עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי יש לכם רעיונות מה יכולה להיות הבעיה במשחק FIFA-06 שהוא לא רץ חלק ? מפרט בחתימה. משחקים כמו HL2 , FAR CRY וכבדים אחרים עובדים אצלי עם פילטרים בצורה יותר טובה מאשר המשחק הזה.. הטמפ' אצלי במעבד בסדר גמור ( עד 57 מעלות במאמץ ) ובמארז עצמו אין יותר מ-35 מעלות. הכבדות מורגשת בעיקר ( למי שמכיר את המשחק יבין על מה אני מדבר) בהתקפות מהירות ובמצבים ליד השער. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  2. אין זכות יוצרים על שם או משהו כזה? http://www.nzone.com/object/nzone_timeshift_home.html http://www.gamespot.com/pc/action/timeshift/index.html?tag=result;title;1

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by 125,

אתמול החלטתי להתקין שוב את המשחק, פעם אחרונה ששיחקתי בו זה היה בתקופת השביתה ( לפני חצי שנה ) התקנתי פאץ 1.6-1.7 וכשאני מנסה להתחבר לסרבר יש לי ERROR : code post gfx mp ff *יש לי את המשחק המקורי . מה אני עושה?!?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by elad76,

לאחר שהגדרתי את המשחק על ההגדרות MAX עם 1024 1280 אני אוכזבתי לגלות שהוא צונח כבר במשימה השניייה ל20. אז חיפשתי את כל הפאטצים והתקנתי אותם מגירסת 1 עד 1.33 לאחר שגמרתי להתקין כשאני נכנס למשחק הוא מראה לי את התמונה של הפתיח וכתוב לי שהגירסה שלי היא 1.33 BUILD 1376 משהו כזה. מה לעשות?? עידכון:הצלחתי להפעיל את המשחק על 1.32 ....איך אני מפעיל HDR

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by kobibo,

1. כיצד אני משתמש ב ShutGun ? 2. במשימה בסאול כיצד ניתן לנטרל את כלי הטייס האלו עם המקלע ( UAV )

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by nehmia,

אני רוצה "לקנות" משחק אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב ...משהו בסגנון באטל פילד /אמריקאסארמי.. אוrpg בתודה מראש עומר

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  7. Started by vini,

אני לא מצליח למצוא קראק לHitman Contracts ,אם מישהוא יודעה איפה אני יכול למצוא אותו שיגיד לי

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  8. Started by alonkl,

לא הייתי בעניים בגל חומרה חלשב שנתיים. שמעתי על משחק חדש לDX10 בשם קרייסיס, מתי הוא יצא לחנויות? תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by Y-T-M,

אני צריך תוכנה בה אני יוכל לדבר עם חבר שלי כשאני משחק fifa 08 חשוב שהיא תיקח ממש מעט מרוחב הפס כדי שנשחק המשחק לא יתקע וירוץ חלק!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  10. Started by Ac-Boy,

ממליץ ממליץ ממליץ! משחק מצויןןןן אני נסיתי הרבה מאוד משחקים וזה היחיד שאהבתיייייי אני כ"כ מרוצה ממנוו.. מומלץ לכולם לנסות!

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  11. ובכן, המפרט שלי בצד, המחשב החדש כרגע בתיקון במעבדה כיוון שהייתה ועדיין יש בעיית תקיעות במשחקים כבדים כגון Lost planet ו bf2142. הבייה מתבטאת בזה שהמשחק נתקע לחלוטין, מבלי אפשרויות לסגור או משהו אחר. ניסינו במעבדה אני והטכנאים בIQPC לראות מה הבעיה ולא מצאנו מה... החלפנו לוח חדש, מעבד חדש, כרטיס חדש ושונה (LEADTEK) זכרונות.. בקיצור, הכל! וזה ממש מוזר, שמנו גם את המשחק על מערכות חדשות לגמרי ולא הרצנו מהארד דיסק שלי, והמשחק נתקע - על לוחות ה DS3 של גיגהבייט.... מה יכולה להיות הבעיה!?? אני לא קולט מה זה.... מילא זה היה נתקע לי רק בlost planet אבל זה גם נתקע ב2142, אמנם אחרי שעה ו... ולעיתים יותר, אבל בכל זאת זה מפריע! למישהו או משהו יש רעיון מה זה?!? בעיית תאימות עם הלוח וה880…

• 11 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by Or ei,

מי שמכיר אני אשמח אם תרשמו פה תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. כן, HL2. יודע שזה משחק ישן. אז מה, כבר אי אפשר לשחק בו? גיליתי שעשיתי טעות לפני שעה וחצי או שעתיים של משחק. לא נורא, זו בדיוק הסיבה שהמציאו את ה- F6, פשוט מעלים שמונה או 12 שמירות אחורה ו... אין לי?! משום מה יש לי רק חמש שמירות כשהכי ישנה היא רק עשרים דקות אחורה (auto save). מה לעזאזל? זה אמור להיות ככה? יש דרך למצוא את השמירות האבודות? אפשר לפחות לקפוץ לתחילת השלב?

14. מזל"ט THQ המכריזה על חבילת הרחבה חדשה למשחק האסטרטגיה הכי טוב. שם הרחבה הוא - Company Of Heroes: Opposing fronts החידושים הם : * 2 צבאות חדשים, הצבא הבריטי והיחידה העלית - פאנזר של הגרמנים. * קאמפין חדש מצד של הגרמנים, שהם יצתרכו למנוע את הפלישה. (אם הבנתי נכון, תקנו אותי...) * המנוע הגרפי ישאר אותו מנוע רק עם תמיכה מלא בDX10 ושיפורים קלים. אז מזל"ט ובקרוב אצלי =] לינק לידיעה: http://www.thq-games.com/uk/news/show/1932 לינק ל2 תמונות שפורסמו: http://www.thq-games.com/uk/game/screenshots/2214/1

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  15. יש איזה שלב של איזה מפלצת שוכבת בתוך קופסא כזאת אם מים כתומים ואני לו יודע מה צריך לעשות ואני צריך להגיע לנקודה ירוקה ואני לא מצליח ניסיתי הכל ויש ליד הנקודה דבר סגול אני לא יודע מה לעשות השלב הזה אחרי המפלצות הגדולות ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  16. Started by davidcohen,

שלום!!! מישהו יכול להביא לי הורדה של בוטים ל counter strike : source ? לחבר שלי יש את המשחק ושהוא לוחץ על create server יש לו אפשרות של פתיחה עם בוטים הנה ככה זה אצלו: ואצלי אין לי את האפשרות הזאת... איך אני יכול להוסיף בוטים למשחק (קורעים אותי ברשת ואני רוצה להתאמן) ? תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by evman007,

גם בהגדרות הכי נמוכות הוא כל שנייה נתקע מעבבד דיורון מזדיין עם 256 זכרון 5200 pci

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by ofir38,

שלום יש לי בעיה בצריבה של המשחק call of duty 3 לסוני 2 שלי יש לי צורב דיוידי כמובן ודיסק 4.7 ג'יגה של verbatim עכשיו אני לא יודע איך לצרוב את המשחק כדי שיעבוד לי בסוני המשחק הגיע לי בקובץ ראר ואם פותחים אותו יש 20 קבצי ראר ו20 קבצי 001 והלאה מהשלב הזה מה אני צריך לעשות כדי לצרוב את המשחק? תודה לעוזרים,אופיר.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. המשחק עליו מדובר הוא neverwinter nights יש לי את הכל המקורי ועוד 2 הרחבות הבעיה היא כזאת: יש לי תראשון עם סידיקי מקורי אז אין בעיה תשני יש לי מקורי אבל נאבד הסידיקי תשלישי צרוב אז אין סידיקי אני צריך סידיקי ל2 ההרחבות כדי שאני אוכל לשחק באינטרנט... זאת הסיבה היחידה שאני מתקין שוב תמשחק אז אם למישהו יש והוא כבר לא משחק בבקשה תביאו לי אני נואש.... או אם יש כזה אתר שנותן סידיקי שעובדים אם אני רוצה לשחק באינטרנט תביאו לי לינק פליז תודה רבה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by Big_Guy7,

באמצע המשחק ב Uefa Champions Leage 06/07 נתקע המשחק ואיתו המחשב. אני צריך לעשות ריסטסט כדי שהמחשב יעבוד. פעם זה קרה לי בפיפא 07, אז הפסקתי לשחק ועברתי ל Uefa, שעבד טוב שבוע - שבועיים ועכשיו גם התחיל אם אותה הבעיה. מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 19:24:07 מישהו?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. כי לפי איך שזה נראה בסרטים זה נראה אמיתי לגמרי.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  22. Started by Atlon-Xp,

רציתי לדעת מזה ;D

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. Started by Menahemd,

יש ?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by Axel Foley,

מישהו יודע איך אפשר להפוך קובץ של הילוך חוזר לקטע וידאו?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by itamarg11,

למישהו יש מושג איך אני משיג GPS למשאית שלי ומפעיל אותו .. ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.