משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשנות את ההגדרות של השליטה במשחק (מקלדת). אני לא מצליח בכלל! הוא לא נותן לי גישה לשנות את כפתורי המשחק (מסירה, בעיטה וכד'..) הוא תקוע על שלט של XBOX בבקשה תעזרו לי..
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=106126&page=0 אפ'חד, גם לא עורך דין סוג ב' כמו הבחור הזה, לא הולך למנוע ממני לשחק במשחקי מחשב, גם אלימים, ולהינות מזה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, במשחק "watchmen the end is nigh", כשאני פותח את המשחק מופיעה לי הודעה והמשחק נתקע: XAudio2 problem Audio could not be initialized please check that you have a DirectX compatible soundcard and installed the correct drivers . כמו כן, בדקתי בdxdiag, וכרטיס הקול שלי מתאים לdirectx 9.0 שמותקנת אצלי במחשב. מה עלי לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את nolf וזה כל ההודעות שעלו an older version of no one lives forever was found in C:\program files\fox\on one lives forever - game of the year edition can be installed. uninstlling will not remove any previous save games or geket your configuration and all patch updates are included in the version that will be installed. is this okay? are you sure you want to completely remove the selected application and all of its components? unable to locate the installation log file 'c:/porgam'. uninstallation will not continue. no one lives forever does not appear to have uninstalled correctly. you should remove the old version of no one lives forever manually. install…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
קורה שבמשחק Halo infinite בזמן טעינת המשחק והמפה המשחק יוצא לשולחן העבודה. יש לציין שלפני זה המשחק עבד חלק. למישהו יש מושג למה זה כך?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
באמצע המשחק ב Uefa Champions Leage 06/07 נתקע המשחק ואיתו המחשב. אני צריך לעשות ריסטסט כדי שהמחשב יעבוד. פעם זה קרה לי בפיפא 07, אז הפסקתי לשחק ועברתי ל Uefa, שעבד טוב שבוע - שבועיים ועכשיו גם התחיל אם אותה הבעיה. מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 19:24:07 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם .... מאיפה אני יכול להשיג קראק למשחק need for speed most wanted ?? ובבקשה תביאו לינקים .... זה מאוד חשוב !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
אני לא מבין מה אני צריך לעשות שם כיאלו טיפסתי על המקומות האלה שאפשר ליקפוץ עליו אבל את המקום שהוא מנסה להגיע לו לפנים אני תמיד מפספס אותו ובמקום השני של הקפיצה שאני אמור להגיע אליו לכתף אני תמיד עף מימנו ולא מצליח להאחז בו תודה על העזרה נ.ב מוזר שאין טרד רישמי למשחק הזה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להפוך קובץ של הילוך חוזר לקטע וידאו?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש את טומב ריידר החדש (בבקשה בלי ביקורות, אני אהבתי את כל הקודמים בסדרה) - מישהו יודע איפה אני יכול למצוא באזור השרון ? יש ל ARCADIA אבל הם רחוקים.. יש חנות קרובה שמוכרת את המשחק החדש?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
בערך מהשלב שמפציצים את המפלצות הכחולות עם המטוס אפשרי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
ללא הגנת הקבצים של Denuvo ועם תמחור תחרותי, כותר האינדי המסוגנן מסתמן בתור להיט ענקי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את המשחק וכשאני מפעיל אותו הוא מגיע ל intro של אנוידיאה וישר משם יוצא לדסקטופ. יש לי דרייברים מעודכנים של כרטיס מסך ודירקט איקס ואפילו התקנתי אותם עוד פעם והוא לא מוכן להפעיל את המשחק. עזרה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קודם כול, לכול החכמולוגים שסתם ישאלו אפילו בלי לדעת מה הקשר- יש לי דרייברים מעודכנים+משחק מקורי+גרסא 1.41. כשאני נכנס למשחק ואני רוצה לעשות ספרינט ולוחץ על הSHAIFT השמאלי, כלום לא קורה(זה לא לאג). גם כשאני נכנס למטוס ורוצה לעלות את החרטום למעלה כלום לא קורה ואני מתרסק. כשאני בודק בOPTIONS הכול כרגיל וכול המקשים מסודרים כמו שצריך אך משום מה אני יכול רק ללכת ולהשתמש בעכבר כדי להחליף נשקים. איך לעזאזל אני פותר את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שאלה : אני יכול לעשות unlearn לכל נקודות ה talent שלי בשביל ליצור build חדש, מתי שאני רוצה וכל פעם זה עולה יותר GOLD לעשות את התהליך הזה (פעם ראשונה 1, פעם שניה 5, שלישית 10 וכו') השאלה שלי היא, האם באיזשהו שלב, העלות של לעשות unlearn נשארת קבועה , או שזה ממשיך לעלות ולעלות...?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בHL2 כל האויבים והדמויות במשחק פשוט לא זזים מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ממצב אנשים השם שלי דני ואני פתחתי ערוץ גיימינג לפני חודש אני עם 33 סאבים נעמנים ו1500 צפיות הנה דוגמה לסרטון חדש שלי http://www.youtube.com/watch?v=59mwRssFUAI&feature=c4-overview&list=UUHuMxDtX_c1nLhNJFhD5HcA
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
הייתי רוצה להמליץ לכם על מוד מעולה שנקרא Oscuros Oblivion Overhaul (או OOO בקיצור) המוד הזה משנה לגמרי את המשחקיות והופך את סירודל למקום הרבה יותר מאתגר ומסוכן... מה יש בו? אולי עדיף שתשאלו מה אין בו זה יהיה קצר יותר..... יש בו מפלצות חדשות, קסמים חדשים, שיקוים חדשים, נשקים חדשים וכמו שאמרתי יש מפלצות שאתם לא תוכלו להביס עד שתיהיו ברמה מסוימת כי הם פשוט יקרעו אותכם לגזרים מה שטוב הוא שברגע שתביסו את המפלצות האלו הגמול יהיה אדיר! לרוב האוצרות שהם שומרים עליהם שווים את המאמץ. זאת אומרת אם תצליחו לפתוח את התיבה. תנו לי להסביר במקום שתשחקו במשחקון פתיחת המנעולים בכל פעם את יכולים לעשות את זה כל עוד המנעול הוא לא hard או very hard בשביל זה תצטרכו רמת security מסויימת אבל כמו…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ראיתי את הדמו ובאה השאלה שלדעתי היא אחת החשובות: מה לעזאזל הקטע במשחק הזה? אולי יש עלילה אבל המשחקיות נראה על הפנים. זאת אומרת אתה הולך - הורג יצורים - ממשיך ללכת -הורג עוד יצור וכול הריגה כזאת לוקחת זמן. אם אתם רוצים להגיד שמה שאני מתאר זה משחק רגיל אז אני אומר שלא! אני מנסה להעביר את העיקרון של המשחק שזה פשוט לעבור מטר ולדעת כבר שאתה הולך להתמודד נגד מפלצת ולהמשיך ככה - מזכיר טיפה משחקי מכות כמו טייקן ומורטאל קומבט => תמיד הרגשתי שעבר זמנם.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הכנסות סרט האנימציה החדש בכיכובו של השרברב האיטלקי המפורסם עולות גם עם הציפיות האופטימיות ביותר - וסוללות את הדרך לעוד הרבה סרטים שיבוססו על משחקי וידאו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
- 1 follower
-