עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ממש בשלב הראשון, יש איזה קטע שהורגים איזה 4 שומרים ואז יש סרט כזה שנכנס כדור עם אש לתוך קיר וניהיה שם חור וכנראה שצריך להיכנס לשם, אבל כדי להגיע לשם צריך לעלות על חומה קטנה ולזוז שמאלה רק עם היידים, כי אי אפשר לעבור בהליכה בגלל שיש פסל של פנים כאלה שמפריע, ואז אחרי שעוברים את הפסל אפשר לעלות לחומה השניה וקצת הולכים שמאלה ויש עוד פסל של פנים. ואז אני ניסיתי לרדת כך שאני יעבור עם היידים אבל אני לא מצליח לגרום לו לרדת. ואז ראיתי שיש איזה דגל שמתנופף לו שמאלה וימינה וחשבתי אולי לקפוץ ולאחז בו, אבל זה גם לא הצליח. יש למישהו רעיון מה אני צריך לעשות בבקשה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by ezx,

שלום לכולם אז ככה מתי שאני ניכנס למישחק דרך הגיים ספי אני רואה שחקנים אבל איך שפותחים חדר אני לא רואה אותו זה בעייה מוכרת מישהו יודע איך מטפלים בעניין הזה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by sergey_k,

ילדים שרוצים לירשם יכתבו את השם שלהם מספר איי סי קיו משחקים על הרמה האחרונה ו 6 דקות

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by carbon1,

מישהו יכול להמליץ לי על משחק מחשב טוב חוץ מסטאלקר לא נהניתי כל כך אז תחזירו תשובה בבקשה.

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by R0ck,

האם ניתן לשנות את הרזולוציה במשחק הזה (640x480)? כמו כן את רמת הצבעים, שככל הנראה עומדת על 16 ביט בלבד? חפשתי ולא מצאתי ובהגדרות הווידאו ניתן לבחור רק בין "High & Low" זה נראה ממש רע, אני מוכרח לציין...

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  6. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 9 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה? הכל טוב? שמחים לשמוע. ד”ש לסבתא! השבוע יש לנו פרק קצת שונה בשבילכם – לוני שלנו נקרא לשרת את המולדת ועלה לצפון לטחון קצת מילואים… הוא בטח אוכל שם סרטים שהוא ב-Operation Flashpoint או משהו… אבל אל תתנו לזה להבהיל אתכם, כי הבאנו שחקן חיזוק מיוחד – סיב שלנו, מצוות הפאנבויז המקורי, חזר אלינו לפרק אחד! השבוע היו לנו פחות סיקורים, אבל השיחה נסחפה ונכנסו לדיונים בכמה נושאים שאין לנו בכלל ספק שתמצאו אותם כמאוד מעניינים (עתיד המוב והקינקט, הזמנת משחקים מחו”ל), וכמו תמיד היו צחוקים והרבה כיף. אנחנו מזכירים לכם שתחרות התחפושות נושאת הפרסי…

7. Started by *NightMare,

מה זה Cap Space... שאני רוצה להחליף שחקן עם קבוצות אחרות, אז הם שולחים לי הודעה ובא הם אומרים שאין לי Cap Space ואני צריך לפנות מקום... מה זה בכלל Cap space? ואיך מפנים מקום?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  8. Started by deelad,

שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש. מעבד CONROE E6600 ו 2GB זיכרון ויש לו כרטיס מסך 7900GT. עכשיו הבעיה שהמישחק לא רץ לו חלק - יש עצירות קטנות מידיי פעם. יש עוד מישהו עם בעיה כזאת? קראתי בפורום שצריך לשנות ב TASK MANAGER שמעבד אחד יעבוד אבל זה לא עוזר

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by AC/DC,

אני מאד אודה למי שיוכל להביא לי אתרים וביקורות על הPSP גם תכונות וניסיון אישי תודה

10. Started by Idan-h,

הורדתי שני משחקים כאלה, הבעיה היא שאני מנסה לפתוח אותם עם אלכוהול 120 זה מראה לי את הדיסק ואת תוכנו אבל אין שם שום Setup או משו כזה, קבצים מוזרים כאלה, האם חייב לצרוב את הדיסק? תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. היי, אתמול יצא הדמו החדש של ספלינטר סל לאינטרנט, משחק ממש טוב, אבל ישנן כמה בעיות שאני לא בטוח שהן רק אצלי: 1. אי אפשר להצטרף למשחקים, כל פעם שמצטרפים המשחק קורס לווינודס. 2. ישנם חלקים שהפריימים יורדים ל 5 או פחות משום סיבה, יש לי מחשב חזק יחסית. מישהוא נתקל בבעיות האלו? ובכלל, מה אתם חושבים על המשחק?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  12. רוב הגיימרים של apple IIE\C מכירים את התוכנה TAKE 1 שאיתה היו עושים סרטים. ובטח שיזכרו את סרט קראטקה שבסוף במקום לנשק את הנסיכה הוא מכניס לה כמה אגרופים ושולח אליה מהחדר השני כידון שמשפד אותה על הקיר. יש סרט שאני מאוד מחפש שעשו אותו עם התוכנה TAKE 1, קוראים לו THE AFTERMATH בכיכובו של JAKE THE SNAKE מסופר ממה שאני זוכר שמדען ניסה טילים ביולוגים באזור מסויים בעולם, ג'ק באותו רגע הלך וראה צמח משונה, הוא נגע בו ואז הצמח הוציא שיניים ואכל לו את הרגל והיד. השתילו לו במקום רגל ויד ביונים, כמו הסיפור של סטיב אוסטין. ואז הוא הולך לנקום... יש לי את האמולטור של APPLE עם מלא משחקים קלאסים אבל הסרט הזה לא נמצא. למישהו זה אומר משהו ויודע איפה אפשר למצוא את הסרט הזה?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. יש לי את הCORDLESS RUMBLEPAD 2 של לוג'יטק ובפנדלים לא משנה איזו ידית אני מוזיז תמיד זה בועט לי למרכז. מישהו נתקל בזה, ובכלל איך זה אמור לעבוד, איך מכוונים? תודה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by yotam360,

איך מחליפים מקומות בכלי התחבורה???

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  15. Started by davidcohen,

אהלן , מישהו יודע את התאריך יציאה של המוד הזה ? תודה

16. Started by yayona,

מי יכול לעזור לי להפעיל את המשחקים הישנים של ה-DOS אני מנסה לעפיל אבל זה מקפיץ לי הודעה כזאת: יש לי Windows XP אולי זה קשור אם מישהו יודע מה לעשות שירשום תגובה בבקשה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by liiight,

דבר ראשון, לא הייתי בטוח אם לשים את זה כאן או בפורום תצוגה. החלטתי כאן יש לי לפעמים ארטיפקטים מעצבנים במשחק, רציתי לדעת אם לעוד מישהו זה קורה. אני בOC קטן של המעבד (לא כרטיס המסך) אבל אני לא בטוח שזה קשור יש לי 61.77FORCEWARE

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by nadav1379,

יש לי בעיה מוזרה מתי שאני ורצה לפתוח מפה ב cs אז אין לי כימעט מפות ואם אני פותח אם המפות שיש לי אז כל הנשקים מוזרים הבן אדם נראה שונה אבל מתי שאני רוצה לשחק רגיל באינטרנט זה לא עושה לי שום בעיה הכל משחק רגיל יש לי את הכל המפות אז אני לא מבין למה זה לא נותן לי את כל המפות בקריאיט ולמה מתי שאני פותח משחק אז זה מראה לי הכל בצורה אחרת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by yosizach,

חבר שלי הביא לי את המשחק קונטר סטריק רשם לי הכל את השם משתמש שהוא נכנס איתו לסטיימ הכל הכל הכל איימל סיסמא ובcd key ואפילו את המשחק עצמו הצלחתי להיכנס אב להוא קרא לעצמו בסטיימ שם משתמש ממש מגעיל שלא מתאים אי אפשר לשנות את השם משתמש ? ניסינו ביחד לא הצלחנו ועם אנחנו מנסים ליצור חדש ולשום שוב את ה cdkey הוא רושם שהוא בשימוש של שם משתמש אחר ... אי אפשר להחליף את השם ? שהוא רושם שם משתמש אחר הוא מתכוון עלינו אי אפשר למחוק או לשנות את השם משתמש ?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  20. WTF??? הבאטלפילד2 שלי פשוט התחרבש ומת...ככה בלי שום קשר למציאות... כשאני נכנס למשחק-הכל טוב ויפה,אבל כשאני מנסה להכנס לשרת,המשחק יטען את המפה,אבל כשאני אעשה JOIN [אחרי שהטעינה הסתיימה] המשחק יקפוץ לדסקטופ ויסגר...וזה קורה עם כל השרתים...WTF???לא עשיתי שינויים במשחק,לא התקנתי שום דבר חדש,ואפילו לפני כמה שעות עוד שיחקתי להאנתי למישהו יש שמץ?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  21. כאשר מפעיל את המשחק Lego Star Wars,מופיעה לי השגיאה הבאה:

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  22. שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את המחשק : Battlefield Complete Collection, עכשיו הוא מגיע עם 3 חבילות הרחבה פלוס הבטלפילד 2 עצמו.(4) Special Forces-Euro Forces-Armord Fury. עכשיו התקנתי בהתחלה רק את בוטלפילד 2 הרגיל וישר פתחתי משתמש בשם ARNAV0N, לפני שהתקנתי את כל שאר ההרחבות. עכשיו כשאני נכנס לשרת, או בבטלפילד 2 או בספיישל פורסס, זה ישר יוצא לי ומראה לי: http://img507.imageshack.us/img507/6984/84068876bb2.jpg אולי זה בגלל הכינוי או משהו כזה ? ועוד בעיה, כשאני מתקין את 2 ההרחבות האחרות -Euro Forces וArmord Fury, זה כותב לי את זה בסוף ההתקנה:http://img507.imageshack.us/img507/3172/46633918ui5.jpg ואחרי שהתקנתי את הפאטץ' 1.4 הזה שכתוב שם אני מנסה להתקין מחדש וזה כותב אותה …

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by Shbd,

השאלה בכותרת...

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by kobibo,

אני נמצא בעיר שם עלי לנטרל כמה דברים וישנו איזה טנק מעצבן שמפטרל,איך לעזאזל מורידים אותו?

25. Started by Gamer4Life,

לאא!!! יש לי AMD 3800X2 ASUS M2N-E 1 GB RAM AND X1800XT הרצתי FRAPS .... 200 MB USAGE של ה WINDOWS :-\

• 3 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים