עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by The Dom,

קודם כול, לכול החכמולוגים שסתם ישאלו אפילו בלי לדעת מה הקשר- יש לי דרייברים מעודכנים+משחק מקורי+גרסא 1.41. כשאני נכנס למשחק ואני רוצה לעשות ספרינט ולוחץ על הSHAIFT השמאלי, כלום לא קורה(זה לא לאג). גם כשאני נכנס למטוס ורוצה לעלות את החרטום למעלה כלום לא קורה ואני מתרסק. כשאני בודק בOPTIONS הכול כרגיל וכול המקשים מסודרים כמו שצריך אך משום מה אני יכול רק ללכת ולהשתמש בעכבר כדי להחליף נשקים. איך לעזאזל אני פותר את הבעיה.

2. Started by gabig12,

יש לי בעיה עם המשחק הוא נתקע תקיעות קצרות (לא נתקע לחלוטין אבל יש מעין תקיעות קטנות) ניסיתי להוריד את הרזולוציה אבל זו כנראה לא הסיבה לעומת זאת GRAW 2 עובד אצלי חלק יש לי AMD duaL core 4000+ 2 GB לוח אם GYGABITY M57 כרטיס מסך GEFORCE 8600 GT 256 MB ומערכת הפעלה ויסטה אולטימייט מה יכול לגרום לתקיעות האלה??

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by Green,

שלום יש לי בעייה בHL2 כל האויבים והדמויות במשחק פשוט לא זזים מישהו יודע איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by cyberX,

שלום, יש לאח שלי בעיה במחשב כשהו מפעיל את המשחק, לאחר זמן מה שנע בין 15 דקות לשעה וחצי , פתאום המשחק יורד לאיזה 8FPS זה מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון 9600GT 512MB אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שהמעבד מהווה צאוור בקבוק למרות שהסימנים מוכרים לי ממקרה שהיה לי עם קריסיס 2 במחשב שלי , שהייתה תוכנה שהגבילה את הכרטיס מסך שלא יתחמם יתר על המידה וזה הוריד את ה-FPS לאחר כמה זמן (GEST אני חושב זה שמה) אצל אח שלי לא מצאתי תוכנה שמגבילה את הכרטיס מסך , חיפשתי ב-TASK MANASGER ב-PROCESSES מה אתם אומרים ? אם הוא יוריד את ההגדרות יפעל חלק כל הזמן ? יש אולי איזה הצעות לפתרון הבעיה ? תודה מראש ! פרסמתי תגובה באכול הרישמי אבל…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by WeGF,

ממצב אנשים השם שלי דני ואני פתחתי ערוץ גיימינג לפני חודש אני עם 33 סאבים נעמנים ו1500 צפיות הנה דוגמה לסרטון חדש שלי http://www.youtube.com/watch?v=59mwRssFUAI&feature=c4-overview&list=UUHuMxDtX_c1nLhNJFhD5HcA

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  6. אני לא יודע איפה לשאול את השאלה הזאת כאן, בפורום תוכנה או בפורום רשתות מצאתי תוכנה שמאפשרת לשחק במשחקים דרך האינטרנט כאילו אתה ברשת לא דרך ONLINE אלא דרך NETWORKING { מקווה שרשמתי את זה נכון } קוראים לה Hamachi אין פה שום עיניין לפרסם את התוכנה אבל האם משהוא מכיר תוכנה יותר ידידותית אשר עושה את אותה פעולה ככה שאני יכול להתחבר לחברים ולשחק דרך הרשת ולא דרך הONLINE תודה על העזרה

7. Started by alexc32,

מדובר בהרחבה כלומר אני צריך שיהיה לי את הראשון כדי לשחק בו ?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by yagodin,

