משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה אליי הופ בהטבעות יש לי GAMEPAD של LOGITECH ה DUAL ACTION אני יודע שזה עם הג'ויסטיק הימני אבל אני לא מצליח
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלב 13 , כל הקטע של להשתלט על 4 נקדות , כדאי להוריד את הנקודות ל axis.... איך עושים את זה אלוהים ישמור, יש איזה אסטרטגיה טובה אולי להציע ?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לאחר השקעה בhumble bundle לפני כמה חודשים טובים, הושק המשחק Anomaly 2 לא מזמן וקיבלתי איתו 2 מפתחות סטיים. לצערי הרב השחקנים שרציתי להביא להם מפתח בחינם לא יכוליים לשחק במשחק, ולכן נשארתי עם מפתח ספייר. כל מי שמעוניין לקבל מפתח (השמח גם למולטיפלייר ביחד) שישלח לי הודעה פרטית. אם במקרה יש פה בקהילה עוד שחקנים שמשחקים את המשחק- מוזמנים לצרף אותי לסטיים (romansah9).
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שיחקתי פעם (1994-1997 - משהו כזה) במשחק (2D) שזה היה בג'ונגל (והבן אדם יכל לרוץ מימין לשמאל רק) והיה עובר דברים ואנשים, היה איזה מקום שהייתי במקום גבוה יותר והיה מישהו למטה אז זרקתי אבן קדימה והוא הלך לאבן ואז הייתי בא אליו מאחורה והורג אותו, היה שם כמה נשקים שהיה אפשר להחליף בינהם ואני זוכר שלמשחק הזה היה אייקון (על הדסקטופ) של עין כזאת, אם אני לא טועה חום ירוק כזה, מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הגיעו הריפליים המיוחלים, והנה היא: הסדרה בין זאנוביס לנאניווה מדרימהאק: לעוד מידע על הטורניר: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2012_DreamHack_Open/Summer (זהירות ספוילרים) אה, ופתחתי עמוד בפייסבוק. אם יש לכם יוזר שם זה יקל עליכם להתעדכן בסרטונים חדשים, אבל תזהרו - אני אפרסם שם מלא דברים שקשורים לסטרקרפט, לא רק ישראלי https://www.facebook.com/HecticSC
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שבהרבה משחקים כבר נעלמה אפשרות ה 640X480 וה 800X600 וזה מובן מאליו למה, יש לי מסך 16 אינץ וממש נוח לי לשחק איתו, בשבילי הוא בידיוק בגודל המתאים אני רוצה לדעת האם אפשרות ה 1024x768 איי פעם תיעלם במשחקים החדשים? (זאת אומרת שאני הולך לשדרג את כרטיס המסך שלי אבל לא לקנות מסך גדול יותר)
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
בכל אופן, התקנתי את המשחק וכאשר אני עושה RETIRE מהמרוץ ובא לעשות CONTINUE אז יש מסך כחול (כן המסך הכחול) ואז אי אפשר לעשות כלום, רק ריסטרט. מה זה יכול להיות??
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום התקנתי את המשחק ושאני מתחיל לשחק יש 2 בעיות למרות ששמתי את הקראקפיקס: 1) שזה עולה כתוב שזה לא נסגר טוב בפעם הקודמת וצריך מצב בטוח משו כזה...(למרות שעשיתי ריסט) -אבל אח"כ שאני עושה כן זה פועל... 2) אני לא מצליח לשים בכמה הגדרות HIGH! זה פשוט עובר בין מדיום לLOW ולא היי! בקשה עזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני כבר מיואששש מה לעשות!?!??! בבקשהה תעזרו לי מי שעוזר לי הוא כזה מלך..
