משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
אך אני הורג את בוס האחרון שדומה לשטן??? ואך עושים קודים במשחק??
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
התקנתי את המסך הזה אבל הוא לא נותן לי להיכנס הוא רושם לי שגיאה כזאת : מה עושים? תודה מראש לעוזרים:] [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קודים למשחק Test Drive Unlimited אבל לא קודים שאני צריך לעשות מרוץ מיוחד כדי לקבל כסף אני מחפש קודים שכותבים אותם או טריינר שעובד הורדתי מהאתר megagames והטריינרים שם לא עובדים אני חייב כעיקרון קוד של כסף כדי לקנות מכוניות ואני יודע שיש מרוצים שאני יכול לקבל ברבה כסף פשוט אני רוצה את הקוד תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
לפני כחודשיים קניתי כ.מסך של SAPHIRE HD3870 512MB כדי שיעלו לי משחקים כבדים כמו crysis וכו'. המשחקים אכן עלו ורואים בהם טוב ברזולוצייה גבוהה והכל סבבה, רק שפתאום שאני מעלה את PRO EVOLUTION 2008 אז יש פתאום פס כזה שעולה ויורד במסך, כאילו מן מריחה כזאת, מה שלא היה קורה בכרטיס מסך הישן (X800XL 256MB). בפעם הראשונה שהעליתי את ה-PRO... לאחר ההתקנה של הכרטיס החדש המשחק עלה במהירות טיל כאילו מעלים משחק של שנות ה-90 על מחשב חדש ולכן שיניתי איזה הגדרות ב-PRO ועכשיו יש לי את הפס המעצבן הזה. אם מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שלא יהיה את הפס הזה והמשחק לא ירוץ במהירות פי 4 אז בכבוד... תודה!
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: Asus P5LD2 Pentum D 945 3.4gh Zotac 9800GX2 Geil CL4 4G בקיצור, אני מודע לצוואר הבקבוק שקיים אצלי, בעוד כשבועיים אני קונה לוח ומעבד החדשים. הבעיה שלי: ב-NFS הגדרתי את הכל על האיכות הכי גבוהה. המשחק רץ ומהר מאוד (ללא תקיעות או משהו דומה), אבל יש לי הרגשה שהוא לא רץ מושלם. הייתי רוצה לגרום לו לרוץ מושלם יותר בינתיים. האם יש סיבה שהוא לא ירוץ חלק על האיכות הכי גבוהה, או שאני יכול להגדיר בכרטיס גרפי משהו שיגרום לו לרוץ מושלם. בנוסף יש קטעים שרואים במסגרת של המכוניות כמו נקודות כאלה וההשתקפות לא נראית מקסימלית, זה נראה כאילו יש מקום לשיפור. הדרייבר של הכרטיס הגרפי מעודכן לאחרון ביותר, והמערכת שאני עובד עליה היא XP X64.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
ככה אני מתכנן לקנות או מחשב חדש או את הקונסולה עכשיו עלות הקונסולה +ציפ יוצא לי 1700 שקלל גג 2000 שקל מחשב חדש יוצא לי בעלות של 5700 שקל +מסך אבל מחשב פצצה יעני ההתלבטות שלי זה מה לקנותתתתתת1@#!@#? אם אני קונה את הבוקס אני מתכנן לחבר לו את ה- xfps הזה שמחבר מקלדת ועכבר ולחבר אותו למסך מחשב 22 אינץ ולשחק בו כמו שאני משחק במחשב אבל הקטע שאני לא יצטרך לשדרג כל פעם וסיפור וגם יוצא לי יותר זול ממחשב מצד שני יש את המחשב מה להחליטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט אני משתגע כבר... אני מדבר על איכויות הגראפיקה של הxbox לעומת המחשב האם זה שווה???? כי מעצבן אתה משקיע במחשב הון תועפות היום וכעבור שנה זה כבר גרוטאה אז אני אומר בוא נשקיע חצי מזה בקונסולה ונהפוך אותה למחשב משחקים כזה ונחיה באושר ו…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
במשחק DUNGEON SIEGE- הרזולוציה הכי גבוהה שיש ב-OPTIONS היא: 1280X1024 הרזולוציה הטבעית של המסך שלי היא 1680X1050 מהא אתם ממליצים לי לעשות? יש איזה פאטץ' שמוסיף רזולוציות מסך לאופציות של המשחק?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. האם פתיחת פורטים למשחק יגרום לו לרוץ חלק? 2. איזה פורטים צריך לפתוח למשחק?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
הורדתי את משחק הסנוקר cue-real pool אבל שאני מתחיל לשחק הוא רושם את ההודעה הבאה ואני ל מצליח ל"ברוח" ממנה.. מזה?!
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
כנראה שיקח לא מעט זמן עד המשחק הבא בסדרה (כמה חודשים לפחות אני מעריך) אז אילו משחקי התגנבות עם שילוב של פעולה אתם מכירים? משהו מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחק צוללות אבל שאפשר לשחק בו ברשת... מצאתי את זה http://classics.gamerival.com/gameplayview/navy-battles.html?fromint=1&randint=354 הוא נחמד מאוד אבל אין לו אפשרות למשחק באינטרנט... מישהו מכיר אולי? תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
מתי הוא מגיע לארץ ? ;D
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
המקשים אצליבהגדרות לא מופיעים, ואז כשגתוב לי ללחוץ על מקש כדי לעשות משהוא הוא מצוייר במין ציור מוזר כזה .. סמל של המישחק אני חושב .. ניסיתי לעשת דיפולט וזה עדיין ככה תמונה :
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
במקרה נזכרתי בשמועות הישנות שמפתחים או שיפתח בעתיד המשך לכותרים אלה, אין לי ממש מושג למה פתאום נזכרתי בזה אבל אכן מעניין אותי אם מישהו יודע משהו. כבוד לשני המשחקים האלה, עליהם גדלנו.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
כשאני מתחיל את המשחק המשחק מתחיל עם רזולוציה שמתאימה לכרטיס מסל שלי אבל לא למסך שלי וזה "מחוץ לתווך" בשבילו... איך אני יכול להתחיל את המשחק על רזולוציה נמוכה (אפילו מאוד נמוכה...) כדי שאני יוכל להתאים את זה בהתחלה?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם אני בפורוםפ הנכון (אם צריך תעבירו) ואני הולך לשאול שאלה ממש מפגרת... אני רוצה להריץ את ה AC על 1680X1050 עם כל ההגדרות עד הסוף...(מסך 20") אני מקבל 22-30 FPS הכרטיס עם OC דיי רציני.. והמשחק עובד טוב.. אם אני מוריד את ה SHDOWS ואת ה MULTISAMPELLING ל-2 ו-1 בהתאמה אתה הרזולוציה ל 1280X1024 אז המשחק רץ 35-55 =] אבל אני רוצה את המקסימום... השאלה היא כזאת: לבעלי ה88GT וAC כמה FPS יש לכם ברזולוציה הנ"ל?(יכול להיות שהוא חלש מידיי???) והאם יכול להיות שיש רכיב שמגביל אותי?(כי אני בונה על 4870 בקרוב..) תודה מראש.. NIKILLER
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
יש לי משחק ישן של L.A.P.D השוטר הרובוט משחק הדמו יש לי ואני רוצה להתקין אותו אבל הוא לא קורא ווינדוס אקס פי ניסיתי לשנות במאפייני ההתקנה לווינדוס 98 זה לא נכנס גם כן האם יש דרך כלשהי להתקין את המשחק בכל זאת ?!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מעבד E6700 OC 3.200 כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 OC משחק על פרטים הכי גבוהים. אני מאמין שמשהו מגביל את המערכת.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שמתי לב ששמים תמשחק במלא benckmarks ... לא הבנתי מה הדרישות הגבוהות במשחק הזה?!?! אני עם geforce5700 והרצתי אותו סבבה לאללהה למה שמים אותו בבנצ'מארקים?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני משחק על winXP הכל הולך חלק במשחק הכל סבבה ואז כשאני רוצה לשמור אז המשחק פשוט נתקע יצויין שזה הופיע רק בשלב יחסית מתקדם במשחק אחרי ששיחקתי כמה שעות ובהתחלה זה לא היה ככה...מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
זקוקה לעזרה נואשות ! הורדתי מייפל סטורי למחשב חדש עם כרטיס מסך צלצ מיימד ואני לא מצליחה לראות דבר ! רק לשמוע. מה עושים ??? אנא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
-
איך אני מכניס את הקודים למשחק ניסיתי אבל לא הולך לי אשמח אם אני אקבל הסבר ברור לא כמו במעבדת הdna אני לא מוצא איך לשים שם [br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 15:16:40 עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-