עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ETB,

במשחק TOM CLANCY'S SPLINTER CELL אני יכול לשחק רק על 460X680. יש אזשהו פטצ' שיכול לסדר את זה??

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. הנה סרטון ראשון שמכיל ראיון עם מפתח המשחק וקטעי משחקיות - Confrontation - Video Interview mit Jeremie Monedero (Extended Version)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אורח סבטה ס. GameGems
    Started by אורח סבטה ס. GameGems,

בואו לשמוע את הסיפור של אחד ממשחקי הרשת הפופולאריים ביותר כיום: League of Legends, שלא היה הופך לאימפריה ללא כמה מעריצים שרופים של וורקראפט 3 לכתבה: http://hwzone.co.il/מהמרתף-הביתי-אל-פסגת-העולם-הסיפור-של-league-of-le/

4. Started by Armageddon1,

אפשר לקנות ברשת cd key מקורי ל diablo 2 + Lod ? (הכוונה למקורי שאפשר לשחק בבאטל נט). אם כן, איפה?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  5. Started by ksesa1,

אני תקוע באחת המשימות (למי שמכיר- בחלק הראשון - the queen המשימה האחרונה - the fall of the king) אני לא מצליח לעבור אותה הרגתי את כולם חוץ ממקום אחד שיש בו אלפים של שדים שאני לא מצליח לנצח וגם אומרים לי שאני צריך לפגוש מישהו ואני לא מוצא אותו.

6. הפרק החדש בסדרה המצליחה מבית מיקרוסופט מתיימר להשאיר אבק לכל המתחרים שלו לכתבה

7. Started by alergic,

איך אני שם HS MOD על סרבר ביתי עם בוטים?...

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  8. מספר דברים מצחיקים ומוזרים בהם נתקלתי בזמן ששיחקתי ב Metro: Last Light תהנו!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  9. צוות אינדי קטן שמורכב מיוצרי משחקי Burnout הנהדרים החליט לספק לנו יורש רוחני ראוי - אך לא כולם אוהבים את התוצאה באותה המידה לכתבה

10. סוני עומדת בהבטחתה להביא עוד להיטים אל עולם ה-PC - וב-14 בינואר זה יקרה לאחד מהמותגים הבלעדיים הגדולים והמפורסמים ביותר שלהלכתבה

11. שני אירועי משחקים גדולים בשבוע החולף, טקס ה-Gaming Awards 2014 ואירוע ה-PlayStation Experience של סוני, זימנו לנו מפגש ראשון עם שלל כותרים חדשים ומבטיחים. בואו לגלות את מה שמכינה לנו שנת 2015 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%a2%d7%a9%d7%95-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%91/

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  12. חבר הביא לי אותו, לא יודע מה הולך שם, ניסיתי להתקין עם סידיקי והכל. המשחק פשוט לא עולה, פשוט שלוחצים על קיצור הדרך יש מעין מסך פלאש לבן לרבע שנייה וזהו, וזה חוזר על עצמו הלוך ושוב. ניסיתי להוריד קראק לא עזר. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש עם פאץ' לא עזר. אפילו הלכתי לרגיסטרי ומחקתי את כל הקשור ל timeshift שזה אגב הפתרון למשחקים אחרים רבים שלא עובדים. כלום לא עוזר, נואש!.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. שאלה : אפשר לשחק HL2: Episode One בלי המשחק HALF LIFE 2 ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  14. Started by alons126,

שלום לכולם! התקנתי את Darksiders 2 של skidrow כדי לראות איך הוא.. המשחק פועל מעולה רק שאין לי קול בסצנות מעבר או בחלק מתפריטי המשחק, רק בקטעים שאני משחק את המשחק יש רק את הקולות של האפקטים במשחק..לא דיבור ולא מוזיקה הרצתי את המשחק על מחשב מיושן שיש אצלי בבית ולא הייתה לו שום בעיה עם הקולות אני כבר לא יודע מה עוד אפשר לעשות.. התקנתי את המשחק מחדש התקנתי את הדרייברים לכרטיס קול מחדש עדכנתי את הדרייברים הורדתי התקנה אחרת אפילו כי חשבתי ששלי פגומה ועדיין אותה הבעיה הורדתי עדכון של skidrow כדי לראות אם זה מסדר את הבעיה אבל שום דבר מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  15. Started by nore0,

איך עושים הזמנה ??? כמה עולה משלוח וכו'

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  16. הורדתי את משחק הסנוקר cue-real pool אבל שאני מתחיל לשחק הוא רושם את ההודעה הבאה ואני ל מצליח ל"ברוח" ממנה.. מזה?!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. Started by solidus,

אם יש פה אנשים שמשחקים בזה או מעוניינים להתחיל?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  18. Started by ofer_mat,

http://www.mohcenter.com/ אני מקווה שלא יאשימו אותי ב WAREZ כי זה לא ואם כן אני ישנה את הלינק

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  19. Started by shemiraz,

היום ניסיתי לשחק בסינגל פלייר והוא לא נותן לי קופצת לי שגיאה :This game is currently unavailable. Please try again at another time" ניסיתי לחפש פתרון ברשת ללא הצלחה יש למישהו רעיון או נתקל בשגיאה הזו? ודרך אגב במולטי הוא כן נותן לי לשחק אז זה ממש מוזר...

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  20. Started by sgt_flippy,

איזה מוזיקה קלאסית הייתם שמים אם הייתם משחקים במשחק יריות כגון splinter cell:ct תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  21. Started by davidcohen,

שלום! יש לי את המשחק ופתחתי ליגה ספרדית....עכשיו יש לי הודעה על מישחק גביע אבל אני לא יודע לאן להיכנס כדי לעשות אותו איך נכנסים למשחק הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  22. אהלן! נו, אז אפשרי? אם כן אפשר הסבר איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  23. Started by Lucifer,

היי, אם מישהו שיחק/סיים/עבר את הפרק השלישי ב-Gothic 2... איפה נמצא הארנק עם הזהב שדייגו מבקש ממני להביא לו מהוואלי? הם אומרים שזה בTrading Squre, איפה הוא? מעל המכרה הישן (בGothic 1)? תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. Started by T-Flash,

שלום נתקעתי בפרק השלישי במשימה הרביעית שצריך להגן על הליצן הזה. אני מגיע לשלב שכבר הרגתי את כולם ונכנסתי למוסך, הליצן עולה על המכונית ו... זהו, מה לעשות עכשיו? תודה

25. קניתי מחשב חזק ועדיין המשחק לא עובד חלק עם גרפיקת מקסימום להלן מפרט המחשב : מעבד : Intel i5 3470 3.2 ghz 1155 6mb l3 לוח אם : Gigabyte h77 ds3h s1155 DDR3 1600 זיכרון : g.skill ripjaws-x 2x8gb DDR3 1600mhz pc3 כרטיס מסך : ASUS gtx660 ti OC 2gb ddr5 dx 11 דיסק קשיח: western digital blue 1tb 7200rpm 32gb SATA 3 כונן SSD 128 gb ספק: Seasonic 620w מע' הפעלה : win 8 64 אני תמיד רואה טקסטורות נבנות במהלך המשחק... איך זה יכול להיות עם מחשב כזה? והמשחק לא חלק ועוד בעיה שניתקלתי בה ... אני מקבל הודעה באמצע המשחק "your computer is run out of available memory " והוא ממשיך ואומר לשנות את הגרפיקה לפח…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.