משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כשאני נכנס ל- costomize ורוצה לשים להבות או משהו דומה אז אין להבות ואין כלום רק עיגולים כאלה שאומר שאין כלום וכתוב 20\20 ויש מנעול והגעתי ל black list ה-11 עברתי 4 בוסים וזה rip
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
אז ככה: לפני שהמשטרה לקחה את טומס הוא הביא לי מפתח לחנות שלו בחנות שלו יש כספת שלפי מה שהבנתי אני אמור לקחת את מה שיש שם ולצאת מהעיר אבל אין לי מושג מה הקוד לכספת נישבר לי כבר הראש מרוב חיפושים מישהו יודע מה הקוד =? הנה תמונה: http://img461.imageshack.us/img461/788/dsd4eh.jpg
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
נהניתי בזמנו מאוד מ-commanche4,האם יש עוד משחקים טובים בסגנון דומה? אני לא מחפש משחקים שהם ריאליסטיים מדי ודורשים קריאת מדריך עב כרס ,אלא יותר בסגנון ה-arcade בדומה ל-commanche4. תודה מראש על המלצות אפשריות.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב אז אני אצל ISAACC משהו כזה בהוליווד והשגתי לו את הקלטת ואני בביובים שנמצאים אחרי שאני הורג את המכוער הראשי בבית שבו צולמה הקלטת הם אומרים לי להשלמתי את הקווסט וכבר חזרתי דרך הביובים ואז שאני בא אליו לקבל מידע הוא שואל אותי אם בכלל יצאתי לשם ..... אני חושב שזה באג ואם זה לא אז בבקשה מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני ראיתי בגיימר שהמשחק היה אמור לצאת שנה שעברה למישהו יש מושג מה קורה איתו?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק(לא מדיסק). והוא נותן לי הודעת שגיאה יש עוד משהו שאני צריך לעשות חוץ מלעשות extract? הנה תמונה:
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לאא!!! יש לי AMD 3800X2 ASUS M2N-E 1 GB RAM AND X1800XT הרצתי FRAPS .... 200 MB USAGE של ה WINDOWS :-\
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בהתקנה כתוב להתקין בתקייה של ה-Steam Select your Steam halflife directory חיפשתי את ה-steam במיקום שהוא צריך להיות C:\cstrike\platform\steam ואין שם steam חבר הביא לי דיסק Counter-Strike 1.6 PodBot no.Steam מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי לפני כחצי שנה התקנתי את המשחק GUNZ על המחשב שלי ושיחקתי בו, אחרי כמה חודישם נמאס לי ממנו ובנוסף היתה התקופה שבה המשחק היה סגור עקב שידרוגים וכאלה, אז מחקתי אותו. השבוע רציתי לחזור אליו אז הורדתי אותו דרך האתר מחדש, ההורדה לא לקחה יותר מדקה אחת, זה היה יותר מדי טוב, הרחתי שהיה משהוא מסריח ( וזה לא הייתי אני ), בקיצור, התקנתי את המשחק מההתקנה שהורדתי והוא שקל מאוד קצת, והיו בו רק 3 קבצים ( בתוך התיקיה שבה התקנתי את המשחק ): ה-UNINSTAL, קובץ שממנו משחקים ועוד קובץ שאני חושב שהוא היה פאצ' או משהוא. כמובן שהיו אמורים להיות הרבה יותר דברים בתיקיה והיא הייתה אמורה לשקול הרבה יותר ממה שהיא שקלה ( בדקתי עם חבר אחר שלי ), מן הסתם המשחק גם לא עבד לי, כשניסיתי להפעיל אותו, …
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הורדתי משחקים מהיו טורנט חילצתי התקנתי אפילו שמתי בדימון טולס הכל טוב ויפה.הוא כבר פותח לי את החלון של המשחק אממה כשאני לוחץ על פליי הוא אומר לי שאני צריך להכניס את הcd/dvd המקורי.מה אני עושה לא נכון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
על 1024X768 עם הגדרות גבוהות או 1240X1024 עם הגדרות יותר נמוכות ? יש לציין שאני לא מפעיל AA ( העין שלי לא רואה שינויים כל כך משמעותיים כשפילטר זה פועל ) אבל לגבי שאר ההגדרות אני מתייחס בשאלתי ( הגדרות סביבה , צללים , תאורה דינמית , טקסטורות וכו' ) בכוונה אני לא כותב איזה כרטיס יש לי כי זו שאלה כללית לגבי מה עדיף , ככה או ככה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
נשמע הזוי, נשמע מוזר על סף לא הגיוני, אבל PES6 ו FIFA07 יהיו בלעדיים ל360 ולא ישתחררו לשום פלטפורמה אחרת. http://www.360-scene.org/index.php
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי לפני כמה בימים (בשעה טובה ;D ) את Unreal Tournament 2003 המלא.. עכשיו ראיתי שיש שם בשלב של החלל זה עם הכוכב שבתאי הזה ברקע, רובה בשם Ion Painter. וקראתי שאתה מכוון על שחקן ואז זה אמור להשמיד אותו ע"י קרן לייזר עצבנית ש ללווין שמתבייט עליו... חוץ מהקטע של לכוון כל מה שמעבר לזה לא קרה, כלומר לא הצלחתי לגרום לזה לפעול, ואני מת לראות את זה בפעולה !!! אז אם מישהו הצליח להפעיל את הנשק הזה, ויוכל בטובו להסביר איך עושים זאת אני ישמח מאד :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מיליון לקוחות זועמים :pissed: כבר שעה FFS
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הכרטיס דורש מינימום I7 4770K ואני משחק עם I3 7100 וזה עובד חלק כמובן עם כרטיס מסך טוב RX 7600 איך המשחק לא נתקע ? זה אמור להיתקע לא ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
- 1 follower
-
-
אם תריצו חיפוש , תראו כי בשנה שעברה נתקלתי בבעיה עם NBA LIVE 2005, שבה המחשב פשוט קופא ומחייב ריסטרט ברגע שאני מתחיל משחק מסוג כלשהו (אימונים, עונה או סתם משחק חופשי - הכל קופא אחרי 2 שניות). עברה שנה , ומה השתנה? שום דבר. אותה בעיה בדיוק עם NBA LIVE 06. זאת לא בעיה של חום או דרייברים לא מתאימים - משחקים אחרים עובדים מצויין (כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI וכרגע עם הדרייברים האחרונים 5.10) . אני חושב שניסתי פחות או יותר 6 גרסאות של הדרייבר CATALYST וגם ניסתי את הדרייברים של OMEGA - אבל המשחק קופא תמיד באותו מקום. אני משתגע כי אין לי מושג מה הגורם לזה...חשבתי שזה בעיה עם המשחק המסוים בשנה שעברה ועכשיו אני רואה שזה ממשיך... עזרה תתקבל בברכה :-\
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום אנשים. התקנתי היום שוב את המשחק GTA San Andreas על מנת לסיים אותו (לפני כשנה הסרתי אותו אבל שמרתי את קבצי השמירה). אחרי ההתקנה החזרתי את קבצי השמירה למקומם והרצתי את המשחק. מסתבר שכנראה המשחק הזה לא בנוי להתמודד עם משחבים חזקים כי עם המחשב הקודם שלי הוא עבד מצויין אבל על המפרט הנוכחי הוא רץ בצורה מטורפת מש - הכל זז במהירות פי 5-10 יותר מהר מבעבר. זה פשוט נראה כמו סרט מצוייר ואי אפשר לשחק ככה - מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 10.08.2007 בשעה 13:59:53 טוב - מצאתי את הפיתרון - תודה:http://www.planetamd64.com/index.php?showtopic=24543
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לפורום התותחים . התקנתי מחשב חדש לחבר עם המפרט הבא : מעבד: P4 630 3GHZ 64 BIT לוח : GIGABYTE CHIPSET 945 PL-G דיסק: 200GB WD SATA2 זיכרונות:512*2 KINGSTON 533 DDR 2 מארז: ATX2 ? 500W כ.מסך: GIGABYTE 6600GT DDR3 256MB צורב LG DVDRW 4167 התקנתי מערכת הפעלה WIN MEDIA CENTER ,דרייברים וכו'... הכל היה בסדר בהתקנות . התקנתי לו את המשחק FAR CRY ואיך שהמשחק מתחיל (ממש בקטע הראשון בתעלה) יש צבעים לא טובים - התעלה היא בצבע צהוב במקום אפור/ירוק התקנתי דרייברים אחרים - לא עזר החלפתי את הכרטיס מסך באחד אחר , זהה לחלוטין - עדיין יש לי את אותה הבעייה . האם הלוח אם יכול להיות הבעייה ?? אולי יש הגדר…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה קניתי BF2 לפני כמה חודשיים ושיחקתי קצת ואז פירמטתי ולא התקנתי יותר שוב ואז החטלתי לפני מספר ימים להתקין שוב ולפתוח חשבון ONLINE חדש ואז כל פעם שניסתי להתחבר לאיזה שרת קודם כל לקח לו אולי 10 דקות התחברות והמחשב שלי עולה על הדרישות המנימליסטיות ואני משחק על הגדרות גרפיאות medium או LOW או OFF בכמה מקרים... ניסתי גם להתחבר דרך ASE אבל אני מקבל את אותה שגיאה. השיאה היא your connection to the server was lost או משהו כזה (אני כבר לא זוכר) ויש לי חיבור 1.5 נ.ב בסוף החלטתי לחזור לחשבון הקודם ואני עדין מקבל את אותה שגיאה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
טוב, סוף סוך הגעתי לדרגת "GUNNERY SARGENT" בBF2 (איפה הכפיים? סתם, יש לי עוד הרבה על מה לעבוד...), נותרו לי רק את הENGINEER והANIT TANK לפתוח.... עכשיו, אני שואל את עצמי, נגיד ואני קונה את ההרחבה SPECIAL FORCES, שתתין לי את הF2000 וכל הנשקים התותחים, זה יתן לי? כי אני יודע שכשמגיעים לדרגה מסויימת זה כבל מפסיק לפתוח... תודה על העזרה! -RegMan AKA tnauman
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אם כן אז איך אני מגיע לתפריט הזה :s05: פשוט חבר שלי הביא לי תמשחק והכל שם בסינית/יפנית.. אולי לו זה לא מפריע אבל לי כן...
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש בערך 10FPS כשאני משחק עם בוטים 20 על 20 והמשחק לא זז הכל מקרטע ולאט לאט נהיה יותר מהיר כשנהרגים בוטים וה-FPS נהיה יותר גבוה, רק אם אני משחק איזה 5 נגד 5 אז הFPS בערך 30-50 וזה סביר אבל זה משעמם ככה, הורדתי רזולוציה ל-1440 על 900 והשתקפויות, צלליות וכל הדברים האחרים הורדתי ל-Low והכל בהכי נמוך ועדיין אותו דבר. לפני שהתחלתי לשחק הפעלתי את הוידאו טסט והיה FPS גבוה ולא קרטע והיה מצוין. לשחק ברשת עדיין לא ניסיתי כי זה לא מצא סרברים (האינטרנט תמיד נתקע בסופ"ש). מה אני יכול לעשות, אני חייב לשחק במשחק הזה ודרך אגב 1.6 עובד מצוין (אם זה עוזר איכשהו). המשחק הוא ללא Steam.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני יסביר לכם איפה אני מי שעבר את המקום בטוח ידע אחרי שניצחקתי איזה מלך מיפלצת כזה קיבלתי כוחות לישלוט בעכבישים שילכו אחרי ותיקיפו את כולם בישבילי עכשיו עברתי איתם דרך מסוימת ועכשיו אני בתוך בסיס כזה שיצאתי מהתעלות ושתי אליקופטרים מעלי הורגים אותי עכשיו יש לי את הרקטה וטלים בארגז ליד אבל אני לא מצליח להרוג את אליקופטרים ואין לי שם לאן ללכת היתקדמתי כמה שאפשר הרגתי את כול החיילים בעמדות שמירה וזהו ואני בורח מפה לשם מיתחבא מהם אבל לא מיתקדם תעזרוווווווו לי
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-