עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Furytayx,

אהלן , פתחתי ערוץ ביוטיוב ואני יותר מאשמח שתכנסו ותראו את התוכן שאני מעלה. פרגנו בסאב ולייק <3 תודה רבה לכולם! <3

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  2. בואו להכיר את Super Mario Bros הטוב והישן משנת 1985 - עם טוויסט מודרני דמוי באטל-רויאל לכתבה

3. Started by yanivsk,

משחקיות - :GamePlay Unreal Tournament 3 מובטח, כפי שאמרו המפתחים, להחזיר את ה"הרגשה" של האנריל טורנמט המקורי. בזמן שההתחמקויות והקפיצות הכפולות של אנריל טורנמט 2004 הנוכחי, Epic רוצים להפוך את המשחק ליותר מהיר ולא להשיג תחושת משחקיות איטית. בנוסף לזה, אפיק מתכננים להחזיר את הקלאסיקות של המשחק המקורי כגון ה-Jump Boots שמאפשרות קפיצות מאוד גבוהות לזמן מסויים ואת הFeign Death, שהוא בעצם לזייף את המוות של עצמך ולהראות מת לאחרים. אפיק מוציאים לאור עוד משהו חדש, הפעם זה סוג משחק חדש, שאמור להיקרא Unreal Warfare, שנראה כמשחק רבוי-משתתפים של שליטה טריטוריאלית והרבה רכבים. גם עכשיו זה נראה כאילו הולכים לראות רכבים במשחקי CTF סטנדרטיים ולא רק בסוג המשחק של 2004 VCTF. - הסיפור:…

• 288 תגובות
    • 39.4k צפיות
  4. Started by Midas,

היצטרפו לקבוצה הישראלית של Daggerfall Covenant ותהיו החלוצים של הגילדה שעתידה לקום! https://www.facebook.com/groups/779293882082165/

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by plXy,

איך אני בודק FPS במשחק הזה? תודה

6. Started by לוח שנה,

לא הבנתי מה עושים במרדפים עם הברקסים של המרדפים והנקודות שמסומנות במשולשים כתומים, אם מישהו יוכל להסביר? תודה.

7. Started by dans41,

פרצו לי לחשבון ושינו את השאלת אבטחה, לא שינו את הסיסמא אבל אני לא יכול לשנות את הסיסמא. אין פרטי אשראי או משהו אבל עדיין. למי אני צריך לפנות? יש דרך לאפס סיסמא דרך האימייל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by jackhammer,

אחרי שקניתי את injustice למחשב והתחלתי לשחק, שמתי לב שהמשחק הזה זוועה בלי שלט. זה ממש בדיחה לשחק ככה עם מקלדת. אני מחפש שלט טוב שיהיה במחיר נחמד. אם יש בארץ סבבה אבל אם יש יותר זול בחו"ל לא מפריע לי לחכות (יש מספיק משחקי חדשים בספריה של סטים) אשמח להמלצות. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by rank,

אני קניתי את MW3 בחנות ואני לא מצליח להתקין את המשחק זה כותב לי this steam account already owns the product containd in this offer ראיתי שדחו את היציאה של המשחק אבל למה הם לא נותנים לי לשחק בסינגל עד שזה יצא בעוד 4 ימים זה לא יעשה לי בעיות להתקין ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ztahie,

שלום, בבקשה תעזרו לי אני משחק ב- SOF2. הגעתי לשלב שבו אני נמצא ברחוב\שכונה. הרגתי את כל האנשים ואני לא יודע לאן ללכת בצד אחד יש 2 מכוניות "שכאילו" עשו תאונה ואי אפשר לעבור אותם, ובצד השני יש מן מכולה כזאת גדולה מי שיכול לעזור, תודה

11. Started by none,

אני זוכר את סידרת DOOM מהכותר הראשון, שיחקתי אצל חבר בפנטיום 75 , לי לא היה מחשב מספיק חזק בשביל להריץ את DOOM - היה לי 386, וכיום לאחר כ - 8 שנים מגיע ההמשך, ההיסטוריה חוזרת על עצמה, אין לי מחשב שיכול להריץ את DOOM. מפרט : P 4 1.5 Ghz Intel Garibaldi 850 256 RDRAM 800 Gigabyte Radeon 9000 Pro טוב, להפתעתי המשחק עבד ברוזלוציה סבירה (640X480 ) ומספר פריימים ממוצע מכובד - 28 אך עדיין לא ניתן היה לראות (או להתקרב למה שהוצג בe3 ) לכן עברתי מרזולציה לרזולוציה (1024X768 - 1280X1024) הירידה בפריימים הייתה משמעותית צניחה ל-16 :'( וגם אז הגרפיקה לא הייתה במיטבה. לבסוף עלה במחשבתי רעיון אדיר - ששמו הוא FSAA + ANISO... הנה כמה תמונות שלכדתי בהגדרות האלו: 640X480 + 4X…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by מכבי חיפה,

