עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני תקוע במאפיה בשלב שבו אני צריך לגנוב סיגרים, אני אמור לעקוב אחרי המשאית למקום שאף אחד לא יראה ואז לחטוף אותה ולקחת את המסמכים מהנהג... אני עושה את זה, לוקח את המסמכים וחוזר עם המשאית אל המקום... אבל השומר לא נותן להיכנס! הוא מבקש רשיונות! איך אני מביא לו אותם? האם אני צריך לעשות בכלל משהו אחר? אודה לכם אם תעזרו לי...

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  2. כשאני מנסה להכנס למולטיפלייר ולשחק ברשת המשחק פתאום קורס ויש הודעת שלח/אל תשלח. זה גם קורה לי בקריירה שלי לפני איזה משחק לקראת סוף הליגה ועכשיו אני לא יכול להמשיך איתה. מה לעשות? תודה

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by nore0,

NOLF למישהו יש מושג מה צריך לעשות ?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by Reze,

ערב טוב לכולם..!!! קניתי היום את המשחק GUILD WARS וניסתי להתקין ללא הצלחה התקשרתי למוקד של הד ארצי וגם הם לא הצליחו לעזור לי ניסתי במחשב אחר בבית וגם בו זה לא עבד ניסיתי עם הדיסקים של חבר שלי בשני המחשבים וגם זה לא עבד למישהו יש פיתרון ני חושב שזה בעיה עם האינטרנט מה שקורה במחשבים זה כשהוא מבקש את הדיסק השני אני מכניס את הדיסק וההתקנה לא מגיבה יותר בבקשה תעזרו לי :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by User_Name,

שלום, יש לי בעיה עם המחשק Dungeon Siege, ותאמת, אני לא מתפלא כי כתוב Microsoft על האריזה... המשחק קורס בכל מיני מקומות במשחק, בין עם זה ברשת, או בסינגל פלייר, בין עם זה שאני עוזב משחק של מישהו או סתם משחק.... המפרט בצד, כרטיס מסך Radeon 9500pro BBA + Catalyst 3.6 מערכת הפעלה WIN XP. פעם ראשונה שזה קורה לי..... הכל התחיל מאז שפרמטתי וקיבלתי את הכרטיס מסך בפעם השלישית או הרביעית.... אודה לעוזרים... ??? :'(

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  6. מישהו מעונין?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני רוצה לפתוח שרת בין המחשבים של UT 2004. הצלחתי לפתוח את השרת והוא עובד אבל אני לא יודע איך לנהל אותו. אפשר פקודות לקונסול שלו? במיוחד פקודות לבוטים שאפשר להעיף או להוסיף וכו'... תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by domuzy,

אני משחק כבר כמה ימים ופתאום, בלי שום תרומה מצידי (לפחות לא בשליטתי) רשום לי על המסך "A.I DISABLED" ואין יותר אויבים אקטיבים וכל הדברים שאמורים לעבוד עם אינטיליגנציה מלאכותית לא עובדים, כך שהמשחק נהיה די מיותר. מה לעשות? איך זה קרה?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  9. Started by b-or,

אני במשימה שאני על הטנק-שרמן עם רובה מעין משין-גאן ואני צריך לעבור גשר.. וזה קשה מאוד.. רוב הפעמים אני מצליח לעבור את האמצע וזהו.. אפילו שפעם הגעתי עד לסוף הגיעה איזה ירייה וגמרה אותי.. יש לכם עצות\טיפים וכו' שיעזרו לעבור את השלב הזה? תודה. אגב... אני מחפשים גם צ'יטים למשחק... למישהו יש? לא ממש מצאתי בגוגל.. שוב תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by avigdo,

שלום, האם אפשר לשחק במשחק Generals באמצעות game-pad או באמצעות ג'ויסטיק?

11. Started by FatalZero,

אני מנסה לשחק נמלולים על XP המשחק מסרב לפעול, הוא עולה, אך המקלדת והעכבר אינם מגיבים במסך הפתיחה. "תאימות לווינדווס..." לא עוזרת. ניסיתי להעזר ב-DosBox ששמעתי עליה הרבה תשבוחות אבל את הנמלולים שלי שחקתי על חלונות 95 ואני בן דור של חלונות 95 אין לי מושג בגו בדוס מצאתי שזה קצת מסובך להתעסק עם התוכנה בלי לדעת DOS האם משהו יכול להאיר את עיני?? הכיצד להפעיל את המשחק?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. אז כמו שצינתי איני יכול להשים את ההגדרות על ULTRA HIGH ב CRYSIS ניסתי להשתמש ב מוד Ultra High Quality Custom Config עשיתי מה שכתוב בו החלפתי בין התיקיות/שמתי את ההגדרות על הכי גבוה/ והעתקתי את הקובץ autoexec.cfg לתוך התיקיה GAME האם יש פיתרון לזה אין לי מקום בקשיח להתקין ויסטה עד שאכוש אחד http://i40.tinypic.com/2nw0egl.jpg הנה תמונה של ההגדרות ומה שאיני יכול לבחור.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by EladBr,

