משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני רוצה להוריד משחקים אבל כל הזמן כתוב לי שהסרברים של סטים עמוסים ו שאני אנסה בפעם אחרת אבל זה כבר יום וחצי ככה עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי מפרט בחתימה שאמור להריץ בלי שום בעייה את המשחק והוא גם עושה את זה, אבל שמתי לב שיש כמה טקסטורות לא טובות או שאני מסתכל למטה ותוך שנייה נעלמת המכונית מצד שני ולא רואים את כל הנוף לפעמים מישהו יודע מזה? אני משתמש בדרייברים 4.9 ובאף משחק לא עושה לי בעיה
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש באתרים ובכל מיני מקומות לא מצאתי המשחק ישן ... מישהוא יכול להביא לי..?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני לא מבין מה אני צריך לעשות שם כיאלו טיפסתי על המקומות האלה שאפשר ליקפוץ עליו אבל את המקום שהוא מנסה להגיע לו לפנים אני תמיד מפספס אותו ובמקום השני של הקפיצה שאני אמור להגיע אליו לכתף אני תמיד עף מימנו ולא מצליח להאחז בו תודה על העזרה נ.ב מוזר שאין טרד רישמי למשחק הזה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי (לאח שלי) מחשב נייד חדש של HP. ויש לי בעיה איתו בCOD: אם אני נכנס למשחק ישר דרך הסינגל פלייר המשחק לא זז יותר מ 10 FPS גם על 640X עם פרטים על מינימום ובלי פילטרים. אם אני נכנס דרך הSAFE MODE סינגל פלייר המשחק רץ (20FPS+) על 1024X פרטים בנורמאל + 8X AA. הבעיה היא שכל פעם שאני רוצה לשחק אני צריך להיכנס לSAFE MODE ושם לשנות את הרזולוציה והפרטים (SAFE MODE מוגדר על הכל במינימום) וזה מעצבן מאוד מאוד מאוד. עידכנתי את המשחק והכרטיס מסך שהוא IGP 9000 וכלום לא השתנה. אולי אפשר לשנות איזה קובץ במשחק כדי לשנות את ההגדרות של הSAFE MODE? מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
משחק טוב?. מה המטרה של המשחק פחות או יותר .האם זה בסגנון שעושים כסף וקונים טנקים או שקונים כמה טנקים שרוצים בלי כסף או שיש הגבלה כי בשלב הראשון קניתי טנקים ולא ראיתי שום דבר שמזכיר כסף או משהו שמתבזבז אז קניתי כמה שבא לי.האם זה ככה? ב.איך מזיזים את המסך לאלכסון כמו שעושים במקש space אבל שהמסך יעצור ולא שאם אני עוזב את המקש הוא חוזר לברירת מחדל.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להפוך קובץ של הילוך חוזר לקטע וידאו?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, אתמול יצא הדמו החדש של ספלינטר סל לאינטרנט, משחק ממש טוב, אבל ישנן כמה בעיות שאני לא בטוח שהן רק אצלי: 1. אי אפשר להצטרף למשחקים, כל פעם שמצטרפים המשחק קורס לווינודס. 2. ישנם חלקים שהפריימים יורדים ל 5 או פחות משום סיבה, יש לי מחשב חזק יחסית. מישהוא נתקל בבעיות האלו? ובכלל, מה אתם חושבים על המשחק?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מחפש את טומב ריידר החדש (בבקשה בלי ביקורות, אני אהבתי את כל הקודמים בסדרה) - מישהו יודע איפה אני יכול למצוא באזור השרון ? יש ל ARCADIA אבל הם רחוקים.. יש חנות קרובה שמוכרת את המשחק החדש?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק NEED FOR SPEED UNDERGROUND אני יצרתי משתמש למשחק באינטרנט איך שאני נכנס לשרת אני מנסה לעשות עם מישהו מרוץ ו זה אומר לי שאי אפשר להתחבר עם FIREWALL ויש לי firewall מובנה כי יש לי נתב :-\ מישהו אולי יודע איזה פורטים צריך לפתוח?! כל דבר שיכול לעזור תגידו........
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הגעתי לשלב של התיאטרון לנקודה שבה אני שולח אחד מהצוות לפרוץ את המחשב (הוא עומד וחשוף לירי) אני והשני מנסים לחפות עליו מהצדדים עם הכמות הבלתי נגמרת של הטרוריסטים. הם נמצאים בכל מקום,גם בקומות הגבוהים (תאי צפיה פרטיים למעלה) ואני לא מצליח לעבור את זה. מה לא ניסיתי,טקטיקה של רימוני עשן להסוות את פורץ המחשבים ,רימונים. איכשהו אני מצליח לעבור את הגל הראשון,הגל השני שהטרוריסטים עושים סנפלינג מהתקרה פוסל אותי כי הם הורסים את המחשב . למישהו רעיון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את המשחק ולאחר מכן כשאני מפעיל הוא מראה FIFA 06 והוא כותב בעיה ב"קריאה" של זכרון. יש לי אפשרויות של OK וCANCEL והוא מודיע שאי אפשר לשחק. גם לחבר שלי יש את זה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
hi somebody know the pass to gamer server its not pass=gamer so somebody know it??
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כותר ההמשך ל-Wolfenstein: The New Order אמנם לא נחשף רשמית בתערוכת E3 2016 כפי שדווח בשמועות המוקדמות, אך במסגרת תמונה שהוצגה לזמן קצר כן ראינו משחק מסתורי בשם New Colossus שלפי הסדר הכרונולוגי המוצג מסתמן בתור היורש שלו אנחנו מצפים, כך שנראה כי אין סיבה לאכזבה גדולה מדי. https://goo.gl/RUYnxw
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
BF2:armored fury and patch 1.3 came out http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2armoredfury/news.html?sid=6151774&mode=previe cool hah?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם vista תומך במשחקים שעולים על ה xp (לפחות האחרונים שיצאו)
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
עדיין לא התנסיתם באחד ממשחקי התפקידים הטובים ביותר שנוצרו? עכשיו כבר לא יהיה לכם שום תירוץ לזה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
Battlefield 2142 - PC Crysis יש לי כרטיס 6800GT AGP האם הוא יריץ את המשחק טוב יש איזה גרף שמראה את הדברים האלה? תודה רבה זאביק
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
כותרת אינה המפרט: CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G-RH (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Leadtek WinFast Geforce 7.3 GT 256 MB 128 BIT pci-x Ram:1g DDR2 667hz זהו ...
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו פתח שרת באמריקס ארמי ויודע איך נותנים נשקים לכולם ויכול לעזור אני יודה לו מאוד... מקווה שזה קשור לפורום בזה לא מצאתי משהו מתאים יותר
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה אתם יכולים להמליץ למשחקי מחשב בזאנר המירוצים והאסטרטגיה כרטיס גרפי radoen 1950x pro בכבוד רב
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה בדיוק קניתי sims 3 island paradise מתנה לחברה שלי, היום באתי להתקין בשבילה את המשחק בשנית במחשב חדש אך כשנכנסתי לחשבון האוריג'ין שפתחתי לה המשחק לא הופיע שם. חשבון האוריג'ין שבו אמור להיות המשחק הוכחה שהמשחק נקנה -
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הבעיה שלי כזו: התקנתי DEAD SPACE, מבחינת וידאו המשחק פועל חלק ללא קירטועים כלל, אבל הסאונד נתקע כל הזמן וחוזר על עצמו ולפעמים גם לא מסונכרן עם הוידאו ומדלג על קטעים... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
התאריך באירופה הוא 13 באוקטובר, יום שישי...התאריך בארה"ב הוא 22 נובמבר או משהו, השאלה אם החברות משחקים המפוזרות שיש בארץ עובדות עם משווקים אירופאים או אמריקאים, והשאלה בכלל אם הם יקבלו את זה בשיווק ישיר מהמפעל או דרך חנות אחרת בהזמנה מיוחדת וכולי וכולי...
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-