עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

CHEAT HINT שיטה SAVE משהוא עזרו לי בבקשה נ.ב. השיטה עם הלעצור אחרי השלט לא עבדה לי או שלא הבנתי נכון

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בהתחלה כשמתקינים את המשחק, כשהוא יוצר את "רשיון הנהיגה" שלך הוא שואל אם יש לך מצלמת אינטרנט כדי להוסיף את הפנים שלך לרשיון הנהיגה. בזמנו כשהתקנתי את המשחק, המצלמה שלי לא היתה מותקנת. עכשיו התקנתי אותה ואני רוצה להוסיף את הפרצוף היפה שלי לרשיון הנהיגה מישהו יודע איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by Sleepy-T,

בוקר טוב! האם משחק מסויים למחשב יכול להגיע בעטיפות שונות?... למשל קניתי black & white 2... וכשסתם חיפשתי בגוגל תמונות ראיתי שיש כל מיני עטיפות...[עם הבדלים קטנים...], יש לזה משמעות?... ולמה בדיסק עצמו למעלה מצד שמאל כתוב pc dvd only dvd compatible ובמשחק American McGee's Alice כתוב למעלה בצד שמאל pc cd rom מה ההבדל? האם זה תלוי בשנת היציאה של המשחק?...[כי השני ישן יותר מהראשון]... שאלה אחרונה... רציתי לקנות את המשחק של אליס אבל כתוב באתר שהוא נמכר בגרסת ה-jewel case.... מה זה אומר? http://www.freak.org.il/sg_product~0101010~3~1.htm תודה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by ravid,

הנה היא,באיכות מצויינת. http://fadedcode.com/hl2case.jpg אני אישית הולך להדפיס אותה עריכה: טעות שלי זו לא העטיפה המקורית...

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

הSTEAM מתעקש להוריד לי משהו שקשר לSkyrim והוא שוקל 4.2GB... מה לעזאזל?

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by Spider76,

הי, רק אתמול הסתכלתי ולא מצאתי כלום.. היום פתאום אני רואה את העידכון הרישמי בגרסאת 1.2 לאובליביון. מישהו ניסה את זה ? מלבד הפרטים המועטים שרשומים בפרטי העידכון האם מצאתם שהוא תורם בדברים נוספים למשחק ? ???

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  7. Started by sashakrik,

שלום, כשאני מפעיל את PES 2013 על המחשב אני מקבל הודעה שיצא עידכון אבל אני לא מצליח למצוא איפה ניתן להורידו מישהו יודע ? תודה !

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by lordgod,

למה זה לוקח כ"כ הרבה זמן ? רק הורדתי את המשחק ... עד שזה הגיע ל8 אחוז זה לקח יותר מחצי שעה ... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  9. Started by omrik10,

היום הפעלתי את האוריגין אחרי איזה חודש, הוא ביקש לעשות עידכונים, הנחתי של BF4, אחרי כמה שניות אני רואה שהוא מוריד עידכון ל BC2 שהסתיים די מהר וא"ח ל BF3 4.3G, חתיכת עידכון למשחק ישן, אז היה עידכון? ואם כן מה הוא כולל?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. משחק האסטרטגיה בזמן אמת שנבנה מתחילתו בהתבסס על תקן ה-DirectX 12 החדש ויספק לנו אלפי ועשרות אלפי יחידות לוחמות על המסך בכל רגע נתון, מקבל תאריך השקה סופי שנמצא ממש מעבר לפינה אחד ממשחקי ה-PC המעניינים ביותר בסביבה קיבל סוף סוף תאריך השקה רשמי – שאמור להיות גם ההזדמנות הטובה ביותר שלנו לחזות במלוא עוצמתו ויכולותיו של תקן ה-DirectX 12 החדש עבור מעבדים גראפיים. Ashes of the Singularity, משחק האסטרטגיה בזמן אמת מחברת Oxide Games מחברת Stardock Entertainment האמריקאית שיצרה סדרות מצליחות כמו Galactic Civilizations ו-Sins of a Solar Empire, יצא מתוכנית ה-Early Access של סטים ויושק באופן מלא ב-31 במרץ 2016 – כלומר בעוד פחות משבועיים, בתור אחד מהכותרים הראשונים אשר נבנו…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  11. היום נפתחת קהילת הקול אוף דיוטי של HwZone.co.il, קהילה מאוחדת וחזקה שתקדם את הקהילה לכיוון חדש, כיוון תחרותי וטוב. המטרה שלנו, היא לא רק לקדם את השחקנים הוותיקים, אלא לקדם גם את השחקנים החדשים, לכן נכתב כבר מדריך פשוט לשחקנים אשר רוצים להכנס לקהילת הקוד הישראלית. המדריך השלם לשחקן המתחיל כתובת הטימספיק החדשה שלנו: 212.199.164.135:9910 אנו מבטיחים כי בקהילתנו תקבלו את ההנאה המרבית אשר ניתן לקבל מהמשחק בלאק אופס 2, עם תמיכה צמודה של מנהלים, מטרה ברורה של קידום הקהילה הישראלים למעלה, ללא שטויות מיותרות. אנחנו מודעים לכך שישנן קהילות אחרות כיום, אך הפיצול איננו נכון, ולכן אנו מציעים לכם בית חם פה בHwZone, אנו עומדים לקבל את כולם בברכה. דבר נוסף שארצה להוסיף הוא, שחשוב…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. סדרת משחקי ההתגנבות הפופולרית יוצאת לדרך עצמאית חדשה עם פרק שזמין חינם לכולם והסרת הגנת הקבצים שלה לכתבה

