עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כי המשחק מתחיל לשעמם.... אם ב-GTA3 עשו עבודה טובה כל כך עם הטקסטורות של המכוניות מעניין איך יראה פה... חוץ מזה שהסאונד היה בכלל משהו מדהים חווית סראונד מטורפת לא האמנתי שזה ה-GTA3 הישן והחמוד שלי... קיצר מתי יוצא מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by stone cold,

התחלתי לשחק במשחק הזה ומצד אחד אני די אוהב תה משחק אבל מצד שני יש יותר מידי סרטונים לפחות בהתחלה ורציתי לדעת אם כל המשחק ככה? או שיהיו יותר מכמה דקות משחק בין סרטון לסרטון? ומה האורך של המשחק?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by LazyBurger,

אני עכשיו במשימה העשירית, נגד הבוס, הבנתי שקודם צריך להרוס את המחושים, הרסתי את הראשון, והרסתי את השני, עכשיו מה?? אני מכוון על הגוף אין שום נזק גם עם בזוקות גם עם הכל שום דבר לא עוזר נגדו, מישהו הצליח?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. Started by MishaK,

http://www.gamershell.com/news_BSplinterCellPandoraTomo.shtml :jump:

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. Started by amiel18,

שלום חברים מה שלומכם? אז ככה החלטנו לעשות משחק ראווה ויש סיבה ממש גדולה לכך, קודם כל המשחק ראווה הוא שיכירו את הקהילה הישראלית רק שהפעם המשחק ראווה לא יהיה על כסף, הוא יהיה על כבוד. 2 השחקנים שמשתתפים במשחק Arew ו- PwEman (אלוף טורניר מספר 23) זוכים במשטח לעכבר של התאחדות משחקי המחשב (המשטח לעכבר באיכות של SteelSeries QcK) לא משנה מי הפסיד או ינצח. המטרה כולה שהקהילה הישראלית תשמע על ההכרזה היום. ישנה הכרזה חשובה שאנחנו רוצים לעשות שאמורה לקדם את הקהילה ולדעתי זה משהו שכולם ירצו לראות. כמו כן שיכירו גם את הקהילה הישראלית (בדיוק כמו שביקשתם שנעשה בדיון הקודם עם TSLHyun בנוגע למשחק מול שחקן מפורסם). אז ככה המשחק יתקיים היום אי"ה בשעה 20:30 בין השחקן Arew (ליטא, שחקן GM שש…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by alexrta,

שלום לכלום. לחבר שלי יש בעייה במשחק Psychonauts אחרי שהוא יוצר פרופיל חדש המשחק מתרסק ונותן את הארור הבא: (null), line -1 Crash: 0xc000005d if you have VS.NET installed, you can try to attach the debbuger Otherwise, click ok למישהו יש מושג איך לפתור את זה? ??? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by regevk.80,

שלום חברים , אני צריך עזרה , רכשתי את Call of Duty®: Modern Warfare® II החדש. הייתי צריך לפרמט את המחשב , התקנתי בחזרה את המשחקים האחרים שיש לי בסדרה COD. משום מה שאני נכנס לחנות רושם לי שיש לי אותו ב LIBRARY אבל אני לא מוצא את LIBRARY. אצטרף תמונה , מקווה שמישהו מכיר את התופעה הזו , התמיכה שלהם לא כ"כ עזרה עם הפתרונות שהביאו לי.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. אני לא רואה את האורות של המכוניות ואת הנייטרוס ואת הנאונים לפני שפירמתתי את המשחב אני ראיתי את זה יש אפשרות שאני יראה את זה עכשיו???

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  9. היי ברגע שאני מפעיל את קובץ ההפעלה , אני רואה לחלקיק השנייה מסך שחור וחוזר לשולחן עבודה , יש בעיה עם כרטיסיי NVIDIA 7600 GT ? רוני

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by Menahemd,

יש ?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by Krazy-Hawk,

שלום, יש לי מחשב חדש עם GEFORCE 6600GT הבעיה שב-VICE CITY אני רואה באגים בגרפיקה. עכשיו יש קובץ EXE בגרסה 1.1 שמסדר את העניין, רק הבעיה היא כשאני מחליף את הקובץ שיש לי ב1.1 המשחק יותר לא עובד בלי דיסק... מישהו יודע איך אפשר לסדר משהו ?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  12. שלום את המחשב שלי תוכלו ליראות בצד אם זה כל כך משנה.. בכל מקרה...יש לי בעיה דיי מרגיזה אני יודע שיש את זה בכל מחשב אבל אצלי זה ממש רגיש יותר מדיי קיצר אני אוהב לשחק במשחקים שדורשים בדרך כלל הרבה לחיצות (בדר"כ משקחקי ספורט למינהם) ברגע שאני לוחץ על כמה כפתורים , זה ניתקע ולא מגיב...אני יודע שבכל מחשב יש את זה אבל אצלי זה ממש מרגיז וליפעמים גם שתי לחיצות בו זמנית תוקים את המקלדת. בכל אופןןןןןןןןןןן אפשר לבטל את החרא הזה??? זה בא מהמקלדת מהלוח? דברו איתי לפתרונות

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  13. איך אני מתקין אתו?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  14. שלום היום התחלתי לשחק ב Toca race driver 3, ושמתי לב שהמקשים לא כל כך מגיבים. כלומר אני לוחץ על גאז, ואז לזמן בין עשירית שנייה לשנייה הוא עושה מה שצריך ואז כאילו אני מפסיק ללחוץ. ככה זה גם בקשר לימין/שמאל/רוורס. אבל הבעיה רק בזמן מירוץ, לא נגיד בתפריט או משהו. איך אני מתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. מי שמעוניין לשחק במשחקים האלה ברשת שירשום את מספר האי סי שלו ואני יכנס אליו. ויקשר אתו עם כולם אפשר לשלוח את האי סי לדוא שלי nati8056@Walla.com יש לי תוכנה שמקשרת את כולם כדי שכולם אוטומט יכנסו למשחק ובלי אי פי ... דירוג המשחקים שאני חזק בהם משחקים כולל ההרחבה act of war 10 company of heroes 9 Faces of War 6 Warhammer 40000 - Dawn of War 5 generals + 10 Joint Task Force 5 Battle For Middle Earth II 10

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by לוח שנה,

איפה מגדירים רמת קושי וכמה תנועה יש וכו'. תודה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Midnight clubII

18. Started by lev-27,

משחק ילדות מאוד ישן. המשחק מתרחש בממלכה קסומה. משרת מציל את המלך מחנק ובתמורה המלך ממנה אותו למגן הממלכה או משהו בסגנון. הבחור רץ עם חרב גדולה וצריך להרוג מפלצות אדומות. בין מתקפה למתקפה יש אפשרות לבנות ביצורים, לשכור שומרים, לפתח כל מיני קסמים ועוד. המשחק התרחש באזורים שונים החל מיער-מדבר-ביצות-ארץ קפואה. במשחק היו גם סרטונים מאוד מצחיקים.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by Ido.G,

שלום, לפני כשבוע סוף סוף סיימתי את ההתלבטות בין SC ל C&C ל COH ורכשתי את COH. עד עכשיו שיחקתי בקמפיין ונהנתי מאוד (אני בשלב 7). אתמול חבר שלי בא אלי וביקש לראות את המולטיפלייר מאחר והוא שוקל לרכוש את המשחק ולו איכפת רק מהמולטיפלייר. (אני תכננתי לשחק בו רק אחרי שאסיים את המשחק) ניסינו להתחבר- ונתקלנו בבעיה. כמעט כל פעם שניסיתי להתחבר לשרת לא הצלחתי. גם אחרי חצי שעה של נסיונות לא הצלחתי להתחבר למשחק. פתחתי את הפורטים בנתב, ד"א. למישהו יש מושג מה הבעיה? זה הורג אותי. בכל הביקורות שיבחו את המולטיפלייר (גם לי הוא חשוב) ואני לא מצליח לשחק בו כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  20. Started by devek,

אתמול קניתי את המשחק ושיחקתי אותו. הכל היה טוב ויפה עד היום בבוקר נכנסתי למשחק ולתדהמתי הוא עבד לאט! כאילו פתאום משהו קרה למחשב! אין לי שום וירוס במחשב, אין לי שום תוכנת ריגול, יש לי דרייברים מעודכנים ודרישות מערכת מעל לממולצות! אז מה לעזעזל יכולה להיות הבעייה?! ואני מזכיר אתמול זה עבד לי מצויין! תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  21. מישהו יודע האם הסרטונים בתוכנה 3DMARK05 של בדיקת הגרפיקה לקוחים ממשחקים אמיתיים ???

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by nehmia,

אני רוצה "לקנות" משחק אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב ...משהו בסגנון באטל פילד /אמריקאסארמי.. אוrpg בתודה מראש עומר

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  23. Started by amir.o,

הגעתי לקטע שבו אני צריך להיכנס לחדר הנעול במלון... השגתי את הערכה לפריצת מנעולים,אבל אני לא יודע כמה צריך להכניס למנעול ובאיזה סדר לכוון אותם מישהו יודע ?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. מישהו נתקל בבעיה אני משתגע

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by aviv512,

לפי מה שהבנתי זה משחק ש EA מתכוונים להוציא השנה (2006), המשחק די מזכיר את באטלפילד 2 אך מתרחש בעתיד , ראיתי גם שיש מוד חדש ששמו the titen mod!!! נראה אדירררר בניגוד למוד הרגיל שכולנו מכירים ה conquest , צריך להשתלט על בסיסים שכל כמה דקות יורים טילים נגיד הטיטן שלך ולפי מה שהבנתי אחרי שמציליחים לחדור דרך השכבת מגן של הטיטן ניתן להרוס אותו על ידי השמדת הכור , לי נראה פשוט מדהים אני 99 אחוז קונה את המשחק, מה אתם אומרים אם אתם לא כלכך יודעים במה מדובר צפו בסרטון ראיון מהאתר של גיימספוט -(Battlefield 2142 E3 2006 Stage-Show Demonstration) הנה קישור - http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2142/media.html תהנו!!! :cool2: 8)

• 3 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.