משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום, כשאני משחק במשחק CrossFire, המחשב נתקע לי כעבור כמה דקות.. ואז אני חייב לכבות אותו. אני לא מצליח להיכנס למנהל המשימות וגם ctrl+alt+delete לא עובד. חייבים לכבות. מה ניתן לעשות? מדובר במחשב PC של IBM.. די ישן. אני לא יודע את המפרט המדוייק שלו.. יש משהו שמשפר ביצועים לכרטיס מסך? איזו התקנה של תוכנה או משהו כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני חייב להתקין את הסימס הרגיל ועליו את הנייטלייף או שאני יכול להתקין את הניטלייף לבד?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, ובכן השאלה מופנת לבעלי Ghost Recon Advanced Warfighter האם שרתים עפ פינגים סבירים למשחק? כי אני שוקל לקנות את המשחק בתודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אחרי שפיתוח המשחק כמעט הושלם ע"י הבעלים (לא זוכר את השם), הוחלט לבטל את המשחק כי "אין שוק למשחקי הרפתקה".. סוף סוף מישהו קנה את הזכויות וישלים את פיתוח המשחק! עכשיו רק נותר לקוות שמשהו דומה יקרה לKQ9 http://www.telltalegames.com/sam_and_max
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לפעמים אני שומע את המפקד אומר " GO SQUAD, GO" או "UR THE WORST TEAM I HAVE EVER..." איך אומרים את הדברים האלה?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
תראו זה המפרט שלי: E6600 2GB RAM 8800GTS 320 MB 160 GB HD עכשיו התקנתי את ה COD 4 לא נגעתי בהגדרות וכל זה. עכשיו יש לי FPS 80-100 במקומות רגילים . אבל ברגע שמגיעים למקומות עם גשם דשא מים . או שיש הרבה יריות . או מסוקים טנקים כלי רכב ודברים כאלה ה FPS יורד ל 40-50 ככה. למה? מה אני צריך להגדיר שיהיה לי קבוע 80-100 ? על איזה רזולציה לשחק? ואיזה הגדרות לשים ? תודה רבה. (אני שואל את זה כי אני רואה אנשים עם כרטיס פחות טוב משלי ואומרים המשחק רץ להם חלק . אז איך ? הרי 40-50 זה לא חלק.. אז מה ההבעיה.?? והיום עדכנתי את הDRIVER . ) תודה רבה לעוזרים . ועוד שאלה. איך אני יכול לבדוק שכול החלקים שיש לי במחשב עובדים כמו שצריך ולא מזייפים או משהו .? יש תוכנה ? תודה שוב
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי משחק במחשב אחד ואני רוצה להמשיך לשחק במחשב אחר .איך אני מעביר את המשקים השמורים?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש בעיקר את הקטעים של הלחימה נגד הhunters והקטע בהתחלה עם ארבעת העמודים שמזהירים מתי הantlions באים (במיוחד את הקטע הזה כי המוזיקה הייתה מאוד טובה שם. יש למישהו דרך איך אפשר להשיג את זה?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אתמול ראיתי סרטון ממשחק במקום כלשהוא. לא ראיתי ולא היתה לי האפשרות לראות את שמו של המשחק חוץ משם קובץ הסרטון (cross משהו) מדובר במשחק FPS ככל הנראה מ3 השנים האחרונות, גרפיקה כמו של Call of duty 2 רק על פרטים בינוניים, למרות זאת, משחק מלא אקשן ופעולה, פרט שיכול לעזור למזהים - רימון הוא נשק נפרד שם, לא כמו בשאר המשחקים שצריך ללחוץ G כדי לזרוק אחד. הרובים שם זזים לפי תנועות גופו של השחקן (בערך כמו בקרייסיס) הסביבה של המשחק (כמו שראיתי בסרטון) מזכירה קצת את frontlines: fuel of war תודה לעוזרים והמשך יום נעים.
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה פראג שערכתי במשחק הגמר שלנו נגד Saevus.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ואם זה נכון,אז יש שמה קהילה ישראלית,או שרתים עם פינגים נורמאליים לארץ?
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
אני סיימתי את המשחק לפני חודשיים ומחקתי אותו ועכשיו רציתי לחזור אליו שמתי את ה save שהיה לי ואין אפשרות לעשות load מהשמירה הזו האם צריך משהו בנוסף ל save? לא משנה לנעול
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
אהלן חברי פורום משחקים נתקעתי במשחק ה"מעניש בקטע ש"הרוסי "מרים חביות דולקות וזורק עלי ואני צריך לפוצץ אותן שהן בידיים שלו עד שיורד לו חצי ואז הוא קופץ עלי שהוא שרוף ועולה באש ואני לא יודע מה לעשות לו הוא חסין כדורים והוא רודף אחרי.. אם אתם עדיין לא מבינים איזה שלב זה זה השלב שאיזה אחד עוזר לי גם ויש באמצע טיל שהתחתית שלו בוערת ומסביב מדרגות..
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
זה פשוט בלתי נסבל, אני עושה Host, מגדיר את המגרש והכל. ואז פשוט... מופיע חלון קטן שכתוב בו "WAITING"... והוא ממשיך להופיע... וממשיך. הוא שם עד אין קץ, לפי מה שמדדתי - זמן של ארוחת ערב ממוצעת! בהתחלה חשבתי שזה הפיירוול, אז נתתי לו אישור. מסתבר שזה לא זה. אחרי זה, סגרתי את הפיירוול - עדיין לא עובד. המשחק חדש ומקורי Patch 1.1. עזרה תתקבל בברכה תודה מראש מאור ;D
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חזק מאוד שנקנה בחצי שנה האחרונה עם כרטיס מסך תומך דיירקטס 10 (geforce8800 gts) והתקנתי את המשחק Lost Planet Extreme Condition ויש שתי אופציות האחת לשחק בדיירקטס 10 והשנייה ב9.... משום מה הוא לא נותן לי ב10 ואומר שהמחשב שלי לא תומך.... אני לא הכי זוכר כל חלקיק שלי במחשב אבל בגדול מעבד כפול ליבה 6600 2.40ghz שני ג'יגה זיכרון הארד דיסק של שני 250 ג'יגה ברייד אפס אני עובד על אקס פי וכמובן הכרטיס מסך שהזכרתי למעלה השגיאה המדוייקת היא : ERR03: failed to intilize directx10.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי את המשחק Race Driver 3 ולאחר שהתקנתי אותו אני מעלה את ה- Launch שם יש לי הגדרות של רזולוציה וכו' בהתחלה זה היה על 640x480 4:3 משהו כזה השארתי את זה כמו שזה העלתי את המשחק וראיתי אותו רק על חצי מסך משהו מוזר מאוד.. ניסיתי לבחור רזולוציות שונות כמו 1024 ועוד אבל כלום זה תמיד על חצי מסך, זה רק מחדד את המראה אבל נישאר על חצי מסך.. יש לציין שיש לי מסך רגיל של MAG והוא לא LCD. תשובה דחופה תודה לכול העוזרים..!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם ניתן לשחק בכיף וליהנות מהמשחק עם מקלדת בלבד? או שדרוש סטיק ע"מ להפיק מהמשחק את המקסימום???
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אחרי הקאמבק הגדול והמוצלח של קודמו, משחק התפקידים Wasteland 3 מצליח לאסוף כמעט שלושה מיליון דולר ברשת בתוך שלושה ימים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אממ התקנתי את המשחק ויש מלא מלא תקיעות.. עשיתי חיפוש קטן וראיתי שיש למלא אנשים את הבעיה הזאת למישהו יש פתרון? אגב המחשב שלי מספיק חזק
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הי, אני מחפש משחק פלטפורמה, אבל לא בשלושה-מימדים כמו כל המשחקים שמוציאים היום, אלא ב-2 מימדים, כמו המשחקים של פעם (כמו ה-RAYMAN הראשון למשל). חיפשתי הרבה ולא מצאתי שום דבר חדש ואיכותי בשני מימדים. מישהו מכיר ? תודה מוטי
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הבנתי שאני צריך את הגובלינים שיכולים לספוג בישבילי את האש.. אבל איך אני מיצר אותם? איפה? ומה אני יכול לעשות עם כסף שאני צובר? וגם מה אני עושה עם הנקודות האלה שהם מביאים לי מכל מיני חיות שהם הורגים?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לשרתים של הקווסטים ושל המאטצ' בGUNZ אבל יש את השרתים של ה CLAN שאני כן מצליח להתחבר אליהם.. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הקומנטרי היום מדבר על טיול משפחתי שעשיתי עם המשפחה שלי בפסח מקווה שתהנו, סיפור באמת נחמד לדעתי SUB & LIKE & COMMENT! *לא העלתי ביומיים האחרונים בגלל יום השואה. אני ימשיך להעלות עכשיו כל יום \ פעם ביומיים אני עוד לא בטוח. Sub me If You Enjoyed!!! --- www.youtube.com/underzic/
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-