משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, נתקעתי באיזה שלב עם כספת, אני יודע איך לפרוץ אותה אבל משום מה המקשים שאמורים להזיז את החוגה לא מגיבים, אמורים להזיז את החוגה ימינה או שמאלה ואז לשחק עם זה עד שפותחים.. אבל הם לא מגיבים, ובמשחק עצמו כמובן הם מגיבים, אני מצרף תמונה שתבינו למה אני מתכוון [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כן תראו לאן הידרדרתי....... טוב בעצם לא. לאחי הקטן הביאו את המשחק מחו"ל ומכיוון שהוא לא יודע אנגלית נאלצתי לשבת ולהסביר לו ולתרגם לו. כל כל הרבה משפטים!!!! יש לי חרדה מה אני אעשה. לאחר כמה חודשים של דיכאון נפשי, פסיכולוגי ופיזי מתון, מתוך שעמום החלטתי לשחק במשחק הזה. לא יודע איך,למה וכמה פשוט התקנתי. עכשיו יש לי שאלה אליכם(אח שלי נתקע באותה נקודה): יש לי את כל השלבים פתוחים(ז"א כל המקומות). מה שנתקעתי בו זה הקטעים הללו: Flying Dutchman's Ship(הספינה של ההולנדי המעופף). הוא אומר לי למצוא את הגרב המסריחה שלו? איפה? Dig Site(האיזור ההוא עם שני הדגים האלו שרוצים למצוא את האוצר.) יש לי את המצפן. מישהו יודע איפה האוצר? Jellyfish Fields- (שדות המדוזות. אני לא יודע מה לעשות עם המ…
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המשחק מלא....התקנתי אותו והתחלתי לשחק יש לי בעיה במוזיקה של המשחק המוזיקה של הסרטים עובדת פצצה אני מתחיל לשחק....ולא שומעים את היריות או את הדיבור של האנשים שומעים רק מוזיקת רקע תעזרו לי בבקשה כי זה ממש לא כייף לשחק ככה וחיכיתי מלא למשחק הזה עכשיו אני מבואס קצת המשחק נראה פצצה, וכן התקנתי את הדרייבר הכי חדש של הכרטיס קול
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני תקועה ממש מאתחלה ,כאשר אני עומד מול מונה ליזה ורואה כל מיני אירוגליפים אם אולטרא סגול. מה אני אמור לעשות????
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב התחלתי היום את המשחק והגעתי למשימה שאני צריך למצוא מישהו עם מפתח מעל הראש שלו ולעזור לו לעשות משהו ואז להעיף אותו מהמשפחה שלו. מצאתי מישהו והוא נתן לי משימה אבל בכל פעם שאני מגיע לנקודה איפה שהמשימה אין שם אף אחד שקשור אליו ואני לא יודע מה צריך לעשות. איך עוברים את זה?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ממש בתחילת המשחק יש קטע שאני צריך למצוא איזה חפץ שנמצא במקום רדוף רוחות החזרתי את החשמל למקום וחזרתי לקומה הראשונה אבל שום מעלית לא עובדת לי.. או שהם בכלל לא אמורות להיות שמישות? מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
קיבלתי באן במשחק ... אני רוצה לדעת איך משתחררים ממנו נ.ב לא השתמשתי באקים
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להפעיל את המשחק מישהו יכול להסביר לי איך להפעיל את המשחק בבקשה בבקשה תחזירו תשובה.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב עם גאמביט. שצריך לעלות על השלבים האלה ואז יש מסוק שמתחיל לפוצץ את הלמעלה וצריך לברוח. וכשאני מגיע לסוף הוא אומר לי: You lost Gambit מה צריך לעשות?! '>http://www.siz.co.il/"] בבקשה תעזרו לי! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
למה כל הזמן החיות לא שמחות אפילו שהם שבעים, בריאים וכו'??? (אני שם להם אדמה ועצים הכל לפי מה שהם רוצים)
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
1. הפילטרים לא פועלים אצלי, בכל שאר המשחקים הם פועלים ובמשחק הזה לא, למה זה? אני משתמש בדרייברים אחרונים של אומגה. 2. לפעמים כשאני משחק המשחק פשוט יוצא לדסקטופ ככה סתם, למה זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אז ככה אני הגעתי לשלב האחרון (אני חושב) ויש מין חור ענק למטה וחור מגעיל למעלה ויש מפלצת ענקית שיורה עליי מליון טילים ומלא מפלצות יוצאות מהחר למטה . ב pda או איך שקוראים לזה רשום לי שם " ditroy the hell gate" משהו כזה עכשיו לא משנה כמה אני מפוצץ את המפלצץ מליון טילים לא קורה לה כלום וגם ניסיתי לחפש בסיביבה אין כלום שאני יורה למטה לחור של הגהנום גם לא קורה כלום מה אני עושה איך אני עובר את זה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
מישהו הגיע כבר לשלב הזה ויכול לעזור לי בבקשה מה אני צריך לעשות כדי לשחרר את קני מהחבלים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני תקוע למרבה המבוכה בשלב הראשון, אני שיחקתי בילדות עוד לפני כמה שנים במשחק השלישי וכעת במשימה הראשונה על המשימה הראשונה אני לא יכול לסיים את המשימה המזורגגת, למרות שהורדתי איזה 5 ספינות, משחתת , אחרי שהגעתי ל "איים" האלה שאח"כ הוא דורש להטביע כמה ספינות. סיימתי את שתי המשימות, וניסיתי לחזור לאחד מנמלי הבית, ללא הבצלחה, האפשרות END MISSION הייתה אפורה למרות ששתי המשימות סומנו לי בדף המפקד כגמורות . . . איך מסיימים משימה, לאן צריך לחזור?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות במשחק את הCONTROLERS ואני לא מוצא אפשרות כזאתי. מישהו יודע איך משנים אותם ?!
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי כמה שעות טובות של משחק נתקלתי בהמון קשיים בפיתוח העיר ואשמח שיענו לי על כמה שאלות: 1. מה היחס בין שטח שאני מקצה לטובת מגורים לעומת עסקים לעומת תעשייה? (כמה) 2. במהלך המשחק הם דורשים ממני לבנות משרדים. איך אני בונה אותם?! 3. למה כל הזמן יש לי הפגנות ליד בניין "העירייה"? רשום שם משהו על זיהום. 4. למה כשהבתים מצליחים להתפתח אני מאבד אוכלוסיה? אני לא אמור לקבל יותר תושבים? אשמח לדעת אם קיים איזה מדריך בעברית איך לבנות עיר מצליחה ואם יש כאן מישהו שמעוניין לשחק ביחד?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב חברים !!! מרוב געגועים למשחק הקלאסי GENERALS ZERO HAOR החלטתי להוריד ולהתקין הכל פעל כשורה אך כשרציתי לשנות את הרזולוציה מ800*600 ל1600*1200 המסך הראה רק שחור עם סאונד. הגעתי למצב שאני מסיר ומתקין מחדש אך שום דבר לא השתנה. לצורך העניין אני עובד עם טלויזיה LCD 32" אוליי זה קשור אבל אם תוכלו לעזור אני אשמח וגם יודה(אוליי אפשר לשנות את רזולוציית המשחק מחוץ למשחק) על כל פנים ניסיתי לשנות את ההגדרות אצלי במחשב אבל זה לא כ"כ עזר, תודה רבה ושבת שלום!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי משחק x-com apocalypse יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO וכרטיס קול Live 5.1 עכשיו כמעט הכל תקין , אני מתקין את המשחק אבל אין סאונד במשחק , יש תוכנה אחת ששכחתי את שמה שעושה אמולטור לסאונד וברוב המשחקים היא פותרת את הבעיה אבל במשחק הזה לא , ניסיתי לשחק עם התאימות אבל ללא הצלחה למישהו יש עוד רעיון ?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר DLINK604 ואני מעוניין לשחק ברשת במשחק PRO EVOLUTION 4 וכשאשר הרוטר מחובר אין לי אפשרות וכשאני מנתק אותו אני מצליח. מישהו יודע איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר?????
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום! שאלה זאת מופנית למי שיש לו ידע בנושא של הרשמה ומשחק ברשת של flight simulator x. כול מי שמשחק בזה ברשת ויודע כיצד אפשר לשחק ברשת,ויכול לתת לי הדרכה בשלבים אני אודה לו. אני ניסיתי להירשם אבל כול פעם שהקלדתי סיסמה, הוא הכניס לי שגיאה של זה. ניסיתי את זה לפני כמה זמן,כלומר בר הרבה זמן לא ניסיתי את זה בדיוק,אבל מי שיוכל לעזור לי אודה לו.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום , קיבלתי מטלה מהמנחה באוניברסיטה על מידע שיכול להיות מאד מעניין צריך לבדוק מה גודל שוק משחקי הרשת באינטרנט , כמות משתמשים , גילאי המשתמשים מצאתי חומרים משנת 2006 בגוגל , על השוק בארה"ב , אבל אני בטוח שהרבה השתנה מאז גם זכור לי שמישהו פעם זרק לי שלWOW יש 16 מיליון משתמשים (הזוי משהו) ולא מצאתי שום מאמר או מסמך שתואם לזה ברשת . אני מנסה לאתר מידע קצת יתר רלוונטי , אבל הכל כ"כ מפוזר ת'אמת , אחרי שהייתי מכור לCS ולעוד משחק רשת פחות מוכר (לפני הצבא) לא חזרתי לזה ואני מרגיש ממש חלוד אם תוכלו לעזור לי לרשום את עשרת המשחקים המצליחים ואת כמות המשתמשים שלהם או איזה לינק לאתר שיכול לעזור לי , אני ממש אשמח ...
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח לעבור את הBCT! עשיתי 2 נשאר רק את FAMILIARATION WEAPONS משהו כזה ואחריו חיפשתי צ'יטים לט מצאתי ברים לדילוג שלבים מה אני יכול לעשות? מישהו יכול לעבור לי עם קובץ שמירה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
במשימה הראשונה אומרים לי שאני צריך להגיע לקומה הראשון באזור של החניה, ואחרי שהרגתי את כולם בדרך, בכניסה שאני ממשיך לרדת יש כמו מחסום כזה, וחרשתי את כל החניה 700 פעם, אין שום דרך אחרת, איך עוברים את זה? תודה מראש, קורל.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש דרך להמהיר את זמן העלאת המשחק ולתקן את שאר האגים המטריפים שלו? אם אני מתקין פאץ'- אני לא יכול להמשיך לשחק - מישהו יודע מה לעשות כדי להתגבר על כך? ממש תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-