משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שלום! מה נסגר בסוף עם Soldier of Fortune הוא יוצא למחשב או לא ? ואם כן באיזה תאריך?! תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני בשלב שיש לי לפוצץ 4 תותחים המוקפים בשדה כתום ואז שעברתי את זה הייתי צריך לנתק משהו ואת זה עשיתי ואז היה לי משהו שיש קרן אחת כחולה ואני צריך לעשות משהו ואני לא יודע מה בבקשה תעזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
באלו דרכים אני יכול לעלות את המהירות במשחק רשת יש לי ולחבר שלי מחשבים חזקים מאד כך שזאת לא הסיבה ,שנינו מחוברים לרוחב פס של 1.5 כך שזה נראה לי בסדר הורדתי גרפיקה וזה עדין לא עוזר הורדתי רזולוציה וגם זה לא עוזר אם למישהו יש עצות אני ישמח לקבלם.
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי אם אפשר ואיך למכור רכב במשחק הנ"ל. בטעות קניתי את אותו הרכב וסתם הלך מלא כסף,יש למישהו מושג. תודה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
אני צריך להתקין את המשחק מחדש איך אני מגבה את קבצי השמירה?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קניתי bf2 ועכשיו יש את ה קוד משחק שצריך להזין.. ואני כותב את הקוד בדיוק כמו שכתוב לי בכריכה שם וזה לא עובד לי... מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
תהיתי לעצמי מה האנשים פה בפורום שמבינים קצת הרבה יותר ממני מה צריך ומה לא חושבים על המפרט (הוא מופיע כאן מימין). אני רוצה שהמחשב שלי יהיה מסוגל להריץ טוב משחקים. הוא לא חייב להריץ הכל ברזולוציה הכי גבוהה עם כל הפרטים, אבל אני בהחלט רוצה שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים ברמה שאני אוכל להנות ממנה - בלי תקיעות ולאגים. מה אתם אומרים על המפרט הקיים והאם יש צורך בכלל לשדרג משהו? (אם משהו חיוני חסר במפרט אני אשמח להוסיף)
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לא יודע למה... ג'יבריש אומר מין ריבועים כאלו במקום כיתוב ולא אנשוי לשחק ככה(כל השאר סבבה,הכרטיס שלי בOC מאסיבי עכשיו(רק עד ה15 ),יציב כמו סלע...). אולי DIRECTX?... לא מוצא סיבה. עזרה!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן אנשים.. התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה .. כשאני נכנס למשחק אני רואה שהרזולוציה שלי שהיא 720P על מסך 26 LCD לא באה בטוב למשחק. מזה אומר? שכל התפיט הראשי של המשחק כמעט ולא רואים ממנו כלום.וככה כל התפרטים במשחק. ואי אפשר לשחק ככה מסך שמתבסס על ניווט מהתפריט. מה גם שחלק מהיכולת של השחקנים מוסתרות ככה. ניסיתי לעלות רזלוציה עד 1080P וזה עשה יותר גרוע. נסיתי להוריד עד ל800-600 וכאלה וגם לא עוזר. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את המשחק ולאחר מכן כשאני מפעיל הוא מראה FIFA 06 והוא כותב בעיה ב"קריאה" של זכרון. יש לי אפשרויות של OK וCANCEL והוא מודיע שאי אפשר לשחק. גם לחבר שלי יש את זה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום האם יש למישהו קובץ שמירה של MANHUNT אחרי שניפתחו כל הקטעים של הבונוסים?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אחרי שהצלתי את הילדה הראשונה, קניתי מהמכונה בחדר עוד מקום כדי שאני אפתח יוכל להשתמש ב-3 יכולות. הגעתי לנפטון. אני עומד מול המכונה שנותנת לי אופציות להחליף את היכולות שלי. כרגע יש לי 3 יכולות (אש, חשמל וטלקינזיס), אבל פתוחים לי ר 2 סלוטים (בחרתי בחשמל וטלקינזיס). למה לא פתוחים לי 3 סלוטים?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
http://ravid1067442.tripod.com/tournamanet.zip לצערי אתם חייבים את ההוספה זה רק לסינגל קצר אבל מלא דיבורים אפקטים ודחקאות... אני(ליאור) ואחי(רביד) הכנו. השקעתי על זה מלא זמן!! תגובות!!!!!!!!!!!!!!!! לחיצה שמאלית לא עובדת כדי להוריד! לחיצה ימנית ואז save target as או אם dap
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
יש לי בעית גרפיקה במשחק SCAREFACE THE WORLS IS YOURS אני רואה את הכל מוזר כזה מצורפת תמונה של איך שאני רואה ותמונה של ההגדרות של המשחק כרטיס מסך 8800GTS מה צריך לשנות כדי שהמשחק יפעל חלק?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה בדיוק קניתי sims 3 island paradise מתנה לחברה שלי, היום באתי להתקין בשבילה את המשחק בשנית במחשב חדש אך כשנכנסתי לחשבון האוריג'ין שפתחתי לה המשחק לא הופיע שם. חשבון האוריג'ין שבו אמור להיות המשחק הוכחה שהמשחק נקנה -
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מכניס את המילה developer- והוינדוס אומר לי שזה לא חוקי...invalid ואין לי מושג למה אני עושה בדיוק כמו מה שקראתי. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי מישהו יודע אם יש אפשרות לעדכן את ההרכבים והקבוצות ב PES2011 ? ואם כן איך אני מבצע עדכון ב PS3 ? תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a9%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%91-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%9c%d7%9d-total-war-warhammer-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
יש מצב שאנחנו עושים מן קהילה שם או קלאן (כמבון לא על השם של HWZONE ) או לארגן משחקים ברשת. תארגנו כאן משחקים ותנו שמות שלכם בתור שחקנים +כתובות IP.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שמתי לב ששמים תמשחק במלא benckmarks ... לא הבנתי מה הדרישות הגבוהות במשחק הזה?!?! אני עם geforce5700 והרצתי אותו סבבה לאללהה למה שמים אותו בבנצ'מארקים?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
מחקתי את המשחק על ידי מחיקת התיקיה ב program files אבל עכשיו שאני מנסה להתקין אותו אני מקבל שגיאה שהוא מותקן כבר מה לעשות :-\
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-