עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by zoomX,

שלום יש לי קרסיס 2 איך אני משנה את הגדרות מdx9 לdx10?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by arik100,

אוקיי למישהו יש מושג האם הוא עובר את AGE OF EMPIRES III ? יש SCREENSHOTS?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  3. תארד סתמי ביותר אבל אני כבר נואש! ניסיתי שעות לחפש בREGISTERY ולא מצאתי איפה אני מחליף למשחק במזד**ן הזה את הסידיקי (Serial) ??? בבקשה עזרו לי למצוא... ממליץ למנהלים לנעול את התארד לאחר פתירת הבעיה המטופשת הזאת! ועוד פעם סליחה על בורותי...

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  4. Started by MadCat125,

שלום!!! אם מישהו משחק במשחק Sniper Elite אולי אתם יכולים להביא לי שמירה שלכם. כי שלי לא עובדת פתאום....מוזר. הייתי במשימה משהו...AGENT E-MAIL: lizard666@hotmail.co.il

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by erezh13,

שלום, ניסיתי להתקין Soldier of fortune2 ועליו להתקין את הפאצ' של הGold edition וזה פשוט דופק לי את המשחק, ניסיתי כמה פעמים להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש + הגולד אדישן אבל כל פעם זה דופק לי את המשחק מחדש! המשחק שלי "קנוי" אם אתם מבינים למה אני מתכוון, תודה. תמונה מהמשחק + הגולד אדישן:

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by F430,

Halo.2.XP.Patch-NoGrp יש אותו בTD

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by the damonion,

חבר שלי שלח לי משחק ;D......אתם כבר יודעים למה אני מתכוון .... ובתקייה שקיבלתי של המשחק יש מלא קבצי RAR שאיתם אני אמור להתקין אותו איך אני מתקין אותו איתם, האם אני צרייך לפתוח אותם לתקייה או לפעיל עם איזו תכונה בבקשה עזרו לי !!!!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  8. התקנתי ועולה לי הודעה משהו בקשר לסטם מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק אני חייב לראות ת'גרפיקה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by termister2000,

<----עם המפרט שבצד תודה

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  10. לא משנה איזה סוג של משחק ... תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  11. אני דיד בהתחלה אני נתקעתי בשלב שאני צריך להלחם נגד משיהו... ושאני מוריד לו את כל החיים הוא לא מת החרא הקטן זה נמצא בחד די קטן עם מייכל לבן אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  12. עם 6600GT http://img142.imageshack.us/img142/2851/fservdbo1.jpg

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by COca,

שלום. יש לי ווינדוס XP והתקנתי את המשחק (כן אני יודע הוא די ישן אבל הוא עדיין משחק לא רע) . הבעיה היא שווינדוס לא נותתן לי להתקין את המשחק , הוא אומר שהמשחק לא נתמך על ידי ווינדוס NT. האם יש איזשהו סיכוי שאני אוכל לשחק במשחק?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by Ohady,

שלום... האם אתם יכולים להמליץ לי על משחקי מכוניות טובים?.. תודה לעוזרים......

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  15. מספר דברים מצחיקים ומוזרים בהם נתקלתי בזמן ששיחקתי ב Metro: Last Light תהנו!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  16. ואיך אני מעלה אותה ????

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  17. Started by zilbermm,

המשחק לא תומך בכרטיס מסך. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by status,

שלום לכולם בשעה טובה קניתי את UT 2004. אחרי התקנה של חמישה דיסקים נסכנסתי למשחק והתחלתי לשחק. אז גיליתי שיש בעיה נוראית בשליטה: הוא לא מגיב לחלק מתנועות העכבר והמקלדת ולפעמים כשלוחצים על מקש כלשהו הוא ממשיך לעשות את הפעולה שלו גם אחרי שעוזבים את המקש- וזה קורה בצורה מאוד בלתי נסבלת. עכשיו .. לא נראה לי שזו בעיה במחשב: AXP2500+ Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Radeon 8500 samsung 512ddr 400 יכול להיות שזו בעיה של חומרה? כי גם ניסיתי להוריד את הכל לרמה הכי נמוכה של פרטים ורזולוציה 640*480 וזה לא עזר. במשחקים אחרים זה לא קורה וגם לא קרה בUT 2003, מה שכן.. זה קרה גם בדמו. אז למישהו יש מושג מה הבעיה? למישהו זה גם קורה? תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by xyo,

http://www.bit-tech.net/gaming/2006/09/26/Dark_Messiah_Preview/1.html מרשים.. בטח המולטי מאד טוב

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by BedBoy,

אז קודם כל תסתכלו בחתימת טקסט שלי ותראו את המפרט שלי עכשיו אני התקנתי NFSU1 מהדיסק והוא פעל מצויין אבל כשהתקנתי Far Cry ו Prince of persia : Sands of Time אז אחרי שאני מסיים להתקין ואני שם את הדיסק ה-5 (במובן FarCry) ואני לוחץ על האייקון בשולחן העבודה אז הוא מבקש ממני להכניס דיסק... והדיסק כבר בפנים.. וכשאני עושה Auto Play על כונן הדיסקים הוא מעלה לי את החלון של Far Cry , איפה שהאפשרויות "Install" ו "view readme" ואני לוחץ על "Play" הוא שוב אומר לי שהדיסק לא בפנים... אני גם מנסה להריץ את המשחק דרך התיקייה שהמשחק מותקן בו.. וגם שוב אומר שלא הוכנס דיסק... ככה גם קורה לי עם הדיסק הראשון! מה עושים? איך משחקים? תודה לעוזרים!

21. איך אמורים להוסיף באמצעות התוכנה RealBot ?? או PODBOT_2.5 ??

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by tazok,

אוקיי עידכנתי... כל מי שרוצה גם שילך לתיקיה של המשחק יש קובץ שנקרא haloupdate תלחצו עליו... זה יעדכן את המישחק... זה קצת שיפר את הגרפיקה ומשחק רץ טיפה יותר טוב... לא איזה משהו מהפכני אבל בהחלט שיפור....

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by ptyahoo,

השאלה בכותרת. והכוונה היא במיוחד לסינגל.

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by domuzy,

אני לא יודע למה, אבל כל פעם שאני מסיים לשחק ויוצא, קופצת לי הודעת CRITICAL ERROR: OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2012 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (6681) Assertion failed: Removed!=0 [File:D:\Data Manager\Version\Local\Core\Src\UnObj.cpp] [Line: 3344] History: UObject::UnhashObject <- UObject::~UObject <- DeleteObject <- (356) <- DeleteGarbage <- (RewindToFirstClass) <- UObject::PurgeGarbage <- UObject::StaticExit <- appPreExit שברגע שאני מאשר אותה (או יוצא ממנה או לפעמים גם בלי לעשות כלום) המחשב מרסטרט את עצמו במכה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, וכלום! אין שינוי. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.