משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
מקור: http://www.gamespot.com/news/6176411.html?om_act=convert&om_clk=newstop&tag=newstop;title;2 על המשחק: http://www.gamespot.com/pc/action/timeshift/index.html?tag=result;title;0 (יוצא ל XBOX 360,PS3 וגם ל PC)
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חבר שלי שלח לי משחק ;D......אתם כבר יודעים למה אני מתכוון .... ובתקייה שקיבלתי של המשחק יש מלא קבצי RAR שאיתם אני אמור להתקין אותו איך אני מתקין אותו איתם, האם אני צרייך לפתוח אותם לתקייה או לפעיל עם איזו תכונה בבקשה עזרו לי !!!!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
הורדתי לפני כמה ימים את המשחק...(היה רשום שזה 5 ... אם עוד לא יצא אני מתנצל אני ממש לא מעודכן בדברים האלה ואז כנראה זה 4) בכל אופן... התחלתי לשחק וזה נתקע לי לפעמים ואז אני חייב לעשות ריסט... בהתחלה שמתי את כל ההגדרות על הכי גבוה... ואז זה נתקע מהר אחר כך התקנתי מחשב ולא שיניתי את ההגדרות הדיפולתיות... והגעתי לקטע עם טנקים וכאלה שיש עשן ורואים שהגרפיקה ממש גבוהה... וזה נתקע לעיתים קרובות יותר השאלה היא: אם למחשב הנ"ל אמורה להיות בעיה להריץ את זה על הכי גבוה? (ואז אם אני יוריד את ההגדרות לנמוך זה אמור לפעול סבבה או שהבעיה היא במשחק) מעבד quad core 9550 2.83 ghz לוח אם p5q pro 4 ג'יגה זיכרון 800 מגה הרץ (דידיאר 2) כרטיס מסך geforce 9800 gt (עם הדרייברים הכי עדכניים - בוודאו…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אחרי זוג הצלחות בולטות בחודש ינואר, גם חודש פברואר נפתח באופן חיובי בהחלט עבור חובבי המשחקיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! מה נסגר בסוף עם Soldier of Fortune הוא יוצא למחשב או לא ? ואם כן באיזה תאריך?! תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום . קניתי היום כרטיס מסך X800XT PE וקיבלתי יתו את המשחק היטמן חוזים . התקנתי את המשחק אבל יש בעיה ... אני מקבל מסך לבן ! ! ! אז ביררתי קצת באינטרנט וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעיה אבל הורדתי את הPATCH שאמור לסדר את הבעיה מהאתר של אידוס אבל הבעיה עדיים נשארה . יש לי את הגירסה האחרונה של הדריברים של ATI ... כך ש.. יש פיתרון בבקשה ?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
עדכון ראשון לגירסת ה-PC של משחק הפעולה המשובח מוסיפה אפשרויות גראפיות ומבטיחה לשפר את היכולות Rise of the Tomb Raider, אחד מהמשחקים המוצלחים ביותר שנחתו במחשב האישי עד כה בשנת 2016, זכה לאהדה בלתי מבוטלת הן מהמבקרים המקצוענים והן מהשחקנים בשל היותו המרה ראויה ואיכותית מפלטפורמת ה-Xbox One שאליה הושק בנובמבר 2015 – ממש כמו קודמו Tomb Raider וכמו לא מעט כותרים אחרים של Square Enix. כל זה לא אומר שהמפתחים שלו נחים על זרי הדפנה – הכותר זוכה כעת לעדכון רשמי ראשון במסגרת פלטפורמת ה-Steam (ובמסגרת חנות האפליקציות של מיקרוסופט, שמשווקת ומפעילה את המשחק גם היא), אשר מבטיח לשפר את הביצועים, בעיקר עם מערכי SLI מרובי כרטיסים של NVIDIA (שקיבלו רק לאחרונה פרופיל ייעודי במסגרת…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חבר'ה - איך אני עושה את המשימה הראשונה של גילדת הגנבים - זאת שצריך לגנוב את המיסים והתיעוד שלהם - כל הזמן יש במדגל שומרים וכשאני עולה לחדר שלו (לא זוכר איך קוראים לו) - הוא תופס אותי? מה עושים??????????
