עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Meir787,

התחלתי לשחק לא מזמן ואני חייב להודות שזה משחק לא רע... גות'יק 3 שאשכרה אפשר לשחק בו. עוד מישהו משחק ?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by kill_b7,

חברת המשחקים הקרואטית Croteam הכריזה במגאזין (הקרואטי) GamePlay כי היא עובדת על הכותר השלישי בסדרת משחקי האקשן של Serious Sam. הכותר החדש מבטיח להביא את אותו אקשן פרוע וחסר עכבות בהם התאפיינו הכותרים הקודמים, בשילוב עם מראה משופר בזכות מנוע הגראפי החדש Serious Engine 3 . בשלב זה לא חשפה החברה עבור אילו פלטפורמות מפותח הכותר, אך מרבית ההערכות מצביעות על המחשב האישי כבחירה העיקרית למשחק. http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=104749 מת על הסדרה הזו

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by shai_123,

בעיה בהתקנה ב-NBA 08 כותב לי את זה http://img183.imageshack.us/my.php?image=96308901ka9.png

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  4. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה כל פעם שאני נכנס שרת שיש בו PunkBuster אז אחרי כמה שניות השרת מתנתק ויש הודעה: PunkBuster violation: PunkBuster kicked player "הכינוי שלי" ?(for 0 minutes ...PB INIT FAILURE מה עושים??

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by אדר39,

יש לי windows vista והתקנתי בו fifa האתקנה הייתה טובה הכול טוב אני ניכנס מראה לי את הwindows ברזולוציה גבוהה כאילו זה ניכנס ועושה לי ריסט מה עושים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by id3232,

שלום התקנתי את המשחק ושאני מתחיל לשחק יש 2 בעיות למרות ששמתי את הקראקפיקס: 1) שזה עולה כתוב שזה לא נסגר טוב בפעם הקודמת וצריך מצב בטוח משו כזה...(למרות שעשיתי ריסט) -אבל אח"כ שאני עושה כן זה פועל... 2) אני לא מצליח לשים בכמה הגדרות HIGH! זה פשוט עובר בין מדיום לLOW ולא היי! בקשה עזרה תודה

7. Started by Respect,

היי יש לי תמשחק NEED FOR SPEED החדש והבעיה היא שאני נכנס למשחק זה לא מפעיל לי אותו במסך מלא גם אחרי שסידרתי תרזלוציה 1900*1200 ניסיתי לעשות אלט אנטר שבדרך כלל זה הופך תמשחק למסך מלא אבל זה גם לא עזר יש לי כרטיס מסך מסוג ATI 4870 התקנתי תדרייברים החדשים וזה התחיל לעשות לי תבעיה הזאת יש לציין שעם הדרייבר הישן זה לא קורה מה אני צריך לעשות? תודה!

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  8. מישהו יודע איך לכוון שם מקשים? ומה הם המקשים האורגינליים?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?! אז ככה ... יש איזה מין מעלית שאני צריך להכנס אליה ואני לא יודע מה הסיסמא לשם ... הנה תמונה: http://img249.imageshack.us/img249/5351/71608942ub0.jpg מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הסיסמא ?.. תודה מראש, משה

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by shimmi1982,

הייי- קודם כל אני חושב שכולם יסכימו אותי על כך שפאקינג משחק מטורף לגמרי שמצליח להפתיע כל פעם מחדש עם ההשקעה פשוט בכל תחום אפשרי. סיימתי אותו עם צ'יטים (כן יש לי שריטה כזאת - לסיים משחקים מהר עם צ'יטים) - ואז סתם מתוך שיעמום התחלתי לשחק רגיל- והתמכרתי- אז אני מתקדם לאט לאט לאט - ועולם אחר כי פתאום אני נחשף לAI המטורף , לצורות התגברות על מכשולים (אתם יודעים עם צ'יטים לא משקיעים מחשבה- פשוט רצים ויורים בהכל אז סתם מתלהבים מהגראפיקה) ANYWAY- נחזור לענייננו- ראיתי בתפריט של המשחק שיש אפשרות של מודים- אז אמרתי נחפש מודים באינטרנט- חיפשתי וחוץ מכאלה פשוטים (ששמים גראפיקה שונה על הנשקים או שטויות כאלה) לא ראיתי מודים רציניים, ז"א ראיתי מלא אבל הם כולם בפיתוח מישהו מכיר מוד רציני…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by TripMan,

הורדתי את הגרסא של HARTED התקנתי את המשחק, העברתי את תיקיית הקבצים ביחד עם הקראק, אני מפעיל את המשחק פתאום אני מקבל כאלו מסך של המשחק ממזור בשחור ואז הוא גודל ונעלם. וזהו אין כלום. מה הבעיה שיכולה להיות?? ואיך לתקן? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by Lost Spirit,

אתם כבר לא משחקים? יש לי הרגשה שעלינו לפתוח סטיקי V1.2 חדש חייבים לקמבק את המשחק! לא יעלה על הדעת שהמשחק (המצויין עלי להעיר) הזה ישכב לו בצד! מי איתי? ;D

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by sevenX,

אז ככה: לפני שהמשטרה לקחה את טומס הוא הביא לי מפתח לחנות שלו בחנות שלו יש כספת שלפי מה שהבנתי אני אמור לקחת את מה שיש שם ולצאת מהעיר אבל אין לי מושג מה הקוד לכספת נישבר לי כבר הראש מרוב חיפושים מישהו יודע מה הקוד =? הנה תמונה: http://img461.imageshack.us/img461/788/dsd4eh.jpg

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by cyberX,

שלום, יש לאח שלי בעיה במחשב כשהו מפעיל את המשחק, לאחר זמן מה שנע בין 15 דקות לשעה וחצי , פתאום המשחק יורד לאיזה 8FPS זה מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון 9600GT 512MB אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שהמעבד מהווה צאוור בקבוק למרות שהסימנים מוכרים לי ממקרה שהיה לי עם קריסיס 2 במחשב שלי , שהייתה תוכנה שהגבילה את הכרטיס מסך שלא יתחמם יתר על המידה וזה הוריד את ה-FPS לאחר כמה זמן (GEST אני חושב זה שמה) אצל אח שלי לא מצאתי תוכנה שמגבילה את הכרטיס מסך , חיפשתי ב-TASK MANASGER ב-PROCESSES מה אתם אומרים ? אם הוא יוריד את ההגדרות יפעל חלק כל הזמן ? יש אולי איזה הצעות לפתרון הבעיה ? תודה מראש ! פרסמתי תגובה באכול הרישמי אבל…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by yosda-boy,

אני מעוניין בהמלצה למשחק קרב, תקציב בילתי מוקבל משחק עם דרישות ממש גבוהות. בתודה מראש yosda boy

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by LivingDead,

http://www.gamershell.com/news/17066.html תהנו!

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by condi,

1. איפה קונים את המשחק ל XBOX360 שיתאים לשיטת pal (אני צריך אתרים מחו"ל שאפשר להזמין לארץ- ???? 2. מה קורה אם אני קונה משחק שמתאים ל "north america region 1" ??? תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by slimshady21,

יש לי בעיה מעצבנת במשחק -DAWN OF WAR. כשאני מכניס את הדיסק הראשון כדי להתקין, ונפתח לי התפריט הראשי, אני בוחר ב- INSTALL. והוא תוקע לי את ההודעה הזו: Epson זו המדפסת שלי. והוא מציג את ההודעה הזו כשהיא לא מחוברת, אם אני מחבר אותה ומנסה להתקין- אז הוא בכלל פותח לי תפריט הדפסה שלה.... אבל מה הקשר בכלל של המשחק הזה למדפסת???? בבקשה תעזרו זה מעצבן!!!

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  19. שלום רציתי לשאול שאלה לגבי תצוגת הגראפיקות שבמשחקים. אני רואה לפעמים ילדים שכותבים שיניתי ל-AA X8 או כל הדברים הדומים לזה ורציתי לשאול איפה ואיך משנים את זה ? אני יודע שזה נותן תצוגה יותר יפה במשחקים אבל איפה אמורים לשנות את זה כדי שיהיה לי את זה? תודה רבה לעל העוזרים

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  20. אני מקווה שהוונתם את הכותרת אתם יכולים לענות אני משועמם

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  21. שמעו אני מתקין הכל טוב ויפה.. אני מכניס את הדואר והסיסמא שלי ! סבבה הכל טוב.. אחרי זה אני הולך ל play games ואז אין לי שם את הכונטר להתקים מה אני עושה אנשים בבקשה תעזרו לי או שתבואו ל 301758862 בבקשהההההההההההההה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  22. אתמול התקנתי את הVISTA וכמובן את כל הDRIVERS שצריך. והתקנתי את הכרטיס מסך בסוף בגירסה 1.5.2400.14 אני בא להפעיל משחק צורך העניין בדקתי את CRYSIS והוא עובד מצויין בלי ARTIFACTS מיותרים לעומת זאת בדקתי משחק אחר TIME SHIFT ויש ARTIFACTS במשחק ניסית למחוק DRIVER ישן ולהתקין חדש לא עזר? אם כן מה הבעיה ומה אני יכול לעשות דרך אגב בXP אין שום ARTIFACTS תודה רבה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by DAN123,

אני בשלב די בהתחלה שבו גורדון (אני) נמצא בחדר שהריצפה כמו סורגים. בצד שמואל יש סולם ,שאני יורד למטה יש ברכת מים וצינור אדום שמגשר לחדר וברכת מים נוספת אך אני עובר לחדר הזה וממשיך במישחק? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by לוח שנה,

מי שיכול לפרט את הסיבות, אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  25. Started by nirzx,

שהייתי קטן הייתי משחק במשחק עם חבר. זה היה משחק ל2 או ליחיד, משחק דו מימדי. היינו זורקים נבוטים או עצמות על מפלצות או דינוזאורים. היינו יכולים לטעון את המכה הרבה זמן על ידי לחיצה ממושכת כדי ליצור מכה חזקה. אם מישהו בצורה מופלאה מזהה את המשחק מהפרטים הדלים והלא מובנים שרשמתי כאן אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים