עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום כשאני מתקין את המשחק, הוא בודק לי את המערכת וכותב את הודאת השגיאה כפי שבתמונה. לא הבנתי מה ההודאה, ומה אני אמור לעשות עם זה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. Started by franky,

שמעו במחשב הישן שלי היה לי וינדוס 98 וCM01/02 וHeroes3 עבדו לי.. עכשיו קניתי מחשב חדש עם וינדוס XP ושני המשחקים האלו לא עובדים לי ! אני כמעט בטוח שזה הוינדוס חברים שלי אמרו לי שמשחקים כאלו לא עובדים על הוינדוס כי הוא חדש מדי.. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אז שיאמר פה !

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. אם אני לא טועה המשחק הוכרז כ"אבוד"(כלומר זה חוקי להוריד אותו בחינם). הורדתי אותו מהאתר של HOME OF THE UNDERDOGS,הרצתי אותו,והכל הלך מצוין,אבל אז גליתי שהוא לא מראה את הסרטים. אין לי מושג אם הסרטים נמצאים בתוך המשחק,או שזה קובץ נפרד שאמור להיות על הדיסק,אבל בכל מקרה אני לא מצליח לראות אותם. מי שיכול לעזור, בבקשה :-\. נ.ב האתר חוקי לגמרי,ולכן מותר להוריד ממנו. נ.נ.ב אני ממליץ בחום על המשחק הזה,למרות היותו RPG מכות עם עלילה לינארית וגרפיקה ישנה משנת 96 ,זה משחק ענק, עם עלילה לינארית מצוינת.שיחקתי בו בדמו בלי הסרטים ואני באמת ממליץ עליו. נ.נ.נ.ב אתם משחקים ערפד.(סתם חשבתי שאולי זה יעניין אנשים)

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by R0ck,

מוד Capture The Flag להאף לייף 2, נראה מבטיח. http://www.hl2ctf.com/index.php בקרוב משתחררת גירסת בטא חדשה, לבינתיים, הגירסה הכי עדכנית היא 1.1.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by SupeRnovA,

מתי שאני נכנס למשחק הצבעים עובדים לי כאילו יש לי תמיכה רק ב16 צבעים.. ורואים את המשחק מגעיל כזה. אני לא יודע למה זה, וגם חיפשתי patchים למשחק ולא מצאתי בשום מקום איך לתקן את זה אם אפשר? תודה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. Started by nesber,

אני משתוקק ליריבים...... איסיקיו 164931364 מסנג'ר: sheff2k1@yahoo.com

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  7. יש לי בעיה והיא כזאת... שאני מפעיל את המשחק בסרט התחלה יש קול וגם שאני לוחץ על דברים בטפריט הראשי, אבל שאני מתחיל לשחק אני סאונד במשחק עצמו וגם בסירטונים... אשמח אם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by lisly,

? וזה בא עם half life 2? עריכה: עוד משהו כשאני מוריד את הסטים , אז זה יתן לי לאפשרות להוריד גם את הגירסאות הקודמות כמו CZ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by golanWAN0,

אז ככה יש לי בעיה בneed for speed underground 2 אז ככה. כשאני מפעיל תמשחק הכל סבבה אחרי כל הסרטונים וכל זה.. זה מגיע למסך הפתיחה ואני רואה שחור!! וגם כשאני משחק לא רואים תמכוניות רואים שחור למה??? בבקשה תעזרוו לי !!דחוף אני כבר מת לשחק ! מחכה לתגובות בי......

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by tavlins,

שלום.. יש לי את המשחק ריימן הראשון(והטוב מכולם לדעתי) ומערכת הפעלה אקס פי... כנראה הפעם האחרונה שהוא היה מותקן אצלי זה היה במערכת 98.. עכשיו אני לא מצליח להתקין אותו! לא הצלחתי לא עם קומפטביליטי (האפשרות הזאת בתפריט של המאפיינים) ולא עם דוסבוקס... למישהו יש רעיון? בתודה, שי

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by ^DaRk-MiNd^,

לפני כמה ימים יצא משחק ההמשך של KOTOR בשם Star Wars Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords למי שלא שיחק בראשון, שלא ישחק בזה כי יש המשך עלילתי ישיר שעלול להרוס את התוכן של הראשון, לכן למי שמחפש משחק מהנה מסוג תפקידים,לא דורש ידע מוקדם בסטטיסטיקות אבל מלא בעלילה עם תוכן רציני וטוויסטים - רוצו לשחק במשחק הראשון. בקשר למשחק החדש... בGAMESPOT הוא קיבל ציון נמוך יחסית (8.5) למשחק הקודם (9.1) אבל לפי ההתחלה שלו הוא מאוד דומה. שינו טיפה את העיצוב, ועוד כמה פיצ'רים קטנים. ההתחלה קצת אפורה ולא מדהימה כמו העיר TARIS אבל אז מתחיל התוכן החדש להתגלות מה דעתכם?

• 138 תגובות
    • 11k צפיות
  12. Started by POD,

שלום לכם, יש לי את המשחק הזה והבעיה היא שהוא טוחן את ה-HD בצורה לא נורמלית . זה נראה כאילו הוא לא קורא בכלל מהזיכרון. עד שהוא עולה זה איזה 5 דק', וגם כל תזוזה עם העכבר גורמת לקריאה מסיבית מה-HD. זה כאילו כל המשחק יושב ב-PF. יש לי 256MB של זיכרון ואת ה-PF הגדרתי על 512. הדברים "הכי כבדים" שרצים ברקע זה EMULE, MESSENGER, פיירוול, AVG ANTIVIRUS ולפעמים גם ICQ. מה אני יכול לעשות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

512MB זיכרון 3.06MHZ מעבד GF6600GT כרטיס מסך צריך שדום ירוץ על ULTRA HIGH נכון? כי HL2 נראה מדהים!

