משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מחפש משחק פעולה או נהיגה בעיקר בשביל MULTIPLAYER, אחרי שאבד לי החשבון סטים הקיים, אני צריך משחק חדש בשביל גיימינג ברשת, מה כדאי לקנות: יש לי כמה אפשרויות ואני לא כל כך בטוח מה לקחת, מה דעתכם על הכותרים הבאים. 1- Need For Speed: Hot Pursuit אחרי ששיחקתי בסינגל וממש אהבתי אותו, אפשר לקנות את המלא כדי לשחק במולטי, כדאי ? 2- Call of Duty: Black Ops גם בזה שחקתי בסינגל ואין לי מושג איך המולטי שלו ניראה, מה דעתכם שווה קניה ? 3- Modern Warfare 2 זה המשחק שאבד לי ביחד עם חשבון הסטים, כדאי לקנות אותו מחדש ולהתחיל לשחק מי ההתחלה ? כדאי לחכות אולי לCRYSIS 2 וליקנות את המלא כדי לשחק במולטי ? עם יש הצעה למשחקים אחרים אל תתביישו, הכי חשוב משחק בעל מולטי טוב והרבה אנשים מחוברים לשרתים ש…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
התקנתי את את המשחק ועכשיו הוא מבקש ממני סיסמה ... שמעתי שצריך לנתק את הכוננים.. אפשר הסבר מפורט יותר?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי אזושהי בעייה מעצבנת בקוד 4 ... אני מתחבר לשרת במשחק ואחת הבעיות שנוצרות היא שברגע שאני מתחבר ונכנס למשחק הוא מעיף אותי וכותב: Chapi punkbuster permanent ban issued on this game server.... אני לא מבין למה הוא עושה לי באנים כל הזמן... הפאנקבאסטר שלי מעודכן (ופועל) ואנלא מצליח להיכנס לשרתים ואם אני כן מצליח אז בשנייה שאני נכנס הוא מעיף אותי וכותב server disconnected ... מאוד מוזר
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שאני עומד מול הכדור הגדול איך אני ממשיך יש דלת גדולה ממול שהיא סגורה . מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
לא מצליח, אני בגוגל ותוכנות שעות...מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המסך כותב לי ב2 משחקים שניסיתי להפעיל כבר OUT OF RANGE והמסך הבהב יש לי מסך דק יש מצב זה כי חסר לי חוט בין המסך למחשב עצמו ועובדים לי איטיים ויש לי כרטיס מסך גיפורס 8 ו2 גיגה זכרון וליבה כפולה קיצר המחשב אמור להפעיל ולא יודע מה לעשות סלחו לי אם העלתי את הנושא במקום לא טוב פשוט לא מבין באתר ולא יודע איפה לעלות תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה אני מוריד מכוניות מהאינטרנט איך אני מכניס אותם למשחק גיטיאי 3
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה, משחק פשוט לא עולה לי.... אני התקנתי אותו הכל מקורי... ומשחק מנסה לעלות ואז יש מסך שחור וזה חוזר ל desktop. את מפרט אפשר לראות בצד.... הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים. (7.1)
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אהלן, יש לי פדלים ישנים שהגיעו עם הגה שקניתי פעם... ניסיתי להשתמש בהם בתור הrudder שלי אבל נתקלתי בבעיה... אגב- RUDDER, במשחק FSX, זה מה שנותן לך את האפשרות להזיז את המטוס ימינה ושמאלה על הרצפה, לא הכנפיים אלא הגלגלים. יש 2- במקור- גז וברקס... הם דיי סימטרים אז רציתי לנסות להשתמש בהם אבל... כל אחד מהם נחשב כסליידר, ככה שבאפשרויות של המקשים עצמם, כשאני לוחץ על אחד מהם, הוא לא מופיע כי הוא לא נחשב מקש אלא סליידר... ובאפשרויות של המקשים-סליידרים- יש קטגוריה של rudder אבל בעצם אני צריך להגדיר משהו עם שניהם, כי התוכנה מחפשת משהו שיש לו ימינה ושמאלה ובעצם מה שאני רוצה זה שהגז יהיה ימינה והברקס יהיה שמאלה, מקווה שהבנתם... כך שבעצם אני יכול להגדיר שם רק אחד מהם- וזה לא נותן…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אחרי איזה חודשיים שלא שחקתי כבר במשחק הזה- עכשיו אני מכניס את הדיסק, אני נכנסל- battle.net, הוא כותב לי שהוא מוריד עדכונים, הוא מסיים תוך שניייה ואומר לי ללחוץ על RESTAST כדי לאתחל את המשחק, אני לוחץ ואז הוא תוקע לי את ההודעה: נו אז מישהו מכיר את הבעיה הזו או יודע מה צריך לעשות?? בקשה! זה מעצבן אותי! ד"א- יש דיסק מקורי בפנים ויש 50GB פנויים בארדיסק, אם זה משנה משהו אנערף...
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
-
http://srv1.jpg.co.il/7/53ca4d280259e.jpg' alt='53ca4d280259e.jpg'> - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי שרת והכול עובד מצוין חוץ מזה שאנשים לא יכולים להיכנס למשחק איך אני מסדר את זה שאנשים יוכלו להיכנס ולשחק תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה בעיות אז אני יפרט הכול נתחיל פתחתי שרת פרטי עכשיו אחרי שהכול פועל תקין אני ניכנס למשחק והכול טוב ויפה אבל הבעיה פה היא שאנשים אחרים ניכנסים הם מקבלים DC ישר יש לי ראוטר אני לא יודע עם זה קשור אבל שיהיה השרת פעל לי וגם אנשים ניכנסו אבל אחרי זה פתחתי חדש וזה הבעיה שעכשיו לא יכולים להיכנס לשרת שלי רציתי גם לדעת איך עושים IP קבוע ככה שאני לא כל פעם ישנה תאי פי שלי כי כל פעם מתחלף ואז השרת נופל אז זהו זה הבעיות שיש מקווה שמשהו יעזור לי בהם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
http://forzamotorsport.net/default.htm הייתי מעונין לדעת עם יש את המשחק הזה למחשב אפילו את פרוזה 1 ולא 2 חיפשתי אותו בכל חנות מישחקי מחשב
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שיחקתי כבר והכל היה סבבה אבל כשיצאתי וניסיתי להיכנס שוב יש מן שגיאה כזאת: Crash in application version: 29980.2562 GRAW2 requires an up to date version of Ageia PhysX and associated DLLs. Please install latest PhysX runtime. Renderer: threaded Physics : threaded מה לעשות?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
התקנתי FIFA שמתי קראק ואני בא להכנס למשחק והוא לא נפתח.. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחק עושה לי בעיה כשאני מנסה להפעיל אותו. אחרי שהתקנתי והכל ואני מנסה להיכנס למשחק קופצת לי ההודעה הזאת: http://up96.siz.co.il/up3/5qj0jqgiyz0m.jpg וכשאני מנסה להעביר את הקראק הוא בכלל לא מתחלף לי עם הקובץ של פתיחת המשחק תוןדה מראש לעוזרים ! *דרך אגב למנהלים לא לנעול,פתחתי נושא חדש בגלל שכשניסיתי לכתוב את ההודעה באשכול של GODFATHER2 המערכת המליצה לי לפתוח נושא חדש בגלל שהנושא לא פעיל כבר מעל שבוע.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הי הורדתי את המשחק pes 2012 עם ה crack שלו פתחתי עם daemon tool והתקנתי העתקתי את ה EXE וה DLL לתיקייה הראשית של המשחק אך בלחיצה ה EXE שום דבר לא קורה חוץ מהעובדה שיש process תקוע בזיכרון בגודל של כ 100K ניסיתי לכבות את האנטי וירוס (avira) - לא עזר ניסיתי לעבור ב compatibility של XP - לא עזר נראה לי שגם ניסיתי את ה firewall - אני אבדוק שוב בכל אופן אגב אותו הדבר קרה לי גם במשחק dirt 3 (רק שם האנטי וירוס ממש צעק שאחד ה DLL של ה crack נחשב כסוס טרויאני) נתונים: laptop) dell vostro 3550) 64bit (יכול להיות שיש קשר??) ati radeon 6630 win 7 pro מישהו??
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הי הורדתי את המשחק pes 2012 עם ה crack שלו פתחתי עם daemon tool והתקנתי העתקתי את ה EXE וה DLL לתיקייה הראשית של המשחק אך בלחיצה ה EXE שום דבר לא קורה חוץ מהעובדה שיש process תקוע בזיכרון בגודל של כ 100K ניסיתי לכבות את האנטי וירוס (avira) - לא עזר ניסיתי לעבור ב compatibility של XP - לא עזר נראה לי שגם ניסיתי את ה firewall - אני אבדוק שוב בכל אופן אגב אותו הדבר קרה לי גם במשחק dirt 3 (רק שם האנטי וירוס ממש צעק שאחד ה DLL של ה crack נחשב כסוס טרויאני) נתונים: laptop) dell vostro 3550) 64bit (יכול להיות שיש קשר??) ati radeon 6630 win 7 pro מישהו??
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב tom clansys end war אני לא יודע איך להעביר את המצלמה מיחידה אחת ליחידה אחרת... יש למישהו מושג איך עושים את זה? (בPC)
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי אתמול את המשחק SBK 2010, הכל טוב ויפה עד שהתחלתי לשחק ושמתי לב שאין את הרעש מנוע שלי... כל הרוכבים האחרים כאילו על המסלול שומעים את המנוע רק את שלי לא שומעים... יש למישהו מושג ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את Darksiders 2 של skidrow כדי לראות איך הוא.. המשחק פועל מעולה רק שאין לי קול בסצנות מעבר או בחלק מתפריטי המשחק, רק בקטעים שאני משחק את המשחק יש רק את הקולות של האפקטים במשחק..לא דיבור ולא מוזיקה הרצתי את המשחק על מחשב מיושן שיש אצלי בבית ולא הייתה לו שום בעיה עם הקולות אני כבר לא יודע מה עוד אפשר לעשות.. התקנתי את המשחק מחדש התקנתי את הדרייברים לכרטיס קול מחדש עדכנתי את הדרייברים הורדתי התקנה אחרת אפילו כי חשבתי ששלי פגומה ועדיין אותה הבעיה הורדתי עדכון של skidrow כדי לראות אם זה מסדר את הבעיה אבל שום דבר מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אממ אז ככה ... התקנתי את ביושוק 1 הכל טוב ויפה אני נכינס למשחק בהתחלה יש סאונד.. שומעים את הבנאדם מדבר במטוס אבל אחרי שהלוגו הזה של ביושוק מופיע אם המים שיורדים עליו מאז אין לי סאונד ביכלל במשחק ... כשניסיתי להתקין את הפאץ שלו זה היה נתקע לי בטעינת השלב ... ששמתי קראק זה לא היה ניכנס למשחק ביכלל היה מראה את הלוגו בהתחלה במלבן הזה וזהו לא ניכנס . לא מגיב ... יש לי WIN 7 אז ניסיתי לעששות מצב תאימול ל XP וזה היה ניכנס למשחק עושה מסך שחור ולא מגיב... אתם יכולים לעזור לי בבקשה ?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-