עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום רציתי לשאול שאלה לגבי תצוגת הגראפיקות שבמשחקים. אני רואה לפעמים ילדים שכותבים שיניתי ל-AA X8 או כל הדברים הדומים לזה ורציתי לשאול איפה ואיך משנים את זה ? אני יודע שזה נותן תצוגה יותר יפה במשחקים אבל איפה אמורים לשנות את זה כדי שיהיה לי את זה? תודה רבה לעל העוזרים

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

לפי GameSpot המשחק האדיר הזה הולך לצאת בQ1 של 2007 http://www.gamespot.com/pc/action/enemyterritoryquakewars/index.html?q=quake באתר הבא ניתן לראות את האתרים שעשו Preview למשחק http://www.gamerankings.com/htmlpages2/928340.asp משחק ענק! אני מחכה לו בכיליון עיניים

3. בהתקנה כתוב להתקין בתקייה של ה-Steam Select your Steam halflife directory חיפשתי את ה-steam במיקום שהוא צריך להיות C:\cstrike\platform\steam ואין שם steam חבר הביא לי דיסק Counter-Strike 1.6 PodBot no.Steam מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי פורום Hwzone. יש לי בעיה (טכנית) בGrim Fandango. יש לי Windows XP SP 1 ושאר המפרט שלי נמצא תחת "המפרט שלי". אז ככה, התקנתי את המשחק בסדר והכל סבבה אבל יש לי בעיה: אם אני מריץ את המשחק במצב תאימות לWindows 98/Me או Windows 95 המשחק עובד בסדר חוץ מכך שבסרטוני קישור(Cut Scenes כאשר אין לך שליטה על מאני) הקולות קטועים ומלאים ב"ציקים" מציקים, מה שהופך את "חווית" השמיעה שלהם לבלתי אפשרית לחלוטין, הייתי סתם לוחץ אסקייפ אם היה מדובר במשחק שסתם תקעו לו עלילה סטייל GTA אבל בקווסט של לוקאס-ארטס? Oh NO! אז ניסיתי להריץ את המשחק ללא שום מצב תאימות(Clean), ואז אכן הקולות בCut-Scenes עובדים אבל אז אין מוזיקה במשחק עצמו והוא גם נתקע אחרי כמה דקות של "משחק"... התקנתי כבר את הפ…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  5. Started by The_overclocker,

נגמר, ויותר אי-אפשר לשחק אפילו עם ה Non-steam.. בעסה, אני יושב מאתמול ומנסה להבין למה זה לא עובד :\ עכשיו צריך לקנות אותו.. יש למישהו מושג איך ואיפה ? וכמה בכלל הוא אמור לעלות ? (אני לא רואה אותו ב STEAM שם)

6. Started by AviDov,

1. FX 5200 128 MB יפעיל DOOM 3? 2. " יפעיל HALF LIFE 2 ? 3. מתי יוצא HL 2?

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  7. היי, רציתי לדעת אילו משחקים כיום תומכים בDX10 או אפילו 10.1? ואילו משחקים מהקרובים שעומדים לצאת יתמכו בDX 10 או 10.1. ואשמח לתאריכי היציאה שלהם... תודה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by גיא גורזאר,

אם למשהו יש את הלינק להורדה של coll of duty 2 ו'קשה שלחו לי אני צריך אותו דחוף

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  9. איפה שיש את הגלגלי שיניים האלה שצריך לטפס עליהם ובחדר הזה יש גם את הדרקונים האדומים האלה שמכפילים את עצמם..איך לעזאזל אני מטפס למעלה?? זה נראה כאילו בלתי אפשרי לקפוץ לגלגל שיניים שמעל הראשון שעולים עליו....אני מצליח לעלות רק על הראשון אבל לא מצליח לטפס למעלה יותר זה משגע אותיי

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by LazyBoy,

אחרי שפיתוח המשחק כמעט הושלם ע"י הבעלים (לא זוכר את השם), הוחלט לבטל את המשחק כי "אין שוק למשחקי הרפתקה".. סוף סוף מישהו קנה את הזכויות וישלים את פיתוח המשחק! עכשיו רק נותר לקוות שמשהו דומה יקרה לKQ9 http://www.telltalegames.com/sam_and_max

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by ex_,

היי, מה ההבדל בין waypoint ל linkpoint יש אפשרות להגדיר איזור/ או path מסויים לפטרול(שמירה)? תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  12. עלתה גם איזה שגיאה אני יעלה אותה מחר

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  13. http://www.1up.com/do/feature?pager.offset=0&cId=3155815

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  14. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי את המשחק MAFIA חוקי ומשום מה אני לא מצליח להתקין אותו.. אני מכניס את הדיסק הראשון ומתחיל בהתקנה, מחליף לשני מתי שצריך ואחר כך לשלישי, הביעה היא שבדיסק השלישי ממש לקראת הסוף הוא פשוט מפסיק להתקין את המשחק.. הוא לא ניתקע או משהו.. בדקתי והדיסקים לא סרוטים ולא כלום.. יש למישהו רעיון למה זה קורה?

15. Started by Avi313,

היי חבר'ה, לאחרונה אני מנסה להפעיל את Devil May Cry 3 אך כשהמשחק עולה לי, אני רואה רק מסך שחור ואני שומע את המשחק, אך לא רואים כלום. כשהסרטים של ההתחלה נגמרים אז זה נכנס לי לתפריט ההתחלתי, אבל שוב, כשאני מתחיל משחק, אז אני רואה רק שחור. מישהו יודע מה הבעיה? למעוניינים, הכרטיס מסך שלי הינו: Albatron Geforce 7600GT

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by J0HNiE,

תראו יש לי בעיה קניתי BF2 לפני כמה חודשיים ושיחקתי קצת ואז פירמטתי ולא התקנתי יותר שוב ואז החטלתי לפני מספר ימים להתקין שוב ולפתוח חשבון ONLINE חדש ואז כל פעם שניסתי להתחבר לאיזה שרת קודם כל לקח לו אולי 10 דקות התחברות והמחשב שלי עולה על הדרישות המנימליסטיות ואני משחק על הגדרות גרפיאות medium או LOW או OFF בכמה מקרים... ניסתי גם להתחבר דרך ASE אבל אני מקבל את אותה שגיאה. השיאה היא your connection to the server was lost או משהו כזה (אני כבר לא זוכר) ויש לי חיבור 1.5 נ.ב בסוף החלטתי לחזור לחשבון הקודם ואני עדין מקבל את אותה שגיאה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by DivineS,

שלום לכולם, זה פראג שערכתי במשחק הגמר שלנו נגד Saevus.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by id3232,

שלום אתמול התקנתי את המשחק ושיחקתי ב CLASSIC MODE בסבבה עם המקשים הרגילים(חיצים וS,D,A וכו') פתאום היום אני מנסה שוב לשחק ובתפריטים כל המקשים עובדים סבבה אבל שמתחילים לשחק שום מקש לא מגיב למרות שהמשחק לא נתקע. "איפסתי" אפילו את הגדרות הCONTROLLER וגם לא עזר בבקשה עזרה!!

19. Started by haimon_v,

חבר'ה - איך אני עושה את המשימה הראשונה של גילדת הגנבים - זאת שצריך לגנוב את המיסים והתיעוד שלהם - כל הזמן יש במדגל שומרים וכשאני עולה לחדר שלו (לא זוכר איך קוראים לו) - הוא תופס אותי? מה עושים??????????

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by miky,

חברה אני מחפש סידי קי מאים למשחק היחיד שמאצאתי היה בשימוש,מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by YINON110,

שלום, אני מתקין את הCRYSIS ואני מגיע לנקודה מסוימת בערך ב75 אחוזים מההתקנה ומקבל שגיאה על קובץ סאונד מסוים בAIRFIELD יש לי אפשרות לבטל לנסות שוב להתעלם. אם אני מנסה שוב אז זה לא עוזר ואם אני מתעלם אז יש עוד מלא קבצי סאונד כאלה דפוקים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לסדר?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by thebomb59,

המשחק לי פועל לי התנקתי אותו וזאת השגיאה שהוא אומר לי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  23. Started by kobi-50,

היה לי אותו מותקן על ה XP והוא פעל חלק עכשיו עברתי לvista וכשהו מגיע לשלב של תעינת המשחק הוא יוצא לי החוצא מהמשחק משהו אולי יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  24. העם יש איזושהי דרך ליגרום למישחק הזה לעבוד ברזולוציה של 1680X1050 ? הרזולוציות הרחבות היחידות שהוא מביא לי ליבחור הן 12XX x 7XX או 12XX x 9XX

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by O.G.D 2k5,

יש איפהשהו טריינר עורך חפצים ודמות שמתאים לגרסאת המשחק 1.10???

• 2 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים