משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
משהו יכול לעזור לי בבקשה אני מחפש patch למשחק? בנוסף לזה יש לי שאלה: האם משהו שמע על עידכון או תיקון של המשחק?
-
1)איך משתמשים במנגנון of the ball??מה מטרתו ועל מה צריך ללחוץ??אני לוחץ על z ואז יש לי 3 שחקנים ועם כל לחיצה זה עובר שחקן,אבל מה הלאה,איך בדיוק משתמשים במנגנון ועל מה בדיוק ללחוץ??אשמח לתשובות מפורטות ככל האפשר!!! 2)איך אני עושה טורניר גביע העולם או גביע אלופות???האופציות היחידות שראיתי בטורנירים זה גביעים מקומיים כמו הגביע הבלגי וכדומה... צריך תואר ראשון בשביל להבין את הממשק המסובך של התפריטים... בהמון תודה על ההשקעה...
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
סתכלו מה קורה לי שאני מנסה להיכנס למשחק : מה לעשות הוא אומר להתקין דירקסט והתקנתי ומחקתי תמשחק והתקנתי שוב ולא עובד ואחרי שאני יוצא מזה זה עושה לי אל תשלח בבקשה כל מי שמבין אני ישמח עם תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מהשם של הקטע שמתנגן ברקע בטריילרים של האלף לייף 2? קטע טכנו כזה? בבקשה עזרה. תודה לעוזרים :]
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש תמישחק הזה אך ורק וכדי לשחק אותו ברשת במולטיפלייר ! עכישו לפני הרכישה זה מציע לי 3 אפשריות לבחירות במחירים שונים ..מה אני צריך לבחור? ראו תמונה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי את המשחק TEST DRIVE UNLIMITED ולאחרונה אני משחק בו. התקדמתי המון במשחק(כתוב בבית אצלי 50%) ואז בטעות באמצע המשחק בESC נלחץ לי NEW GAME וחשבתי שזה QUIT ועשיתי YES. ואז הלך לי כל הפרופיל. יש אפשרות להציל את זה? או שזה אבוד? אריאל
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת, שאני צריך להפעיל את steup.exe של משחק לא משנה איזה משחק הוא חושב כמה שניות ואז מפסיק ולא עושה כלום...נראה לי זה בעיה ב xp אבל אני רק משער ....איך פותרים את זה..???
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המשחק פיפא 13 כבר חודש ושהתחלתי לשחק אחרי צאלנג הייתי מקבל את הנקודות שאני אמור לקבל. אבל אחרי איזה 2 צ'אלנג'ים אני מקבל רק FCC 500 ו 0 XP וזה נמשך כבר הרבה זמן למה זה קורה??
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
PES 12 PC | unable to login. קניתי את המשחק התקנתי התקנתי את הפאצ עשיתי ONLINE ב SELEKTOR נכנס למשחק נכנס לONLINE עושה סיסמא ושם מתשמש ולא מתחבר לי כותב לי unable to login יש לי ספק hotbox התקשרתי לבשק אמרתי להם שלא עובד וזה פתחו לי פרוטים ניסו לכבות פירוול ואטי וירוס ניסו הכול שעתיים ולא עזר כולם עדיין לא עובד ורושם לי unable to login חיייבב עזרה בבקשה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
באי השלישי מההתחלה יש תוקי באמצע בית קברות מה צריך לעשות שם??... תודה מראש למגיבים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם Radeon Hd 6800ת כרטיס מצויין שעומדבהחלט בדרישות למשחקים של ימינות אך בכל זאת, הגרפיקה במשחקים מאכזבת ולא נראית כמו בטריילריםת וזה נובע מהגדרות לקויות או עדכונים כלשהם. כרגע אני משחק בPES 2012 והגרפיקה נוראית. מה אפשר לעשות כדי לתקן את המצב? מה לשנות בהגדרות של המשחק?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מה עושים במשימה הזאותי? השם שלה montebourg למי שמכיר צריך לאבטח אתה הכיביש אבל אני לא מצליח לעבור אותה וגם לא מבין את ההסבר שנותנים ...משהו יכול בטובו להסביר לי שלב שלב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני חודש וחצי לא הייתי מחובר ועכשיו חזרתי ועכשיו כל פעם שאני מנסה להיתחבר לסטים הוא רושם לי שאני לא יכול להיתחבר כי אני עובד באופליין!? למה? אני הרי מחובר עכשיו אז למה זה רושם לי את זה? בבקשה תעזרו חברה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אחרי שאני משחרר את הבת ארובה מהבית ומתחיל לרוץ במעלה הנהר והורג מלא אנשים אני מגיע ל Cave System אבל המערה סגורה באבנים איך אני עובר את זה?!?!?! Plz Help
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
האם למשחק הנ"ל, קיים קובץ הגדרות שבו אוכל לשנות את הרזולציה באופן ידני, מבלי להכינס לתוך המשחק עצמו? הבעיה שלי היא שאינני מסוגל להפעיל את המשחק ברזולציה נמוכה מ-1024X768, ואילו ברירת המחדל היא ברזולוציה נמוכה יותר. בתודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התקנתי FARCRY... שמתי הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר והמשחק רץ לי על מהירות כפולה...זה קרה לי גם עם GTA SA... בהתחלה חשבתי שזה בגלל שיש לי מעבד כפול ליבה אבל אני כבר לא בטוח... אני אודה מאוד לעוזר...
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מתי שאני משחק במשחק אז יש תקיעות קטנות וזה מעצבן לשחק ככה איך פותרים תבעיה הזאת? המחשב שלי: פנטיום 4 2600 זיכרון 256 כרטיס מסך : 6600gt לידטק כול הדריברים מעודכנים + ניסיתי לשנות דריבר של כרטיס מסך על מנת אולי זה יפתור תבעיה אבל לא עזר
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני התחלתי לשחק בWOW לפני כשבוע ואתמול במזן שהייתי בעבודה משועמם ניסיתי להוריד את גירסת החינם הBURNING CRUSADE של ה10 ימים. לא סיימתי את אותה הורדה לאחר שראיתי שהיא גדולה( כ 2.5 גיגה) וויתרתי על זה. עכשיו לאחר שחזרתי הביתה וניסיתי להפעיל את המשחק הכנסתי את הפרטים שלי בעמוד הכניסה ואז קפץ לי חלון שאמר שאני רשאי להשתמש בהרחבת BURNING CRUSADE אבל שאין לי אותה על המחשב אז אני צריך להתקין אותו. ואני לא רוצה. אני בנתיים מסופק מ WOW הגירסה הקודמת...כשאני אתקדם אני ארכוש אותה....כעת נוח לי עם הרגיל. אבל עכשיו אני לא יכול לשחק. באותו חלון שתי האופציות היחידות שיש לי הן או להוריד את הגירסת חינם של ה BURNING CRUSADE או לצאת מהמשחק.....ואני רוצה לשחק כבר@!!!! יש לכם מושג מה עוש…
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד כפול ליבה והוא מריץ לי משחק רשת מסוים מהר מאוד... שאלתי את אותו שאלה לפני שבוע בערך על FARCRY ואמרו לי להכנס למנהל המשימות, ו"לכבות" ליבה אחת... ניסיתי ותהליך זה פעל גם בעוד כמה משחקים שלא עבדו כראוי... אתמול הורדתי משחק רשת מסוים, הוא פעל גם כן במהירות כפולה כזאת ושנכנסתי למנהל המשימות ראיתי שאין תהליך על שמו... מה אפשר לעשות? :nixweiss:
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והוא לא עובד טוב התנועה של השחקנים לא חלקה ורואים לא משהו וזה למרות שאת הפיפא 2008 רואים מצויין ויש לי כרטיס מסך די טוב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
-
המכיוון שהמשחק פרוץ ואין לי CD KEY מקורי....איני יכול לשחק ברשת... היכן אני יכול להשיג סרברים פרוצים או סרברים שלא דורשים CD KEY מקורי?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 גירסאות של Medal Of Honor ואת שניהם אני לא מצליח להתקין עולה לי החלון של ההתקנה אני לוחץ אינסטל מופיע לי להכניס סיריאל אני מכניס סיריאל עושה נקסט ואז לא קורה כלום לא ממשיך לי להתקנה מה הבעיה? יש לי ווינדוס 7 5) Starting at Win7: Disables DEP. (Go to Start -> where the search, write cmd -> right click - Run as Administrator -> in the command prompt write bcdedit.exe / set nx AlwaysOff; - Reboot; Who gives an error EC: 5571, delete the file paul.dll!! 6) Play! זה הוראות כנראה מישהו יכול לעזור לי?לתרגם?ניסיתי לעשות ולא הצלחתי לא ממש הבנתי אפשר פירוט?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני החלטתי לשחק בכול הנסיך הפרסי מ1 עד 5 ולעבור את כולם עברתי את 1 ו2 ועכשיו אני בלשלשח עכשיו אני הגעתי למלך הראשון מין מפלצת גדולה כזאותי עם חרב ענקית ואני לא מצליח להרוג אותה אני קופץ עליה נעוץ תחבר בכתפיהה ובמקום להעיף לה תיד לתת לה מכה היא מפילה אותי מכתפיה הינה פה בתמונה מראה את המפלצת מה אני אמור לעשות תודה מראש בברכה מתן
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-