עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by liav12,

השחקן שלי מפוצץ בכסף וכבר אין לי מקום להניח אותו חח בתיבה שלי יש 150,000 מטבעות שאני יכול להכניס מקסימום וזה מלא...ובגלל זה אני לוקח כל הזמן על השחקן עצמו עוד סכום של 250000...יש איזה פאץ' או משהו שמגדיל את התיבה? אני כולה בחלק השלישי של המשחק..

• 53 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by adilevy20,

מישהו יכול להגיד לי איך אני עובר את הבוס הזה בשלב של הגיהנום שבו הוא מוציא חלליות קטנות עם פנסים עליהם ? אני לא מצליח לפגוע במפלצת שום דבר לא מזיז לו אלא רק בחלליות הקטנות האלה אבל הוא כל הזמן מייצר חדשות תודה

• 13 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by zayev,

אז ככה התחלתי לשחק והכל טוב ויפה עד לשלב הראשון בסנריו השני שבו אני אמור להעביר 400 מזון לכפר שכן אז איך לעזעזל אני עושה כי אני ממש לא מצליח וזה מתסכל כי המשחק נירא שווה ממש ואני ממש מאוכזב מהעובדה שזה לא עובד לי וניסיתי דרך הdiplomcy כמעט בכל צורה אם זה בכל זאת דרך זה או בדרך אחרת אהיה יותר משמח לעזרה בתודה מראש זיו

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by avivlevy,

נתקעתי בשלב 7 בהתחלה - אחרי שעולים במעלית ואז הולכים קצט לאיזה חדר ויש טלפון מצלצל אבל אני לא מוצא את הטלפון! (אם זה מה שאני צריך לעשות?)

5. Started by iyehuda,

1. איך בועטים פאול נמוך 2. איך פותחים טורניר נעול ( לקחתי את כל האליפויות )

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by mardona,

שלום רב, אני משחק במשחק fifa 2005 אם חברי ברשת ושמתי לב שכדי לתקשר איתם אני לא יכול ללחוץ על הכפתור host כלומר להיות הזה ששולט אלה רק ללחות על conect (להתחבר) הדבר משפיע הרבה מפני שיש לי חבר שיש לו אותה בעיה ואני לא יכול לשחק נגדו... יכול להיות בגלל שיש לי ראוטר? אגב יש לנו אותה גרסה בדיוק של fifa 2005 !!! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. Started by alex_2007,

איך אני בוחר את הקבוצה של רונלדיניו אני לא מצליך למצוא איך קוראים לה?? ואיפה מוצאים אותה ?????

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by orr1,

אני מחפס כבר חודש את הקראק לGTA מישהו יכול לעזור???

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  9. Started by POPSTAR,

עברתי את כל המשימות , עכשיו אני במשימה של S בשכונה שלי כשאני הולך למשימה אז זה לא נותן לי לעשות את המשימה זה כותב לי שאני צריך לחסל/להשתלט על כנופיות טרור ואחרי שאני יעשה את זה אז זה יאפשר לי לעשות את המשימה . השאלה שלי זה איך אני משתלט/מחסל כנופיות טרור ? איך הם נראים ואיפה הם ? זה הקטע הזה שכל הבתים בלוס סנטוס בוערים ויש בלאגנים ברחוב .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תשמעו, סיימתי את החלק הראשון של המשחק(או לפחות נדמה לי שאני בסוף) כי אני כבר הצלתי את החברה שלי מהאש ויוצא איתה למסעדות או רוקד איתה ומנשק בסוף והכל טוב, אה..גם עושה ראן ביי כל פעם והיא יורה בכל מה שזז. בסוף הפגישה אני מגיע לבית היא רוצה לשתות קפה וכל הזמן שתיתיאיתה,והבית רעד ופלעמים לא שתיתי(לא נראה שזה משנה לה).אני מנסה לסיים כבר את החיזור הזה ולהיות בקשר קבוע (או מה שזה נקרא במשחק) והקו של היציאות מגיע כמעט לסוף, אבל בכל יום זה לא מסיים את כל הסיפור, מה אני יוצא איתה לנצח? כמו כן כבר השתלטתי על כל הריבועים של ה גאנגסטרים הסגולים והצהובים, למעט שני ריבועים קטנים של כל אחד מהם. פשוט אין שם אנשים שלהם להרוג ואני לא יודע מה לעשות... עזרה?!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Trol,

אני נמצא בעיר San Fierro, ואני הגעתי למשימות של Wooze(אני חושב שככה השם שלו, זה מופיע במפה באות W), אחרי מספר משימות אני מגיע לשם שוב, וכשאני נכנס לעיגול האדום בכדי לעשות את המשימה זה מכניס אותי לסרטון, ובסרטון הבוס הזה שואל אותו (Carl) אם הוא יודע לשחות, והוא עונה לו לא, יוצא מהסרטון ואומר לי שאני צריך ללמוד לשחות יותר טוב, ואין לי מושג איך ללמוד לשחות, מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני העלתי את המצבים ככה: http://img479.imageshack.us/img479/3863/239jj.jpg

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by STRENGTH,

אני קניתי מלא בתים ויש בית אחד של מועדון חושפנות(נדמה לי) יש עשן ירוק כזה אז אני בטוח שיש שם משימות אבל אני לא יודע איפה הם ??? מישהו יכול לעזור לי?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Alex14,

טני צריך לדעת ממי שהגיע לעיר השלשית אם יש אפשרות לטוס במטוס הקטן להמריא!!!!

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by liav12,

אני במשימה שאני מקבל את ה Low Rider. אומרים לי להכניס אותה ל MOD GARAGE אבל הוא סגור..! פשוט יש לי סימון על המפה להכנס לשם ואני לא יכול, אין לי מושג מה עושים מכאן.. אודה לכם אם תעזרו...

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by zoyaniv,

שלום אני בעיר השנייה במשימה שאני צריך לחסל את הנהג שנהיה סוכן משטרה אני לא מצליח להרוג אותו כל פעם אני רק נוגע בו וכל המשטרה מחסלת אותי

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  16. אני בעיר השנייה איפה שצריך להרוג את הנהג שנהייה שוטר (שיוצא מהקזינו) כל פעם שאני מנסה להרוג אותו או לגעת ברכב ישר מחסלים אותי כל הניידות שישנם

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by צריכה המלצה למחשב,

בבקשה תעזרו לי ב GTA 3 , קודם כל יש לי את הדיסק המקורי, שלא תחשבו שהורדתי, ויש לי מחשב חדש טוב, ולפעמים כשאני במשחק ויש פיצוצים גדולים , או שטנק נופל, או שאני שורפת המון אנשים, וכאילו יש פיצוצים ענקיים ואפקטים גדולים המשחק נתקע , וזה מראה לי שגיאה , אבל לא מובנת כאילו כתוב כמה מספרים ואותיות, ואני לא מבינה למה?? עזרה! :'(

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by TZuKi,

התבקשתי לשאול ולברר מדוע ב GTA3 אי אפשר לעשות RELOAD. המשחק נתקע פשוט. המחשב חדש לפי מה שהבנתי. ואין בעיות. יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Trol,

התחלתי שבוע שעבר לשחק במשחק, עכשיו, אני עשיתי משימה שבה אני נכנס למשאית ונוסע לבית לגנוב כמה ארגזים, אחרי המשימה היה רשום שכשאני לא באמצע משימה אני יכול לפרוץ בשביל הכיף לבתים של אנשים, כלומר, אני צריך את המשאית הזאת, אבל אין לי מושג איפה המשאית הזאת נמצאת, מישהו יכול בבקשה לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. Started by ksesa1,

אני תקוע באחת המשימות (למי שמכיר- בחלק הראשון - the queen המשימה האחרונה - the fall of the king) אני לא מצליח לעבור אותה הרגתי את כולם חוץ ממקום אחד שיש בו אלפים של שדים שאני לא מצליח לנצח וגם אומרים לי שאני צריך לפגוש מישהו ואני לא מוצא אותו.

21. Started by dj_horse,

לכול אלה שיודעים כיצד לעבור במשחק את הרי הרוקי שיעזור לי בבקשה. כול מי שעבר את המסך או הגיע אליו בוודאי יודע שצריך להרוג שני אנשים. את האיש הראשון הרגתי אבל השני נימצא בקומה שאני לא יודע איך להגיע אליה. אפשר עזרה בלעבור את המסך? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by halo,

http://img244.imageshack.us/img244/3236/hl22005090418165887uv7.jpg היצור הזה עומד ליד השער שעשוי מעץ מה צריך לעשות שם?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by maphisto,

בפרק השני ,בתוך הארמון צריך למצוא דרך לפתוח את הדלת האחרונה שבתוכה נמצא הרכיב האחרון לתיקון ה"אוניה המרחפת" חיסלתי את כולם שם ואין שום רמז . עזרה פליזז.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by alex28,

אך אני הורג את בוס האחרון שדומה לשטן??? ואך עושים קודים במשחק??

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  25. היי, אני משחק עם Cole, מפוצץ את שלושת המתקנים האלה ואז איזה גוויה תופסת אותך ואומרת Welcome to the path of souls. You will learn to give your faith, in time... כעת יש איזה קומבינציה של מקשים שצריך ללחוץ כדי להשתחרר ממנה אבל בניגוד לפעם הראשונה כשאתה נופל ואז צריך לצאת מהבור, הרצף לא מופיע על המסך כך שאני לא יודע על מה לעזאזל אני צריך ללחוץ מישהו יכול לעזור כאן? אופיר

• 1 תגובה
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים