עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני לא מבין מה אני צריך לעשות שם כיאלו טיפסתי על המקומות האלה שאפשר ליקפוץ עליו אבל את המקום שהוא מנסה להגיע לו לפנים אני תמיד מפספס אותו ובמקום השני של הקפיצה שאני אמור להגיע אליו לכתף אני תמיד עף מימנו ולא מצליח להאחז בו תודה על העזרה נ.ב מוזר שאין טרד רישמי למשחק הזה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by lader,

כאשר אני נכנס למשחק יש לי מסך שחור, חץ כחול של העכבר ולא קורה כלום. למה זה קורה? מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by sagim194,

משאיל משתמש סטים... אין לי מה לעשות איתו מי שרוצה שיכתוב פה....

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by Moooshe,

http://www.fileconnect.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2455 כמה מהמפות ממש טובות! תהנו...

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by לוח שנה,

איפה מגדירים רמת קושי וכמה תנועה יש וכו'. תודה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. הגיעו הריפליים המיוחלים, והנה היא: הסדרה בין זאנוביס לנאניווה מדרימהאק: לעוד מידע על הטורניר: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2012_DreamHack_Open/Summer (זהירות ספוילרים) אה, ופתחתי עמוד בפייסבוק. אם יש לכם יוזר שם זה יקל עליכם להתעדכן בסרטונים חדשים, אבל תזהרו - אני אפרסם שם מלא דברים שקשורים לסטרקרפט, לא רק ישראלי https://www.facebook.com/HecticSC

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by Refaelo,

מישהו הצליח לשחק ב nfsu ברשת אני ממש נואש כבר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by kobibo,

1. כיצד אני משתמש ב ShutGun ? 2. במשימה בסאול כיצד ניתן לנטרל את כלי הטייס האלו עם המקלע ( UAV )

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by IlanF,

הביאו לי דיסק של FEAR DIRECTOR'S EDITION ובמהלך ההתקנה הוא מבקש ממני קובץ שלא נמצא על הדיסק - DATA3.CAB מה הבעיה? למה הוא מבקש קובץ שלא קיים? חיפשתי בגוגל על הבעיה, אבל כל מה שמצאתי זה לינקים מתים. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by anatoli,

שלום לכולם, השאלה נכללת כבר בנושא, הייתי רוצה לדעת האם המשחק Call Of Duty הראשון תומך בסראונד או לא. זכור לי שכן, אבל אני רוצה לאמת, שכן אני צריך לדעת בוודאות בהקדם, והגרסא שאצלי החליתה פתאום שהיא לא רוצה לעבוד . Anatoli.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by Ghettomusick,

היי, הים הורדתי את הדמו של פרוייקט סוובלינד והתאכזבתי קשות.... , היו לי ציפיות הרבה יותר גבוהות בקשר למשחק. הגרפיקה לדעתי הייתה לא משהו יחסית למשחקים שיוצאים היום.., והמשחקיות הייתה משעממת והסאונד היה דפוק מי שלא הוריד ורוצה לנסות אז הנה - http://www.gamershell.com/download_8867.shtml תגידו מה דעתכם בקשר למשחק

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by vini,

אני לא מצליח למצוא קראק לHitman Contracts ,אם מישהוא יודעה איפה אני יכול למצוא אותו שיגיד לי

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  13. Started by amir.o,

הגעתי לקטע שבו אני צריך להיכנס לחדר הנעול במלון... השגתי את הערכה לפריצת מנעולים,אבל אני לא יודע כמה צריך להכניס למנעול ובאיזה סדר לכוון אותם מישהו יודע ?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by 114508534,

לאחר כניסה למשחק , אני בחור משחק חדש ורמה ואז מוצג הסרטון , לאחר שהסרטון נגמר ישנו מסך שחוק למספר שניות והשמחק יוצא לשולחן העבודה וזהו . ככה זה בכל ניסיון הפעלה . אם למישהו הייתה אותה בעיה אני אשמח אם הוא יכתוב על זה ויעזור בפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by EyalRDT,

הייתי רוצה להמליץ לכם על מוד מעולה שנקרא Oscuros Oblivion Overhaul (או OOO בקיצור) המוד הזה משנה לגמרי את המשחקיות והופך את סירודל למקום הרבה יותר מאתגר ומסוכן... מה יש בו? אולי עדיף שתשאלו מה אין בו זה יהיה קצר יותר..... יש בו מפלצות חדשות, קסמים חדשים, שיקוים חדשים, נשקים חדשים וכמו שאמרתי יש מפלצות שאתם לא תוכלו להביס עד שתיהיו ברמה מסוימת כי הם פשוט יקרעו אותכם לגזרים מה שטוב הוא שברגע שתביסו את המפלצות האלו הגמול יהיה אדיר! לרוב האוצרות שהם שומרים עליהם שווים את המאמץ. זאת אומרת אם תצליחו לפתוח את התיבה. תנו לי להסביר במקום שתשחקו במשחקון פתיחת המנעולים בכל פעם את יכולים לעשות את זה כל עוד המנעול הוא לא hard או very hard בשביל זה תצטרכו רמת security מסויימת אבל כמו…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by Einklienermench,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות על המשחק FALLOUT 3. קניתי לפני פחות משנה כרטיס מסך 4850 TOXIC של ספיר, באותה הזדמנות גם שדרגתי זכרון. אך לא היה לי מסך טוב כדי לראות במה אני משחק והמעבד גם לא תרם לאווירה של המשחק עם יצירת צוואר בקבוק לכ.מסך . אך לפני כמה ימים השתדרגתי ממסך CRT 16 של PROVIEW (שזה בעצם סמסונג עם מדבקה אחרת), למסך LCD 22 של SAMSUNG דגם T220P. אחרי ששמעתי הרבה דברים טובים מאוד על המשחק (FALLOUT 3), החלטתי לקנות את המשחק ולשחק בו על מקסימום הגדרות ורזולוצייה גבהה מאוד (1920X1200 - כי אחרי הכול עם מסך כזה לא משחקים על LOW). אך לפני שאני קונה את המשחק אני חייב להיות בטוח בכך שהמערכת שלי תריץ אותו. (וכן לכל מי שבספק אני באמת קונה את המשחקים שלי - אלו ששווים את כספם כמו…

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by Screw_Master,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=106126&page=0 אפ'חד, גם לא עורך דין סוג ב' כמו הבחור הזה, לא הולך למנוע ממני לשחק במשחקי מחשב, גם אלימים, ולהינות מזה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by avivlevy,

הורדה מהירה ויעבוד !

• 13 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by esaly,

היי!! תגידו, מישהו יודע איפה ניתן למצוא עידכון שחקנים לUEFA Champions League 2006-2007? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by Tanya,

הי, שיחקתי בBlack & White 2, ולפני שיצאתי שמרתי את המשחק. אחרי 10 דקות הפעלתי את המשחק כי רציתי לשחק עוד קצת, וכל פעם כשהפעלתי את השמירה ששמרתי, המשחק נכבה וכתב לי את זה: רציתי לעשות בדיקה... אז התחלתי לשחק מחדש... וכשהתחלתי לשחק מחדש, זה לא קרה... זה נכבה רק כשאני מנסה להפעיל את השמירה. זה אומר שהשמירה שלי נאבדה ואני צריכה להתחיל מחדש? :'( למה זה בכלל קרה? אוף. ועוד הייתי ממש בשלב מתקדם. מה לעשות? :\ תודה.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by gal,

מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם? אני חושב שיש לי את הרגיל פשוט בהתחלת ההתקנה מופיע FLIGHT SIMULATOR 2002 ולא מצויין שזה PRO EDITION!!! האם ככה ניתן לדעת?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  22. בחברת EA Games מתכוננים במרץ להשקתו של Battlefield 1 הגדול לכתבה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  23. Started by RDS,

אני רוצה לשחק במשחק GTR2 עם ההגה שלי... יש לי את ההגה: Logitech Formula Force GP... ההגה מותקן במשחק הכל טוב, אבל הוא לא פועל לי במשחק... המשחק פשוט לא מגיב להגה... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  24. Started by Big_Guy7,

באמצע המשחק ב Uefa Champions Leage 06/07 נתקע המשחק ואיתו המחשב. אני צריך לעשות ריסטסט כדי שהמחשב יעבוד. פעם זה קרה לי בפיפא 07, אז הפסקתי לשחק ועברתי ל Uefa, שעבד טוב שבוע - שבועיים ועכשיו גם התחיל אם אותה הבעיה. מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 19:24:07 מישהו?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by Yonix,

שלום חברים אני מקווה שיהיה לי זמן לעזור לאנשים ולהיות פעיל בפורום עכשיו שאנחנו קרובים לחופשה! אני רציתי לשאול מישהו עם הוא מכיר מישהו שמוכר שרתי משחק למואהה??? אבל לא אכפת לי עם זה מוכר או לא אני רק רוצה שהמחירים יהיו זולים 14 שחקנים = 100 שקל ויש כזה מחיר כי אני ראיתי השבוע פשוט הבנאדם הזה לא עונה לי משום ה :-X :-\ אשמח עם מישהו יוכל לעזור למצוא אדם כזה? או פורום שבוא יש את כל הדברים הקשורים למחירי שרתים תודה מראש לכל העוזר1

• 0 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים