משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה להתקין את המשחק המקורי אצלי,וכל הזמן מקבל את ההודעה המצורפת בקובץ.... אני כבר אובד עיצות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחבר הוא שואל איזה ניק לא משנה איזה ניק אני רושם הוא מביא לי תהודעה הזאת אחרי כמה שניות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לעבור את זה http://www.img-il.com/up/ymnmeiw2wyzj.jpg מה אני אמור לעשות פה תעזרו לי בבקשה ממכם אני תקוע במשימה הזאת תעזרו עם תוכלו.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
לאלה שמשחקים במישחק מה אני אמור לעשות בשלב השני שהוא ניקרא ה-כפר אני מגיע לעיר שהכול אש ובסוף לשער כזה שסגור מה אני עושה תודה... ???
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
האם יש לכם את המשחק need for speed undercover אם יש בבקשה שילחו קישור רועי מנחם
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן לאחי יש מחשב לא רע בכלל 4 gb זכרון וכרטיס מסך 8600gs 512mb הוא מנסה לעלות את המשחק באיכות הכי גבוהה והמשחק עולה אך איטי בפונקציה הבינונית המשחק טוב אבל איכות ירודה למישהו יש מושג עם זה חומרה או בעיה בהגדרות הכרטיס? המון תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 8800GTS 640MB intel e6300 1.86ghz 1gb ddr2 כשאני משחק בסטאלקר על הכי גבוה על כל הדברים הכי גבוהים אז בחלק מהמקומות המשחק פועל טוב ובחלק מהמקומות ב-SLOW למה זה ככה? יש לי מחשב מתאים בשביל זה ושמיועד לזה אז למה זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
-
אני בשלב די בהתחלה שבו גורדון (אני) נמצא בחדר שהריצפה כמו סורגים. בצד שמואל יש סולם ,שאני יורד למטה יש ברכת מים וצינור אדום שמגשר לחדר וברכת מים נוספת אך אני עובר לחדר הזה וממשיך במישחק? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעיההההההההההההההההההההההה יש לי קרתי מדריך על יצירת סקינים וכתוב לי שם Open the AvP2 project file. Locate Skins/Characters in the Textures tab and select the skin you want to edit (.DTX). מה אני צריך לעשות אני מצתי איזה משהו בתיקית avp2 אבל הוא ריק אני צריך למצוא משהו שיש בוא את הסקינים עם משהו לא ידע על זה ורוצה את זה ועם יגלה איך ומה עושים אז זה האתר (קודם תורידו את התוכנה ואת העידכון יש שם קישור שניקרא AvP2 tools מוביל אותכם לאתר שממנו תוכלו להוריד את התוכנה) http://www.planetquake.com/skindom/tutorials/avp2edit/index.shtml
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני באימון צניחה מהמגדל צנחתי בלי בעיה מהמטוס אני צונח לעיגול אבל מיתרסק בנחיתה מה עושים ומתי
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני נמצאת בשלב Planetarium. כשאני מגיעה לסוף שרואים בסרטון ששמתי פה אז הוא אומר לי שזה נעול ושאני צריכה special object. סרקתי את כל השלב ואני לא מוצאת את ה special object. http://www.youtube.com/watch?v=3s0w_TRTgAg&eurl=http://www.iopanel.net/forum/thread15990.html
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הפעלתי את המשחק, המשחק עלה, התחלתי ברמה Medium והמשחק טען את עצמו ואז הביא לי את ההודעה הבאה יש לי מעבד AMD 3000+ זיכרון גיגה של קינגסטון כרטיס מסך ATI X1800 gto אני כבר מת לשחק במשחק... בבקשה חברים מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני רוצה להזין פקודות בחלון הפקודות.אך אני לא מוצא את החלון הזה. ב cs 1.6 הייתי פותח את החלון הזה בכפתור שמעל ה TAB ...