אני מתקין את המשחק והכל הולך טוב אבל כשאני מנסה לכנס לשחק אני מקבל שגיאה..(תמונה) נסיתי להתקין את המשחק מחדש אבל זה לא עזר ..וגפ נסיתי לעשות RR למחשב גם לא עזר .. :s05: [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  13. אולי מישהו יעשה אחד כזה? אני היחיד פה שמתרגש קצת לקראת היציאה של המשחק?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Dadude,

?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  15. Started by alexrta,

הדרישות הם:·Your CPU must be at least 1 GHz or equivalent ·Minimum 128 MB RAM ·Minimum GeForce 2 or ATI 7500 ·1 gig of available hard drive space, a 4X CD-ROM or faster, a mouse, a DirectX compatible 16 bit sound card, a 56K modem (or better) with Internet connectivity, and DirectX 8.1. ·You must be running Windows 98, 98SE, ME, 2000* or XP* (*running with local Administrator privileges). ·Internet connection must be capable of running 32-bit Windows socket applications (such as Microsoft Internet Explorer). (הדרישות לקוחות מהקובץ README של הבטא) ואני לא חושב שהדרישות של הכרטיס מסך כל כך מדוייקות יש לי RIVA TNT 2 וזה עובד!! ;D ;D ;D

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. K-Lite Codec Pack 2.70 84.21_forceware_winxp2k_english_whql התקנתי את שניהם באותו זמן ומאז ה-FPS במשחקים ירד לפני זה לא היתה שום בעיה אה ובהתקנה של הדריבר עלתה לי ההודעה הזאת

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  17. משחק שרידה 2D המשלב סגנון משחקי פלטפורמה עם קונספט בניית בסיס וגיחות לאיסוף משאבים(בדומה לSTATE OF DECAY). המשחק מתרחש באיזור מלחמה בין הצבא למורדים במדינה אירופאית כלשהוא. האוכלוסיה האזרחית מופצצת, משאבים אוזלים, וכולם מנסים לשרוד את התופת. במציאות זו תחת הכאוס יש מטבע הדברים מעשי זוועה של שני הצדדים, כמו גם גנבים שודדים רוצחים וסכנות רבות אחרות. בכל גיחה לילית תצאו אל הלא נודע ותיפגשו עם מגוון סיטואציות ואירועים, או תחזרו למקומות בהם כבר ביקרתם כדי לאסוף משאבים שנשארו, ולפעמים כדי לנסות לגנוב/לשדוד/לסחור עם דיירי המקום/עוברי האורח/הפולשים. אם תרצו תוכלו בעצמכם להיות גנבים רוצחים ושודדים, ולפעמים אולי תחליטו(או המציאות תחליט בשבילם) שאין לכם ברירה אם אתם רוצים לשרוד…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by night-fire,

שלום, הורדתי את הCS הפרוץ והצלחתי להוסיף שרת אחד ומאז אני לא מצליח להוסיף יותר. השרת הוא של חברים שלי והוא כן עובד אז הבעיה במחשב\במשחק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by dj_horse,

לפי מה שאמרו הgta האחרון שיצא הוא יהיה גם האחרון בסידרת קותרי המשחק הזה ולא יושק משחק חדש בסידרה שלו. האם קיימת בכול זאת אפשרות לפי דיונים שראיתי כי יושק בכול זאת?

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%9c%d7%aa-far-cry-%d7%a2%d7%9d-%d7%a2%d7%a8%d7%a4%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%93%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%96%d7%90%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. נושא, אני לא מדבר על פליי אונליין, אלה כמו בפיפא 2005, גם פליי אונליין, וגם שם היה לשחק לפי IP, גם פה אפשר? שאני אדע אם שווה להוריד

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  22. בגימספוט פתחו פינה על E3 http://www.gamespot.com/e3/index.html וביגלל שהתערוכה מיתקרבת חשבתי שבימקום שיהיו הרבה דיונים אפשר ליפתוח דיון אחד גדול פה ולמי שלא יודע אז-

• 126 תגובות
    • 9.2k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=6087 הלוואי, זה כנראה יהיה אחד מהמשחקים הטובים ביותר של 2003.

• 1 תגובה
    • 5.6k צפיות
  24. Started by redti,

שלום חברי פורום משחקיםם יש לי קאוטנר סטרייק כמעט כל שרת שאני לוחץ עליו עושה לי בעיותת אתם אולי יכולים לזרוק פה כמה אי פי של שרתים ישאלים בחינם ??

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%aa%d7%a9%d7%a4%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.