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by mrsph666,

שלום, הורדתי את הדמו של HL2 - לא היו שום בעיות לשחק בו, הכל היה סבבה! אחרי ששיניתי מ - 1024x768 ל - 1600x1200 רק כדי לבדוק משהו, הופיעה הודעת שגיאה - תמונה מצורפת! כל פעם שאני מנסה להפעיל מחדש את המשחק, אותה בעיה צצה! הבנתי שזה נובע מהרזולוציה, אולי אתם יודעים איך ניתן, ללא כניסה למשחק, לשנות את הרזולוציה (לפני שהוא עוד נכנס לתפריט הראשי, זה קורה) ? תודה רבה! הנה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. שמו השעתממתי אז התקנתי את GTA VICE CITY ועכשיו שיחקתי והכל סבבה.. עברתי מלא שלבים ויש לי מלא כסף..קניתי כבר את כל העסקים אבל נישארו כמה בתים..ופשוט אין לי משימות אז מה שימתי תמישחק?או שאני צריך לעשות איזה משהוא מיוחד?בבקשה עזרה...ואני משחק כבר יחסית הרבה זמן בלי שאין לי שום משימה של המישחק..רק משימות של עסקים..כמו להשיג מכוניות והמשימה באי של הסרטים וכאלה.. בבקשה תעזרו!!

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. כשאני משחק במשחק,קיימים פריזים מעצבנים כאלה ויחד איתם גם הקול קופץ וחוזר על עצמו(כאילו נתקע התקליט)..וזה מעצבןןןןןןן יש אולי איזה פאץ שמתקן את זה?? כי לדעתי זה באג במשחק ולא המחשב שלי..

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  17. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3015 חמוד ביותר

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by liav12,

שאלה בכותרת (:

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by icebreak,

http://www.gamers-depot.com/interviews/agiea/001.htm מאיץ מנוע פיסיקלי בחומרה, שאמור להוריד את העומס מהמעבד בעתיד.. נראה מבטיח ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  20. http://xbox.gamespy.com/xbox/microsoft-xbox/594331p1.html במסגרת ה GDC פורסמו פרטים על המערכת דור הבא, השם קוד של XBOX 2 הוא XENON # CPU - Xenon's CPU has three 3.0 GHz PowerPC cores. Each core is capable of two instructions per cycle and has an L1 cache with 32 KB for data and 32 KB for instructions. The three cores share 1 MB of L2 cache. # GPU - Xenon's GPU is a generation beyond the ATI X800. Its clock speed is 500 MHz and it supports Shader 3.0. The final GPU will be more powerful than anything on the market today; in game terms, it would handle a game like Half-Life 2 with ease. # System Memory - Xenon will have 256 MB of system RAM. # Optical Drive - As many have…

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by GZA3,

שלום לכם, אני צריך קונפיג טוב ל CS:S עם כרטיס מסך X850XT PE משום מה ה FPS שלי הוא רק 80 (!)

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  22. ניסיתי להתקין את Riddick (גירסת דיסקים) ובדיסק הרביעי עלתה הודעה GAME HAS CRASHED CO YOU WANT TO CREATE A CRASHLOG לחצתי לא וזה יצא מההתקנה ניסיתי להתקין מחדש ובדיסק הרביעי עוד פעם עלתה ההודעה GAME HAS CRASHED CO YOU WANT TO CREATE A CRASHLOG הפעם לחצתי כן וההודעה הזאת עלתה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by TZuKi,

שלום שלום אני משחק ב NFSU2 בערך מאז שהוא יצא, קצת אחרי. לפני קצת יותר מחודש התחילו בעיות תצוגה איתו. אחרי כמה זמן של משחק, 10 דקות בערך, התצוגה משתגעת לגמרי. קצת קשה להסביר איך אבל אני אנסה: זה מתחיל בפסים לא קשורים על המסך, אבל לא סתם לאורכו ורוחבו, אלא כאלו תלת מימדיים. כלומר, בעלי עומק. אחרי זה זה פשוט כל המסך, וכמה שאני מנסה לנהוג ככה, ונעזר במצפן, הוא פשוט יוצא מהמשחק בסוף. אם הבעיה מוכרת, אשמח לפתרון. אם לא, אעלה תמונה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by kingpin,

הורדתי את המישחק יש בו 5 קבצים 4 רגילים והחמישי Image mds בקיצור אני מתקין רגיל אם הורטואל ואז מעלה את הדיסק הראשום והמישחק לא עולה כותב שגיאה וגם ניסיתי אם mds לא הצלחתי בהוראות בספרדים שמתי לב למילה rps אז הגדרתי את הדיסק הראשון שיעבוד rps גם לא מצליח למרות שהשגיאה מישתנה למשהו אחר נסיתי ליצרוב ב secorum גם לא עובד מישהו הצליח לעלות את המישחק שיעזור לי

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by Wazabi,

המשחק הישן הוא - grim fandango (מניח שכולכם מכירים), ויש לי בעיה עם ההתקנה שלו. כשאני מכניס את הדיסק נפתח לי התפריט, אני לוחץ install, ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה, נותן לי אפשרות ignore ו- close, וכשאני לוחץ על אחת מהאפשרויות זה נתקע, ואני צריך לסגור את זה עם ctr+alt+dlt. הנה ההודעה: 16bit windows subsystem c:\windows\system32\autoexec.nt The system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft windows appilcations. choose "close" to terminate the appilcation. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה המעצבנת? ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב 1001 פעמים וזה לא עזר. אני חייב לדעת איך פותרים את זה ???

• 8 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים