משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אני מאמין שכבר חרשתם את הנושא אבל יש לי בעיה עם המשחק התקנתי אותו כמו שצריך אבל כשאני מנסה לעלות אותו המסך הופך לשחור ופשוט נתקע מה אני יכול לעשות?!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כבר שנה וחצי אני לא משחק במחשב בגלל שאחרי המשחק מאפיה שום משחק לא מרגש אותי שמעתי שיוצאת מין גרסת המשך למשחק ואפילו ראיתי סרטון של הרחוב וסביבת המשחק אז אם יש לכם מידע על המשחק אנא אמרו הדבר היחיד שאני יודע זה שזה אמור לצאת בסוף 2005 .
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מה הצבעים של השמות של הנשקים ב TITAN QUEST אומרים (אני יודע אני יודע... משחק ישן..)
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
:s05: שלום לכולם מבקשת עזרה!! בהתקנת ultima8 ב XP הצלחתי לעשות התקנה ידנית דרך cmd במחשב אך נתקלתי בקוד בעייתי 286.333 של המשחק שקשור לקוד אבטחה כלשהו. ולפי ההוראות אני צריכה לסדר את הקבצים Autoexec.bat config.sys ואין לי מושג איך להמשיך. יצרתי אותם דרך cmd אבל אני מפחדת להרוס משהו במחשב ואני צריכה הדרכה הדף בו נעזרתי: http://www.wcnews.com/webmirrors/tech/gamefaq/ultima8.html תודה, קרן :hi: :hi:
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מאיפו אוכל להוריד את ה PATCH 1.41 באתר ישראלי? :'( כי זה יורד לי לעט מאירופה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. למי שטרח להשקיע ולבדוק מה יש בדיסק השלישי של אנריל 2003 ודאיי שם לב לחבילת צ'ופרים מעניינית הכוללת תוכנות עריכה ותמונות לסקינים של דמויות באנריל 2003, אני אישית לא ממש הבנתי כיצד לעשות כן ויש המון המון סקינים ממש יפים בדיסק השלישי. אם מישהו יוכל להדריך אודה לעזרתו מכייון שיש אפשרות להרחיב את מגוון הדמויות בהרבה! אגב מכסחים לי את הצורה בכל השרתים אבל זה עוד ישתנה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למשחק אסטרטגיה משחק תפקידים ואם אתם מכירים אז גם למשחקים כמו מקס פיין..... תודה רבה רבה למגיבים!!!
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני מחפש משחק ישן הבעיה שאני לא זוכר את שמו ובשביל זה אני צריך את העזרה שלכם. המשחק עד כמה שאני זוכר : היה על נמלים או תולעים או משהו אחר בסגנון (וזה לא WORMS) שצריכות להגיע לנקודה מסויימת במסך ע"י בניה של גשרים או מין מדרגות כאלה וחפירות באדמה המטרה הסופית היא ליצור מסלול בטוח לאותם תולעים או נמלים ושיגעו לנקודת הסיום במסך.. מישהו יודע על מה אני מדבר בבקשה שיגיד לי איך קוראים למשחק ומאיפה אפשר להוריד אותו? נ.ב נזכרתי שאותם יצורים קטים הם הולכים וחוזרים כל פעם שהם נתקלים באיזה מכשול, כלומר, אם יש איזה עמוד אז צריך לקחת איזה יצור שיחפור בשביל שכל השירה תמשיך להתקדם.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בטח אין הרבה שזוכרים את המשחק, אבל זה היה אחד המשחקים הכי טובים לזוג ששיחקתי, מצאתי ברשת גרסא שנקראת ARCHON EVOLUTION שזה שיחזור לא רע בכלל (יצא ב-2007) אבל הוא ל-2 שחקנים באותו המחשב, אני מחפש שיעבוד באינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
כל מי שיש לו TRACKMANIA NATIONS שיכנס עכשיו בשעה 15:00 יום שבת לסרבר:pcg.co.il כי יש שם איזה 10 תורכים שכל פעם מעיפים מישהו
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני עם 8800GTX, אני ממש אבל ממש אוהב לשחק איתו, יש קטעים מעצבנים שיש FPS נמוך. למשל במשחק Test Drive Unlimited. הכל על המקסימום, 1920X1200 ,antialiasing X16Q/anisotropic X16/HDR, בקושי על איזה 10 FPS בלחץ. העם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
מימינכם...? מישהו מפעיל בULTRA?(טקסטורות)
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן בהתחלת המשחק, אחרי כמה שניות עד דקה או שתיים של משחק בלבד, המשחק עושה פריז עצבני למחשב או שבכלל דופק אותו לריסט... ניסיתי הכל, בדקתי DX, כיביתי אנטיוירוס, שיחקתי עם ההגדרות, כלום... בבקשה תעזרו לי... הנה כמה פרטים: מחשב פנטיום 4A כרטיס מסך ג'יפורס 4 64 מגה ALICE מקורי כמובן... תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=32789 אין לי כח לכתוב ביקורת משלי..
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק הפעלתי את הקראק עם ה DAEMON Tools המשחק עולה יש מסך שחור וכתוב OUT OF RANGE וזהו זה נשאר ככה מה אני עושה ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
במשחק GTA SAN ANDREAS איך אני מבטל את העכבר שלא ישפיע לי בתזוזה באמצע המשחק? תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP דרייברים 81.94
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את המשחק אחרי פירמוט, ועכשיו כשאני מתחיל לשחק אני רואה את כל המשחק ממש כמו בערפל. איכשהוא הצלחתי לצאת מחוץ לביוב אל החוף, ושם כל הדברים הקרובים נראים כנ"ל - חוץ מהנוף הקצת יותר רחוק שהוא נראה נורמלי. יש לציין שלפני כן המשחק עבד מצויין. המחשב: P4 2.8 FX 5900XT הגדרות תצוגה לפי ברירת המחדל שהמשחק הגדיר. יכולות להיות (רק ) 3 בעיות: 1. הגדרות. 2. בעיה בדיסק של המשחק. 3. חומרה - כ.מסך (למרות שמשחקים אחרים עובדים כרגיל).
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אחרי שאני חוטף את הכדור לשחקן שאני רוצה למסור ישירות לשחקן הוא לא נותן לי, יש מין דיליי קטן כזה עד שאני מוסר לו ואז חוטפים לי את הכדור? יש מין שיטה לדבר הזה?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם.. נפתח וונטרילו חדש לקהילת שחקני המשחק האגדי (AA) אמריקס ארמי. מתקיימים בו סקרימים ותחרויות מידי פעם. האייפי: 195.28.180.51:8888 גרסה 2.1 כל שחקני המשחק מוזמנים
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
תראו בבקשה את הסרטון עכשיו העלתי/הכנתי אותו עם הפלאפון [בגלל שהתוכנה שמקליטה מורידה את ה FPS באופן חד(ל30) ובאופן מוזר גם את ה"לגים" אז לא יכלתי להדגים לכם את זה אם הייתי מקליט דרך התוכנה]: תשימו לב איך המשחק נתקע בקביעות כל כמה שניות http://youtube.com/watch?v=9PnEZxY6pR8 יש לי "lagges" והפינג אצלי בסדר גמור, fps 100 (המפרט בצד), הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לכבות את המחשב לפחות ל10 דקות ורק אז אני יכול לשחק כחצי שעה בלי ה"לגים" האלה. יש הצעות לפתרון? עריכה: עכשיו בדקתי את זה במשחק רגיל(לא ברשת) וגילית שככל שאני מוריד את הFPS הוא הולך יותר מהר אבל אין lagges ,ככה זה גם במשחק ברשת אבל עם לגים. יש פקודה שבעזרתה ניתן להגביר את המהירות: cl_forwardspeed והיא נשארת אותו דבר ג…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-