משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום את המשחק BioShock מהחנות. האם זה נכון שיש באפשרותי להתקין אותו רק 5 פעמים?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפני שעיתי אוברקלוק היום זה לא היה ואני לא יודע מה לעשות פשוט שם לי תמסך של היילו וזה תקוע ושומעים רק קולות אז אני יוצא ברזולוציה הזאת וב800X600
-
שלום מחר אני לוקח את הדי אס שלי לאיזה נסיעה ארוכה, הקטע שאני חושש שהבטריה תיגמר, אז אני רוצה לטעון אותה היום עוד קצת השאלה שלי אם זה בריא או לא לבטריה? כאילו לטעון אותה עוד לפני שהיא נגמרה... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש לפני איזה חודש וחצי. מחשב נחמד מאוד, GTA 4 עובד לי איכות גבוהה באופן טוב. הבעיה היא במשחק nfs undercover, הגעתי בערך לאמצע המשחק ולאחר שאני מסיים מירוץ מסוים המשחק יוצא לוינדוס אומר לי error report של חלונות ורשום שהוא לא הצליח לטעון איזה קובץ שדומה בשם ל pnkbster משו כזה. אני לא יכול להמשיך במשחק ככה כי זה יוצא כל פעם. בעיה נוספת היא ב moto gp 08 של קאפקום, איך שאני מתחיל את המשחק ולוחץ על start race או רוצה לטעון מירוץ כלשהו, המשחק יוצא לחלונות ורשום לי אפשרות של error report. איך אני מסדר את זה חבר'ה? תודה מראש ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 11 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע, אנשים? השמועה מספרת שיש לנו פרק עמוס בתכנים ושמועות שונות. יש לנו סקירה על באטלפילד והבטא של סוקום 4 החדש. סקירה על 3 דמואים טריים מהחנות (רד פאקשיון, יו דונט נו ג’ק וראש’ן אטאק) 4 משחקים לאייפון/איפאד (דיפ, לייטסייבר, בלאסט מונקיז הישארלי, וטריאל אקסטרים) מלא מלא חדשות (הסאגה של אנונימוס וסוני, תוכן להורדה למשחקים שונים, הטאבלט של סוני, PSP, אקסבוקס ועוד..) שובה של השאלה השבועית, שאלות מאזינים ועוד. תחרות התחפושות שלנו הגיעה לסיומה ואנחנו שמחים להכריז שמכיוון שאנחנו לארג’ים כוווולם זוכים בפרסים. (לזוכים, תודה שהשתתפתם – פרטים נוספים …
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שמעתי שיש אפשרות לפתוח את המפות של HL2 למקום כלשהו ובכך לזרז את זמני הטעינה בין השלבים - איך עושים את זה? חבל שננעל הדיון על HL2.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
(אני לא בטוח אם זה שייך לראשי אם כן תגידו ואני ימחק.) ניסיתי להכין סרטון ועשיתי דמו וניסיתי להקליט את הדמו עם המשחק CL_avidemo משהו כזה.. וזה הוריד את הFPS לשלוש (מ60 קבוע) ואז גם ההקטלה יצאה כאילו בכזה FPS... מה עשיתי לא נכון? ואם יש איזה דרך לעשות את זה בלי פראפס? (לא מה שאני ניסיתי כאילו)
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
זה נראה כאילו אין קשר בין הגדרות לFPS של המשחק הכל בHIGH 1024-768 זה רץ ב 15 FPS הכל ב LOW 800-600 זה רץ ב 18 FPS :s05: איך זה יכול להיות, ומה ההגדרות שהכי מכבידות על המחשב? (מפרט בצד)
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
תראו...רכשתי את האורנג' בוקס דרך הסטים והתחלתי לעשות פרה-לואד ל-tf 2...עכשיו,כשיצא החג הפעלתי את הסטים והיו בעיות...היא נתקעה כל הזמן והייתי צריך להפעיל אותה מחדש כמה פעמים,אח"כ התברר שהיא גם הורידה עידכון חדש....עכשיו כשזה סוף סוף נכנס לתוכנה אני הולך לרשימת משחקים אבל אני לא רואה שום משחק ורשומה לי הודעה scanning for steam games updates...וזה נשאר ככה שעות,לא עוזר שום ריסטרס ושום הפעלה מחדש....ואני לא יכול להיכנס או לראות שום משחק שיש לי.....
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום. הגעתי לשלב שאני נמצא במקום הזה של ההוא שהצלתי בכלא.. והקירח נתן לי משימה עם קובייה כחולה במחשב ויש שם מספרים כאלה: 1, 10, 11, 100, 101, 110, 001. תודה רבה לכם! אחלה אתר
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/36970.html סתם, כי נראה לי שזה טוב יחסית ל RPG שכולם כל כך סבלו ממנו, כולל אני..
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש בעיקר את הקטעים של הלחימה נגד הhunters והקטע בהתחלה עם ארבעת העמודים שמזהירים מתי הantlions באים (במיוחד את הקטע הזה כי המוזיקה הייתה מאוד טובה שם. יש למישהו דרך איך אפשר להשיג את זה?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני משחק ופתאום עולה לי השגיאה הזאת
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
BS Hacker הינו סימולציית האקינג (פריצה למחשבים) מקיפה ומפורטת. שחקו כאחד מחבורה מחתרתית של האקרים אשר מנסים להפיל ממשל אכזרי השואף לשלוט בכל. במשחק אנחנו אמורים לפרוץ למחשבים השמורים ביותר של הממשל, ולהשיג מידע וכתוצאה מזה להציל את העולם מדיכוי. בשורה התחתונה המשחק חובבני מידיי ואולי קצת ישן לדורינו. אבל יכול לבזבז שעה של הדמייה כאילו אתה פורץ באמת או לקחו אותך מתוך הסרט אושן 11 או 12 עדיין לא החלטתי. אז זהו תורידו עם בא לכם, אגב זה דימו...
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מכיון שדולר נמוך ומחיר של המשחק הוא 30$ חשבתי שזה עסקה טובה לקנות אותו באחד משירותים של הורדת משחקים חוקים כגון סטיים או של GAMESPY אבל אצל GAMESPY הקנייה מגובלת רק לארצות הברית וקנדה וכך גם באתר של EA במה שאני חושב הוא שירות הורדת שלהם מישהו מכיר שירות אחר שאפשר לקנות את המשחק כקובץ וכך לחסוך עלוית משלוח ? מה גם שלפי מה שראיתי בפריק לפחות מכורים את במחיר של משחק מלא של 219 ש"ח זה כפול בערך ממחיר ברשת בהתחשב בשער הדולר תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
http://gameinformer.com/News/Story/200608/N06.0825.1617.33813.htm Microsoft שקרנים קודם משקרים בקשר ל GTA ועכשיו משקרים בקשר ל FIFA & PES
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה שכל פעם שאני נכנס למשחק אני רואה ריבועים ורצפה שחורה אכשיו פעם מנעתי את הבעיה הזאת על ידי דרייבר מAMD תוכלו להמליץ לי מה אוכל לעשות ללא גרימת בעיות? כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650 תודה רבה לעוזרים ואשמח לתיקונים
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
למישהו יש את המשחק והצליח לשנות את הקונפגורציה של הכפתורים..... ?? אני רוצה לשנות את המקשים וזה לא נותן לי.... למישהו יש מושג איך עושים את זה??
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני מתכוון ללאגים בתפריטים וכו'.. אני פשוט לא רוצה לקנות משחק ואז להדפק .. אז יש לי עוד שאלה, לאלה ששחקו בדמו של COD2, מה דעתכם? מה עדיף לקנות? BF2 או COD2? את הQUAKE 4 \ FEAR אני מעדיף לקנות בפעם אחרת אז ההתלבטות שלי היא בין BF2\COD2 (HL2 הוצאת מאופפציות כי אני מעדיף משחק מלחמתי.. ) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זו יותר שאלה תיאורטית מאשר מעשית (ובגלל זה השאלה גם לא נמצאת בפורום מפרטים), אבל העניין הוא כזה. מבחינת משחקים עברתי לשוק הקונסולות. בנתיים אני נהנה מאד מה PS2 שלי ובקרוב מאד אני מתכנן לקנות PS3. לפי מה שהבנתי, בניגוד ל C&C - שיצא לקונוסולות - Starcraft 2 מתוכנן לצאת אך ורק למחשב. אני ממש לא ארצה להפסיד את החוויה של לשחק במשחק הזה אבל מצד שני גם כואב לי להוציא 3500 שקל על PS3 ואז עוד כמה אלפים טובים על מחשב חדש (מאחר שלפי המפרט שבצד, אתם רואים שאת Starcraft 2 המחשב שלי כבר לא יוכל להריץ...). כמה נראה לכם אמור לעלות מחשב שיוכל להריץ את המשחק? או יותר טוב - האם יש חדשות בקשר ליציאת המשחק ל PS3?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מחפש המלצה למשחקים אסטרטגיה יש לי שני גיגה זיכרון מערכת הפעלה XP מעבד T545 CORE 2
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כל פעם שאני נכנס שרת שיש בו PunkBuster אז אחרי כמה שניות השרת מתנתק ויש הודעה: PunkBuster violation: PunkBuster kicked player "הכינוי שלי" ?(for 0 minutes ...PB INIT FAILURE מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי בעיה , הניד פור ספיד עובד קטלני משהו אבל יש בעיה קטנה , אני רוצה לשחק און ליין , וזה מבקש ממני להוריד איזה פאטש מעצבן זה שואל אם אני רוצה לסגור את המשחק והוא יקשר אותי למקום שממנו אני יוריד את הפאטש , ולכאן זה מגיע http://www.eagames.com/official/nfs/underground/us/patch.jsp אוקי אני לוחץ "download patch" יופי עכשיו הוא רושם "patch installed" wtf? כלום לא עובד וכלום לא הותקן זה נראה לי רק תמונה שמתחלפת שלוחצים עלייה. מה שכן יכול להיות שבפעם הראשונה שעשיתי את זה אז שאלו אותי את השאלה הזאת אם אני רוצה לתת לאספלוור לגעת במחשב שחכתי מזה השאלה הזאת ואז אתה צריך לענות אם כן או לא ויכול להיות שבחרתי לא אני לא זוכר. יש איזושהיא דרך להחזיר את זה? או איזשהיא דרך ל…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אחרי הקאמבק הגדול והמוצלח של קודמו, משחק התפקידים Wasteland 3 מצליח לאסוף כמעט שלושה מיליון דולר ברשת בתוך שלושה ימים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-