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני נמצא בקטע שנקרא JAILBREAK ובקטע הזה אני אמור לשחרר מישהו מהכלא ויש בתא שלידו איזה פסיכי אחד שצריך לתת לו עכברוש מת בשביל שהוא ימות כי יש בתא שלו מפתח כזה לתא אחר או חדר אחר כניראה... בכל אופן, בתוך הבית כלא הזה יש איזה שוטר שמנמנם שמה ואני צריך כניראה להכות בו או להרוג אותו כניראה מבלי שהוא יתעורר וישרוק במשרוקית שלו ויקרא לכל השוטרים... הבעיה היא שאני לא מצליח שלא להעיר אותו!! או שיכול להיות שאני בכלל טועה במה שאני חושב שצריך לעשות כי לא שיחקתי במשחק הזה חודשיים אולי ואני רוצה לסיים אותו כבר אה ויש בחדר הזה של השוטר שיושן שם מן כספת כזאת שנמצאת מאחורי ארון כזה שמזיזים אותו, מה עושים איתו? אין לי את הקוד לזה עדיין... מישהו עבר את הקטע הזה? זוכר משהו?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני נמצא על הספינה והקטע שאני אמור לעבור הוא הקטע שבו איזשהו מהנדס נותן לי מפתח לCARGO רק שיש בעיה, במעבר לחיפוש אחרי הCARGO יש כבשן לוהט מאיפה שאני אמור לעבור ויש שם מן שסתום שאני אמור לסובב אותו (בקומה התחתונה) ואז אני אמור לסובב שסתום אחר ואז לעלות באיזה סולם שיש עליו מנעול (צריך לירות על המנעול) ואז לעלות על הסולם אבל אז כל העסק מתפוצץ ואני מת... איפה אני טועה?!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש את הקטע של האימון,אחרי זה ממשיכים ויש קטע שפורצים לבניין,אחרי שהרגתי את כולם שם,נראה לי שאני אמור להכנס לדלת שבקומה השנייה אבל היא תמיד נעולה נסיתי כמה פעמים,אפילו התקנתי את המשחק מחדש!! עדיין נעולה, לא חושב שיש משהו אחר לעשות שם,הכוכבית גם מצביעה על הכיוון הזה
-
נתקעתי בשלב 6 (נראה לי) אחרי המעבדת טילים, שצריך להשתלט על איזה גבעה ב 50 דקות.... כול האזור שורץ בפאנזרים, והגולייאטים (המיני טנק הזה ) ממשיכים להשתאד לי על הטנקים. הצלחתי פעם אחת כמעט להשתלט על הגבעה ב 46 דקות, עד שהגיעו 2 גוליאטיים ופוצצו לי 4 טנקים (!!). יש איזה טקטיקה מסויימת לעבור את השלב הזה?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בעוד יום שיגרתי של קאונטר היה לי בעיית חיבור לשרתים ת אחרי שניסיתי הכול מחקתי את הקאש של המשחק מהספריה וזה הסתדר . אבל התחיל להופיע בצד של המשחק את קצב ה FPS ואת הפינג אות התקשורת אינטרנט ואני לא מצליח להעיף את זה . איך אני מעיף את השטות הזאת? אודה לעוזרים ...
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש קיבלתי מתנה את המשחק HL2, ואיתו כמובן גם CS:S. ביום חמישי, לאחר קניית המחשב החדש, התקנתי והרצתי את המשחקים, והכל עבד כשורה. היום, כאשר ניסיתי להיכנס לשרת במשחק CS:S, הוא הודיע לי כי "Your steam acoount has expired" , וביקש ממני להכניס סיסמה לחשבון שלי. ניסיתי כל מיני סיסמאות שעלו בדעתי שנתתי, ולא הצליח. מדוע הוא מבקש ממני להכניס סיסמה פתאום? מאיפה אני יכול לדעת את הסיסמא (שליחה באימייל או משהו כזה)? תודה רבה מאוד לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
טוב לכל החולים אז חזרתי שוב למשחק ביגלל השיעמום בחפשש ... בקיצור אז ככה אני עובד עכשיו על ASSASSIN HC ואני חייב חייב עזרה... יש לי 10 נקודות על ה SKILL שלא הכנסתי עדיין מהסיבה שאני לא יודע עדיין מה אני עושה אותה .... עכשיו יש כמה אסטרטגיות אז אחד זה לעשות SHADOW , Claw Mastery MAX , venom max ... עכשיו למה ! טוב בדרך כלל ההSHADOW משתמש באותו SKILL שאני משתמש ו MAX VENOM זה רעל ... פשוט הרעל בדרגה גבוה יכול להוריד הרבה... עכשיו אני חושב בעיקר על רמת HELL איך ליהיות כמה שיותר רחוק מהסכנה !... עכשיו כמובן שיש את ה BLOCKING max CLAW MASTER ופיניקס שיכול לתת עבודה לא רעה אבל אז זה אומר שאני צריך להילחם אחד מול השני בברמה כמו HELL יש הרבה יצורים שיש להם KNOCK BACK וקסמים כאלה…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
השחקן שלי מפוצץ בכסף וכבר אין לי מקום להניח אותו חח בתיבה שלי יש 150,000 מטבעות שאני יכול להכניס מקסימום וזה מלא...ובגלל זה אני לוקח כל הזמן על השחקן עצמו עוד סכום של 250000...יש איזה פאץ' או משהו שמגדיל את התיבה? אני כולה בחלק השלישי של המשחק..
-
- 53 תגובות
- 4k צפיות
-