13. אחרי חצי עשור של שקט תעשייתי סדרת משחקי הפשע חוזרת ובגדול, היישר אל העולם התחתון של שנות השישים בארצות הברית לכתבה: http://hwzone.co.il/עידן-חדש-של-פשע-mafia-3-נחשף-רשמית-עם-משחקיות/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by LazyBurger,

לא יכול לשחק בקמפיין, לא בSINGLE PLAYER התמונה ההתחלתית היא זו של התפריט ואז כל אנימציה פשוט מתווספת לתמונה ונמרחת... יצא איזשהו FIX לזה? ד"א התפריט הראשי והBAR נראים בסדר, לא יודע מה הבעיה... התקנתי גם את הC++ שהיה מצורף =\ תמונה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by NOSTREDAMUS,

אני צריך את עזרתכם ידידיי במציאת הדמו הבא PRO RACE DRIVER אם תמצאו אתר לינק FTP או כל דרך אחרת להוריד את הדמו אודה לכם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד משחק מדהיייייייים עדיף קישור מהיר אבל לא משנה לי גם איטי פשוט חייב את הדמו שיצא לא מזמן תודה

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by xeloco,

הורדתי את המישחק הוא עולה לי הכול טוהב ויפה אני מתחיל לשחק וכל 5 דק הוא יוצא לי מי המישחק ורושם לי pokapoka79.exe has encountered a problem and needs to cloce...... איך אני יכול ליפתור את הבעיה ???? ??? ??? ??? ???תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  17. Started by max_cool,

יש לי קוייק 3 ארינה v.1 ותמיד כשאני מנסה להישתמש בציטים זה אומר לי שרת זה לא מקבל ציטים מה לעשות אני חייב ציטים אני בסוף!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by arad gonen,

יש לי את ה GTA IV למחשב ואני לא מצליח לשמור. מה לעשות?

19. שלום, כנראה שמתם לב אבל המשחקים החדשים שיוצאים לאחרונה אצלנו בארץ כנראה כבר לא יוצאים, הם תקועים אצל הד ארצי כבר הרבה זמן.... מישהו יודע באמת מה קורה שם, כי כל פעם שאני מתקשר אומרים לי שזה יהיה השבוע ועוד פעם אומרים לי את אותו דבר ושום משחק לא יוצא... האם החברה עומדת בפשיטת רגל? סיכסוכים? או מה כבר? אני כבר מחכה למשחק WIC שייצא ב-18/9/07 וכבר יותר מחודש ועדיין לא ייצא לחנויות, אם הד ארצי היו עובדים בצורה נורמלית אז המשחק היה אמור להיות בחנויות גג שבועיים אחרי שייצא המשחק בחו"ל.

• 63 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by ORrrr,

שלום שלום, אני פותח את התראד הזה כדי שכולם יראו את העיצובים שלהם למכוניות שונות לאו דווקא אלה שהם שיחקו איתן במצב ה Underground אלא גם עיצובים של סתם מכוניות שהם בוחרים. אני אתחיל, האחיות מאזדה:

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by johnwoo,

כתבתי את ההודעה הזאת בפורום ציוד היקפי, אבל כבר יומיים לא עונים לי שם, אז החלטתי לנסות פה. איזה עכבר מומלץ על ידכם למשחקים כמובן, אך שיתאים גם לעבודה מול אופיס ושיטוט באינטרנט. הבנתי שיש עכברים שמצויינים למשחקים אך לא כ"כ מתאימים לשאר הדברים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. המיזמים לחלוקת כותרים ללא עלות לכל הגיימרים הזריזים חוזרת דווקא תודות ל-EA Games - שמציעה לכם לחוות את האימה המרשימה של Dead Space פעם נוספת לכתבה

23. Started by bobby323,

http://www.killernic.com/KillerNic/

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by tombcatz,

אני לא אוסיף הרבה,JUST READ "משחקים משומשים - לא על ה- PS3 מאת אייל מנגד מחיר שערורייתי, היעדר משחקים אטרקטיביים, כנס משעמם וקן קוטוראגי. עם הזמן נדמה שסוני חופרת את הקבר של עצמה, ואם להאמין לשמועות האחרונות, נראה שהיא הגיעה ל-6 רגל. אתר המשחקים Games Radar מקבל דיווחים מקמעונאים האומרים כי לדברי Sony, אסור יהיה להם, על פי החוק, להעמיד משחקי PlayStation 3 משומשים למכירה. זאת עקב פעולה חדשה של סוני, לפיה השחקנים ירכשו למעשה רק את הזכות לשימוש במשחק, בעוד הרכוש עדיין יהיה שייך עדיין לחברה היפנית. אם הצעד הזה יתברר כאמיתי, אז לא רק שלא נוכל לקנות משחקים משומשים, אי אפשר יהיה גם להשכיר משחקים או לשחק אותם אצל חברים. כל דיסק אמור להכיל קוד מסוים, כך שיפעל רק על קונסולה ספ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים