משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
נגמר, ויותר אי-אפשר לשחק אפילו עם ה Non-steam.. בעסה, אני יושב מאתמול ומנסה להבין למה זה לא עובד :\ עכשיו צריך לקנות אותו.. יש למישהו מושג איך ואיפה ? וכמה בכלל הוא אמור לעלות ? (אני לא רואה אותו ב STEAM שם)
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם מתקיים השנה תערוכת E3 כרגיל? באתר של התערוכה מציינים שהכל כרגיל: http://www.e3expo.com/ לא אמרו שנה שעברה שלא יהיו יותר תערוכות E3? או שאני טועה לחלוטין? אני מקווה שתהיה תערוכה השנה, כי זה השבוע הכי כייפי ומעניין שיש בכל השנה. בימים של התערוכה אני דבוק למסך של המחשב ורק מחכה לראות ולקרוא את כל המידע שמשתחרר
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה. עשיתי MONTAGE וציתי לפרסם אותו. תנו לייק וסאב אם אהבתם. :) תודה!
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אז ככה,הורדתי את הדמו של סיריוס סאם 2 כדי לנסות לפני שאני קונה את המלא. עכשיו בשלב של הדמו(שהוא השלב האחרון של המשחק המלא אני חושב) צריך להשלים את החלק האחרון של המדליון. אחרי שמצאתי את המפתח אני נכנס ואז אומרים לי להוריד את הגשר. לחצתי על F והוא התחיל לרדת ואחרי זה הוא עלה! מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני כבר מיואש - לא יודע מה קורה כאן....ומה פיספסתי היגעתי עד למרתף החמישי בקטקומבות עברתיאת המומיה הקשה והזקן יצא אלי....אבל אין אופצייה לדיבור = הא לא אקטיבי ביכלל לא מדבר מה פיסםסתי? מה הבעיה? ??? : תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
תארד סתמי ביותר אבל אני כבר נואש! ניסיתי שעות לחפש בREGISTERY ולא מצאתי איפה אני מחליף למשחק במזד**ן הזה את הסידיקי (Serial) ??? בבקשה עזרו לי למצוא... ממליץ למנהלים לנעול את התארד לאחר פתירת הבעיה המטופשת הזאת! ועוד פעם סליחה על בורותי...
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי לשחק בשבועיים האחרונים את FARCRY בהמלצתכם עכשיו ישנם כל מיני מודים למחשק מהאתר של יוביסופט ורציתי לדעת האם עלי להתקין את האחרון 1.4 והאם זה יעזור למשחק מבחינת מהירות גרפיקה וכו יצוין שאיני משחק כרגע ברשת ועוד דבר מעצבן!יש מצב לשמור משחק באמצע ולא כל הזמן לחזור לתחילת המשימה???
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק gunz שאני נכנס לשחק 1 מול 1 בחדר עם סיסמה אז למשל שאני הורג אותו אני מקבל exp ובתורות הבאים שאני הורג אותו אני לא מקבל בכלל בכלל EXP רק הוא מצליח לקבל .. שאני הורג אותו ניהיה מעליו את העיגול הזה ( שאומר לאגים) ואז אני לא מקבל EXP ולא נראלי שזה קשור אליו כי זה קרה לי עם כמה ילדים .. מה אני אמור לעשות .. ?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש בעיקר את הקטעים של הלחימה נגד הhunters והקטע בהתחלה עם ארבעת העמודים שמזהירים מתי הantlions באים (במיוחד את הקטע הזה כי המוזיקה הייתה מאוד טובה שם. יש למישהו דרך איך אפשר להשיג את זה?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש את השגיאה הזאת ואז ההתקנה מפסיקה.(מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
-
-
אני התחלתי לשחק בטייקון סיטי ניו יורק וגיליתי שבכל פעם שאני מנסה לעבור שלב אז המשחק יוצא לי והווינדוס מבקש לשלוח דו"ח שגיאות... אני ממש בבאסה ואני לא יודע מה לעשות..
