עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by t d,

שלום אתמול תקפה אותי נוסטלגיה כשנזכרתי במשחק שהייתי משחק מזמן מזמן (לפחות 15 שנה), אולי מישהו יוכל לעזור לי למצוא את שם המשחק: אתה בחור עם ג'ינס ומעיל וכובע עם פנס עליו, אתה מטייל בתוך הפירמידות במצרים, יש לך שני כוחות, אתה יכול לעשות מגן צהוב כזה לכמה שניות ואז הנחשים והעכבישים לו מזיזים לך, ואתה יכול לירות יריאה צהובה כזו מהפנס בכובע וזה עושה להם STUN, היו הרבה משולשים בשלבים שהיית צריך לירות בהם בזוית נכונה בשביל לפגוע בכפתורים מסויימים בין כל השלבים יש פאזלים. זה כל מה שאני זוכר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Zaks Sharon,

שלום! מישהו זוכר איך אני יכול למצוא משחק ישן שמאוד דומה ל-jill of the jungle... ההבדלים ביניהם הם שפני האישה ומד החיים נמצאים בצד ימין למטה, הגרפיקה מתקדמת יותר... אתה משחק מן לוחמת כזאת, שנלחמת במפלצות בכל מיני מקומות, ויש גם מפת עולם (יענו שאתה מטייל בתוך המפה ונכנס לעיגולים שהם בעצם העולמות שאתה משחק בהם). תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. Started by גיא מ,

לא זוכר את השנה אני מאמין שזה בין 1997 ל1999 שיחקתי במשחק עם עטיפה אדומה ודמות של קוסם עליה משחק תפקידים קלאסי שרואים את הדמויות מלמעלה כמו משחק אסטרטגיה אפשר לשחק או קוסם או לוחם ובוחרים בהתחלה את הדמות נראה לי שאחד ממילות המשחק היה MAGE תודה לכול העוזרים

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by moshebe,

מי בבקשה יכול לעזור לי אני צריך את הקוד של המשחק Return To Castle Wolfenstein

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  5. נזכרתי במשחק ששיחתי לפני המון שנים שאתה דמות כזאת שעוברת בין חדרים ועונה על כל מני שאלות מתמטיות וכשאתה עונה נכון אתה מקבל חלקים למין מכונית שאתה בונה ולבסוף אתה מתחרה. כשאתה מנצח נפתח לך סטייג' חדש. מישהו זוכר איך קוראים למשחק הזה?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  6. המשחק זה זה הגה אדום כזה אפשר לקרוא לקרוא לזה קונסולה... זה היה דשבורד עם מסך והיה מכונית נוסעת... משחק וידאו ישן.... בבקשה...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by blackbimer,

אני תקוע בשלב שאני נילחם בולדי הזה שהוא מתחבא לי למעלה וזורק עליי דינמיות שמתפוצצות קיצר אין לי מושג מה עושים.. הצלחתי להפיל אותו כבר שיריתי על החוטים אבל עכשיו הוא נפל וממשיך לזרוק תודה

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by daniel89,

אני צריך עזרה בלעשות מחדש את המקשים בGTA san andreas. עשיתי צילום מסך של המקשים ואני רוצה שתגידו לי מה לשנות כדי שיהיה לי נוח לשחק והכי פשוט. ועוד שאלה... איך אפשר לשנות את המהירות רק במשחק ולא דרך לוח בקרה... (אם אפשר) שהעכבר יזוז יותר לאט? הינה צילום מסך: http://www.2send.us/uploads/51b0f23378.bmp תודה לעוזרים וסליחה על השאלה המטומטמת פשוט כל מה שאני משנה זה מבטל לי משהו אחר וזה משגע אותי, דניאל.

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  9. אחי שינה בטעות את השם של תיקייה בפרו אבולושיין סוקר 6 ועכשיו המשחק לא עולה. אני צריך לדעת את השם של התיקייה המרכזית בתיקיית המשחק כדי לשנות בחזרה,בתקווה שזה יעזור.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by nadavshefer,

שלום אני די חדש במשחק יש לי שאלה אני יודע שיש אפשרות של שרת דיבור רק אני לא יודע בדיוק איך להכנס לכאלה שרתים אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by sahargt,

אני יודע זה משחק ישן אבל החלטתי הגיע הזמן לסיים אותו אני תקוע בשלב שאני צריך להרוג את הדרקון אם הבליסטרה אבל אני יורה לכול הצדדים אבל שום דבר לא קורה לא מצאתי את הדיון הראשי

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by Shmoolik,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה לעזאזל נמצאים הכרטיסי טיסה של פרנק בנמל תעופה ? כי אני כבר מרגיש מפגר , חרשתי את כל המקום ולא מצאתי.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by yossi21,

אני יודע שיש אפשרות להרחיב את גודל הפארק, הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה. מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by puuma,

שלום אם מישהו מכיר א תהמשחק הזה זה קווסט , ויכול לעזור לי כי נתקעתי באיזה חלק ואני לא יודע אך לעבור אותו תודה. :-[

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by ^GunX^,

היי לכולם, טוב אז עכשיו אני משחק במשחק Bad BoysII וזה די אחלה משחק, רק שעכשיו אני תקוע בשלב שאתה צריך למצוא בו מסכת גז ואם אתה לא מוצא תוך 60 שניות את המסכה מין הסתם אתה מת... אז ניסיתי למצוא אותה איזה 5 פעמים ולא מצאתי למישהו יש מושג איפה היא? מישהו יכול לעזור לי באיזשהיא דרך ..? אניי ממש רוצה להמשיך לשחק אבל אני פשוט נתקעתי :'( תודה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by blackorder,

אני תמיד רואה את הדמות של באטמן בצד שמאל האם יש אפשרות לשנות את זה שהוא יהיה במרכז ?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by davidkeren,

שלום משהו יכול להסביר לי איך משחקים ברשת אני חדש בעניין ורוצה לשחק ברשת בתית וגם ברשת חוץ איך עושים את זה אין לי מושג תודה

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by dmkiller1,

שלום חברים, יש ברשותי שני משחקי BF3 עם רישיון ורק אחד מהם מותקן במחשב כמובן, אני משחק במשחק זה כבר שנים, משום מה האנטישמיות חוגגת גם במשחקים, וקשה להם שיש ישראלי שיותר טוב מהם כנראה, וזרקו אותי כבר מהרבה שרתים ותיכף לא לא נשאר לי שרת שאוכל לשחק בו, אנא מכם, תעזרו לי איך לגרום לכך שלא יזהו אותי. אני לא יודע איך השרתים שלהם מזהים שחקנים, אולי אתם יודעים, בבקשה אני מתחנן לעזרה, מה עליי לעשות? תודה למשיבים.

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by sahargt,

התחלתי לשחק במשחק ואני תקוע באיזה שלב יכול להיות שזה בעייה במשחק במפה Arcadia השלב שצריך להציל את הצמחים הגעתי למעבדה ואני רואה את המדענית מת משתמש בסיסמא אבל אין כלום בכספת ??

20. Started by Lyor,

אני מניח שהנושא הזה נטחן פה מספר פעמים, אבל אני אשמח לקצת עזרה בנושא מכיוון שגוגל די איכזב אותי בקטע הזה. אני מעוניין לעשות צלב של כוונת "מעל" המשחק שאני משחק בו (במקרה הזה COD 4). אני ניסיתי להשתמש בCustom Desktop Logo עם/ובלי Borderless Gaming, אך ללא הצלחה. האם יש איזושהי דרך לבצע את זה מבלי שאצטרך 'לצייר נקודה' על המסך שלי פיסית?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by bider10,

שלום לכולם יש לי בעיה בהתקנה של המשחק אחרי שאני מתקין אני בא להפעיל את המשחק וזה רושם לי default_mp.cfg חיפשתי תשובות באינטרנט ולא מצאתי אם מישהו פה יודע משהו שיענה כי זה חשוב לי תודה לכולם נ.ב אם זה לא המקום המתאים אני מצטער אני פשוט לא ידעתי איפה לשים את הנושא הזה תודה לעונים יום טוב

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by פיני1805,

אנשים הגעת לעיירה ואני בשלב שצריך למצוא חבל כדי לטפס דרך החלון ולהגיע אליה? איפה לעזאזאל מוצאים חבל? מצאתי רק את השוט ליד הסוסים ואין לי מה לעשות איתו? עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  23. Started by פיני1805,

שלום אנשים... נתקעתי במשחק CALL OF JUAREZ ואני לא מצליח להתקדם. הגעתי לשלב שבורחים מהאש שהאנשים מבעירים באיזשהו מקום. ברחתי דרך הגג והגעתי למן אסם כזה אבל אני לא מצליח לצאת ממנו..מצורופות תמונות...איך יוצאים ממנו?????? עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  24. Started by mardona,

אני אתמול התקנתי את המשחק ואני פשוט לא יודע איך לשחק אין לי מושג מה עושים,איך עושים ואיפה עושים אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by nitayc1,

שלום. לגבי המשחק Conflict Denied Ops אני יודע שאפשר לשחק עם עוד חבר דרך האינטרנט ניסינו את האפשרות ההיא CO-OP ולא הבנו בדיוק מה עושים כדי שנוכל לשחק שנינו ביחד אשמח אם מישהו יוכל להסביר את הצעדים ע"מ שנוכל לשחק שנינו ביחד (אני שחקן אחד והוא שני) נגד המחשב תודה 8)

• 0 תגובות
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים