עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by 3d7,

חבר שלי משחק בNeed for Speed - Undercover בXBOX, והוא אמר לי שהמשטרה עצרה אותו והחרימו לו את הרכב (אאודי TT טורבו), ועכשיו הוא צריך לנהוג במיצובישי איבו. איך הוא יכול לקבל את האאודי בחזרה?

2. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7706 ולמי שלא מבין איזה מנהל באוניברסיטה לקח XBOX מיחדר שרתים ונתן לילד שלו לשחק בזה אבל הוא לא הבין שעל הXBOX התקינו לינוקס והישתמשו בו כשרת לחסוך בעלויות

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  3. אהלן אנשים! הנה המשחקים מהטורניר הברונז פלטינום שארגנו Amit ו-Gulzar! וגם עזרו לי לשדר (וגם Sectorix) - סיבוב 2 - סיבוב 3 - חצי גמר - (לינק למשחק הבא בסוף הסרטון) גמר - (לינק למשחק הבא בסוף הסרטון) מקווה שתיהנו

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by XtaZi,

שלום לכולם מי מאיתנו לא מכיר את הסידרה HALO שווטר חסר מעצורים ואחד הטובים (לפחות משהו טוב של מייקורסופט) אז ככה גלשתי לי ומצאתי את המשחק החינמי הזה HALO ZERO משחק פלטפורמה חמוד ודומה ל HELF LIFE ZERO למי שלא מכיר זה משחק שעשוי בקוד פתוח עלידי מעריצים משחק מהנה בשביל להעביר את הזמן חשוב לציין זהו לא וארז וזה משחק חינמי :jump: אתר הבית: http://www.halozero.new.fr לינק ישיר להורדה: http://dobermann47.free.fr/files/halozero.zip תהנו אנשים

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by -AKEL-,

פעם כשהייתי מוסיף את החפצים לתקיה של Downloads זה היה מוסיף לי אותם בלי שום כל בעיה... למה עכשיו הוא לא מוסיף לי אותם??? :s05:

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  6. במצב Association, כשאני לא עושה simulate אלא משחק את המשחק, אני משחק אותו רק על 3 דקות למחצית ואז המשחק נגמר ב40 או 50 בערך... כשאני עושה simulate המשחק נגמר ב120 בערך. כשאני משחק את המשחק, זה משפיע על הקבוצה/שחקנים? כי נראה לי שזה מוריד מהערך כשהמשחק מסתיים ב50 כשהוא אמור להסתיים ב120. או שזה חכם וזה לפי יחס?

7. Started by Cr4ck,

יש לי בעיה , הניד פור ספיד עובד קטלני משהו אבל יש בעיה קטנה , אני רוצה לשחק און ליין , וזה מבקש ממני להוריד איזה פאטש מעצבן זה שואל אם אני רוצה לסגור את המשחק והוא יקשר אותי למקום שממנו אני יוריד את הפאטש , ולכאן זה מגיע http://www.eagames.com/official/nfs/underground/us/patch.jsp אוקי אני לוחץ "download patch" יופי עכשיו הוא רושם "patch installed" wtf? כלום לא עובד וכלום לא הותקן זה נראה לי רק תמונה שמתחלפת שלוחצים עלייה. מה שכן יכול להיות שבפעם הראשונה שעשיתי את זה אז שאלו אותי את השאלה הזאת אם אני רוצה לתת לאספלוור לגעת במחשב שחכתי מזה השאלה הזאת ואז אתה צריך לענות אם כן או לא ויכול להיות שבחרתי לא אני לא זוכר. יש איזושהיא דרך להחזיר את זה? או איזשהיא דרך ל…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  8. Started by orelhinde,

אני צריך מדריך לשחקן המתחיל במשחק Survival Project בבקשה תביאו לי!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  9. אני צריך להתקין את המשחק מחדש איך אני מגבה את קבצי השמירה?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by Mortar,

רציתי לדעת אם מישהו פה משחק AGE OF KINGS המורחב... משחק ההמשך לAGE OF EMPIRES הקלאסי, מה אתם חושבים על המשחק ? אהבתם אותו ? ומה אתם חושבים על המחשק החדש AGE OF MYTHOLOGY. 8)

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  11. Started by slrr,

אם כן אז אם אפשר תריינר שבדוק עובד כי נסתי מלא ואף אחד לא עובד..

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  12. WTF??? הבאטלפילד2 שלי פשוט התחרבש ומת...ככה בלי שום קשר למציאות... כשאני נכנס למשחק-הכל טוב ויפה,אבל כשאני מנסה להכנס לשרת,המשחק יטען את המפה,אבל כשאני אעשה JOIN [אחרי שהטעינה הסתיימה] המשחק יקפוץ לדסקטופ ויסגר...וזה קורה עם כל השרתים...WTF???לא עשיתי שינויים במשחק,לא התקנתי שום דבר חדש,ואפילו לפני כמה שעות עוד שיחקתי להאנתי למישהו יש שמץ?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by gabig12,

יש לי בעיה עם המשחק הוא נתקע תקיעות קצרות (לא נתקע לחלוטין אבל יש מעין תקיעות קטנות) ניסיתי להוריד את הרזולוציה אבל זו כנראה לא הסיבה לעומת זאת GRAW 2 עובד אצלי חלק יש לי AMD duaL core 4000+ 2 GB לוח אם GYGABITY M57 כרטיס מסך GEFORCE 8600 GT 256 MB ומערכת הפעלה ויסטה אולטימייט מה יכול לגרום לתקיעות האלה??

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by avivlevy,

אני ממש בהתחלה אחרי שאני נוחת, אוסף את החיילים שלי ואנחנו מסגים משהו שעולה לאוויר.... ואז אני צריך למצוא את "דורון"...... מה אני עושה שם? לאן ללכת?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by lader,

יש לי שאלה בקשר לנשק BFG 9000. הו הה בתוך חדר והיה צריך קוד לחדר ולא מצאת את הקוד אז פשוט השכתי ולא לקחתי אותו ועכשיו אני איזה 2 שלבים בהמשך. יש דרך אחרת לקחת אותואו שעכשיו אני תקוע בלעדיו על סוף המשחק?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  16. היי , הבעיה שלי כזאת .. אני מנסה לעבור את כל מבחני הנהיגה המתקדמים ואני נתקע בשלב של מבחני המתקדמים (השלב השני) ... ואני יסביר : הדרישות הם לעבור פניה מהירה עם שימוש ב LEFT FOOT BREAK (או משהו כזה) .. עכשיו ... אני משחק עם המקלדת (כן כן אני מודע זה מוריד מכל היופי שבמשחק) ולפי הסרטון אני אמור לעבור את הפניה במהירות ממוצעת של 110 קמ"ש , אוקיי אני עושה הכל נכון אבל איכשהו אני נכשל שוב ושוב במשחק מהסיבה שאני לא מבצע את הLEFT FOOT BREAK ... איך אני מבצע את השיטה ?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  17. אז ככה התחלתי לשחק בהיטמן 4 אבל כמו שהבנתי אי אפשר לשמור באמצע שלב. שאני מנסה לעשות שמירה באמצע שלב כדי לא להתחיל אותו מהתחלה בפעם הבאה אז זה שומר אבל שאני יוצא מהשלב זה כותב לי שאם אני יוצא השמירות יעלמו ואכן שאני יוצא מהמשחק אין שמירה .. למה זה ככה? יוצא שאני צריך להתחיל את השלב מחדש מה שלא כל כך מהנה.. האם אצל כולם זה ככה או רק אצלי ?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by moshe20,

שלום הורדתי את קומנד אנד קונקר אפיסוד 1 שני חלקים של 4 גיגה שבהם אמורים להיות כל המשחקים שלהם איך אני אמור לפתוח אותם זה מופיע בתור קיבוץ אבל שאני פותח מופעים לי מלא קבצים קטנים וזה לא מתאים לתוכנה דימון טולס תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  19. היי אנשים אני טס לחול לתקופה ויש מצב יהיה משעמם לפעמים אז מחפש משחקים עם גרפיקה סבירה ועלילה כיפית שירוצו על הכרטיס מסך הזה כל סיגנון יתקבל CORE2DUO 4GB RAM

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by galCool,

אני רוצה לקבל המלצה למשחק עם גרפיקה טובה... לא אכפת לי איזה זה סוג רק שלא ישעמם אחרי שעתיים... תודה!!

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  21. אני מנסה להתקין את fear ורשום ובאמצע הההתקנה רשום לי את ההודעה הזאת הנה תמונה תודה לכל העוזרים אלי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  22. האם רוב המשחקים החדשים למחשב תומכים בגיימפאד?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  23. מזל"ט THQ המכריזה על חבילת הרחבה חדשה למשחק האסטרטגיה הכי טוב. שם הרחבה הוא - Company Of Heroes: Opposing fronts החידושים הם : * 2 צבאות חדשים, הצבא הבריטי והיחידה העלית - פאנזר של הגרמנים. * קאמפין חדש מצד של הגרמנים, שהם יצתרכו למנוע את הפלישה. (אם הבנתי נכון, תקנו אותי...) * המנוע הגרפי ישאר אותו מנוע רק עם תמיכה מלא בDX10 ושיפורים קלים. אז מזל"ט ובקרוב אצלי =] לינק לידיעה: http://www.thq-games.com/uk/news/show/1932 לינק ל2 תמונות שפורסמו: http://www.thq-games.com/uk/game/screenshots/2214/1

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by itai_1813,

שמעתי על המשחק הזה לא הרבה אבל ממה שהבנתי זה די מזכיר את God Of War בסגנון המשחק, אם אפשר את דעתכם על המשחק כי אם זה באמת מזכיר את God Of War ולא עוד סתם ניסיון גרוע לחיקוי אז אני רוצה את זה ואני בטוח שגם הרבה מכם רוצים. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by FatherBoard,

אני מנסה להפעיל את המשחק, אבל אז יש הודעת שגיאה. משהו כמו "Internal Error" ואז המשחק נסגר. מה זה לעז***ל? מה עושים עם זה? תענו לי מהר כי זה די דחוף! זה דיסק של חבר ואני צריך להחזיר לו!

דיונים חדשים בפורומים