עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by pc student,

חברה נתקעתי בשלב שבו יש אם הדלתות הענקיות של רומאה כתוב לי destroy all defenders מה זה אומר ומי זה הdefenders

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by R.E.L,

מי שפה משחק כבר את הקמפיין של האורקים בבקשה יעזור לי במסך 3 של האורקים זה בלתי אפשרי!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by zuppa,

שלום לכולם אני תקוע בשלב של המשחק (אגב משחק פצצה) בו אני אמור להציל את השבוי במחנה של הויאטנמים. כל פעם שאני מתקרב ,זוחל, יורה באקדח עם המשתיק - מחסלים אותו ואני מתחיל מהתחלה.... איך אני אמור לשחרר את השבוי ? עזרה, עזרה, עזרה - ובמהירות תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by Tokadon,

אני מנסה להיזכר באיזה משחק. הייתי בטוח שזה Call of Duty: World at War, אבל אחרי צפייה בסרטונים הבנתי שזה לא הוא. המשחק מתחיל בזה שהדמות שלך, בגוף ראשון, זוחלת ברחובות סטאלינגרד יחד עם איזה בחור רוסי מבוגר שמדריך אותך לאורך המשחק. מזכיר מאוד את הסרט אויב בשער. יש קטעים שזכורים לי במיוחד, כמו למשל שהנאצים מגלים אותך בתוך בית ואז מעלים את כל הבית באש עם להביורים, ואתה יחד עם המדריך שלך בורחים משם. עוד משימה שאני זוכר - אתה מנסה להוריד צלף גרמני שכל פעם יוצא מחלון אחר, קרב אחד על אחד כזה. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SheZiF,

מישהו יכול להגיד לי איזה משחק מוזכר בסירטון כאן? בתודה מראש, דור.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  6. Started by dmanbuhnik,

אני כבר הרבה זמן מחפש איך קוראים למשחק ישן טוב ששחקתי בו מה שאני זוכר ממנו זה: - נראה לי שהשם שלו מתחיל ב"E" אבל לא הכי בטוח - זה משחק עסקים - המגרש הוא לוח "3D" כלומר הוא 2 מימדים אבל במבט איזומטרי - כול הלוח זה משטח אחד אחיד שמחולק לקוביות - המטרה זה להשתלט על כול הלוח או להרוג יריב או להגיע לסכום מסויים של כסף, תלוי במשימה - כול שחקן מתחיל עם בניין אחד במשבצת אחת שבו הוא יכול לבנות דברים שונים שהם בעצם מחלקות שונות של חברה (כול אחד משחק במנכ"ל של החברה), זה יכול להיות מחלקת שיווק שהיא מגדילה לך את המכירות, יכול להיות מחלקת משפטים שנותנת לך נקודות להגנה מפני תביעות שונות, יכול להיות מחלקת ביטחון שנותנת הגנה מפני פריצות, יכול להיות מחלקת מחשב שנותנת לך אפשרות לפרוץ ולהרו…

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by shugi,

אהלן! צריך את עזרתכם במציאת משחק ישן כשהייתי משחק בו לפני 10 שנים פחות או יותר. במשחק אתה רואה את הדמות מלמעלה ושולט בה עם העכבר בסגנון דיאבלו. מה שהיה ייחודי במשחק הוא שאתה יכול לעשות תרגילים בעזרת תנועות עכבר. אני זוכר גם שהיה שלב עם דרקון במערה, והיה חרב שיורה כדורי אש וכדי להרוג את הדרקון היה צריך להתחבא מאחורי סלעים כאלה. אגב, כדי להגיע למערה הזאת היינו צריכים להגיע למקום כמו מנזר כזה עם גובלינים אדומים כאלה קטנים... אני זוכר שבתחילת המשחק אתה רודף אחרי הרעים שלוקחים אזרחים, ביניהם מישהי שקשורה לדמות. אם אני לא טועה הסמל של החברה (ממה שאני זוכר) היה בצורת עכבר מסולסל כזה. אה והדמות היה עם שיער בלונד כזה.. אולי מישהו עולה לו לראש?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני זוכר איזה חבר אחד שלי לפני מלא שנים כשהיה רק וינדוס 3.11 הוא שיחק במשחק כזה שיש לך מזוודה ויש לך בצד דברים בגדלים שונים למשל : סכין גילוח , אקדח , חפיסת סגריות, מטריה קטנה....בקיצור ואתה צריך להכניס אותם למזוודה ככה שהכל יכנס (אתה יכול לשנות לכל פריט איך הוא ישכב במזוודה על מנת שדברים אחרים יכנסו)בקיצור ואז אתה עובר לשלב הבא עם דברים שונים... לא מצליח למצוא כלום ב גוגל.... בעיה אני בתקווה שלפחות אחד ממכם זוכר את זה.... אני סגור לחלוטין שזה היה בת'ופה של וינדוס 3.11 ומדובר במזוודה תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by תינוק22,

היה פעם משחק מחשב אני חושב ל 98 שאם אני זוכר נכון חברת שוקולד כלשהיא הכינה אותו , זה היה משחק עם פרה כזה שעוברים שלבים .

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היה פעם משחק כזה עם פינגווין שכשלוצים ל רווח הגוף שלו מתארך ויש שם מכונית מטוס וכול מיני. אני זוכר שהוא היה בצבע כתום-אדום כזה. משחק ישן מאוד משהו למחשב 386. יוו אם מישהו מוצא על זה מידע או לינק הוא תותחחחח!!

11. Started by SlimShady_1,

מכירים את הרגעים הנוסטלגיים האלה שבא לכם לשחק משחקים ישנים כמו Volfied או SkyRoads דברים כאלה... אז אני צריך עזרה לזהות שם של משחק... זה משחק שאתה מקבל מין כלים כאלה... ואתה יכול להתעלל במסך של הווינדוס.. עכשיו ניסיתי לחפש קצת... באתר של Masagames.f2s.com שזה אתר בעברית של משחקים נוסטלגיים ... אבל לא מצאתי... אני ישמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה שם המשחק... לא משנה גרסה אם גרסה אחרת, רק אותו עיקרון... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by alon p,

היי, אני מחפש סימולטור ששיחקתי בו כשהייתי קטן יותר. זה היה סימולטור של מלחמת העולם השניה, עם כמות מכובת של מטוסים (מכול הסוגים) היו שם גם טנקים, אונית מלחמה גיפים וכול מני כאלה. אני זכור שהיו בו 3 צבאות שנלחמו וזה היה משחק כאילו אתה חלק ממלחמה גדולה מאוד ע המון בסיסים שמחולקים על כמה יבשות והיה אפשרות להתחיל מבסיס על נושאת מטוסים, את זה אני זוכר הכי טוב המשחק היה גם מולטיפלייר המוני והיית יכול לשחק כחלק ממערכה גדולה ולארגן משימות וכול מני כאלה. אני חושב אבל לא בטוח בטוח שאחד מהמילים של השם היו ACE, וראיתי שיש סימולטור בשם ACE COMPAT אבל זה לא מה שאני מחפש.. ואני גם חושב שזה היה 2, כאילו משחק המשך. הפרטים קצת מבולבלים, אבל אני ישמח מאוד אם מישו יוכל לעזור לי. תוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לפני שנה בערך הורדתי מישחק חינם MMORPG בסגנון WOW וכשמתחילים את המשחק אז לפני שהוא נכנס למשחק הוא מוריד עידכונים ובזמן העידכונים שהוא מוריד יש שיר רומנטי באנגלית כזה שקט קיצ'י . מי מכיר? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by deso,

היי, רציתי לדעת אם זה אפשרי עדיין לשחק unreal 1 באנטרנט.. חיפשתי בGOOGLE על פאצים ועוד אבל אמרו שזה נגמר או משהו כזה.. מישהו יודע משהו??? תודה

15. Started by liav12,

אני משתמש בברברי, אני ברמה 42 והכוח שלו לא ממש חזק משהו כמו300-450 ראיתי אנשים שהשחקן שלהם עם כוח כמו של 3000 וזה נראה לי מוזר שברמה כזאת הכוח של השחקן שלי דיי נמוכה... איך אפשר להשיג כלים ונשקים חדשים? מה מציעים בשביל לחזק את השחקן ואיזה מפלצות בכלל צריך להרוג כדי לקבל כלים מיוחדים? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by shai_123,

זה עושה לי את הבעיה הזו [attachment deleted by admin]

17. משחק נחמד מאוד ומומלץ לאוהבי הז'נר (קווסטים(מעניין כמה כאלה יש פה?))

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by netanel38121,

יחסית משחק ישן של חברת UBI אני חיפשתי בכל חנות שרק אפשר ולא מצאתי אז בלת ברירה אני פונה לאינטרנט אולי יש סיכוי להשיג אותו מאיפה שהוא Suzuki Alstare Extreme Racing זה השם שלו. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק המלא אני ישמח עד השמים כבר כמה שנים אני מחפש אותו יש לי את הדמו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  19. Started by mazam,

עזרה בחיפוש שם באנגלית של משחק זה די דחוף.. הוא נראה משהו טאר אוף באטל או טאר אוף ביטל משהו כזה אני לא יודע תשם של המחשק אבל אני חייב אותו חדוף הבטחתי טובה לאאחד השכנים תודה רבה מאור זמיר

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by Guy950,

שלום, חבריי ואני רוצים לשכור שרת לקראת יציאתו של חבילת המודים Feed the beast החדש שהולך לצאת לMinecraft. למישהו יש נסיון עם שכירת שרתים, מלבד המחיר ומיקום השרת, מה עוד עליי לבדוק? תעבורה? נפח? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  21. נתקעתי עזרה דחוף!!!! איך עוברים את הסוסים המעצבנים האלה יש תמונה מצורפת תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by sasha,

שלום , יש לי כמה שלות בקשר למשחק במשימות שאני לא מצליך לעבור בשבלב הראשון , אני צריך לעשות משהו עם הלבה והמים , מה אני צריך לעשות שם? יש גם בשלב הראשון משהו עם 50 - 50 מישהו יודע מה לעשות? לא צריך לעבור את כל המשימות בשביל להשיגע לשלב השני אבל שלב השני הצלחתם לקחת את הקלטת?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  23. שלום! אני רוצה לדעת איך נפטרים מהמשטרה.... או שזה חובה להסגיר את עצמנו, למה שאני מחכה הרבה זמן עדיין המשטרות לא נעלמות....מה אני עושה עם זה? משלם?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by orenoren1911,

assassin's creed unity heads will roll משימת קו אופ לבד tailored musketeer coat לא מבין מה צריך לעשות

25. שלום רב, חזרתי שוב לשחק בג'נרלס, ויש לי גם את ה- Zero Hour וגם הישן, ניסיתי לשחק עם חבר שלי בישן במולטיפלייר, דרך האמשחק הכנסנו אי פי וניסינו להתחבר אני אליו והוא אליי ולא הצלחנו הוא רשם "Conecction time out" השאלה שלי היא, זכור לי שפעם שהייתי מחשק היה תוכנה שנקראה Kali, היא עדיין קיימת? ואם כן מה הגירסא הכי עדכנית שלה? וזכור לי גם שאחרי ההתקנה או במהלכה היה צריך להגדיר כל מיני דברים שקושרים לחחבור אינטרנט ועוד כל מיני דברים. מישהו יכול להגיד לי מה הגירסא הכי חדשה של התוכנה, להזכיר לי איך משתמשים, ואיזה הגדרות צריך לשנות בהתקנה או אחרייה, תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים