עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dj_horse,

האם יש למישהו מושג מה קורה עם יציאתו של המשחק הבא בסידרה?

2. המשחק לא עבר שום שידרוג גירסה. אני צריך רק צ'יטים למשחק.

3. Started by KoDkOd,

התקנתי אותו אבל אין לי את האופציה של Snipr מישהו יודע למה ???

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  4. בבלוג של מיקרוסופט נחשף כי השקת DirectX 12 תתבצע במקביל להשקת ווינדוס 10 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%a2%d7%9d-%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-10-%d7%aa%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%92%d7%9d-directx-12/

5. Started by rambo88,

שלום משהו יכול להשיג לי את המשחק מריו הראשון ששחיקנו עם המגסון תודה למי שיכול להביא לי רק אותו

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  6. היי , הבעיה שלי כזאת .. אני מנסה לעבור את כל מבחני הנהיגה המתקדמים ואני נתקע בשלב של מבחני המתקדמים (השלב השני) ... ואני יסביר : הדרישות הם לעבור פניה מהירה עם שימוש ב LEFT FOOT BREAK (או משהו כזה) .. עכשיו ... אני משחק עם המקלדת (כן כן אני מודע זה מוריד מכל היופי שבמשחק) ולפי הסרטון אני אמור לעבור את הפניה במהירות ממוצעת של 110 קמ"ש , אוקיי אני עושה הכל נכון אבל איכשהו אני נכשל שוב ושוב במשחק מהסיבה שאני לא מבצע את הLEFT FOOT BREAK ... איך אני מבצע את השיטה ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. Started by alex28,

שלום חברים אני מנסה לכנס למשחק הוא ניתק ויוצא שאני מפעיל אותו לא על כל המסך עובד חלק בלי בעיות מחקתי ותקנתי מחדש לא עוזר. איך אני פותר את בעיה?? כי על מחשב שני בוא עובד בלי בעיות שגם המחשב חלש יותר ממחשב הראשון

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  8. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. מהר מהר... לפני שנועלים את הדיון... מישהו יכול להגיד לי איך ואיפה אפשר להוריד גירסה מלאה של המשחק הזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. תודה לגולש yoel14 שהביא ראשון את הידיעה לפורום. במפיצה האמריקאית ממשיכים לפנק את בעלי החשבונות בשירות ה-Origin, הפעם עם משחק המירוצים המוצלח בגירסת 2012 שלו כולם אוהבים משחקים שאפשר לקבל בחינם, ובחברת EA בהחלט מבינים את זה וגם מנסים למנף את הרעיון לתוספת של פופולריות עבור פלטפורמת ה-Origin שלהם, שמתחרה ב-Steam. אחרי שחילקו את Red Alert 2 האלמותי ואת משחק התפקידים הייחודי Jade Empire חינם לכל מי שיש לו חשבון Origin בחודשים הקודמים, במפיצה מתפנים לקרוץ גם לאלו שמעוניינים בכותרים עדכניים יותר – ומציעים את משחק המירוצים Need for Speed Most Wanted (בגירסת 2012 המשודרגת, ולא בגירסת 2005 המקורית) בצורה חינמית לחלוטין. Most Wanted פותח בידי סטודיו…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by abstract,

שלום. אני מחפש חנות שמאפשרת הזמנת משחקי מחשב און ליין. אני מחפש באופן ספציפי את ההרחבה של דיאבלו 2 (Lord of Destructio) - בשביל לשחק ברשת. אבל זה משחק ישן, לכן , אין את זה בחנויות הקרובות אלי. חיפשתי קצת ומצאתי את החנות pcgames.co.il לפני שאני קונה שם, רציתי לבדוק אם מישהו מכיר את החנות וזה לא סתם איזו הונאה ... : כן פרנואידי מצידי, אבל אף לא קניתי ברשת... תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by EG,

אני מנסה להתקין ולא מצליח - בקטע של איפה שאני בוחר איפה להתקין אותו הוא אומר לי ש"התיקיה לא יכולה להכיל את ההתקנה על כל תקיה וכל מקום הוא עושה לי את זה. מה אני עושה?? אני מת לשחק את זה כבר.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  12. Started by xjj,

יש במחשב company of heroes גירסה 1.3.0 וכשאני מנסה לעדכן את זה זה מראה לי בעיה:

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  13. שלום חברים,כל הזמן שאני נכנס למשחק הוא יוצא ,מצ"ב שגיאה . [תמונה]יש לציין שהכל היה בסדר זה קרה לאחרונה!בבקשה חברים תעזרו לי ..נתונים:WIN 7 32BIT עברית geforce gtx 745intel core quad q8300 2.5ghzניתן לשימוש4GB RAM 3GB

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Godmoney,

http://www.shacknews.com/onearticle.x/48759

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  15. Started by gn,

הורדתי את המשחק אבל אני לא יודע איך אפשר לעשות שם ספינות ועוד כל מיני מסוקים, מישהו יודע? :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. Started by myDGB blws,

blws>rafi>halo

17. Started by A_MuMu,

מוזר ביותר אבל לא הצלחתי למצוא אותו בחנויות ברשת בארץ (הכוונה ל Dance Dance Revolution כמובן ולא לזכרון DDR ל PS2 ) אני יודע שיש לו איזה 700 גילגולים שונים ואני מניח שכל אחד מהם יהיה סבבה. תודה.

18. Started by ESC,

התקנתי את המשחק.. אבל כשאני מעלה אותו.. אז לא רואים תמונה... וזה בכל רזיולוציה.. מה הבעיה ?? ואיך פותרים אותה??

19. Started by guynemni,

שלום. כשאני נכנס למשחק יש לי מסך שחור למשך איזה 5 דקות רק עד שאני נכנס לתפרית הראשי. ולאחר מכן יש לי בערך עוד 5 דקות לחכות הטעינה של המפה ובין כל שלב לסרטון. וב-COD 4 הכל עבד לי מצויין. למישהוא יש הצעות? (כבר התקנתי מחדש 4 פעמים)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by LIOR42,

שאני בא להתקין את המשחק הוא מוציא לי הודעה undefined מה אני עושה עם זה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. Started by kinggil,

שלום, רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמשחק את המשחק הנהדר הזה?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  22. תקופה ארוכה שהמשחק הזה מסתובב ואף פעם לא התייחסתי אליו גם שניסיתי אותו בהתחלה הוא בלבל אותי אחרי שנכנסתי לזה ממש התחלתי להנות וזה משחק די מעולה והוא פחות או יותר מחולק בחינם ניסיתי לשחק לבד עם הבוטים של המשחק ולנצח על ידי סיום של WAVE 10 שזה הגל הסופי במצב משחק dino survival לא הצלחתי אבל בכל זאת היה נסיון טוב פשוט צריך ליפול על משחק עם אנשים אמיתיים וננצח HARD בלי בעיות http://youtu.be/D40p5SOnVuQ http://youtu.be/WsQQw4etDU4 ממליץ מאוד על המשחק ואם אפשר עם חברים אז בכלל עריכה" עוד נסיון הפעם הגעתי למצב שנשאר רק דינוזאור אחד http://youtu.be/IsElrziPZ8Y http://youtu.be/jM1paET5WZ4

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Kenny,

היי , התקנתי את המשחק גירסא 1.6 ואז ישר התקנתי את גירסא 1.7 (את ה upgrade) לא בדקתי אם 1.6 עובד , ועכשיו שאני מנסה להריץ את הגריסא החדשה יותר , הוא כותב לי את זה : No Label OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1760 MHz with 255MB RAM Video: RADEON 9700 PRO (6360) Failed to enter Entry: Can't find file for package 'M-FX' History: UGameEngine::Init <- InitEngine יכול להיות שלמישהו כבר היתה את הבעיה כאן , ניסיתי לעשות חיפוש , אבל האתר הזה עובד לי כל כך לאט שהחיפוש פשוט נתקע :-\ תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. Started by K0sTa,

אני לא מצליח להבין איפה אני סם את המפות שהורדתי ?! מישהו יכול לעזור לי בזה

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  25. Started by gyver,

אני ממש חולה על המישחק אני חורש עד היום ב2K3 ואני דיי טוב אני חייב לדעת עם יצא דמו... זה המישחק היחיד שאני קונה בישביל הסיריאל כי זה כל המישחק!!! אני רוצה לדעת הכל אז תעדכנו בבקשה אני ממש רוצה דמו!!! בתודה THE GYVER

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.