עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. העם יש איזושהי דרך ליגרום למישחק הזה לעבוד ברזולוציה של 1680X1050 ? הרזולוציות הרחבות היחידות שהוא מביא לי ליבחור הן 12XX x 7XX או 12XX x 9XX

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה, אחרי כמה לבטים קצרים, החלטתי לקנות XBOX (ולא פלייסטיישן). העניין הוא שאני לא כל כך מבין בזה - ככל הנראה אני קונה את המכשיר בארה"ב, השאלה היא היא לגבי הצ'יפ - מה צריך לשים לו כדי שיוכל לעבוד עם משחקים ו DVD של הארץ (PAL) ושיקרא דיסקים צרובים. אם מישהו מבין בעניין הצ'יפים אשמח לעזרה כי אני ממש לא מבין בזה, ורציתי לדעת אם זה חוסך לי כסף לקנות את זה שם או שכדאי כבר בארץ. תודה מראש, שלומי.

3. יש לי בעיה.. כשאני מנסה ליצור אז הוא אומר לי שאני צריך PARENTAL EMAIL או משהו כזה.. הבעיה היא שאני לא יכול לכתוב שם כלום! מה עושים?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמור ידנית או שזה רק שמירה אוטומטית??? כי זה מעצבן שהמשרות ממש רחוקות אחת מהשנייה!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. ההחלטה של סוני להסיר את המשחק המדובר מהחנות המקוונת שלה מאיצה משמעותית את התגובות החריפות הנחרצות נגד המפתחת - וכעת נראה כי כמה תביעות ייצוגיות על הטעייה מכוונת עלולות להפוך את המצב לגרוע אפילו יותרלכתבה

6. Started by dd7,

תודה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by TimoTy,

טוב אני פותח משחק ב-SKIRMISH ואחרי זמן קצר פתאום כל הצבא שלי מת ואני מפסיד .......... בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב תודה מראש

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by nore0,

איך אני עושה משחק נגד המחשב בלי להתחבר לסרברים וכו' יענו שהמחשב ישחק נגדי

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by dolevzora,

בעיה אני מפעיל תמשחק הכל טוב ותראו זה עושה לי ארור http://i52.tinypic.com/2mxejhg.jpg אני רואה שכתוב בהתחלה וירוס אבל אין זה מחשב חדש קניתי אותו אתמול ויש לי עוד מחשב שזה עושה את הארור הזה אבל המשחק עובד אני נכנס עוד פעם וזה עובד

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  10. Started by 104952,

לא מזמן התקנתי את המוד ואני נהייתי מכור למשחק.. יש עוד אנשים שמשחקים? זה משחק מולטיפלייר שצריך לבנות מבצר ואז להגן על הדגל שלך... ובאותה מידה לחתוף את הדגל של הקבוצה היריבה. מומלץ מאוד

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  11. האם רוב המשחקים החדשים למחשב תומכים בגיימפאד?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  12. איפה שיש את הגלגלי שיניים האלה שצריך לטפס עליהם ובחדר הזה יש גם את הדרקונים האדומים האלה שמכפילים את עצמם..איך לעזאזל אני מטפס למעלה?? זה נראה כאילו בלתי אפשרי לקפוץ לגלגל שיניים שמעל הראשון שעולים עליו....אני מצליח לעלות רק על הראשון אבל לא מצליח לטפס למעלה יותר זה משגע אותיי

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by LazyBoy,

אחרי שפיתוח המשחק כמעט הושלם ע"י הבעלים (לא זוכר את השם), הוחלט לבטל את המשחק כי "אין שוק למשחקי הרפתקה".. סוף סוף מישהו קנה את הזכויות וישלים את פיתוח המשחק! עכשיו רק נותר לקוות שמשהו דומה יקרה לKQ9 http://www.telltalegames.com/sam_and_max

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by sd1,

מתי יותר כבד בביצועים של המשחק למחשב מבחינת גרפיקה והכל וההתמודדות של ההמחשב call of duty2 או carbon?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  15. Started by (G),

מישהו יכול להמליץ על שרתי משחק של FARCRY אני פונה למי שמכיר או יודע על חברה מסויימת שנותנת את השירות נאמנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  16. מחפש את האתר שרושם את יציאת המשחקים הכי חדשים? היה לי אתר שבו רשום את כל הקבוצות שיחרור ובו למשל רילאודד הוציאו משחק מתי שהם משחררים זה רשום... תודה למי שיביא לי את האתר

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by ofer_shm,

היי הורדתי את הקובץ :FIFA.06.CloneDVD-MiRROR.mdf ובשביל לצרוב אותו באלכוהול אני צריך את הקובף MDS שלו ואין לי אותו!!! מישהו יכול לשלוח לי אותו בבקשה???? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  18. http://www.1up.com/do/feature?pager.offset=0&cId=3155815

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  19. Started by davis5,

יש לי משחק במחשב אחד ואני רוצה להמשיך לשחק במחשב אחר .איך אני מעביר את המשקים השמורים?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  20. Started by navk2,

יש את השגיאה הזאת ואז ההתקנה מפסיקה.(מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  21. אני חושב שמיציתי את השאלה בכותרת...

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. אז ככה היום הלכתי לחבר שלי וראיתי שיש לו את המשחק הזה , אז התקנתי אותו אצלו בשביל לבדוק איך הוא אבל נוראה הסתבכתי בשליטה. לא הצלחתי להבין שם כלום אז חיברתי את הגוייסטיק שלו (תמונה בהמשך) וגם שם לא הבנתי כלום . כל המקשים פועלים אבל השחקן זז רק אחוריה וקדימה וכשלוחצים על מקשי החצים אז זה תמיד פותח לי תפריט שונה (נשקים וכאלה) . השאלה שלי זה איך לסדר נורמלי את המקשים ? וגם הם תמיד אומרים לי איך לעשות טריקים ואין לי מושג לאיזה מקשים הם מתכוונים , איך אפשר לדעת ? תודה מראש . (הגוייסטיק) http://ultrapro.co.il/products/90307

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  23. ואם זה נכון,אז יש שמה קהילה ישראלית,או שרתים עם פינגים נורמאליים לארץ?

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by NIRHA,

משום מה אני מרגיש שהשלבים עולים לי לאט ויש לי מחשב חדש !! מעצבן.......

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by MaoR_KilleR,

זה פשוט בלתי נסבל, אני עושה Host, מגדיר את המגרש והכל. ואז פשוט... מופיע חלון קטן שכתוב בו "WAITING"... והוא ממשיך להופיע... וממשיך. הוא שם עד אין קץ, לפי מה שמדדתי - זמן של ארוחת ערב ממוצעת! בהתחלה חשבתי שזה הפיירוול, אז נתתי לו אישור. מסתבר שזה לא זה. אחרי זה, סגרתי את הפיירוול - עדיין לא עובד. המשחק חדש ומקורי Patch 1.1. עזרה תתקבל בברכה תודה מראש מאור ;D

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.