משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
fly for fun יש פה מישהו שמשחק? משחק ממש נחמד..מומלץ מאד http://flyff.gpotato.com/ תורידו מפה..ממליץ בחום(זה משחק חינמי כמובן) אם יש כאן אנשים שמשחקים אז אולי תכתבו תניקים שלכם ורמה? אני שיחקתי לפני המון זמן ההיתי לבל 29 עכשיו חזרתי אני לבל 11.. JoK3RrR lvl-11
-
שלב 13 , כל הקטע של להשתלט על 4 נקדות , כדאי להוריד את הנקודות ל axis.... איך עושים את זה אלוהים ישמור, יש איזה אסטרטגיה טובה אולי להציע ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בעיה מוזרה. שיחקתי במשחק כמה שעות בלי בעיה ולפתע המחשב נכבה עקב התחממות יתר (בעיה אחרת). כעת כשאני מנסה להריץ את המשחק הוא מעלה את הכותרות הראשונות (קטע קצר שרואים את שמות החברות המפיצות) ואז הוא יוצא לשולחן העבודה ומודיע ש swkotor2.exe קרס. התקנתי מחדש, מחקתי והתקנתי שוב, מחקתי והתקנתי בכונן אחר. שום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון או פיתרון? אשמח להצעות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איך אני משחק ברשת באנדרגראונד 2? אני אמור לשים איזה קובץ או שעם פאטצ'? (המשחק שלי לא מקורי).
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
בכל אופן, התקנתי את המשחק וכאשר אני עושה RETIRE מהמרוץ ובא לעשות CONTINUE אז יש מסך כחול (כן המסך הכחול) ואז אי אפשר לעשות כלום, רק ריסטרט. מה זה יכול להיות??
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בסצינה שלוקס קיין מתחיל לברוח מהשוטרים, אז הוא בורח בורח בורח מתחמק מהמכוניות וזה ואז יש מסוק משטרתי שהוא קופץ עליו, ובזמן הזה יש את השלב שצריך ללחוץ על החיצים במקלדת בזמן שהוא על המסוק, אז הבעיה היא שבידיוק בקטע הזה המשחק קופא לשנייה, וזה גורם לי ליפול מהמסוק, ובגלל זה אני פשוט לא יכול להמשיך במשחק. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום התקנתי את המשחק ושאני מתחיל לשחק יש 2 בעיות למרות ששמתי את הקראקפיקס: 1) שזה עולה כתוב שזה לא נסגר טוב בפעם הקודמת וצריך מצב בטוח משו כזה...(למרות שעשיתי ריסט) -אבל אח"כ שאני עושה כן זה פועל... 2) אני לא מצליח לשים בכמה הגדרות HIGH! זה פשוט עובר בין מדיום לLOW ולא היי! בקשה עזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת, באיזה מקום(תיקייה) נמצאים הקבצים של השמירות. אשמח לתשובות...
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מישהו יודע על דרך להריץ את המשחק הזה על 1680x1050 ?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בואו להכיר את Super Mario Bros הטוב והישן משנת 1985 - עם טוויסט מודרני דמוי באטל-רויאל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כשאני נכנס ל- costomize ורוצה לשים להבות או משהו דומה אז אין להבות ואין כלום רק עיגולים כאלה שאומר שאין כלום וכתוב 20\20 ויש מנעול והגעתי ל black list ה-11 עברתי 4 בוסים וזה rip
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
במשחק TOM CLANCY'S SPLINTER CELL אני יכול לשחק רק על 460X680. יש אזשהו פטצ' שיכול לסדר את זה??
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
הי, אני מחפש משחק פלטפורמה, אבל לא בשלושה-מימדים כמו כל המשחקים שמוציאים היום, אלא ב-2 מימדים, כמו המשחקים של פעם (כמו ה-RAYMAN הראשון למשל). חיפשתי הרבה ולא מצאתי שום דבר חדש ואיכותי בשני מימדים. מישהו מכיר ? תודה מוטי
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
תעזרו לי אני מת להסיג את ה half life מאיפה אני מוריד או קונה או מסיג תעזרו לי !!!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
משחק הפעולה החדש של יוצרי Mad Max יושק בעוד פחות משבועיים, ונותן לכם סיבה טובה מאוד להעדיף את גירסת ה-PC שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/סרטון-משחקיות-ראשון-ומרהיב-ל-just-cause-3-ברזולו/
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה רכשתי פלייסטיישן 2 המקורי הייתה גירסאת ה-PAL היום שמתי לו גוק מאטריקס אינפינטי גירסא 1.88 ומשחקי NTSC לא פועלים לי למה זה ככה!? תודה ענקית לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.twingalaxies.com/index.aspx?c=46&id=974 למי שלא מכיר-זו חברה שמתמחה בניקוד ותיעוד של שיאי משחקים הם מציעים פרסי כסף בסך כולל של 20 אלף דולר למי שיצליח להשלים כל מיני שיאים שקבעו לדוגמא: מי שיסיים את היילו 2 על הרמה הכי קשה בלי למות אפילו פעם אחת יקבל 150 דולר או מי שיצליח יותר מהניקוד פרוגר של ג'ורג' מסיינפלד (863,050) יקבל 1000 (!) דולר אז יאלה לעבודה!
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מישהו יודע מצא או יודע אולי איפה יש מדריך לכל התרגילים, ההטעיות, הבעיטות החופשויות והפנדלים בפיפא??
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב אני פותח משחק ב-SKIRMISH ואחרי זמן קצר פתאום כל הצבא שלי מת ואני מפסיד .......... בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשחק בעזרת בקר אלחוטי של XBOX? בכל הCOD היה אפשר מדוע הפעם לא? אין איזה פאץ??
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אוקיי קניתי את המשחק אתמול (אופיס דיפו מוכרים את זה במאה שקל..........O_0)... התקנתי את המשחק, אני בא לעשות סריקת שרתים בase, זה סורק כרגיל, ואז לא מופיעים שום שרתים.... מישהו יודע על זה משהו? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את המוד ואני נהייתי מכור למשחק.. יש עוד אנשים שמשחקים? זה משחק מולטיפלייר שצריך לבנות מבצר ואז להגן על הדגל שלך... ובאותה מידה לחתוף את הדגל של הקבוצה היריבה. מומלץ מאוד
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
חברה!!! יש לי בעיה...כשאני מנסה להיכנס למשחק הוא נכנס לי למסך השחור של ההתחלה(זה שיש לפני הלוגואים של החברות...)ואז פשוט נתקע ואני יכול לצאת רק ע"י הטסק מנג'ר(הוא מופיע שם כלא מגיב...),חשוב לציין שאותה בעיה הייתה לי גם בסינגל פלייר...התקנת פאצ'ים לא עוזרת...וגם לא מחיקה והתקנה מחדש של המשחק(ניסיתי גם למחוק את הדואל-קור אופטימייזר שהורדתי מהאתר של amd...גם זה לא עזר...)... אני נואש...מה לעשות? עריכה: תקשיבו...מצאתי דרך להפעיל את זה...יש אפשרות עוד לפני שאני נכנס למשחק לשנות את הרצולוציה ולבטל כמה דברים(זה כמו לאנצ'ר כזה שנמצא ליד הקובץ הפעלה של המשחק...)והמשחק פועל רק כשאני מבטל את הסאונד לגמרי...אבל זה ממש מעצבן לשחק בלי סאונד...יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
יש מישהו שיכול לעזור לי למצוא משחק Pinball טוב ? לא חייב משהו חדש , העיקר שיהיה טוב לא מדבר על משחקים שצריך לקנות אפילו דמואים , או משחקים קטנים.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-