משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את המשחק freelancer אתמול והיום התחלתי לשחק בו , משימה ראשונה הכל היה טוב ויפה ואז במשימות הבאות פתאום כשיש דיאולוגים לא שומעים כלום וזה מאד פוגם בהנאה יש לי gamesurround fortisimo 3 7.1 ואת הדרייברים הכי חדשים וwin xp home edition . אני באמת לא יודע מה אני יכול לעשות , האם לעוד אנשים הבעיה הזאת הופיעה ?
-
יש לי supreme commander ואני מנסה להתקין לו פאצ'ים אבל אין לי מושג איזו גירסה? יש דרך לדעת? ויש איזשהו פאצ' שמרכז הכל כי יש טונות וכולם מבולגנים כאלה..
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש משחק ישן הבעיה שאני לא זוכר את שמו ובשביל זה אני צריך את העזרה שלכם. המשחק עד כמה שאני זוכר : היה על נמלים או תולעים או משהו אחר בסגנון (וזה לא WORMS) שצריכות להגיע לנקודה מסויימת במסך ע"י בניה של גשרים או מין מדרגות כאלה וחפירות באדמה המטרה הסופית היא ליצור מסלול בטוח לאותם תולעים או נמלים ושיגעו לנקודת הסיום במסך.. מישהו יודע על מה אני מדבר בבקשה שיגיד לי איך קוראים למשחק ומאיפה אפשר להוריד אותו? נ.ב נזכרתי שאותם יצורים קטים הם הולכים וחוזרים כל פעם שהם נתקלים באיזה מכשול, כלומר, אם יש איזה עמוד אז צריך לקחת איזה יצור שיחפור בשביל שכל השירה תמשיך להתקדם.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום... לאחר כמה חצי-דקה או דקה במשחק, במחצית הראשונה, המשחק פתאום מתחיל לרוץ ב- Slow Motion מוזר. זו לא ירידה ב- FPS! הכל חלק, רק איטי בטרוף... ניסיתי לעשות הכל, לשחק עם כל ההגדרות: High ו- Low, לבטל ולאשר Frame Skipping ו- Wait for V-Sync, עידכנתי דרייברים. אפילו הורדתי ReForce והפעלתי אותו עם ה- V-Sync, וזה עדיין לא פעל. יש לי 6800GT, ויש לציין שעד לבעיה המשחק רץ חלק להפליא. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך לינק ל Need For Speed Underground על HTTP בבקשה אם אפשר...? :-* תודה לעוזרים...(למוצאים)!!! :-* :-* :-*
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אנשים אני מקבל עוד מעט מחשב חדש וקניתי ביחד איתו בחנות את המשחק DiRT המחשב החדש לא הגיע אז אמרתי אני ינסה להתקין אותו על המחשב הישן התקנתי את כל ה-11GB ושניסיתי להיכנס למשחק המחשב פשוט לא מגיב לפעולה שלו זה כאילו אני בכלל לא מנסה להיכנס למשחק.. למה זה ככה? מפרט: amd athlon 2500+ xp 1.8ghz @ 2.35ghz 7600gt 256mb 1gb ram
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קישור להורדה של פרו אבולושן 5 המלא? אני יודע שזה קצת ישן אבל אני חייב את המשחק הזה ואת הגרסא הזאת זה דחוף תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היגעתי לשלב שבוא אני ועוד אחד נכנסים לבנק לאחר מיכן הוא יוצא ואני לא יודע איך להמשיך מישם?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התחלתי לשחק COD 2 ברשת ויש לי בעיות פינגים הפינגים שלי נעים בין 100-200 וזה מעצבן אני לא יכול לזוז האימיול לא פועל לי ושום תוכנה לא פועלת לי ברקע רק טימספיק וזהו בבקשה תעזרו למה אני רוצה להתחיל לשחק קוד 2 ובגלל הפינגים אני לא יכול עזרה פליז אם אתם צריכים עוד פרטים רק תישאלו
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הנה כמה סרטונים של המשחק החדש Crysis תהנו... : http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?pid=931665&sid=6165007&tab=related&tag=videos;related;1 http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6146726&pid=931665 http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6153482&pid=931665
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני תקוע במשימה Up, Up And Away! http://www.gta-sanandreas.com/guides/missions/lasventuras.php#Up,%20Up%20And%20Away! ואני לא מצליח לעבור למישהו יש דרך?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP דרייברים 81.94
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מדבר על משחק האסטרטגיה... המשחק מותקן והכל וגם מעודכן,אבל כל פעם שאני מכניס את הדיסק ולוחץ "PLAY" אז מופיע מסך הטעינה ואז הוא פשוט נעלם וזהו...=\ יש לי גם את חבילת ההרחבה אבל גם היא לא עולה בטענה שלא נמצאה חבילת הבסיס....מה אני עושה?? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש שם הרים ומדרגות כאלה ואני לא יודע מה לעשות אני מטפס עד הסוף ואין איך לצאת משם .. תיסתכלו אולי אתם עברתם את זה ..? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה המצב? עשיתי סקירה על הFINN - LMG החדש שיצא לאמצע העונה החמישית. אני אישית התאכזבתי ממנו. מה אתכם??
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את המשחק ושניסיתי לשחק בו אני רואה מסך שחור ורק שומע את המוסיקה.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, קניתי משחקים כמו: NFS Under Cover GRID. והחוויה האמיתי היא לשחק עם הגה... ואני לא כל כך יודע איך להגדיר אותו אשמח לקבל פירוט. בתודה מראש yosda-boy,
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק של PES6 מקורי...אין לי את הקופסא והחוברת(נאבדו לי-אני שם בגלגלת את הדיסקים)רק את הדיסק. רציתי לדעת איך אפשר לשחק PES ברשת כי רשום לי password מה זה הסיסמה הזאת? אם הסיסמה רק על הקופסא אז יש דרך לשחק אני נגד חבר שלי ע"י IP כמו בפיפא שלא חייבים דרך חדרים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לילה טוב. התקנתי את המשחק, העברתי את הקראק לתקיה של המשחק אבל קופצת לי הודעת שגיאה: הורדתי בערך 5 קראקים ובכל אחד מהם יש לי את אותה הבעיה. התקנתי את המשחק פעמיים מחדש ופעם אחת בקונן אחר אך עדיין אותה הבעיה. מבקש את עזרתכם. תודה ולילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אחרי שאני עושה login המשחק נכנס ישר לשרת, וזה לוקח איזה 5 דקות,בזמן הזה אי אפשר לעשות כלום וזה מראה כאילו המחשב תקוע ואז שזה מסיים זה נכנס לאיזה שרת שהוא רוצה. יש דרך לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
השאלה למעלה פשוט ראיתי שמצויין האחד האתרים שהוא ל XBOX ו PS2 ולא היה מצוין על PC
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור ל VC Patch?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עוד מעט מגיע אלינו FC2 ו גם BIA שיצא לא מזמן כבר כאן. בחודש האחרון, אחרי 3 חודש של עבודה עם הWindows ומספר וירוסים, נראה כי הביצועים קצת ירדו, במספר משחקים, חשים את זה בעיקר ב Warhead... שווה לפרמט?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר בשביל שהמשחק יעבוד ברשת (TCP\IP)? תודה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
צריך עצות בכל הנוגע למשחקים הכי חמים של השנה.. תודה לכם על העזרה והתמיכה! StorM FighteR
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-