עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yarden_0,

אוקי... אז כל המשחקים שבמחשב שלי עובדים בגרפקיה טובה אבל הFPS נמוךךךך... למשל Call Of Duty 4 ; CSS ואיפלו CS 1.6 ...... הנה המפרט : 1 גיגה זיכרון ג'י-פורס 7300 מעבד 3 GHz לוח אם חדש של ASUS וספק חדששש.. אין לשתיהם אפילו שבועים .. ומסך 20" של Benq והוא WideScreen בבקשה תעזרי לייייי ~! תודה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by MedicZone,

שלום לכולם אנחנו מקהילת VGAMES אנחנו בניתיים 5 אנשים אנחנו צריכים עוד 3 סוסים אנחנו נמצאים בשרת TS3 של VGAMES אנחנו דורשים: להיות שחקנים טובים חייב שיהיה לכם מיקרופון ולהיות פעילים מינימום שעה ביום -אנחנו נעשה טסטים מי שרוצה להיות בקלאן ולהיבחן שיוסיף אותי לסקייפ pelegbs

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by daniel0089,

Nikopol: Secrets Of The Immortals זאנר: הרפתקאה תאריך יציאה: 20 בספטמבר 2008 Based on the Nikopol Trilogy graphic novel series, Nikopol: Secrets of the Immortals will take you through a Paris ruled by a power-hungry dictator in the year 2023. What's worse than the leader of a floating pyramid declaring the take over of a Paris ruled by a cruel dictator? Finding out your father is still alive and being kept underground. Uh-oh Spaghettios! ביקורת (IGN מהאתר): http://pc.ign.com/articles/911/911027p1.html תמונות: http://www.gotgameentertainment.com/nikopol/screens.htm טריילר: http://www.gametrailers.com/player/39410.html פרטים נוספים: http://www.gamesradar.com/p…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  4. שלום,אני רוצה להוריד משחקים אבל כל הזמן כתוב לי שהסרברים של סטים עמוסים ו שאני אנסה בפעם אחרת אבל זה כבר יום וחצי ככה עוד מישהו נתקל בתופעה?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by levimadman,

כשאני משחק במשחק הFPS "תקוע" על 60. למה זה קורה?(אפילו בתפריט)

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by TimoTy,

יש איזושהי דרך לשחק במשחקי פלייסטיישן במחשב??

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by Atlon-Xp,

רציתי לדעת מזה ;D

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  8. Started by Rise<3,

(^◡^ ) תנו בלייק אם אהבתם!

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  9. זה אפשרי לאיזה קומבינציה פה? כי ניסיתי להתקין רגיל בכללי בכונן אחר וזה לא נתן...

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by BigDragoon,

אני בשלב שבו אני על עליית גג של בניין ויש מטוס שיורה עלי. יש לי RPG עם 3 טילים ועוד 3 טילים בתחמושת ליד. בכל פעם שאני מנסה, אני לא מצליח להוריד את המטוס. למשהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  11. אם כבר, אז כבר... קצת עזרה מכם. אני מנסה להתקין ROME, התקנתי אותו בעבר, עכשיו הוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין, לא יכול לקרוא מהדיסק... הוא מתחיל התקנה וקופץ החוצה.... ניסיתי בשני מחשבים שונים, אחד מהם חדש לגמרי, ואותה הבעיה... כל תיקייה בנפרד נפתחת חופשי.... אנא....

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by AreaDooM,

יש לי בעיה , כשאני משחק בכל דבר על מסך מלא זה עושה MINIMIZE בעצמו ואין לי מושג איך לגרום לזה להפסיק, יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  13. Started by bennnn,

שלום המשחק כל כמה דקות נתקע כזה תקיעות מעצבנות,שלא נובעות מכרטיס מסך או זיכרון.קראתי גם שעם 8800 ו 4 גיגה זיכרון יש את התקיעות האלו פשוט רק עכשיו התחלתי לשחק...יש משהו שמסדר את זה? אני יודע שיצא עידכון ואפילו עידכון חדש היום אבל זה מסדר את הבעיה או שיש משהו אחר שמסדר? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  14. אז ככה הורדתי והתקנתי תעדכון גירסא ל1.40 ואחרי שניסיתי להיכנס למשחק הוא רשם Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application אז החלפתי קראק ושניסיתי להיכנס למשחק הוא רשם לי שיש שהתוכנית ניתקלה בבעיה ועליה להיסגר בלה בלה בלה מה לעשותת?? אני חייב עזרה דחוף מצ'עמםםם המשחק התמכרתי למשחק חח ועכשיו הוא לא רוצה לעבוד תעזרוו ליי חחחח

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  15. Started by mosh18,

כל פעם שאני מפעיל את המשחק הוא מראה לי את ההודעה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  16. אני לא מצליח לעבור את שלב 5 , השלב בו יש תעונת שרשרת שנגרמת ע"י נהג אוטובוס שהסתכל על המפה בזמן הנסיעה ונתקע במשהו שלפניו... משהו יכול להסביר לי איך לעבור את השלב הזה?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  17. http://media.pc.ign.com/media/746/746632/img_3576823.html תעבירו לצדדים ותראו את התמונות ככה זה יראה ? גם לגבי ה PS3?

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  18. ומאיפה אני יכול להוריד אותם כי אחרי פירמוט של המחשב שמתי לב שלא שמרתי את זה ואני רוצה להמשיך את המשחק מאותה הנק' ולא להתחיל מחדש. תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by לוח שנה,

איפה מגדירים רמת קושי וכמה תנועה יש וכו'. תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. אפשר להשיג דמו שלו?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by IlanF,

אחרי די הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק, התקנתי אותו שוב, אבל כשרציתי להמשיך בCARERE שלא סיימתי, הוא רושם לי unable to load <profile name> איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by TAMIRRR013,

המערכת שלי זה e8400 ו 9800gtx+ 4gb ram אני משחק על הכי גבוהה רזולוצייה 1280X0124 הגדרות הכי גבוהות שיש ובמקומות סגורים רץ סבבה על 54-70 fps ובמפות פתוחות על 30 fps קבוע חח מה זה 30 זה כלום למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  23. תודה!

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by StablyBlade,

אני לא מבין מה לכתוב ליד הhttp:\\ את המיקום של התמונה?? את הסוג?? את השם??? את כולם ?? בבקשה עזרו לי . תודה מראש.

25. Started by bennnn,

שלום לכולם נתקעתי במשחק הנל בשלב 7 אחריי שאני לוקח סוס........ובורח מהזקן אז אני עוזב באיזו שלב את הסוס ועולה על הר אבל אין לאן ללכת! חרשתי את כל המסך פשוט אין לאן ללכת מישהו יודע מה עושים שם????תודה

• 6 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.