עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kaki356,

איך אני מתחיל לשחק והכול הורודת וזה? למה אמרו פה פעם שלא צריך מקורי כדאי לשחק שמשחקים בשרתים פרטיים או משהו כזה

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. קניתי מחשב חזק ועדיין המשחק לא עובד חלק עם גרפיקת מקסימום להלן מפרט המחשב : מעבד : Intel i5 3470 3.2 ghz 1155 6mb l3 לוח אם : Gigabyte h77 ds3h s1155 DDR3 1600 זיכרון : g.skill ripjaws-x 2x8gb DDR3 1600mhz pc3 כרטיס מסך : ASUS gtx660 ti OC 2gb ddr5 dx 11 דיסק קשיח: western digital blue 1tb 7200rpm 32gb SATA 3 כונן SSD 128 gb ספק: Seasonic 620w מע' הפעלה : win 8 64 אני תמיד רואה טקסטורות נבנות במהלך המשחק... איך זה יכול להיות עם מחשב כזה? והמשחק לא חלק ועוד בעיה שניתקלתי בה ... אני מקבל הודעה באמצע המשחק "your computer is run out of available memory " והוא ממשיך ואומר לשנות את הגרפיקה לפח…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  3. Started by masteryoda91,

שאלה קניתי כרגע את המשחק לאח שלי.מה השלבים הבאים שאני צריך לעשות כדי שהוא יוכל לשחק ב MULTIPLAYER ? בבקשה תביאו הסבר מפורט!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. Started by SiaTex,

יש לי בעיה, אני מריץ את כל המפות והכל בסדר וטוב אבל אני לא יכול לשחק ב octane זה פשוט יותר מידי תקוע מביחינת fps. מישהו יכול לעזור אולי? עצות?

5. Started by condi,

מישהו יכול לפרסם מדריך מסוים להתחברות לxbox 360 live ??? כי לא הצלחתי להתחבר...ישראל לא מופיעה ברשימה של המדינות בנתיים אז בחרתי סתם מדינה ואחכ הוא רצה רחוב ועיר ופה כבר הוא התחכם איתי כי הוא אמר שאני ממציא רחובות וקיצר לא הצלחתי להתחבר אז אם מישהו יודע בבקשה שיעזור!!

• 47 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אהלן, התחלתי לשחק ב-Metro 2033. המיפרט שלי רשום בצד והמעבד שלי כרגע על OC של 2.7Ghz. אני משחק על 1440x900 והגדרות על High והמשחק מקרטע. בסביבות 20~30 FSP עם תקיעות מעצבנות כאלה. דרך הסטים אין יותר מדי הגדרות שאיתם אפשר לשחק ע'מ לשפר ביצועים. מישהו מכיר כל מני Tweaks שאפשר לבצע ע'מ לשפר את הביצועים של המשחק? תודה.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by mikitimsit,

שני סיראלים שמתי ואחרי שזה מתקין את המשחק אני מפעיל אותו ובתוך המשחק הוא אומר לי שהקוד ששמתי שגוי ושאני יקיש קוד אחר זה ממש מוזר שהוא נותן להתקין את המשחק עם קוד שגוי ואחרי זה שאני נכנס אליו הוא אומר לי להביא קוד אחר

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  8. Started by oferparnasa1980,

התקנתי את המשחק the darkness 2-skidrow העברתי את התיקייה של skidrow לתיקייה שבה התקנתי את המשחק. אבל אני עדיין מקבל הודעת שגיאה...

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  9. רשום ב RELEASE NOTES שהם הכניסו שמה את המוד של ה"זמן קליע". אבל בכל מסמך הם לא רשמו אפילו פעם אחת איך מפעילים את זה! אני לא מוצא איזה כפתור הם קבעו כדי להפעיל את האפשרות הזאת! צירפתי את ה RELEASE NOTES עריכה: מצאתי את הכפתור. למי שרוצה לדעת (לא נראה לי הרבה לפי התגובות בת'רד ) זה הכפתור M. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by psxr,

בעקבות הכתבה בעמוד הראשי "קניתי" את dirt rally ובstea, כתוב DiRT Rally is already in your Steam library אבל אני לא מוצא אותו בlibrary שלי.

