עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום אני תקוע במפה codename farallon אני צריך למצוא שם EMP ואני לא מוצא אותו מצאתי כבר איפו אני צריך להניח אותו אבל אתו לא מצאתי :\ משהו יכול לתת לי תמונה או להגיד לי איפו הוא נימצא זה ממש יעזור לי תודה מראש עריכה: טוב עברתי את זה לא הבנתי נכון את המשימה היא הייתה למצוא את איפו לשים את הEMP ולא למצוא את הEMP :\ אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי יש לי את המשחק אבל שאני מנסה להכנס הוא רושם לי שאני צריך service pack 2 לווינדווס XP הבעיה היא שיש לי ווינדווס XP 64-Bit שאין לו בכלל service pack 2 יש איזה תיקון או משהו ?! תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by nahonh,

שלום יש לי ראוטר DLINK604 ואני מעוניין לשחק ברשת במשחק PRO EVOLUTION 4 וכשאשר הרוטר מחובר אין לי אפשרות וכשאני מנתק אותו אני מצליח. מישהו יודע איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר?????

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by yotamos,

אני משחק משחק שנקרא mu online משחק די מגניב ואני רוצה להקים גם אחד כזה ופשוט רציתי לדעת באיזה אתר אני יכו למצוא הוראות מקווה שתצליחו יותם

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  5. http://media.pc.ign.com/media/746/746632/img_3576823.html תעבירו לצדדים ותראו את התמונות ככה זה יראה ? גם לגבי ה PS3?

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by tidan,

היי! אני מתחיל לשחק במשחק והוא זז חלק ולאחר זמן מה הוא מתחיל לזוז לאט מה הבעיה.... :-[

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. Started by davidcohen,

שלום! יש לי דיסק של PES6 מקורי...אין לי את הקופסא והחוברת(נאבדו לי-אני שם בגלגלת את הדיסקים)רק את הדיסק. רציתי לדעת איך אפשר לשחק PES ברשת כי רשום לי password מה זה הסיסמה הזאת? אם הסיסמה רק על הקופסא אז יש דרך לשחק אני נגד חבר שלי ע"י IP כמו בפיפא שלא חייבים דרך חדרים? תודה!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  8. אני לא מבין.. הוא יצא רק לאקסבוקס או שהוא יצא כבר למחשב גם ? (אני מדבר על המלא..)

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. צהריים טובים. המחשב שיש לי כעת הוא בעל מעבד AMD Athlon XP 2100+1.73 GHz וזיכרון 512MB מתוכם 64 הולכים לכרטיס מסך. הדרישות האלו מתאימות בדיוק למשחק WarCraft 3 לפי מה שכתוב על עטיפת הדיסק אך לאחר ההתקנה המשחק לא רץ ונותן שגיאה - משהו בקשר לכרטיס מסך... מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ? אחרי הכל הוא צריך לרוץ... :-\ תודה.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by inrock,

היי כשאני מפעיל את האופציה של hdr חוזר ל off מישהו יודע למה? catalyst 9.9 המפרט בצד ימין תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  11. Started by TAMIRRR013,

המערכת שלי זה e8400 ו 9800gtx+ 4gb ram אני משחק על הכי גבוהה רזולוצייה 1280X0124 הגדרות הכי גבוהות שיש ובמקומות סגורים רץ סבבה על 54-70 fps ובמפות פתוחות על 30 fps קבוע חח מה זה 30 זה כלום למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. אין זכות יוצרים על שם או משהו כזה? http://www.nzone.com/object/nzone_timeshift_home.html http://www.gamespot.com/pc/action/timeshift/index.html?tag=result;title;1

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  13. נתקעתי בשלב השני על הספינה, אני לא יודע מה לעשות כבר, הגעתי לאיפה שיש סירה כזאת שלוייה, אני חושב שצריך איכשהוא לנתק אותה או משהו אבל אני לא יודע מישהו יודע איך עוברים את זה!? הנה תמונה מקווה שזה קצת נותן מושג על מה אני מדבר http://myfiles.co.il/file/9109/------------JPG.html

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by FatherBoard,

כשאני יוצא מ-UT (הראשון, לא 2003), אז המשחק נסגר והכל, אבל המוזיקה של המשחק ממשיכה להתנגן ברקע, והדרך היחידה לסגור אותה זה ע"י CTRL+ALT+DEL. הצעות?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  15. Started by anatoli,

שלום לכולם, השאלה נכללת כבר בנושא, הייתי רוצה לדעת האם המשחק Call Of Duty הראשון תומך בסראונד או לא. זכור לי שכן, אבל אני רוצה לאמת, שכן אני צריך לדעת בוודאות בהקדם, והגרסא שאצלי החליתה פתאום שהיא לא רוצה לעבוד . Anatoli.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by Bug2000,

קודם כל היתי רוצה לדעת באיזה סגנון המשחק כמה דיסקים הוא לוקח והאם מישהו שיחק בדמו או משהו ונהנה ממנו ?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by Green,

שלום יש לי בעייה בHL2 כל האויבים והדמויות במשחק פשוט לא זזים מישהו יודע איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by WeGF,

ממצב אנשים השם שלי דני ואני פתחתי ערוץ גיימינג לפני חודש אני עם 33 סאבים נעמנים ו1500 צפיות הנה דוגמה לסרטון חדש שלי http://www.youtube.com/watch?v=59mwRssFUAI&feature=c4-overview&list=UUHuMxDtX_c1nLhNJFhD5HcA

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by nore0,

השאלה למטה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by alonkl,

לא הייתי בעניים בגל חומרה חלשב שנתיים. שמעתי על משחק חדש לDX10 בשם קרייסיס, מתי הוא יצא לחנויות? תודה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by elad76,

אני פשוט לא יודע מה לעשות... אני צריך לתקוף את הכוכב אבל המשחק לא נותן לי,אלה מודיע לי משהו.. ממה שהוא מודיע לי הבנתי שDARTH VADER צריך להגיע לשם אבל אני לא מוצא אותו:

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  22. Started by darkdude,

זוכרים שהיה פעם משחק משטרה ממכר כזה... שהשחקן שלט רק בכוונת והרג הרבה פושעים... התנועה של השחקן התבצעה באופן אוטומטי והשחקן רק כיוון את הכוונת והרג... אני זוכר שהבוס הראשון היה אחד שזרק עלי חביות אדומות כאלה...השלב הראשון היה בחנות תכשיטים כזאת והתפתח למרדף מכוניות...(אם זה עוזר למישהו...) מישהו זוכר מה השם של המשחק... אני מחפש אותו המון זמן ולא מוצא...=\תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by klayton,

http://www.gamershell.com/download_21626.shtml

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  24. ..........

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! לאחרונה התקנתי במחשב את המשחק ומשום מה הוא לא עובד . * עדכנתי את הדרייברים . ברשותי r9800 pro p4 2.8 (mb 512 (3200 400 mhz אין לי מושג למה המשחק לא עובד . כאשר אצל חבר שלי המחשב פחות טוב אבל בכול זאת עובד . אם משהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור אודה לו מאוד .

• 8 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים