עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by pc student,

חברה אני נתקעתי בחלק השלישי נראה לי ואני חייב למצוא את מייכלי החמצן של הטיל של הסנאית. אובכן חיפשתי הייטב אבל לא מצאתי. למישהו יש מושג איפו נמצאים המייכלים הארורים האלו?!?!?!?!?!?!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by night-fire,

רציתי להתחיל משהו חדש.. אני מחפש משהו בסגנון gunbound או hover bord . (בבקשה הכל חוץ מ-mu) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  3. יש לי אפשרות לקבל בחינם 2 מתוך שלשת המשחקים הבאים: Tom Clancy’s The Division® 2, Resident Evil™ 2, Devil May Cry™ 5 איזה מהם הייתם ממליצים לקחת?

4. Started by pompon,

אני צריך למצוא איזה משהו לפתוח את החלון זכוכית בכדי להשיג את הניטרוליצרין. קראתי שזה אמור להיות על השולחן אבל אני לא מוצא את זה! מה זה ? מפתח? נראה לי איך שנכנסתי לחדר שם התפרעתי עם הטלקינזיס וזה עף לעזאזל ואין לי מושג איפה זה עכשיו. עזרה הצילו...

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  5. Started by עידו16,

הייתי רוצה לשחק ברשת את המשחק ואני לא יודע איך ואיפה אז בבקשה אם מישהו יודע איך ואיפה אני יכול לקבע עם אנשים אם יש אתה של משחקי רשת או משהו כזה תודה. :AR15:

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  6. למי שעבר את ה 5 דקות הראשונות במישחק אני תקוע פה: זה מן שירותים מיקלחת עם אמבטיה מלאה בדם אחרי שהורגים את אלו עם האקדחים ב5 דקות הראשונות של המשחק... [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by kobibo,

התקנתי את המשחק והוא נראה ממש מצויין. התחלתי בהתחלה עם לימוד המשחק והכל סבבה כמעט כמו הראשון. אבל כאשר התחלתי לשחק ולהקים פארק משלי אני פשוט לא מצליח לבנות רכבות הרים מוכנות כבר כל רכבת הרים שאני בוחר מהרשימה מתחילה לי עם החלקים כלומר אני הוא זה שצריך גם לתכנן אותה וגם לבנות אותה, למה אין רכבות מוכנות ( עם כל המסלול ) ? ואם יש אודה לעזרה כיצד להגיעה אליהן בכלל. כמו כן ראיתי שעובדים שלי כמעט כולם משועממים ( כנראה בגלל שאין לי רכבות הרים בפארק....חחחח ) איך ניתן לדוגמא להעלות להם משכורת או לא לגרום להם להשתעמם ? ( אולי בגלל שהעסקתי יותר מידי מהם ). אודה לעזרה ?

8. Started by KoM,

שלום, לחבר שלי יש בעייה עם המשחק, איך שהוא נכנס אליו המשחק פועל והכל סבבה אבל העכבר פשוט נעלם, המשחק לא קופא או יוצא, אבל העכבר נעלם, לאחר שיוצאים מהמשחק גם הסמן בוינדוס נעלם, עד שעושים ריסט... למישהו יש רעיון ? המשחק מעודכן לפאצ' 1.4, והבעייה היא גם ב-1.0...

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by יוסי המפלינג,

שלום הורדתי MOD מפה של מריו לETS2 הוא עובד לי אבל עד שהוא מתחיל את המשחק ואחרי זה כשאני עושה LOAD GAME לוקח לו מלא מלא זמן להפעיל. יש לי 8 GB זיכרון יעזור אם אני יוסיף עוד 4 GB או שזה לא קשור לזיכרון בתודה מראש לעוזרים יוסי

10. Started by PrAnk,

שלום! יש לי שני מחשבים עם ראוטר אלחוטי ואני משחק קונטר,עכשיו אני ואחי רוצים לשחק יחד. שאנחנו נכנסים לאותו שרת הפינגים מדי פעם קופצים ובוונטרילו בכלל לא שומעים אותנו ושאנחנו עם חברים זה מעצבן.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח שמעתי שפתיחת פורטים משו כזה יעזור אני יודע ... תודה רבה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  11. Started by Yotam7,

הורדתי והתקנתי את המשחק Test Drive Unlimited שאני מנסה להפעיל הוא אומר ליnot enough system memory מה עושים??? תודה מראש Yotam7.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  12. Started by ofer36,

שלום לכולם אני מאוד מבקש את העזרה של כולם בקשר לקודים של משחק VICE CIYG אמי מאוד אודה לכל אחד ואחד בתודה מכל הלב בתודה מראש ממני עופר

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  13. בוקר טוב.. המון זמן (שנים) שלא שיחקתי ועכשיו אני צריך קצת עזרה בבחירת משחקים.. בזמנו שיחקתי QUAKE ו-MDK ן-A.M.O.K ועוד כל מיני שדומים. זה סוג המשחקים שאני אוהב, או יותר נכון שאהבתי. איזה משחקים יש היום בסגנון? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ROTEMan,

אני לא מצליח לראות מהכוונת של הסניפר. כלומר אני מחזיק את הסניפר ויורה בוא אבל לא דרך הטלסקופ שלו . מישהו יכול להגיד לי על מה אני צריך ללחוץ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by Sagi_Cohen,

יש לי מחשב מעל לדרישות של המשחק ושאני נכנס למשחק הכל טוב ויפה עד שאני נכנס למסלול כלשהו ואז אני לא רואה את הרוכב רק את הטרקטורון ואת שאר הטרקטורונים אני רואה בצבע חום כזה בלי צבע בכלל אני גם לא רואה את הרוכבים שעליהם מה יכולה להיות הבעיה ??????? תודהה!!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. אני תקוע על הגג של הבית חולים בשלב ששומרים על סאם כשיש את המסוק הזה שיורה בי כל הזמן. איך לאזעזל אני מפיל אותו? ניסיתי לרות בו את כל מה שיש לי (כולל את המא"ג שמצאתי). מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by YoTaMi,

יש לי כרטיס מסך 8600 ולא מפעיל לי טוב את ה- DMC 4 זה עושה את כולו בצבע ירוקקק משהו דפוקק.. אצל חבר שלי זה עובד ויש לנו אותו כרטיס מסך .. מה עושים ?! תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  18. Started by yossi21,

מידי פעם אני מקבל הודעות כאלה שאני צריך לקרוא אותם ע"י הפעולה USE, עכשיו הבעיה היא שלא משנה איזה כפתור אני מגדיר ב- Options זה לא מגיב לי כאילו לא לחצתי על כלום. ואני לא יכול לקרוא את ההודעות, יש למישהו מושג מה עושים? כי אני תקוע עכשיו באיזה שלב והתאספו לי 33 הודעות מתחילת המשחק ואני חייב לקרוא אותם כי אני בטוח שזה יעזור לי לעבור את המקום שאני תקוע בו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  19. סיימתי את המשחק לא מזמן ובא לי לשחק במולטי פלייר אני לא מצליח להיתחבר ...לשרתים פרוצים .. דרך אגב אני לא יודע אם עשיתי נכון, פשוט רשמתי את האי פי המעודפים ... עכשיו כל הזמן הוא רושם לי .. key code in cue please try reconnecting later מה אפשר לעשות ואם אפשר קצת הסבר על המשחקים ברשת פחות או יותר .... נ.ב חשוב לציין שיש לי את הגירסה הפרוצה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  20. אני מאד אוהב את המשחק ורציתי מאד לנסות ולשחק גם באינטנרט או ברשת (במשחק עצמו יש אפשרות אבל היא לא פועלת) כל מי שיכול לעזור לי בבקשה שיגיב! ד"א עם מישהו יכול לתת לי קצת טיפים על השחק הגדול הזה אז....145937769 תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  21. Started by חן מ,

שלום לכולם,חג שמח הגעתי לבוס האחרון של שלב 10,כאילו אני מבין ולא מבין מה לעשות לו הבנתי שצריך לפגוע לו בדברים האלה שיש לו עף הגוף ולחשמל אותו,אבל הוא כל הזמן זז זאת אומרת פעם אחת הצלחתי,הגעתי כבר שיש רעל כזה ואז אני מת מה צריך לעשות לו בקיצור? תודה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by yossi21,

אני חדש בדיאבלו ואני מתחיל מההתחלה. הורגים את הדמות שלי שם די מהר ואני לא מצליח להשיג שיקויי חיים וקסמים. זה די מתסכל, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני באמצע המשחק ואני רואה שאני משלים הכל .. חוץ מלהציל את האנשים ... אך מצילים אותם ?... ב דיוק אני תקוע כולה יש שני אנשים להרוג במסך הראשון וטבח ועוד מישהו אם אני זוכר טוב להציל ...הבעיה היא שאני לא יודדע למה מתכוונים ניסיתי לקשור אותם כלום לא עוזר כלום ואני עדיין מוצא את עצמי משוטט במסך ???

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by puuma,

שלום אני תקוע במשחק הארי פוטר ועוף החול בקטע שבו הפרופסור מסתכל לי במחשבות ואני לא יודע מה צריך לעשות שם.. אם מישהו יודע תודה?

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  25. Started by id3232,

שלום התקנתי את המשחק ושאני מתחיל לשחק יש 2 בעיות למרות ששמתי את הקראקפיקס: 1) שזה עולה כתוב שזה לא נסגר טוב בפעם הקודמת וצריך מצב בטוח משו כזה...(למרות שעשיתי ריסט) -אבל אח"כ שאני עושה כן זה פועל... 2) אני לא מצליח לשים בכמה הגדרות HIGH! זה פשוט עובר בין מדיום לLOW ולא היי! בקשה עזרה תודה

דיונים חדשים בפורומים