עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by haimon_v,

חבר'ה - איך אני עושה את המשימה הראשונה של גילדת הגנבים - זאת שצריך לגנוב את המיסים והתיעוד שלהם - כל הזמן יש במדגל שומרים וכשאני עולה לחדר שלו (לא זוכר איך קוראים לו) - הוא תופס אותי? מה עושים??????????

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by lader,

האם הוא פועל גם בXP, מישהוא בדק?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by ForresT,

fly for fun יש פה מישהו שמשחק? משחק ממש נחמד..מומלץ מאד http://flyff.gpotato.com/ תורידו מפה..ממליץ בחום(זה משחק חינמי כמובן) אם יש כאן אנשים שמשחקים אז אולי תכתבו תניקים שלכם ורמה? אני שיחקתי לפני המון זמן ההיתי לבל 29 עכשיו חזרתי אני לבל 11.. JoK3RrR lvl-11

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  4. Started by lharpaz,

היי, אני מניח שכולם שמעו על הבעיה שבה כל האויבים ב-Half Life 2 מפסיקים לזוז. ניסיתי לטפל בזה עם הפאטצ' ולא הצלחתי. חבל. אם יש למישהו פתרון - אני אשמח לשמוע. בכל מקרה, פתאום זה התחיל לקרות לי גם ב-Half Life 1. מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך מסדרים את זה?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  5. Started by redti,

אהלן חברי פורום משחקים נתקעתי במשחק ה"מעניש בקטע ש"הרוסי "מרים חביות דולקות וזורק עלי ואני צריך לפוצץ אותן שהן בידיים שלו עד שיורד לו חצי ואז הוא קופץ עלי שהוא שרוף ועולה באש ואני לא יודע מה לעשות לו הוא חסין כדורים והוא רודף אחרי.. אם אתם עדיין לא מבינים איזה שלב זה זה השלב שאיזה אחד עוזר לי גם ויש באמצע טיל שהתחתית שלו בוערת ומסביב מדרגות..

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. Started by Fighter,

ואני לא מבין איך נתנו ציון גבוה ומלא פרסום למשחק כזה משעמם בטירוף אלוהים ישמור מצד אחד יש שם אלמנטים כמו של דם וכו' אבל מצד שני הכל נראה מנקודת מבט ילדותית אמרתי אולי זה סתם הרגשה של פעם ראשונה ויצאתי היום אני נכנס משחק איזה שעתיים כבר עשיתי כמה משימות בתור נער עם חרב ברזל כזאת ואז אמרתי זהו זה ובעטתי את המשחק לקיבינימט יש משחקים כמו וויטצ'ר וסדרת גותיק שהם באמת יפים, במיוחד גותיק 3 למרות המנוע המעפן שלו שגורמים לי לרצות לראות עוד ועוד אבל הפייבל הזה רק רצה לגרום לי לעשות QUIT GAME כבר תגידו גם פייבל 2 אותו דבר או ששם זה שונה? אני מקווה ששונה...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by DrStyle,

אממ התקנתי את המשחק ויש מלא מלא תקיעות.. עשיתי חיפוש קטן וראיתי שיש למלא אנשים את הבעיה הזאת למישהו יש פתרון? אגב המחשב שלי מספיק חזק

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by exXxTreAm,

בסצינה שלוקס קיין מתחיל לברוח מהשוטרים, אז הוא בורח בורח בורח מתחמק מהמכוניות וזה ואז יש מסוק משטרתי שהוא קופץ עליו, ובזמן הזה יש את השלב שצריך ללחוץ על החיצים במקלדת בזמן שהוא על המסוק, אז הבעיה היא שבידיוק בקטע הזה המשחק קופא לשנייה, וזה גורם לי ליפול מהמסוק, ובגלל זה אני פשוט לא יכול להמשיך במשחק. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by Headspin,

עד היום היו לי פינגים של 30-20 בשרתים ישראלים היום הפינגים שלי מטורפים על 190-110-200... למה? אני ב 012 יש להם בעיות היום ? אין לי שום תוכנה שרצה ברקע.. :-\

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. הי, אני מחפש משחק פלטפורמה, אבל לא בשלושה-מימדים כמו כל המשחקים שמוציאים היום, אלא ב-2 מימדים, כמו המשחקים של פעם (כמו ה-RAYMAN הראשון למשל). חיפשתי הרבה ולא מצאתי שום דבר חדש ואיכותי בשני מימדים. מישהו מכיר ? תודה מוטי

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by STRENGTH,

התקנתי את המשחק נרשמתי ומתי שאני נכנס לסרבר זה ישר יוצא לי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by Stranger,

קשיור אם אפשר...? תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  13. אני לא יודע איך להפעיל אותו אין שם קובץ התקנה וניסיתי להפעיל בדמונטולס אבל גם כלום יש שם את הקבצים כמו בתמונה ויש שם גם כאלה רק שהם מקובצים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. אני מקווה שהוונתם את הכותרת אתם יכולים לענות אני משועמם

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  15. התקנתי את המשחק .....עדכנתי לפאצ' האחרון 1.20 ..... אני מעלה רואה את המסך הראשון של KONAMI ואז מסך שחור וזהו מישהו ניתקל ? יודע איך לפתור ת'בעיה ? תודה . נ.ב למנהלים : באתי לרשום הודעה זו בטרד קיים של המשחק אך הוא רשם לי הערה לפני הכנסת הודעה חדשה : " טרד זה כבר לא פעיל מעל 7 ימים , מומלץ לפתוח נושא חדש"

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום, בהתחלה בהתחלה בשלב הראשון איך אני יוצא מהחדר הזה ניסיתי כל דבר ולא הצלחתי, ניסיתי לפתוח את הדלת ואמרו לי שהיא נעולה, ניסיתי לדבר עם המוכר והוא מציא לי רק אוכל... מישהו יודע מה עושים? זה ממש ממש בהתחלה.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by shlomom,

שלום, האם מישהו נתקל בבעיה של רגישות במשחק Camgoo (מבוסס מצלמה) קשה לי מאוד לשחק במשחק הזה כי הרגישות שלו היא מאוד נמוכה. קשה לי מאוד ללחוץ על ה V או ה X בהתחלה העיגול מתחיל להתמלא ואז מפסיק ושוב מתחיל. וגם במשחקים הם לא ממש מגיבים לתנועות לפעמים מצליח ולפעמים לא. יש למישהו ניסיון עם זה או ידע איך להתגבר על זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  18. אני מנסה להתקין את fear ורשום ובאמצע הההתקנה רשום לי את ההודעה הזאת הנה תמונה תודה לכל העוזרים אלי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by gameplan,

משחק שיהיה עם עלילה מעניינת הכי חשוב,שיעבוד טוב על fx5200 ו 256rdam (גם אם זה על ההגדרות הכי נמוכות) אשמח לשמוע המלצות מקס פיין ג'י טי איי כבר מיציתי ,אשמח לשמוע כל סוג של משחק בין אסטרטגיה לפעולה... תודה.

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by -AKEL-,

אני לא מצליח להתקין את ה-Patch v1.3 משום מה... וזה מה שהוא רושם לי: http://img64.imageshack.us/img64/3999/hhhln1.jpg למה זה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. Started by dinozaur1,

הורדתי פיפא 2002 וניסיתי להתקין אותו, לא היה ממש מה להתקין אז פשוט נכנסתי למשחק, זה נכנס והכל, ואז כאשר לחצתי להיכנס למשחק עצמו זה נטען ויצא... ונתן דוח שגיאות כזה... ניסיתי להפעיל אותו במצב compability של ווינדוז 98\2000\95 וכלום לא עוזר... זה עדיין נכנס למשחק, וכשאני מפעיל אותו נטען - ויוצא. עזרו לי בבקשה, מה עושים?

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by __MIKO__,

מאיפה אפשר לקנות משחקים יד שנייה ? האם יש אתר באינטרנט ? נ"ב אשמח גם לתגובות במסרים פרטיים.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by -ox-,

יש מישהו שיכול לעזור לי למצוא משחק Pinball טוב ? לא חייב משהו חדש , העיקר שיהיה טוב לא מדבר על משחקים שצריך לקנות אפילו דמואים , או משחקים קטנים.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  24. שלום,התקנתי את המשחק test drive unlimited עובד חלק בלי תקלות קניתי מכונית ועכשיו אני הולך למשימה הראשונה שלי אני מגיע אליה לוחץ אנטר אח"כ יש לי "start" אני לוחץ על זה.. וזהו משם המירוץ לא מתחיל זה פשוט תקוע ככה ולא קורה כלום...אם אני לוחץ על "esc"אני עדיין מגיע לתפריט אבל פשוט בתוך המשחק שום דבר לא קורה מישהו נתקל גם בבעיה במקרה? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  25. איזה מהסופים של המשחק הראשון יבחר לדעתכם לDXIW? זה שJC והיליוס מתאחדים זה שJC מפוצץ את A51 כדי להחזיר את האנושות לעידן אפל של ערי מדינה או זה שJC הורד את בוב פייג ושולט בעולם עם מורגן אוורט והאילומינטי? או בכלל סוף שונה לגמריי

• 3 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.