משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
עד לא מזמן שיצא המשחק התקנתי אותו ו...וואלה נהנתי הכל היה בסדר. נאלצתי לפרמט את המחשב לאחר התקנת דרייברים וכל מה שמסביב התקנתי שוב פיפא 08 ופתאום אני רואה בעיה בהרצת המשחק מבחינת הגרפירה. ז"א המשחק לא רציף יש תקיעות הורדתי לרזוולוציה נמוכה ועדיין יש בעיות, זה משגע אותי לפני הפירמוט הכל היה בסדר ועכשיו המשחק לא חלק כלל. נסתי להתקין דיירקס מעודכן אבל כלום. יש לי כרטיס מסך X600XT ATI לא שזה משנה כי קודם לכן המשחק עבד מעולה, יש לכם פיתרונות?
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
נתקעתי בבית חולים שכבר הפך לסיוט הזה למטה במרטף (33F) עם איזה 7 מיטות ואיש אחד לוחש שמה מה עושים??? תנו לי עזרה מי שיכול באיסיקיו כי לא עונים אחרי זה 159369803
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
עד היום היו לי פינגים של 30-20 בשרתים ישראלים היום הפינגים שלי מטורפים על 190-110-200... למה? אני ב 012 יש להם בעיות היום ? אין לי שום תוכנה שרצה ברקע.. :-\
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק נרשמתי ומתי שאני נכנס לסרבר זה ישר יוצא לי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אז ככה הפינג שליח בשרתים אירופאים וגם ישראלים לא יורדים מ-90... האם זה נורמלי ? מה הפינגים שלכם בשרתים כאלו ? הייתי רוצה לציין שבהגדרות רשת של המשחק אני עובד על הגדרה "T1" ולא "כבלים"... ניסיתי את הגדרת הכבלים אבל אותה תוצעה... ??? עוד קצת מידע: אני משתמש באינטרנט במהירות 2.0MB הורדה ו128 העלאה (למרות שמהירות ההורדה שלי מתברת ב-2.5MB ). : ועוד משהו OFF-TOPIC: מהם האתרים שאתם משתמשים בהם כדי לראות את המצב שלכם במשחק (STATS) חוץ מה BFHQ המובנה במשחק ? שלי הוא www.bf2s.com .
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
http://www.twingalaxies.com/index.aspx?c=46&id=974 למי שלא מכיר-זו חברה שמתמחה בניקוד ותיעוד של שיאי משחקים הם מציעים פרסי כסף בסך כולל של 20 אלף דולר למי שיצליח להשלים כל מיני שיאים שקבעו לדוגמא: מי שיסיים את היילו 2 על הרמה הכי קשה בלי למות אפילו פעם אחת יקבל 150 דולר או מי שיצליח יותר מהניקוד פרוגר של ג'ורג' מסיינפלד (863,050) יקבל 1000 (!) דולר אז יאלה לעבודה!
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לאחד הסרבים לא משנה איזה, והוא מתנתק בטעינה, ורושם הודעה: Error Verifying Steam USER ID. יש לי משחק מקורי שרכשתי בחנות, לא הבאתי אותו לאף אחד, ולא הגיוני שהיוזר שלי לא חוקי. יכול להיות שגנבו לי את הCD - key ? מישהו נתקל בתופעה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למשחק קרב, תקציב בילתי מוקבל משחק עם דרישות ממש גבוהות. בתודה מראש yosda boy
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לציין שאין לי שום בעייה עם משחקים אחרים (מלבד איטיות במקרים מסויימים :-X). המשחק מציג שחור במקום טקסטורות מסוימות. ניסיתי להפעיל את המשחק גם בDX8.1 וגם בOpenGL והבעייה קיימת בשניהם. הכרטיס מסך שלי הוא: GF1 32MB DDR בReadMe של המשחק רשום שהמינימום הדרוש זה כרטיס מסך עם 32MB, המחשב שלי עומד בדרישות וחוץ מזה שהמשחק לא ממש עובד לאט. תודה לעוזרים תמונה להמחשת הבעייה:
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מאד אוהב את המשחק ורציתי מאד לנסות ולשחק גם באינטנרט או ברשת (במשחק עצמו יש אפשרות אבל היא לא פועלת) כל מי שיכול לעזור לי בבקשה שיגיב! ד"א עם מישהו יכול לתת לי קצת טיפים על השחק הגדול הזה אז....145937769 תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו נתקל בבעיה של רגישות במשחק Camgoo (מבוסס מצלמה) קשה לי מאוד לשחק במשחק הזה כי הרגישות שלו היא מאוד נמוכה. קשה לי מאוד ללחוץ על ה V או ה X בהתחלה העיגול מתחיל להתמלא ואז מפסיק ושוב מתחיל. וגם במשחקים הם לא ממש מגיבים לתנועות לפעמים מצליח ולפעמים לא. יש למישהו ניסיון עם זה או ידע איך להתגבר על זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איך אני עושה משחק נגד המחשב בלי להתחבר לסרברים וכו' יענו שהמחשב ישחק נגדי
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בהתקנה של HF 2 תסתכלו רגע: http://www.cya.co.il/up02/05/10/14/696n2untitled.bmp אני לא מצליח לפתור את זה.. תנסו לעזור רגע...
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בעיה אני מפעיל תמשחק הכל טוב ותראו זה עושה לי ארור http://i52.tinypic.com/2mxejhg.jpg אני רואה שכתוב בהתחלה וירוס אבל אין זה מחשב חדש קניתי אותו אתמול ויש לי עוד מחשב שזה עושה את הארור הזה אבל המשחק עובד אני נכנס עוד פעם וזה עובד
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
הורדתי פיפא 2002 וניסיתי להתקין אותו, לא היה ממש מה להתקין אז פשוט נכנסתי למשחק, זה נכנס והכל, ואז כאשר לחצתי להיכנס למשחק עצמו זה נטען ויצא... ונתן דוח שגיאות כזה... ניסיתי להפעיל אותו במצב compability של ווינדוז 98\2000\95 וכלום לא עוזר... זה עדיין נכנס למשחק, וכשאני מפעיל אותו נטען - ויוצא. עזרו לי בבקשה, מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
-
מאיפה אפשר לקנות משחקים יד שנייה ? האם יש אתר באינטרנט ? נ"ב אשמח גם לתגובות במסרים פרטיים.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום,התקנתי את המשחק test drive unlimited עובד חלק בלי תקלות קניתי מכונית ועכשיו אני הולך למשימה הראשונה שלי אני מגיע אליה לוחץ אנטר אח"כ יש לי "start" אני לוחץ על זה.. וזהו משם המירוץ לא מתחיל זה פשוט תקוע ככה ולא קורה כלום...אם אני לוחץ על "esc"אני עדיין מגיע לתפריט אבל פשוט בתוך המשחק שום דבר לא קורה מישהו נתקל גם בבעיה במקרה? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איזה מהסופים של המשחק הראשון יבחר לדעתכם לDXIW? זה שJC והיליוס מתאחדים זה שJC מפוצץ את A51 כדי להחזיר את האנושות לעידן אפל של ערי מדינה או זה שJC הורד את בוב פייג ושולט בעולם עם מורגן אוורט והאילומינטי? או בכלל סוף שונה לגמריי
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
^^^ אין לי מה להוסיף...... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב לכולם, אני פרמטתי את המחשב ואני מחפש משחקים בקטגוריות FPS,אקשן,פעולה (משחקים אקשן/פעולה בגוף שלישי או יחיד)... המפרט שלי בצד.. אני רוצה שמשחקים ירוצו מצויין על 60FPS בערך...(אני מעדיף שירוצו על 60FPS עם רזולוציה 1680*1050) ושהמשחקים לא יהיו מאוד ישנים.. הינה דוגמאות למשחקים שאני אוהב ואני רוצה שיהיו דומים לאלו: COD4,FarCry,Max Payne 2... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש פריטים חדשים לסימס ואני מחפש קוד שיעשה ככה שהדמות תמיד תהיה שמחה וגם שמההתחלה היא תיהיה מוחשרת בכל
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-