למה הדשא ב-PES5 אפור??? זה ככה אצל כולם? יש לי כרטיס מסך טוב(6800GT) אז זה לא הסיבה... תמונה: http://img284.imageshack.us/my.php?image=pes6yz.jpg עריכה: לא משנה כנראה היה בעיה האיזה מגרש אחד כל השאר טובים אפשר לנעול

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by FIRE-KID,

אחרי שעוברים את סטייג' 1 עומד שם איזה גוליאן שלא נותן להמשיך לשחק ואני לא מבין מה הוא רוצה?! למשהו יש מושג מה עושים?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by Elite_Sniper,

(יש לי HL2 מקורי) עשיתי התקנה מחדש של הווינדוס ושכחתי לעשות לוג אאוט בסטים לפני שהתקנתי מחדש ועכשיו כשאני מכניס את הסידיקי בסטים הוא אומר שהקוד כבר בשימוש ע"י מישהו אחר(שזה אני למעשה) .. מישהו יודע מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by daphne_n,

שלום אני לא יודעת אם מותר לדסקס כאן על משחקים לא חוקיים כביכול אבל אני אעלה את השאלה אולי תוכלו לעזור לי בכל מקרה .. הורדתי לאחרונה את המשחק קינג קונג לפי הסרט ועשיתי כפי שההוראות אמרו לי עם הפאטצ' והכל וכשאני צורבת את זה דרך האלכוהול זה מפסיק לצרוב לי ב73 אחוז כל הזמן... הוספתי קובצ תמונה שמתאר את המצב בבקשה עזרה מהר!!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by ofer_mat,

צרו איתי קשר להצתרפות אלינו למשחק

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  18. השאלה בכותרת... יש מישהו שעוקב באופן צמוד אחר התפתחות המשחק ומתכנן לשחק בו?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by Rondh,

מה המצב? עשיתי סקירה על הFINN - LMG החדש שיצא לאמצע העונה החמישית. אני אישית התאכזבתי ממנו. מה אתכם??

20. הכירו את המשחק הבלתי נשכח שמוכיח אחת ולתמיד כי רושם ראשוני עלול להיות מטעה מאוד בימים אלו די קשה למצוא משחקים שמצליחים להשאיר אתכם בפה פעור, וכזה בדיוק הוא Undertale, משחק אינדי מבית היוצר של אדם אחד בלבד – Toby Fox, שאם הייתי צריכה לתאר אותו בשתי מילים בלבד, הן היו "בלתי צפוי". למרות שמהפתיח של המשחק אתם עלולים לקבל את הרושם שמדובר בעוד משחק תפקידים, כזה עם סיפור סתמי, קרבות אקראיים ועליית רמות, תוך חמש דקות תגלו שאין טעם לנסות ולהדביק עליו תויות, הוא פשוט משחק בפני עצמו, שעושה דברים בלתי שגרתיים, ולכן מצליח להפתיע ולשמור על עניין לכל אורכו, ואפילו לאחר שתסיימו אותו. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%94%D7%9B%D7%99-%…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by baruch28,

משהו בסגנון אמריקן ארמי

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by bbking,

שלום אחרי שאני חוטף את הכדור לשחקן שאני רוצה למסור ישירות לשחקן הוא לא נותן לי, יש מין דיליי קטן כזה עד שאני מוסר לו ואז חוטפים לי את הכדור? יש מין שיטה לדבר הזה?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. שלום לכולם.. נפתח וונטרילו חדש לקהילת שחקני המשחק האגדי (AA) אמריקס ארמי. מתקיימים בו סקרימים ותחרויות מידי פעם. האייפי: 195.28.180.51:8888 גרסה 2.1 כל שחקני המשחק מוזמנים

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by itai_1813,

לאחר חיפוש מעמיק בפורומים ראיתי שהיו אחרים ממני שגם נתקלו באותה הבעיה ניתנו להם תשובות כמו להוריד עדכון למשחק או באפשרויות סאונד של DXDIAG להוריד את המד עד הסוף אך שום דבר לא עזר. הבעיה התחילה בשלב של האחוזה (you better watch out) עם מלא בחורות בביקיני. בזמן שאני לוחץ על המקש {G} על מנת להניח/לזרוק חפץ מסוים המשחק פשוט קורס או כשאני מנסה להניח פצצה במקום מסוים. שוב, הבעיה הזאת לא הופיעה בשלבים שלפני כן. מקווה שתעזרו ותודה מראש...

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by cold fire,

אז ככה יש לי נייד של DELL עם כרטיס מסך X1400 עכשיו סיימתי far cry שחקתי בו על 1280X800 על medium , המשחק ממש יפה רציתי לשאול איזה עוד משחקים דומים יש ושירוצו על הנייד שלי בלי בעיות?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.