עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by chris_u16,

יש לציין שאין לי שום בעייה עם משחקים אחרים (מלבד איטיות במקרים מסויימים :-X). המשחק מציג שחור במקום טקסטורות מסוימות. ניסיתי להפעיל את המשחק גם בDX8.1 וגם בOpenGL והבעייה קיימת בשניהם. הכרטיס מסך שלי הוא: GF1 32MB DDR בReadMe של המשחק רשום שהמינימום הדרוש זה כרטיס מסך עם 32MB, המחשב שלי עומד בדרישות וחוץ מזה שהמשחק לא ממש עובד לאט. תודה לעוזרים תמונה להמחשת הבעייה:

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  2. אני מאד אוהב את המשחק ורציתי מאד לנסות ולשחק גם באינטנרט או ברשת (במשחק עצמו יש אפשרות אבל היא לא פועלת) כל מי שיכול לעזור לי בבקשה שיגיב! ד"א עם מישהו יכול לתת לי קצת טיפים על השחק הגדול הזה אז....145937769 תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. Started by alex28,

שאני משחק במשחק Titan Quest שאני משחק אחרי דקה המשחק נתקה ומופע מסך כחול למה זה קורה כרטיס מסך שלי הוא X550 256mb אך אני פותר את בעיה???

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. יש לי IBM T60, הינה המפרט: Processor Model : Intel® Core2 CPU T5600 @ 1.83GHz Speed : 1.83GHz Cores per Processor : 2 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Type : Mobile, Dual-Core Internal Data Cache : 2x 32kB Synchronous, Write-Thru, 8-way set, 64 byte line size L2 On-board Cache : 1x 2MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 threads sharing Mainboard Bus(es) : PCI PCIe PCMCIA CardBus USB i2c/SMBus MP Support : 1 Processor(s) System BIOS : LENOVO 2.09 Total Memory : 1015MB DDR2-SDRAM Chipset 1 Model : Legend Ltd 955XM/945GM/PM/GMS/940GML Express Processor to DRAM Controller Front Side Bus Speed : 4x 166MHz (664MHz data rate) Total Mem…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by rezorax,

הפכתי לערפד במשחק ואני לא יודע איפה מוצאים תרופה אולי מישהו פה יודע

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  6. Started by xtx,

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  7. איך אמורים להוסיף באמצעות התוכנה RealBot ?? או PODBOT_2.5 ??

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by liav12,

או שיש בו סינגל פלייר גם?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by Vladgi,

נכון יש שם קומבויים של מכות איך עושים אותם לפעמים זה יוצא לי פעם ב...כשאני מחרבש כל מיני מקשים למישהו יש אולי מדריך קומבו?אני לא מחפש ציטים אגב..

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by Boy,

רציתי לדעת איך המשחק על הסוני פליסטיישן 2? אל דברו איתי על שליטה כי אם שליטה אין לי בעיה השאלה מופנת רק לאלה ששיחקו במשחק על הסוני פליסטיישן 2

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. Started by qpalzm,

הגעתי לאיזור המגורים של הסוהרים (אחרי שיוצאים מהביוב), ולקחתי מאחד הלוקרים מדים של סוהר. אני לא יודע אם זה באג במשחק - אבל הם עדיין מזהים אותי ויורים עלי. אולי עשיתי משהו לא נכון? מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  12. אני מחפש משחקים יפים (FPS או כ-ל אקשן אחר) שיחקתי ב cod 4 crysis stranglehold moh:a assasins creed יש עוד המלצה? כל דבר שיש בו אקשן... מפרט 4200x2 8800gt 512 2 gb זיכרון

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  13. מאיפו אני קונה\משיג את ה ARMOR הכי טוב שיש ב OBLIVION? אין חיפשתי מלא! בכל החנויות בכל הערים! אני רמה 50

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. Started by pc student,

אני מחפש פריטים חדשים לסימס ואני מחפש קוד שיעשה ככה שהדמות תמיד תהיה שמחה וגם שמההתחלה היא תיהיה מוחשרת בכל

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  15. אתמול שיחקתי והיום זה אומר לי את זה : מה לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by file,

עשיתי חיפוש באתרים ובכל מיני מקומות לא מצאתי המשחק ישן ... מישהוא יכול להביא לי..?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה אני מחפש משחק ישן ששיחקתי בו עוד בכיתה "ב בפנטיום 3 שלי . המשחק הוא משחק מכות ואני זוכר משם כמה שחקנים , היה אחד אם חליפה ואם קסדה ויש לו שתי חרבות גדולות , עוד שחקן הייתה לו מין חליפה אדומה וסכין קומנדו , והאחרון שאני זוכר זה היה אחד בלי חולצה ויש לו שרשראות על הידיים . מקווה שתבינו על מה אני מדבר . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by Bam65,

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=5863 הכתבה פורסמה רק היום בבוקר

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by guynemni,

unreal tournament 3 הוא הכי חדש בסידרה ויש לי עוד שאלה מתי הוא יצא??

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by eyal00,

אני לא יכול להעלות רזולוציה מעל 800X600 מפרט: AMD 3200 1G זכרון X800GTO2@X850XT זה פתאום קרה,עד לא מזמן הפעלתי אותו על 1024X768 תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  21. לא משנה איזה סוג של משחק ... תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  22. חברה, אני זקוק למשחק Mr.Driller ! בבקשה מי ישודע שיתן לי לינק ! תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. Started by asaf556,

יש לי בעיה במשחק כבר הרבה זמן אני במשימה עם המאג שצריך לירות בו כמה זמן ואז מגיע מטוס והורס אותו אבל לא משנה איך אני יורה בו או כמה זמן המשימה לא ממשיכה אני יורה רבע שעה ולא קורה כלום אמרו לי זה באג במשחק מישהו מכיר את זה? ראיתי סרטונים איך לעשות את המשימה אני עושה בדיוק כמוהם ולא עובד אשמח לעזרה אני רוצה להמשיך לשחק אבל כבר חודש תקוע במשימה הזאת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by kfirlion,

סתם רציתי לקנות משחק בעל מנוע גרפי טוב, אז אני רוצה לדעת איזה משחק לקנות

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  25. מתי הוא מגיע לארץ ? ;D

• 1 תגובה
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.