משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
מיקרוסופט מאשרת כי הצליחה למכור 21 מיליון יחידות מקונסולות ה-Xbox Series X וה-Xbox Series S שלה עד כה - בזמן שסוני ממשיכה להגדיל את הפער ומתקרבת למכירות של 40 מיליון יחידות עבור ה-PlayStation 5לכתבה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני לוחץ SHIFT בsupreme commander גם אם יש waypoint אחד המשחק יורד ל6 FPS וזה ממש מעצבן כי זה משהו שאני משתמש בו הרבה, עוד מישהו נתקל בזה? מדובר על המשחק המלא (דווקא בדמו זה לא קרה לי כזכור)
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי את המשחק והתקנתי אותו והכל עובד... עשיתי עידכון וכל זה ואני מפעיל תמחשק ומתחיל לשחק עם הדמות שלי הדבר הראשון זה שאני מביא ל"אבא" שלי את הפרוות שלו ואז הוא אומר לי לעשות מסחר עם מישהו ושאני יוצא מהדלת המחשב עושה לי ריסטרט... WTF?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ב-BattleStrike נכון יש את המד שעושים את העכבר מהר או איטי אז כשאני משנה וניכנס למשחק זה לא נשמר העכבר עדין איטי אני רוצה לכוון את המד שהוא יהיה קצת יותר מהר וב-NOLF ב-CONTROLS שאני מחליף הם לא נשמרים מה עושים ??? זה קשור לזיכרון של המחשב ??? (וה-NOLF מקורי)
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק של PES6 מקורי...אין לי את הקופסא והחוברת(נאבדו לי-אני שם בגלגלת את הדיסקים)רק את הדיסק. רציתי לדעת איך אפשר לשחק PES ברשת כי רשום לי password מה זה הסיסמה הזאת? אם הסיסמה רק על הקופסא אז יש דרך לשחק אני נגד חבר שלי ע"י IP כמו בפיפא שלא חייבים דרך חדרים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קודם כל המשחק ממש טוב.... ורציתי לשאול עם מקבלים נשקים חדשים בהמשך המשחק כי אני עדיין עם אותם נשקים.???? ומישהו יודע איך משתמשים במולטיפלייר ???
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בUNDERCOVER , בדר"כ זה קורה כשאני מעצב את האוטו.. המשחק פשוט נתקע ושום דבר לא עוזר חוץ מריסט למחשב.. כל הדרייברים מעודכנים וזה קורה רק במשחק הזה.. קראתי בפורום אחר שכתבו שזה אולי ספק חלש וזה קורה כי אין מספיק כח לספק ואז המחשב לא מזהה את הכרטיס או משהו כזה .. מפרט מלא בצד .. אני משחק בגרסא המתוקנת של רילואדד אבל זה קרה לי גם בגרסא המקורית של המשחק .. נראה כאילו הבעיה במחשב שלי ולא במשחק עצמו.. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
Fallout נכנס למכונת הזמן ויוצא בתקופות שונות בהיסטוריה. אז איך הוא היה נראה אם היה יוצא בשנה אחרת? מזל שיש את פינת "משחקים חוזרים בזמן", שעונה על השאלה הזאת בדיוק! (כולל לינקים להורדת הדוגמאות!)
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, התחלתי לעשות קצת קריינות בעברית של משחקי סטארקראפט מקצועיים. אשמח לשמוע מה דעתכם, אם יש לכם הערות, הארות, וכו': מקווה שתהנו... :-)
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
בדקתי בכמה אתרים תאריך יציאה לDivinity 2: Ego Draconis באנגלית וקיבלתי הרבה תשובות לא ברורות..נכון לעכשיו עד כמה שידוע לי יצאו גירסאות בגרמנית רוסית וגם גירסאת RIP כשהכתוב מתורגם לאנגלית והדיבוב חתוך, אבל גירסה מלאה באנגלית לא ברור מתי תצא אם בכלל... למישהו יש מושג מה הוא תאריך היציאה לגירסה באנגלית אם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
איפה נעלמו כל השרתים הישאלים בFEAR? ? ? ? ? ? יש רק שרת אחד!! אני רוצה CTF!!!!!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
חברה תישמעו בקטע אחד במישחק כול פעם שאני מגיע עליו המסך מיתכבה ולא מגיב,וצריך לעשות ריסט,בפעם השניה שזה קרה לי זה נתן VPU ERROR פתחתי את המארז וניקיתי את הכרטיס מסך אחרי זה זה נתן ארור יצא לשולחן העבודה העלתי תמישחק וזה המשיך לשחק,אחרי זה זה פשוט ניקע פתחתי תמחשב וראיתי שהמאוור שבא עם הלוח [המאוור הקטן הזה] לא עבד נתתי לו דחיפה קטנה עם האצבע והוא פעל, אחרי זה זה נתן לי VPU ארור שוב, והמסך ניתקע כזה כול פעם ומעלות של מעבד זה 65 גג ושל כרטיס המסך זה 60 [בזמן הארור]. מה אפשר לעשות כדאי ליפתור את זה?
-
חבר שלי הוריד את הגירסא של הדיסקים וצרב לי אותם עכשיו התקנתי הכל טוב ויפה דיסק מספר 1 נמצא בכונן אני לוחץ להפעיל את המשחק הוא אומר לי שאני צריך להכניס סידי 1 מה עושים? כל הזמן מדברים על הדיאמונד טוולס אבל אני לא משתמש איתה כי יש לי את המשחק על דיסקים מה עושיייים?
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
באמצע המשחק פתאום נמרחים לי צבעים על המסך לא בזמן מרוץ רק כשאני בתפריט צבעים נמרחים על המסך ואז אחרי דקה הם חוזרים ושאני ממשיך לשחק הוא עושה מסך כחול וריסט דרייברים הכי חדשים מה עושים
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכלום יש לי בעיה קטנה שהיא שאני משחק בSoldier of Fortune Payback התפריט של משחק בסדר אבל ברגע שאני מתחיל לשחק אני רואה רק מסך לבן למה זה אם כרטיס מסך שלי הוא sapphire radeon x550 אך אני פותר את בעיה???
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
ראיתי את הדמו ובאה השאלה שלדעתי היא אחת החשובות: מה לעזאזל הקטע במשחק הזה? אולי יש עלילה אבל המשחקיות נראה על הפנים. זאת אומרת אתה הולך - הורג יצורים - ממשיך ללכת -הורג עוד יצור וכול הריגה כזאת לוקחת זמן. אם אתם רוצים להגיד שמה שאני מתאר זה משחק רגיל אז אני אומר שלא! אני מנסה להעביר את העיקרון של המשחק שזה פשוט לעבור מטר ולדעת כבר שאתה הולך להתמודד נגד מפלצת ולהמשיך ככה - מזכיר טיפה משחקי מכות כמו טייקן ומורטאל קומבט => תמיד הרגשתי שעבר זמנם.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה ....כל פעם שאני נכנס לקאונטר ואחר כך יוצא אז המחשב נהיה איטי כמו אני לא יודע מה ... מישהו יכול לעזור לי ...בבקשה ???
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
רוצה עידכון נחמד לPES4 שמעתי שיש כל מיני פאטצ'ים שמוסיפים הרבה למשחק... אם אפשר להביא את הפטצ' ולומר מה הוא מוסיף תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://go.battle.co.il?id=6214 יש בו כבר יותר מ 32,000 ישראלים רשומים הקהילה הולכת וגדלה ולאחרונה נקנה שרת גדול!! כנסוו ותנסו!
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני בשלב הזה אחרי שהייתה צניחת חרום מהמטוס (שהפציצו את המטוס). הגעתי לקטע במשימה שאני ליד גשר(בגשר הזה יש פתחים לירידה מחת לגשר) והיא אפשר לעבור אותו כי מישהו יורה מהצד השני ולא נותן לעבור, הסקתי מכך שאני ככל הנראה צריך לעשות משהו אחר אך איני יודע מה. במשחק נאמר לי שאחד מהיחידה שלי מת ואני צריך לקחת חומר נפץ ממנו ולשים בגשר....אני לא מוצא אותו ואני נואש ואני לא יודע מה לעשות מי שעוזר לי מלך.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
דרישות המינימום מערכת הפעלה מסוג Windows XP SP2 או Vista מעבד בעל ליבה אחת, במהירות 2 ג'יגה-הרץ או יותר 512 מגה-בייט זכרון פנימי כרטיס מסך מדגם Nvidia 6200 לפחות, או ATI Radeon 9600 לפחות 8 ג'יגה-בייט של מקום פנוי על הכונן הקשיח מערכת מומלצת מעבד כפול ליבה במהירות 2.4 ג'יגה-הרץ או יותר ג'יגה של זיכרון פנימי כרטיס מסך מדגם Nvidia 7800GTX לפחות, או ATI X1300 לפחות לא מאמין ניראה שאני יוכל לשחק בזה על high עם קצת OC למעבד!!!
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני נכנס למולטי בקריסיס 2 לאחר לוגין ואני רואה אותו מחפש שרתים אבל לא מוצא כלום. האם יש פורטים בFW שצריך לפתוח או שאני מפספס משהו אחר? :s05:
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כדאי להוריד את המשחק הזה: http://www.gamespot.com/pc/sports/premiermanager20062007/index.html
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe יש לשמור את הקובץ בספריה מסודרת ורק אז להריץ אותו. כל שעליכם לעשות הוא לבחור את המשחק המבוקש ולבצע בדיקת עדכונים עבורו. התוכנה אמורה למצוא את מיקום המשחק אוטומאטית (במידה וברשותכם עותק מלא של המשחק ולא ריפ). שווה דאבל.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-