עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by BenSmall Brown,

שתי תמונות אחת ממשחק והשנייה מהמציאות: מה זה מה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9631 למי שלא מבין יש חנות ביפן שמוכרת כמה מישחקי 360 אמריקאים ב4 דולאר :lol: וזה מיצתרף לידיעה שהיתה לא מיזמן ש360 משומשים ביפן נימכרים בפחות מ200 דולאר :lol: ואני יצרף את זה רק כדי להרגיעה תקריז פאנבויסים של נינטנדו לשבוע הזה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9629 יחי מיאמוטו :yelclap:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by LazyBurger,

התחלתי היום לשחק במשחק Lost PlaneT, ואחריי שסידרתי את כל האפשרויות על הכי גבוהות, החלתי לשחק, המשחק, כמצופה, פעל חלק אך משום מה לאחר זמן מה הוא נתקע לי באופן מוזר מאוד, ולאחר קצת זמן וכמה Ctrl Alt Del זה הראה לי : ERROR: MEMORY OVERRUN אבל לא נראה לי שזה הגיוני משום שיש לי שתי גיגה של זכרון DDR 2 במהירות 800MHZ וגם 8800 עם 640 זכרון, אז מה יכול להיות גורם הבעיה? מישהו אחר נתקל בזה? פתרון?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by peacebringer7,

סטים עושה לו לאנצ' ואחרי שמסך הלאנצ' נגמר זה הופך להיות לאסט פלייד טודאיי בלי להכנס למשחק בכלל.(אני כבר באמצע הסינגל כלומר הוא עבד סבבה כמה פעמים) מישהו נתקל בזה? יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  5. חבילת ה-Humble Bundle החדשה מספקת משחקים צנועים שגם נראים נהדר תודות למנוע הנודע של חברת Epic Games לכתבה

6. Started by oshikv,

שלום לכולם, אני משחק GW2 בשרת Fissure of woe (אירופאי). רציתי לדעת אם יש עוד חבר'ה שמשחקים על השרת הזה. יהיה נחמד לרוץ עם עוד כמה ישראלים (:

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by sharkk,

זוכרים בטח את smartfrag! אז הנה לכם עוד גרסא אחרת וחדשה שנקראת Max Shooter! http://media.teamxbox.com/dailyposts/hardware/maxshooter/001.jpg http://media.teamxbox.com/dailyposts/hardware/maxshooter/04.jpg מקשים: http://media.teamxbox.com//dailyposts/hardware/maxshooter/controlkeys.gif כללי: Max Shooter הוא מתאם של מקלדת/עכבר לאקס בוקס. בקנייתו תקבלו את המתאם+ספר הדרכה. המתאם בנוי על PS/2 וכרטיס זיכרון ולכן עם יש לכם עכבר/מקלדת USB תצרכו מתאם USB-> PS/2. בספר ההדרכה מסבירים איך לתכנת את המקשים בעכבר/מקלדת למקשים הרצוים עליכם. יתר על כך ה- MAX Shooter מגיע עם פונקציות מינמליות ובכך חוסך לכם עבודה. אופציות: יש למתאם הזה המון אופציות, כמו אפשרות של מהירות עכבר (שימו לב! ב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. טוב לפני שאני נותן את הביקורת אני רוצה להגיד כמה דברים ברורים כי בטח יש הרבה אנשים שאוהבים את הסדרה פה 1-אני בודק את זה יחסית למה שיש בשוק היום ולא לפי מה שהיה שזה יצא לפני שנים 2-לי יש את הטעם שלי אז בבקשה תתיחסו לעובדות שאני כותב ולא לציון הסופי ואיך אני רואה את המשחק מבחינתי טוב אז ככה למי שלא מכיר METAL GEAR זאת סידרה שהתחילה לפני שנים עוד בתקופת ה8 ביט של הקונסולות זאת סידרה מאוד מוכרת בתחום הקונסולות והמשחקים בסדרה לרוב מקבלים ציון גבוה בביקורות וכמובן גם מוכרים טוב METAL GEAR SOLID הראשון התחיל בPS1 וקיבל מאז פורטים ואפילו רימיק אחד לפלטפורמות אחרות וMETAL GEAR SOILD 2 התחיל בPS2 וקיבל פורט לPC ואולי לXBOX1 אבל אני לא בטוח בזה הסידרה נחשבת התגנבות…

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  9. פלטפורמת המשחקים התייאשה מלנסות להציל את Greenlight, ומכריזה על שיטה חדשה לגמרי להפצת כותרי אינדי לכתבה

10. Started by EpoXi,

שלום חברים.. רציתי לשאול אם מישהו מכם זוכר אולי את משחק הרשת Survival Sproject??? לפי מה שהבנתי המשחק כבר ירד מהרשת מזמן.. והיה לו כמה גרסאות.. 1 2 ו 3 לפי מה שאני יודע... אתם יודעים אולי אם קיימים שרתים פרטיים למשחק???.. אני מחפש המון זמן ולא מצאתי כמעט כלום על המשחק לאחרונה... אשמח אם תעזרו לי... תודה רבה רבה =]

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by Toxin II,

[glow=red,2,300]DEVIL MAY CRY 4[/glow] פיתוח: CAPCOM הפצה: CAPCOM ג'אנר: Action, Hack n' slash פלטפורמות: PS3, XBOX360 , PC תאריך שיחרור: 7 ביולי 2008 - שיחרור עולמי. רקע: DMC4 הינו משחק אקשן מגוף שלישי המבוסס על אקשן מהיר, קוארדינציה ומעט מחשבה. בהגדרה היבשה, מדובר במשחק HACK N SLASH פעולה. Devil may cry 4 ממשיך את סדרת DMC. המשחק החדש הוא המשחק השלישי מבחינה כרונולגית.. [בין DMC1 ל-DMC2...כאשר DMC3 הוא PREQUEL לשלושת המשחקים האלה] במשחק חהדש, בניגוד לקודמיו, חלק ניכר ממנו נשחק עם דמות בשם NERO...בדומה לDANTE, גם הוא שד, אבל עם יכולות מגניבות בהרבה...מעבר ליכולות החרב וFIREARMS שלו, ידו השמאלית היא יד "מקוללת" שנקראת DEVIL BRINGER...באמצעות …

• 502 תגובות
    • 56k צפיות
  12. Started by Silol,

כשאני בא להתקין את המשחק מופיעה לי ההודעה הזאת: אפילו שהתקנתי את הגרסא האחרונה של DIRECTX..למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by mosh18,

כל אחד כותב אילו משחקים יש לו על המחשב ורשאי להעלות פרינט-סקרין של שולחן עבודה\תיקיית משחקים רק לדאוג לכווץ את התמונה ככה שלא תכביד על הדף בהצלחה.

14. Started by galh_5,

האם המשחק יפה שכדאי לשחק בו? יש לו משחקיות טובה וגרפיקה טובה? תודה

15. Injustice, Tekken ונוספים מספקים עדנה מחודשת לז'אנר שכמעט נעלם לו מעולם הגיימינג המודרני לכתבה

16. Started by chen.landau,

שלום יש לי AMD ATHLON XP 2000 1.7MHZ 512 MB זיכרון אבל כרטיס מסך לא חזק במיוחד. האם יש טעם לקנות רק כרטיס מסך טוב וזה ישרת אותי? או שגם הדרישות האחרות לא טובות?? :

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  17. Started by Tomerm,

הבאתי את המשחק מחו"ל (אחלה משחק דרך אגב) בכל אופן כל כמה דקות המשחק פשוט מעיף אותי חזרה ל WINDOWS, מישהו מכיר מודע ויודע איך לפתור את זה ? תומר

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  18. Started by Talool,

שלום לכולם ניסיתי היום להתקין את גרסת ההתקנה אבל כאשר אני מנסה להתקין גרסת ההרחבה דורשת ממני להקתין את פאטץ 1.7 של fear הראשון וכאשר אני מאשר להתקין תפאץ הוא רושם לי תשגיאה הזאת http://tinypic.com/fullsize.php?pic=4tznbdu תודה רבה לכל העוזריםם!!

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  19. בשלב הזה אני ועוד מסוק אמורים לחסל מחבלים וכל פעם מורידים אותי מחדש ויש לי סימון מטרה על בית מסויים מי שסיים את השלב שיעזור!!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. Started by מעינוש הממוש,

היי קוראים לי מעין ואני לא ממש מתמצאת במחשבים יותר נכון אני לא מתמצאת במציאת משחקים טובים, אני אוהבת משחקי מולטיפלייר ואין לי מושג מאיפה להוריד ושהם לא יעלו כסף.... בבקשה בבקשה תעזרו לי :'(ותתנו לי כתובות של אתרים שמהם אפשר להוריד... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by __MIKO__,

משום מה פקודת give_all_weapons=1 לא עושה כלום. אני מנסה לשחק קמפיין עם כמה ציטים אך הם לא עובדים לי. \save_game דווקא כן עובד. פתרון?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  22. שלום בניתי אתר על סידרת המשחקים need for speed ויש שם הורדות טרילרים ותמונות מהמשחקים ואני חושב גם לבנות ליגה שבה יתחרו חברי האתר אחד נגד השני רציתי לדעת מה דעתכם על הרעיון ולקבל הצעות לשיפור האתר זותי הכתובת www.needforspeed.coo.co.il נ.ב אני מקווה שזה בסדר שרשמתי פה ולא בפורם כללי פשוט זה נראה לי יותר מתאים לפה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by matizami,

יש לי תופעה מאוד מוזרה כמעט עם כל משחק (football manager, crysis 2, black ops). הרבה פעמים שאני מפעיל משחק אחרי כמה שניות המחשק מתמזער ואני חוזר לוינדוס. אני לוחץ על המשחק, ואחרי שנייה זה חוזר לוינדוס. זה יכול לקרות כמה פעמים אז שזה נשאר על המשחק. יש לי וינדוס ויסטה. חלק מהמשחקים הם דרך סטים. אני מקווה שזה קשור לפורום הזה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by GAI2003,

שלום חברים, רכשתי את המשחק Tiger Woods PGA TOUR 2005 הוא אחלה אני מאוד אוהב אותו. יש לי רק בעייה אחת שאני אשמח אם תעזרו לי בה: הבעייה היא... כאשר אני משחק עם שחקן יריב (נגד המחשב) במכת הפתיחה היריב מעיף את הכדור ממש גבוה וממש רחוק, וכשאני נותן מכה אני מעיף את הכדור נמוך מאוד ולא כלכך רחוק... השאלה היא האם ישנו איזה מקש שמאפשר לי להגדיר לשחקן שלי כיצד להעיף את הכדור - גבוה ורחוק או נמוך וקרוב, מקווה שהבנתם... אשמח לקבל פתרון לבעייה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by Rise<3,

לא מת על עריכות של באטלפילד אבל בכל מקרה היה לי קליפים שצילמתי אז אמרתי למה לא לערוך אותם אני השחקן D: פרגנו בלייק אם אהבתם

• 3 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.