משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
התקנתי מחדש המשחק המקורי ופתאום העצים, פרצופים של האנשים נראים בצבעים משונים ? עדכנתי הכל כולל הפאצ' האחרון של המשחק ולא עוזר :-[ יש למשהו פתרון לבעיה בבקשה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מס' שאלות לגבי המשחק.. 1.איפה משנים את הMPH לKPH??חיפשתי בOPTIONS ולא מצאתי..?? 2.מהם הטיפים הטובים ביותר לעשיית כסף?? 3.לגבי ההובלת מכוניות זה ממש ממש משעמם צריך לנסוע ממש אבל ממש לאט ולציית כמעט לכל תמרור בשביל לקבל את הבונוס..יש טיפים מיוחדים למשימות האלו.??
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חזק מאוד שנקנה בחצי שנה האחרונה עם כרטיס מסך תומך דיירקטס 10 (geforce8800 gts) והתקנתי את המשחק Lost Planet Extreme Condition ויש שתי אופציות האחת לשחק בדיירקטס 10 והשנייה ב9.... משום מה הוא לא נותן לי ב10 ואומר שהמחשב שלי לא תומך.... אני לא הכי זוכר כל חלקיק שלי במחשב אבל בגדול מעבד כפול ליבה 6600 2.40ghz שני ג'יגה זיכרון הארד דיסק של שני 250 ג'יגה ברייד אפס אני עובד על אקס פי וכמובן הכרטיס מסך שהזכרתי למעלה השגיאה המדוייקת היא : ERR03: failed to intilize directx10.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם ניתן לשחק בכיף וליהנות מהמשחק עם מקלדת בלבד? או שדרוש סטיק ע"מ להפיק מהמשחק את המקסימום???
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מתכוון ביחס לקודם (שלא שיחקתי בו אז אני לא יודע איך הוא היה)
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. יש לי ווינדוס XP והתקנתי את המשחק (כן אני יודע הוא די ישן אבל הוא עדיין משחק לא רע) . הבעיה היא שווינדוס לא נותתן לי להתקין את המשחק , הוא אומר שהמשחק לא נתמך על ידי ווינדוס NT. האם יש איזשהו סיכוי שאני אוכל לשחק במשחק?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מספר דברים מצחיקים ומוזרים בהם נתקלתי בזמן ששיחקתי ב Metro: Last Light תהנו!
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
המשחק לא תומך בכרטיס מסך. למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הבנתי שאני צריך את הגובלינים שיכולים לספוג בישבילי את האש.. אבל איך אני מיצר אותם? איפה? ומה אני יכול לעשות עם כסף שאני צובר? וגם מה אני עושה עם הנקודות האלה שהם מביאים לי מכל מיני חיות שהם הורגים?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לאחד הסרבים לא משנה איזה, והוא מתנתק בטעינה, ורושם הודעה: Error Verifying Steam USER ID. יש לי משחק מקורי שרכשתי בחנות, לא הבאתי אותו לאף אחד, ולא הגיוני שהיוזר שלי לא חוקי. יכול להיות שגנבו לי את הCD - key ? מישהו נתקל בתופעה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק .....עדכנתי לפאצ' האחרון 1.20 ..... אני מעלה רואה את המסך הראשון של KONAMI ואז מסך שחור וזהו מישהו ניתקל ? יודע איך לפתור ת'בעיה ? תודה . נ.ב למנהלים : באתי לרשום הודעה זו בטרד קיים של המשחק אך הוא רשם לי הערה לפני הכנסת הודעה חדשה : " טרד זה כבר לא פעיל מעל 7 ימים , מומלץ לפתוח נושא חדש"
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
משחק שיהיה עם עלילה מעניינת הכי חשוב,שיעבוד טוב על fx5200 ו 256rdam (גם אם זה על ההגדרות הכי נמוכות) אשמח לשמוע המלצות מקס פיין ג'י טי איי כבר מיציתי ,אשמח לשמוע כל סוג של משחק בין אסטרטגיה לפעולה... תודה.
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, התחלתי לא מזמן לשחק והספקתי כבר להגיע לרמה 12 אחרי מספר שעות לא מבוטל... העניין הוא שאני רוצה לעבור לדמות קצת יותר מגוונת מהKNIGHT ואין לי זמן/כוח לעבור עוד פעם את כל העסק מההתחלה(וגם המשחק לא עד כדי כך מעניין )... האם יש עורך דמות שמאפשר לערוך שמירות כמו בסגנון השאדו קיפר בBG2 למי שמכיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הורדתי פיפא 2002 וניסיתי להתקין אותו, לא היה ממש מה להתקין אז פשוט נכנסתי למשחק, זה נכנס והכל, ואז כאשר לחצתי להיכנס למשחק עצמו זה נטען ויצא... ונתן דוח שגיאות כזה... ניסיתי להפעיל אותו במצב compability של ווינדוז 98\2000\95 וכלום לא עוזר... זה עדיין נכנס למשחק, וכשאני מפעיל אותו נטען - ויוצא. עזרו לי בבקשה, מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך אמורים להוסיף באמצעות התוכנה RealBot ?? או PODBOT_2.5 ??
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
שלום אני משחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ואני משחק טוב והכל אבל אם אני יוצא ומנסה להיכנס שוב, הגרפיקה על הפנים, זה מראה לי ריבועים כאלה מעצבן, למורות שההגדרות נשארו אותם ההגדרות מלפני ההפעלה מחדש של המשחק (שעבדו בלי ריבועים). אני צריך לצאת מהמשחק ולהיכנס כמה פעמים עד שזה מסתדר... מישהו יודע אם יש פאצ' או משהו שמתקן את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בשלב hidden allies (זה מה שרשום בשמירה) יש קטע עם מאוורר גדול בגג המערה שצריך לעבור דרכו ו4 עמדות שעובר דרכם חשמלמהתחתית דרך העמדה ולמאוורר באחד מהם המחשבים לא עובדים ולא עובר דרכו חשמל איך אני עובר את הקטע הזה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש משחקים שאין להם הגדרה לפיד דרך הCONTROL של המשחק איך אפשר להגדיר את זה שיעבוד על פיד בכל זאת? שמעתי על שיטה שנכנסים להגדרות של המשחק דרך הקובץ עצמו איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
^^^ אין לי מה להוסיף...... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
אתמול שיחקתי והיום זה אומר לי את זה : מה לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חשוב להזכיר יש לי את המשחק המקורי שנקנה בדיוק אתמול. נירשמתי ל Rocker games עשיתי ACTIVE כמו שצריך,הוספתי ב LINKID את games for live. אני נכנס למשחק,רושם את החשבון LIVE שלי ( האימייל שאני משתמש בו ) רושם שהתחבר וצריך להוריד פאצ.. לוחץ אישור זה עומד על הדף 5 דקות בהורדת הפאצ. ואז שוב פעם אומר אתה צריך להתחבר ל LIVE ואני רושם שוב פעם את ה LIVE שלי ושוב פעם מוריד פאצ ושוב פעם צריך להתחבר ל LIVE התשגעתי כבר ואני ממש מאוכזב... מישהו פה יכול לעזור לי בבעייה המעצבנת הזאת? כי אם אני משחק בלי LIVE גם לשמור שמירות אני לא יכול
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
התקנתי ועולה לי הודעה משהו בקשר לסטם מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק אני חייב לראות ת'גרפיקה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-