משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
משום יש לי בעיה ששחקנים שאני קונה במשחק אני לא יכול לשתף אותם במשחקי ליגה, יש ליד אותם שחקנים סמל של גביע עם עיגול אדום עם קו, מישהו יודע מה צריך לעשות בכדי לשנות את המצב הזה שכן יהיה אפשר לשתף את אותם השחקנים במשחקי הליגה?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז ככה: לפני שהמשטרה לקחה את טומס הוא הביא לי מפתח לחנות שלו בחנות שלו יש כספת שלפי מה שהבנתי אני אמור לקחת את מה שיש שם ולצאת מהעיר אבל אין לי מושג מה הקוד לכספת נישבר לי כבר הראש מרוב חיפושים מישהו יודע מה הקוד =? הנה תמונה: http://img461.imageshack.us/img461/788/dsd4eh.jpg
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני לא יודע איך להפעיל אותו אין שם קובץ התקנה וניסיתי להפעיל בדמונטולס אבל גם כלום יש שם את הקבצים כמו בתמונה ויש שם גם כאלה רק שהם מקובצים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני בשלב של מן מרכז מחקר ענקקק. היו מלא שבויים (40 בערך), חיסלתי כבר את כל הטרוריסטים והשבויים בסדר וחסר לי משימה אחת: secure the briefcase. מה אני אמור לעשות??? חיפשתי שעתיים איזשהו תיק ואין שום דבר שאני יכול לעשות איתו משהו. מישהו יודע איך לעזור?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
http://ravid1067442.tripod.com/tournamanet.zip לצערי אתם חייבים את ההוספה זה רק לסינגל קצר אבל מלא דיבורים אפקטים ודחקאות... אני(ליאור) ואחי(רביד) הכנו. השקעתי על זה מלא זמן!! תגובות!!!!!!!!!!!!!!!! לחיצה שמאלית לא עובדת כדי להוריד! לחיצה ימנית ואז save target as או אם dap
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
-
אני בשלב די בהתחלה שבו גורדון (אני) נמצא בחדר שהריצפה כמו סורגים. בצד שמואל יש סולם ,שאני יורד למטה יש ברכת מים וצינור אדום שמגשר לחדר וברכת מים נוספת אך אני עובר לחדר הזה וממשיך במישחק? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו פתח שרת באמריקס ארמי ויודע איך נותנים נשקים לכולם ויכול לעזור אני יודה לו מאוד... מקווה שזה קשור לפורום בזה לא מצאתי משהו מתאים יותר
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה שמירה של prince of persia warrior within אחרי כל ה life upgrade בשביל הסוף החלופי... וגם אם מישהו יכול להסביר איך ממקמים את הקובץ כדי שהמשחק יזהה אותו
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1. FX 5200 128 MB יפעיל DOOM 3? 2. " יפעיל HALF LIFE 2 ? 3. מתי יוצא HL 2?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי אז לפני כמה ימים היה טופס של איזה קבוצות מגיעות ללאן ואת את איזה קבוצה אישרו.שמה ראיתי שאישרו אותנו והכל ועכשיו עשו רשימה מעודכנת ואנחנו לא מופיעים ברשימה. בבקשה תסדרו את זה תודה אנחנו לא מופיעים פה : http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1469250 תודה מראש יובל.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לפתוח את המפות של HL2 למקום כלשהו ובכך לזרז את זמני הטעינה בין השלבים - איך עושים את זה? חבל שננעל הדיון על HL2.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
נשמע הזוי, נשמע מוזר על סף לא הגיוני, אבל PES6 ו FIFA07 יהיו בלעדיים ל360 ולא ישתחררו לשום פלטפורמה אחרת. http://www.360-scene.org/index.php
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, אני משחק PES12 ברשת וכל הזמן שולחים לי הודעות ואני לא מצליח לראות אותם אין לי מושג איך פותחים את הצאט אם מישהו יודע זה יעזור לי מאוד לצורך העניין אני משחק דרך המחשב עם שלט של סוני תודה מראש אליאור
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
עלתה גם איזה שגיאה אני יעלה אותה מחר
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
[url=]http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=9224 אני לא הצלחתי להמציא הסבר לזה, אבל בכל דרך שחושבים על זה, זה נראה רע מאוד, אלא אם המידע כוזב....
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מיליון לקוחות זועמים :pissed: כבר שעה FFS
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המונחים, קונה או קנה שרת והשתמש בזה? יודע איך מבצעים את זה?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לאחרונה אני מנסה להפעיל את Devil May Cry 3 אך כשהמשחק עולה לי, אני רואה רק מסך שחור ואני שומע את המשחק, אך לא רואים כלום. כשהסרטים של ההתחלה נגמרים אז זה נכנס לי לתפריט ההתחלתי, אבל שוב, כשאני מתחיל משחק, אז אני רואה רק שחור. מישהו יודע מה הבעיה? למעוניינים, הכרטיס מסך שלי הינו: Albatron Geforce 7600GT
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אם אין לי את המשחק האורגינלי (יש מהורדה מהאינטרנט)אני לא יוכל לשחק בהרחבה????
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי... הורדתי את הפיפ"א 2000 הנוסטלגית ובמשחק עצמו המקלדת לא עובדת. תודה(:
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
-
תראו יש לי בעיה קניתי BF2 לפני כמה חודשיים ושיחקתי קצת ואז פירמטתי ולא התקנתי יותר שוב ואז החטלתי לפני מספר ימים להתקין שוב ולפתוח חשבון ONLINE חדש ואז כל פעם שניסתי להתחבר לאיזה שרת קודם כל לקח לו אולי 10 דקות התחברות והמחשב שלי עולה על הדרישות המנימליסטיות ואני משחק על הגדרות גרפיאות medium או LOW או OFF בכמה מקרים... ניסתי גם להתחבר דרך ASE אבל אני מקבל את אותה שגיאה. השיאה היא your connection to the server was lost או משהו כזה (אני כבר לא זוכר) ויש לי חיבור 1.5 נ.ב בסוף החלטתי לחזור לחשבון הקודם ואני עדין מקבל את אותה שגיאה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב, סוף סוך הגעתי לדרגת "GUNNERY SARGENT" בBF2 (איפה הכפיים? סתם, יש לי עוד הרבה על מה לעבוד...), נותרו לי רק את הENGINEER והANIT TANK לפתוח.... עכשיו, אני שואל את עצמי, נגיד ואני קונה את ההרחבה SPECIAL FORCES, שתתין לי את הF2000 וכל הנשקים התותחים, זה יתן לי? כי אני יודע שכשמגיעים לדרגה מסויימת זה כבל מפסיק לפתוח... תודה על העזרה! -RegMan AKA tnauman
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי את המשחק ושיחקתי ב CLASSIC MODE בסבבה עם המקשים הרגילים(חיצים וS,D,A וכו') פתאום היום אני מנסה שוב לשחק ובתפריטים כל המקשים עובדים סבבה אבל שמתחילים לשחק שום מקש לא מגיב למרות שהמשחק לא נתקע. "איפסתי" אפילו את הגדרות הCONTROLLER וגם לא עזר בבקשה עזרה!!
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-