11. Started by IlanF,

הצלחתי להפעיל שוב את DARK MESSIAH, עכשיו אני רוצה לעשות קובץ CFG קטן שיכתוב לי כמה פקודות בקונסולה (שאני יזכור). אני יודע שאפשר להשתמש בפקודה ECHO בשביל להציג דברים, ואני מצליח להציג את מה שאני רוצה. אבל יש אפשרות לצבוע את הכתב? אני רואה שיש בקונסולה חלק כתוב בצבע אדום, אז אני יכול נגיד לעשות שיהיה רשום לי נגיד SOMETHING באדום (או צבע אחר)?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  12. Started by maxxtro,

לא יודע אם זה כל כך קשור לפה אולי יעבירו אותי למקום הנכון אז קניתי כרטיס מסך 7970 ורציתי לדעת איך אני משתמש בקופון של המשחקים איפה אני מכניס את הקוד ?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by night-fire,

עריכה: הצלחתי לא משנה אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by night-fire,

שלום, נתקעתי בשלב מסויים בcrysis - השלב שלאחר שמחלצים את האישה והאיש שאיתי אומר לי שהוא ישמור עליה ואני יחסל את הטנקים. התחלתי ללכת וראיתי טנק אז יריתי על האדם שיורה עליי ממנו והטנק ממשיך לנסוע לבד ולירות עליי ! איך אני אמור לסיים את זה? אני לא מצליח להכנס אליו! תודה!

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by ArielElia95,

שלום, קודם כל, פתחתי כאן כי זה נראה לי הכי מתאים. אם זה לא המקום, בבקשה רק לנעול ולהפנות אותי למקום המתאים. קניתי את השלט הזה למחשב מ-ebay: ‏ http://www.ebay.com/itm/140738529133...84.m1439.l2649 חיברתי למחשב והתקנתי את הדרייבר שהגיע איתו (הייתה שם אפשרות ל-Single Gamepad driver ואפשרות ל-Double gamepad driver. התקנתי אחד והייתה את הבעיה, והתקנתי את השני במקום ואותה הבעיה). נכנסתי ל-fifa 13 demo ובחרתי את השלט עם המספרים, כי זה גם שלט עם מספרים. עכשיו הבעיה היא בשלט שקניתי, כל מקש הוא הפוך. כשצריך ללחוץ על 2, 3 עושה את הפעולה. כשצריך ללחוץ על 3, 2 עושה את הפעולה. כשצריך ללחוץ על 4, 1 עושה את הפעולה. כשצריך ללחוץ על 1, 4 עושה את הפעולה. כשצריך ללחוץ ע…

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by liav12,

שלום אני משחק בדום כרגע כי אף פעם לא ממש יצא לי לשחק בו. רוב המשחק בחושך, ואני יורה במפלצות על עיוור, אני אפילו לא יכול לראות לאן אני רואה. מה שכן גם המשחק חשוך מדי וזה קצת מבאס. לכן רציתי לדעת אם ישנו איזשהו מוד שעושה את המשחק בעל יותר אור, ולא מוד של פנס על הנשק.. ואם אין ברירה, אז גם פנס. תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by alexrta,

אחרי כל משחק שמסיימים מופיעות אותיות צבעוניות ליד השם ואין לי שמץ של מושג מה אותיות אלו אומרות אז עם מישהו יודע או שיש לו אתר שמסביר מהם שיעזור לי... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by redead,

אני בעיר השלישית במשימות בקאזינו יש לי שם משימה שאני צריך להגיע לשדה תעופה לקחת מטוס ואז לטוס לאיזה מקום שמסומן לי במפה אבל שאני מגיע לשם אני לא רואה כלום וכנראה אני מפספס איפה אני אמור לנחות כי כל נחיתה שלי באזור הוא אומר לי לחזור למטוס.. מישהו יכול לעזור? תודה..

