משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בשלב ההוא כשהורגים את הדרקון- אז הרגתי אותו אבל אני לא יודע מה לעשות לאחר מכן אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי..
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
למי שלא מכיר thottbot הוא אתר שמראה את כל סוגי המפלצות והחפצים איפה אפשר למצוא אותם ואת סיכויי הנפילה שלהם תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי supreme commander ואני מנסה להתקין לו פאצ'ים אבל אין לי מושג איזו גירסה? יש דרך לדעת? ויש איזשהו פאצ' שמרכז הכל כי יש טונות וכולם מבולגנים כאלה..
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ב"טיפים" שמופיעים במשך הטעינה של כל משחק מצוין לפעמים ששימוש בone touch יכול להשאיר את השחקן מאחורה ושזה דבר מאד מהותי..... מה זה בדיוק, ואיך אני משתמש בזה?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה עושים.? איך אני בודק מה הבעיה. או לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת עכשיו? מוזר זה פתאום קרה.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
משחק נחמד מאוד ומומלץ לאוהבי הז'נר (קווסטים(מעניין כמה כאלה יש פה?))
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Half.Life.2.Lost.Coast עכשיו הוא שוקל 320 מגה וזה לא נראה לי הגיוני אז רציתי לדעת עם צריך את HALF LIFE2 כדי לשחק בזה?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מחשב athlon 2800 לוח gigabyte 7n400 pro2 כרטיס מסך gigacube radeon 9600 pro vivo. אין שום בעיה בשום דבר אחר לא בתצוגה ולא בסאונד, רק במשחק הזה (וזה המשחק היחיד שיש לי כאן כרגע) מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שאני מנסה לשחק במולטיפלייר בקול אוף דיוטי 2 (לא קניתי אם אתם מבינים..) ושאני ניכנס לסרבר מסויים זה אומר לי ככה: **** Has been kicked via punkbuster ושאני מבטל את הפאנקבאסטר זה אומר לי שאני צריך להפעיל אותו אותו דבר גם במישחק war Rock שאני ניכנס לאיזה שהוא סרבר מעיפים אותי ויש אותה שגיאה כמו בקול אוף דיוטי מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אנשים אני מקבל עוד מעט מחשב חדש וקניתי ביחד איתו בחנות את המשחק DiRT המחשב החדש לא הגיע אז אמרתי אני ינסה להתקין אותו על המחשב הישן התקנתי את כל ה-11GB ושניסיתי להיכנס למשחק המחשב פשוט לא מגיב לפעולה שלו זה כאילו אני בכלל לא מנסה להיכנס למשחק.. למה זה ככה? מפרט: amd athlon 2500+ xp 1.8ghz @ 2.35ghz 7600gt 256mb 1gb ram
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני תקוע במשימה Up, Up And Away! http://www.gta-sanandreas.com/guides/missions/lasventuras.php#Up,%20Up%20And%20Away! ואני לא מצליח לעבור למישהו יש דרך?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למשחק אסטרטגיה חזק שלא יהיה מהפשוטים משחק עם קצת מורכבות ושיביא לי אתגר אמיתי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שמישהוא יסביר לי מה כתוב פה: http://www.nzone.com/object/nzone_supremecommander_promo.html אם קונים מעבד מסדרת Intel Core 2 Duo :י 6600, E6700, Q6600, X6800, or QX6700 עם GeForce 8800 GTX or GeForce 8800 GTS או NVIDIA nForce 600i Series motherboard from EVGA מקבלים את המשחק Supreme Commander י??? ??
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היה לי את הבעיה עם השגיאה: internal driver error in idirect3ddevice9::present הרצתי חיפוש פה בפורוםם וראיתי שצריץ להוריד עדכון מסויים של מיקרוסופט. בזמן ההורדה קראתי בפורום אחר שאם משנים את הרזולוציה ל800*600 אז זה יכול לפתור את הבעיה. שיניתי רזולוציה ומאז המשחק מתחיל לעלות ומתרסק בלי שום הודעת שגיאה. יש דרך לשנות הגדרות בצורה אחרת? יש למישהו רעיון?????
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כמו אנקלייב והנסיך הפרסי...גם משחקים קצת ישנים נכנסים לרשימה..מי שיכול לעזור תודה!
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
חברה, תגידו אם אשפר לשחק RA2 ב-kali או ב-GameSpy/GameSpy Arcade? אם כן איך מגדירים שם את ההגדרות?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://www.fortunecity.com/underworld/fifa/168/marsmaniacs.htm זה היה משחק מעולה אני זוכר שרק שיחקתי את הדמו הרכב היה מרחף מעל למסלול וההתנהגות והפיזיקה היו מעולים המסלולים היו עם עליות וירידות חדות וסיבובים חדים כל הקפה קיבלת בונוס והרכב היה נוסע יותר ויותר מהר והייתה במאבק עם עצמך לסיים סיבוב לפני שהזמן אוזל היה משחק ממכר ניסיתי למצוא אותו מספר פעמים בעבר אף פעם לא הצלחתי
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ושניסיתי לשחק בו אני רואה מסך שחור ורק שומע את המוסיקה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום באחד המשחקים שלי, כנראה שלחצתי או אחי לחץ על משהו ועכשיו כל מפה נעשת הקלטה של הנעשה. איך מבטלים את זה? בכיוון המקשים יש רק כפתור להפעיל את האופציה, אך לא מצאתי איך לכבותה.. תודה מראש d
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה כמה שלבים יש בfear הרגיל ללא ההרחבה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
-
השאלה למעלה פשוט ראיתי שמצויין האחד האתרים שהוא ל XBOX ו PS2 ולא היה מצוין על PC
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לדעת איך נפטרים מהמשטרה.... או שזה חובה להסגיר את עצמנו, למה שאני מחכה הרבה זמן עדיין המשטרות לא נעלמות....מה אני עושה עם זה? משלם?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-