מחשב עם 127 משחקים שונים טלפונים סלולריים עם 125 כותרים פלייסטיישן 2 עם מאה כותרים בדיוק נינטנדו DS עם 52 משחקים PSP עם 33 כותרים בלבד אקס-בוקס 360 עם 20 כותרים חדשים פלייסטיישן 3 עם 18 משחקים ווי וחמשת משחקיו גיימבוי אדבנס עם 2 כותרים אקס-בוקס, גיימקיוב והפלייסטיישן 1 נמצאים בתחתית הטבלה ובתחילת עידן השכחה עם כותר אחד בלבד לכל קונסולה. מקור : http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=99891

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by Impreza,

עברתי את ה 2 משחקים הראשונים בסדרה והם טובים מאוד! אני חולה על המשחקים האלה בקיצור נתקעתי בשלישי בבית חולים שהכל נהפך לדם וכל זה, נתקעתי בחדר כזה עם 7 מיטות משהו כזה במרתף למטה ואני לא יודע מה לעשות היה לי כבר את הטלפון הזה שהיא אומרת יומהולדת... וגם לקחתי דוגמית דם מזה שתלו אותו ומטפטף ואני צריך לקחת לנייר הזה, ועכשיו אני לא יודע מה עושים בבקשה תעזרו מי שיודע

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  10. רוצה עידכון נחמד לPES4 שמעתי שיש כל מיני פאטצ'ים שמוסיפים הרבה למשחק... אם אפשר להביא את הפטצ' ולומר מה הוא מוסיף תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  11. http://www.trustedreviews.com/gaming/review/2007/07/11/Ninja-Gaiden-Sigma-/p1 לפי דעתי, המשחק הזה מהווה ''תחרות'' ל-Crysis, שימו לב לאיכות המדהימה!!!.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by nokobik,

אהלן אנשים, אני מחפש שחקנים לשחק נגדם אונליין בפרו אבוללושן סוקר 4. יש פה עדיין אנשים שמשחקים בו? דברו איתי. http://pes4online.acsv.net/downloads.html

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by hen1235,

תיאור המסך (3): מתחיל בזה שסרג'נט OZ נוסע לאיזה מפגש עם מישהו, חוטפים אותו ואני צריך לחלץ אותו...תוקעים אותי באמצע המסך, יש 3 בניינים של כסף שאני צריך להשתלט עליהם, אבל כל אחד מפוצץ אויבים, אין לי מבחר בכלל של נשקים וצבא, בקיצור קשה קשה! מישהו משחק במשחק ויכול להדריך אותי איך לעבור את המסך? שמעתי גם שיש אנשים שמפרסמים מדריכים למשחקים, במדריכים מפורט כל מסך איך לעבור מה לעשות וכו'...מישהו מכיר אחד כזה ל-HIGH TREASON?

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by st0m,

שלום לכולם .... מאיפה אני יכול להשיג קראק למשחק need for speed most wanted ?? ובבקשה תביאו לינקים .... זה מאוד חשוב !!!!!!

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  15. אני שיחקתי בsilverfall הרגיל ואח"כ ראיתי פה שכתוב משו על זה Silverfall Earth Awakening זה תוספת למשחק או שזה משחק בפני עצמו?! ואם זה תוספת-איך אני אמור להתקין אותה? קודם את המשחק הראשון ואח"כ את זה?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by AlonAviram,

האם מישהו פה משחק בגילד ורס? אם כן, באיזה רמה, איזה גילדה, סוג? מי שלא מכיר את המשחק הזה, זה משחק RPG באינטרנט, יש כאלה שאומרים שזה MMORPG ויש כאלה שזה אומרים שזה MORPG, מכיוון שאי אפשר לראות אנשים שיוצאים ל"שדה הקרב", המשחק מתמקד בעיקר בקטע של ה PVP.. יש המון קווסטים מאוד טובים, יש משימות שצריך להשלים אותם לאורך קו העלילה.. בקיצור משחק מדהים, בעיקר למי שאוהב לשחק עם חברים. אני כרגע אלמנטליסט\מסמר, רמה 13, גילדה OG.. יאלה תגובות :

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  17. Started by 100BATISTA,

התקנתי תמחשק שאני יודע שהוא קצת ישן NEED FOR SPEED אני לוחץ על אינסטול מכניס תקוד לוחץ על YES ומה כותב שאני צריך להתקין DIRECTX 9 או מעל למרות שאני יודע שכבר יש לי הורדתי שוב פעם התקנתי לפחות 3 פעמים ועדיין כותב את הדבר המעצבן הזה הורדתי דרייבירים של NIVIDIA לא הולך עדיין כותב צריך להתקין דירקס 9 או מעל מישהו יכול להפחית ממני את העצבים וההתכוציות בלב ולעזור לי פה??? תודה [br]פורסם בתאריך: 21.10.2008 בשעה 13:46:46 דרך אגב זה NEED FOR SPEED MOST WANTED

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by Kenny,

היי אנשים , דיי מזמן , שנת 99 או 00 , היה את המשחק הזה Rollcage מעין מרוץ מכוניות , שיכולות לנסוע על שני הצדדים , ותוך כדי המירוץ יכולת להשתמש בכל מיני נשקים כדי לפגוע בשאר המכוניות שמתחרות בך. אני ממש מת לשחק במשחק הזה שוב , הבעיה שאני לא מצליח למצוא מאיפה להוריד אותו. הורדתי את הדמו מאיזה אתר , אבל הוא לא עובד , אני חושב בגלל שזה מותאם ל 3dfx , או משהו.. יש שם קובץ הפעלה של d3d ושל glide , ושניהם לא עובדים. זה מפעיל את המשחק וישר חוזר לווינדוס. למישהו יש איזה רעיון מאיפה אני יכול להוריד את המשחק המלא ? (בתנאי כמובן שהוא כבר משוחרר ואפשר להוריד אותו באופן חופשי כי אני לא חושב שעדיין מוכרים אותו ) ואם לא , אז אולי עזרה להפעיל את הדמו ... תודה. עריכה : זאת הכתבה …

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by lader,

כאשר אני נכנס למשחק יש לי מסך שחור, חץ כחול של העכבר ולא קורה כלום. למה זה קורה? מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by tzolerguy,

מישהו מצליח לעבוד אם התוכנה החדשה של EA קניתי את BATTLEFIELD 2142 ויש לי ממש הרבה בעיות להתחבר עם התוכנה למישהו יש פתרון או את אותה בעיה?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by sherlock1212,

אתמול שחקתי כמה שעות מלאתי את כל הכוכבים(שלושה כוכבים על הקסדה ) וקיבלתי שתי מדליות מישהו יודע מה זה המדליות האלה?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by stingeR-,

חשוב לציין קודם כל שהמשחק מקורי ולא הורד מהאינטרנט. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, אני ניסיתי להבין והבנתי שצריך לעדכן את הMEDIA PLAYER, עדכנתי אותו לגירסא 11.. הכל טוב ויפה אבל ההתקנה עדיין לא עובדת... עשיתי הכל, אני מתקין עם שני הדיסקים והכל, ופשוט ממש ממש בסוף של ההתקנה זה מה שאני מקבל : [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by Mortar,

רציתי לדעת אם מישהו פה משחק AGE OF KINGS המורחב... משחק ההמשך לAGE OF EMPIRES הקלאסי, מה אתם חושבים על המשחק ? אהבתם אותו ? ומה אתם חושבים על המחשק החדש AGE OF MYTHOLOGY. 8)

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  24. Started by Biatch,

איך אני הורג את פרופסור וולף ? ניסיתי עם היריות המיוחדות ביזבזתי את כל התחמושת ומלא מלא יריות מיוחדות ולא הולך כלום http://img364.imageshack.us/img364/926/wolfbz2.jpg

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by tamir245,

חבר'ה זהו רשמית יצא הדמו של Football Manager 08 - כמה שחיכינו לזה..... אין עדיין שחרור רשמי למשחק עצמו - מדובר על לפני כריסמס אבל בלי תאריך רשמי(הלוואי שזה יהיה מחר.....). כל הפריקים של הסדרה מוזמנים להגיב.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.