עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MedicZone,

שלום לכולם אנחנו מקהילת VGAMES אנחנו בניתיים 5 אנשים אנחנו צריכים עוד 3 סוסים אנחנו נמצאים בשרת TS3 של VGAMES אנחנו דורשים: להיות שחקנים טובים חייב שיהיה לכם מיקרופון ולהיות פעילים מינימום שעה ביום -אנחנו נעשה טסטים מי שרוצה להיות בקלאן ולהיבחן שיוסיף אותי לסקייפ pelegbs

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by the red dragon,

כשאני משחק דרך הMISSION EDITOR אז יש כזה HUD שמראה לך כמה כדורים יש לך ואיפה האוייבים וזהץ אז איך אני מבטל אותו שהיה בלי HUD. למשל בSINGEL PLAYER אני פשוט משחק בHARDCORE וזה בלי כול העזרה הזאת. איך אני מבטל את זה בMISSION EDITOR?

3. Started by gshhar,

האם יש שם משימות (כמו COD) או שזה משחק רשת ?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  4. שלום אני אתמול התקנתי את הוידוס (XP) אחרי פירמוט כול המחשב אחרי את המשחק מדיסק מקורי כמובן ואני משחק אני מתחבר לשרת ישראלי ואחרי כמה משחקים הוא יוצא לי לתפריט הראשי ואומר לי שאחרי שתי דקות אני אף ומה שהעיף אותי זה התוכנה punkbuster ושאני כדי אולי לפתור את הבעיה צריך לעתכן את PB client מזה אני ממש מיואש ואני מת לשחק? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by TimoTy,

יש איזושהי דרך לשחק במשחקי פלייסטיישן במחשב??

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by evy,

אני רוצה להזין פקודות בחלון הפקודות.אך אני לא מוצא את החלון הזה. ב cs 1.6 הייתי פותח את החלון הזה בכפתור שמעל ה TAB ...

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  7. הכותרת מדברת בשביל עצמה ואני מדבר על גירסאת מחשב . פשוט בחיים שלי לא נגעתי במשחק וחבר שלי מביא לי מחר את הרבעי למחשב .

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by th£»Light,

אז ככה.. חיפשתי משחק שאפשר לשחק אותו בעזרת מצלמת האינטרנט ולאחר כמה שעות טובות מצאתי את המשחק CamGoo... עכשיו.. יש לי בעיה בתוך המשחק.. אני משחק משחק ופתאום המשחק נתקע תמיד הוא נתקע לי ולא הצלחתי לעשות שום דבר.. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה או לתת לי שם אחר של משחק שמשחקים בו עם המצלמה... תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  9. אם מישהו רק התחיל לשחק ב-AA (כמוני) ומעוניין להתאמן בכל סוגי הנשקים, מפות ועוד... בשרת כל אחד יוכל לבקש החלפה של נשק למה שבא לו בכדי להתאמן ובנוסף נחליף כל X זמן מפות בשביל ללמוד את כולם. שיכתוב כאן ונתאם כולנו "פגישה" בשרת שלי ואני מדגיש שלי כי אני מעוניין "על הדרך" ללמוד את ניהול השרת.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  10. זו ההודעת שגיאה: 2788 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & HTT 512 MB System Memory 128 MB Video Memory Winsock Initialized Hostname: tomi-i4am26gip3 IP: 169.254.32.151 IP: 192.168.0.1 IP: 80.230.15.157 doom using MMX & SSE & SSE2 for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode enabled Denormals-Are-Zero mode ------ Initializing File System ------ Current search path: C:\Program Files\Doom 3/base C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.pk4 (8972 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak000.pk4 (2698 fi…

11. המקום היחידי שמצאתי בו את המשחק הוא פה אבל יש שם קובץ פגום http://www.masagames.f2s.com/game.php?game=badstreet (ואני לא חושב שזה אתר ווארז) מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו בגירסא נורמלית? אה ודרך אגב, המשחק משנת 1987 ;D

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by h_yoav,

נתקעתי באיזה מקום שאני מפוצץ ספינה ואז היא מתחילה לשקוע ובה מסוק עכשיו אני מנסה להרוג את האיש שמרסס אותי שעל המסוק ושום דבר מה שאני לא עושה הוא לא מת יריתי עליו מלא בזוקות רוקנתי עליו כמה מחסניות ועדיין הוא לא מת... מישהו יודע אולי מה צריך לעשות שם?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  13. אם כבר, אז כבר... קצת עזרה מכם. אני מנסה להתקין ROME, התקנתי אותו בעבר, עכשיו הוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין, לא יכול לקרוא מהדיסק... הוא מתחיל התקנה וקופץ החוצה.... ניסיתי בשני מחשבים שונים, אחד מהם חדש לגמרי, ואותה הבעיה... כל תיקייה בנפרד נפתחת חופשי.... אנא....

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by AreaDooM,

יש לי בעיה , כשאני משחק בכל דבר על מסך מלא זה עושה MINIMIZE בעצמו ואין לי מושג איך לגרום לזה להפסיק, יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  15. אני לא מצליח לעבור את שלב 5 , השלב בו יש תעונת שרשרת שנגרמת ע"י נהג אוטובוס שהסתכל על המפה בזמן הנסיעה ונתקע במשהו שלפניו... משהו יכול להסביר לי איך לעבור את השלב הזה?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  16. http://media.pc.ign.com/media/746/746632/img_3576823.html תעבירו לצדדים ותראו את התמונות ככה זה יראה ? גם לגבי ה PS3?

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by jackhammer,

המשחק עצמו מאוד מהנה אני נהנתי ממנו למרות שבהרבה אתרים הוא מקבל ציונים נמוכים רק הסיום שלו גרוע זה באמת נראה כאילו נגמר להם התקציב והם פשוט חתכו הכל באמצע והלכו הביתה חבל.... לא הצלחתי להבין מי זה הזומבי שקשור בשרשראות פלדה בטרילר כל המשחק אני מנסה להגיע אליו כדי לראות מי זה ובסוף בכלל לא ראיתי אותו במשחק ככה זה או שפספסתי משהו? ויש אפשר לראות את הסטטיסטיקה של המשחק? כלומר כמה ראשים פיצחתי כמה הרגתי עם MELEE ATACK כמה הרגתי עם כדור רפאים כמה פיצצתי עם רימון וכו'....

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by davidcohen,

שלום! יש לי דיסק של PES6 מקורי...אין לי את הקופסא והחוברת(נאבדו לי-אני שם בגלגלת את הדיסקים)רק את הדיסק. רציתי לדעת איך אפשר לשחק PES ברשת כי רשום לי password מה זה הסיסמה הזאת? אם הסיסמה רק על הקופסא אז יש דרך לשחק אני נגד חבר שלי ע"י IP כמו בפיפא שלא חייבים דרך חדרים? תודה!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by קלוקיי,

שלום, אין לי במשחק את הרזולוציה המקסימלית למסך שלי, שהיא - 1680 על 1050. איך ניתן לסדר זאת .. תודה.

20. אני לא מבין.. הוא יצא רק לאקסבוקס או שהוא יצא כבר למחשב גם ? (אני מדבר על המלא..)

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by Sub-sw32,

קודם כל המשחק ממש טוב.... ורציתי לשאול עם מקבלים נשקים חדשים בהמשך המשחק כי אני עדיין עם אותם נשקים.???? ומישהו יודע איך משתמשים במולטיפלייר ???

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by IlanF,

אחרי די הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק, התקנתי אותו שוב, אבל כשרציתי להמשיך בCARERE שלא סיימתי, הוא רושם לי unable to load <profile name> איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by alon p,

הורדתי את הדמו של המשחק ומאוד התלהבתי, שיחקתי דיי הרבה זמן אבל לא הבנתי איך אני אמור להגיע לדברים המגניבים באמת - כבישת טירות, מבצרים, גביית מיסים, מלחמות בין ממלכות, דברים כאלה. אז, איך מגיעים לזה? ובעצם איך מתקדמים במשחק? ודבר שני, מה שונה הדמו מהמשחק המלא? כי בדמו יש המון אפשרויות ולא נראה שיש הגבלות בכלל. תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  24. Started by elad76,

Unreal Tournament 2007 מפותח בנתיים לPC,PS3,XBOX360 והולך לצאת בארה"ב ברבע הראשון של 2007 ובאירופה ב30 במרץ Trailer 2 Trailer 1 Images תהנו!!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by A.Iniesta,

שלום שלשום קניתי את המשחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 1 בהתקנה הכול הולך טוב אך כשאני מנסה להפעיל עולה לי הודעת שגיאה בסגנון הזה: speed.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי הנוחות. ואז למטה רשום סגור. איך פותרים בעיה זו??...

• 3 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.