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
חברה אני מחפש סידי קי מאים למשחק היחיד שמאצאתי היה בשימוש,מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לדעת, באיזה מקום(תיקייה) נמצאים הקבצים של השמירות. אשמח לתשובות...
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני שחקן מתחיל, ועדיין לא הבנתי מה התותחים הגדולים האלה שיש לאמריקאים, מה הם עושים. רואים בסרט שהם עומדים ויורים לשמים, העם אפשר לעשות את זה גם? או שלא?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אין לי מה להוסיף תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את הדיסקים הוא מציג לי את ההודעה הבאה: (בתמונה) יש למישהו מושג למה זה קורה? ואיך אני יכול לתקן את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מעלה את המשחק דרך הסטים או ישירות דרך ALL SEEING EYE ויישר בום ! ריסט למחשב !!! אני כבר לא יודע מה לעשות ...... ניסיתי להיכנס לסטים MY GAMES למחוק משם את קאונטר ואז הורדתי אותו שוב אבל עדין ...... קאונטר עולה רק כשאני בסייפ מוד אבל אז כמובן אני חוזר לרגיל ושוב ריסט (זה לא בסטים עצמו רק שזה מעלה את קאונטר 1.6 ) ! איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו !!!!!!!? תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר את המשחק הזה , זה משחק ישן ואיכותי עכשיו אני הספקתי לשחק רק בפאנטסמגוריה 1 והוא גם עובד באקס פי אבל מתי שאני מנסה להתקין את השני באקס פי הוא נותן לי את התמונה של המשחק עם צללית אפורה ריקה ששם אמור להיות כל ה install וכאלה ניסיתי דרך תאימות להכל ללא הצלחה , ניסיתי להשתמש בתוכנות של סאונד אפילו כמו שעשיתי עם דיון 1 , יש למישהו רעיון או שהוא הצליח להפעיל את המשחק בXP ?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי KALI 2.4 וWARCRAFT3 V1.05 והKALI לא מזהה אותו מה לעשות ואיך אני מגדיר את שיעבוד? תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://games.slashdot.org/games/04/07/12/2148212.shtml?tid=127&tid=186&tid=209
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשיג עותק של המשחק Baldur's Gate. אם למישהו יש רעיון, אני אשמח לשמוע?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אחרי שבוע ומשהו סוף סוף הצלחתי להיכנס לתוכנה...אבל כשזה נכנס זה כותב לי שעות מחפש עדכונים למשחקים ולא מראה לי את הרשימת משחקים....ואחרי שזה מסיים זה רושם לי על המשחקים updating:0% ולא מתחיל להוריד...זה ככה כבר כמה ימים(ימים...לא שעות!)זה לא מתחיל להוריד אפילו לשניה גם לא בלילה...ניסיתי לעשות ריסטרט מאה פעמים וגם לעשות pause/resume להורדה וכלום לא עוזר! בבקשה תעזרו זה ממש דחוף!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אילו משחקים כיום תומכים בDX10 או אפילו 10.1? ואילו משחקים מהקרובים שעומדים לצאת יתמכו בDX 10 או 10.1. ואשמח לתאריכי היציאה שלהם... תודה.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 18 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע אחוקים? אתם מריחים את זה? כן, עוד שבוע נשרף והנה יום חמישי בא עלינו לטובה ואיתו פרק חדש של הפאנבויז. אנחנו רוצים למסור מזל טוב לזוכים המאושרים בתחרות הלייקים בדף הפייסבוק שלנו בחסות “צעצועי שגיב”. מאזינים זכו פה במשחק לPS3, חולצות פוסטרים ושלל פינוקים, לפרטים נוספים אתם מוזמנים להאזין לפרק. אפרופו פרק, השבוע אנחנו סוקרים (וקוטלים) את BRINK , מדברים על קו אופ של פורטל 2 וקילזון 3, ממליצים על משחק טריוויה מיוחד לאייפון ולמחשב, שלל חדשות (PS4, אקסבוקס לייב, NGP, פסקול לפורטל 2 בחינם, משחקי וידאו=עבודת פרך ועוד…) …
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-