עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tamar,

שלום אנשים. התקנתי היום שוב את המשחק GTA San Andreas על מנת לסיים אותו (לפני כשנה הסרתי אותו אבל שמרתי את קבצי השמירה). אחרי ההתקנה החזרתי את קבצי השמירה למקומם והרצתי את המשחק. מסתבר שכנראה המשחק הזה לא בנוי להתמודד עם משחבים חזקים כי עם המחשב הקודם שלי הוא עבד מצויין אבל על המפרט הנוכחי הוא רץ בצורה מטורפת מש - הכל זז במהירות פי 5-10 יותר מהר מבעבר. זה פשוט נראה כמו סרט מצוייר ואי אפשר לשחק ככה - מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 10.08.2007 בשעה 13:59:53 טוב - מצאתי את הפיתרון - תודה:http://www.planetamd64.com/index.php?showtopic=24543

2. Started by Idan-h,

הורדתי שני משחקים כאלה, הבעיה היא שאני מנסה לפתוח אותם עם אלכוהול 120 זה מראה לי את הדיסק ואת תוכנו אבל אין שם שום Setup או משו כזה, קבצים מוזרים כאלה, האם חייב לצרוב את הדיסק? תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  3. מכיון שדולר נמוך ומחיר של המשחק הוא 30$ חשבתי שזה עסקה טובה לקנות אותו באחד משירותים של הורדת משחקים חוקים כגון סטיים או של GAMESPY אבל אצל GAMESPY הקנייה מגובלת רק לארצות הברית וקנדה וכך גם באתר של EA במה שאני חושב הוא שירות הורדת שלהם מישהו מכיר שירות אחר שאפשר לקנות את המשחק כקובץ וכך לחסוך עלוית משלוח ? מה גם שלפי מה שראיתי בפריק לפחות מכורים את במחיר של משחק מלא של 219 ש"ח זה כפול בערך ממחיר ברשת בהתחשב בשער הדולר תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  4. Started by navk2,

שמעו, ניכנסתי לתיקייה של CNC3 וראיתי שם ש 2.4 (!) ג'יגה מהמשחק זה סירטונים שלא מועלים בכלום ! עכשיו אני משחק רק בסקרימיש וברשת ככה שאני לא צריך סירטונים.. איך אני מעיף אותם ? אם אני אמחק אותם המשחק יעבוד כמו שצריך ? תודע...

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. Started by Atlon-Xp,

אני רואה צבעוני אך לא ראוה תשחקנים את את הכתפיים שלהם ובלי קהל הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA (להוריד את הגרסת INTERNATIONAL) או הרגיל של ה12 מגה? בזה אולי טעיתי כי הורדתי את הרגיל... אז מההבעיה? יש לי Gforce 4 mx 64ddr

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by shlomi_dj,

יש לי פיפא 2006 מותקנת במחשב היא לא עולה בגלל שהיא מבקשת את הדיסק המקור אם יש לכם איזה קרק שאיפשר להוריד ... בבקשה!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by kill_b7,

חברת המשחקים הקרואטית Croteam הכריזה במגאזין (הקרואטי) GamePlay כי היא עובדת על הכותר השלישי בסדרת משחקי האקשן של Serious Sam. הכותר החדש מבטיח להביא את אותו אקשן פרוע וחסר עכבות בהם התאפיינו הכותרים הקודמים, בשילוב עם מראה משופר בזכות מנוע הגראפי החדש Serious Engine 3 . בשלב זה לא חשפה החברה עבור אילו פלטפורמות מפותח הכותר, אך מרבית ההערכות מצביעות על המחשב האישי כבחירה העיקרית למשחק. http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=104749 מת על הסדרה הזו

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  8. היי, אתמול יצא הדמו החדש של ספלינטר סל לאינטרנט, משחק ממש טוב, אבל ישנן כמה בעיות שאני לא בטוח שהן רק אצלי: 1. אי אפשר להצטרף למשחקים, כל פעם שמצטרפים המשחק קורס לווינודס. 2. ישנם חלקים שהפריימים יורדים ל 5 או פחות משום סיבה, יש לי מחשב חזק יחסית. מישהוא נתקל בבעיות האלו? ובכלל, מה אתם חושבים על המשחק?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by *NightMare,

הגעתי לכוכב הראשון (שכחתי את השם), כשאני יורד מהחללית לוקחים אותי ואת חברי למעצר... עכשיו שחררו אותי שם ואני לא יודע מה לעשות הלאה... הלכתי אל האישה שהתקשרה אלי, וסכמתי להביא לה אידה דרואיד או משהו כזה... איך אני ממשיך מכאן? לאן ללכת? עם מי לדבר? איפה זה נמצא? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by FARKASH7,

היום הגיעה השיא היום כבר נמעס לי והכול בגלל שVALVE החליטו להוריד את הCHEATING DEATH. כמו בכול סוף שבוע שיחקתי גם היום בCS1.6 כרגיל התחלתי וחיסלתי אנשים כמו מטורף אז הגיע האדמין והחליט משום מה שאני צ'יטר (WH) הביא לי קיק. חזרתי לסרבר והסברתי לו שאני לא צ'יטר(תאמת אני אפילו לא יודע איך להיות צ'יטר אף פעם לא לימדו אותי) והמשכתי לשחק משום מה יריתי על שתי קירות(אני תמיד יורה על קירות כי תמיד יש את הסיכוי שיהיה שם מישהו) ובמקרה מאחורי שניהם היו אנשים אחד חטף כדור לראש ואחד מת לאחר שהוא יצא וזהיתי אותו. האדמין בלי לחשוב פעמיים הביא לי באן סתם! התעצבנתי ועברתי לסרבר אחר עשיתי שם ריצה של 19-1 משהו כזה ויריתי בדלת ופגעתי במישהו שהיה מאחוריה בראש בום עוד באן. 2 באנים ביום אחד על כלו…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. במצב Association, כשאני לא עושה simulate אלא משחק את המשחק, אני משחק אותו רק על 3 דקות למחצית ואז המשחק נגמר ב40 או 50 בערך... כשאני עושה simulate המשחק נגמר ב120 בערך. כשאני משחק את המשחק, זה משפיע על הקבוצה/שחקנים? כי נראה לי שזה מוריד מהערך כשהמשחק מסתיים ב50 כשהוא אמור להסתיים ב120. או שזה חכם וזה לפי יחס?

12. Started by STM,

יש לי את הטראינר הסטנדרטי הזה ששוקל 124 קיי , עם מישהו יכול להזכיר לי איך אני מפעיל אותו אני יודה לו מאוד .

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by orelhinde,

אני צריך מדריך לשחקן המתחיל במשחק Survival Project בבקשה תביאו לי!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by inspire2006,

האם למשחק הנ"ל, קיים קובץ הגדרות שבו אוכל לשנות את הרזולציה באופן ידני, מבלי להכינס לתוך המשחק עצמו? הבעיה שלי היא שאינני מסוגל להפעיל את המשחק ברזולציה נמוכה מ-1024X768, ואילו ברירת המחדל היא ברזולוציה נמוכה יותר. בתודה, אור.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by nadav1379,

יש לי בעיה מוזרה מתי שאני ורצה לפתוח מפה ב cs אז אין לי כימעט מפות ואם אני פותח אם המפות שיש לי אז כל הנשקים מוזרים הבן אדם נראה שונה אבל מתי שאני רוצה לשחק רגיל באינטרנט זה לא עושה לי שום בעיה הכל משחק רגיל יש לי את הכל המפות אז אני לא מבין למה זה לא נותן לי את כל המפות בקריאיט ולמה מתי שאני פותח משחק אז זה מראה לי הכל בצורה אחרת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by Electric Boom,

לא יודע למה... ג'יבריש אומר מין ריבועים כאלו במקום כיתוב ולא אנשוי לשחק ככה(כל השאר סבבה,הכרטיס שלי בOC מאסיבי עכשיו(רק עד ה15 ),יציב כמו סלע...). אולי DIRECTX?... לא מוצא סיבה. עזרה!

17. Started by alex125,

שלום לכם יש לי שאלה מי גמר את כל משימות ב Heroes Of Might And Magic 5: Hammers Of Fate שידבר איתי אני צריך עזרה במשימה אחת

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  18. כאשר מפעיל את המשחק Lego Star Wars,מופיעה לי השגיאה הבאה:

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by paulyoung,

אהלן הגעתי במשחק למצב שהעיר נשרפה ונשלטת ע"י גובלינים נכנסתי פנימה ויצאתי שוב והחייל שם אומר לי שצריך לסגור את השער עם האש מישהו יודע מה עושים? נראה לי שהתקדמתי, נכנסתי ליד השער ועברתי למקום חדש...

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  20. ל-XBOX יש למטה את הקוד שמשחקים עם Rocky איך עושים את זה ??? http://www.cheatcc.com/xb/djffny.html

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by TripMan,

הורדתי את הגרסא של HARTED התקנתי את המשחק, העברתי את תיקיית הקבצים ביחד עם הקראק, אני מפעיל את המשחק פתאום אני מקבל כאלו מסך של המשחק ממזור בשחור ואז הוא גודל ונעלם. וזהו אין כלום. מה הבעיה שיכולה להיות?? ואיך לתקן? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  22. במטרה להגיע למצב שהמחשב שלי מחקה כמה שיותר טוב את הXBOX שיש לחבר שלי קניתי ג'ויסטיק עם שתי ידיות אנלוגיות (כמו הידיות של הקונסולות) ורטט מובנה. הבעיה היא שכשאני מנסה להפעיל את הג'ויסטיק במשחקים כמו DOOM3 או NBA LIVE 2005 זה או שהג'ויסטיק לא עובד בכלל או שהוא עובד (בNBA) אבל אני לא מצליח ללהגדיר ולגרום למשחק להכיר בכך שלג'ויסטיק יש שני אנלוגים ורטט!! מה עושים??? חיפשתי המון בכל מקום והתייאשתי. אשמח לקבל כל רעיון לפתרון הבעיה. טל

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  23. אני לא יודע איך להפעיל אותו אין שם קובץ התקנה וניסיתי להפעיל בדמונטולס אבל גם כלום יש שם את הקבצים כמו בתמונה ויש שם גם כאלה רק שהם מקובצים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  24. טוב אז אני אצל ISAACC משהו כזה בהוליווד והשגתי לו את הקלטת ואני בביובים שנמצאים אחרי שאני הורג את המכוער הראשי בבית שבו צולמה הקלטת הם אומרים לי להשלמתי את הקווסט וכבר חזרתי דרך הביובים ואז שאני בא אליו לקבל מידע הוא שואל אותי אם בכלל יצאתי לשם ..... אני חושב שזה באג ואם זה לא אז בבקשה מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by The Dom,

הגעתי למשימה בCAMPEIGN של הRED BAL EXPRESS. הכול טוב ויפה, לא יותר מידי מסובך . אבל כשאני בא לחלץ את DOG COMPANY, אחרי שכבר פיניתי את האזור וכבשתי אותו, הם עדיין לא יוצאים מהבתים שהם מבוצרים בהם. מה אני אמור לעשות? http://img397.imageshack.us/my.php?image=cohhj4.png

• 2 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.