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by Meir787,

שלום ! רכשתי בית בAnvil מאיזה אדם אחד שסבא שלו מת או משהו כזה... סיפור עצוב, אבל הסיפור היותר עצוב הוא שהבית ממש חורבה - ענקי - אבל חורבה. לפי מה שהבנתי, צריך לקנות מין מגילות כאלה, ואז זה משפץ את הבית. מישהו יודע מאיפה קונים ? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by liav12,

המקשים במשחק מאוד מעצבנים, אי אפשר לעשות לצעוד ימינה בלי לסובב את השחקן וזה מאוד מפריע למשחק, אני כל פעם צריך לסובב את העכבר לכיוונים שונים לראות אם יש איזה מפלצות, יש לזה פתרון עם איזה פאץ או משהו? או בכלל איזה פאץ שמוסיף משהו למשחק? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. Started by SinfuL-,

סוף סוף הוא עובד על המחשב החדש על הכי גבוהה אני מדבר על HIGH לא על ULTRA כי אמרו לי שיש באג שאצל כולם זה עובד על 1FPS אז לא ניסיתי אפילו.. התקנתי את המשחק והתחלתי מירוצים אבל לא הבנתי מה המטרה של המשחק.. במסלול הראשון עם הבאגי הזה לקחתי מקום ראשון ועברתי למירוץ הבא ולקחתי מקום 13 משהו כזה ועדיין זה סימן לי כאילו סיימתי אותו.. זה בסדר? יעני צריך לעבור שם את כל המסלולים בטבלה לא משנה באיזה מקום או מה לא הבנתי איך זה הולך אז שמישהו יסביר לי בבקשה.. ועוד משהו.. יש בכמה אפשרויות שאפשר לבחור ULTRA, איזה מהם עושה את הבאג?

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by liadpr,

שלום כולם לפני שעה קניתי cr לbf4 וזה כותב לי שיש לי את זה גם בbattlelog אבל שאני מנסה לשים חפץ של הcr זה כותב ליAVAILABLE IN CHINA RISING ואני כבר לא יודע מה לעשות !!! תודה לכל העוזרים

23. אהלן..רציתי לדעת על איזה דברים אני יכול לוותר בגרפיקה של HITMAN ABSOLUTION ואת איזה דברים כדי לי להעלות בשביל שהמשחק יראה הכי טוב יש לי מחשב יחסית סבבה i5 עם ATI RADEON 6850 ו 4GB RAM DDR 3 נראה לי מה ששם אותי בבעיה זה הRAM אבל לא משנה רציתי לפי התמונות שתגידו לי מה פחות חשוב בשביל שהמשחק ירוץ מהר ויפה ומה יותר חשוב ..כרגע עם מה שאתם רואים בתמונות זה רץ לי על 45-55 FPS בערך..יכול להגיע גם ל60 באיזורים מסוימים אבל גם לרדת מ40 מדי פעם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום חברים, התחלתי לא מזמן לשחק לאחר שהתקנתי את שני הפאטצ'ים והכל עבד בסדר בכל המשימות עד עכשיו. אני בחלק הראשון במשימה שניקראת clean getaway בה אחרי שאני לוקח למישהו את הרכב אני צריך להביא אותה לאיזה מגרש: אני נוסע למגרש לפי GPS במפה וביעד (אייקון צהוב עגול) צריך להיות איזה סימן-חץ שהוא טריגר להמשך והוא פשוט לא קיים -ברגע שאני יוצא מהרכב -ניקו לא מצליח להכנס חזרה והוא תקוע מיחוצה לו ובמשימה בלי אפשרות להמשיך-ניסיתי להתקשר בטלפון לכולם אבל זה לא עזר.... אשמח אם תוכלו להציע מניסיונכם תודה רבה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  25. אני חייב לציין-אני PC-gamer נקי ובחיים לא נגעתי בגיימפאד אם סטיקים אנלוגיים. עכשיו-מה ההגדרות הכי מומלצות לNFS:HP אם הגיימפאד? אין לי מושג איזה מקשים בדיוק לשים שיעשו מה... גז וברקס בתור המקשים האחוריים? פשוט אין לי מושג איזה מקש לשים מה... בכל מקרה ככה נראה הגיימפאד: אם יש משהו שמשחק בזה בקונסולה/משחק בזה על המחשב אם גיימפאד אשמח לשמוע חוות דעת איזה מקשים כדאי לשים! נ.ב.-יש אתר שנותן המלצות איך להגדיר את הגיימפאד לכל משחק? כי אני מתכנן לשחק הרבה עכשיו אם הגיימפאד הזה...

• 2 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים