עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sevenX,

אז ככה: לפני שהמשטרה לקחה את טומס הוא הביא לי מפתח לחנות שלו בחנות שלו יש כספת שלפי מה שהבנתי אני אמור לקחת את מה שיש שם ולצאת מהעיר אבל אין לי מושג מה הקוד לכספת נישבר לי כבר הראש מרוב חיפושים מישהו יודע מה הקוד =? הנה תמונה: http://img461.imageshack.us/img461/788/dsd4eh.jpg

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by Biatch,

התקנתי את המשחק והוא מבקש key כלשהו .. מה צריך לכתוב ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. אני מקווה שהוונתם את הכותרת אתם יכולים לענות אני משועמם

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by ravid,

http://ravid1067442.tripod.com/tournamanet.zip לצערי אתם חייבים את ההוספה זה רק לסינגל קצר אבל מלא דיבורים אפקטים ודחקאות... אני(ליאור) ואחי(רביד) הכנו. השקעתי על זה מלא זמן!! תגובות!!!!!!!!!!!!!!!! לחיצה שמאלית לא עובדת כדי להוריד! לחיצה ימנית ואז save target as או אם dap

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  5. Started by SupeRnovA,

מתי שאני נכנס למשחק הצבעים עובדים לי כאילו יש לי תמיכה רק ב16 צבעים.. ורואים את המשחק מגעיל כזה. אני לא יודע למה זה, וגם חיפשתי patchים למשחק ולא מצאתי בשום מקום איך לתקן את זה אם אפשר? תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  6. בהתקנה כתוב להתקין בתקייה של ה-Steam Select your Steam halflife directory חיפשתי את ה-steam במיקום שהוא צריך להיות C:\cstrike\platform\steam ואין שם steam חבר הביא לי דיסק Counter-Strike 1.6 PodBot no.Steam מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by Ramos,

שלום לכולם, לפני כשנה בדיוק קניתי sims 3 island paradise מתנה לחברה שלי, היום באתי להתקין בשבילה את המשחק בשנית במחשב חדש אך כשנכנסתי לחשבון האוריג'ין שפתחתי לה המשחק לא הופיע שם. חשבון האוריג'ין שבו אמור להיות המשחק הוכחה שהמשחק נקנה -

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by AviDov,

1. FX 5200 128 MB יפעיל DOOM 3? 2. " יפעיל HALF LIFE 2 ? 3. מתי יוצא HL 2?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by DarkTesticle,

אז ככה, התקנתי תמשחק ועליו את Shadows of Amn (אבל נכנסתי לישן כדי לסיים אותו קודם) יצרתי קבוצה בעלת שישה אנשים במולטיפלייר אבל קשה לשחק לבד במולטי כי לוקח המון זמן לעצור את המשחק ולהמשיכו בעזרת SPACE לכן העברתי את הסייבים לתיקיית הסייבים של הסינגל ושיחקתי שם. הבעיה היחידה היא שיש המון אנשים שכשאני מדבר איתם כתוב שהם עסוקים, ולפעמים זה מסתדר אם אני מדבר עם הדמות (נאמר שהיא עסוקה) ואז שומר וטוען את השמירה, מדבר שוב עם אותה הדמות ולפתע היא לא עסוקה. השאלה האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת לאלתר, כרגע מעצבן לשחק גם במולטי (בגלל הדיליי) וגם בסינגל (בגלל הדמויות העסוקות) מה לעשות? תודה מראש.

10. Started by artyom,

אני לוחץ על האייקון וזה אומר לי שהכרטיס מסך שלי NOT SUPPORTED... יש אולי איזה PATCH שמוסיף את התמיכה בחומרה? תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. על 1024X768 עם הגדרות גבוהות או 1240X1024 עם הגדרות יותר נמוכות ? יש לציין שאני לא מפעיל AA ( העין שלי לא רואה שינויים כל כך משמעותיים כשפילטר זה פועל ) אבל לגבי שאר ההגדרות אני מתייחס בשאלתי ( הגדרות סביבה , צללים , תאורה דינמית , טקסטורות וכו' ) בכוונה אני לא כותב איזה כרטיס יש לי כי זו שאלה כללית לגבי מה עדיף , ככה או ככה. תודה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by mt_nro,

האם אפשר לשחק במשחק הזה עם מקלדת או שזה ממש גרוע? ואם אי אפשר אז אפשר עם גיימפד עם אנאלוג סטיק 1??? (זה: http://www.gamingxp.com/hardware/artikel/logitech_wingman_action_pad/full_view.jpg)

13. Started by zag_zag,

בשנה-שנתיים האחרונות המחשב שלי (במפרט) כמעט ולא עומד בדרישות המינימום של רוב המשחקים :-\. בקרוב עומדים לקנות לי מחשב חדש שיוכל להתמודד עם המשחקים החדשים. מישהו יכול להמליץ לי על משחקים טובים שפיספסתי בשנה האחרונה? ל-GTA Vice city אני מצפה בקוצר רוח (מאד אהבתי את הקודמים) ושיחקתי גם ב-Freelancer (קצר אבל טוב) תודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  14. Started by theone89,

יוצרים: Play Publishingr מוציאים לאור: Akella תאריך: 2011 קונסולות: PC בלבד ז'אנר: action (shooter) / 3D / 1st person דרישות מערכת: - OS: Windows XP (SP2 ), Windows Vista (SP1 ) Windows 7 - CPU: 2,0 GHZ Dual Core -7 RAM: 1 GB For Win XP, 2 GB For Vista / Windows GPU: 7600GT 256MB SM3 - Direct X 9.0 כאשר מספר גדול של מחבלים חמושים בכבדות השתלטו על האזור "Prypiat, ממשלות אירופה רעדו מפחד. עד מהרה החשש גדל עוד יותר אחרי הטרוריסטים הפכו קשר. הם רוצים מיליארד אירו ב 24 שעות או עשר שהם שיפוצץ את תחנת הכוח כולה הגרעיני בצ 'רנוביל, משחררים ענני, חומרים רדיואקטיביים קטלניות גבוהה לאטמוספירה בכל חצי הכדור הצפוני. לשלם סכום כזה של כסף הקיצונים לא יעלה על הדעת. התקפה חזית…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by hararim,

התקנתי את המשחק והוא לא עובד טוב התנועה של השחקנים לא חלקה ורואים לא משהו וזה למרות שאת הפיפא 2008 רואים מצויין ויש לי כרטיס מסך די טוב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by elior021,

היי, אני משחק PES12 ברשת וכל הזמן שולחים לי הודעות ואני לא מצליח לראות אותם אין לי מושג איך פותחים את הצאט אם מישהו יודע זה יעזור לי מאוד לצורך העניין אני משחק דרך המחשב עם שלט של סוני תודה מראש אליאור

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by The-Fox,

אז ככה, קיבלתי לפני כמה בימים (בשעה טובה ;D ) את Unreal Tournament 2003 המלא.. עכשיו ראיתי שיש שם בשלב של החלל זה עם הכוכב שבתאי הזה ברקע, רובה בשם Ion Painter. וקראתי שאתה מכוון על שחקן ואז זה אמור להשמיד אותו ע"י קרן לייזר עצבנית ש ללווין שמתבייט עליו... חוץ מהקטע של לכוון כל מה שמעבר לזה לא קרה, כלומר לא הצלחתי לגרום לזה לפעול, ואני מת לראות את זה בפעולה !!! אז אם מישהו הצליח להפעיל את הנשק הזה, ויוכל בטובו להסביר איך עושים זאת אני ישמח מאד :AR15: :AR15: :AR15:

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by dj_horse,

מישהו מכיר את המונחים, קונה או קנה שרת והשתמש בזה? יודע איך מבצעים את זה?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by MasterGal,

BS Hacker הינו סימולציית האקינג (פריצה למחשבים) מקיפה ומפורטת. שחקו כאחד מחבורה מחתרתית של האקרים אשר מנסים להפיל ממשל אכזרי השואף לשלוט בכל. במשחק אנחנו אמורים לפרוץ למחשבים השמורים ביותר של הממשל, ולהשיג מידע וכתוצאה מזה להציל את העולם מדיכוי. בשורה התחתונה המשחק חובבני מידיי ואולי קצת ישן לדורינו. אבל יכול לבזבז שעה של הדמייה כאילו אתה פורץ באמת או לקחו אותך מתוך הסרט אושן 11 או 12 עדיין לא החלטתי. אז זהו תורידו עם בא לכם, אגב זה דימו...

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  20. רשום באחד המקומות שכדי לעשות גיבוי למשחק ב clonecd צריך ליצור קובץ sx-gowu.dvd שמכיל את השורות : LayerBreak=1913760 sx-gowu.000 מה זה אומר, האם אני אצתרך לגבות את כל המשחקים שלי ככה?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. Started by gigabot,

מה לעשות? [attachment deleted by admin]

22. Started by levran007,

שלום לכל חברי הפורום . קניתי היום כרטיס מסך X800XT PE וקיבלתי יתו את המשחק היטמן חוזים . התקנתי את המשחק אבל יש בעיה ... אני מקבל מסך לבן ! ! ! אז ביררתי קצת באינטרנט וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעיה אבל הורדתי את הPATCH שאמור לסדר את הבעיה מהאתר של אידוס אבל הבעיה עדיים נשארה . יש לי את הגירסה האחרונה של הדריברים של ATI ... כך ש.. יש פיתרון בבקשה ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by kingpin,

אני יסביר לכם איפה אני מי שעבר את המקום בטוח ידע אחרי שניצחקתי איזה מלך מיפלצת כזה קיבלתי כוחות לישלוט בעכבישים שילכו אחרי ותיקיפו את כולם בישבילי עכשיו עברתי איתם דרך מסוימת ועכשיו אני בתוך בסיס כזה שיצאתי מהתעלות ושתי אליקופטרים מעלי הורגים אותי עכשיו יש לי את הרקטה וטלים בארגז ליד אבל אני לא מצליח להרוג את אליקופטרים ואין לי שם לאן ללכת היתקדמתי כמה שאפשר הרגתי את כול החיילים בעמדות שמירה וזהו ואני בורח מפה לשם מיתחבא מהם אבל לא מיתקדם תעזרוווווווו לי

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by David Ell,

שלום לכולם, כרגע מופעל הדאבל EXP לפרימיום, אתם מוזמנים להיכנס לשרת וליהנות! http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/bec76a68-d863-4bcf-8c23-da9db2d13c2b/HWzone-co-il-Israel-Rush/ נשמח לראותכם!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  25. Started by yogev_hama,

שלום לכם, אני משחק במשחק Maple Story בגירסה האירופאית ואני די בטוח שכולכם שמעתם עליו פה ושם. הבעיה היא שלא מזמן היה Patch ששינה את המשחק על בוריו. עכשיו הכל שונה. הבעיה היא שכאשר אני נכנס למפה עם המון אנשים ומפלצות (כלומר, הרבה נתונים עוברים מהשרת אליי) המשחק נתקע לי למשך דקה-שתיים, יש הודעת שגיאה (Unable to connect to the game server) וכשאני לוחץ OK המשחק פשוט נסגר. לפני ה Patch זה לא היה קורה. היו טיפה לאגים במפות עם הרבה אנשים אבל בטח שלא היה נתקע לי המשחק. זה ממש מציק ואני לא יכול לשחק ככה. החיבור שלי הוא 10 מגה, שאר רוחב הפס לא תפוס ע"י מחשבים אחרים, והמחשב עצמו חזק מספיק כדי להריץ את המשחק (i3, 4gb ram, nvidia geforce gts 250). המחשב עצמו הוא לא הבעיה, וגם לא החיבו…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.