עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dana_rafi,

שלום לכם.לפני שאני שואל, אני מחפש אתר להורדת שמירות למשחק GTA SA לא מצאתי כאן בפורום. אם זה בכל זאת קיים ןכבר יש תרדים שלמים על זה תנו לי רמז היכן אני יכול למצוא מידע?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  2. Started by Stranger,

קשיור אם אפשר...? תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by Ametrine,

אני כרגע דיי באמצע המשחק ופתאום התחילה בעיה מוזרה מאוד. באמצע ההליכה הוא פתאום נתקע ומפסיק ללכת. כדי שילך שוב צריך שוב ללחוץ קדימה. הוא עוצר כל כמה צעדים ולא ניתן לשחק בצורה זו. מישהו נתקל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. Started by bmw5,

לא מיזמן התקנתי קומנדוס 3 (מעריץ קבוע של הסידרה) ורציתי בפעם הריאשונה בחיי לשחק איתו ברשת אם יש מישהו שמעוניין לחסל את הנצים ביחד שישאיר פרטים ונשחק ברשת מעניין איך זה יראה. מי שיש לו תמישחק מוזמן להיצטרף... בדקתי וברשת אפשר לשחק עד 8 שחקנים*

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by p-o-i,

מישהו מכיר את sword of the stars???...טוב אם כן אז יכול להיות שתוכלו לעזור לי עם בעיה הוא כל הזמן קורס לי...אחרי איזה 10 דקות המשחק קורס...ואני יודע כבר בדקתי ויש PATCH שאני צריך להוריד אבל אני לא ממש מוצא אותו חוץ מבאימיול ושם לוקח לזה שנים כבר לרדת וזה משגע אותי..מישהו יכול לכוון ללינק הורדה של הPATCH הזה בבקשה?...(אם יש כמובן)

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by KOBRA CHOPER,

hi somebody know the pass to gamer server its not pass=gamer so somebody know it??

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by slimshady21,

יש לי בעיה מעצבנת במשחק -DAWN OF WAR. כשאני מכניס את הדיסק הראשון כדי להתקין, ונפתח לי התפריט הראשי, אני בוחר ב- INSTALL. והוא תוקע לי את ההודעה הזו: Epson זו המדפסת שלי. והוא מציג את ההודעה הזו כשהיא לא מחוברת, אם אני מחבר אותה ומנסה להתקין- אז הוא בכלל פותח לי תפריט הדפסה שלה.... אבל מה הקשר בכלל של המשחק הזה למדפסת???? בבקשה תעזרו זה מעצבן!!!

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6163905.html?tag=latestnews;title;1 w00t!! :jump: והנה רשמים מעודכנים מהמשחק: CES 07: Hellgate: London Updated Impressions http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellgatelondon/news.html?sid=6163906&om_act=convert&om_clk=newlyadded ולחדשות המרעישות ביותר:

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by shai.m,

שלום, כשאני משחק במשחק CrossFire, המחשב נתקע לי כעבור כמה דקות.. ואז אני חייב לכבות אותו. אני לא מצליח להיכנס למנהל המשימות וגם ctrl+alt+delete לא עובד. חייבים לכבות. מה ניתן לעשות? מדובר במחשב PC של IBM.. די ישן. אני לא יודע את המפרט המדוייק שלו.. יש משהו שמשפר ביצועים לכרטיס מסך? איזו התקנה של תוכנה או משהו כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. שתי השחקניות המרכזיות בשוק הקונסולות חושפות אילו משחקים יקבלו חינם אין כסף כל המנויים אל שירותי האונליין שלהן בחודש הקרובלכתבה

11. Started by kokos1,

יש לי את המשחק המקורי PES 2009 ולפני כמה ימים היתה לי בעייה איתו כאשר אני מנסה להיכנס למשחק אז האנטי וירוס חוסם אותו עכשיו סידרתי את האנטי וירוס ולא הצלחתי למחוק את המשחק דרך הוספה או הסרה שהיתי מוחק אותו אז היה רשום לי "לא היתה אפשרות לפתוח חבילת תיקון זו. ודא כי חבילת התיקון קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה, או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי חבילת תיקון חוקית של Windows Installer " ועכשיו מחקתי אותה על ידי תוכנת הסרה Your Uninstaller! וכשאני מכניס את הדיסק של המשחק לכונן אז נפתח לי החלון כאילו המשחק מותקן אבל שאני לוחץ על PLAY אז נסגר החלון ולא קורה כלום וכשאני לוחץ על UNINSTALL ה-Windows Installer מפריעה למחוק אותו

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  12. מיליון לקוחות זועמים :pissed: כבר שעה FFS

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי את המשחק MAFIA חוקי ומשום מה אני לא מצליח להתקין אותו.. אני מכניס את הדיסק הראשון ומתחיל בהתקנה, מחליף לשני מתי שצריך ואחר כך לשלישי, הביעה היא שבדיסק השלישי ממש לקראת הסוף הוא פשוט מפסיק להתקין את המשחק.. הוא לא ניתקע או משהו.. בדקתי והדיסקים לא סרוטים ולא כלום.. יש למישהו רעיון למה זה קורה?

14. Started by Axel Foley,

המשחק עובד והכל סבבה, הבעיה היא אחרי שאני יוצא מהמשחק הוא עדיין מופיע כאילו הוא עובד במנהל המשימות דבר שגוזל לי 500,000 KB של שימוש בזיכרון, ואני צריך לסיים את התהליך שלו כדי שהמחשב יעבוד נורמאלי. מה אפשר לעשות? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by orpa,

אני חייב עזרה דחוף! ניסיתי להתקין את SPLINTER CELL, והוא לא מפעיל לי את ההתקנה במקום זה הוא רושם לי Error-6002 Close any running programs Empty your temporay directory Check your internet connection מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  16. Started by id3232,

שלום אתמול התקנתי את המשחק ושיחקתי ב CLASSIC MODE בסבבה עם המקשים הרגילים(חיצים וS,D,A וכו') פתאום היום אני מנסה שוב לשחק ובתפריטים כל המקשים עובדים סבבה אבל שמתחילים לשחק שום מקש לא מגיב למרות שהמשחק לא נתקע. "איפסתי" אפילו את הגדרות הCONTROLLER וגם לא עזר בבקשה עזרה!!

17. Started by haimon_v,

חבר'ה - איך אני עושה את המשימה הראשונה של גילדת הגנבים - זאת שצריך לגנוב את המיסים והתיעוד שלהם - כל הזמן יש במדגל שומרים וכשאני עולה לחדר שלו (לא זוכר איך קוראים לו) - הוא תופס אותי? מה עושים??????????

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by maxim22,

היה לי פעם אבל מחקתי אותו בטעות מזמן תודה מראש

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by ForresT,

fly for fun יש פה מישהו שמשחק? משחק ממש נחמד..מומלץ מאד http://flyff.gpotato.com/ תורידו מפה..ממליץ בחום(זה משחק חינמי כמובן) אם יש כאן אנשים שמשחקים אז אולי תכתבו תניקים שלכם ורמה? אני שיחקתי לפני המון זמן ההיתי לבל 29 עכשיו חזרתי אני לבל 11.. JoK3RrR lvl-11

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  20. Started by shai_123,

בעיה בהתקנה ב-NBA 08 כותב לי את זה http://img183.imageshack.us/my.php?image=96308901ka9.png

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  21. סיימתי את המשחק לא מזמן ובא לי לשחק במולטי פלייר אני לא מצליח להיתחבר ...לשרתים פרוצים .. דרך אגב אני לא יודע אם עשיתי נכון, פשוט רשמתי את האי פי המעודפים ... עכשיו כל הזמן הוא רושם לי .. key code in cue please try reconnecting later מה אפשר לעשות ואם אפשר קצת הסבר על המשחקים ברשת פחות או יותר .... נ.ב חשוב לציין שיש לי את הגירסה הפרוצה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by id3232,

שלום התקנתי את המשחק ושאני מתחיל לשחק יש 2 בעיות למרות ששמתי את הקראקפיקס: 1) שזה עולה כתוב שזה לא נסגר טוב בפעם הקודמת וצריך מצב בטוח משו כזה...(למרות שעשיתי ריסט) -אבל אח"כ שאני עושה כן זה פועל... 2) אני לא מצליח לשים בכמה הגדרות HIGH! זה פשוט עובר בין מדיום לLOW ולא היי! בקשה עזרה תודה

23. Started by OR2OOO,

אני מעוניין לדעת, באיזה מקום(תיקייה) נמצאים הקבצים של השמירות. אשמח לתשובות...

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by ROEY--1,

היי לכולם בעבר העליתי בעיה זו ללא כל פתרון מתאים שניתן... ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI GEFORCE4 TI 4200 AGP *8 כאשר אני מריץ משחקים מסוימים למען האמת רוב המשחקים (חלקם חדשים חלקים פחות ) המשחק עולה לשנייה רואים מסך שחור ואז אני חוזר למסך הווינדוס כאשר אני רואה את המשחק בשורה למטה מוקטן--אני מנסה שוב פעם להעלות אותו שוב פעם עולה ואז מוקטן עד שאני מעלה אותו (יש ברשותי עכבר עם גלגלת באמצע ) ונותן מספר לחיצות על כפתור הגלגלת רק אז הוא עולה מה גורם לבעיה זו -עידכנתי דרייברים והכל ואני לא יודע מה גורם לבעיה זו שמח לקבל תשובה תודה ביי...

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  25. יש לי אינטרנט 5 מגע ,אבל הפינג בשמיים ימיול לא עובד ברקע השאלה ,איך אני יכול לשנות את זה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.