משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את המשחק freelancer אתמול והיום התחלתי לשחק בו , משימה ראשונה הכל היה טוב ויפה ואז במשימות הבאות פתאום כשיש דיאולוגים לא שומעים כלום וזה מאד פוגם בהנאה יש לי gamesurround fortisimo 3 7.1 ואת הדרייברים הכי חדשים וwin xp home edition . אני באמת לא יודע מה אני יכול לעשות , האם לעוד אנשים הבעיה הזאת הופיעה ?
-
יש לי אנטיוירוס מקאפי, העניין הוא שהכל בסדר בד"כ, וזה מוצא לי המון... אבל כמו עכשיו זה מוצא לי רק איזה 20 מה לעשות? מישהו מכיר את הבעיה? תודה על כל עזרה!!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ראיתי בyes בערוץ 30 טק טוי עשו ראיון עם מפתחי המשחק ועם הגרפקיה המשופרת של המשחק הזה.. והוא חדש חדש מה השם שלו ?! כי אני יודע שיש כבר משחק ישן שנקרא שר הטבעות ???
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
17:15:28 26/01/2003 בימים אילו אני מעלה אתר של המשחק NBA 2003 באתר יפתח טורניר מקצועני של ליגת הNBA 2003 עם טבלאות משחקים השחקן הצטיין של המערב והמזרח שיכלול נקודות ועוד הרבה דברים טובים כאשר הזוכה בתחרות ייזכה בפרס יקר ערך הליגה תחולק לבתים כאשר הליגה תהיה בקצב של 2 משחקים ביום על חוקי הליגה יננתנו פרטים בהמשך מי שמעוניין להשתתף בטורניר שייצור קשר באמייל hst1@walla.co.il על מנת שהאתר יעלה במהירות האפשרית מי שמעוניין לשחק בליגה חייב ליצור קשר בהקדם נותרו עדיין מקומות
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בהתקנה זה מבקש ממני 2 סריאלים.. שמתי אותם. אחרי שאני מתקין אני שם את הקראק, נכנס למשחק ואז הוא רושם לי COULDNT VERIFY MEDIA. הורדתי עדכון למשחק, אני בא להתקין זה רושם לי שזה לא מוצא את התקיה ולא שיניתי את המיקום שהוא רצה להתקין בהתחלה. מה אני אמור לעשות?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לגבי סרבר בקונטר סטרייק הפרוץ... אני יודע שיש אתרים שמציעים בתשלום פתיחת סרבר שזמין כל הזמן מכל מקום עם כתובת מסויימת... ואני יודע שיש קובץ בפריצה (HLDS.EXE) שמאפשר לפתוח סרבר...אבל חייבים להשאיר את המחשב שממנו פתחת את הסרבר כל הזמן דלוק עם התוכנה... השאלה שלי היא האם יש דרך חינמית לפתוח סרבר שישאר פתוח גם שאני לא בבית והמחשב שלי לא דלוק?? תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מגדיר 2 שלטים לפיפא 2009 (שלטים אלחוטיים של הXBOX) המחשב נותן לי רק שלט 1 ואת המקלדת, ואני רוצה שני שלטיים, אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אשמח. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
בזמן האחרון.. אני משחק הרבה בcounter strike source והכול בסדר, עכשיו..... אני נכנס הרבה פעמים לשרת של הקלאן הישראלי lwarl לא כי אני אוהב את השרת או שאני מכיר את האדמינים..... עכשיו יש שם אדמינים שמנצלים לרעה את כול היכולות שלהם כמו slay או ban, למשל רק היום שיחקתי בשרת שלהם ואחד האדמינים (lwarl defuser או משהו כזה) עשה לי slay סתם... ואז התחלנו לריב והוא עשה לי באן... עכשיו לשאלה האמיתית..... יש לאן לפנות?!?!?!!?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אנשים בבקשה תעזרו לי... מת לשחק בזה במחשב ולא מוצא שופ גיארסה של המשחק הזה. יש גירסא אחת מעפנה שמצאתי שאפשר לשחק בפלאש אבל רק עם הדמות של ריו. יש מצב שמישהו עוזר לי???!!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אז ככה- גיביתי את התיקייה C:\Documents and Settings\xxx\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars כאשר xxx זה השם משתמש שלי. בתיקייה הזו נמצאים הפרופילים של המשחק. אחרי הגיבוי, פירמטתי את המחשב, והתקנתי את המשחק מחדש. אחרי ההפעלה הראשונית (המסך הקטן של ה"וולקאם באק, קומנדר", כתבתי שם את שם הפרופיל שהיה לי קודם) ועידכון של המשחק דרך המשחק ל1.7, יצאתי מהמשחק והחלפתי את התיקייה של השמירות בתיקייה של השמירות הקודמת שהייתה לי. הפעלתי את המשחק שוב, והשמירות שלי לא הופיעו במשחק עצמו. מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש, כאשר אני ממקם את השמירות שלי בנתיב הנכון לךפני ההפעלה הראשונית, הפעלתי את המשחק, ושוב הוא שאל אותי מה שמי ("הוולקאם באק" הזה) ולא הראה במקום את השמירות. אני…
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
במפיצה EA חשפו את הדרישות של משחק המירוצים הטרי אשר יגיע לפלטפורמת ה-PC בחודש הבא, כשלשם שינוי יש הסבר על ההגדרות הניצבות מאחורי השמות דרישות מינימליות ודרישות מומלצות כבר סיפרנו לכם ש-Need for Speed החדש הוא אחד ממשחקי ה-PC המסקרנים ביותר בסביבה מבחינתנו, לא רק מבחינת המשחקיות עצמה אלא גם תודות לתהליך "בישול" נוסף של כחמישה חודשים לו זכתה גירסה זו לעומת מקבילותיה עבור הקונסולות, משהו שבהחלט לא רואים בתחום בכל יום. כעת, כשהכותר מתקרב להשקה, ב-EA החליטו לחשוף אילו מערכות חומרתיות יידרשו על מנת להפעיל אותו – והם עשו זאת בדרך הכי מוצלחת שראינו בזמן האחרון. הדרישות המינימליות שהגדירות בחברה אינן אמורפיות, אלא מוגדרות כאלו שאמורות לאפשר הרצה של משחק המירוצים בהגדרות …
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לשחק במשחק Generals באמצעות game-pad או באמצעות ג'ויסטיק?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
זה קרה קרה לי פעמיים אחרי פירמוט :\ אז ככה תמיד שאני נכנס למשחק אני אוהב לשמור את הסרברים שאני נכנס אליהם כמעט בקביעות אבל זה שומר אותם רק מתי שאני משחק, אחרי שאני יוצא מהמשחק ונכנס שוב זה לא נשמר... גם קורה לי שאני משחק ואני לוחץ על הכפתור שיעשה את הספרי זה לא מציג אני רק שומע את הsound אבל לא רואים... בנוסף לכך הרשימה של הסרברים (החלון) בחיים לא נשמר לי אותו דבר עם החלון של הConsole... וזה קרה לי כבר פעמיים אחרי שפירמטתי... בדקתי גם בעזרה של Steam ואין שם פיתרון לזה... מחקתי כל מיני קבצים שאולי קשורים לזה (לפי steam) וזה לא עזר... :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שהנסיך משתדרג, שכל החיים(בריאות, כוח) שלו יורדים עם הזמן, איך אני מעלה לו אותם חזרה?? הוא כל הזמן מת לי.... (הוא מקבל את הכוח רק שאני הורג יצרים אחרים, אבל יש קטעים שאין מי להרוג...) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כמו אנקלייב והנסיך הפרסי...גם משחקים קצת ישנים נכנסים לרשימה..מי שיכול לעזור תודה!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני משחק בהאלו,עכשיו אני לפעמים רוצה להיות הוסט של משחק,הכל טוב ויפה ואני עושה את זה ,אבל איך אני מתאים למשל את הרכבים? כי לי מאוד חשוב רכבים ויש מפות שאני משחק בהם שפעם יש בהם קצת רכבים ופעם הם מפוצצים... אז איך אני משנה את זה? כי אין לי שום אפשרות לשנות את הכלים במפה,לפחות שאני לא מוצא.. עזרו לי!!!!! תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום! יש בעיה חמורה במחשב של חבר שלי! כל משחק שהוא מפעיל יש מסך שחור אבל אני שומע סאונד והכל כרגיל פועל אבל אין תצוגה .. ניסיתי להתקין דרייברים ללוח ולכרטיס מסך ישנים / חדשים הסרתי את כולם התקנתי שוב נכנסתי לDXDIAG ביטלתי שם תהאצות והחזרתי הכל תקין שם התקנתי DIREXT זה פתאום קרה.. מה אפשר לעשות חברה? עשיתי גם LOAD OPTIMZED לביוס .. החזרתי והוצאתי את הכרטיס וגם את הזכרונות .. בבקשה עזרה! -אין חיישן לכרטיס מסך- אבל נגעתי בו והוא לא חם. תודה המפרט שלו: Amd sempron 3000+ 1Gbram 6600GT 256 Power supply 400WAT HEC
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, להפתעתי מאתמול בערב FEAR COMBAT לא עולה לי יותר וברגע שאני מנסה להעלות אותו מתקבלת ישר הודעה ש" FEAR.EXE נתקל בבעיה ועליו להסגר.." ואני מתכוון מיד ! אין אפילו חשיבה או מסך כשלהו אלא ישר אחרי שאני מקליק עליו פעמיים.. חשבתי משהו השתבש בהגדרות או בהתקנה שלו אז ניסיתי לשחק בהגדרות שלו ולא עזר.. הסרתי את המשחק והתקנתי שוב כולל הפאץ' - אותה בעיה.. הסרתי והתקנתי שוב ללא הפאץ' - אותה בעיה.. הסרתי את כל הקודקים שיש לי במחשב (XVID AC3 וכו'.. וכל מיני תוכנות שלא חשובות לי..) - אותה בעיה.. בטלתי את הפיירוול + האנטיוירוס שלי - אותה בעיה.. בקיצור מבחינתי נסיתי הכל ולא נתקלתי בבעיה כזאת מעצבנת עדיין בחיים.. למישהו יש עצה? רעיון ? (כאמור בכותרת - לפני המפלט האחרון - פירמוט - …
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4600+ FSB 2000MHZ HT 2000MT/s BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=80&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d& 619 שח לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤453 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤365 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤445 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& SAPPHIRE ATI RADEON X1950PRO ULTIMATE 256MB DDR3 DUAL DVI PCI-E 950שח מארז כולל ספק HEC 6A19B 4…
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
אם אני רוצה לשחק עם המחשב נגד 2 גם שהמחשב משחק אותם..ב CUSTOM.ז"א אני ועוד CPU משחקים ביחד כALLIES נגד עוד 2 CPU שהם ביניהם ALLIES גם כן.אם אפשרי אז איך?ואני חזרתי לשחק במחשק עכשיו אחרי מלא זמן שלא נגעתי בו ואני גרוע..לא שאז הייתי טוב שהוא יצא,אני משחק על נורמאל והמחשב פשוט קורע אותי בא אלי אחרי בערך 7 שבועות עם צבא שלם (כולל המפלצת הכי חזקה שלהם) שלי יש חצי מהכח שלו יש.טיפים בבקשה..מדריכים באנגלית אפילו אני רוצה ללמוד שיטות וכו'.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לא יאמן לפני חודש לא היה שום דבר לשחק ופתאום לא מספיקים להתאושש ממשחק אחד וכבר יוצאים עוד 3 לא מספיקים להתאושש גם מהם וכבר יוצאים עוד ועוד ועוד.. הלוואי וכל הזמן זה יהיה ככה! מי אמר שעוברים לקונסולות ו PC זה OUT?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסאה 2002 Service Pack 2 מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI כרטיס מסך: GeFroce FX 5200 Heroes Of Might And Storm V יפעל לדעתכם על המשחב הזה?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור ל VC Patch?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי איך הכל התחיל והתגלגל עד 4..
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-