עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by AC/DC,

אני מאד אודה למי שיוכל להביא לי אתרים וביקורות על הPSP גם תכונות וניסיון אישי תודה

2. זו ההודעת שגיאה: 2788 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & HTT 512 MB System Memory 128 MB Video Memory Winsock Initialized Hostname: tomi-i4am26gip3 IP: 169.254.32.151 IP: 192.168.0.1 IP: 80.230.15.157 doom using MMX & SSE & SSE2 for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode enabled Denormals-Are-Zero mode ------ Initializing File System ------ Current search path: C:\Program Files\Doom 3/base C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.pk4 (8972 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak000.pk4 (2698 fi…

3. Started by gilloze,

שלום, יש לי בעיה בpro evolotion soccer 6 אז ככה אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הגדרות הווידאו של התצוגה כאילו. בבקשה מי שיודע שיעזור יגיד לי איך נכנסים כי אני רוצה לשנות רזולוציה תודה גיל.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by 114508534,

מצאתי את האיש שהוא צלף בהתחלה והמפקד אמר לי לחזור לבסיס ואני חוזר ואני לא יודע מה לעשות כלום לא קורה אוליי צריך לעשות משהו אחר בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. אחת מסדרות משחקי האסטרטגיה המצליחות והפופולריות ביותר חוגגת עשור, ומציעה עסקה נהדרת לכל מי שטרם התנסו בה לכתבה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by timac,

Midnight Club 3: DUB Edition Remix Midnight Club 3: DUB Edition מישהו יודע מה ההבדל בין שניהם?? תודה..

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  7. אני לא מבין.. הוא יצא רק לאקסבוקס או שהוא יצא כבר למחשב גם ? (אני מדבר על המלא..)

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by slrr,

אם כן אז אם אפשר תריינר שבדוק עובד כי נסתי מלא ואף אחד לא עובד..

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  9. האם זה נכון .ואם כן משהו יכל להגיד לי את השם המדוייק שלו? ועוד שאלה האם יצא טלאי ישראלי?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by Electric Boom,

לא יודע למה... ג'יבריש אומר מין ריבועים כאלו במקום כיתוב ולא אנשוי לשחק ככה(כל השאר סבבה,הכרטיס שלי בOC מאסיבי עכשיו(רק עד ה15 ),יציב כמו סלע...). אולי DIRECTX?... לא מוצא סיבה. עזרה!

11. WTF??? הבאטלפילד2 שלי פשוט התחרבש ומת...ככה בלי שום קשר למציאות... כשאני נכנס למשחק-הכל טוב ויפה,אבל כשאני מנסה להכנס לשרת,המשחק יטען את המפה,אבל כשאני אעשה JOIN [אחרי שהטעינה הסתיימה] המשחק יקפוץ לדסקטופ ויסגר...וזה קורה עם כל השרתים...WTF???לא עשיתי שינויים במשחק,לא התקנתי שום דבר חדש,ואפילו לפני כמה שעות עוד שיחקתי להאנתי למישהו יש שמץ?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by LIOR42,

מישהו מכיר את המשחק הזה כי אני תקוע בו

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by KKK,

מה הפקודה שאני צריך לכתוב כדי לראות את הFPS ב QUAKE 4? תודה לעונים ;D

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  14. טוב אני פותח תדיון כי המילחמה בשלבים הראשונים שהPS3 יצא ביפן והWII אומד לצאת בימים הקרובים ככה שכל אחד יוכל להביעה את דעתו על הקונסולות החדשות XBOX360- אני חושב שסך הכל הוא ממשיך טוב לXBOX הרגיל אם היתרונות והחסרונות המחיר שלו קצת יקר לטעמי אבל למי שרוצה מכשיר בעיקר למישחקי מולטיפליר מקוונים כרגע אין ספק שזה המכשיר המתאים יש לו גם תידית הכי טובה בשוק למישחקים סטנדרטים וזה גם היתרון חשוב אבל מבחינת שחקנים אחרים ולא גימרים אין לא הרבה מה להציע חסר לי מספיק:RPG יפנים\מישחקי פלטפורמה\אסטרטגיה בתורות\ועוד כמה סוגים של מישחקים וגם אם יש עוד מישחקים בLIVE שאפשר ליקנות בזול בישביל זה לא קונים 360 כי המכשירים האלה לא מנצלים מספיק תחומרה PS3- סוני עשתה הרבה טעויות איתו וכרגע המכשי…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by Bug2000,

קודם כל היתי רוצה לדעת באיזה סגנון המשחק כמה דיסקים הוא לוקח והאם מישהו שיחק בדמו או משהו ונהנה ממנו ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by coorva,

שלום האם יש למישהו קובץ שמירה של MANHUNT אחרי שניפתחו כל הקטעים של הבונוסים?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by johnwoo,

אחרי שהצלתי את הילדה הראשונה, קניתי מהמכונה בחדר עוד מקום כדי שאני אפתח יוכל להשתמש ב-3 יכולות. הגעתי לנפטון. אני עומד מול המכונה שנותנת לי אופציות להחליף את היכולות שלי. כרגע יש לי 3 יכולות (אש, חשמל וטלקינזיס), אבל פתוחים לי ר 2 סלוטים (בחרתי בחשמל וטלקינזיס). למה לא פתוחים לי 3 סלוטים?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by Biatch,

התקנתי את המשחק והוא מבקש key כלשהו .. מה צריך לכתוב ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  19. STARWARS BATTELFIELD לא מצליח להתחבר לסרבר. יש לי את הגירסא העודכנת... הבעיה....אפילו עם PATCH אני כל הזמן מקבל BUSY לכל הסרברים.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  20. כדי לשחק ב-CS:S אני צריך לקנות CZ? ואם יש לי HALF-LIFE2 אני יוכל גם לשחק ב-CS:S?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  21. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29996 אני חושב שהניסיון של חברות הפיתוח להפנות גימרים של PC לקונסולות לא באמת הצליח התירוץ של הפירטיות זה רק תרוץ ועובדה שמפתחות חוזרות לפתח גם לPC

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by The Dom,

הגעתי למשימה בCAMPEIGN של הRED BAL EXPRESS. הכול טוב ויפה, לא יותר מידי מסובך . אבל כשאני בא לחלץ את DOG COMPANY, אחרי שכבר פיניתי את האזור וכבשתי אותו, הם עדיין לא יוצאים מהבתים שהם מבוצרים בהם. מה אני אמור לעשות? http://img397.imageshack.us/my.php?image=cohhj4.png

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  23. אז כמו שרשום למעלה המשחק וייס סיטי (כן תקראו לי ישן אבל הדודים שלי באו ורצו לשחק בו...) מתמזער לשורת המשימות כל 3-4 דקות וזה מעצבן שכל פעם צריך להעלות את זה מחדש..מישהו יודע מה הבעיה? אליאב.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by assaf990,

בתצוגת MAGIC לא הצלחתי לקנות אף בית על ידי אף משפחה...

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by redti,

שלום אני רוצה לדעת איך פותחים חדר בניד פור ספיד החדש? ואיך מגדירים כמה שחקנים יהיו בוא איזה מפה? סוג משחק?(DRAG,CIRCUT,SPRINT,DRIFT,)

• 0 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.