עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by STRENGTH,

לא מזמן סיימתי את המשחק הזה ומאד נהניתי מהקרבות ומעלילה... אני חייב להגיד שזה משחק טוב. גם אתם שיחקתם במשחק הזה? אבל יש שאלה שמאד מציקה לי.. RAZIEL בסוף מת על-ידי קיין,אבל זה אומר שהוא באמת מת לתמיד? במשחק הבא לא יהיה אותו? כי אני ממש אוהב את הדמות הזה :'( :'( :'( :'( :'(

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ezx,

עוד מישהו ניתקל בזה יש למישהו מושג מזה?? תודה לכול העונים

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  3. שלום התקנתי את הפיפא 2005 וגם את הטלאי של הליגה הישראלית ויש בעיה אני לא רואה את הכדור אלה רק את הצל שלו מה עושים בבקשה מישו

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by coorva,

מה טוב יותר למישחקים? NTFS או FAT32? יש איזו חשיבות לעניין הזה שבא לידי ביטוי בהרצת מישחקים? תודה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by *NightMare,

מה זה Cap Space... שאני רוצה להחליף שחקן עם קבוצות אחרות, אז הם שולחים לי הודעה ובא הם אומרים שאין לי Cap Space ואני צריך לפנות מקום... מה זה בכלל Cap space? ואיך מפנים מקום?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. Started by shauli,

יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, ג'יגה זיכרון ומעבד אטלון 3000 939. כאשני מעלה את המשחק, הגרפיקה נראית ממש מוזר. הצבעים דהוים כאלה והכל 'מרובע' כזה...זה בטוח לא מה שאמור להיות.... יש איזה פתרון?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by thegodx,

טוב כל מי שפה בפורום משחק RYL www.ryl.net אני רוצה לעשות פגישה של כל השחקנים הישראלים סתם בישביל להכיר ולעשות חבורה ולילחם בישביל הכיף הפגישה תיהיה בעיר הפירטים בגינה של הבית של מיכאל (מנהיג הפירטים) תרשמו פה בת'רד את הפרטים של השחקן שלהם: 1.מין(בני אדם\אורקים) 2.רמה 3.שם ----- אני יתחיל: בני אדם 38 Leonid

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by g_s,

לאחר שמחקתי את המשחק מהמחשב לפני כחודשיים, ניסיתי השבוע להתקין אותו מחדש אך כשאני מכניס את הדיסק הראשון כדי להתחיל להתקין הוא עושה לי אפשרות לPLAY ולא לINSTALL עשיתי חיפוש לHL2 והוא לא מצא לי אפילו קובץ אחד שעונה על השם?! מישהו יכול לעזור לי???

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  9. יש לי את manager 99 של ea שקניתי בזמנו אז בא לי לשחק בו התקנתי והוא רושם שאי אפשר להפעיל בוינדוס XP רק 95\98 איך אני בכל זאת יכול לשחק בזה על וינדוס XP? תודה.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  10. שמעתי עליו הרבה אבל מה הוא בדיוק? איזה סוג? מה צריך לעשות שם וכו'? תודה...

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  11. כל פעם שאני מגיע לאותה נקודה (בתחילת המשחק, בנמל), המחשב עושה לי ריסטרט. מישהו מתקל בבעיה? יודע איך לפתור? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  12. זו בעיה מוכרת? אני משחק בהלף לייף החדש, עובד חלק.. אין שום בעיה כשאני נכנס לNFSU 2 אחרי כמה דקות שאני משחק הוא נכבה לי.. כל פעם במקום אחר, הורדתי דרייברים מ ANVIDIA, גם לא עוזר. מישהו יודע מה הסיבה? מה צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  13. Started by ofer_mat,

משחק ענק!!! אפשר להוריד עוד מפות? או תוספות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. *נמחק -וארז*

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. האם יהיה/יש המשך למשחק COMMAND & CONQUER Generals: ? ואני לא מתכוון לתוספת של גנרלס...... ד"א אם אין המשך אולי יש משחק שדומה למשחק הזה פשוט בין המשחקים הכפיים ביותר ששחיקתי בהם...... תודה ;D

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by overload,

מתיחה של VGAMES או לא? http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=10056 לדעתי כן.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שךום לכולם אני רוצה לשחק נגד אחי ברשת האינטרנט ורציתי לשאול אם זה אפשרי בחיבור אינטרנט לשחק אחד נגד השני במשחק הגדול הזה לשנניו יש אותו אינטרנט כבלים ואין לנו יותר את המודמים הישנים 33660 האם זה אפשרי מישהו מכיר דרך?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by liav12,

שאלה בכותרת, אני לא מוצא אותה בכלל..מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by shimon1,

לא מזמן הייתה לי בעיה במחשב וDOOM3 נמחק לי ואיתו כל השמירות. מישהוא יכול לתת לי שמירה? , אני הייתי בשלב שבו אני מקבל ממשיהו את SOUL CUBE . תודה רבה SHIMON1

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by prelly,

הנושא אומר הכל אבל אני יסביר למי שצריך... מה שווה יותר xbox או ps2? מה שווה יותר לקנות. איפה יש יותר משחקים יפים... כל השטיות אני לא מבין כל כך היה נחמד אם מישהו יסביר לי על שניהם? אם אפשר לשחק ברשת (אינטרנט) עם אחד מהם וכל השטויות תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  21. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

;D

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by meidan,

מישהו יודע איך ניתן לשנות את הרזולוציה ב The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay? בכל פעם שאני מפעיל את המשחק, מופיע לי חלון קטן שאומר "Resoloution not supported. Recomened resoloution 1280*1024 @ 60Hz", ואחרי כדקה המסך הופך שחור. יש לי Samsung SyncMater 710n, 6800GT, ForceWare 75.90. תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  23. יישר על ההתחלה שאני מעלה את שלב ראשון ממש בסרט הוא עושה לי ריסט למחשב מישהו נתקל בבעיה ? עשיתי אפדייט למשחק .....ניסיתי להעלות אותו מהרדיסק אחר לגמרי עדיין

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  24. Started by weamir,

מי יכול לתת לי משהו טוב?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by STRENGTH,

יש לי 9600XT 512 זיכרון יעבוד על HIGH חלק? כי 2 עבד על 1280 HIGH ולא ראיתי שהיה בעיה.

• 11 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים