,

לפי מיטב ידיעתי המשחק היה מתוכנן ל קונסולות ה PS2 ו ה XBOX ו ל GC אבל לפני חודש או חודשיים הייתה כתבה ב GAMESPOT שראו את הלוגו של XBOX 360 ב PREVIEWS של המשחק והשיקו מסקנה שהמשחק יצא לקונסולת הדור הבא אבל לא היו בטוחים אז איך תקרא הקונסולה של MICROSOFT ועכשיו שכן יודעים שהיא תקרא XBOX 360(ככה לפחות הבנתי) אז מה יהיה עם המשחק כי ב GAMESPOT כתוב שהוא יצא ב 2005 בלי תאריך מדוייק וזה ל XBOX ול PS2 כתוב רבעון רביעי של 2005. מישהו פה נתקל במשהו חדש?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by hardware maniac,

שלום, במשימה FLATLINE כאשר צריכים להוריד את פעימות הלב של Agnet Smith ע"י הזרקת הנסיוב הנסיויי לדמו-איך לעזאזל אני מזריק את זה ?? שאתה מחליף בתפריט זה לא מוציא מזרק. יש דרך אחת לחבל בגז אבל זה למישהו אחר(שהוא מכין מרק) יש עוד מישהו שכל הזמן שותה מהבקבוק אלכוהול שלו שהוא מחביא בגלובוס ואני לא מצליח לשים לו רעל בכלל יש רק תאפשרות של לסגור ולפתוח תגלובוס,ואפשר לחנוק את Agent Smith עם המשקולות שהוא מרים (אבל צריך אותו חי) .... ועוד משהו מוזר שחיסלתי את זה עם המרק וגם את SMITH עם המשקולת זה מסמן לי למעלה V אבל בתפריט OBJECTIVES זה לא הושג.מוזר. עזרה בבקשה. ד"א משחק נחמד :>.

8. Started by buzi78,

בעיה: אני מעלה את המשחק אבל מקבל שגיאה של מדברת על שיש לי גירסא ישנה ל openGL cdi המשחק מותקן על מחשב נייד עם כרטיס מסך של ATI Radeon HD3450 256MB VRAM מה עלי לעשות ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  9. אני משער שהמנוע הוא הSOURCE המפורסם. פורטל היה מותקן ומחקתי רק כדי להתקין מחדש לראות אם פועל, לא פעל, השגתי את הקופסא הכתומה, התקנתי משם, גם PORTAL וגם EP1 לא פועלים. האמתי פועלים, רק עד שאני עושה משהו והמשחק מתרסק. להראות את דו"ח השגיאה? ד"א המפרט שלי הוא מעבד E2200, לוח אם G33MS2, כרטיס מסך מובנה. לפי CAN YOU RUN IT אני מסוגל להריץ את HL2 על המומלץ. המשחק אפילו רץ עד שהוא מתרסק. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by Binuy,

האם יש קלאן ישאלי במשחק איזה עכבר אתם ממליצים למשחק, אני יודע שזה תלוי בהרבה גורמים אבל יש המלצות ? וגם למשטח

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by רן.ט,

מישהו יכול להסביר לי איך משחקים דרך האייפי, מי צריך לעשות מה?? ועוד שאלה: יש לי רשת אלחוטית ואני מקבל אייפי כלשהו ממנה .....192.168.1 זה האייפי של המחשב שלי או רק של הרשת??

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. אחרי שהבטיחו לנו משחק מלא עם פרקים נוספים שיושקו אליו מדי כמה זמן, ב-Square Enix החליטו להפוך את כותר ההתגנבות החדש לאפיזודי באופן מלא, עם מחירים נמוכים לכל חלק והשקה הראשונה בחודש מרץ. ברכה או קללה? אנחנו סקרנים מאוד לראות מה ידע להציע לנו הפרק החדש בסדרת Hitman, שמבצע איתחול לקו העלילתי של חמשת קודמיו בתקווה לחזור למסלול ההצלחה הנאה ממנו נהנה עד לבואו של Hitman: Absolution שניסה לשנות את הנוסחה ולא בדיוק צלח במשימה. כעת, מסתבר שהמשחק החדש לא יציע רק סיפור חדש – אלא גם גישה עסקית חדשה, שאותה עוד לא ממש ראינו בעולם כותרי ה-AAA המובילים. המפיצה Square Enix והמפתחת IO-Interactive הודיעו כי Hitman יוצע לצרכנים באופן אפיזודי לגמרי – בדומה לסדרות משחקי ההרפתקאות המצל…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by SHAY951,

אחרי שהמשחק טוען, אני מתחיל לשחק, עוברות כמה שניות והמחשב נתקע לי לגמרי, לא מגיב לשום דבר חוץ מ-RESET. יש לי את DIRECT X החדש, וגם הדרייברים מעודכנים (יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600, עם דרייברים 4.9 שאמור להעלות את המשחק ללא בעיה). מה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן אותי כי חיכיתי הרבה זמן כדי לשחק במשחק......

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. לא יודע איך להסביר אבל העכבר לא זז חלק כל כך לא בגלל שהמשחק פועל לאט או משהו כזה אלא לא למשל כמו בשאר המשחקים שהשליטה היא נוחה וזה דיי מזיק לgame play עוד מישהו חושב כמוני?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. שיחקתי ב-WWE 2K19 וה-GAMEPLAY דומה לזה שיש ב-2K20. השליטה במקשים על הפנים. מישהו יכול להסביר לי איך להשתמש במקשים?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. Started by overload,

אני נמצא פה: כל פעם שאני מתקם לדלת יש LOADING ואז הוא נתקע. מישהו יכל להביא שמירה של אחרי הטעינה?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by Born2Kill,

למשל במשחק כמו Battlefield 2 או CSS אפשר להוציא פאטץ' שייתמוך ב-DX10 בשבילם?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by yotamavi,

אפשר בבקשה שמירה למשחק בסביבות ה95%? פשוט ניסיתי להתקין את הVISTA והיא גם מחקה לי את הXP וגם לא עבדה אז הייתי צריך לפרמט ונמחק המשחק..

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  19. פלטפורמת ה-VR של סוני מתקרבת במהירות להשקה הגדולה שלה לכתבה

20. Started by Zilberberg,

יש לי את שני המשחקים האחרונים של gta ובשניהם יש את אותה הבעיה, שאני מריץ את המשחק המכוניות וחלק מהרקעים "נמרחים" ואני לא יכול לראות כלום, וזה מחמיר כל זמן שאני משחק יותר למישהוא יש פיתרון לבעיה?

21. Started by idoking,

אני מנסה להתקין וזה מה שהוא רושם לי: http://www.2send.us/uploads/807fffb646.jpg אולי זה קשור לויסטה?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by omri_ro,

נתקעתי בשלב 18 בחלק שצריך להביא את הקוביה(לא מצליח להגיע אליה). תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. עם 6600GT http://img142.imageshack.us/img142/2851/fservdbo1.jpg

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  24. http://computers.walla.co.il/?w=/4/967336 לא מספיק שהרבה מישחקים של EA ממוסחרים וממוחזרים הכשיו גם יהיו פירסומות ועוד במישחקים כמו Battlefield 2142 :kopfpatsch: אם היו מורידים לפחות מחירים היתי איך שהוא מבין אבל במחירים של היום ועוד פירסומות הם ידפקו תלקוחות שלהם כמו שבתי הקולנוע בארץ דופקים תלקוחות

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  25. אחרי חשיפה שלא ממש הרשימה את המעריצים הוותיקים, סרטון חדש מנסה להוכיח ש-Quake Champions יהיה יורש ראוי בהחלט עבור סדרת המשחקים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים