משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בגוגול וגם באתר של EA ולא מצאתי ......... אם תוכלו להביא לי לינק בבקשה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אז ככה... באתי להתקין את הפאטץ', ובחלון שאתה בוחר איפה להתקין אני בא ללחוץ NEXT ולא קורה... כלום אחרי מלא פעמים. מה הבעיה? תודה.....
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום...כבר הרבה זמן שאני מחפש משחק שיתן לי תעסוקה...... כל משחק אסטרטגיה יהיה טוב(וגם טקטיקה...) עדיפות למשחקים ריאליסטים....או WWII איתן
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לזמין Xbox כולל מוש של צרובים והגדלת הארד-דיסק מארה"ב אהל אני לא מוצא אתר שמאפשר זאת...אני לא צריך משלוח לארץ! רק משלוח בתוך ארה"ב! בתודה ניר
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום ניסיתי להיכנס למשחק אז הוא אמר לי שיש בעייה שהשרתים שלהם עסוקים ולנסות להתחבר עוד כמה דקות...זה מה שהוא כותב: The steam servers are currently to busy to handle your request please try again in a few minutes אז ניסיתי וזה לא הלך....עשיתי ריסט למחשב ואז הוא עידכן לי את הקאונטר סטרייק, זה לקח איזה 20 דק' ואז ניסיתי להתחבר והוא אמר לי את אותה הבעייה....אני לא יודע מה לעשות! חבר שלי אמר לי שגם לו היה את זה ואחרי העדכון זה פעל לו והוא אומר לי שאין שם כמעט סרברים ויש אולי 20 אנשים מכל הארץ שמשחקים! מישהו יודע אולי מה הבעייה?!?....יכול להיות שגנבו לי את הסי די קי?...אם כן איך אני בודק?....לעוד מישהו יש את הבעייה? חשבו לציין שיש לי סיריאל מקורי! קניתי את המשחק! תודה…
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
נכנס ל cs v 1.6 וכשמנסה להיכנס לסרבר וכתוב conefting to network server קופצת שגיאה: counter-strike: hl.exe - application error The instruction at "0x07be57b9" reference memory at "0x07f51198". The memory could not be "read" Click ok to terminate progeam חיפשתי מלא בפורמומים ולא מצאתי פתרון הנה עזרווו העברתי את הזכירון הורטואלי כונן אחר ו הורדתי ג'אבה כמו שהיה כתוב בחלק מהפורמים לא ניסתי להוציא תזיכרון ולהכניס אותו שוב לא חושב זה יעזור שאר המשחקים עובדים טוב מעבד פנטיום 2.4 וינדווס 2000 סרברק פאק 4 ו256 זיכרון ראם שמעתי שיש גם פאטש לזה רק שלא הצלחתי למצוא אותו עזרה..
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המשחק XIII, אבל אני רוצה לדעת איך המשחק ? 1. הוא לא משעמם? 2. הוא נמעס מהר? 3.איך הגרפיקה? 4.העם הוא חוזר על עצמו? תודה- THANKS LaZy-©BoY*
-
נחשף המשחק הבא בסדרה: http://news.spong.com/detail/news.asp?prid=8229 The picture we get is of a game that is not really too different from the Underground duo, with one key difference: Most Wanted takes the series back to its roots, with police chases making up the body of the gameplay. We expect the game to feature a much greater emphasis on movie style police getaway missions, in levels specifically designed to emphasise this aspect of the game, with gameplay focussing on eluding police pursuit vehicles. There is also a rap-sheet system, in which a players notoriety is upped by performing more dangerous manoeuvres in the view of following police Eight game modes are …
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אז כך בהתחלה התקניתי את המשחק עם כול הדיסקים הכנסתי קראק לתקייה הכול עבד ואז פירמטי את המחשב אבל לא את ההרדיסק של המשחק ואחרי הפירמוט המשחק לא רוצה לעלות לי מופיע לי.. למערכת אין אפשרות לאתר את הנתיב שצוין:the game cannot be launched אנשים איך אני פותר את זה תודה.. נ.ב את הדיסקים המקורים מחקתי מהמחשב כך שלהתקין שוב אני לא יכול ובנוסף לזה שאני כבר כמעט מסיים יותר מחצי מהמשחק ואין מצב שאני מתחיל הכול מהתחלה חובה לסדר את זהההההה תודה..
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
טוב אני פותח משחק ב-SKIRMISH ואחרי זמן קצר פתאום כל הצבא שלי מת ואני מפסיד .......... בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שאני משחק במשחק אז הכל בסדר אבל אז שאני עובר לשלב השני כאילו למשימה השניה אז מופיע לי שגיאה שכתוב שאני לא יודע בדיוק מה כתוב זה בערך ככה *********** לא יכול להיפתח בגלל שהפעלת הזיכרון של ******* היא לא redm כמובן שהכוכביות זה לא באמת זה סתם זה במקום אותיות אז מי שיודע את התשובה לזה בבקשה שיעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, חזרתי שוב לשחק בג'נרלס, ויש לי גם את ה- Zero Hour וגם הישן, ניסיתי לשחק עם חבר שלי בישן במולטיפלייר, דרך האמשחק הכנסנו אי פי וניסינו להתחבר אני אליו והוא אליי ולא הצלחנו הוא רשם "Conecction time out" השאלה שלי היא, זכור לי שפעם שהייתי מחשק היה תוכנה שנקראה Kali, היא עדיין קיימת? ואם כן מה הגירסא הכי עדכנית שלה? וזכור לי גם שאחרי ההתקנה או במהלכה היה צריך להגדיר כל מיני דברים שקושרים לחחבור אינטרנט ועוד כל מיני דברים. מישהו יכול להגיד לי מה הגירסא הכי חדשה של התוכנה, להזכיר לי איך משתמשים, ואיזה הגדרות צריך לשנות בהתקנה או אחרייה, תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני על מעבד AMD 3000 754, לוח K8NS PRO וכרטיס מסך Leadtek 6600GT ואני עובד עם Forceware 71.24 ההתקנה עברה חלק בלי בעיות אבל כשאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל את ההודעה הבאה בלי אפשרות לעשות כלום
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://irc16.counter-strike.co.il/download/halflife3.jpg אתם חושבים שזה אמיתי ? מזוייף אוף :[ http://www.g-cans.jp/photo/14.html
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמתי לב שבGTA3 יש 6 כוכבים של כמה אתה מבוקש אבל הכי הרבה שהגעתי זה עד ל5, וגם אז זה ממש קשה, גם הFBI רודפים אחריך... אז איך אפשר להגיע ל6 כוכבים? ב5 כוכבים זה ממש קשה ומה עושים כדיי שהם יפסיקו לרדוף אחריך כדיי להמשיך להתקדם במשימות?
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
2005 כבר פה (כבר יותר משבועים אבל לא משנה) והנה רשימת 5 המשחקים שלהם אני מצפה יותר מכל שיגיעו לPC השנה. מהכי מצופה ומטה: F.E.A.R-1 סוף סוף אקשן עם בולט טיים איכותי ולא חיקוים זולים של MAX, וגם עלילה ואווירה מאוד מאוד מפחידה. Brothers In Arms-2 משחק לחימה טקטי ששם דגש ענקי על אותנטיות, מכווה שיצליח איפה שFSW נכשל. S.T.A.L.K.E.R-3 בגלל המקורייות GTA:SA-4 נו, זה GTA זה יהיה הצלחה בטוחה 5-ספלינטר סל 3 כי אהבתי את הקודמים, וזה כנראה הולך להיות רק יותר טוב שתפו פה את כולם, מה המשחקים שאתם הכי מצפים להם לשנת 2005
-
- 50 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
וזה קורה המווון בבקשה עזרה.. והדרייברים שלי מעודכנים...ויש לי מחשב חדש... מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק (לא מיין מניו אלה כבר המשחק עצמו) ברגע שאני זז עם המסך (לכול כיוון לא משנה לאן) התמונות נראות כאילו עולות אחת על השניה זאת אומרת שאין חידוש פיקסלים לפי איך שזה נראה הנה תמונה אם אתם רואים את התמונה אז בצד ימין למטה אפשר לראות מן ערבוב מוזר של כול מיני דברים שונים ומשונים למישהו יש מושג מה לעשות? אני לא יודע אם זה משהו בהגדרות של הכרטיס מסך או אולי חוסר התאמה של חומרה אין לי מושג הכרטיס מסך שלי זה gefore fx 5200 זכרון 256 ראם ומעבד 1.6 גיגה הרטז
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום יש לי PS2 אני רוצה להוסיף לבד ציפ יש למישהו לינק מדריך משהו הדגם הוא : scph-30004 pal
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המשחק sprinter cell2 על דיסק. כשהוא מכניס את הדיסק ההפעלה האוטומטית נתקעת, ואיתה כל המחשב. בלי ההפעלה האוטומטית הוא ניסה לפתוח את קובץ ה-setup.exe וגם אז נתקע לו. הוא ניסה לעדכן את דריבר כרטיס המסך שלו (geforce 5000), אבל לא עזר. יש לו sp2.המחשב חדש לגמרי עם 512 ram , ושטח של 80 ג'יגה. המשחק "הנסיך הפרסי 2" למשל עובד לו מצוין.יש כזה וירוס שאינו מאפשר כניסה לexe בדיסק? תודה מראש.
-
אוקיי אני קודם כל יפרט את ההגדרות של המחשב שלי ואחרי זה את הבעיה. מעבד: Intel Pentium 4 2.66GHz 512K 533MHz לוח אם: GIGABYTE GA-SINXP1394 (GA-8SQ800 Ultra2) זיכרונות: GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual תוספת של עוד שני כרטיסי זיכרון של 256 (סה"כ 1024) כונן קשיח: Western Digital 7200RPM 8 MB Special Version. כרטיס מסך: Gigabyte ATi Radeon 9800 Pro פלוס ההגדרות הכי חדשות לכרטיס מסך. זהו זה בעצם מה שחשוב. הבעיה היא שמתי שאני משחק ה FPS שלי הוא 20-30 ומתי שיש יותר מתי אנשים או רימונים שעושים נזק לאזור הכל בכלל מתחיל להיות מקוטע. אני משחק על ההגדרות הכי טובות שאפשריות ועל רזולוציה של 1024X768. המחשב לפי ההגדרות האלו אמור להפעיל את המשחק בתורה הטובה ביותר שרק אפשר. תודה רבה לכל …
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כל מה שצריך לעשות להיכנס לפה: http://www.fileplanet.com/betacenter/swat4/ למלות את הפרטים ולקבל CD-KEY וזאת בתנאי שיש לכם חשבון ב- FILEPLANET אם לא אז פשוט תפתחו אחד זה חינם! אני עכשיו מחכה להתחלת ההורדה שלי לצערי למי שיש את החשבון החינמי צריך לחכות עד ששרתי ה-PUBLIC יתפנו
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום. אז ככה יש לי רשת בבית(קטנה של 2 מחשבים)ואני רוצה לשים עליה את המשחק counter strike steam על מחשב אחד יש לי את המשחק ועל המחשב השני עדיין אין. אני צריך לדעת מה לעשות אם זה... אם להתקין גם על השני? איך אני משחק עם זה? יש לי רק חשבון סטים אחד והאם אני צריך 2?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חברה יש לי קאונטר סטרייק 1.6 אבל הוא בצרפתית ואני לא יודע איך משנים את השפה! help?
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ילדים שרוצים לירשם יכתבו את השם שלהם מספר איי סי קיו משחקים על הרמה האחרונה ו 6 דקות
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-