עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את המשחק ואשמח לדעת מהיכן הכי כדאי לרכוש את המשחק? מכל הבחינות (מחיר, שירות, וכו') תודה.

2. Started by xlSnaK,

כשאני נכנס למשחק זה ישר מביא אותי לmultiplayer וצריך משתמש קנוי ואין לי איך אני משחק בsingle player ??! תודה :]]

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  3. אני מחובר דרך ברק ויש לי בעיות לאגים ב-WoW - לפעמים מגיע לפינג 12000. דיברתי עם התמיכה הטכנית של WoW, בהתחלה הם טענו שזה בגלל ה- ISP ועכשיו הם טוענים שזה בגלל שאני גר במזרח התיכון. יש לי שכן שגר ממש לידי והוא גולש דרך אינטרנט זהב ואין לו בעיות לאגים כמעט בכלל ויש לי עוד מלא חברים ישראלים שמשחקים בלי בעיות. יש פה עוד מישהו שמשחק ב- WoW ומחובר לברק? תודה!

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by casio222,

היי, יש לי בעיה במולטי פלייר של call of duty 2. אני מנסה להיכנס לאחד השרתים הישראלים דרך the all seeing eye, וזה כותב AWAITING CONNECTION ורצים מספרים.... ואז כלום לא קורה.... * הסינגל עבד לי וסיימתי אותו. * יש לי ראוטר בבית (הוא לא במחשב שלי.) תודה רבה לעוזרים! casio.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Rockstar Games מציגה את השיפורים הצפויים בגרסה החדשה של הלהיט שלה - ברזולוציית 4K כמובן לכתבה

6. Started by nesber,

מה זה בדיוק, והאם אני צריך לקנות ג'ויסטיק מיוחד לזה? אם כן, האם יש ג'ויסטיק נפרד לכל גירסה(...2004, 2005)? היכן אני קונה את זה בארץ?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  7. איך אני מעביר להחלפת שחקנים ידנית ב-pro evolution soccer 5 ? אין לי מושג איך לעשות את זה....(במחשב)

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  8. Started by --Shadow--,

כן כן הדמו של המשחק שכולנו שמענו עליו יוצא היום להורדה חופשית WORLDWIDE- יעודכן בהמשך מתי יצא הדמו (Single Player) יכלול שלב שלם מהמשחק + תוכנה ל SANDBOX בנוסף CRYTEK טוענים שתחכה לנו הפתעה בדמו (!?! WTF) (מקור: http://ve3d.ign.com/articles/news/34054/Crysis-Single-Player-Demo-Dated) לינק להורדת הדמו ברגע שהספירה לאחור תסתיים http://www.crysisdemo.com/download.htm למי שלא הספיק לראות אלו דרישות המערכת: Minimum system requirements OS - Windows XP or Windows Vista Processor - 2.8 GHz or faster (XP) or 3.2 GHz or faster* (Vista) Memory - 1.0 GB RAM (XP) or 1.5 GB RAM (Vista) Video Card -256 MB Hard Drive - 12GB Sound Card - DirectX 9.0c compatible Recommended…

• 59 תגובות
    • 5.8k צפיות
  9. Started by TheDiesel,

שלום קניתי את המשחק NIOH דרך החנות של STAEM וגיליתי שהמקשים מתאימים לשלט כמו של הקונסולות עכשיו מה אני צריך לעשות? לקנות שלט למחשב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eNtro,

אחד היפים שראיתי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by gregos1990,

המשחק לא עובד במחשב שלי, כשאני מנסה להכנס למשחק הוא מקפיץ לי את ההודעה שבתמונה ולא נכנס למשחק בכלל, מה לעשות? הוינדוס שלי זה: windows 7 home 64 bit http://www.israup.net/images/791b0d4226510b5d6fa064258373c797.jpg' alt='791b0d4226510b5d6fa064258373c797.jpg'> בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Tanya,

אז היום סוף סוף אספתי מהדואר AOE3 ו- Worms 2. סתם עניין אותי למה העטיפה נראת דווקא ככה ומזה בדיוק XTREME? כי באינטרנט העטיפה היא שונה אז סתם תהיתי אם זה אומר משהו.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by arnoNz,

עליתי דרגה ואני לא יודע איזה נשק לפתוח אני אוהב לשחק מדיק וspecial ops מה אתם ממליצים ? פתחתי כבר את האסולט ואת הצלף.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by bennnn,

שלום לכולם נתקעתי במשחק הנל בשלב 7 אחריי שאני לוקח סוס........ובורח מהזקן אז אני עוזב באיזו שלב את הסוס ועולה על הר אבל אין לאן ללכת! חרשתי את כל המסך פשוט אין לאן ללכת מישהו יודע מה עושים שם????תודה

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  15. הכוונה האם אפשר לשחק בגרסת המחשב אחד במקלדת ואחד בגיימפד באותו זמן?

16. Started by SyndromE,

תשכחו מ-Hamachi הבעייתי, כי Tunngle לא רואה אותו ממטר כשמדובר ב-LAN Gaming דרך האינטרנט. לאחרונה נתקלתי בתוכנה הגאונית הזאת, כאשר הייתרון המשמעותי שלה הוא שהיא עובדת בכל המשחקים, על כל מערכות ההפעלה וללא הגדרות מיותרות... הכל עובד... תמיד ! (כמובן שצריכים לתאם גרסאות משחק\פאצ'ים כרגיל) בדומה ל-hamachi, גם זאת יוצרת התקן רשת חדש עם IP ייחודי, אולם אופן השימוש בה שונה: לא ניתן ליצור רשתות אישיות כרגע (בפיתוח), אלא לכל משחק שתומך LAN כבר קיימת רשת (אחת לפחות) של עד 255 משתמשים לרשת. הרשתות מוצגות כחדרים (lobbies), בדומה ל-MIRC, ניתן לצ'וטט בחדרים השונים, כאשר כל מי שנמצא בחדר כבר מחובר ב-VPN. בנוסף שמעתי גם על Garena, תוכנה דומה, אך הבנתי ש-Tunngle טובה יותר בכך שהיא …

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  17. Started by DivineS,

בוא תצטרפו אלי למסע מדהים בין כוכבים אני עושה סטרים לפעמים PFFFT כל הפאנבויז עכשיו לראות מובן?! http://www.twitch.tv/divinesl משחק ראשון CG 2v2 http://www.twitch.tv/divinesl/b/515909859 להעביר ל 39:00 לתחילת המשחק כולם לראות כי אמרתי מובן? מובן מה נראה לכם? ידעתי או לא ידעתי? שכולכם פאנבויז שלי ואתם תראו את זה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by guyhhh,

בסוף הקריירה בלי לסיים את כל הצ'אלנג'ים, כתבו לי שפתחתי את האוודי ועוד חמש מכוניות, את החמש מכוניות ראיתי את האוודי לא. וגם בצ'אלנג'ס ובסצנה הראשונה של המשחק יש BMW - אין את זה גם אחר כך? אני מתכוון מתי שהוא לא אמורים לפתוח BMW?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  19. או טריינר שעובד עם גרסה 1.0005

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני יודע שהמילה NATIVE זה "טבעי" משהו כזה ,אבל זה מתייחס להכי נמוך או הכי גבוהה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by overload,

התקנתי את הדמו של GTR ושל ה"מעניש". שניהם פועלים כאילו יש לי מסך רחב, אני רואה רק חצי מהתמונה על המסך והיא מרוחה. במעניש זה גם במשחק עצמו וגם בתפריטים. בGTR זה רק בתפריטים. בשניהם זה בכל רזולוציה קורה. מישהו יודע מה הבעיה? בדקתי בהגדרות של הכרטיס אבל לא מצאתי שם דבר שקשור לזה. זה מוזר כי HL2 פועל בסדר גמור, וגם הדמו של החדש של FAR CRY (GF 4MX 440, הדריברים מעודכנים)

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  22. המשחק משתחרר מהמדפים ברגעים אלו (ראה תמונות), כנראה שאין שום Delay ואלו היו רק שמועות. אני מאוד מתפלא איך Bethesda שמרו על המשחק מדליפה לאינטרנט. בכל מקרה, המשחק יצא, פה נרכז את כל הדיונים שלנו עליו (ובבקשה בלי ווארז ! יש דרכים אחרות להשיג את המשחק). יאללה.. תתחילו להביא סקרינים :- ) [url מההתקנה : מכאן

• 2.4k תגובות
    • 417k צפיות
  23. Started by MatanSar,

בוקר טוב ! מונטאג' קצר וראשון שלי עדיין לומד לערוך עם Vegas 10 תגובות בונות יתקבלו בברכה </blockquote>

• 79 תגובות
    • 15.9k צפיות
  24. Started by aGGy,

להפתעתי שמחתי לראות שיש בארץ שחקן GM חדש, שני במספר, אחרי אושו. אמנם מדובר בשרת האמריקאי, שנחשב לקל יותר ועם שחקנים פחות רציניים, אבל עדיין, GM זה GM. מדובר בשחקן Omer הישראלי, והוא כרגע מדורג בתחתית רשימת ה GM האמריקאית. אני מנסה לתפוס את עומר לשאול אותו קצת שאלות, מקווה שאצליח! פרופיל השחקן: http://sc2ranks.com/us/298847/Omer מזל טוב לעומר! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by son gohan,

מישהו יודע איפה יש תמונות של ESF וגם בבשה לינק למשחק

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.