משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כמה עדכונים והודעות בנוגע לקבוצה - ראשית כל שינינו את הטאג שלנו מPwR ל Pw. המשמעות היא אותה משמעות (Pwning without Remorse), אבל היה צורך בשינוי כיוון שהייתה בעייה בקבוצת הCoD שלנו. (יש בCoD קבוצה מפורסמת עם הטאג הזה. שנית כל ישנם כמה שינוי סגל - חנוך Acai (לשעבר Vanwilder), החליט לעזוב את הקבוצה. אנחנו מאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו! וגם - מוטי PwZerg חזר לפעילות וכבר מהיום יתחיל להשתתף בפעילויות שקשורות בקבוצה. שלישית - עקב המעבר שלנו לקבוצה מרובת-משחקים אני אעבור לנהל את קבוצת הSC2, ויובל PwYumi יהפוך למנהל הכללי של הקבוצה. כלומר מעכשיו אם יש לכם פניות בנוגע לקבוצה אפשר לפנות אל שנינו. ובקרוב - הכרזה חשובה בנוגע לקבוצה. תודה על התמיכה של כולם, נתראה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ח'ברה איפה אני מוריד עדכונים (העברות של שחקנים לדוגמא זלאטן במילאן וכו...) לפרו 11 אני יודע שאפשר ידנית במשחק אבל זה יקח לי שנים...
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe יש לשמור את הקובץ בספריה מסודרת ורק אז להריץ אותו. כל שעליכם לעשות הוא לבחור את המשחק המבוקש ולבצע בדיקת עדכונים עבורו. התוכנה אמורה למצוא את מיקום המשחק אוטומאטית (במידה וברשותכם עותק מלא של המשחק ולא ריפ). שווה דאבל.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מבצעי סוף השבוע בפלטפורמת הגיימינג יעניקו לכם הזדמנות לחוות כמה מהכותרים הבולטים של שנה שעברה בעבור תג מחיר נגיש לכתבה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
ועכשיו אני מתחרט שוב שקניתי את BF3.. ועוד משהו קטן וישן: http://thebbps.com/articles/content/rock-band-tried-to-burn-my-house-down.html
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הזמן יוצאים כרטסים חדשים וכל הזמן הדירשה עולה עם למעבד וגם לכרטיס הגרפי שימו לב סוני 2 משתמשת במעבד של 700 והמוצר שלה מאוד ישן ואתם רואים גרפיקה לא שונה כל כך מהמשחקים של היום מה שאני אומר כל המשחקים עושים אותם בכוונה שלא נצליח להריץ אותם בצורה תקינה וחלקה אני לא מאמין שיש משחק שדורש באמת כרטיס מסך כל כך חזק
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבצעי סוף הקיץ בחנות הגיימינג המקוונת ממשיכים, ואנחנו אספנו לכם עוד רשימה של כותרים מומלצים ביותר אשר זמינים במחירים קורצים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-9-מבצעי-משחקים-שלא-כדאי-לכם-לפספס-ב-humble-sto/
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
http://midwestgeek.blogspot.com/2006/09/top-10-lies-by-sony-road-to-ps3-launch.html ;D > ;D
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן, גם אני החלטתי להתחיל לשחק ב-hl2. יש באג מעצבן שאני לא מצליח לפתור. הגעתי לBlack Mesha east(או משהו כזה) וכיש מישהי שאמורה לקחת אותי לדוקטור כלשהו(אחרי בדיקה בטחונית כזאת עם לייזר). היא פותחת דלת עם קוד ומדברת על טכנולוגיית טלפורט ואז מגיעה מעלית. אני נכנס. כלום לא קורה. אני מחכה. כלום לא קורה. אני יוצא מהמשחק, נכנס חזרה, נכנס למעלית, כלום לא קורה :'(. אני אפילו לא יכול לירות בה. אין שום מקום אחר שאני יכול ללכת אליו... מישהו יודע מה לעשות???(זה קרה גם בהתחלה של המשחק, כשמגיעים למעבדה של איזה פרופסור, אבל זה נפתר כשיצאתי ונכנסתי למחשק חזרה) (רק להבהיר את העניין, המחשק הוא חוקי, דיסק שחבר שלי נתן לי. אם יש פאץ' שהוא לא דרך סטים- תביאו לי בבקשה.) סליחה על החפירה ותודה
-
- 15 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אחרי שבוע ומשהו סוף סוף הצלחתי להיכנס לתוכנה...אבל כשזה נכנס זה כותב לי שעות מחפש עדכונים למשחקים ולא מראה לי את הרשימת משחקים....ואחרי שזה מסיים זה רושם לי על המשחקים updating:0% ולא מתחיל להוריד...זה ככה כבר כמה ימים(ימים...לא שעות!)זה לא מתחיל להוריד אפילו לשניה גם לא בלילה...ניסיתי לעשות ריסטרט מאה פעמים וגם לעשות pause/resume להורדה וכלום לא עוזר! בבקשה תעזרו זה ממש דחוף!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
השלב הראשון מתוך מצב המשחק לשחקן יחיד בכותר הפעולה החדש והמוצלח זמין גם כעת להורדה ללא עלות עבור משתמשי ה-Steam ובעלי קונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 אחת ההכרזות של חברת Bethesda במסגרת תערוכת E3 2016 הייתה על כך שדמו עבור הפרק הטרי בסדרת Doom יהיה זמין להורדה והתנסות חינמיים – אך ורק לשבוע התערוכה עצמה. עם זאת, נראה שהדמו שכולל את השלב הראשון מתוך המצב העלילתי של הכותר עשה עבודה טובה מהמשוער – ובמפיצה הכריזו כעת על החלטה להמשיך ולהציע אותו למשך העתיד הנראה לעין, ללא תאריך יעד סופי חדש. להמשך: https://hwzone.co.il/עוד-הזדמנות-להתנסות-הדמו-של-doom-ימשיך-להי/
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מבצעים הזמנה מוקדמת של הפרק החדש בסדרת Need for Speed? אתם עומדים קבל שדרוג ויזואלי בלתי צפוי לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
http://spazioinwind.libero.it/linoma/ideas.html בדקתי כמה מישחקים והיתקדמות מאוד גדולה אפילו הצלחתי לשחק בבוקר קצת במאריו RPG לDS (לא זוכר שם אמיתי) כרגע אין מוזיקה וזה לא מושלם אבל המהירות טובה והגרפיקה יותר נכונה התמונה מהאתר שלהם לא ממני
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27567 זה משחק שמשתמש בהגנה שמחיבת חיבור לאינטרנט בהפעלה הראשונה ראיתי כבר מספיק הגנות כאלו בתוכנות וזה אף פעם לא עצר מהמשחק להיפרץ ... אבל מה שזה אומר שכל מי שיקנה את המשחק יהיה חייב גישה לאינטרנט אם יש בעיות ברשת או מישהו מחזיק מחשב למשחקים שלא מחובר לרשת מכל מיני סיבות הוא פשוט לא יוכל להתקין חוקית את המשחק אני אישית חושב שזה טמטום וזה בטח ייפרץ מהר מאוד גם ככה
-
- 61 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
חלקכם זוכרים אותי.. זה לא הדיון הראשון שלי על המשחק מכיוון שיש לי הרבה שאלות ואני רוצה להיות בטוח שאני מוצא בזבוז נכון לכספי. 1. יש לי פינגים יחסית גבוהים בדמו, איך אני מטפל בזה? 2. מה זה PUNKBUSTER [או איך שלא כותבים את זה] ומה זה עושה? כל פעם שמוציאים אותי מסרבר זה רושם לי.. 3. מדיי פעם המשחק פשוט יוצא, פשוט יוצא לגמריי לחלונות אפילו בלי הודעת השגיאה של קובץ הEXE ולעשות אל תשלח
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אחרי זוג הצלחות בולטות בחודש ינואר, גם חודש פברואר נפתח באופן חיובי בהחלט עבור חובבי המשחקיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
- 1 follower
-
-
מצויין אני מכור למשחק. ההרחבה הבא יוצא ב 8 בפבואר וההרחבה הרביעית יוצאת בסוף מרץ יהיה אפשר להוריד אותם מהאתר ב 9.99$ מהאתר ההורדות של EA שזה ממש מחיר הוגן. יש רשימה למטה של מה הרחויבו וכמו כן יוצא עידכון 1.2 ורשימת התיקונים שהחשוב ביניהם לפי דעתי הוא שאי אפשר לקפוץ ולירות.... Community Update 1/11/06 Hello everyone and a Happy New Year to all of you. Today we have some big announcements that were excited to share with you! First of all, news about 2 new booster packs that will expand the battlefields of Battlefield 2, Battlefield 2: Euro Force and Battlefield 2: Armored Fury. Euro Force will be released on February 8th and sees the introduction of the all-new European Arm…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://groupees.com/bemine 6 משחקים,בשיטת "שלם כמה שאתה רוצה" (החל מדולר), 20% ל- Child's Play המשחקים הם: 1 - Wasteland Angel 2 - Sideways New York 3 - Xotic 4 - BEEP 5 - The Ball 6 - Nikopol נ.ב. א. על מנת לקנות את המשחקים צריך להירשם לאתר (בעזרת דוא"ל, פייסבוק או טוויטר), את המשחקים מקבלים לחשבון באתר [לא נשלח אימייל עם קודים או משהו כזה(אבל לא בדקתי את אפשרות המתנה)]. ב. לפעמים האתר לא זמין בגלל עומס- צריך פשוט לנסות בזמנים שונים.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
-
עוד כמה זמן נראה לכם משחקי המחשב יראו בדיוק כמו במציאות?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גם החנות המקוונת שדוגלת בביטול הגנות ה-DRM בעולם הגיימינג מציעה לכם מבצעים על כותרים נבחרים, למשך השעות הקרובות בלבד אם המבצעים של Origin מבית EA לא הספיקו לכם – אולי תתעניינו לבדוק גם את המבצעים של פלטפורמת הגיימינג GOG, מבית החברה שהביאה לנו את סדרת The Witcher וללא שום הגנות קבצים כמיטב המסורת. לרגל השקת חבילת ההרחבה החדשה עבור משחק התפקידים הקלאסי Baldur's Gate, כ-16 שנים לאחר השקתו במקור, ב-GOG מציעים לכם לצלול אל הנוסטלגיה ולרכוש את גירסת ה-Enhanced Edition המעודכנת של Baldur's Gate המדובר בעבור 5 דולר, את גירסת ה-Enhanced Edition המעודכנת של כותר ההמשך Baldur's Gate 2 ב-8 דולר, ואת הגירסת המעודכנת של Icewind Dale הקלאסי בזכות עצמו ב-8 דולר. Ice…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותר נוסף אשר מוגן בידי הגירסה העדכנים של טכנולוגיית ה-Denuvo הנודעת נפרץ והופץ ברשת, לקול צהלותיהם הדיגיטליות של הפיראטים לכתבה
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן חברים ההודעה פורסמה גם באשכול טכני יש לי בעיה בשעות האחרונות בשרתים מסויימים, אני מנסה לבדוק למה זה קורה. במהלך משחק במולטיפלייר אני מרגיש תקיעות של העכבר לסירוגין, לפעמים יותר לפעמים פחות וזה ממש מרגיז המקלדת באותו זמן עובדת כרגיל, בדקתי את כל ההגדרות של העכבר הכל תקין ואפילו עשיתי שחזור להגדרות המקוריות ועדיין לא עובד. יש מצב שזה פינג ?? (120 בשרת כשהיה לי, די גבוה אבל לא ברמה קטסטרופלית) ובכלל, התקיעה הייתה במפה ספציפית לעומת מפה אחרת שלא היו לי בה תקיעות יש לציין שה FPS בסדר גמור ולא יורד מ 70, המחשב חזק מאוד. לא מאמין שזה בעיות גרפיות. מבחינת סוללות החלפתי ועדיין יש את הבעיה. מדובר על עכבר Logitech MX ANYWHERE מחשב Y510P SLI תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בנטויז'ן, חבילת 12/1MB, והאינטרנט שלי ממש איטי כרגע... לא יודע מה זה, זה מוזר לאללה. מה גם שב- BF2 אני כמעט ולא מצליח להתחבר ל- EA ACCOUNT שלי בתוך המשחק, וכשאני מצליח זה מראה שאני כאילו יצרתי שחקן חדש, כאילו Private, ורק אחרי שאני מתחבר לשרת זה מסתדר - זה עוד בקטנה, הבעיה האמיתית היא הלאגים, וניתוק מהשרת אחרי כמה דקות, עם הודעת Lost Connection... מישהו מזדהה איתי? אני שחקן דיי חדש גם, דברים כאלה זה דבר שבשגרה עם המשחק הזה? בעיות התחברות ל- EA וכאלה?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-