עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הבנתי שיש The Matrix map אז הורדתי de_thematrix ולא עובד המשחק נטען ואז הוא זורק לי שגיאה אז הבנתי שצריך קובץ nav או Waypoints מה זה הקבצים האלה מהיכן אפשר להוריד אותם ? אני חייב לשחק במפה הזאת

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  2. Started by חננב,

כמה אנשים כאלה יש פה? פריקים של זה? אנשים שהיו מעוניינים לרכוש/לבנות ציוד היקפי למחשב שלהם? אני בניתי לעצמי ידית הילוכים מאוד ריאליסיטית (6 הילוכים+רברס), הנדברקס וקלאץ בנוסף להגה הקיים. הייתי שמח לדעת אם יש עוד אנשים בכיוון או שמתעניינים כדי לפתח את התחום בארץ ולבסוף להרים ליגה באחד הסימולטורים (כמו הליגה הגוססת של Grand Prix Legends). אישית אני מאמין ש Live For Speed הוא הסימולטור הריאליסטי ביותר אם נתעלם מ GPL אבל הנושא פתוח לדיון. אנשים רק תראו סימנים חיים

• 77 תגובות
    • 6.5k צפיות
  3. Started by huber,

על פי זה נראה כי נווידיה לוחצת על מפתחי משחקים לא ליישם DX10.1 על מנת לא לת למתחרה יתרון. מלוכלך ומכעיס! http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3320&p=6

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by ^DaRk-MiNd^,

מישהו זוכר את המשחק הזה ? המשחק קוואסט שעשוי כולו מחימר. אחד המשחקים הכי כייפים ומעניינים ששיחקתו בו . למרות שהוא לא היה מתוחכם מדי ולכל החידות היו פתרון במקומות אחרים במשחק זה היה משחק טוב שכבר לא עושים בזמן האחרון השירים עדיין תקועים לי בראש, וגם 2 המשפטים me willy trombon HEY ! Kleyman ! up heeeeeeeeeeere אם מישהו גם שיחק בו בואו נעלה זכרונות (ומה עם שמועה דאז על משחק המשך ?)

• 30 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. פרק חדש בסדרת משחקי הנוסטלגיה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לינק בסרטון

7. הסיפור מאחורי אחת מסדרות המשחקים שגרמו להכי הרבה כאבי ראש להורים של שנות התשעים, ובזבזה לילדים את כל המטבעות בארקייד הקרוב לביתם הפעם נדבר על הסיפור מאחורי אחד ממותגי משחקי המכות האלימים שקיימים בשוק, שהמחלוקות שסבבו אותו בשנות התשעים, תרמו ליצירת דירוג לסיווג גילאים למשחקי וידאו המוכר לנו בשם ESRB. בעקבות הפופולאריות שלו נוצרו גם סדרות טלוויזיה שאחת מהן שודרה בארץ בשנות התשעים, סרטים וסדרה מצויירת. ועם היסטוריה מפוארת של משחקים מלאי דם ומתקפות סיום אכזריות במיוחד, הוא ממשיך לעורר חלחלה בשחקנים היותר עדינים ביננו. Mortal Kombat הסיפור של מורטל קומבט מתחיל בתחילת שנות התשעים, השנים בהם משחקי מכות בארקייד הפכו לפופולאריים במיוחד תודות למשחקים כמו סטריט פייטר 2 ו…

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  8. חברת Hyperkin השיגה את אישורן של נינטנדו ומיקרוסופט, ועומדת להחזיר צמד מוצרי גיימינג עתיקים אל השוק לכתבה

9. האם הפרק החדש באחת מסדרות משחקי הפעולה הקלאסיות והמוכרות ביותר שווה את הזמן וההשקעה שלכם? ב-12 במאי תוכלו להחליט בעצמכם לכתבה

10. Started by n1kZ,

טוב אז כפי שאתם יודעים עוד מעט יוצא CoD:Ghost ואין כל כך פעילות באף משחק אז חשבנו להרים טורניר לכיף לזכר הימים הטובים טורניר 5vs5 CoD:Mw2 כל מי שרוצה מוזמן להרשם מקווה שנצליח להרים טורניר לכיף כזה לפני הקוד החדש. בהצלחה קבוצות: RiM

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הגרסאות המחודשות ל-Command & Conquer ו-Red Alert זוכות לחיבור מהמעריצים הוותיקים ומהמבקרים כבר מהרגע הראשון להשקה לכתבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מתגעגעים לימי הזוהר של מפיצת המשחקים האמריקאית בשנות התשעים? מבצע עדכני בחנות הגיימינג מציע לכם הזדמנות לחוות אותם מחדש, בפורמט נטול DRM שנתמך על ידי מערכות מודרניות אם גדלתם אי שם במהלך שנות השמונים או שנות התשעים העליזות של המילניום הקודם, יש סיכוי לא רע שאתם זוכרים חברת EA אחרת – כזו שמשחקיה היו חדשניים וייחודיים יותר. כעת, יש לכם הזדמנות לחזור אל אותה תקופה נוסטלגית – עם הצעה ייחודית של חנות ה-GOG. בחנות המתמחה במשחקים שמגיעים ללא הגנות קבצים (DRM) מציעים כעת, עד לשעות הבוקר מחר (שלישי, ה-9 בפברואר), חבילה של 42 כותרים וותיקים מבית EA Games – במחיר כולל של 41.43 דולר בלבד, המהווה הוזלה של כמעט 250 דולר לעומת מחיריהם הסטנדרטיים הכוללים. כל המשחקים …

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
    • 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by marlboro,

ראיתי את הפוסט שנפתח עם המשחק Prehistoric. איזה זיכרונות נראה מי יצליח להביא את המשחק הנוסטלגי ביותר אני מביא את Wizball מי שזוכר את המשחק יודע שלא מדובר ב Pinball

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by Anyboy,

Captain Claw משחק מעולה, עיצוב שלבים מדהים וסגנון משחק מגניב. www.captainclaw.com צ'יטים: www.gamewinners.com/DOSWIN/blcaptainclaw.htm הורדה: http://www.sendspace.com/file/03f4xa סיסמא: Anyboy.hwzone.co.il [glow=blue,2,300] מי שלא מוריד מפסיד[/glow] משחק ענק נ.ב עובד על XP הערה:המשחק הוא ל14 ימים חינם, לאחר 14 ימים אתם צריכים לקנות סריאל שזה יהיה ל…

• 9 תגובות
    • 8.3k צפיות
  15. שלום לכולם ולילה טוב בזמן שסידרתי את משחקי מצאתי משחק אחד בערימה, בשם אי המיסתורין. הוא מסדרת ה"כחול לבן" של הד ארצי, משחק בעברית מלאה שנועד לילדים . התמונה של הדיסק צרובה לי במוח . כשהייתי ילד קטן, לא היה לי הרבה מה לומר על המשחקים, ההורים היו קונים לך משחק שנראה להם מתאים ואתה היית משחק בו. ההורים קנו לי את המשחק כשהייתי בן 6-7 בערך, משהו כמו בשנת 2000-1999. למי שלא יודע על מה מדובר: בתור ילד קטן ששיחק בו וסיים אותו פעמיים, אשמח לדעת מה עבר להד ארצי בראש שהם מכרו את המשחק הזה לילדים קטנים?! המשחק הזה מוגדר כמשחק לילדים, כהרפתקה, וואחד הרפתקה. המשחק הזה כולל רוחות, אנשים מתים, דם, מפלצות, והרגשה כאילו עוד שנייה הרגליים שלך עומדות להתמוסס בלבה! אני הייתי יל…

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by yonatan.mendelson,

אחרי סיום הייצור של קונסולת ה-NES Classic הזעירה, בנינטנדו חושפים את גירסת המיני הנוסטלגית של ה-SNES המצליחה, עם יותר משחקים, יותר יחידות שיהיו זמינות ואפילו בונוס מפתיע לכתבה

17. Started by n1kZ,

איזה משחק זה mw3 לעומת Bo2... אז מי שלא יודע יש עוד מעט קאפ ב mw3 והתחלנו להתאמן :DGG

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by Aurora Borealis,

מסתבר שהשלט של הwii לא מסוגל להתמודד עם אור חזק מנורות הלוגן... ולכן מי שיש לו נורות הלוגן, וירצה לשחק בwii, יהיה חייב לשחק בחושך. http://www.theinquirer.net/?article=31945

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. אז אם לא ידעתם אפשר לפתח מודים לHON שיכולים לשנות את הממשק/המודלים/טקסטורות וכו' כדי להפעיל את המודים משתמשים במנהל מודים , אני אשתמש באחד הפופולריים יותר בשביל להדגים המנהל מודים נקרא All-In-Hon Mod Manager (דורש ג'אווה מותקן) http://sourceforge.net/projects/all-inhonmodman/files/latest/download לבעלי ווינדוס שמקבלים הודעות שגיאה על הרשאות אדמין צריך להוריד את הקובץ EXE הבא http://sourceforge.net/projects/all-inhonmodman/files/Extra/Manager.exe/download,לשים אותו באותה תיקייה כמו הקובץ JAR ולהפעיל את הקובץ EXE בלבד ---------------------------- התוכנה- בהפעלה ראשונה התוכנה תבקש ממכם את התיקייה שבה תרצו לאחסן את המודים שלכם. כדאי לשים את כולם בתייקיה MODS תחת תיקיית…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. (RA2 = Red Alert 2) היי חבר'ה ומנהלים: למנהלים- אני מקווה שתמצאו לנכון לאפשר את הדיון הזה כיוון שמדובר במשחק ישן (משהו כמו 6 שנים) וסביר מאוד שדיסקים של המשחק הזה ידפקו עד עכשיו. אז ככה- יש לי דיסק aliied מקורי של רד אלרט (איבדתי את הסובייט) אבל הוא שרוט לגמרי ולא מתפקד. יש לי כמה עותקים צרובים של הדיסק אבל אני לא מצליח להפעיל אותם בגלל כל מיני הגנות. בבקשה תגידו לי מה עושים במקרה כזה! שימו לב שאני לא מבקש שתתנו לי קראקים! אם יש טלפון של החברה הנציגה בארץ אני מוכן לדבר איתם!! כל דבר רק שזה יעבוד כבר! אני ממש רוצה לשחק!! אם אין ברירה ואין עם מי לדבר אז תשלחו לי ה"פ אם אתם יכולים לעזור ממש תודה!

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by thedarkron,

Ha taverna shel Soloing thedakron soloing masterdrigger shoit ssnik thedarkronמאשר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הקובץ באיכות בינונית (מעל 40 מגה, 4 דקות) ... את הקובץ הגדול לא הצלחתי לעלות (86MB). צילמתי דרך FRAPS וערכתי מעברים בMOVIEMAKER ההגדרות במשחק היו על מקסימום כולל X4AA, רזולוציה 1024X768 (הכנתי את זה במעבדה, עם מסך 17"). תהנו! http://stage6.divx.com/user/xvertigo/video/1245914/Lost-planet,-DX9-on-XP,-8800GTX-@-621/1944,-E6600@3-42 הטקסטורות לא נראות משהו בגלל הדחיסה, אבל זה מה יש כרגע. המקור נראה מעולה (רק בגודל של 3.18GB).

• 55 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by danesc,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים