משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
ממליץ ממליץ ממליץ! משחק מצויןןןן אני נסיתי הרבה מאוד משחקים וזה היחיד שאהבתיייייי אני כ"כ מרוצה ממנוו.. מומלץ לכולם לנסות!
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ובכן, המפרט שלי בצד, המחשב החדש כרגע בתיקון במעבדה כיוון שהייתה ועדיין יש בעיית תקיעות במשחקים כבדים כגון Lost planet ו bf2142. הבייה מתבטאת בזה שהמשחק נתקע לחלוטין, מבלי אפשרויות לסגור או משהו אחר. ניסינו במעבדה אני והטכנאים בIQPC לראות מה הבעיה ולא מצאנו מה... החלפנו לוח חדש, מעבד חדש, כרטיס חדש ושונה (LEADTEK) זכרונות.. בקיצור, הכל! וזה ממש מוזר, שמנו גם את המשחק על מערכות חדשות לגמרי ולא הרצנו מהארד דיסק שלי, והמשחק נתקע - על לוחות ה DS3 של גיגהבייט.... מה יכולה להיות הבעיה!?? אני לא קולט מה זה.... מילא זה היה נתקע לי רק בlost planet אבל זה גם נתקע ב2142, אמנם אחרי שעה ו... ולעיתים יותר, אבל בכל זאת זה מפריע! למישהו או משהו יש רעיון מה זה?!? בעיית תאימות עם הלוח וה880…
-
- 11 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התאריך באירופה הוא 13 באוקטובר, יום שישי...התאריך בארה"ב הוא 22 נובמבר או משהו, השאלה אם החברות משחקים המפוזרות שיש בארץ עובדות עם משווקים אירופאים או אמריקאים, והשאלה בכלל אם הם יקבלו את זה בשיווק ישיר מהמפעל או דרך חנות אחרת בהזמנה מיוחדת וכולי וכולי...
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי.. אני צריך עזרה עם ההתקנה, פתחתי את קבצי ה ISO לתיקיות ולחצתי על AUTORUN ..(בהארדיסק) הכנסתי קוד וזה התחיל להתקין עד שהוא הגיע לשלב שהוא ביקש את CD2 ... אז ככה, לא משנה איפה שמתי את התיקיה CD2 זה לא עזר.. מה עושים ?! תודה .
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני ראיתי תמישחק למכירה באתר אמריקאי נראה לי אז הוא יצא המשחק או לא ואם לא אז מתי הוא יצא תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
שלום, במשחק "watchmen the end is nigh", כשאני פותח את המשחק מופיעה לי הודעה והמשחק נתקע: XAudio2 problem Audio could not be initialized please check that you have a DirectX compatible soundcard and installed the correct drivers . כמו כן, בדקתי בdxdiag, וכרטיס הקול שלי מתאים לdirectx 9.0 שמותקנת אצלי במחשב. מה עלי לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
-
הי, שיחקתי בBlack & White 2, ולפני שיצאתי שמרתי את המשחק. אחרי 10 דקות הפעלתי את המשחק כי רציתי לשחק עוד קצת, וכל פעם כשהפעלתי את השמירה ששמרתי, המשחק נכבה וכתב לי את זה: רציתי לעשות בדיקה... אז התחלתי לשחק מחדש... וכשהתחלתי לשחק מחדש, זה לא קרה... זה נכבה רק כשאני מנסה להפעיל את השמירה. זה אומר שהשמירה שלי נאבדה ואני צריכה להתחיל מחדש? :'( למה זה בכלל קרה? אוף. ועוד הייתי ממש בשלב מתקדם. מה לעשות? :\ תודה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המשחק דרך הסטים וניסיתי סופסוף להעלות את המשחק, אבל כשזה היה נראה שהינה הוא עולה אני מקבל שגיאה שחסר קובץ של תמונה מסוימת, איך זה קרה? עשיתי BACKUP לקבצים בשביל לא להוריד מחדש את המשחק אבל אני גם לא יודע איך להשתמש איתם, אנא עיזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום הועלה לערוץ שלי סרטון מואב בHardhat, וקומנטרי קצת על Black Ops 2 ועל MW3... מעכשיו נתחיל להעלות הרבה סרטונים, קומנטרי, מונטאג'ים ועוד.. אז כדי להיות מעודכנים תלחצו על Subscribe אני מקווה שתהנו, ובאמת יעזור אם תתנו בלייק וסאבסקרייב... תודה! יום טוב לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בעיה נפוצה לפי מה שהבנתי, עוד מהדמו אפילו (מה שכנרה אומר שזה בעיה במחשב ולא בנשחק) מישהוא יודע מה הפיתרון? הפורומים של המשחק עכשיו לא עובדים (לי לפחות), וגם כשהם עבדו לא ממש מצאתי שם משהו חדש (תעדכן דריברים, תבטל HW SOUND...)
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מחפש את הקראק XIII_Proper_Crackfix-FLTDOX למשחק XIII כמובן... תודה לעוזרים 8) (אני מעדיף (+) הורדה ב-HTTP)
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום חברים מה שלומכם? אז ככה החלטנו לעשות משחק ראווה ויש סיבה ממש גדולה לכך, קודם כל המשחק ראווה הוא שיכירו את הקהילה הישראלית רק שהפעם המשחק ראווה לא יהיה על כסף, הוא יהיה על כבוד. 2 השחקנים שמשתתפים במשחק Arew ו- PwEman (אלוף טורניר מספר 23) זוכים במשטח לעכבר של התאחדות משחקי המחשב (המשטח לעכבר באיכות של SteelSeries QcK) לא משנה מי הפסיד או ינצח. המטרה כולה שהקהילה הישראלית תשמע על ההכרזה היום. ישנה הכרזה חשובה שאנחנו רוצים לעשות שאמורה לקדם את הקהילה ולדעתי זה משהו שכולם ירצו לראות. כמו כן שיכירו גם את הקהילה הישראלית (בדיוק כמו שביקשתם שנעשה בדיון הקודם עם TSLHyun בנוגע למשחק מול שחקן מפורסם). אז ככה המשחק יתקיים היום אי"ה בשעה 20:30 בין השחקן Arew (ליטא, שחקן GM שש…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכלום. לחבר שלי יש בעייה במשחק Psychonauts אחרי שהוא יוצר פרופיל חדש המשחק מתרסק ונותן את הארור הבא: (null), line -1 Crash: 0xc000005d if you have VS.NET installed, you can try to attach the debbuger Otherwise, click ok למישהו יש מושג איך לפתור את זה? ??? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי ברגע שאני מפעיל את קובץ ההפעלה , אני רואה לחלקיק השנייה מסך שחור וחוזר לשולחן עבודה , יש בעיה עם כרטיסיי NVIDIA 7600 GT ? רוני
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם GEFORCE 6600GT הבעיה שב-VICE CITY אני רואה באגים בגרפיקה. עכשיו יש קובץ EXE בגרסה 1.1 שמסדר את העניין, רק הבעיה היא כשאני מחליף את הקובץ שיש לי ב1.1 המשחק יותר לא עובד בלי דיסק... מישהו יודע איך אפשר לסדר משהו ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
http://www.fileconnect.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2455 כמה מהמפות ממש טובות! תהנו...
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בערך מהשלב שמפציצים את המפלצות הכחולות עם המטוס אפשרי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מישהו הצליח לשחק ב nfsu ברשת אני ממש נואש כבר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חברה שלום אני תקוע בשלב 6 בקטע עם השמן הזה שהוא מפעיל לי מלא מכונות ירייה כאלה בתקרה אני כל פעם תקוע בגללם בפעם הראשונה הצלחתי איך שהוא להפסיק את החשמל של זה אבל כבר בפעם השנייה באמת נתקעתי והגעתי לקטע שאני רואה את האיש השמן , מנסה לעלות בתעלת איוורור והוא תקוע כזה בפנים ושאני מנסה להיכנס הוא נעלם ועכשיו אני כנראה צריך לתפוס אותו או משהו אבל שאני ממשיך יש מכונות ירייה ויש לי שם רק תעלת איוורור כזאת ואני לא יודע מה לעשות אני תקוע. עזרה?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הגעתי לקטע שבו אני צריך להיכנס לחדר הנעול במלון... השגתי את הערכה לפריצת מנעולים,אבל אני לא יודע כמה צריך להכניס למנעול ובאיזה סדר לכוון אותם מישהו יודע ?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תגידו יש אפשרות לשחק את המשחק הזה תחת ויסטה בלי שה PB יעיף אותך על החמש שניות הראשונות מכל שרת עריכה: OK מצאתי איך, פשוט מריצים את המשחק תחת ADMIN וזהוא.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-