משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה הפינג שליח בשרתים אירופאים וגם ישראלים לא יורדים מ-90... האם זה נורמלי ? מה הפינגים שלכם בשרתים כאלו ? הייתי רוצה לציין שבהגדרות רשת של המשחק אני עובד על הגדרה "T1" ולא "כבלים"... ניסיתי את הגדרת הכבלים אבל אותה תוצעה... ??? עוד קצת מידע: אני משתמש באינטרנט במהירות 2.0MB הורדה ו128 העלאה (למרות שמהירות ההורדה שלי מתברת ב-2.5MB ). : ועוד משהו OFF-TOPIC: מהם האתרים שאתם משתמשים בהם כדי לראות את המצב שלכם במשחק (STATS) חוץ מה BFHQ המובנה במשחק ? שלי הוא www.bf2s.com .
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
מישהו מכיר את sword of the stars???...טוב אם כן אז יכול להיות שתוכלו לעזור לי עם בעיה הוא כל הזמן קורס לי...אחרי איזה 10 דקות המשחק קורס...ואני יודע כבר בדקתי ויש PATCH שאני צריך להוריד אבל אני לא ממש מוצא אותו חוץ מבאימיול ושם לוקח לזה שנים כבר לרדת וזה משגע אותי..מישהו יכול לכוון ללינק הורדה של הPATCH הזה בבקשה?...(אם יש כמובן)
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שאני משחק במשחק Titan Quest שאני משחק אחרי דקה המשחק נתקה ומופע מסך כחול למה זה קורה כרטיס מסך שלי הוא X550 256mb אך אני פותר את בעיה???
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
נתקעתי במשימה השנייה של הבריטים שצריך לפוצץ את הגשר. (משימה אחרי שהמטוס שלך מתפוצץ) אני אבוד לגמריי.. המפקד אומר לי לקחת את הפצצות ולפוצץ את הגשר. אבל לא הבנתי איפה להעזאזל הפצצות. לא מצויין שום דבר על המצפן...חיפשתי כבר בכול חור זכר לפצצות. חיפשתי אפילו בגופות של חיליים ועדיין לא מצאתי שום דבר.. למישהו יש מושג איפה מוצאים אותם? :s05:
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
משחק שיהיה עם עלילה מעניינת הכי חשוב,שיעבוד טוב על fx5200 ו 256rdam (גם אם זה על ההגדרות הכי נמוכות) אשמח לשמוע המלצות מקס פיין ג'י טי איי כבר מיציתי ,אשמח לשמוע כל סוג של משחק בין אסטרטגיה לפעולה... תודה.
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן, התחלתי לא מזמן לשחק והספקתי כבר להגיע לרמה 12 אחרי מספר שעות לא מבוטל... העניין הוא שאני רוצה לעבור לדמות קצת יותר מגוונת מהKNIGHT ואין לי זמן/כוח לעבור עוד פעם את כל העסק מההתחלה(וגם המשחק לא עד כדי כך מעניין )... האם יש עורך דמות שמאפשר לערוך שמירות כמו בסגנון השאדו קיפר בBG2 למי שמכיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את ה-Patch v1.3 משום מה... וזה מה שהוא רושם לי: http://img64.imageshack.us/img64/3999/hhhln1.jpg למה זה?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
מה אתם יכולים להמליץ למשחקי מחשב בזאנר המירוצים והאסטרטגיה כרטיס גרפי radoen 1950x pro בכבוד רב
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
בשלב הראשון במשימה הראשונה אחד המטרות היא: secure The I-Mac 10 לא הבנתי מה צריך לעשות בזה חיפשית בכל השלב לא מצאתי כלום עשיתי הכל חוץ מזה אין לי מושג מה צריך לעשות בזה וזה דופק אותי אני לא יכול לעבור שלב
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני בבית חולים עם הדם וכל אלה ונתקעתי בקומה 33 איפה שהמיטות מה עושים?? יש לי כולה דף כזה עם דם עליו
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
geforce 4 mx 4400 או geforce 3 ti 500 דברו איתי מבחינת כל הפרמטרים... אם זה לא קשור לפורום הזה תעבירו אותו... לדעתי זה המקום... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
תראו הגעתי לferos והגעתי למקום שהוא אומר לי להשמיד את הgeth ship claws ואני לא יודע איך אםמשהו יכול להסביר לי תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שמתי לב שהדיון הראשי על המשחק ננעל אז כך שלא היה איפה לשאול. אם כבר מישהו שיחק במשחק הוא בטח יוכל לעזור לי. זהירות ספויילר בלבן למטה! אני כרגע נכנסתי למבנה המוגן שבו אמורים לשהות כל השורדים מתאונת המטוס, סעיד הכניס אותי לשם. הדלת שממנה נכנסתי ננעלה והייתי צריך למצוא דרך לפתוח את הדלת ע"י תיקון 3 לוחות חשמל (בעזרת הרכבת פיוזים). לאחר שסיימתי לתקן את שלושתם נכנסתי לחדר עם המחשב ומשכתי בידית החדר ננעל ונהפך לחשוך ויש מעין מפה על אחת הדלתות. אני לא יודע מה לעשות אני תקוע בחדר הזה ואין לי מושג מה לעשות. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי הורדתי את הקובץ :FIFA.06.CloneDVD-MiRROR.mdf ובשביל לצרוב אותו באלכוהול אני צריך את הקובף MDS שלו ואין לי אותו!!! מישהו יכול לשלוח לי אותו בבקשה???? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אז כמו שמצויין בכותרת, אני מפעיל את המשחק, ישנם סרטוני החברות, סרטון הפתיחה ואז מסך ה-Loading הלבן עם ה-5 קוביות. שלוש קוביות ראשונות נדלקות ואז נתקע. עדכנתי כבר DirectX ודרייברי כרטיס מסך ושום דבר לא עוזר.
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
המשחק עובד והכל סבבה, הבעיה היא אחרי שאני יוצא מהמשחק הוא עדיין מופיע כאילו הוא עובד במנהל המשימות דבר שגוזל לי 500,000 KB של שימוש בזיכרון, ואני צריך לסיים את התהליך שלו כדי שהמחשב יעבוד נורמאלי. מה אפשר לעשות? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש את השגיאה הזאת ואז ההתקנה מפסיקה.(מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני משחק בGUNZ ואיך שאני נכנס לסרבר כלשהו הוא רושם לי בצד AGENT ERROR: AGENT NOT AVAILABLE וכל השחקנים שנגדי תקועים במקום חסרי חיים
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
טוב אז ככה הבעיה שלי זה הארור הזה http://img211.imageshack.us/my.php?image=0...060228307db.jpg ניסיתי הכל! התקנת דרייברים מחדש שיחזור מערכת התקנת DIRECTX מחדש אפילו פורמט עשיתי ושוב צצה לי אותה הבעיה הזאתי אין לי מושג איך זה התחיל... אם למישהו יש רעיון אז בבקשה תעזרו לי אני נואשש המשחק כמובן מקורי..
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אז ככה היום הלכתי לחבר שלי וראיתי שיש לו את המשחק הזה , אז התקנתי אותו אצלו בשביל לבדוק איך הוא אבל נוראה הסתבכתי בשליטה. לא הצלחתי להבין שם כלום אז חיברתי את הגוייסטיק שלו (תמונה בהמשך) וגם שם לא הבנתי כלום . כל המקשים פועלים אבל השחקן זז רק אחוריה וקדימה וכשלוחצים על מקשי החצים אז זה תמיד פותח לי תפריט שונה (נשקים וכאלה) . השאלה שלי זה איך לסדר נורמלי את המקשים ? וגם הם תמיד אומרים לי איך לעשות טריקים ואין לי מושג לאיזה מקשים הם מתכוונים , איך אפשר לדעת ? תודה מראש . (הגוייסטיק) http://ultrapro.co.il/products/90307
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הורדתי לפני כמה ימים את המשחק...(היה רשום שזה 5 ... אם עוד לא יצא אני מתנצל אני ממש לא מעודכן בדברים האלה ואז כנראה זה 4) בכל אופן... התחלתי לשחק וזה נתקע לי לפעמים ואז אני חייב לעשות ריסט... בהתחלה שמתי את כל ההגדרות על הכי גבוה... ואז זה נתקע מהר אחר כך התקנתי מחשב ולא שיניתי את ההגדרות הדיפולתיות... והגעתי לקטע עם טנקים וכאלה שיש עשן ורואים שהגרפיקה ממש גבוהה... וזה נתקע לעיתים קרובות יותר השאלה היא: אם למחשב הנ"ל אמורה להיות בעיה להריץ את זה על הכי גבוה? (ואז אם אני יוריד את ההגדרות לנמוך זה אמור לפעול סבבה או שהבעיה היא במשחק) מעבד quad core 9550 2.83 ghz לוח אם p5q pro 4 ג'יגה זיכרון 800 מגה הרץ (דידיאר 2) כרטיס מסך geforce 9800 gt (עם הדרייברים הכי עדכניים - בוודאו…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
התחלתי לשחק לא מזמן ואני חייב להודות שזה משחק לא רע... גות'יק 3 שאשכרה אפשר לשחק בו. עוד מישהו משחק ?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-