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היה לי פעם אבל מחקתי אותו בטעות מזמן תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מתכוון ללאגים בתפריטים וכו'.. אני פשוט לא רוצה לקנות משחק ואז להדפק .. אז יש לי עוד שאלה, לאלה ששחקו בדמו של COD2, מה דעתכם? מה עדיף לקנות? BF2 או COD2? את הQUAKE 4 \ FEAR אני מעדיף לקנות בפעם אחרת אז ההתלבטות שלי היא בין BF2\COD2 (HL2 הוצאת מאופפציות כי אני מעדיף משחק מלחמתי.. ) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכם, אני משחק במשחק Maple Story בגירסה האירופאית ואני די בטוח שכולכם שמעתם עליו פה ושם. הבעיה היא שלא מזמן היה Patch ששינה את המשחק על בוריו. עכשיו הכל שונה. הבעיה היא שכאשר אני נכנס למפה עם המון אנשים ומפלצות (כלומר, הרבה נתונים עוברים מהשרת אליי) המשחק נתקע לי למשך דקה-שתיים, יש הודעת שגיאה (Unable to connect to the game server) וכשאני לוחץ OK המשחק פשוט נסגר. לפני ה Patch זה לא היה קורה. היו טיפה לאגים במפות עם הרבה אנשים אבל בטח שלא היה נתקע לי המשחק. זה ממש מציק ואני לא יכול לשחק ככה. החיבור שלי הוא 10 מגה, שאר רוחב הפס לא תפוס ע"י מחשבים אחרים, והמחשב עצמו חזק מספיק כדי להריץ את המשחק (i3, 4gb ram, nvidia geforce gts 250). המחשב עצמו הוא לא הבעיה, וגם לא החיבו…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ניחושים נאיביים או סודות עסקיים עסיסיים שנחשפים מוקדם מהמיועד? רשימת משחקי העתיד של פלטפורמת GeForce NOW יוצרת הדים ברשתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי כמה שאלות והם: 1. לפעמים אני מקבל הודעות כאלה (לא הטלפון למרוצים) ואני לא יודע\מצליח לפתוח את ההודעות, אז איך עושים את זה? 2. איך אפשר לשדרג את המכוניות (המעטות) במשחק? 3. שיימתי את שני השלבים, מה עושים עכשיו? תודה מראש Install
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קניתי bf2 ועכשיו יש את ה קוד משחק שצריך להזין.. ואני כותב את הקוד בדיוק כמו שכתוב לי בכריכה שם וזה לא עובד לי... מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש איפהשהו טריינר עורך חפצים ודמות שמתאים לגרסאת המשחק 1.10???
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום האם יש למישהו קובץ שמירה של MANHUNT אחרי שניפתחו כל הקטעים של הבונוסים?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה רכשתי פלייסטיישן 2 המקורי הייתה גירסאת ה-PAL היום שמתי לו גוק מאטריקס אינפינטי גירסא 1.88 ומשחקי NTSC לא פועלים לי למה זה ככה!? תודה ענקית לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להיתחבר או שאין מקום או שיש לי בעיה בתיקשורת ואם אני מצליח להיתחבר(מואד נדיר ???) הפינג שלי בשמיים, קרוב ל 900
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה הפינג שליח בשרתים אירופאים וגם ישראלים לא יורדים מ-90... האם זה נורמלי ? מה הפינגים שלכם בשרתים כאלו ? הייתי רוצה לציין שבהגדרות רשת של המשחק אני עובד על הגדרה "T1" ולא "כבלים"... ניסיתי את הגדרת הכבלים אבל אותה תוצעה... ??? עוד קצת מידע: אני משתמש באינטרנט במהירות 2.0MB הורדה ו128 העלאה (למרות שמהירות ההורדה שלי מתברת ב-2.5MB ). : ועוד משהו OFF-TOPIC: מהם האתרים שאתם משתמשים בהם כדי לראות את המצב שלכם במשחק (STATS) חוץ מה BFHQ המובנה במשחק ? שלי הוא www.bf2s.com .
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-