-
- 10 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אני מפעיל פעם ראשונה ניפתח לי משחק בהתחלה ליבחור שפה הם: Francais או engilsh אני בוחר שפה אנגלית. ואז מתחילים משחק כדורגל. ויצאתי מהמשחק שוב בודק משחק וניפתח לי שוב בחירה שפה.למה תמיד ניפתח לי בהתחלה בחירה שפה... אני רוצה להישאר בשפה אנגלית.איך משאירים ברירה מחדל שיהיה שפה אנגלית שלי ובלי שיבקש ממני ליבחור שפה? ויעלה לי ישר למשחק איך עושים? בתודה מראש מיכאל
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
Release Date: 2009 Platforms:PC Publisher: 10tacle Studios Developer: Reakktor Media GmbH Genres: Action, Flight, MMO Gameplay Trailer Apr 8, 2009 Get a first look at parts of Black Prophecy's game-play, like the user interface, the mission system and the modular ship design. SD http://www.gametrailers.com/player/47773.html HD http://www.gametrailers.com/player/47772.html
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מישהו כאן משחק במשחק הזה??, GUILD WARS , אם כן אשמח להיות שותף ולשחק ביחד
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כמו שזה נראה. הנצאים משטלתים על אמריקה, בידיהם טכנולוגיה שאולי ולא פותחה גם בשנים של היום. אנחנו הגיימרים משחקים נהג מונית העובר יותר חוויות קרב מצבא ארה''ב והצבא הגרמני ביחד. לא אדיוטי באיזשהוא מובן?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להיתחבר או שאין מקום או שיש לי בעיה בתיקשורת ואם אני מצליח להיתחבר(מואד נדיר ???) הפינג שלי בשמיים, קרוב ל 900
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
תגידו מישהו בדק כבר את האקס שופ (X-SHOP) החדשה ברעננה?......היתה על זה כתבה בגיימר....המקום באמת שווה? קצת פרטים בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז ככה התחלתי לשחק בהיטמן 4 אבל כמו שהבנתי אי אפשר לשמור באמצע שלב. שאני מנסה לעשות שמירה באמצע שלב כדי לא להתחיל אותו מהתחלה בפעם הבאה אז זה שומר אבל שאני יוצא מהשלב זה כותב לי שאם אני יוצא השמירות יעלמו ואכן שאני יוצא מהמשחק אין שמירה .. למה זה ככה? יוצא שאני צריך להתחיל את השלב מחדש מה שלא כל כך מהנה.. האם אצל כולם זה ככה או רק אצלי ?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם [glow=red,2,300][/ אני מאוד רוצה לשחק ב DIABLO 2 LOD בפאץ' החדש הביעיה היא שאין לי אם מי לשחק. אם גם אתם מעונינים לשחק אם מישהוא אז תיצרו איתי קשר אני מאוד אשמח!!! מספר הICQ שלי הוא:1996774617 אני מאוד מקבע שמישהוא קרא את הההודעה הזאת! טוב תודה על זמנכם הפרטי!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק ונהייה לי מסך כחול(זה לא הבעיה אני יודע למה זה קורה) וזה קרה יותר מפעם אחת, עשיתי ריסט נכנסתי למשחק, הוא שואל אותי אם אני רוצה להיכנס ב-SafeMode אני אומר לו לא והכל טוב ויפה ואני ממשיך לשחק. הבעיה זה שעכשיו אחרי שעשיתי ריסט אני נכנס למשחק והוא לא זוכר לי שום שמירה. זאת אומרת שאני צריך להתחיל את כל המשחק מההתחלה!!!! ויש את קבצי שמירה!!!! הם נמצאים בתיקייה של המשחק ואני כבר לא יודע מה לעשות!!! אשמח לעזרה אלעד
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי בעית גרפיקה במשחק SCAREFACE THE WORLS IS YOURS אני רואה את הכל מוזר כזה מצורפת תמונה של איך שאני רואה ותמונה של ההגדרות של המשחק כרטיס מסך 8800GTS מה צריך לשנות כדי שהמשחק יפעל חלק?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שמועות עקשניות מנבאות לנו כי המפיצה האמריקאית הגדולה Take-Two עומדת לבלוע את חברת Codemasters הבריטית - ולקבל דריסת רגל משמעותית בתחום כותרי הנהיגהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
לא נראה לי שהמחשב שלי יעמוד בכלל בדרישות המינימום :s05: אבל אני סתם רוצה לדעת
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לפני שעיתי אוברקלוק היום זה לא היה ואני לא יודע מה לעשות פשוט שם לי תמסך של היילו וזה תקוע ושומעים רק קולות אז אני יוצא ברזולוציה הזאת וב800X600
-
שלום מחר אני לוקח את הדי אס שלי לאיזה נסיעה ארוכה, הקטע שאני חושש שהבטריה תיגמר, אז אני רוצה לטעון אותה היום עוד קצת השאלה שלי אם זה בריא או לא לבטריה? כאילו לטעון אותה עוד לפני שהיא נגמרה... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-