משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אחרי שבוע ומשהו סוף סוף הצלחתי להיכנס לתוכנה...אבל כשזה נכנס זה כותב לי שעות מחפש עדכונים למשחקים ולא מראה לי את הרשימת משחקים....ואחרי שזה מסיים זה רושם לי על המשחקים updating:0% ולא מתחיל להוריד...זה ככה כבר כמה ימים(ימים...לא שעות!)זה לא מתחיל להוריד אפילו לשניה גם לא בלילה...ניסיתי לעשות ריסטרט מאה פעמים וגם לעשות pause/resume להורדה וכלום לא עוזר! בבקשה תעזרו זה ממש דחוף!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
סוני:ה- PS3 היא מחשב לכל דבר שלשום ציטטנו בכיר מסוני שבטוח בהצלחתה של ה- PlayStation 3, אתמול בכיר אירי שקצת פחות אופטימי, והיום נגוון, ונספר לכם על משהו שלדעתי האישית, הוא קצת מדאיג. קן קוטוראגי, האיש המפקח על העסק שנקרא PlayStation, דיבר עם האתר היפני Impress Watch, וחיזק את הטענות של פיל הריסון מהשבוע שעבר לפיהן הקונסולה החדשה היא לא אחרת מאשר מחשב. "אף פעם לא אמרנו שאנחנו משחררים מכונת משחקים. ה- PlayStation 3 היא בבירור מחשב. עם קונסולות, אתה צריך לקצץ באפשרויות כדי להפחית בעלויות, אך עם מחשב, אין כך הדבר", מגלה קוטוראגי. "מכיוון שה- PS3 הינה מחשב, יותר חשוב לנו להתעדכן בטכנולוגיות החדשות, מאשר לשמור על מחיר נמוך. אם טכנולוגיה חדשה תגיע למחשב, אז ה- PS3 תסתגל, ותכ…
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום , התקנתי את המשחק real madrid the game יש לי ויסטה 32 ביט כשאני נכנס למשחק יש מסך שחור, כאילו שהוא חושב אבל הוא נתקע לי על המסך שחור ולא קורה כלום משם. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום ראיתי את המשחק לגרסאת המחשב אבל בשם שלו נוסף Special Edition יש הדל בין הגיסא הזאת לגיסא הרגילה או שככה ניקראת גיסאת המחשב? ויש הבדל בעלילה בין הגירסא הזאת לגירסת הPS2?? ועוד דבר אחרון המשחק הזה טוב באמת(כי שמעתי מחבר שהוא טוב)
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
התקנתי וכשאני בא להפעיל את המשחק אז זה עושה לי שלח אל תשלח מה עושים? יכול להיות שהקראק לא טוב? ועם כן אז אפשר קראק? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום הורדתי את הגרסה GTA 2 ואאני מנסה לשחק וזה לא נותן לי. מה אני עושה רושם את האיפי של מי שאני משחק איתו אז נפתח עוד תפריט אני עושה הצטרף ולא קורה כלום אז ניסיתי לעשות אחרת שאני יעשה את המשחק והוא יצטרף אז נתתי לו את האיפי שלי ואז הוא לא מופיע איפה שבוחרים את ההגדרות של המשחק ברשת איך מסדרים את זה דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חברה, התקנתי את המשחק Turok Evolution אבל אחרי כל ההתקנה (המשעממת במיוחד), אני מנסה להפעיל את המשחק ומקבל את ההודעה הזו: The application requiers functionality that is not avalible on your Direct3D hardware accelerator. The application will now exit. זאת ההודעה, אני משתגע, לא יודע למה זה לא עובד... הורדתי דרייבר חדש לפני חודשיים לg-force mx 440 שלי, וגם זה לא עובד... יש לכם רעיון? בתודה מראש. קובי.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני זוכר איזה חבר אחד שלי לפני מלא שנים כשהיה רק וינדוס 3.11 הוא שיחק במשחק כזה שיש לך מזוודה ויש לך בצד דברים בגדלים שונים למשל : סכין גילוח , אקדח , חפיסת סגריות, מטריה קטנה....בקיצור ואתה צריך להכניס אותם למזוודה ככה שהכל יכנס (אתה יכול לשנות לכל פריט איך הוא ישכב במזוודה על מנת שדברים אחרים יכנסו)בקיצור ואז אתה עובר לשלב הבא עם דברים שונים... לא מצליח למצוא כלום ב גוגל.... בעיה אני בתקווה שלפחות אחד ממכם זוכר את זה.... אני סגור לחלוטין שזה היה בת'ופה של וינדוס 3.11 ומדובר במזוודה תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
הוא אומר לי לגבי בעיית מקום ...... אבל אני מתקין אותו בהרדיסק עם 200 ג'יגה פנוי ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, הורדתי משחק ל-PS2 בגירסת DVDRIP ואני לא יודע כיצד לצרוב אותו. תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה התקיית שמירה במשחק dirt? משום שאני לא מוצא אותה גם לא במסמכים,וגם לא בתיקיות המשחק..... אודה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי AMD3800X2 מה יותר טוב לשחק אם שתי ליבות או לבחור בין ליבה 0 ו 1?
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה... אני בא להתקין ואחרי שהוא טוען את מסך ההתקנה קופצת לי ההודעה הבאה http://img407.imageshack.us/my.php?image=xzcza0.jpg אם מישהו יכול לתת בבקשה פתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, אני ממתין למחשב חדש , דיי חזק...ורציתי לדעת האם כל המשחקים הטובים באמת הם של גוף ראשון? משום מה אחרי שני משחק (או אפילו מסתכל על מישהו אחר משחק, אני מתחיל לקבל כאב ראש/סחרחורת, קרה לכם פעם?) אני יותר מסתדר עם משחקים מגוף שלישי ואחרים, יש המלצות למשהו חזק? תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני עדיין לא מאמין שאני מבקש עזרה במשחק.. בחיים לא נתקעתי בשום משחק ולא היה שום משחק שלא סיימתי עד עכשיו.. כאמור, נתקעתי ב SC:DA - אני בשלב שבו אני צריך לפצח אימייל שמקודד עם קובייה כזאת עם מספרים (היה מעצבן אבל את זה עברתי..) לאחר שמפצחים אותה נשארים לי משהו כמו 20 דקות למשימות השניות וכאן הבעיה שלי - יש לי כמה משימות, אחת למצוא טביעות אצבע כדי לפתוח את המנעול ושניה של להביא הוכחה קיימת לפצצה. חרשתי את כל המתחם והייתי בכל החדרים מבלי להתגלות כולל אצל אמיל הזה בחדר ולא מצאתי שום כיוון לאיפה היא צריכה להיות או טביעות אצבע של מי להביא ומאיפה ?? מישהו יודע אולי ויכול לעזור? כי פשוט נמאס לי כבר לחפש..
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם המשחק , בכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו , יש מעיין צליל של שגיאה של הווינדוס והופ קופץ מחדש למערכת ההפעלה. ניסיתי להתקין את המשחק משני מקורות שונים (הכוונה שני סטים של דיסקים) ואותו דבר.. יצא לי גם בין השאר לפני מספר ימים לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש.. היתי בטוח שעכשיו זה יעבוד. ועדיין , אותה בעיה. התקנתי את העדכון החדש 1.31 התקנתי מחדש דרייברים לכרטיס מסך\קול\לוח אם ואותה בעיה. :-\ יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מוזר... אולי יצא איזה שהוא תיקון רשמי מ EA ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מישהו מכיר משחקי קווסט בסיגון Alone In The Dark 4? שבהם אתם מפחדים כל המשחק וכבר בטוחים שכל שניה תשמעו איזה צעקה או שיקפוץ עליכם כלב מת מהשיחים ותקפצו מהכיסא מרוב בהלה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תקוע בחלק מסויים שבו אני צריך להפעיל "MEGA FREEZE" כלומר להקפיא את הזמן על מנת שאני אוכל להספיק לעשות כל מיני דברים למרות שרשום את ההוראות אני לא מצליח להבין את רצף המקשים שצריך להפעיל ואני לא מצליח לעבור את הקטע הזה כבר מספר ימים
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
פיצלתי את המשחק לדיסקים כמו שהיה מוסבר בסטים וזה פיצל את המשחק ל4 דיסקים שהראשון הוא מן קובץ הפעלה כזה של ההתקנה, עכשיו כל מה שצריך לעשות זה לצרוב את ה4 קבים האלו רגיל או שיש עוד משהו?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-