עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by stingeR-,

חשוב לציין קודם כל שהמשחק מקורי ולא הורד מהאינטרנט. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, אני ניסיתי להבין והבנתי שצריך לעדכן את הMEDIA PLAYER, עדכנתי אותו לגירסא 11.. הכל טוב ויפה אבל ההתקנה עדיין לא עובדת... עשיתי הכל, אני מתקין עם שני הדיסקים והכל, ופשוט ממש ממש בסוף של ההתקנה זה מה שאני מקבל : [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הבנתי בישביל לשחק בעידכון של BF2 צריך להוריד אתה Refresh lock משהו כזה איך אני יודע עם יש לי את זה?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  3. היי יש לכם רעיונות מה יכולה להיות הבעיה במשחק FIFA-06 שהוא לא רץ חלק ? מפרט בחתימה. משחקים כמו HL2 , FAR CRY וכבדים אחרים עובדים אצלי עם פילטרים בצורה יותר טובה מאשר המשחק הזה.. הטמפ' אצלי במעבד בסדר גמור ( עד 57 מעלות במאמץ ) ובמארז עצמו אין יותר מ-35 מעלות. הכבדות מורגשת בעיקר ( למי שמכיר את המשחק יבין על מה אני מדבר) בהתקפות מהירות ובמצבים ליד השער. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by liav12,

התקנתי את המשחק וכשאני מפעיל אותו הוא מגיע ל intro של אנוידיאה וישר משם יוצא לדסקטופ. יש לי דרייברים מעודכנים של כרטיס מסך ודירקט איקס ואפילו התקנתי אותם עוד פעם והוא לא מוכן להפעיל את המשחק. עזרה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by lowlow1001,

מה שאני מבקש זה האם מישהוא מכיר אתר שעושה משלוחים לישראל גרגע המחיר הכי זול בארץ הוא 1150 ש"ח לDSLITE אז אם המחיר כולל משלוח יצא לי פחות אני אשמח .

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by Ghettomusick,

היי, הים הורדתי את הדמו של פרוייקט סוובלינד והתאכזבתי קשות.... , היו לי ציפיות הרבה יותר גבוהות בקשר למשחק. הגרפיקה לדעתי הייתה לא משהו יחסית למשחקים שיוצאים היום.., והמשחקיות הייתה משעממת והסאונד היה דפוק מי שלא הוריד ורוצה לנסות אז הנה - http://www.gamershell.com/download_8867.shtml תגידו מה דעתכם בקשר למשחק

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by m.l,

הורדתי את המשחק אבל הוא בצרפתית....יש אוליי איזה קובץ או משהו שיהפוך אותו לאנגלית? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by zombie,

כשאני שם אנטי אלסיינג או איך שלא קוראים לזה אז רוב הדברים ניהים בילתי ניראים......וליפעמים זה אפילו קורס....(יש לי מחשב חזק שאמור להריץ את המשחק חלק על הגדרות הכי גבוהות)

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  9. הבנתי שיש אמולטורים?!? לשחק את המשחקים של כל הקונסולות במחשב? איך? והאם זה כדאי? גרפיקה? שליטה במחשב...?

10. Started by MODI,

יש לחבר שלי הגה ודוושות של לוג'יטק איך הוא משחק איתם בNFSC? אם בכלל אפשר...

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by alexc32,

מדובר בהרחבה כלומר אני צריך שיהיה לי את הראשון כדי לשחק בו ?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by yagodin,

מחשב עם 127 משחקים שונים טלפונים סלולריים עם 125 כותרים פלייסטיישן 2 עם מאה כותרים בדיוק נינטנדו DS עם 52 משחקים PSP עם 33 כותרים בלבד אקס-בוקס 360 עם 20 כותרים חדשים פלייסטיישן 3 עם 18 משחקים ווי וחמשת משחקיו גיימבוי אדבנס עם 2 כותרים אקס-בוקס, גיימקיוב והפלייסטיישן 1 נמצאים בתחתית הטבלה ובתחילת עידן השכחה עם כותר אחד בלבד לכל קונסולה. מקור : http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=99891

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  13. עם ההצלחה הנאה המסתמנות ל-Assassin's Creed Valhalla לאחר הפוגה בסדרה, האם גם דחייה של מספר חודשים בתאריך הנחיתה של משחק הפעולה הבא בסדרת Far Cry יאפשר לנו לקבל מוצר מפתיע לחיוב?לכתבה

14. Started by adversary,

http://go.battle.co.il?id=6214 יש בו כבר יותר מ 32,000 ישראלים רשומים הקהילה הולכת וגדלה ולאחרונה נקנה שרת גדול!! כנסוו ותנסו!

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  15. יש לי פיפא 2002 וזה יוצא לי מהמשחק אחרי שבחרתי קבוצה וזה טוען את המשחק(יש לי windows xp pro sp2), איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  16. http://www.trustedreviews.com/gaming/review/2007/07/11/Ninja-Gaiden-Sigma-/p1 לפי דעתי, המשחק הזה מהווה ''תחרות'' ל-Crysis, שימו לב לאיכות המדהימה!!!.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by bubugu,

שלום, יש לי בעיה עם משחקים שאני מנסה להפעיל כמו סימסיטי 4 ווייס סיטי. כשאני מפעיל אותם אז מסך שחור עולה וישר הוא עושה לעצמו minimize אז אני לוחץ עליו עוד פעם כדי שיעלה אבל הוא עוד פעם עושה מינימייז לעצמו... למישהו יש את אותה בעיה? איך אפשר לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  18. היי אני חדש במשחק. נכנסתי להגדרות שיחה קולית במשחק ושם הכל מוגדר בסדר. כשאני נכנס לשרת אני שומע את השחקנים מדברים אבל אני לא רואה שהם שומעים אותי. מה עוד צריך לעשות? עם המיקרופון באופן כללי אין בעיה ובמסנג'ר וכל זה שומעים אותי. ואם יש פה כאלה שמשחקים באנריל אז תגידו לי שנשחק ביחד ותלמדו אותי קצת

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by SharonSx,

אח הקטן שלי קיבל הגה למחשב אני רוצה לנצל את ההגה ורציתי לדעת על איזה משחק הייתם ממליצים לי?

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by XxehsomxX,

משחק מאזור שנת 98; מכונת כדורים בצבעים שונים, אני לא זוכר בדיוק את המטרה, אבל צריך להכניס לתוכה כדורים ולתכננן את המסלול. הרקע אם אני לא טועה הוא קלף עם רישומים של לאונרדו דה וינצי. מקווה שתוכלו לזהות, ותודה רבה...

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  21. Started by Acrios,

לאחר זמן משחק של 30 - 40 דקות בערך כל פעם המשחק פשוט נתקע דבר שמחייב אותי לעשות reset. המחשב פשוט לא מגיב. עד אותה נקודה המשחק פועל בצורה חלקה וטובה כך שלא נראה לי שזו בעיית חומרה. אולי הוא מתנגש עם איזו תוכנה שפועלת ברקע אבל אין לי מושג איזו, סגרתי את מרביתן וזה לא נפתר. יש לי את הדרייברים האחרונים של ati לכרטיס שלי radeon 9600 pro. בסיכומו של עניין אין לי מושג ירוק למה זה קורה. ??? עזרה תתקבל בברכה... נב. לא רציתי להכניס את השאלה ל"דיון הרשמי של doom 3 " כיוון ואחרי 130 עמודים הנחתי שלא ממש יתייחסו...

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by rroonnii,

הורדה - http://www.bigdownload.com/games/sbk-09-superbike-world-championship/pc/sbk-09-superbike-world-championship-demo/ http://www.gamershell.com/download_45486.shtml סירטון - http://www.gametrailers.com/video/uk-debut-sbk-09/48740

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by canti,

יש לי PD 2.8 X1600 PRO 512 זכרונות DDR2 512*2 אני אמור להריץ את זה בהליכה... אבל כשאני מפעיל את זה יוצא לי טבלה כחולה ועושה ריסט אוטמטי. והדיסק טוב כי זה עובד אצל חבר שלי. ויש לו חד ליבה עם גיפה 5...

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  24. Started by shodan,

אחרי שבחרתי את הLOCK PICK איך אני פורץ?איזה מקשים?מה הולך כאן

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  25. Started by -AKEL-,

פעם כשהייתי מוסיף את החפצים לתקיה של Downloads זה היה מוסיף לי אותם בלי שום כל בעיה... למה עכשיו הוא לא מוסיף לי אותם??? :s05:

• 0 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.